PRO USER
Registered User
- نوشتهها
- 424
- لایکها
- 114
نه صحیح نیست
قصد هست سریعتر تبدیل به نقدینگی بشه
تا کی تبدیل نکنیم ؟ 1 ریال بالا پایین شدنش هم تاثیر کلی میذاره
نه صحیح نیست
قصد هست سریعتر تبدیل به نقدینگی بشه
تا کی تبدیل نکنیم ؟ 1 ریال بالا پایین شدنش هم تاثیر کلی میذاره
متاسفانه با بخش عمده تحليل شما موافقم. اما فكر مي كنم طي حتي دو سه روز آينده به مرز 5000 برسه.
اگه تو سقف 5000 متوقف بشه، محيط تحت كنترله و اين يه هدف از پيش ترسيم شده است. اما اگه از اين مرز بگذره، ديگه بايد دست به دعا ببريم.
عزیز یه سوال داشتم. الان که شما از 2009 تا حالا با 4112000000 تومان خود کار کردید الان سرمایه شما چقدر شده است؟
سلام من جای شما باشم پولم رو چند قسمت میکنم این بهترین راهه یه مقدارش رو تو این اوضاع بازار ملک میخرم چون با کوچکترین تغییر سیاسی محتمل همه ی پول های سرگردون با ثبات مجدد مملکت به سمت ملک سرازیر میشه یه مقدارش رو هم طلا و ارز می خریدم البته درحال حاضر اشتباه الان کاره دیگه ای که میشه کرد عده ای کارمند خرید استخدام و به بازار بفرستید تا کسایی که هنوز تو باغ نیستن و جنس رو به قیمت قبل میدن که البته سخت و محدود هستند جنساشون رو خریداری کنن با قیمت دلار امروز واردات چندان به صرفه نیست حتی با احتساب برد به علت پائین بودن قدرت خرید مردم کار درستی نیست و یا میتونید الان اقلام ضروری مثل برنج ، ذرت و ... را با مطالعه دقیق از قبل به قیمت توافقی خریداری کنید اگر هم در کار ساخت و ساز هستید می تونید مصالح رو با قیمت قبلی به صورت انبوه خریداری کنید.
در ضمن اگر بیشتر پول داشتید مثلا 15 میلیارد و کمی پارتی مورد زمینی به مساحت 3 هکتار در تهران سراغ داشتم که با کمی پارتی متری 500 تومن را به متری 4 میلیون تومن تبدیل کنی.
حالا داداش شما که تجربتون بالاست با یه سرمایه اندک چیکار میشه کرد فکر میکنم موضوع جذابی باشه دوست داشتید بحث کنیم
این سوال بارها پرسیده شده و من هم بارها گفتم این یک سوال خصوصی است.
دوست عزیز یک سوالی دارم. میخوام ببینم این تاپیک چقدر موثر بوده. ممنون
یه کمیش رو هم اینجا بنویس . . .همین طوری عشقی هر وقت که وقت کردی یه سر برو از بابلسر تا عباس آباد شمال رو ببین و در مورد زمین و ساخت و ساز یکم تحقیق کن مطمئنم که علاقه مند می شی
بله دوست عزیز این سوال بارها پرسیده شده و جوابش هم داده نشده چون که هیچ کس نمیتونه بگه چه قدر دیگه از بیت المال کش رفته!!!!عزیز یه سوال داشتم. الان که شما از 2009 تا حالا با 4112000000 تومان خود کار کردید الان سرمایه شما چقدر شده است؟