• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با ۲۰۰ میلیون وام

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
اگه 4 ماه دیگه 2 برابر نشد چی؟ شما ضرر مردم رو میدی؟ میای نقل قول کنی بگی کیا خریدن بیان ضررشون رو من تقبل میکنم؟ یا فقط اگر 1% بعد از 4 ماه 2 برابر شد میای نقل قول میکنی و میگی همااااااااااااانطور که قبلا پیش بینی کرده بودیم.
من به نوبه خودم از این کامنت شما تشکر میکنم.

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
فعلا ریختم بانک آینده 20درصد تا یه حرکتی باش بزنم

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
فعلا ریختم بانک آینده 20درصد تا یه حرکتی باش بزنم
این کارتون خوب بوده.
در کل به همه دوستان عزیز توصیه میکنم با پول وام سرمایه گذاری غیر مطمئن ریسکی مثل بورس و ارز دیجیتال و ماینر نکنن
قیمت ارزهای دیجیتال در ایران بیشتر به خاطر قیمت دلار این طوری شد وگرنه قیمت دلاری بیتکوین نسبت به 4 سال قبل فقط 5 برابر شده که چیز عجیبی نیست

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
در کل به همه دوستان عزیز توصیه میکنم با پول وام سرمایه گذاری غیر مطمئن ریسکی مثل بورس و ارز دیجیتال و ماینر نکنن

درسته.

قیمت ارزهای دیجیتال در ایران بیشتر به خاطر قیمت دلار این طوری شد وگرنه قیمت دلاری بیتکوین نسبت به 4 سال قبل فقط 5 برابر شده که چیز عجیبی نیست

غلط هست.

معیار سوددهی کل بازار رو بر مبنای سود بیت کوین ( تنها ) که نمیسنجن! بیت از کف قیمتی در سال 2020 بیش از 10 برابر شده از لحاظ دلاری و از لحاظ ریالی هم خب برای کسی که بیت رو با دلار 4ت خریده و 30ت فروخته باز سود هست چرا نباشه.

اتریوم بیش از 50 برابر شده

بیش از 10 کوین خوب ( نه کوین های پر ریسک ) تا 200 برابر در کمتر از یک سال رشد داشتند، تو کدام بازار شما همچین سود و رشدی رو دیدید؟

پ.ن: البته که ضرر های تپلی هم در این بازار هست و من منکرش نیستم ولی اینکه بیایم بگیم از 5 سال پیش فقط 5 برابر شده ریال/دلارشم اصلا حساب نکن، نظر درستی نیست.

danyalbmw

Registered User
لایک‌ها
170
من خودم اگر این میزان سرمایه داشتم، روی ماینر یا ریگ سرمایه گذاری میکردم
میشه گفت تقریبا 20 میلیون هزینه ی بیسش میشه مابقی هم کارت گرافیک هایی میشه که همشون قابلیت نقدشوندگی خوبی دارند و بازگشت سرمایشون هم در بدترین حالت حداکثر توی 2 سال هست

maddex2

Registered User
لایک‌ها
175
من خودم اگر این میزان سرمایه داشتم، روی ماینر یا ریگ سرمایه گذاری میکردم
میشه گفت تقریبا 20 میلیون هزینه ی بیسش میشه مابقی هم کارت گرافیک هایی میشه که همشون قابلیت نقدشوندگی خوبی دارند و بازگشت سرمایشون هم در بدترین حالت حداکثر توی 2 سال هست
ریگ بستن با توجه ب این ک اتریوم 2 میاد روی کار بازم سود اوره مثل قبل?

danyalbmw

Registered User
لایک‌ها
170
ریگ بستن با توجه ب این ک اتریوم 2 میاد روی کار بازم سود اوره مثل قبل?
مثل قبل که بازگشت سرمایه ۶-۱۰ ماهه بود
با توجه به اتریوم ۲ من در بدبینانه ترین حالت بازگشت سرمایه رو ۲ سال در نظر گرفتم چون باز هم کوین های دیگه روی الگوریتم های دیگه هستند که سود آوریشون کمتر نباشه همین الان هم از اتریوم بیشتر شده ولی باز هم شرایط غیرقابل پیشبینی هستش

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
درسته.

