gheysar.
همکار بازنشسته
پيمانكار ساختمان شو.اگه من اين پولو داشتم حتكا پيمانكار ساختمان ميشدم.سودي داره كه نگوووووو.
سلام دوست عزیز
میشه چند نمونه کار پر سود مثال بزنید ؟ کاری که هم سود جمعی داشته باشه و هم سود شخصی و با سرمایه تقریبا 200 میلیون تومان.
پيمانكار ساختمان شو.اگه من اين پولو داشتم حتكا پيمانكار ساختمان ميشدم.سودي داره كه نگوووووو.
سلام دوست عزیز
میشه چند نمونه کار پر سود مثال بزنید ؟ کاری که هم سود جمعی داشته باشه و هم سود شخصی و با سرمایه تقریبا 200 میلیون تومان.
رفیق ما حالش چطوره؟
تحویل نمیگیری دیگه دکتر
طرح جدید : میگم از اونجایی که تو ایران خدمات دنداپزشکی گرونه و بیمه ای براشون نیست ؛ دنداپزشکانی استخدام کن ؛ و اونا رو به اخرین پیشرفت های دنداپزشکی مجهز کن ، بعد از مراجعه کننده ها پول اشو قسطی بگیر با چک کارمندی ، اما هزینه خدمات رو چندین برابر بگیر ؛ هم سرمایه شما بیشتر شه ؛ هم مشکل مردم حل شه ، بازارش هم هست دیگه
اینم ببینید لطفا"
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=193403
نکته : منو که یادتونه ؟ قرار شد هر چیزی به ذهنم می رسه بگم و اینا : دی
این طرح 7-8 سال پیش به اسم "شمیم کوثر" انجام شد و خیلی هم طرفدار پیدا کرد
اما بعد از 2-3 سال نمیدونم به چه علتی توسط سازمان های ذیربط پروندش لغو امتیاز شد!
طرح جدید : میگم از اونجایی که تو ایران خدمات دنداپزشکی گرونه و بیمه ای براشون نیست ؛ دنداپزشکانی استخدام کن ؛ و اونا رو به اخرین پیشرفت های دنداپزشکی مجهز کن ، بعد از مراجعه کننده ها پول اشو قسطی بگیر با چک کارمندی ، اما هزینه خدمات رو چندین برابر بگیر ؛ هم سرمایه شما بیشتر شه ؛ هم مشکل مردم حل شه ، بازارش هم هست دیگه
اینم ببینید لطفا"
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=193403
نکته : منو که یادتونه ؟ قرار شد هر چیزی به ذهنم می رسه بگم و اینا : دی
این طرح 7-8 سال پیش به اسم "شمیم کوثر" انجام شد و خیلی هم طرفدار پیدا کرد
اما بعد از 2-3 سال نمیدونم به چه علتی توسط سازمان های ذیربط پروندش لغو امتیاز شد!
الا این مثالا که گفتم نمونه های سطح پایین بود . نمونه سطح بالاتر مثلا تاسیس شرکت تولید نرم افزار هست تو ایران . واسه راس هرم سرمایه گذار و سهامدارها تخصص هم لازم نیست . کافیه 5 تا از نخبه ای دانشگاهی رو جذب کنی واست تشریح کنن که چی تولید کنیم چجور تولید کنیم چجور بفروشیم ... کار رو بدی بهشون 200 تا متخصص تولید نرمافزار استخدام کنن و شروع کنن به کار . یکی دو سال که بگذره شرکت میشه غول تولید نرم افزار تو ایران جوری که پول از پارو بالا بره .
دیگه نرم افزار چیزی نیست که از چین وارد کنن یا دولت بتونه سرنگونت کنه ... مشتری هات میشن تمام مدارس و بیمارستان ها و رستورانها و کافی شاپ ها و تاکسی سرویس ها و فرودگاه ها و هتل ها و ادارات دولتی و شرکت های خصوصی و ...
تا دلت بخواد هم پتانسیل داره واسه کار و تا دلت بخواد هم نخبه هست تو این مملکت که حتی بتونن چیزی تولید کنن که مشتری جهانی داشته باشه .. یه نرم افزار امنیتی مثلا تولید کنی که تک باشه میلیاردها قیمتشه
بنده متخصص نرم افزار خودمو می دونم. چرا؟ 15 سال سابقه برنامه نویسی دارم در هر زمینه ای که بگید. با هر زبانی که بخواهید و در هر پلتفرمی که فکرتون می رسه ( ویندوز، لینوکس، داس و ... ) ولی اصلا به این راحتی هم که شما می گید نیست. لازم شد به ریز فناوری براتون می گم هر بازارش چه جوری هست. دسکتاپ، موبایل، فناوری ابری، مجازی و .... )
....
به نظر من فقط یه بیزنسه که اصل سرمایه میمونه تازه اگر اشتباه کنید تو انتخاب این بیزنس و اونم ملکه.
سرمایه رو 7-8 قسمت کن 2 قسمت کار پر ریسک ولی اگه بگیره واویلاااا
2 قسمت سرمایه گزاری مطمئن با درامد متوسط به عنوان پشت وانه ضرر 2 مورد قبل
4 تای دیگه رو به خرید ملک طلا و.. اختساس بده که در سال حتما سود داره و با این 4 قسمت هیچوقت بازی ریسکی حتی ریسک کم هم نکن
خدا شانس بده ما به حقوق 2 میلیون میگیم ارزو