• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با ۲۰۰ میلیون وام

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
بزن تو کار ماینینگ
ماینینگ دیگه الان که کشور بهش حساسه خوب نیست و ماینر هم نگهداریش دنگ و فنگ داره
فکر کن وام بگیری ماینر بخری ببری یه جا کاربذاری بفهمن یا یکی اطلاع بده بیان جمعش کنن یعنی سرمایه پودر میشه راحت و تو و میمونی و اقساط:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009

amirhamzh2

Registered User
لایک‌ها
160
ما برای کارمون نیاز به سرمایه گذار داریم ، روی هر 100 میلیون ماهی 4 میلیون تومن سود سرمایه گذاری تضمینی میدیم ، اگه سود اون بار خوب بود بیشترم میدیم( البته بیشترش دست خودمونه ) برای کارم هر جور مدارکی برای ضامنت و اینا خواستید میزاریم

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
ماشین بخر اجاره دولت بده از اونهاییکه بیمه میکنند نه قراردادیها که یک ماه بپردازند چند ماه معلق بمونه هم قسطشو راحت درمیاری و درآمد ماهانه داری هم ماشینت گرون میشه بعد ۴سال یجور سود مرکب میتونی بگیری

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
ما برای کارمون نیاز به سرمایه گذار داریم ، روی هر 100 میلیون ماهی 4 میلیون تومن سود سرمایه گذاری تضمینی میدیم ، اگه سود اون بار خوب بود بیشترم میدیم( البته بیشترش دست خودمونه ) برای کارم هر جور مدارکی برای ضامنت و اینا خواستید میزاریم
اندازه سرمایه ام ، میتونید سکه یا طلا بعنوان ضمانت بدین ؟

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
دزفول
برادر اول بگو کدام شهر هستی تا کارهای شهرتون که نیاز و کم یاب هست را بهت معرفی کنم لیست کامل فعالیت و کارهایی که شهرها کم دارن و اگه بزنن موفق میشن را من تو یه فایل جمع اوری کرده ام ..

amirhamzh2

Registered User
لایک‌ها
160
اندازه سرمایه ام ، میتونید سکه یا طلا بعنوان ضمانت بدین ؟
اگه سکه و طلا داشتیم که همون رو میکردیم سرمایه ، ولی چک میتونیم بدیم ، اگه زیاد باشه نهایت سند خونه ایی چیزیم میتونیم اوکی کنیم

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
اگه سکه و طلا داشتیم که همون رو میکردیم سرمایه ، ولی چک میتونیم بدیم ، اگه زیاد باشه نهایت سند خونه ایی چیزیم میتونیم اوکی کنیم
شما سند جور کن ۳روزه وام بانکی بگیر اگه سند رو اینقدر راحت جور میکردید که دیگه سرگردان جذب سرمایه آزاد نبودید!
به همگی پیشنهاد میکنم از حالت آماتور خارج شوید و اینقدر راحت نظرات کارشناسی نفرمایید.

amirhamzh2

Registered User
لایک‌ها
160
شما سند جور کن ۳روزه وام بانکی بگیر اگه سند رو اینقدر راحت جور میکردید که دیگه سرگردان جذب سرمایه آزاد نبودید!
به همگی پیشنهاد میکنم از حالت آماتور خارج شوید و اینقدر راحت نظرات کارشناسی نفرمایید.
سند داریم چه جوری میتونیم سه روزه وام بانکی بگیریم؟

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
سند داریم چه جوری میتونیم سه روزه وام بانکی بگیریم؟
با پشتوانه حساب پوز از بانک ملت بپرسید شرایط بهتری داره بگید وام فوری میخوام سند ۶دانگ مسکونی در رهن میگیرند وقتیکه سند بذارید دیگه معدل حساب و ضمانت کارمند و کاسب لازم ندارید.

amirhamzh2

Registered User
لایک‌ها
160
با پشتوانه حساب پوز از بانک ملت بپرسید شرایط بهتری داره بگید وام فوری میخوام سند ۶دانگ مسکونی در رهن میگیرند وقتیکه سند بذارید دیگه معدل حساب و ضمانت کارمند و کاسب لازم ندارید.
رفتم بانک ملت گفتن متاسفانه همچین موردی نداریم

maddex2

Registered User
لایک‌ها
175
صبر کن اتریوم 2 بیاد بعد نصف پولتو بیتکوین بخر 70 تومن اتریوم 30 تومن ارز های دیگه دربدترین حالت هر سال پولت سه برابر میشه :)

IDINARASH

Registered User
لایک‌ها
93
بده سهم دشیری بخر الان 11 تومنه چهار ماه دیگه 20 تومن تحویل بگیر 4 ماه دیگه سر میزنم و ریپلای میزنم

IDINARASH

Registered User
لایک‌ها
93
ارز بدون اطلاع نگیر سهمم میخوای بگیری حتی اگه صد درصد مثه من مطمئنی و رانت داری فق و فقط 25 درصد کل سرمایه اتو در گیر کن نه همشو !!!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بده سهم دشیری بخر الان 11 تومنه چهار ماه دیگه 20 تومن تحویل بگیر 4 ماه دیگه سر میزنم و ریپلای میزنم

اگه 4 ماه دیگه 2 برابر نشد چی؟ شما ضرر مردم رو میدی؟ میای نقل قول کنی بگی کیا خریدن بیان ضررشون رو من تقبل میکنم؟ یا فقط اگر 1% بعد از 4 ماه 2 برابر شد میای نقل قول میکنی و میگی همااااااااااااانطور که قبلا پیش بینی کرده بودیم.

vorojak0151

Registered User
لایک‌ها
311
سلام این حرفم به ضرره خودمه ولی چون اسیب دیدم نمیخام دوست عزیزی که میخاد سرمایه گذاری کنه نظر من اینه کود و سم کشاورزی تا بذرو تخم هرچیزیو بخر ولی درون بورس نیا ....
ماشینمو فروختم گفتن میاد بالا کف کانالشه میانگین کم کن رو شاخص ۱۵۰۰ پول واممو کردم تو سهمام پالایش دوم که ارائه دولت بود گرفتم برای اعضا خانوادم الان۷تومنه سی درصد تو ضررن همه ۱۰تومن هرسهم عرضه شد... سهمای دیگم بماند...
حال ۵میلیون سهام دار ایرانی بده !تف به شرفشون کسری بودجشونو از جیب ما زدن و بردنو خوردن دولت تدبیر!!!

بالا