غلط هست.

معیار سوددهی کل بازار رو بر مبنای سود بیت کوین ( تنها ) که نمیسنجن! بیت از کف قیمتی در سال 2020 بیش از 10 برابر شده از لحاظ دلاری و از لحاظ ریالی هم خب برای کسی که بیت رو با دلار 4ت خریده و 30ت فروخته باز سود هست چرا نباشه.

اتریوم بیش از 50 برابر شده

بیش از 10 کوین خوب ( نه کوین های پر ریسک ) تا 200 برابر در کمتر از یک سال رشد داشتند، تو کدام بازار شما همچین سود و رشدی رو دیدید؟

پ.ن: البته که ضرر های تپلی هم در این بازار هست و من منکرش نیستم ولی اینکه بیایم بگیم از 5 سال پیش فقط 5 برابر شده ریال/دلارشم اصلا حساب نکن، نظر درستی نیست.
میشه اون 10 کوین رو اسم ببرید ؟

Captive

لایک‌ها
16,665
میشه اون 10 کوین رو اسم ببرید ؟

اگر 2 ساله بخواهیم حساب کنیم که خیلی زیادتر هم میشه اما بعضی از کوین ها رو براتون لیست میکنم، کف قیمتی 2021 و سقفی که زدن:

سوالانا: کف: 1.5 سقف 258 که میشه بیش از 160 برابر

لونا: 160 برابر

آواکس: 50 برابر

دوج کوین: 170 برابر

متیک: 150 برابر

axie-infinity بیش از 200 برابر رشد

سندباکس بیش از 180 برابر

فانتوم تا 200 برابر رشد.

و چندین کوین/توکن دیگه مثل شیبا که البته اینارو جزء پر ریسک ها گذاشتم و اصلا نام نبردم.

اگر از کف 2020 هم حساب کنید که اتریوم، بایننس کوین و خیلی کوین های قدیمی و معتبرتری رو میشه مثال زد.

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
اگر 2 ساله بخواهیم حساب کنیم که خیلی زیادتر هم میشه اما بعضی از کوین ها رو براتون لیست میکنم، کف قیمتی 2021 و سقفی که زدن:

سوالانا: کف: 1.5 سقف 258 که میشه بیش از 160 برابر

لونا: 160 برابر

آواکس: 50 برابر

دوج کوین: 170 برابر

متیک: 150 برابر

axie-infinity بیش از 200 برابر رشد

سندباکس بیش از 180 برابر

فانتوم تا 200 برابر رشد.

و چندین کوین/توکن دیگه مثل شیبا که البته اینارو جزء پر ریسک ها گذاشتم و اصلا نام نبردم.

اگر از کف 2020 هم حساب کنید که اتریوم، بایننس کوین و خیلی کوین های قدیمی و معتبرتری رو میشه مثال زد.
داداش حرف شما درسته اما بعضی وقت ها جواب ابله ها خاموشی طرفه تو هر اندونی سرش کرده نظر میده
بیت کوین 4 سال پیش میخریدی الان میلیاردر بودی
اتریم پارسال 700 دلار تو سقف میخریدی الان میلیاردر بودی
شیبا پارسال میخریدی همین الان با همین قیمت میلیاردر بودی
فانتوم متیک اواکس و خیلی های دیگه الان همین الان باقیمت که بازار کریسمس و سویه جدیدی کرونا 1500 پرواز توی امریکا لقو کرده بازم میلیاردر بودی یکم بفهمیم چیمیگیم بعد دهن واکنیم لطفا...ماینینگ من نمیدونم با اینکه حالیم میدونم دهنم میبندم بقیه که کارکردن بگن بابا حالیتون نیست چیزی نگید.

شما 200 میلیون بیا تهران چنتا حرفه ای دفترشرکت دارن سبد گردانی میکنن برات میخرن میفروشن روزی 2% سود میدن
خودم دارم سرمایه گزاری میکنم روی ربات معامله گری روی همه ارزها اینده پول ثروت تمامش میره سمت متاورس و ارزه های دیجیتال
ههرچی من گفتم درامد بازی های کامپیوتری بیشتر از درامد کل هالیود از ده سال پیش کسی باور نکرد شما یه بازی اشغال دوزاری میساختی توی کرونا میلیاردر شده بودی
تمام شرکت های بازی سازی درامدشون چند صد برابر شد و همچنان هم میشه گیم و متاورس و سفرهای فضایی اینده بشره شک نکنید

Captive

لایک‌ها
16,665
داداش حرف شما درسته اما بعضی وقت ها جواب ابله ها خاموشی طرفه تو هر اندونی سرش کرده نظر میده
شیبا پارسال میخریدی همین الان با همین قیمت میلیاردر بودی
فانتوم متیک اواکس و خیلی های دیگه الان همین الان باقیمت که بازار کریسمس و سویه جدیدی کرونا 1500 پرواز توی امریکا لقو کرده بازم میلیاردر بودی یکم بفهمیم چیمیگیم بعد دهن واکنیم لطفا...ماینینگ من نمیدونم با اینکه حالیم میدونم دهنم میبندم بقیه که کارکردن بگن بابا حالیتون نیست چیزی نگید.

شما 200 میلیون بیا تهران چنتا حرفه ای دفترشرکت دارن سبد گردانی میکنن برات میخرن میفروشن روزی 2% سود میدن
خودم دارم سرمایه گزاری میکنم روی ربات معامله گری روی همه ارزها اینده پول ثروت تمامش میره سمت متاورس و ارزه های دیجیتال
ههرچی من گفتم درامد بازی های کامپیوتری بیشتر از درامد کل هالیود از ده سال پیش کسی باور نکرد شما یه بازی اشغال دوزاری میساختی توی کرونا میلیاردر شده بودی
تمام شرکت های بازی سازی درامدشون چند صد برابر شد و همچنان هم میشه گیم و متاورس و سفرهای فضایی اینده بشره شک نکنید

البته فرق هست بین کسی که جهت دار نظر میده یا دوستی که شاید اطلاعاتش کامل نباشه.

این سودی هم که بنده در موردش صحبت کردم هیچوقت تضمینی یا قطعی نبوده که بشه هر ماه و هر سال از این بازار کشید بیرون، بازارهای مالی ریسک خودشون رو دارن و اگر یه جا اشتباه کنید شاید سود چندین سال به راحتی از دست بره.

سبدگردانی و سودهای تضمینی حتی در صورتی که چک و سفته هم بگیرید به هیچ عنوان صحیح نیست و شخص باید خودش آموزش ببینه و کار کنه و هر کسی یا هر جایی که گفت من سود تضمینی میدم یا کلاهبرداره و یا داره قمار ( ریسک ) میکنه.

بانک ها با این همه کارشناس و متخصص قادر به پرداخت سود سالانه 30% نیستند حالا روزی 2% که جای خود داره.

خیلی مراقب باشید

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
اگه منظورتون منم که
اولا اگه منظورت از ابله منم که نمی بخشمت
دوما هشتاد نود درصد از اینایی که امروز میگن اگه چهار سال پیش بیتکوین میخریدی میلیاردر بودی چرا خودشون چرا نخریدن چون اعتماد نداشتن
سوما من خودم فارکس کار میکردم ومیدونم این بازارها همش احتمالاته و تا ضرر نکردی همه تضمین میکنن و بعدش که ضرر کردی هیچ احدی قبول نمیکنه و میگه
خودت عقل داشتی میخاستی پولتو ندی نمونه هاشون رو تو کانالهای تلگرامی دیدم با مدرک

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
همیشه بعضی ها امسال خودش پیدا میکنن در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن حتی وقتی سن شون از خیلی چیزا گزشته
به قول استاد پورصمدی طرف 8 سال فارکس کارمیکرده تا 2019 کلاس حضوری کانال کشی هنوز اشتباه میکشیده میگه من تریدرم خدای بازارم
سود 2% روزانه وجود نداره حالا اگر بری چک سفته هم بگیری و حساب های که زیر 20 تا 50 هزار دلار بحش وصل ببینی شب خوابت نمیبره بازک کلاهبردارن
دیگه باید چی گفت طرف میگه اگر اعتماد داشتن میخریدن 4 سال پیش چون اونا و من شما نخریدم پس کسی تو ایران خارج اینستا نخریده باید به عقلش شک کرد حداقل خودم 20 نفر که بیت کوین 5 سال پیش خریدن نگهداشتن شناسایی پیداکردم دیدمشون.
طرف متخصص تکنیکال فاندمنتال بهترین تحلیل گره همه فک میکنن تریدرم باید باشه اما نیست هشتش گروه فروش پکیج تا نون شبش دراد (تحلیل گر = تریدر نیست)
طرف فک میکنه وین ریت بالا داشتن موفقیت سود زیاد داره سرسال میبینه طرفی که 55% وین ریت داشته سه تا ماشین خریده
طرف میاد 1000 تارو با وین ریت 53 میکنه 90 هزار دلار تو فیوچرز استوری میکنه ورود خروج حساب رو میگن از کانال خارجی سیگنال گرفته خودش حالیش نیست
طرفی دیگه میاد میگه همه سیگنال فروشا دروغ گو کلاهبردار اصلا سمت سیگنال نرید خودتون بشید تریدر بعد 5 سال
طرف میاد ربات فارکس حساب ریل انلاین استیتمنت هفته 20% لایو ترید حساب 1 و 10 و 50 هزار دلاری وصل میکنه مردم میان میگن دروغ فیکه ربات معمله گر همشون ضررده هستند اما دایرکت با کله برای خودشون ننه باباشون حساب باز کردن وصل کردن به ربات ...
حرف مردم بخای زندگی کنی اخر روز زندگیتهه دوست من اون 200 تومن بزار بانک حرفی که مامان بزرگ بابا بزرگ ها همه مون میزنن گوش کن نه میخاد ریسک کنی نه کاری کنی
همه که ایلان ماسک جف بزوز و...نمیشن...
هر چی فوش بدید به من تا اروم شید اگر اشتباه گفتم شنیدن حقیقت براتون سخته...

Captive

لایک‌ها
16,665
همیشه بعضی ها امسال خودش پیدا میکنن در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن حتی وقتی سن شون از خیلی چیزا گزشته
به قول استاد پورصمدی طرف 8 سال فارکس کارمیکرده تا 2019 کلاس حضوری کانال کشی هنوز اشتباه میکشیده میگه من تریدرم خدای بازارم
سود 2% روزانه وجود نداره حالا اگر بری چک سفته هم بگیری و حساب های که زیر 20 تا 50 هزار دلار بحش وصل ببینی شب خوابت نمیبره بازک کلاهبردارن
دیگه باید چی گفت طرف میگه اگر اعتماد داشتن میخریدن 4 سال پیش چون اونا و من شما نخریدم پس کسی تو ایران خارج اینستا نخریده باید به عقلش شک کرد حداقل خودم 20 نفر که بیت کوین 5 سال پیش خریدن نگهداشتن شناسایی پیداکردم دیدمشون.
طرف متخصص تکنیکال فاندمنتال بهترین تحلیل گره همه فک میکنن تریدرم باید باشه اما نیست هشتش گروه فروش پکیج تا نون شبش دراد (تحلیل گر = تریدر نیست)
طرف فک میکنه وین ریت بالا داشتن موفقیت سود زیاد داره سرسال میبینه طرفی که 55% وین ریت داشته سه تا ماشین خریده
طرف میاد 1000 تارو با وین ریت 53 میکنه 90 هزار دلار تو فیوچرز استوری میکنه ورود خروج حساب رو میگن از کانال خارجی سیگنال گرفته خودش حالیش نیست
طرفی دیگه میاد میگه همه سیگنال فروشا دروغ گو کلاهبردار اصلا سمت سیگنال نرید خودتون بشید تریدر بعد 5 سال
طرف میاد ربات فارکس حساب ریل انلاین استیتمنت هفته 20% لایو ترید حساب 1 و 10 و 50 هزار دلاری وصل میکنه مردم میان میگن دروغ فیکه ربات معمله گر همشون ضررده هستند اما دایرکت با کله برای خودشون ننه باباشون حساب باز کردن وصل کردن به ربات ...
حرف مردم بخای زندگی کنی اخر روز زندگیتهه دوست من اون 200 تومن بزار بانک حرفی که مامان بزرگ بابا بزرگ ها همه مون میزنن گوش کن نه میخاد ریسک کنی نه کاری کنی
همه که ایلان ماسک جف بزوز و...نمیشن...
هر چی فوش بدید به من تا اروم شید اگر اشتباه گفتم شنیدن حقیقت براتون سخته...

گرامی ما کاری به طرف نداریم :D

اینجا ( انجمن فارسی ) برای بحث و تبادل نظر و همفکری درست شده، کل کل و دعوا و منم منم کردن برای اینستا هست و گروه های تلگرامی/.

هر کسی امکان داره اشتباه کنه یا اصلا نظرش درست نباشه ولی ما حق بی احترامی یا تیکه انداختن نداریم مگر اینکه دیگه طرف مقابل دنبال حاشیه باشه، اشتباه مثل پست شما که پر از غلط املایی هست.

در دنیا هیچ جا کسی حق نداره سود تضمینی بده یا ادعا کنه که سود تضمینی میدم، اگر بگه هم عرض کردم یا کلاهبرداره یا اطلاع نداره از بازار میخواد قمار کنه حالا این وسط اگر سود کرد که حق بقیه رو هم میده اگر هم ضرر کرد که به ناچار مجبوره یا فرار کنه یا از 4 تا دیگه بدزده بده به قبلی.

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
گرامی ما کاری به طرف نداریم :D

اینجا ( انجمن فارسی ) برای بحث و تبادل نظر و همفکری درست شده، کل کل و دعوا و منم منم کردن برای اینستا هست و گروه های تلگرامی/.

هر کسی امکان داره اشتباه کنه یا اصلا نظرش درست نباشه ولی ما حق بی احترامی یا تیکه انداختن نداریم مگر اینکه دیگه طرف مقابل دنبال حاشیه باشه، اشتباه مثل پست شما که پر از غلط املایی هست.

در دنیا هیچ جا کسی حق نداره سود تضمینی بده یا ادعا کنه که سود تضمینی میدم، اگر بگه هم عرض کردم یا کلاهبرداره یا اطلاع نداره از بازار میخواد قمار کنه حالا این وسط اگر سود کرد که حق بقیه رو هم میده اگر هم ضرر کرد که به ناچار مجبوره یا فرار کنه یا از 4 تا دیگه بدزده بده به قبلی.
ادبیات هر فرد نشون دهنده شخصیتشه و بالاترین ارزش انسان به شخصیتشه نه ثروتش
متشکرم از شما که هم اینجا و هم در پ.خ برخورد مناسبی داشتید(y)

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
دوست عزیز هر کاری میکنی فقط خودت انجام بده,اصلا پول دست کسی نده که جمع میکنن فرار میکنن ترکیه هزار تا چک و سفته هم داشته باشی دستت جایی بند نیست قانون هم هیچ کاری نمیتونه بکنه
سر چند نفر از آشناها اینطوری کلاه رفته که میگم,اینجور کلاه برداری واسه یه عده شده شغل.

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز هر کاری میکنی فقط خودت انجام بده,اصلا پول دست کسی نده که جمع میکنن فرار میکنن ترکیه هزار تا چک و سفته هم داشته باشی دستت جایی بند نیست قانون هم هیچ کاری نمیتونه بکنه
سر چند نفر از آشناها اینطوری کلاه رفته که میگم,اینجور کلاه برداری واسه یه عده شده شغل.

دقیقا 100% درسته یادم رفت توی 10 تا مثالی که زدم بگمش به حر حال نرود میخ اهنین به...
با اینکه طرف برای هم مثال درست میزنن ماهم مثال تایید و تکمیل میکنیم با 10 تا مثال درست اما بزار ما بی ادب بی شخصیت باشیم بی سواد شما درست گو با سواد
بچه تم بفرستی مدرسه و دانشگاه باسواد کنی درست تربیتش کنی ببینی چقدر درس میخونه چقدر به حرفت گوش میده چقدر ثروتمند میشه....

هر چی بگیم ماست سفیده میگن نه میگیم چه رنگی میگن سفید چون ماگفتیم.
خداروشکر تو زندگیم ادم ثروتمند به حضوری داخل زندگیشون زیاد دیدم به دلیل کاری که داشتم نه سواد داشتن نه شخصیت نه تحصیلات نه 90% زیبایی گود لایک نداره
خیلی هم باید تاسف خورد اما....ثروت دست اون نه من با سواد تحصیل کرده با شخصیت حقیقت سخته قبول کردن فهموندنش سخته...
بیایید یک بارم که شده فقط یک بار جور دیگه فکنیم سود مرکب هست قانون جزب هست پذیرفتن قبولوندن ریسک ثروتمند شدن هست
تابه خودت و کارت اون کار یا اون افراد با فکرشون ایمان نیاری ثروتمند نمیشی چون خودت توی اون ندیدی بلکه فقط رویاش شب تو خوابت دیدی...
به هر حال ببخشید که باعث ناراحتی دوستان شدیم 🤝🙏

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
دقیقا 100% درسته یادم رفت توی 10 تا مثالی که زدم بگمش به حر حال نرود میخ اهنین به...
با اینکه طرف برای هم مثال درست میزنن ماهم مثال تایید و تکمیل میکنیم با 10 تا مثال درست اما بزار ما بی ادب بی شخصیت باشیم بی سواد شما درست گو با سواد
بچه تم بفرستی مدرسه و دانشگاه باسواد کنی درست تربیتش کنی ببینی چقدر درس میخونه چقدر به حرفت گوش میده چقدر ثروتمند میشه....

هر چی بگیم ماست سفیده میگن نه میگیم چه رنگی میگن سفید چون ماگفتیم.
خداروشکر تو زندگیم ادم ثروتمند به حضوری داخل زندگیشون زیاد دیدم به دلیل کاری که داشتم نه سواد داشتن نه شخصیت نه تحصیلات نه 90% زیبایی گود لایک نداره
خیلی هم باید تاسف خورد اما....ثروت دست اون نه من با سواد تحصیل کرده با شخصیت حقیقت سخته قبول کردن فهموندنش سخته...
بیایید یک بارم که شده فقط یک بار جور دیگه فکنیم سود مرکب هست قانون جزب هست پذیرفتن قبولوندن ریسک ثروتمند شدن هست
تابه خودت و کارت اون کار یا اون افراد با فکرشون ایمان نیاری ثروتمند نمیشی چون خودت توی اون ندیدی بلکه فقط رویاش شب تو خوابت دیدی...
به هر حال ببخشید که باعث ناراحتی دوستان شدیم 🤝🙏
عزیز بنده از کسی اسم نبردم و بطور کلی عرض کردم.
تجربه،این تجربه هست که شخصیت و طرز فکر و خلقیات ما آدما رو شکل میده و دیدگاهمون نسبت به دنیا و اطرافیانمون رو تغییر میده
۸ میلیارد انسان دارن رو کره زمین زندگی میکنن و تجربیات هر تک تک این آدما با هم فرق میکنه پس دیدگاهشون هم فرق میکنه
شاید اشخاص مطمعن و کار درستی به مسیر شما خوردن که باعث شده شما راحتتر به دیگران اعتماد کنین
ولی واسه بنده دقیقا عکس این قضیه بوده،انقدر از اطرافیانم ضربه خوردم حتی از اشخاصی که بهشون خیلی اعتماد داشتم که همین باعث شده که به هیچ کس نتونم اعتماد کنم،حتی به پدر مرحوم خودمم اعتماد کرده بودم و بهم ضربه هایی زد که تا زنده ام نمیبخشمش!
خلاصه بنده خواستم از دیدگاه خودم نسبت به زندگی و آدما این دوستمون رو نصیحت کنم و منظورم شخص خاصی نبود
من واقعا امیدوارم همه آدما باهم خوب باشن و هیچکسی از اعتماد دیگری سو استفاده نکنه و امیدوارم همیشه تو زندگی و کسب و کار موفق باشین
ولی خوب بعضی چیزا رو تا خودت تجربه نکنین محاله درکشون کنین.

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان من در زمینه رمزارزها فعالیت زیادی داشتم، میخواستم چند تا نکته رو عرض کنم
---------
من هر جوری حساب کردم ماین کردن نسبت به سرمایه گذاری روی رمز ارزها اصلا به صرفه نیست،
خودتون هم میتونید حساب کنید و به دردسرش نمی ارزه

با اومدن اتریوم 2 هم که فعلا فاتحه ریگ بستن خوانده شده و البته ریگ در حالت عادی هم به زور پول کارت هاش رو درمیاورد
--------
هر کسی که در اوایل سال 2020 رمز ارز خریده بود حداقل الان 10 برابر سرمایه اش افزایش داشت
و یا کسی که در اوایل امسال شیبا خریده بود الان جزو ثروتمندان مملکت بود و پولش حداقل 700 برابر شده بود
--------
اما در بازار رمز ارزهای اصلی، تقریبا به آخر خط رسیده ایم
یعنی الان انقدر در بازار رمزارزها پول هست که امکان نداره شما بیت کوین بخری و مثلا تا 2 سال دیگه 5 برابر رشد کنه

الان در رمزارزهای اصلی بیشتر از انس جهانی طلا پول هست که این اصلا عقلانی نیست

در بهترین حالت بازار رمزارزها داره مثل بازار انس جهانی طلا ثبات پیدا میکنه و نه زیاد بالا خواهد رفت و نه زیاد پایین میره
--------
البته هنوز هم رمزارزهای ناشناخته و مهمی هستند و هر روز میان که ممکن هست یک دفعه 1000 برابر رشد کنند

مثل ارزهایی که در پلتفورم های بازی هستند
-------
اگر خواستید در این بازار وارد بشین پولتون رو حداقل 5 قسمت کنید و ارزهای مختلفی رو بخرید

فعلا توصیه میکنم روی پلتفورم های بازی که تازه اومدن سرمایه گذاری کنید و منتظر رشد اینها باشید

ارزهایی مثل:

blockchain-monster-hunt
cryptoplanes
illuvium

که پلتفورم بازی خوبی دارند و تازه اومدن و احتمال زیادی داره در مدت یک سال رشدهای عجیبی داشته باشند
---------
و برای اطمینان می توانید ارزهای باثبات بازار مثل:

اتریوم
کاردانو
پولکادات
ترون

رو بخرید و مطمئن باشید که ثبات خوبی دارند و آرام آرام بالا میروند
--------
و یک توصیه مهم:

اگر دیدید که کرونا در حال نابود شدن هست، فعلا رمز ارزها رو نخرید
چرا که با نابودی کرونا و افزایش تجارت جهانی بیشتر قیمت نفت بالا خواهد رفت تا طلا و رمزارزها
-------------------
با 30 میلیون چه میشه کرد ؟
من حدود 5 ماه پیش در کامنتی گفته بودم که قیمت رمزارزها پایین هست و هر کسی بخره احتمالا سودکنه
البته اون موقع خودم هم نمیدونستم که هر کسی در اون موقع بخره سرمایه اش در بسیاری ارزها بین 2 تا 3 برابر افزایش خواهد داشت

امیدوارم که این توصیه هایی که داشتم هم برای دوستان مفید واقع بشه
-------------------
موفق و پرسود باشید

Last edited:
بالا