• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
پيمانكار ساختمان شو.اگه من اين پولو داشتم حتكا پيمانكار ساختمان ميشدم.سودي داره كه نگوووووو.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام دوست عزیز

میشه چند نمونه کار پر سود مثال بزنید ؟ کاری که هم سود جمعی داشته باشه و هم سود شخصی و با سرمایه تقریبا 200 میلیون تومان.

با شرایط الان و این نرخ تورم فقط حفظ سرمایه هست و بهترین راه خرید یک ملک و استفاده ار رهن و اجاره اون، تا ببینیم چی میشه به سلامتی.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
پيمانكار ساختمان شو.اگه من اين پولو داشتم حتكا پيمانكار ساختمان ميشدم.سودي داره كه نگوووووو.

2 تا شرکت دارم تاسیس میکنم برای 2 کار متفاوت ولی یکیش پیمانکاری هست.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
رفیق ما حالش چطوره؟
تحویل نمیگیری دیگه دکتر

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سلام دوست عزیز

میشه چند نمونه کار پر سود مثال بزنید ؟ کاری که هم سود جمعی داشته باشه و هم سود شخصی و با سرمایه تقریبا 200 میلیون تومان.

با 200 میلیون کار واردات میشه انجام داد.سودشم خوبه .اما فقط پول کافی نیست ، باید روابط و تجربشو داشته باشی

کاری که سود جمعی داشته باشه و مفید برای اجتماع باشه هم میشه انجام داد ، اما باید شریک داشته باشی. یه نفری اینجور کارها رو نمیشه انجام داد. حتی اگه 3 هزار میلیارد هم داشته باشی ، باید شریک داشته باشی

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
رفیق ما حالش چطوره؟
تحویل نمیگیری دیگه دکتر

دکتر مخلصم، سره اون ساختمونه دهنم داره سرویس میشه، زودتر ایشا... پاساژ و آب کنم با جهانشهر و بریزیم این تو ایشا... جواب بده.

تو چطوری ردیفی؟ چیکار میکنی؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
طرح جدید : میگم از اونجایی که تو ایران خدمات دنداپزشکی گرونه و بیمه ای براشون نیست ؛ دنداپزشکانی استخدام کن ؛ و اونا رو به اخرین پیشرفت های دنداپزشکی مجهز کن ، بعد از مراجعه کننده ها پول اشو قسطی بگیر با چک کارمندی ، اما هزینه خدمات رو چندین برابر بگیر ؛ هم سرمایه شما بیشتر شه ؛ هم مشکل مردم حل شه ، بازارش هم هست دیگه
اینم ببینید لطفا"
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=193403

نکته : منو که یادتونه ؟ قرار شد هر چیزی به ذهنم می رسه بگم و اینا : دی

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
طرح جدید : میگم از اونجایی که تو ایران خدمات دنداپزشکی گرونه و بیمه ای براشون نیست ؛ دنداپزشکانی استخدام کن ؛ و اونا رو به اخرین پیشرفت های دنداپزشکی مجهز کن ، بعد از مراجعه کننده ها پول اشو قسطی بگیر با چک کارمندی ، اما هزینه خدمات رو چندین برابر بگیر ؛ هم سرمایه شما بیشتر شه ؛ هم مشکل مردم حل شه ، بازارش هم هست دیگه
اینم ببینید لطفا"

این طرح 7-8 سال پیش به اسم "شمیم کوثر" انجام شد و خیلی هم طرفدار پیدا کرد
اما بعد از 2-3 سال نمیدونم به چه علتی توسط سازمان های ذیربط پروندش لغو امتیاز شد!

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
اما بعد از 2-3 سال نمیدونم به چه علتی توسط سازمان های ذیربط پروندش لغو امتیاز شد!

یعنی کم کم دارم به مخ خودم ایمان میارم : دی

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اینم ببینید لطفا"

والا اسم طرحشو نمیدونستم ولی یکی از کاسبیایه دندونپزشکا همین مطب هاس که به اسم dental practice شهرت داره و در سراسر دنیا هست، تو ایرانم جدیدا زیاد شده و در شهرستانها هم این مطبها داره دایر میشه و درآمدزا هم هست، منتها قسطی و .... نمیصرفه و ورشکست میشه هر کی بزنه :دی

sedighzadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الا این مثالا که گفتم نمونه های سطح پایین بود . نمونه سطح بالاتر مثلا تاسیس شرکت تولید نرم افزار هست تو ایران . واسه راس هرم سرمایه گذار و سهامدارها تخصص هم لازم نیست . کافیه 5 تا از نخبه ای دانشگاهی رو جذب کنی واست تشریح کنن که چی تولید کنیم چجور تولید کنیم چجور بفروشیم ... کار رو بدی بهشون 200 تا متخصص تولید نرمافزار استخدام کنن و شروع کنن به کار . یکی دو سال که بگذره شرکت میشه غول تولید نرم افزار تو ایران جوری که پول از پارو بالا بره .
دیگه نرم افزار چیزی نیست که از چین وارد کنن یا دولت بتونه سرنگونت کنه ... مشتری هات میشن تمام مدارس و بیمارستان ها و رستورانها و کافی شاپ ها و تاکسی سرویس ها و فرودگاه ها و هتل ها و ادارات دولتی و شرکت های خصوصی و ...
تا دلت بخواد هم پتانسیل داره واسه کار و تا دلت بخواد هم نخبه هست تو این مملکت که حتی بتونن چیزی تولید کنن که مشتری جهانی داشته باشه .. یه نرم افزار امنیتی مثلا تولید کنی که تک باشه میلیاردها قیمتشه

بنده متخصص نرم افزار خودمو می دونم. چرا؟ 15 سال سابقه برنامه نویسی دارم در هر زمینه ای که بگید. با هر زبانی که بخواهید و در هر پلتفرمی که فکرتون می رسه ( ویندوز، لینوکس، داس و ... ) ولی اصلا به این راحتی هم که شما می گید نیست. لازم شد به ریز فناوری براتون می گم هر بازارش چه جوری هست. دسکتاپ، موبایل، فناوری ابری، مجازی و .... )

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
بنده متخصص نرم افزار خودمو می دونم. چرا؟ 15 سال سابقه برنامه نویسی دارم در هر زمینه ای که بگید. با هر زبانی که بخواهید و در هر پلتفرمی که فکرتون می رسه ( ویندوز، لینوکس، داس و ... ) ولی اصلا به این راحتی هم که شما می گید نیست. لازم شد به ریز فناوری براتون می گم هر بازارش چه جوری هست. دسکتاپ، موبایل، فناوری ابری، مجازی و .... )

این الان جواب کدوم پست بود؟

شما اگر جواب کسی رو بدین باید رو پستش پاسخ به نقل قول رو بزنید.

sedighzadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره. اشتباه شد. پاسخ زدم. البته الان quote رو زدم که معلوم بشه چی گفته بود. دو سه صفحه قبل بود.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دیروز با 3-4 تا از رفقا نشسته بودیم و گپ میزدیم ، یکی از دوستان گفت که من میخوام 100 تومن یه مغازه بگیرم و حساب کردم که اگر 30 تومن رهن کنم و ماهی 6 تومن بدم بقیشم جنس میخرم میریزم و بعد ماهی 40 تومن دخل بزنم که هزینه در رفتش (سود خالص) ماهی 20 تومن میمونه، من گفتم خب بعدش اگر نگرفت چی؟ گفت 30 تومنم سره جاشه دیگه، گفتم اگر 100 فقط داشتی چی؟ گفت کاری نمیکردم، میزاشتم بانک، گفتم تورم چی؟ گفت طلا میخریدم، گفتم همشو؟ گفت آره گفتم من بودم 4 قسمتش میکردم، 25 طلا میخریدم، 25 تومن دلار میخریدم و 25 میزاشتم تو بانک و 25 تومن هم ماشین ثبت نام میکردم، گفت آره o خوبه همین کارو بکنم.

به نظر من فقط یه بیزنسه که اصل سرمایه میمونه تازه اگر اشتباه کنید تو انتخاب این بیزنس و اونم ملکه.

• Like
Reactions: 919

ali125ali

Registered User
لایک‌ها
1
سرمایه رو 7-8 قسمت کن 2 قسمت کار پر ریسک ولی اگه بگیره واویلاااا
2 قسمت سرمایه گزاری مطمئن با درامد متوسط به عنوان پشت وانه ضرر 2 مورد قبل
4 تای دیگه رو به خرید ملک طلا و.. اختساس بده که در سال حتما سود داره و با این 4 قسمت هیچوقت بازی ریسکی حتی ریسک کم هم نکن

خدا شانس بده ما به حقوق 2 میلیون میگیم ارزو

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
....

به نظر من فقط یه بیزنسه که اصل سرمایه میمونه تازه اگر اشتباه کنید تو انتخاب این بیزنس و اونم ملکه.

گل گفتی
ما تقریبا 3 ماه پیش توسط لینک یه پروژه شبکه گرفتیم و قراردادشو بستیم که با خرید تجهیزات حدود یک میلیارد تومن شد.
بعد از 2 ماه که قرارداد رو بستیم لطف کردن نصف هزینه پروژه رو دادن.
ما هم از اونا بدتر تا این موقع نه تجهیزات رو سفارش دادیم نه کاری انجام دادیم (چون قرار بوده اول 50% مبلغ قرارداد رو بدن).
حالا به خاطر بالا رفتن دلار حدود 200 میلیون اومده روی پروژه و طرف هم قبول نمی کنه قیمت رفته بالا و ما بالا نبردیم، 3 ماهه پروژه رو هواست یه وضی شده بیا و ببین.
اینم از بیزینس ما...:)

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سرمایه رو 7-8 قسمت کن 2 قسمت کار پر ریسک ولی اگه بگیره واویلاااا
2 قسمت سرمایه گزاری مطمئن با درامد متوسط به عنوان پشت وانه ضرر 2 مورد قبل
4 تای دیگه رو به خرید ملک طلا و.. اختساس بده که در سال حتما سود داره و با این 4 قسمت هیچوقت بازی ریسکی حتی ریسک کم هم نکن
خدا شانس بده ما به حقوق 2 میلیون میگیم ارزو

شما تاپیکو بخون اول ، حال نداری تایپیکو بخونی فقط پست اول رو میخونیدی حداقل ، دم ایرانی جماعت گرم که این کالیبر بالا شده براشون دردسر!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
امیدوارم دوستانی که با توصیه بنده طلا خریدن از سود حاصله رضایت داشته باشن.

پ.ن: خرید طلا باید یا شمش باشه و یا طلای آب شده که در زمان خرید ارزش افزوده بهش اضافه نشه و در زمان فروش اجرت ساخت ازش کم نشه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یادش به خیر
مقدار فراوانی دینار عراق خریدم.

هر 1000 دینار عراق رو خریدم 700 تومن الان هر 1000 دینار عراق شده 1790 تومن، شاید 5 سال دیگه هر دینار عراق بشه 7000 تومن

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
حسین جان یه مقدار در مورد خرید ملک در خارج از کشور برای سرمایه گذاری راهنمایی می کنی ؟؟؟
در مورد سودش یا سختی های کار نسبت به خرید ملک تو تهران .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا