امکانش هست جاش رو با گوگل ازث مشخص کنید من از روی گوگل ارث ببینم، اگر بتونید مشخصات رو پخ کنید ممنون میشم.
اطلاعات رو ارسال کردم براتون
امکانش هست جاش رو با گوگل ازث مشخص کنید من از روی گوگل ارث ببینم، اگر بتونید مشخصات رو پخ کنید ممنون میشم.
تايپك خوبي ست از اول دارم مي خونم مي اييم جلو
با سلام و عرض ادب و تشکر از برنامه خوبتون
میخواستم بپرسم
با سیصد هزار تومن چیکار میشه کرد؟
اطلاعات رو ارسال کردم براتون
دوست عزیز نظرتون در مورد پیشخوان دولت چیه ؟ امتیازش 30 میلیون می ارزه ؟ من سنندج هستم این قیمت رو بهم میدن. اصلا درآمد ماهیانش چقدره؟
اگه نظرتون رو بهم بگید بسیار ممنون میشم با توجه به اینکه آدم با تجربه ای هستین تو بازار ممنون میشم راهنمایی کنین ... همینطور سایر دوستان با تجربه و مطلع!
اینم لینک تاپیکش http://forum.persiantools.com/t289917.html
با تشکر
اقا حسين تاحالا با اين پول چيكاركردي و الان اين پول كجا خوابيده؟(بعد از چند ماه و 87 صفحه تاپيك)
باورم نميشه يكي 4 مليارد داشته باشه هنوز بياد اينترنت.
تا حالا رو تو پست اول بخون و این پول الان تو ملک و زمین خوابیده.
چون کار نمیکنم الان اینترنت الان برای سرگرمی میام بعد از کارام.
والا می گن صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی این همه طرح و پروژه هست که میشه در کنارش با این پول دهها نفر نون بخورن شمام سود کنی. اون دنیام سرتو بگیری بالا بگی خدا لطف تو بود پولدار شدیم ما هم کم نزاشتیم این همه ادم با واسطه این پول تونستن کار کنن چرخ زندگیشون بچرخه .... این همه پولو خوابوندی تو زمین و ملک که مثلا چی ؟! ... اصن فرضا که ملک ترقی کنه و ده ها درصد هم سود کنی ... چه لطفی داره
من اصلا از این کارا سر رشته ندارم ، این اعداد و ارقام هم به گروه خونی ام نمی خوره ولی تو همیشه تو خیالاتم این سواله میشه یک ادم شخصی هواپیمای باربری بخره و بار جابجا کنه ؛ سود هم داره ؟ : دی
کدوم طرح و پروژه میشه به منم نشون بدین؟
هر آدمی تو هر کشوری باشه پولش رو جایی میخوابونه که سود زیادی داره و ضرر کم.والا می گن صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی این همه طرح و پروژه هست که میشه در کنارش با این پول دهها نفر نون بخورن شمام سود کنی. اون دنیام سرتو بگیری بالا بگی خدا لطف تو بود پولدار شدیم ما هم کم نزاشتیم این همه ادم با واسطه این پول تونستن کار کنن چرخ زندگیشون بچرخه .... این همه پولو خوابوندی تو زمین و ملک که مثلا چی ؟! ... اصن فرضا که ملک ترقی کنه و ده ها درصد هم سود کنی ... چه لطفی داره
صحبت من مورد خاصی نیست که الان دست بزارم بگم این کار . کلا دارم می گم بیزینس های مقطعی و غیرپایدار واسه کسی که سرمایه ی حداقل یک میلیارد داره کار عاقلانه ای نیست . حالا یکی هست مثلا 50میلیون پول داره این دستش بسته هست میره یه ملکی زمینی چیزی می خره .. یا طلایی سکه ای ... که بعد یه مدت سود کنه و منتظر بشینه ببینه اینده چی میشه . حالا هرچه پیش اید خوش آید .
ولی کسی که بالای یک میلیارد داره دیگه دیدش تو این سطح نباید باشه .شما فرض کن زمین و ملکی که داری بعد 5 سال چند برابر شد قیمتش و فروختی و سود کردی . خب بعدش چی ؟ اون موقع هست که دوباره برگشتی تو پله اول ، یعنی پول داری ولی هیچ طرح مولدی دستت نیست. اون موقع می خوای چیکار کنی ؟ باز بدی ملک و زمین 5 سال صبر کنی گرون شه ؟!
یه حساب کتاب کن ببین با این سیستم دنیای خودت یا دورو بریات رو اباد کردی .. که نکردی چون سرمایت همه ملک و زمینه ...اخرتت آباد شده . که نشده چون دست کسی رو نگرفتی
حالا سیستمی رو در نظر بگیر اگه یه بیزینس راه بندازی که با گذشت زمان مدام بر اعتبارش اضافه بشه و بیفته رو غلطک سود ، مثلا تولید بالا بره ، جذب مشتری بیشتر بشه و ... اون موقع هست بعد گذشت 5 سال یا ده سال میبینی ده ها و صد ها نفر دارن از این سرمایه نون می خورن و بالطبع بیزینس واسه خود سرمایه گذار به سوددهی ای میرسه که حالت تصاعدی داره و به خاطر تصاعدی بودن سودش فراتر از سود مقطعی زمین و ملک هست...
