• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین جان، ممکنه لطفأ چند تا پیشنهاد توپ بدی واسه این کارهای بدون ریسک با حفظ سرمایه ولی با سود ۳۰ تا ۳۵ درصد؟ من دنبال یه چی میگردم که نه تنها سرمایه رو حفظ کنه، بلکه سودش رو هم بشه ازش استفاده کرد بطور ماهانه (یا حد اکثر چند ماهی یک بار) بالفرض. از قبل ازت ممنونم.

شما سرمایه اولیت جقدره؟ نقده یا چی؟

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
من بودم با يه اقا زاده شريك ميشدم در عرض سه سوت! ده برابر ميكردم سرمايه مو!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من بودم با يه اقا زاده شريك ميشدم در عرض سه سوت! ده برابر ميكردم سرمايه مو!

ممنون از این پولا که ریخته، من از این پولا نمی خورم، عهدی که با خدا از اول داشتم همین بوده،آقازاده ها هم دورشون تموم شده، الان اونا خودشون میان دنبال ما، اون زمانی که کار دست اونا بود دیگه تموم شده، هر کدومشونم اومده یه حالی بهشون دادم که رفته پشت سرشم دیگه نگاه نکرده :دی

• Like
Reactions: 919

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

کرمونجلسی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
الان داری 100 تا رو یا میخوای 4-5 ماه صبر کنی بشه 100 تا؟

نمیتونی همون کاری رو انجام بدی که ماهی 20 تومن برات داشت؟

صبر میکنم چهار پنج ماه. خیر. نمیتونم همون کار رو انجام بدم. ماهی بیست تومان درصد خیلی خوبی نیست نسبت به اصل سرمایه و برای همین میخوام بازدهیش رو ببرم بالا.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
صبر میکنم چهار پنج ماه. خیر. نمیتونم همون کار رو انجام بدم. ماهی بیست تومان درصد خیلی خوبی نیست نسبت به اصل سرمایه و برای همین میخوام بازدهیش رو ببرم بالا.

من جای شما بودم صبر میکردم 1 سال بشه 200 یه خونه میخریدم.

کرمونجلسی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من جای شما بودم صبر میکردم 1 سال بشه 200 یه خونه میخریدم.

ممنون. ولی با خونه من چه کار کنم؟ من قصدم حفظ سرمایه نیست. بیشتر میخوام بازدهی برام داشته باشه. مگر این که منظورتون اینه که اجاره یا رهن کامل بدم؟ چه قدر میتونم انتظار داشته باشم که خونه ۲۰۰ میلیونی اجارش باشه؟ البته میدونم به محلش و اینطور چیزا رابط داره ولی حدودن تو تهران فرض کنید. اگر این خونه ۲۰۰ تومانی به من حد اقل ۷۰ میلیون بازدهی سالانه نده، خیلی به کارم نمیاد متاسفانه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ممنون. ولی با خونه من چه کار کنم؟ من قصدم حفظ سرمایه نیست. بیشتر میخوام بازدهی برام داشته باشه. مگر این که منظورتون اینه که اجاره یا رهن کامل بدم؟ چه قدر میتونم انتظار داشته باشم که خونه ۲۰۰ میلیونی اجارش باشه؟ البته میدونم به محلش و اینطور چیزا رابط داره ولی حدودن تو تهران فرض کنید. اگر این خونه ۲۰۰ تومانی به من حد اقل ۷۰ میلیون بازدهی سالانه نده، خیلی به کارم نمیاد متاسفانه.

شما دیگه زیادی داری به بازدهی فکر میکنی! بالاخره شما برای یه هدفی میزان کسب درآمد ماهانتون رو مشخص میکنید، این هدف میتونه مقداریش حفظ و توسعه سرمایه گذاری هاتون باشه و مقداری هم خرج خودتون و خانوادتون.

اینکه شما دارین به این فکر می کنید که از A به میزان سودی برسید که بشه ماهی A' (آ پریم) و بعد باز از درآمد ماهانه A' سرمایه گذاری بکنید که برسید به درآمد ماهانه A" (آ زگون) و ..... الی آخر بعد از یه مدتی میبینید آنقدر سر خودتون رو که این کار رو بکنم و یا اون کار رو و سر خودتون رو آنقدر شلوغ کردین با فرصتهای سرمایه گذاری که روی رفتارهای فردی و اجتماعیتون 100% تاثیر میزاره و این برای شما خوب نیست، منتها این موضوع رو وقتی متوجه میشی که کار از کار گذشته و عمری باقی نیست.

پس متعارف فکر کنید تا هم پولتون برکت داشته باشه و هم خودتون بتونید از زندگی لذت ببرید، من توی اون تاپیک 20 میلیون هم به شما گفتم یکی از راههای کسب درآمد تضمینی و خوب سرمایه گذاری خارجی هست که شما میتونین از خرید خونه در دبی (دقت کنید فقط دبی نه شهرهای دیگه) شروع کنید.

پ.ن: حفظ سرمایه اولیه و سپس رشد سرمایه اولیه از ارکان اصلی و تضمینی سرمایه داریه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوستان یه انجمن خیلی مفید که خودم قبل از هر سرمایه گذاری خارجی و در مواردی داخلی در ملک حتما اینجا یه بحث و تبادل نظر انجام میدم.

http://www.skyscrapercity.com/index.php

پ.ن: این سایت شیلتر بود ، شانسی زدم بدون شیلتر رفت.

Last edited:

کرمونجلسی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
...

من توی اون تاپیک 20 میلیون هم به شما گفتم یکی از راههای کسب درآمد تضمینی و خوب سرمایه گذاری خارجی هست که شما میتونین از خرید خونه در دبی (دقت کنید فقط دبی نه شهرهای دیگه) شروع کنید.

پ.ن: حفظ سرمایه اولیه و سپس رشد سرمایه اولیه از ارکان اصلی و تضمینی سرمایه داریه

دوستان یه انجمن خیلی مفید که خودم قبل از هر سرمایه گذاری خارجی و در مواردی داخلی در ملک حتما اینجا یه بحث و تبادل نظر انجام میدم.

SkyscraperCity - Powered by vBulletin

پ.ن: این سایت شیلتر بود ، شانسی زدم بدون شیلتر رفت.

ممنون از راهنمایی هاتون.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اگر نگرش اقتصادی داشتید و یکم اعتماد به نفس دلار 2000 تومنی هم میخریدید حساب کنید چقدر سود میکردید...

هستند کسانی که کل زندگیشون رو ریسک کردند و دلار خریدند...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اگر نگرش اقتصادی داشتید و یکم اعتماد به نفس دلار 2000 تومنی هم میخریدید حساب کنید چقدر سود میکردید...

هستند کسانی که کل زندگیشون رو ریسک کردند و دلار خریدند...

دلار بدون پشتوانه چه سودی داره که با کاهشش اونایی که کل زندگیشون رو گذاشتن به فنا میرن، اما سرمایه گذاری خارجی ضمن بدست آوردن سود در خارج از کشور و درآمد ارزی ، شما درآمد های ارزیتون با پشتوانس، دلالی دلار بدون پشتوانه اونم روی کل زندگی اشتباه بزرگیه.

پ.ن: به نظر من مرز بین عملکرد اشتباه در بحث سرمایه گذاری و اعتماد به نفس یک تار مو هستش، تصمیم گیری بین یک موقعیت خوب و یک موقعیت عالی تو سود تاثیرش فراوانتره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا