taei
Registered User
- نوشتهها
- 405
- لایکها
- 170
من قصد جسارت ندارم ولی به نظر من شما تجربه عملی از حرفایی که میزنین ندارین، بله شعار دادن راحته ولی در عمل این چیزایی که شما میگید کار راحتی نیست و مولفه های بسیار ریزی داخلش هست که هر کدوم روی کار اثر میزاره و کار عملی رو دشوار میکنه.
یه نمونش همین شرکت نرم افزاری رو من در سال 80 تجربه کردم و با جاهای مختلف هم کار کردیم و تجربه خوبی هم داریم ولی کار بسیار پیچیده ای هستش و تا دلتون بخواد رقیب های رنگ و وارنگ، من یه نکته ای رو اشاره کردم که شما توجه نکردین و اون این بود که من اهلش نیستم که با رشوه کار بگیرم، مثلا همین ماهی که شما میگین مشکلاتی داره سر بحث آب که الان جلوی آب چاه رو وزارت نیرو گرفته و همه به مشکل خوردن از کشاورز شما بگیر تا کارخونه های صنعتی و پرورش ماهی که آب براشون حیاتیه و ... و ..... مسایل از دور راحت به نظر میرسه ولی وقتی واردش میشین خیلی سخت تر از اون چیزی هست که فکرش رو می کنید ضمن اینکه من کاری رو انجام میدم که علاقه هم توش باش و صرفا به عنوان یک بیزنس مولد بهش نگاه نمی کنم و مشاورانی هم دارم که توصیشون در این شرایط این بود که گفتن دست نگه دار.
اتفاقا برعکس چون تجربه ی عملیش رو دارم می گم کار شدنی هست . اون بحث ماهی یا کارخونه و چیزای دیگه که گفتم مثال های خیلی پیش پا افتاده بود و منظورم این نیست که اینا رو اجرا کنید . در مورد مشکلات کار هم بحث من اینه وقتی پشتوانه پولی قوی داشته باشه دیگه مشکل معنی نداره . قرار هم نیست رشوه بدید . کسی حرف از رشوه نزد . صحبت من اینه با پول خوب ، میشه تولید درجه یک داشت جوری که نیاز به بازاریابی هم نباشه و مشتری خودش بیاد سراغت و شما باشید که رقیبای رنگ و وارنگ رو با تولید خوب از دور خارج میکنید.
در مورد بحث تولید نرم افزار من اطلاع دقیق دارم یک درصد کارشون هم در حد استاندارد جهانی تولید نرمافزار نیست. حالا شما فرض کن تولیداتت 50 درصد استاندارد جهانی رو داشته باشه ، مشتری از سر و کولت بالا میره . شما با هزینه کردن می تونید متخصصین تراز اول رو جذب کنید و کاری رو تولید کنید که مشتری ها خواه ناخواه مجبور باشن از محصول شما خریداری کنن .
در مورد صحبت این دوستمون هم می گه برند ها ورشکست شدن .. خب این چه ربطی داره ؟ شما چنتا مثال میزنی که در اثر سوء مدیریت یا نداشتن سرمایه ورشکست شدن من صد تا مثال می زنم که با قدرت دارن تولید می کنن . 75 میلیون جمعیت کشور پس آب معدنی یا ماهی و بقیه اقلام و اجناسشون از کجا تامین میشه ؟ ینی همه خوابیدن رو به قبله رو به موت هستن که شرکت ها و کارخونه ها رو ورشکست کنن ؟! نه داداش همین الانش که تو شرایط بد اقتصادی هستیم ایرانی جماعت ده برابر نورم جهانی مصرف داره و می خوره .
اینم که می بینی تولید کننده ها و باغدارا و کشاورزا می نالن رو باور نکن ... اینا همه فیلمشونه ... شما قشری تو این مملکت سراغ داری که نناله ؟ از کارمند و کاسب و تاجر و بنگاه دار و بساز بفروش گرفته تا مهندس و معلم و دکتر همه دارن مثل اسب پول پارو می کنن همه هم مینالن که داریم بدبخت میشیم
کشاورز یا باغدار که می گی درختش خشک شده یا سکته کرده چه ربطی به صحبت ما داره ! تازه اونم اگه عرضه داشت ابیاری قطره ای می کرد . یه کارشناس کشاورزی استخدام می کرد می ذاشت سر کار یا دلش میومد هزینه می کرد واسه بیمه کردن درخت هیچ اتفاقی نمی افتاد . عادت کردن به مفت خوری و اینکه حتما ده متر برف بیاد زمستون که اینا بتونن ابیاری غرقابی داشته باشن پای هر درخت یه رودخونه آب بکشن . یه چینی باشه با یک دهم این اب ده برابر ما تولید میکنه .
کسی که سواد باغداری مدرن رو نداره و حتما باید بیست اینچ آب از زمین خارج کنه و تمام منابع و سفره های آبی رو نابود کنه که بتونه چارتا صندوق میوه تولید کنه خب مسلمه که دولت باید جولوشو بگیره تا ورشکست شه بره گورشو گم کنه
Last edited: