• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
پ.ن: به نظر من مرز بین عملکرد اشتباه در بحث سرمایه گذاری و اعتماد به نفس یک تار مو هستش، تصمیم گیری بین یک موقعیت خوب و یک موقعیت عالی تو سود تاثیرش فراوانتره.
عالی بود ...

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دلار بدون پشتوانه چه سودی داره که با کاهشش اونایی که کل زندگیشون رو گذاشتن به فنا میرن، اما سرمایه گذاری خارجی ضمن بدست آوردن سود در خارج از کشور و درآمد ارزی ، شما درآمد های ارزیتون با پشتوانس، دلالی دلار بدون پشتوانه اونم روی کل زندگی اشتباه بزرگیه.

پ.ن: به نظر من مرز بین عملکرد اشتباه در بحث سرمایه گذاری و اعتماد به نفس یک تار مو هستش، تصمیم گیری بین یک موقعیت خوب و یک موقعیت عالی تو سود تاثیرش فراوانتره.

منظور شما از پشتوانه چی هست ؟!

من شخصی رو میشناسم که همین امسال 300 میلیارد تومان ارز دولتی خرید
فقط دلالی که این دو رو به هم جوش داد 30 میلیارد تومان گیرش اومد
ایشون یکی از بزرگترین صرافی های تهران رو دارا هستند
یک شبه با ریسک پذیری که داشت مولتی میلیاردر شد...

ضمن اینکه دلار ریسک بسیار پایینی داره تو موقعیتی که ایران داره چون قرار نیست ارزون بشه
ارزون هم بشه موقتیه مثل الان
100 تومان ارزون میشه 300 تومان گرونتر میشه

شما اگر چند ماهه پولتون رو به صورت نقد نگه داشتید اشتباه بزرگی کردید چون ارزش پولتون تو این چند ماهه نصف شده
اگر به قیمت اجناس نگاه کنید متوجه میشید

من برای تمسخر به دوستانم میگم شما اگه 5 ماه پیش کل سرمایتون رو پفک نمکی هم خریده بودید تا الان سود کرده بودید
این واقعیته

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

منظور شما از پشتوانه چی هست ؟!

من شخصی رو میشناسم که همین امسال 300 میلیارد تومان ارز دولتی خرید
فقط دلالی که این دو رو به هم جوش داد 30 میلیارد تومان گیرش اومد
ایشون یکی از بزرگترین صرافی های تهران رو دارا هستند
یک شبه با ریسک پذیری که داشت مولتی میلیاردر شد...

ضمن اینکه دلار ریسک بسیار پایینی داره تو موقعیتی که ایران داره چون قرار نیست ارزون بشه
ارزون هم بشه موقتیه مثل الان
100 تومان ارزون میشه 300 تومان گرونتر میشه

شما اگر چند ماهه پولتون رو به صورت نقد نگه داشتید اشتباه بزرگی کردید چون ارزش پولتون تو این چند ماهه نصف شده
اگر به قیمت اجناس نگاه کنید متوجه میشید

من برای تمسخر به دوستانم میگم شما اگه 5 ماه پیش کل سرمایتون رو پفک نمکی هم خریده بودید تا الان سود کرده بودید
این واقعیته

منظور من خرید ملک در خارج از کشور و اجاره اون هست و برای خودتون ایجاد درآمد یا حالا بیزنسهای خارجی که الان متاسفانه یه کم سخت شده و برای من مقرون به صرفه نیست و ملک برای من مقرون به صرفه تره (چون ملکی که در اونجا هست برای من هیچ دردسری نداره و شما میتونید تمام امورش رو به یک بنگاه بسپارید که براتون رسیدگی ها و اجاره و حتی پیدا کردن مستاجر و .... انجام بده فقط درآمد حاصله رو میریزن به حسابتون و شما در صورت نیاز میتونید از اون حساب برداشت ارزی و با فروش اون در ایران به مقصودتون برسید.

ببینید من دوست شما رو نمیشناسم پس نمی تونم راجع بهشون نظر بدم ولی این چیزی که شما توصیف کردید یعنی کسب درآمد حرام (دلار دولتی یا ما به التفاوت بازار آزادش و فروش اون یک رانت محسوب میشه) درآمد حرام هم که تهش میشه خرج دوا درمون و کفن و دفن.(منم موقعیتی که دوست شما داشته برای دریافت ارز دولتی رو دارم ولی استفاده نمی کنم چون به اعتقاد من این کار یعنی دزدی)

این مشکلاتی که شما در حال حاضر دارین میبینید موقتی هست و به علت این هست که کشور در بحران قرار گرفته و علت اونهم بر سر تحریمهای ویژه ای هست که اتفاق افتاده، من تصمیم کشور رو بر این اساس که ما به انرژی هسته ای نیاز داریم صحیح میدونم و تاوانشم داریم میدیم ، حالا یه عده هستن که از این شرایط به نفع خودشون جهت مال اندوزی و یکسری کارهای دیگه استفاده میکنن که زمان جنگ هم همین بود، عده ای که قدرت مالی داشتن جنسی رو میخریدن احتکار میکردن و گرون میشد میفروختن، اگر اسم این شناسایی موقعیت و کسب درآمد هست ، من ترجیح میدم ضرر کنم و درآمدی از این راه نداشته باشم.

من با شما موافقم اگر کالایی بوده که جزو کالاهای غیر اساسی بوده و با افزایش قیمت دلار روی این کالا تاثیر قیمتی داشته و میشد از این طریق کسب درآمد کرد کار خوبی بود که این کار انجام بشه، مثلا واردات شکلات یا خرید خودروهای خارجی بالای 50 میلیون تومن و فروش اونها بعد از گرانی دلار، این قبیل کارها نه حق کسی ضایع میشه و نه به کشور آسیب میرسونه.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
ملک در خارج از کشور آنچنا سودی نداره
چون نرخ تورم در کشورهای پیشرفته مثا امریکا و کانادا و از این قبیل کنترل شده هست
مثل این خراب شده نیست که ملک سال پیش 60 میلیون بوده باشه الان 120 میلیون

یا جنسی دیشب 300 تومن بوده امروز 700 تومن

این قضیه 300 میلیارد دوست بنده نبوده

کشوری که همه جور انرژی داره نیاز مفرطی به انرژی هسته ای نداره
این یه مورد سیاسی بیشتر نیست همه ی دنیا اطلاع دارن که ....

خرید اجناس حالا یا ماشین یا ... چه فرقی کرد
به این میگن کلاه شرعی

شما جنس خریدی گرون میشه میفروشی
حالا اساسی یا غیر اساسی چه فرقی داره ؟!

شما مثلا خونه میسازی برات 100 میلیون در میاد میفروشی 200 میلیون
این ضایع کردن حق مردم نیست ؟

به هر حال این بحث کش پیدا نکنه بهتره

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ملک در خارج از کشور آنچنا سودی نداره
چون نرخ تورم در کشورهای پیشرفته مثا امریکا و کانادا و از این قبیل کنترل شده هست
مثل این خراب شده نیست که ملک سال پیش 60 میلیون بوده باشه الان 120 میلیون

یا جنسی دیشب 300 تومن بوده امروز 700 تومن

این قضیه 300 میلیارد دوست بنده نبوده

کشوری که همه جور انرژی داره نیاز مفرطی به انرژی هسته ای نداره
این یه مورد سیاسی بیشتر نیست همه ی دنیا اطلاع دارن که ....

خرید اجناس حالا یا ماشین یا ... چه فرقی کرد
به این میگن کلاه شرعی

شما جنس خریدی گرون میشه میفروشی
حالا اساسی یا غیر اساسی چه فرقی داره ؟!

شما مثلا خونه میسازی برات 100 میلیون در میاد میفروشی 200 میلیون
این ضایع کردن حق مردم نیست ؟

به هر حال این بحث کش پیدا نکنه بهتره

اتفاقا بحث خوبه ولی با آدم بی منطق نمیشه بحث کرد! شما حرفاتون هیچ پایه و اساسی نداره پس همون بهتر که با هم بحث نکنیم.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اتفاقا بحث خوبه ولی با آدم بی منطق نمیشه بحث کرد! شما حرفاتون هیچ پایه و اساسی نداره پس همون بهتر که با هم بحث نکنیم.

اره خوب
وقتی موضوع ساندیس وسط باشه و شعارهای انرژی هسته ای بحثی باقی نمیمونه...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
حسین جان من هم با پستهای آخر cinablue موافقم

دلار ارزون باشه، آدم بخره گرون شد بفروشه چه فرقی با خونه ارزون خریدن (یا ساختن) و فروختن وقتی گرون شد داره؟؟
دلار دولتی و را نت رو کنار بزاریم ...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
کاری به کلیت بحث ندارم ، اما چون این روزا توی روزنامه ها هم خیلی تبلیغ خرید ملک توی خارج از کشور میشه محض اطلاع میگم که خیلی حواستون رو جمع کنید. اگر ملک سود راحت داشت ، خود امریکایی ها و اروپاییهایی که خونه های با وام خریدن ، خونه هاشون رو با ضرر پس نمیدادن. خیلی راحت میدادن اجاره و از محل اجاره قسطشو می دادن و خونه میموند تا بحران تموم بشه و قیمتها دوباره بالا بره . حالا چرا این کارو نمیکنن ؟ خودتون حدس بزنید :lol:.
الان سرمایه گذاری توی خارج به اندازه داخل خطرناکه. برای کسی که خودش تو ایرانه و تبعه ایرانه دیگه رسما یا جگر شیر میخواد یا مغز خر:D

من خودم با پارتی بازی ملک واقعا مفت خریدم ، یعنی خودم دلم بحال فروشنده می سوخت. اما الان میبینم که سود و ضررم یر به یره تقریبا

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اره خوب
وقتی موضوع ساندیس وسط باشه و شعارهای انرژی هسته ای بحثی باقی نمیمونه...

نه بحث ساندیس نیست بحث چیزای دیگس که من نمیخوام الان واردش بشم، ایشا... تجربت میره بالاتر یاد میگیری،

پ.ن: هر کی تو پی تی کم میاره سریع بحث ساندیس رو مطرح میکنه :D

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین جان من هم با پستهای آخر cinablue موافقم

دلار ارزون باشه، آدم بخره گرون شد بفروشه چه فرقی با خونه ارزون خریدن (یا ساختن) و فروختن وقتی گرون شد داره؟؟
دلار دولتی و را نت رو کنار بزاریم ...

من یه سوال دارم شما دلار بخری چیکارش میکنی؟ تو بانک میزاری؟ نه ، بعد چند نفر از این خرید دلار سر کار میرن و مشغول به کار میشن؟ شما با خرید دلار چیزی تولید میکنی؟ آیا صنایع وابسته به دلار وجود داره که شما با خرید اون باعث اشتغال اون صنایع بشین؟ آیا شما دلار میخرین کسی میتونه از اون استقاده کنه؟
فرق دلار و ساخت مسکن و اجاره اون تو همینه این یک.

دوم بحث انرژی هسته ای که من حوصله ندارم توضیح بدم یکی باید بیاد توضیح بده که تخصصش رو اولا داشته باشه دوما به مشکلات کشور آگاه باشه که در صورت نداشتن اون چه مشکلاتی ما خواهیم داشت و .... که به نظر من واقعا اگر کسی براش مهم باشه یه کمی تحقیق کنه نیازش رو درک میکنه.

بی پایه و اساس صحبت کردن که کاری نداره، که مثلا کالاهای اساسی و غیر اساسی نداریم همین که من میگم و اینجوری، کل مبانی اقتصاد رو طرف برای اینکه بگه من درست میگم میبره زیر سوال، قضیه منطق تو بحث اینه تیام جون وگرنه بحث منطقی که خیلی هم خوبه، همه میان نظر میدن و تبادل نظر هم میشه با رعایت احترام متقابل، اون جور صحبت کردن رو راستش نه من وقتش رو دارم نه دنبال کل کل کردن با کسی هستم، ما که داریم زندگیمون رو میکنیم و بیزنس هامون و .... حالا طرف هم میاد نظراتش رو میگه و نشون میده از تجربه ای که داره و ....

919

Registered User
لایک‌ها
3
من یه سوال دارم شما دلار بخری چیکارش میکنی؟ تو بانک میزاری؟ نه ، بعد چند نفر از این خرید دلار سر کار میرن و مشغول به کار میشن؟ شما با خرید دلار چیزی تولید میکنی؟ آیا صنایع وابسته به دلار وجود داره که شما با خرید اون باعث اشتغال اون صنایع بشین؟ آیا شما دلار میخرین کسی میتونه از اون استقاده کنه؟

دوم بحث انرژی هسته ای که من حوصله ندارم توضیح بدم یکی باید بیاد توضیح بده که تخصصش رو اولا داشته باشه دوما به مشکلات کشور آگاه باشه که در صورت نداشتن اون چه مشکلاتی ما خواهیم داشت و .... که به نظر من واقعا اگر کسی براش مهم باشه یه کمی تحقیق کنه نیازش رو درک میکنه.

بی پایه و اساس صحبت کردن که کاری نداره، که مثلا کالاهای اساسی و غیر اساسی نداریم همین که من میگم و اینجوری، کل مبانی اقتصاد رو طرف برای اینکه بگه من درست میگم میبره زیر سوال، قضیه منطق تو بحث اینه تیام جون وگرنه بحث منطقی که خیلی هم خوبه، همه میان نظر میدن و تبادل نظر هم میشه با رعایت احترام متقابل، اون جور صحبت کردن رو راستش نه من وقتش رو دارم نه دنبال کل کل کردن با کسی هستم، ما که داریم زندگیمون رو میکنیم و بیزنس هامون و .... حالا طرف هم میاد نظراتش رو میگه و نشون میده از تجربه ای که داره و ....

حسین جان با قسمت اول صحبتتون کاملا موافقم , اون دوست جوونمون هم انشاءالله بعدا متوجه خواهند شد " خرید دلار و نگه داشتن اون راکد کردن سرمایست ولی ساخت ملک جریان دادن به سرمایست در ظاهر هر دو سود ایجاد میکنند ولی قسمت دوم یک چرخه خیلی مهم و حیاتی در اقتصاد ایجاد میکنه که اگر یک مقدار عمیق نگاه کنین کاملا متوجه میشیم"

با قسمت دوم صحبتتون هم عقیده نیستم
فقط از دیدگاه اقتصادی نگاه میکنم اونم در این شرایطی که داریم
من اعداد ارقام دقیق یادم نمیمونه ولی ظاهرا این نیروگاه در زمانی که از تمام توانش استفاده کنه بسیار بسیار مقدار کمی از انرژی کل برق رو تامین خواهد کرد با هزینه گزافی که انجام شده در این زمنیه میشد کارهای به مراتب بهتری انجام بشه از جمله استفاده از انرژی خورشیدی در کویرمون یا تولید انرژی هایی از این قبیل یا استفاده از منابع بالقومون ولی به دلایل روشن ترجیح داده شده تا زیر میزی داده شود
با داشتن انرژی هسته ای کاملا موافقم ولی نه در این برهه از زمان
اطمینان دارم که داشتن این انرژی بسیار بسیار مفید هست برامون ولی وقتی ریسک داشتنش مساوی هست با هزاران داستان بهتره نداشته باشیمش
پ . ن :این سیاست پدر و مادر نداره یک کتابی هست به نام کمیته 300 یکی از این کسایی که توی سازمان جاسوسی کار میکرده بعد از سال ها نوشته اگر گیر اوردین حتما مطالعه کنین خیلی خیلی جالبه
من در زمینه انرژی اطلاعاتی ندارم و صحبت هایی که میکنم از دیده ها و شنیده هام هست اگر جایی اشتباه داره خوشحال میشم تصحیحم کنین
ولی چیزی که از این رابطه نصیبمون میشه رو غیر منطقی میدونم در این زمان (در زمینه انرژی هسته ای چه نیروگاه و چه ... )

نمی دونم انیمیشن Nemo رو دیدین یا نه , این نمو یه دوست داره حافظش هر 3 ثانیه یه بار ریست میشه بنده هم همینجوریم برای همین ارقام و خیلی چیزای دیگه یادم نمی مونه که بخوام رفرنس دار صحبت کنم در موردکار خودم هم یه کاغذ پیشم دایم در حال یاد داشتم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
با قسمت دوم صحبتتون هم عقیده نیستم
فقط از دیدگاه اقتصادی نگاه میکنم اونم در این شرایطی که داریم

این شرایط از وقتی شروع شد که ما گفتیم میخوایم انرژی هسته ای داشته باشیم که اونا گفتن نه نمیشه بعد کلی دعوا کردیم که قرار شد اونا به ما سوخت بدن، بعد ایران گفت (زمان خاتمی یه قرارداد بسته شد که اگر ما سوخت رو تولید و غنی سازی نکنیم و از اونا بگیریم اونا در ازاش فروش هواپیما و نیروگاه های برق و قطعات اونهارو و .... به ما میدن که ما انجام دادیم ولی اونا عمل نکردن و ندادن) از کجا معلوم که سوخت هسته ای رو هم مثل بدین ایران تضمین میخواد بابت این قضیه که اوروپا گفت هیچ تضمینی نداره و کل کل شروع شد و اونا میگفتن ایران نمیتونه خودش سوخت رو تولید کنه بعد که دیدن نه ایران هم تولید کرد و هم غنی سازی داره میکنه اومدن گفتن تحویل سوخت تو یه کشور ثالث باشه و .... ایران قبول کرد که اونا فکر میکردن ایران میگه نه، بعد یه مدت باز حرفشون رو عوض کردن .... خلاصه قضیه به اینجا رسیده تقصیر ایران نیست همش اونا هم کوتاهی های زیادی کردن و ضمن اینکه تولید انرژی هسته ای برای ما صرفا جنبه نیروگاهی نداره، جنبه های دارویی و تحقیقاتی و فضایی.

پس نتیجه اینه که ما هر وقت بخوایم بریم سراغ انرژی هسته ای و در هر زمانی این مشکلاتی که الان داریم رو خواهیم داشت، یکی از اشکالات ما اینه که میشینیم پای مثلا بی بی سی و تحلیل های اونا رو گوش میدیم و میگیم خب آره حق با اوناس و ایران داره غنی سازی میکنه و .... خب اونا هم که نمیان بگن ما 20 بار زدیم زیر حرفمون و حق با ایرانه، میان جوری عنوان میکنن که نه حق با ما هست و ایران متخلف و متاسفانه کشور ما از نظر اطلاع رسانی به مردمش از بدترین کشورهاس، مطمئنا اگر اطلاع رسانی درست به مردم بشه که چه بلاهایی اونا سر ما آوردن تا رسیدیم به اینجا مردم هم همکاری میکنن ولی میگم متاسفانه مردم فعلا آخرین گزینه هستند که این در سیره امام ***** اولین گزینه بود.

http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_thermal_energy

تازه اگر تحریم نباشیم و بتونیم وسایل تولید انرژی خورشیدی رو داشته باشیم، تولید هر چیزی از صفر تا صد یه بهایی داره که بهش میگن "بهای تمام شده" بهای تمام شده تولید برق از نیروگاه خورشیدی کیلو واتی 120 تومنه که خیلی گرونه و مقرون به صرفه نیست و در دنیا هم به عنوان یک تولید گرون حتی شناخته میشه، الان تولید برق از یک نیروگاه گازی اگر درست بگم کیلو واتی 45 تومنه و فکر کنم از نیروگاه هسته ای 25 تومن بود برای همینه که انرژی هسته ای مهمه.

ولی ظاهرا این نیروگاه در زمانی که از تمام توانش استفاده کنه بسیار بسیار مقدار کمی از انرژی کل برق رو تامین خواهد کرد با هزینه گزافی که انجام شده
آره خب با هزینه ای که شده و تحریم و کمبود قطعات و ... خیلی گرون در اومده ولی بالاخره که نیاز داریم پس به نظر من مرگ یه بار شیون هم یه بار

نمی دونم انیمیشن Nemo رو دیدین یا نه , این نمو یه دوست داره حافظش هر 3 ثانیه یه بار ریست میشه بنده هم همینجوریم برای همین ارقام و خیلی چیزای دیگه یادم نمی مونه که بخوام رفرنس دار صحبت کنم در موردکار خودم هم یه کاغذ پیشم دایم در حال یاد داشتم

آره نمو رو دیدم و منم مثل شما هستم، مشکل از سرب توی هوای تهرانه.

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
نه بحث ساندیس نیست بحث چیزای دیگس که من نمیخوام الان واردش بشم، ایشا... تجربت میره بالاتر یاد میگیری،

پ.ن: هر کی تو پی تی کم میاره سریع بحث ساندیس رو مطرح میکنه :D
حقیقت رو گفته و خودت خودت رو لو دادی
(منم موقعیتی که دوست شما داشته برای
دریافت ارز دولتی رو دارم​
ولی استفاده نمی کنم چون به اعتقاد من این کار یعنی دزدی)
جز این که از ساندیس خورا و خود اینا باشی بهت ارز نمیدن عزیز اگر نمیدونی بدون که جای دیگه سوتی ندی و خودت رو لو ندی

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حقیقت رو گفته و خودت خودت رو لو دادی

جز این که از ساندیس خورا و خود اینا باشی بهت ارز نمیدن عزیز اگر نمیدونی بدون که جای دیگه سوتی ندی و خودت رو لو ندی

جوابت رو تو امضام دادم عزیزم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

بحث دوم زیاد باهاش موافق نیستم و نمی خوام هم دربارش صحبت کنم. از بس آزادی داریم اینجا

دلار رو که نمیخورن وسیله کار یه عده هست، کار یه عده رو راه میندازه (واردات ، مسافرت و ...) بعضی از تولیدات ما (مواد اولیه شون، مثل مواد اولیه روغن) وابسته به خارجه، اگه دلار نباشه از کجا تامین میشه؟ تولید مختل میشه
مسکن ... فرضاً مسکنی امروز 100 میلیون تومنه، هفته بعد مسکن گرون میشه مسکن ساز میکنش 150 میلیون تومن.. این حل کردن مشکله؟؟

سود تو هر دو رو مثل هم میدونم ..

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
از قدیم گفتن فحش بچه صلواته عزیز
فقط یه نصیحت برای خودت بکنم , به فکر راه فرار باش که در آینده ای نزدیک بهش احتیاج پیدا میکنی

هر وقت پشت لبت سبز شد بیا با هم حرف بزنیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا