- نوشتهها
- 1,806
- لایکها
- 493
قطعا اسکم نمیاد مجوز و نماد اعتماد و دفتر توتهران بزنهبررسی کردم قطعا اسکم هست این دوستمونم دنبال ریفرر جمع کردن هست
قطعا اسکم نمیاد مجوز و نماد اعتماد و دفتر توتهران بزنهبررسی کردم قطعا اسکم هست این دوستمونم دنبال ریفرر جمع کردن هست
شما حتی نماد اعتماد این بنده خدا رو چک نکردیقطعا اسکم نمیاد مجوز و نماد اعتماد و دفتر توتهران بزنه
قطعا اسکم نمیاد مجوز و نماد اعتماد و دفتر توتهران بزنه
سایتش اصلا بالا نمیاد..اینهبله اسکمه تسلیم
ایشون به کاربره رفته سایت زده که انگار بستنش و سایت اصلی نیست
ایشون به کاربره رفته سایت زده که انگار بستنش و سایت اصلی نیست
عرض کردم اسکمه و شما درست میگیدسابقه ی خودتون رو به خاطر سود رفرال خراب نکنید، اگر خیلی اصرار کنید باور من این میشه که خودتون مدیر سایت هستید.
عرض کردم اسکمه و شما درست میگید
شما ول نمیکنیقبلا هم گفته بودید که ریسک نمیکنید و تضمینی نیست که این سایت 100% اکی باشه ولی اومدید تو این بخش باز معرفیش کردید.
به هر حال امیدوارم بی خیال معرفی این سایت بشید.
شما ول نمیکنی
دوستان این سایتها اسکم هستن
به هیچ وجه عضو نشیدمطالب بنده رو هم ادمین لطف کنن پاک کنن
صداشو فقط شما میشنوی انگارمثل اینکه صدای اسکم شدنش ( همانطور که قبلا پیش بینی کرده بودیم، به قول تریدرها ) داره به گوش میرسه، امیدوارم به کسانی که معرفی کردید و در حال حاضر در این سایت فعال هستند سریعا هشدار بدید.
صداشو فقط شما میشنوی انگار
باز هم میگم اسکمه و سریعتر خارج بشید مدیون کسی نشیم ایشونم دست از سر ما بردارن
هرچی ایشون میگه درستهدر مورد جمله ی کالر شده بعدا صحبت میکنیم.
بحث دست از سر شما برداشتن نیست، شما خودت مسئول پست و تاپیکی که میزنی هستی و نه من. من مطمئن هستم که شما بهتر از من در مورد این سایت اطلاع داری و صرفا فقط برای بقیه دوستان پست میذارم که خدایی نکرده متضرر نشن.
در مورد جمله ی کالر شده بعدا صحبت میکنیم.
بحث دست از سر شما برداشتن نیست، شما خودت مسئول پست و تاپیکی که میزنی هستی و نه من. من مطمئن هستم که شما بهتر از من در مورد این سایت اطلاع داری و صرفا فقط برای بقیه دوستان پست میذارم که خدایی نکرده متضرر نشن.
عزیز دل موافق باشی یک تایپیک باز کنیم و با حمایت بقیه دوستان توضیح بدیم.
من روز اولی که عضو شدم واقعا متوجه شدم اسکم هست.
تمامی صرافی ها به آنتی اربیتاژ مجهز هستند و البته سودهایی که اینها نوشتند عمرا اتفاق نیفته