عالی بود ...پ.ن: به نظر من مرز بین عملکرد اشتباه در بحث سرمایه گذاری و اعتماد به نفس یک تار مو هستش، تصمیم گیری بین یک موقعیت خوب و یک موقعیت عالی تو سود تاثیرش فراوانتره.
عالی بود ...پ.ن: به نظر من مرز بین عملکرد اشتباه در بحث سرمایه گذاری و اعتماد به نفس یک تار مو هستش، تصمیم گیری بین یک موقعیت خوب و یک موقعیت عالی تو سود تاثیرش فراوانتره.
دلار بدون پشتوانه چه سودی داره که با کاهشش اونایی که کل زندگیشون رو گذاشتن به فنا میرن، اما سرمایه گذاری خارجی ضمن بدست آوردن سود در خارج از کشور و درآمد ارزی ، شما درآمد های ارزیتون با پشتوانس، دلالی دلار بدون پشتوانه اونم روی کل زندگی اشتباه بزرگیه.
پ.ن: به نظر من مرز بین عملکرد اشتباه در بحث سرمایه گذاری و اعتماد به نفس یک تار مو هستش، تصمیم گیری بین یک موقعیت خوب و یک موقعیت عالی تو سود تاثیرش فراوانتره.
منظور شما از پشتوانه چی هست ؟!
من شخصی رو میشناسم که همین امسال 300 میلیارد تومان ارز دولتی خرید
فقط دلالی که این دو رو به هم جوش داد 30 میلیارد تومان گیرش اومد
ایشون یکی از بزرگترین صرافی های تهران رو دارا هستند
یک شبه با ریسک پذیری که داشت مولتی میلیاردر شد...
ضمن اینکه دلار ریسک بسیار پایینی داره تو موقعیتی که ایران داره چون قرار نیست ارزون بشه
ارزون هم بشه موقتیه مثل الان
100 تومان ارزون میشه 300 تومان گرونتر میشه
شما اگر چند ماهه پولتون رو به صورت نقد نگه داشتید اشتباه بزرگی کردید چون ارزش پولتون تو این چند ماهه نصف شده
اگر به قیمت اجناس نگاه کنید متوجه میشید
من برای تمسخر به دوستانم میگم شما اگه 5 ماه پیش کل سرمایتون رو پفک نمکی هم خریده بودید تا الان سود کرده بودید
این واقعیته
ملک در خارج از کشور آنچنا سودی نداره
چون نرخ تورم در کشورهای پیشرفته مثا امریکا و کانادا و از این قبیل کنترل شده هست
مثل این خراب شده نیست که ملک سال پیش 60 میلیون بوده باشه الان 120 میلیون
یا جنسی دیشب 300 تومن بوده امروز 700 تومن
این قضیه 300 میلیارد دوست بنده نبوده
کشوری که همه جور انرژی داره نیاز مفرطی به انرژی هسته ای نداره
این یه مورد سیاسی بیشتر نیست همه ی دنیا اطلاع دارن که ....
خرید اجناس حالا یا ماشین یا ... چه فرقی کرد
به این میگن کلاه شرعی
شما جنس خریدی گرون میشه میفروشی
حالا اساسی یا غیر اساسی چه فرقی داره ؟!
شما مثلا خونه میسازی برات 100 میلیون در میاد میفروشی 200 میلیون
این ضایع کردن حق مردم نیست ؟
به هر حال این بحث کش پیدا نکنه بهتره
اتفاقا بحث خوبه ولی با آدم بی منطق نمیشه بحث کرد! شما حرفاتون هیچ پایه و اساسی نداره پس همون بهتر که با هم بحث نکنیم.
اره خوب
وقتی موضوع ساندیس وسط باشه و شعارهای انرژی هسته ای بحثی باقی نمیمونه...
حسین جان من هم با پستهای آخر cinablue موافقم
دلار ارزون باشه، آدم بخره گرون شد بفروشه چه فرقی با خونه ارزون خریدن (یا ساختن) و فروختن وقتی گرون شد داره؟؟
دلار دولتی و را نت رو کنار بزاریم ...
من یه سوال دارم شما دلار بخری چیکارش میکنی؟ تو بانک میزاری؟ نه ، بعد چند نفر از این خرید دلار سر کار میرن و مشغول به کار میشن؟ شما با خرید دلار چیزی تولید میکنی؟ آیا صنایع وابسته به دلار وجود داره که شما با خرید اون باعث اشتغال اون صنایع بشین؟ آیا شما دلار میخرین کسی میتونه از اون استقاده کنه؟
فرق دلار و ساخت مسکن و اجاره اون تو همینه این یک.
دوم بحث انرژی هسته ای که من حوصله ندارم توضیح بدم یکی باید بیاد توضیح بده که تخصصش رو اولا داشته باشه دوما به مشکلات کشور آگاه باشه که در صورت نداشتن اون چه مشکلاتی ما خواهیم داشت و .... که به نظر من واقعا اگر کسی براش مهم باشه یه کمی تحقیق کنه نیازش رو درک میکنه.
بی پایه و اساس صحبت کردن که کاری نداره، که مثلا کالاهای اساسی و غیر اساسی نداریم همین که من میگم و اینجوری، کل مبانی اقتصاد رو طرف برای اینکه بگه من درست میگم میبره زیر سوال، قضیه منطق تو بحث اینه تیام جون وگرنه بحث منطقی که خیلی هم خوبه، همه میان نظر میدن و تبادل نظر هم میشه با رعایت احترام متقابل، اون جور صحبت کردن رو راستش نه من وقتش رو دارم نه دنبال کل کل کردن با کسی هستم، ما که داریم زندگیمون رو میکنیم و بیزنس هامون و .... حالا طرف هم میاد نظراتش رو میگه و نشون میده از تجربه ای که داره و ....
با قسمت دوم صحبتتون هم عقیده نیستم
فقط از دیدگاه اقتصادی نگاه میکنم اونم در این شرایطی که داریم
آره خب با هزینه ای که شده و تحریم و کمبود قطعات و ... خیلی گرون در اومده ولی بالاخره که نیاز داریم پس به نظر من مرگ یه بار شیون هم یه بارولی ظاهرا این نیروگاه در زمانی که از تمام توانش استفاده کنه بسیار بسیار مقدار کمی از انرژی کل برق رو تامین خواهد کرد با هزینه گزافی که انجام شده
نمی دونم انیمیشن Nemo رو دیدین یا نه , این نمو یه دوست داره حافظش هر 3 ثانیه یه بار ریست میشه بنده هم همینجوریم برای همین ارقام و خیلی چیزای دیگه یادم نمی مونه که بخوام رفرنس دار صحبت کنم در موردکار خودم هم یه کاغذ پیشم دایم در حال یاد داشتم
حقیقت رو گفته و خودت خودت رو لو دادینه بحث ساندیس نیست بحث چیزای دیگس که من نمیخوام الان واردش بشم، ایشا... تجربت میره بالاتر یاد میگیری،
پ.ن: هر کی تو پی تی کم میاره سریع بحث ساندیس رو مطرح میکنه
جز این که از ساندیس خورا و خود اینا باشی بهت ارز نمیدن عزیز اگر نمیدونی بدون که جای دیگه سوتی ندی و خودت رو لو ندی(منم موقعیتی که دوست شما داشته برای دریافت ارز دولتی رو دارمولی استفاده نمی کنم چون به اعتقاد من این کار یعنی دزدی)
حقیقت رو گفته و خودت خودت رو لو دادی
جز این که از ساندیس خورا و خود اینا باشی بهت ارز نمیدن عزیز اگر نمیدونی بدون که جای دیگه سوتی ندی و خودت رو لو ندی
کماکان منتظرم.
من یه سوال دارم شما دلار بخری چیکارش میکنی؟ تو بانک میزاری؟ نه ، بعد چند نفر از این خرید دلار سر کار میرن و مشغول به کار میشن؟ شما با خرید دلار چیزی تولید میکنی؟ آیا صنایع وابسته به دلار وجود داره که شما با خرید اون باعث اشتغال اون صنایع بشین؟ آیا شما دلار میخرین کسی میتونه از اون استقاده کنه؟
فرق دلار و ساخت مسکن و اجاره اون تو همینه این یک.
دوم بحث انرژی هسته ای که من حوصله ندارم توضیح بدم یکی باید بیاد توضیح بده که تخصصش رو اولا داشته باشه دوما به مشکلات کشور آگاه باشه که در صورت نداشتن اون چه مشکلاتی ما خواهیم داشت و .... که به نظر من واقعا اگر کسی براش مهم باشه یه کمی تحقیق کنه نیازش رو درک میکنه.
بی پایه و اساس صحبت کردن که کاری نداره، که مثلا کالاهای اساسی و غیر اساسی نداریم همین که من میگم و اینجوری، کل مبانی اقتصاد رو طرف برای اینکه بگه من درست میگم میبره زیر سوال، قضیه منطق تو بحث اینه تیام جون وگرنه بحث منطقی که خیلی هم خوبه، همه میان نظر میدن و تبادل نظر هم میشه با رعایت احترام متقابل، اون جور صحبت کردن رو راستش نه من وقتش رو دارم نه دنبال کل کل کردن با کسی هستم، ما که داریم زندگیمون رو میکنیم و بیزنس هامون و .... حالا طرف هم میاد نظراتش رو میگه و نشون میده از تجربه ای که داره و ....
از قدیم گفتن فحش بچه صلواته عزیزجوابت رو تو امضام دادم عزیزم
از قدیم گفتن فحش بچه صلواته عزیز
فقط یه نصیحت برای خودت بکنم , به فکر راه فرار باش که در آینده ای نزدیک بهش احتیاج پیدا میکنی