• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
تاپيك ها رو نخوندم ولي انصافا اين همه پول رو از كجا آوردي بگو ما هم بريم مشكلاتمون رو حل كنيم
ولي من جات بودم ميرفتم جاهاي خوب تهران و شهرهاي ديگه زمين و خونه ميخريدم و صبر ميكردم تا بكشه بالا و بفروشم
يه پورشه 400 ميليوني هم ميخريدم با علي دايي كل كل مينداختم:rolleyes:
تويه چندتا كشور هم خونه ميخريدم و....
گذاشتن پول تويه بانك كار اشتباهيه چرا كه هر ساله قدرت خريد پول كمتر ميشه و بانك اين پول رو با كلي سود به ملت وام ميده و دو برابرش رو در مياره
ولي حال ميده ها وقتي بري بانك فكر كنم رييس بانك رو پشتش سوارت ميكنه ميبرتت تويه دفترش .:D
مرفه بي درد كه ميگن شما هستيد‌ آيا؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین جان یه مقدار در مورد خرید ملک در خارج از کشور برای سرمایه گذاری راهنمایی می کنی ؟؟؟
در مورد سودش یا سختی های کار نسبت به خرید ملک تو تهران .

بله دوست من:
1. خرید باید برای سرمایه گذاری باشه نه برای گرفتن اقامت در کشور مورد نظر.(البته این در مورد دبی خب دیگه صدق نمیکنه)
2. دبی به دلیل رکود در بازار مسکن الان موقعیت های خوبی داره برای خرید اونم به صورت اقساطی، شما یک آژانس املاک مورد اعتماد پیدا کنید(که متاسفانه خیلی نمیشه اعتماد کرد) باید یک وکیل داشته باشید (نه وکیل دادگستری) شخصی باشه که بتونه کاراتونو پیگیری کنه و زبان بلد باشه و بتونه کاراتون رو هندل کنه.
3. شما اگر بتونید اقساط رو مبلغ بالا پرداخت کنید اون شرکت سازنده یا نمایندش و یا املاکی با شما کنار میاد و آفرای خوبی هم میدن بعضا.

واما ترکیه .....
ترکیه سوراخ سمبه هایی داره که بیشتر آژانسهای مسافرتی تو ایران نه مسافر بردن اونجا و شاید خیلی از ایرانیها هم پاشون تا حالا به اونجا نرسیده و حتی اسمش رو هم نشنیده باشن.
اما از نظر سرمایه گذاری جاهای بسیار مناسبی هستن.
مثلا آنالیا یکی از جاهایی هستش که کمتر کسی فکر کنم اسمش رو شنیده باشه تازه الان، در صورتی که من راجع به این منطقه سال 88 تحقیق کردم و پیداش کردم و الان هم جا داره برای سرمایه گذاری ولی با تحقیق خودتون و پیگیری خودتون باید به این نتیجه برسین.
Alanya - Wikipedia, the free encyclopedia

http://www.easier.com/98840-best-places-to-invest-in-turkey-in-2012.html

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ممنون از جوابت

چه برتری هایی نسبت به سرمایه گذاری تو تهران داره ؟؟؟
سوالای سخت نپرس دیگه :) هر کدوم یه لطفی داره :)

پ.ن: یادمه تو اون تاپیک با هم بحث کردیم :دی

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
بله دوست من:
1. خرید باید برای سرمایه گذاری باشه نه برای گرفتن اقامت در کشور مورد نظر.(البته این در مورد دبی خب دیگه صدق نمیکنه)
2. دبی به دلیل رکود در بازار مسکن الان موقعیت های خوبی داره برای خرید اونم به صورت اقساطی، شما یک آژانس املاک مورد اعتماد پیدا کنید(که متاسفانه خیلی نمیشه اعتماد کرد) باید یک وکیل داشته باشید (نه وکیل دادگستری) شخصی باشه که بتونه کاراتونو پیگیری کنه و زبان بلد باشه و بتونه کاراتون رو هندل کنه.
3. شما اگر بتونید اقساط رو مبلغ بالا پرداخت کنید اون شرکت سازنده یا نمایندش و یا املاکی با شما کنار میاد و آفرای خوبی هم میدن بعضا.

واما ترکیه .....
ترکیه سوراخ سمبه هایی داره که بیشتر آژانسهای مسافرتی تو ایران نه مسافر بردن اونجا و شاید خیلی از ایرانیها هم پاشون تا حالا به اونجا نرسیده و حتی اسمش رو هم نشنیده باشن.
اما از نظر سرمایه گذاری جاهای بسیار مناسبی هستن.
مثلا آنالیا یکی از جاهایی هستش که کمتر کسی فکر کنم اسمش رو شنیده باشه تازه الان، در صورتی که من راجع به این منطقه سال 88 تحقیق کردم و پیداش کردم و الان هم جا داره برای سرمایه گذاری ولی با تحقیق خودتون و پیگیری خودتون باید به این نتیجه برسین.
Alanya - Wikipedia, the free encyclopedia

Best places to invest in Turkey in 2012 | Easier

من شنیدم، هورا
ما امسال که می خواستیم خونوادگی یه جا جمع شیم، پیشنهاد اقوامی که از اونور از نروژ میومدن آنالیا بود، می گفتن یکی از مقاصد اصلی گردشگرایی که از اروپا میان

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
سوالای سخت نپرس دیگه :) هر کدوم یه لطفی داره :)

پ.ن: یادمه تو اون تاپیک با هم بحث کردیم :دی

آره یادمه این سوال رو یه بار پرسیدم ، شما هم احتمالا جواب دادی ولی الان تاپیکش رو پیدا نمی کنم که بخونمش :D

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
من که نگفتم هیچکس نشنیده سپول گفتم خیلیا نشنیدن!

اون که محض شوخی گفتم ولی آنالیا رو یه مدتی هست دارن تو پی ام سی و ... تبلیغ فروش ملک می کنن
اگه حوصله داشتی یکم جزئی تر راجع به خرید ملک تو دبی، ترکیه، قبرس و ...
حداقل سرمایه مورد نیاز؟
متوسط اقساط؟
درصد سود متوسط و ... ؟

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
یه بار یادمه با نکوهش از آپارتمان های 35 متری صحبت کردی
هنوز نظرت همونه؟

farshidy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. نزدیک به 2 روزی بود که تمام صفحات این تاپیک رو دنبال کردم و کامل خوندم. اگرچه متاسف هستم از اینکه ایران تحت شدید ترین تحریم ها قرار گرفته و زندگی رو برا خیلی ها سخت کرده ولی خب دیگه زندگی از این پیچ و خم ها
زیاد داره. من از کانادا هستم و اینجا شرایط سرمایه گذاری بدک نیست و کار اصلی من در real estate یا همون ملک و زمین بازی خودمون در ایران هست. در هر صورت اگر سرمایه دارید یه ایده جالب میتونیم همکاری های خوبی داشته باشیم.
چه در کانادا و چه در ایران.

msiburner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟
با این مقدار رانت دولتی که تا الان خیلی بیشتر هم رانت شده و حتی ممکنه از 10 میلیارد هم گذشته باشه!!!! بهترین کار اینه که با یه مقدارش یه سوراخ موش ساخت تا وقتی که اوضاع به هم ریخت مردم نیان تیکه پاره کنن رانت خور رو!! و بقیش رو هم قایم کرد , یا هم این که همش رو به دلار تبدیل کرد و از همین الان فلنگ رو بست

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
با این مقدار رانت دولتی که تا الان خیلی بیشتر هم رانت شده و حتی ممکنه از 10 میلیارد هم گذشته باشه!!!! بهترین کار اینه که با یه مقدارش یه سوراخ موش ساخت تا وقتی که اوضاع به هم ریخت مردم نیان تیکه پاره کنن رانت خور رو!! و بقیش رو هم قایم کرد , یا هم این که همش رو به دلار تبدیل کرد و از همین الان فلنگ رو بست

شما هم همچنان به ک.. موش چال کردن ادامه بده :D

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
سلام آقا حسین
خیلی وقته اینجارو میخونم و نظر بقیه رو میبینم. یعضیاش خنده دار و بعضیاش هم قابل تامل هست...

ما با یه شرکتی کار میکنیم که خیلی وقت پیش ( زمان king :D ) اومد و 51 درصد از سهام یه شرکتی رو خرید. ( یک شرکت اروپایی که توی ایتالیا هست )
چند سال به دلیل اتفاقاتی که پیش اومد !! این شرکت محو شد یه جورایی.
الان نزدیک به 15 سال هست که دوباره اسم و رسم خودش رو توی ایران پس گرفته و داره خوب پولی در میاره. این کسی که این سهم رو خرید کسی هست که ما باهاش کار میکنیم و نزدیک هستیم تقریبا ( ایشون تهران هستن )
ازشون پرسیدم توی چند سالی که شرکت توی ایران درآمدی نداشت, شما چی کار میکردین ؟ حرف قشنگی زد. گفت من روزی که اون 51 درصد رو خریدم فکر اینجاهاش رو هم میکردم الان هم فقط از چیزایی که اینجا میفروشم پول در نمیارم بلکه از نصف دنیا هرچی از این دستگاه ها فروخته بشه 51 درصدش برای من هست.

خواستم بگم شما که تواناییش رو دارید,نظرتون در باره ی خرید سهمی از برند خارجی چیه؟ درسته نمیشه به طور دقیق مشخص کرد اما این نمونه ایش بود که من باهاش برخورد کردم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام آقا حسین
خیلی وقته اینجارو میخونم و نظر بقیه رو میبینم. یعضیاش خنده دار و بعضیاش هم قابل تامل هست...

ما با یه شرکتی کار میکنیم که خیلی وقت پیش ( زمان king :D ) اومد و 51 درصد از سهام یه شرکتی رو خرید. ( یک شرکت اروپایی که توی ایتالیا هست )
چند سال به دلیل اتفاقاتی که پیش اومد !! این شرکت محو شد یه جورایی.
الان نزدیک به 15 سال هست که دوباره اسم و رسم خودش رو توی ایران پس گرفته و داره خوب پولی در میاره. این کسی که این سهم رو خرید کسی هست که ما باهاش کار میکنیم و نزدیک هستیم تقریبا ( ایشون تهران هستن )
ازشون پرسیدم توی چند سالی که شرکت توی ایران درآمدی نداشت, شما چی کار میکردین ؟ حرف قشنگی زد. گفت من روزی که اون 51 درصد رو خریدم فکر اینجاهاش رو هم میکردم الان هم فقط از چیزایی که اینجا میفروشم پول در نمیارم بلکه از نصف دنیا هرچی از این دستگاه ها فروخته بشه 51 درصدش برای من هست.

خواستم بگم شما که تواناییش رو دارید,نظرتون در باره ی خرید سهمی از برند خارجی چیه؟ درسته نمیشه به طور دقیق مشخص کرد اما این نمونه ایش بود که من باهاش برخورد کردم

والا این که کار خیلی خوبیه منتها باید بازار اونطرف رو بشناسین که سرتون کلاه نره، اونموقع ببین فکر کجا رو میکرده برعکس ما ملت ایران فقط نوک دماغمون رو میبینیم، من که تازه کلی ادعام میشد آینده نگرم دیگه اینو خوندم کف کردم.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
A foreign national cannot purchase more than 25,000m² (6 acres) of land (constructed or not) in Turkey without special consent from the Turkish Council of Ministers. The council of Ministers is authorised to increase this limit up to 300,000m2 per person.
Foreign national ownership of real estate cannot exceed 10% of land in any designated town.
The property also has to be within a designated or zoned area in a municipality. Foreigners can not buy in villages.

As for the handling of the transactions suspended since July 2005, the new law is also applicable for applications of title deeds in the period between the former law becoming void and the current law coming into effect.

For the moment, all overseas nationals are subject to a clearance by the Turkish military authorities before being allowed to proceed with any purchase. This is to establish that the land/property is not in a militarily sensitive area, and that the individual is considered as suitable to own real estate in Turkey. Designation of land suitable for overseas purchasers is expected to be determined at a later stage by land registry offices, based on information supplied by the military.

The Council of Ministers is also expected to determine, in the three months following the promulgation of the law, those areas where reserves on purchase due to considerations stemming from irrigation, energy, agriculture, mining, history, religion and culture issues and for preservation of natural flora and fauna are put in effect. Property acquired through inheritance is not subject to the limitations and reserves stated above.​

این قانونای کلی هست راجع به سرمایه گذاری تو ترکیه و شما حتما تو ترکیه باید وکیل داشته باشید که سرتون کلاه نره، دبی وکیل نمیخواد چون قوانین سختی برای مجازات با متخلفین داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا