• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

taei

Registered User
لایک‌ها
170
من قصد جسارت ندارم ولی به نظر من شما تجربه عملی از حرفایی که میزنین ندارین، بله شعار دادن راحته ولی در عمل این چیزایی که شما میگید کار راحتی نیست و مولفه های بسیار ریزی داخلش هست که هر کدوم روی کار اثر میزاره و کار عملی رو دشوار میکنه.

یه نمونش همین شرکت نرم افزاری رو من در سال 80 تجربه کردم و با جاهای مختلف هم کار کردیم و تجربه خوبی هم داریم ولی کار بسیار پیچیده ای هستش و تا دلتون بخواد رقیب های رنگ و وارنگ، من یه نکته ای رو اشاره کردم که شما توجه نکردین و اون این بود که من اهلش نیستم که با رشوه کار بگیرم، مثلا همین ماهی که شما میگین مشکلاتی داره سر بحث آب که الان جلوی آب چاه رو وزارت نیرو گرفته و همه به مشکل خوردن از کشاورز شما بگیر تا کارخونه های صنعتی و پرورش ماهی که آب براشون حیاتیه و ... و ..... مسایل از دور راحت به نظر میرسه ولی وقتی واردش میشین خیلی سخت تر از اون چیزی هست که فکرش رو می کنید ضمن اینکه من کاری رو انجام میدم که علاقه هم توش باش و صرفا به عنوان یک بیزنس مولد بهش نگاه نمی کنم و مشاورانی هم دارم که توصیشون در این شرایط این بود که گفتن دست نگه دار.

اتفاقا برعکس چون تجربه ی عملیش رو دارم می گم کار شدنی هست . اون بحث ماهی یا کارخونه و چیزای دیگه که گفتم مثال های خیلی پیش پا افتاده بود و منظورم این نیست که اینا رو اجرا کنید . در مورد مشکلات کار هم بحث من اینه وقتی پشتوانه پولی قوی داشته باشه دیگه مشکل معنی نداره . قرار هم نیست رشوه بدید . کسی حرف از رشوه نزد . صحبت من اینه با پول خوب ، میشه تولید درجه یک داشت جوری که نیاز به بازاریابی هم نباشه و مشتری خودش بیاد سراغت و شما باشید که رقیبای رنگ و وارنگ رو با تولید خوب از دور خارج میکنید.
در مورد بحث تولید نرم افزار من اطلاع دقیق دارم یک درصد کارشون هم در حد استاندارد جهانی تولید نرمافزار نیست. حالا شما فرض کن تولیداتت 50 درصد استاندارد جهانی رو داشته باشه ، مشتری از سر و کولت بالا میره . شما با هزینه کردن می تونید متخصصین تراز اول رو جذب کنید و کاری رو تولید کنید که مشتری ها خواه ناخواه مجبور باشن از محصول شما خریداری کنن .

در مورد صحبت این دوستمون هم می گه برند ها ورشکست شدن .. خب این چه ربطی داره ؟ شما چنتا مثال میزنی که در اثر سوء مدیریت یا نداشتن سرمایه ورشکست شدن من صد تا مثال می زنم که با قدرت دارن تولید می کنن . 75 میلیون جمعیت کشور پس آب معدنی یا ماهی و بقیه اقلام و اجناسشون از کجا تامین میشه ؟ ینی همه خوابیدن رو به قبله رو به موت هستن که شرکت ها و کارخونه ها رو ورشکست کنن ؟! نه داداش همین الانش که تو شرایط بد اقتصادی هستیم ایرانی جماعت ده برابر نورم جهانی مصرف داره و می خوره .
اینم که می بینی تولید کننده ها و باغدارا و کشاورزا می نالن رو باور نکن ... اینا همه فیلمشونه ... شما قشری تو این مملکت سراغ داری که نناله ؟ از کارمند و کاسب و تاجر و بنگاه دار و بساز بفروش گرفته تا مهندس و معلم و دکتر همه دارن مثل اسب پول پارو می کنن همه هم مینالن که داریم بدبخت میشیم

کشاورز یا باغدار که می گی درختش خشک شده یا سکته کرده چه ربطی به صحبت ما داره ! تازه اونم اگه عرضه داشت ابیاری قطره ای می کرد . یه کارشناس کشاورزی استخدام می کرد می ذاشت سر کار یا دلش میومد هزینه می کرد واسه بیمه کردن درخت هیچ اتفاقی نمی افتاد . عادت کردن به مفت خوری و اینکه حتما ده متر برف بیاد زمستون که اینا بتونن ابیاری غرقابی داشته باشن پای هر درخت یه رودخونه آب بکشن . یه چینی باشه با یک دهم این اب ده برابر ما تولید میکنه .
کسی که سواد باغداری مدرن رو نداره و حتما باید بیست اینچ آب از زمین خارج کنه و تمام منابع و سفره های آبی رو نابود کنه که بتونه چارتا صندوق میوه تولید کنه خب مسلمه که دولت باید جولوشو بگیره تا ورشکست شه بره گورشو گم کنه

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
قرار هم نیست رشوه بدید . کسی حرف از رشوه نزد . صحبت من اینه با پول خوب ، میشه تولید درجه یک داشت جوری که نیاز به بازاریابی هم نباشه و مشتری خودش بیاد سراغت و شما باشید که رقیبای رنگ و وارنگ رو با تولید خوب از دور خارج میکنید.

شما چنتا مثال میزنی که در اثر سوء مدیریت یا نداشتن سرمایه ورشکست شدن من صد تا مثال می زنم که با قدرت دارن تولید می کنن
اینم که می بینی تولید کننده ها و باغدارا و کشاورزا می نالن رو باور نکن ... اینا همه فیلمشونه ... شما قشری تو این مملکت سراغ داری که نناله ؟ از کارمند و کاسب و تاجر و بنگاه دار و بساز بفروز گرفته تا مهندس و معلم و دکتر همه دارن مثل اسب پول پارو می کنن همه هم مینالن که داریم بدبخت میشیم

عادت کردن به مفت خوری

صحبتهای شما واقعا جای بسی تامل داره:p:p:p

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
استارتر تایپیک اگه اجازه بدی و مشکلی نداره من بیام تو این تاپیک خیالبافی هامو بگم مثل همون طرح هواپیمای باربری
شما وقت کردین به عنوان سرگرمی جواب بدین منم از شما یاد می گیرم
اگر یکی از این خیالات جواب داد و رفتی دنبالش 10 درصد سود مال من ، نه نه زیاده دو درصد سود اون کار مال من
اگر هم رفتی دنبالش و ورشکست شدی فدای سرت باهم از نو شروع می کنیم :D

ولی جدی اگه اجازه بدی و مورد نداره بیام اینجا گاهی فکرامو بنویسم ..

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
استارتر تایپیک اگه اجازه بدی و مشکلی نداره من بیام تو این تاپیک خیالبافی هامو بگم مثل همون طرح هواپیمای باربری
شما وقت کردین به عنوان سرگرمی جواب بدین منم از شما یاد می گیرم
اگر یکی از این خیالات جواب داد و رفتی دنبالش 10 درصد سود مال من ، نه نه زیاده دو درصد سود اون کار مال من
اگر هم رفتی دنبالش و ورشکست شدی فدای سرت باهم از نو شروع می کنیم :D

ولی جدی اگه اجازه بدی و مورد نداره بیام اینجا گاهی فکرامو بنویسم ..

بزن برادر، شاید تو این فکرا یه فکر خوب به ذهن من رسید یا ذهن خودت یا یکی از بچه های اینجا چه اشکالی داره ولی دیگه زیادی علمی - تخیلی نشه که حالت اسپم داشته باشه مثلا فضا پیما بخر برای ماه تور بزار :دی

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اتفاقا برعکس چون تجربه ی عملیش رو دارم می گم کار شدنی هست . اون بحث ماهی یا کارخونه و چیزای دیگه که گفتم مثال های خیلی پیش پا افتاده بود و منظورم این نیست که اینا رو اجرا کنید . در مورد مشکلات کار هم بحث من اینه وقتی پشتوانه پولی قوی داشته باشه دیگه مشکل معنی نداره . قرار هم نیست رشوه بدید . کسی حرف از رشوه نزد . صحبت من اینه با پول خوب ، میشه تولید درجه یک داشت جوری که نیاز به بازاریابی هم نباشه و مشتری خودش بیاد سراغت و شما باشید که رقیبای رنگ و وارنگ رو با تولید خوب از دور خارج میکنید.
در مورد بحث تولید نرم افزار من اطلاع دقیق دارم یک درصد کارشون هم در حد استاندارد جهانی تولید نرمافزار نیست. حالا شما فرض کن تولیداتت 50 درصد استاندارد جهانی رو داشته باشه ، مشتری از سر و کولت بالا میره . شما با هزینه کردن می تونید متخصصین تراز اول رو جذب کنید و کاری رو تولید کنید که مشتری ها خواه ناخواه مجبور باشن از محصول شما خریداری کنن .

در مورد صحبت این دوستمون هم می گه برند ها ورشکست شدن .. خب این چه ربطی داره ؟ شما چنتا مثال میزنی که در اثر سوء مدیریت یا نداشتن سرمایه ورشکست شدن من صد تا مثال می زنم که با قدرت دارن تولید می کنن . 75 میلیون جمعیت کشور پس آب معدنی یا ماهی و بقیه اقلام و اجناسشون از کجا تامین میشه ؟ ینی همه خوابیدن رو به قبله رو به موت هستن که شرکت ها و کارخونه ها رو ورشکست کنن ؟! نه داداش همین الانش که تو شرایط بد اقتصادی هستیم ایرانی جماعت ده برابر نورم جهانی مصرف داره و می خوره .
اینم که می بینی تولید کننده ها و باغدارا و کشاورزا می نالن رو باور نکن ... اینا همه فیلمشونه ... شما قشری تو این مملکت سراغ داری که نناله ؟ از کارمند و کاسب و تاجر و بنگاه دار و بساز بفروش گرفته تا مهندس و معلم و دکتر همه دارن مثل اسب پول پارو می کنن همه هم مینالن که داریم بدبخت میشیم

کشاورز یا باغدار که می گی درختش خشک شده یا سکته کرده چه ربطی به صحبت ما داره ! تازه اونم اگه عرضه داشت ابیاری قطره ای می کرد . یه کارشناس کشاورزی استخدام می کرد می ذاشت سر کار یا دلش میومد هزینه می کرد واسه بیمه کردن درخت هیچ اتفاقی نمی افتاد . عادت کردن به مفت خوری و اینکه حتما ده متر برف بیاد زمستون که اینا بتونن ابیاری غرقابی داشته باشن پای هر درخت یه رودخونه آب بکشن . یه چینی باشه با یک دهم این اب ده برابر ما تولید میکنه .
کسی که سواد باغداری مدرن رو نداره و حتما باید بیست اینچ آب از زمین خارج کنه و تمام منابع و سفره های آبی رو نابود کنه که بتونه چارتا صندوق میوه تولید کنه خب مسلمه که دولت باید جولوشو بگیره تا ورشکست شه بره گورشو گم کنه

من به نظر شما احترام میزارم ولی نظر خودم الان ملک و زمین هستش، شما میگی ملک بخری که 5 سال دیگه بفروشی،

اما استدلال من از خرید ملک اینه که میگم:

http://forum.persiantools.com/t139992-page86.html#post5408978

در تولید شما به مردم کار میدید و درآمد دارین در املاک شما به مردم خونه میدی و درآمد داری، فقط فرقشون تو امنیت درآمد و دردسرهای کمترش هست و گرنه هم نظر من تامین شده و هم نظر شما.

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
مورد 8 که نوشتین سرمایه گذاری در اینترنت و سایت و .... (انجام شد)
----
چطوری گذشت یا می گذره؟ چه کارایی انجام دادین؟ سودی هم براتون داشت؟
tnx

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
مورد 8 که نوشتین سرمایه گذاری در اینترنت و سایت و .... (انجام شد)
----
چطوری گذشت یا می گذره؟ چه کارایی انجام دادین؟ سودی هم براتون داشت؟
tnx

یه انجمن که تو امضام هست و خرید دومین دات کام و دات آی آر که بیشترشون اکسپایر شد :دی یه سایت خرید و فروش دومین که اونم به علت عدم رسیدگی از بین رفت و یه سری دیگه از این کارا بود که همون اوایل که تاپیک و زدم انجام شد فقط پی دی مونده و چند تا دامنه آی آر.

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سرمایتونه یا میشه رو این پول ماهاته حساب کرد که میزارین کنار این پول رو؟

ممنون دیدم دادم برای بررسی

والا من اطلاعاتی تو این زمینه ندارم ولی شما همینجوری در نظر بگیر که 30 میلیون تومن رو فقط برای مجوز بدین بعد مکان و تجهیزات و کارمند ، بشینید حساب کنید روزی چند تا مشتری باید داشته باشین که بعد از کم کردم هزینه ها اون 30 میلیون مستهلک بشه و برگرده، تازه بعید میدونم که مجوز به این زودیا به اسم شما بشه، نظرم اینه که کاملا تحقیق کنید بالاخره 30 میلیون هم پول کمی نیست.

بله منم بررسی کردم دیدم نمی صرفه منصرف شدم ... ممنون برای نظرتون:)

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
من به نظر شما احترام میزارم ولی نظر خودم الان ملک و زمین هستش، شما میگی ملک بخری که 5 سال دیگه بفروشی،

اما استدلال من از خرید ملک اینه که میگم:

http://forum.persiantools.com/t139992-page86.html#post5408978

در تولید شما به مردم کار میدید و درآمد دارین در املاک شما به مردم خونه میدی و درآمد داری، فقط فرقشون تو امنیت درآمد و دردسرهای کمترش هست و گرنه هم نظر من تامین شده و هم نظر شما.

یه دلیل اینکه کلا همه چی رو خوابوندی و ملک رو فقط تو برنامت گذاشتی شاید این باشه که نمی خوای پای یه کار وایسی
اگر نه مثلا همین شرکت کوک باکس که دسر های خونگی می زنه، اصلا تابلو هستش که این یه کارگاه خونگیه، فروششم عالیه. علت جواب گرفتن قاپیدن ایده بود
تا برنامه بفرمایید شام چنر بار مردم تیرامیسو درست کردن این چسبید بهش
تو این مملکت خیلی کارای نشده و نکرده هست که جذابن و بهشون بچسبی پول ازش می ریزه
این واسه همه هست البته
نمیشه بگی واسه هرکاری باید میلیارد وسط باشه
این ذهنیت کساییه که می خوان یه شبه برن راه رو
از صفر یه کار میشه کرد، با 10 تومن 10 تا کار، با 100 تومن 100 تا و ...
اتفاقا چند هفته ای هست روزنامه آسیا داره ایده های تولیدی 20 میلیونی تا 1 میلیاردی رو ارائه می کنه
توش کارای توجیه پذیر پیدا میشه

بحث رشوه و سالم بودن هم حسین نمیشه بگی تو هیچ کاری نیست، تو همین ملک هم شهرداری چی ها حسابی از خجالت آدم در میان

حالا یه ایده هم بدم که یه بخشیش تو همین ساخت و سازه
اولا بگم ما تو بحث گردشگری هتل نسبتا خوب ساختیم ولی مجموعه های ویلایی که امکانات کامل داشته باشه کم داریم
عینه این:
Booking.com: Pearl Golf Villas, Belek, Turkey - 32 Guest reviews. Book your hotel now!
حالا طرح چیه
شما یه مجموعه تو یه جای خوش آب و هوا میسازی عینه این بالا با استخر و سالن بدن سازیه فول و تمامی امکانات
واسه محلش من مناطق ساحلی سمت گیلان رو پیشنهاد می کنم چون زمین قیمتشم بهتره، البته ساحلی هم نبود نبود مهم خوش آب و هوا بودنشه و نزدیک به تهران بودن
شما از محل اقامت دادن لوکس داری تا اینجا درآمد کسب می کنی
حالا بحثی که این ایده رو متمایز می کنه از اینجاشه:
فیتنس کمپ
کسایی هستن که می خوان تو مدت کمی وزن کم کنن یا حتی اضافه کنن که تو دهک های بالای این جامعه فراوون هستن
کاری که شما می کنی استخدام یه کادر شامل متخصص و مربی ورزش و متخصص تغذیه است
هر کی خواست اونجا یه مدت مشخص از اقامت لوکس به همراه دوره های لاغری و چاقی شما استفاده می کنه و پول حسابی میده
فقط یه کم باید بومی سازی بشه
مثل استخر سرپوشیده بایس دو تا بسازی، سالن دوتا
بحث های جانبی عینه رستوران، کافه، ماساژ و ... هم که درآمد خاص خودش رو داره

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
من اگر این مقدار پول رو داشتم ظرف 2 سال 2 الی 3 برابرش میکردم . واقعا تو این مملکت راحت پول پول میاره ... ملک و املاک گزینه بسیار خوبیه ولی نه ساخت و ساز که پوست ادمو میکنه ! کارهای بسیار پر سود تری هست که اکثر سرمایه گذاران وارد جزئیاتش نشدند و البته با ریسک کم! .

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
البته منم منتظرم شرایط بهتر شه دوباره استارت میزنیم کار رو انشا...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
با اجازه پالپ 125 پستاشون رو که تو پخ برای من ارسال کردن رو میزارم اینجا شاید دیگر دوستان علاقه داشته باشن سرمایه گذاری کنن تو این بخش:

به نقل از pulp_152 :
سلام عزیز ..

اگر مایلید بنده میتونم بهتون در این امر کمک کنم ...

به این صورت که بنده سرمایه گذاری های به صرفه و مطمئن رو به شما معرفی میکنم ... که در اونها عواملی چون ریسک کم .. تحلیل بازار در سالهای اینده و ...... مد نظر هست ..

و شما 1 درصد از سود (دقت کنید فقط سود ) بابت پیشنهاد و پیدا کردن محیط های امن برای سرمایه گذاری رو به من میدید .. پس اگر من بتونم براتون بازار بهتر پیدا کنم به نفع خودم هم هست .

به نقل از hossein55 :
سلام اگر پیشنهاد شما رو اجرا کردم و ضرر کردم شما چند درصد از ضرر رو متقبل میشین؟

به نقل از pulp_152 :
ضرر امکان نداره .. و اصل پول هم براتون میمونه.

دوم اگر ظرف دو سال پولتون 2 برابر کمتر شد ! بنده از شما 1 درصد رو نمیگیرم ولی اگر 4 برابر هم شد همون 1 درصد رو میگیرم ..

شرایط سرمایه گذاری هم در صورتیه که نیاز به دوندگی و دردسر هم ندارید !

به نقل از hossein55 :
همه کسانی که کار اقتصادی میکنن یک درصدی رو بابت ریسک در نظر میگیرن؟!! ضرر امکان داره پس لطفا بگید در صورت ضرر روند کار چگونه است؟ و به چه میزان سرمایه ای نیاز است؟

به نقل از pulp_152 :
عزیز اگر مایل نبودید من از خیر گرفتن 1 درصد میگذرم .. مشکلی نیس .

ریسک سود اوری داره ولی ریسک ضرر برای اصل پول وجود نداره ...

میزان سرمایه کمتر از 210 میلیون نمیشه و هر چقدر هم بیشتر باشه سود اوری بیشتره

شرایط اینجوریه که شما باید 10 درصد مبلغی که میخواید سرمایه گذاری کنید رو میزارید و 90 درصد ما بقی رو تو بانک و سپرده 5 ساله باز میکنید ...

