• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
متاسفانه با بخش عمده تحليل شما موافقم. اما فكر مي كنم طي حتي دو سه روز آينده به مرز 5000 برسه.

اگه تو سقف 5000 متوقف بشه، محيط تحت كنترله و اين يه هدف از پيش ترسيم شده است. اما اگه از اين مرز بگذره، ديگه بايد دست به دعا ببريم.

حدود 2 ساعت پيش و قبل از اعلام قيمتاي امروز، گفتم دو تا سه روزه قيمت دلار به 5000 تومن ميرسه. اشتباه نكردم. فقط شايد سه روز هم كمتر. احتمالا تا فردا به سقف 5000 ميرسه. اگه بالاتر از 5000 بره، ديگه نمي تونم حدي براي سقفش پيش بيني كنم تعجبم نمي كنم اگه يه دلار بشه يك ميليون يا يه ميليارد يا ...

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
عزیز یه سوال داشتم. الان که شما از 2009 تا حالا با 4112000000 تومان خود کار کردید الان سرمایه شما چقدر شده است؟

BahmaNvidia

Registered User
لایک‌ها
233
میشه چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون تا سکه 1 تومنی خرید و تا آخر عمر باهاشون یه قل دو قل بازی کرد

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
عزیز یه سوال داشتم. الان که شما از 2009 تا حالا با 4112000000 تومان خود کار کردید الان سرمایه شما چقدر شده است؟

این سوال بارها پرسیده شده و من هم بارها گفتم این یک سوال خصوصی است.

hossein6666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من جای شما باشم پولم رو چند قسمت میکنم این بهترین راهه یه مقدارش رو تو این اوضاع بازار ملک میخرم چون با کوچکترین تغییر سیاسی محتمل همه ی پول های سرگردون با ثبات مجدد مملکت به سمت ملک سرازیر میشه یه مقدارش رو هم طلا و ارز می خریدم البته درحال حاضر اشتباه الان کاره دیگه ای که میشه کرد عده ای کارمند خرید استخدام و به بازار بفرستید تا کسایی که هنوز تو باغ نیستن و جنس رو به قیمت قبل میدن که البته سخت و محدود هستند جنساشون رو خریداری کنن با قیمت دلار امروز واردات چندان به صرفه نیست حتی با احتساب برد به علت پائین بودن قدرت خرید مردم کار درستی نیست و یا میتونید الان اقلام ضروری مثل برنج ، ذرت و ... را با مطالعه دقیق از قبل به قیمت توافقی خریداری کنید اگر هم در کار ساخت و ساز هستید می تونید مصالح رو با قیمت قبلی به صورت انبوه خریداری کنید.

hossein6666

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن اگر بیشتر پول داشتید مثلا 15 میلیارد و کمی پارتی مورد زمینی به مساحت 3 هکتار در تهران سراغ داشتم که با کمی پارتی متری 500 تومن را به متری 4 میلیون تومن تبدیل کنی.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام من جای شما باشم پولم رو چند قسمت میکنم این بهترین راهه یه مقدارش رو تو این اوضاع بازار ملک میخرم چون با کوچکترین تغییر سیاسی محتمل همه ی پول های سرگردون با ثبات مجدد مملکت به سمت ملک سرازیر میشه یه مقدارش رو هم طلا و ارز می خریدم البته درحال حاضر اشتباه الان کاره دیگه ای که میشه کرد عده ای کارمند خرید استخدام و به بازار بفرستید تا کسایی که هنوز تو باغ نیستن و جنس رو به قیمت قبل میدن که البته سخت و محدود هستند جنساشون رو خریداری کنن با قیمت دلار امروز واردات چندان به صرفه نیست حتی با احتساب برد به علت پائین بودن قدرت خرید مردم کار درستی نیست و یا میتونید الان اقلام ضروری مثل برنج ، ذرت و ... را با مطالعه دقیق از قبل به قیمت توافقی خریداری کنید اگر هم در کار ساخت و ساز هستید می تونید مصالح رو با قیمت قبلی به صورت انبوه خریداری کنید.

آقایون دارن سیستم کوپنی رو مجدد راه اندازی میکنن، راه بیوفته و سیستم عرضه دولتی استارت بخوره ، مواظب باشین جنسا رو دستتون نمونه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
در ضمن اگر بیشتر پول داشتید مثلا 15 میلیارد و کمی پارتی مورد زمینی به مساحت 3 هکتار در تهران سراغ داشتم که با کمی پارتی متری 500 تومن را به متری 4 میلیون تومن تبدیل کنی.

شما فکر میکنی کسی که 15 میلیارد تومن داشته باشه نیازی به پارتی تو این مملکت داره!

hossein6666

Registered User
لایک‌ها
1
اینم درسته :)))میگم پول میخواد زمین واقع شده در منطقه 1 تهرانه. در جواب حرف شما مبنی بر کنترل دولت که من بعید میدونم باز هم عرض کردم نیاز به مطالعه داره که چی بخرید.

hossein6666

Registered User
لایک‌ها
1
حالا داداش شما که تجربتون بالاست با یه سرمایه اندک چیکار میشه کرد فکر میکنم موضوع جذابی باشه دوست داشتید بحث کنیم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حالا داداش شما که تجربتون بالاست با یه سرمایه اندک چیکار میشه کرد فکر میکنم موضوع جذابی باشه دوست داشتید بحث کنیم

هم تو انجمن تاپیکای زیادی هست که اگر n تومن داشته باشم چیکار کنم و هم این تاپیک رو اگر از ابتدا بخونید همه جور بحثی شده ، از تزاوشات ذهنی اسپمرهای محترم تا اهرادی که تجربه عملی داشتن و یا با تجربه ها، همه جور آدمی تو این تاپیک هست!

هر جا هم سوالی داشتید من در خدمتم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه فکردارم
درباره زدن یک سایت. تو ایران اما فکر من ترکیب چندتاشونه ..

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز یک سوالی دارم. از سال 2009 تا الان این سرمایه 4 میلیاردی چقدر رشد داشته؟ میخوام ببینم این تاپیک چقدر موثر بوده. ممنون

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
همین طوری عشقی هر وقت که وقت کردی یه سر برو از بابلسر تا عباس آباد شمال رو ببین و در مورد زمین و ساخت و ساز یکم تحقیق کن مطمئنم که علاقه مند می شی

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوست عزیز یک سوالی دارم. میخوام ببینم این تاپیک چقدر موثر بوده. ممنون

بی تاثیر نبوده بالاخره خیلی از دوستان راجع به تجربیاتشون صحبت کردن و من هم استفاده بردم، راهکارهایی ارائه کردن که یک تصمیم درستی گرفته بشه یا ایده ای بوده ، هزینه و تجربه شده، دوستای خوبی پیدا کردم، برای من که مفید بوده.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
همین طوری عشقی هر وقت که وقت کردی یه سر برو از بابلسر تا عباس آباد شمال رو ببین و در مورد زمین و ساخت و ساز یکم تحقیق کن مطمئنم که علاقه مند می شی
یه کمیش رو هم اینجا بنویس . . .

حداقل قیمت زمین هاش رو :blush:

با جواز و سند چنده حدوداً اون طرفا؟

usdusd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دوست عزیز این سوال بارها پرسیده شده و جوابش هم داده نشده چون که هیچ کس نمیتونه بگه چه قدر دیگه از بیت المال کش رفته!!!!
اونوقت به سران بالای مملکت که دارن جان فشانی میکنن میگن دزد!!!! واقعا مردم جالبی داریم ما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا