دوستان من در زمینه رمزارزها فعالیت زیادی داشتم، میخواستم چند تا نکته رو عرض کنم
---------
من هر جوری حساب کردم ماین کردن نسبت به سرمایه گذاری روی رمز ارزها اصلا به صرفه نیست،
خودتون هم میتونید حساب کنید و به دردسرش نمی ارزه
با اومدن اتریوم 2 هم که فعلا فاتحه ریگ بستن خوانده شده و البته ریگ در حالت عادی هم به زور پول کارت هاش رو درمیاورد
--------
هر کسی که در اوایل سال 2020 رمز ارز خریده بود حداقل الان 10 برابر سرمایه اش افزایش داشت
و یا کسی که در اوایل امسال شیبا خریده بود الان جزو ثروتمندان مملکت بود و پولش حداقل 700 برابر شده بود
--------
اما در بازار رمز ارزهای اصلی، تقریبا به آخر خط رسیده ایم
یعنی الان انقدر در بازار رمزارزها پول هست که امکان نداره شما بیت کوین بخری و مثلا تا 2 سال دیگه 5 برابر رشد کنه
الان در رمزارزهای اصلی بیشتر از انس جهانی طلا پول هست که این اصلا عقلانی نیست
در بهترین حالت بازار رمزارزها داره مثل بازار انس جهانی طلا ثبات پیدا میکنه و نه زیاد بالا خواهد رفت و نه زیاد پایین میره
--------
البته هنوز هم رمزارزهای ناشناخته و مهمی هستند و هر روز میان که ممکن هست یک دفعه 1000 برابر رشد کنند
مثل ارزهایی که در پلتفورم های بازی هستند
-------
اگر خواستید در این بازار وارد بشین پولتون رو حداقل 5 قسمت کنید و ارزهای مختلفی رو بخرید
فعلا توصیه میکنم روی پلتفورم های بازی که تازه اومدن سرمایه گذاری کنید و منتظر رشد اینها باشید
ارزهایی مثل:
blockchain-monster-hunt
cryptoplanes
illuvium
که پلتفورم بازی خوبی دارند و تازه اومدن و احتمال زیادی داره در مدت یک سال رشدهای عجیبی داشته باشند
---------
و برای اطمینان می توانید ارزهای باثبات بازار مثل:
اتریوم
کاردانو
پولکادات
ترون
رو بخرید و مطمئن باشید که ثبات خوبی دارند و آرام آرام بالا میروند
--------
و یک توصیه مهم:
اگر دیدید که کرونا در حال نابود شدن هست، فعلا رمز ارزها رو نخرید
چرا که با نابودی کرونا و افزایش تجارت جهانی بیشتر قیمت نفت بالا خواهد رفت تا طلا و رمزارزها
-------------------
با 30 میلیون چه میشه کرد ؟
من حدود 5 ماه پیش در کامنتی گفته بودم که قیمت رمزارزها پایین هست و هر کسی بخره احتمالا سودکنه
البته اون موقع خودم هم نمیدونستم که هر کسی در اون موقع بخره سرمایه اش در بسیاری ارزها بین 2 تا 3 برابر افزایش خواهد داشت
امیدوارم که این توصیه هایی که داشتم هم برای دوستان مفید واقع بشه
-------------------
موفق و پرسود باشید