و سودی که از این 90 درصد بدست میارید رو میتونید برای مابقی سرمایه گذاری ماهیانه بدید ! در واقع مابقی سرمایه گذاری به صورت اقساط بندی باید بدید که از محل سود بانکی میتونید پرداخت کنید

و در اخر کار هم که سند به نام شما خورده میشه یک ملک به ارزشی که میزان سرمایه گذاری کردید به نامتون میشه ! با سند کاملا شش دانگ و مالکیت قطعی ! که حداقل تا 2 الی 3 برابر زمان تحویل ارزش اون ملک بیشتر میشه . سرمایه گذاری هم مطمئن هست.

به نقل از hossein55 :
یعنی شما بابت مدیریت سرمایه ای که برای من انجام میدید هیچ دستمزدی مطالبه نمی کنید؟!

1. من ماهیانه پولی رو پرداخت می کنم که در آخر کار و در یک زمانی قراره یک سندی به صورت قطعی برای من زده بشه!
2. من پولی رو باید تو بانک سپرده 5 ساله کنم که در حالت خوشبینانه باید 22% سود بابت هر سال بگیرم با این روند تورم؟!
3. تضمین مطمئن بودن این سرمایه رو کی میده؟
4. و یک نکته اساسی زمان تحویل اگر به هر دلیلی افزایش پیدا کنه چند درصد جریمه برای سازنده در نظر گرفته شده؟

به نقل از pulp_152 :
من فقط پیشنهاد این کارو میدم و چون خودم قبلا با این پروژه برای (برای حفظ حریم شخصی ایشان حذف شد) صحبت کردم میدونم که پروژه ای مطمئنی هست و سرمایه گذاریش هم درسته و از سمت دولت ساپورت میشه ..

1-نه عزیز یک قرار داد فی مابین بین شما و شرکت معتبری که مسئول پروژه هست انجام میشه . و شما از نزدیک با روند پروژه میتونید اشنا بشید ..

2- اگر میتونید از اون پول ماهیانه مبلغی که باید به صورت اقساط داده بشه رو بیشتر در بیارید ! خوب من مشکلی ندارم به عنوان پیشنهاد عرض کردم که هم اصل پول بمونه هم اون سند به نامتون زده بشه

3- تضمین رو خودتون میگیرید از تحقیقاتی که به عمل میارید در مورد این پروژه و سرمایه گذارانش .. من فقط به عنوان یک شخصی که در موردشون میدونم و پروژه هاشون رو دیدم و پشتیبانی دولت رو میدونم از این ها بهتون اطمینان میدم ولی تحقیق اصلی پای خودتون هست

4- چیزی در نظر گرفته نشده ! ولی مسئله اینه که این شرکت تا کنون هیچ تاخیری در پروژه هاش نداشته و رکورد دار سرعت انجام پروژه در ایران هست و اینکه بسیار ثروتمند هست جوری که دستگاههاش رو اجاره نمیکنه و مستقیما خرید میکنه .. و البته فعلا دستگاههایی که باهاش بتن میریزه در خاورمیانه نیست و رکورد سرعت خاورمیانه هم شکسته شده .

و اینکه قطعا زمان تحویل هم سرمایه شما باقی مونده هم اینکه سندی که به نام میخوره حداقل 2 برابر ارزشش بیشتر شده و طبق پیش بینی ها 3 برابر .

به نقل از hossein55 :
ممنون ولی خیلی از شرکتها رو میشناسم که چنین تبلیغات و ادعایی دارند که دولت ساپورت میکنه و ما در خاورمیانه حرف اول رو می زنیم و .... ولی چیزی تو دستشون نیست، اسم شرکت رو بگید شاید بشناسم و شاید هم نشناسم ، اگر بشناسم که شناسنامه و پروژه هاشون رو براتون میگم و اگر نشناسم 3-4 روز اداری وقت میبره که بهتون بگم کین و چیکاره هستن.

به نقل از pulp_152 :

ایشون رو از زمانی که تو افغانستان و در کابل رستوران داشتن میشناسم.

شما اینو بدونید که به من حداقل هفته ای یکبار دوستان و آشنایان و اطرافیان پروژه ای رو پیشنهاد میدن که شامل مشارکت یا طرح ایده هست که پس از مشورت یا افراد با تجربه بعضی اجرا و بعضی حذف می شوند.

ولی به هر حال سپاسگزارم از پیشنهادی که به من داشتید.

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
با اجازه پالپ 125 پستاشون رو که تو پخ برای من ارسال کردن رو میزارم اینجا شاید دیگر دوستان علاقه داشته باشن سرمایه گذاری کنن تو این بخش:

ایشون رو از زمانی که تو افغانستان و در کابل رستوران داشتن میشناسم.

شما اینو بدونید که به من حداقل هفته ای یکبار دوستان و آشنایان و اطرافیان پروژه ای رو پیشنهاد میدن که شامل مشارکت یا طرح ایده هست که پس از مشورت یا افراد با تجربه بعضی اجرا و بعضی حذف می شوند.

ولی به هر حال سپاسگزارم از پیشنهادی که به من داشتید.

حاج جسین قیمتای پدیده رو در آوردی؟
شرایط پرداختاش که به نظر توپه

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
احتمالا صفحات قبل دوستان معرفی کردن ولی به نظر من تالار و باغ عروسی هم میشه روش فکر کرد.چون درآمدش خیلی خوبه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
احتمالا صفحات قبل دوستان معرفی کردن ولی به نظر من تالار و باغ عروسی هم میشه روش فکر کرد.چون درآمدش خیلی خوبه

بله راجع بهش بحث شده و جزو اون کارای بسیار پر سود هست.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حاج جسین قیمتای پدیده رو در آوردی؟
شرایط پرداختاش که به نظر توپه

شرکت توسعه گردشگری پدیده شاندیز > صفحه اصلی

شرکت توسعه گردشگری پدیده شاندیز > شـرایط پیـش فـروش

همونطور که بعضی از دوستان میدونن من وارد یک پروژه ای شدم که توان مالی و زمانی من رو بسیار کاهش داده، البته به پروژه هایی مثل ابن بطوطه و شاندیز هم علاقه ای ندارم.

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
شرکت توسعه گردشگری پدیده شاندیز > صفحه اصلی

شرکت توسعه گردشگری پدیده شاندیز > شـرایط پیـش فـروش

همونطور که بعضی از دوستان میدونن من وارد یک پروژه ای شدم که توان مالی و زمانی من رو بسیار کاهش داده، البته به پروژه هایی مثل ابن بطوطه و شاندیز هم علاقه ای ندارم.

اینا رو دیدم
پی قیمتاش بودم
تو چند روز آینده خودم یه زنگ میزنم
خواستی علت عدم تمایلت به این پروژه ها رو هم بگو

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اینا رو دیدم
پی قیمتاش بودم
تو چند روز آینده خودم یه زنگ میزنم
خواستی علت عدم تمایلت به این پروژه ها رو هم بگو

من همیشه تو پستام گفتم که دنبال برگشت سرمایه سریع هستم و متاسفانه نمیتونم تو چنین پروژه هایی که باید ماهانه پول بدم تا 3 سال دیگه یه سندی داشته باشم.

http://bazarosarmaye.ir/face-to-face/6608/

http://alborznews.net/fa/pages/?cid=62873

اینم قیمتها:
http://forum.boursbazan.com/showthread.php?259-پدیده-شاندیز&p=75332&viewfull=1#post75332

Last edited:

tnt5124

Registered User
لایک‌ها
15
من اگر این مقدار پول رو داشتم ظرف 2 سال 2 الی 3 برابرش میکردم . واقعا تو این مملکت راحت پول پول میاره ... ملک و املاک گزینه بسیار خوبیه ولی نه ساخت و ساز که پوست ادمو میکنه ! کارهای بسیار پر سود تری هست که اکثر سرمایه گذاران وارد جزئیاتش نشدند و البته با ریسک کم! .

سلام دوست عزیز

میشه چند نمونه کار پر سود مثال بزنید ؟ کاری که هم سود جمعی داشته باشه و هم سود شخصی و با سرمایه تقریبا 200 میلیون تومان.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا