عزیز مشخصا منظور کار در حوزه آنلاین هست برا همون در بخش وبمستری مطرح کردمیه پراید بخر برو اسنپ
مزاح کردمعزیز مشخصا منظور کار در حوزه آنلاین هست برا همون در بخش وبمستری مطرح کردم
با عرض سلام و ادب احترامبا سلام خدمت دوستان می خواستم از دوستان درخواست کنم که راهنمایی کنید که با 120 سرمایه چه کارهایی می توان کرد
ترید رو کدوم بازار؟با عرض سلام و ادب احترام
بهترین چیز به نظرم ترید هست ولی قبلش حتما حتما حتما یاد بگیر بعدش ببین چقدر خوب میتونی سود کنی
عزیز دلترید رو کدوم بازار؟
کار های زیادی نمیتوان کرد.با سلام خدمت دوستان می خواستم از دوستان درخواست کنم که راهنمایی کنید که با 120 سرمایه چه کارهایی می توان کرد
رو ترید روزانه نرو که همرو می بازی!ترید رو کدوم بازار؟
اتفاقا کسایی هستن که ترید روزانه سود میکنن.من خودم چند نفرو میشناسم که از ترید روزانه دارن روزگار میگذروننرو ترید روزانه نرو که همرو می بازی!
باید اول وقت زیادی برای یادگیری بزاری، بعد سرمایه زیاد وارد کنی..
بازار پر ریسک -> کریپتو
بازار پر ریسک تر -> فارکس
منم شنیدم فارکس کم ریسکه، سود کم ، زیان کم. ولی قبل از وارد شدن به هر بازاری باید آموزش ببینید، بعد با پول کم تجربه تون رو بالا ببرید. بعد روی پولای بالاتر کار کنیدعزیز دل
بازار پر ریسک -> کریپتو
بازار کم ریسک -> فارکس
ولی با توجه به احتمال رکورد اقتصاد جهانی و امریکا پیشنهاد من کریپتو و یادگیری معاملات اسکلپ هست.یعنی در روز به ۲ ۳ درصد سود راضی بشی و خدانگهدار
دوست منعزیز دل
بازار پر ریسک -> کریپتو
بازار کم ریسک -> فارکس
ولی با توجه به احتمال رکورد اقتصاد جهانی و امریکا پیشنهاد من کریپتو و یادگیری معاملات اسکلپ هست.یعنی در روز به ۲ ۳ درصد سود راضی بشی و خدانگهدار
رفیق به نظر من هر وقت سرمایه داشتی ولی نمیدونستی باهاش چکار کنی یعنی تخصص نداری وگرنه پولت رو توی تخصص خودت وارد میکردی پیشنهاد من اینه توی یه زمینه اول تخصص کسب کن و بعد وارد اون حوزه شو . باور کن با وارد شدن به بازارای مالی مثل کریپتو و فارکس بدون تجربه و تخصص پولتو در کوتاه ترین زمان ممکن از دست میدیبا سلام خدمت دوستان می خواستم از دوستان درخواست کنم که راهنمایی کنید که با 120 سرمایه چه کارهایی می توان کرد
اینم باید درنظر گرفت که یادگیری خودش زمان میبره، تخصص پیدا کردن هم که کم چیزی نیست. ما دنبال یه تخصص برنامه نویسی رفتیم کلی زمان گذاشتیم. واسه تخصص من حددداقل 6 ماه تا 1 سال باید (بعد از اینکه دوره آموزشیت تمام شد) زمان بذاری برای کسب تجربه ، بعد بشه به خودت بگی حرفه ای هستم . تا بخاد اینهمه زمان بذاره که پولش بی ارزش شده. بنظر من تخصص خوبه ولی باید یه کاری باشه زودبازدهرفیق به نظر من هر وقت سرمایه داشتی ولی نمیدونستی باهاش چکار کنی یعنی تخصص نداری وگرنه پولت رو توی تخصص خودت وارد میکردی پیشنهاد من اینه توی یه زمینه اول تخصص کسب کن و بعد وارد اون حوزه شو . باور کن با وارد شدن به بازارای مالی مثل کریپتو و فارکس بدون تجربه و تخصص پولتو در کوتاه ترین زمان ممکن از دست میدی