به هر حال رسیدن به همچین سطحی 3 تا شاه کلید می خواد . یکی سرمایه - دوم ایده - سوم توان مدیریتی بالا... و خب قبل از همه اینا اینکه سرمایه گذار چنین هدفی تو ذهنش باشه و تصمیم قاطعانه ای برای رسیدن بهش داشته باشه
من بودم کلن کااار نمی کردم
3 روز هم تمام پول تموم می کردم :blink:
ببین 2 تا مسئله رو با هم قاطی میکنی نمیشه از حرفات نتیجه گرفت:
1. هدفت تولید با این سرمایس و .....؟
2. هدفت تولید با سرمایه هستش و گرفتن دست همنوع و بردن ثواب اخروی؟
شما فرض کن سرمایه من صفره، رفتم وام گرفتم و یک کارخونه تولیدی زدم و باید حمایت بشم و تولیداتم رو بفروشم تا بتونم وام رو پس بدم، آیا قانون کارگری از من تولید کننده حمایت میکنه یا کارگرای محترم به عنوان یک شخصی که حقشون رو خورده به من نگاه میکنن؟ یا به عنوان کسی که داره کمکشون میکنه؟ آیا دولت اجناس تولیدی من با قیمت عرضه ای که انجام میشه حمایت میکنه؟ (یا عین اون جنس ارزون تر تو بازار از چین اومده)، آیا دولت بایت قیمت تمام شده ای که مواد اولیه رو به دست من میرسونه برای من تولید کننده سودی هم در نظر میگیره یا فقط براش مهمه که تو روزنامه بگه قیمت مرغ شد از 7 تومن 4 تومن؟ (مثلا وضعیت مرغ رو ببین، وضعیت شیر رو ببین و وضعیت 100 ها کارخونه ورشکسته دیگه)
چرا میگم فکر کن سرمایه من صفره، چون مدیریت سرمایه اینو میگه، میگه وقتی کارخونه میزنی یا میخوای بزنی بگو n تومن میزارم، این ظرف چه مدت مستهلک میشه یا برمیگرده؟ اگر قرار باشه تولید همش ضرر باشه که هی باید از جیبم بزارم روش!! آخرش من و کارگرام باید بشینیم کنار خیابون، چون هم من ورشکست میشم هم اونا از کار بیکار.
حالا جواب قسمتی که بحث خدا پیغمبر رو میکنی، خدا نگفته بیا خودت و سرمایت رو بنداز تو سختی و مثلا 100 نفر رو نون بده، گفته این نونی که برای خودت در میاری رو با دوز و کلک و دروغ و .... در نیار وقتی هم داری کسب مال میکنی 4 نفر از بغلت بخورن، اینه که من همش تو حرفام میگم.
من اصلا موافق نیستم که زمین و ملک بخری که بعد 5 سال بفروشی؟ خب آره که چی؟ اتفاقا الان باید بخری که سرمایت حفظ بشه که در شرایطی که وضعیت به نفع تولید کننده هست تو سرمایت رو بیاری تو تولید و تو مدیریت سرمایه تو اصلا نباید سرمایه اولیت رو تبدیل به پول کنی و با اون پول یه کار دیگه بکنی! تو باید ارزش افزوده داشته باشی که ضمن حفظ سرمایه اون رو ارتقا بدی.
من میخوام تو طرحها مشارکت داشته باشم ولی همه چی الان دست قرارگاهه، یا همه چی تعریف شدس که پروژه ها رو به کیا بدن یا میری میگی پروژه بده طرف میگه چقدر میدی!!
من ترجیح میدم تو این شرایط سرمایم رو حفظ کنم و برای خودم کار کنم.
فکر کنم اشتباه برداشت کردی . منظور من خیرات کردن پول یا کمک به افرادی که نیاز دارن نیست . چون کار بیهوده ای هم هست
بحث سر ایجاد و راه اندازی بیزینس مولد هست (با اثربخشی بالا - چه مادی چه غیر مادی ) برای رسیدن به چنتا هدف . یکی کسب سود برای خود سرمایه گذار . دوم کارآفرینی برای تعدادی از افراد که به نوعی تخصص یا تجربه دارن ولی بستر کار و درامد واسشون مهیا نشده . سوم استفاده از فاکتور گذشت زمان برای بالا بردن تجربه و اعتبار اون بیزینس واسه اینکه بازدهی و آثر بخشیش بره بالا ( که در نتیجه سود دهی میره بالا و میشه باز بحث کارافرینی رو گسترش داد - ایجاد چرخه ی مثبت از کار و تولید و سود )
بحث سرمایه ی صفر هم که مطرح کردی اصلا موضوعیت نداره . چون همونطور که گفتید عاقلانه نیست با وام یا قرض تجارتی رو راه انداخت و متحمل ریسک شد. و به قول شما عالم و آدم دست به دست هم میده که این فرد رو زمین بزنه . بحث ما سر افرادی هست که سرمایه در حد میلیارد دارن . خب چنین فردی دیگه محدودیت دیگران رو نداره و اینقدر توان اقتصادی داره که بتونه یه بیزینسی رو با قدرت شروع کنه و به سوددهی برسونه و با پشتوانه پولی خودش نزاره بیزینس تو چاله چوله های مسیر متوقف بشه .
الان قشر زیادی از سرمایه دارها این کار رو می کنن . یعنی به حدی از رشد شخصیتی و اعتقادی رسیدن که دیگه از نظر پول و درامد و سود اشباع شدن و هَمّ و غممشون رو رو مسائل دیگه میزارن . مثلا کارخونه تولیدی داره و به شدت مدیریت می کنه کار رو. نه به این خاطر که نگران سود شخصیش باشه بلکه نگران این هست مبادا سود کم بشه و واسه نیروهایی که دارن کار می کنن ایجاد مشکل بشه . یا مثلا هدفی که واسه خودش تعیین کرده اینه که هر سال فلان تعداد به پرسنل اضافه بشه ... تلاش مدیریتیش واسه این هست که مبادا یک سال بگذره و نرسه به اون هدف .
این بحث هم که گفتی تولید با ضرر باشه یا کارخونه سود نده هم مشخصه که حرف درستی نیست . چون تو پست قبلی هم گفتم سرمایه گذار باید ایده ای رو اجرا کنه که قطعا به سود دهی برسه و بازگشت سرمایه داشته باشه با اعمال مدیریت ریسک . قرار نیست از اصل سرمایه یا از جیب خرج بشه که ... تازه صحبت من برعکس حرف شماست . اینه که با گذشت زمان هم کیفیت هم کمیت هم اثر بخشی و سوددهی تصاعدی اضافه بشه ( یعنی سرمایه ی زمان هم به سرمایه ی دلاری اضافه بشه )
اینکه می گم زمین و ملک عاقلانه نیست واسه اینه که مثلا 5 سال دیگه شما می خوای یه بیزینس رو از صفر شروع کنی . خب واضحه که فرصت 5 ساله رو از دست دادی .
مثال خیلی ساده بخوام بزنم اینه که کسی که چند میلیارد سرمایه داره راحت این قدرت رو داره که یه مجموعه پرورش ماهی بزنه با ده ها پرسنل و کارگر . این همه آب و چشمه و زمین تو این مملکت . ماهی هم چیزی نیست که رو دست طرف بمونه یا دولت بتونه از چین وارد کنه و سرنگون کنه فرد رو
مثال ساده دیگه مثلا تولید آب معدنی .. این همه چشمه و آب و زمین ...با یک میلیارد میشه یه تولیدی فوق مدرن زد با تولید انبوه ... هر مقدار هم تولید کنی مشتری هست واسش .. اگه کارت به صادرات برسه که دیگه عالی هست .. این همه تولیدی اب معدنی ، کدومشون سرمایه گذارش ضرر کرده یا از جیب خرج میکنه ؟ همه رو دور تولید و سود با کلی نیرو و پرسنل که مشغولن
نمونه دیگه این همه باغ میوه و تولید میوه داریم .. میشه تولیدی اب میوه یا سرکه صنعتی یا ده ها محصول دیگه زد یه جوری که از نظر کیفیت متمایز و تک باشه ... واضحه وقتی هم مدیریت هم پشتوانه پولی قوی داشته باشه گذر زمان اون رو می کنه برند
حالا این مثالا که گفتم نمونه های سطح پایین بود . نمونه سطح بالاتر مثلا تاسیس شرکت تولید نرم افزار هست تو ایران . واسه راس هرم سرمایه گذار و سهامدارها تخصص هم لازم نیست . کافیه 5 تا از نخبه ای دانشگاهی رو جذب کنی واست تشریح کنن که چی تولید کنیم چجور تولید کنیم چجور بفروشیم ... کار رو بدی بهشون 200 تا متخصص تولید نرمافزار استخدام کنن و شروع کنن به کار . یکی دو سال که بگذره شرکت میشه غول تولید نرم افزار تو ایران جوری که پول از پارو بالا بره .
دیگه نرم افزار چیزی نیست که از چین وارد کنن یا دولت بتونه سرنگونت کنه ... مشتری هات میشن تمام مدارس و بیمارستان ها و رستورانها و کافی شاپ ها و تاکسی سرویس ها و فرودگاه ها و هتل ها و ادارات دولتی و شرکت های خصوصی و ...
تا دلت بخواد هم پتانسیل داره واسه کار و تا دلت بخواد هم نخبه هست تو این مملکت که حتی بتونن چیزی تولید کنن که مشتری جهانی داشته باشه .. یه نرم افزار امنیتی مثلا تولید کنی که تک باشه میلیاردها قیمتشه
طرح هایی با سطح خیلی فراتر از اینا هم هست که دیگه حس تایپش نیس D:
حالا شما قضاوت کن چند سال دیگه ده تا شعبه تو ده تا استان با هزار تا پرسنل متخصص و تحصیلکرده داشتن چقدره ارزشش .... سود حتی کلان کردن رو ملک و زمین و بعد چند سال برگشتن سر خونه اول چقدره ارزشش