مازیار جان خب الان این پول رو از چه راهی کسب کردی
دوباره تو همون راه که جواب داده سرمایه گذاری کن
الان حالم گرفته است به خاطر اس اس ...![]()
به نظرم جناب مازي اگر ميخواي پول تضمين شده و هميشگي دستت باشه بزار بانك و ماهي حدود 1.800 تا 2 ميليون راحت بگير
اگرم ميخواي ماهي بيشتر از 2 تومن در بياري يه ايده جديد بزن
مثلا رستوران آشپزباشي!!!!
داروخانه که خیلی خوبه ولی فکر کنم کسی که بخواد جوازش رو بگیره خودش باید دکترای داروسازی داشته باشه ! حالا نمی دونم بازم خودت بپرس .
قهوه خونه و ... هم در آمد بالایی داره ولی اصلآ تضمینی ندارن ! یه روز دعوا میشه درشو میبندن ! روز بعد آقایون فتوا میدن که قلیون ممنوعه و ... !! پس اینم هیچی !
به نظرم تو این وضع و اوضا که فرداش معلوم نیست چی میشه کاری نکنی بهتره !
مگر اینکه مثلآ یه عادم فوق قابل اعتماد باشه که باهاش شریک بشی و کارش هم ریسک کم و سود بالایی داشته باشه !
کلآ 180 تومن پول خیلی زیادیه و خیلی کارا میشه باهاش کرد !
فقط به نظرم اگه میخوای ریسک کنی پولتو یه دفعه نزن تو کار ! که خدایی نکرده اگه اتفاقی افتاد بتونی خودتو جمع و جور کنی
به نظر من اول بعضي جيزارو مشخص كن :
1- ميزان سودي كه از اين بول انتظار داري؟ ( يكي حداقلش 4ميليونه يكي 20 ميليون )
2- به جه كاري علاقه داري؟
3- تو جه كاري تخصص داري؟
4- انتظار سود در كوتاه مدت داري يا ميتوني صبر كني تا جا بيوفتي ( دراز مدت ) !؟
موفق باشيد
یه زمین بگیر 70-80 تومن تو شهرستان
10 تومنم بزار واسه خودت کنار برای کرایه خونه و خرجت
با باقیشم خونه رو ببر بالا
اگه متوسط کار کنی سر سال 180 تومنت میشه حدود 240-50 تومن
اگه شانس بیاری و تقی به توقی بخوره یا اینکه زمان خرید خوب بخری و زمان فروش خوب بندازی تا بالای 300 تومن سر سال دستته
فقط هر کاری میکنی به باد نده
من عادتی که دارم پولم تو بانک باشه برام حکم اینو داره که داره ارزشش کم میشه و یکمی با عجله میزنم به کار البته تا الان مشکلی نداشته اما سودش اونقدری نبوده که فکر میکردم
شما و بقیه عزیزان هم بدونید پول رو توی بانک بزاری و سودش هم دست نزنی تازه میتونی بگی ارزش پولتون کم نشده ! نه اینکه زیاد شده باشه
ما سالی حدود 20 درصد ارزش پولمون کم میشه
بانک نهایت سودی که بده 17.5 تا 19.5 هست ! اونم در سال پس میبینید که حتی در زمان راکد بودن زمین باز هم اگه زمین بخرید میتونید ببینید که ارزش پولتون کم نشده چون زمین هیچوقت به هیچ عنوانی افت قیمت پیدا نمیکنه
بحثش طولانیه سرتونو درد اوردم
با احترام / حجت
بگرد ببین کدوم در و دهاتی قراره گاز کشی بشه تو امسال، یه زمین اونجا بخر بزار گاز کشی که شد بفروش سودشو بگیر بزار تو جیبت
سلام
من دو تا پیشنهاد دارم
اگر قصدت اینه که این پول برات یک بردی داشته باشه میتونی سرمایه گذاری کنی( ویزا سرمایه) و اقامت کانادا یا استرالیا رو بگیری
یک سوپر مارکت بزن خیلی درامد داره من یکی از اشناهام سوپر مارکت زده ماهی 3 میلیون سود داره
می اوردم تو بورس
به نظر من حداقل دو سه تا کار مجزا باش راه بنداز
پیشنهادات
1- پرورش بوقلمون و مخصوصا شتر مرغ
2- ایجاد شرکت های تبلیغاتی
3- خرید و فروش زمین و ساخت و ساز (درآمدش زیاده)
* پیشنهاد ستاره دار : بهترین پیشنهادی که میتونم بت بکنم اینه که بری تو کار واردات انواع حافظه های مثل انواع فلش مموری ها ... مموری های موبایل و دوربین و ....
1 ساله به صورت وحشتناک میبرتت بالا ...
هرکاری میکنی الان نرو بورس! رسیده به قله موقع پایین اومدنشه.
یه آپارتمان چند ساله یا نوساز که آسانسور و پارکینگ و انباری داشته باشه بگیر و ماهی 800-900 هزار تومان اجاره بده. دو سه سال دیگه آپارتمانت می شه 300 یا 400 میلیون
با احترام به نظر شما :
من مطالعه کردم در مورد شتر مرغ و قصد داشتم ایجاد کنم
اما دیدم هرکی زده ورشکست شده و جمع کرده
اونایی که به سود دهی رسوندن خیلی زحمت کشیدن و تعدادشون خیلی کمه
کلا اطلاعات این کار رو خود سرمایه گذار داشت
---------------------
بورس هم کار اشتباهی هست و در واقع لاتاریه !!!
دوست عزیز 180 تومن چیزی نیست که روش ریکس کنی چون اگه ضرر بدی ارزشش کم میشه و کارهای کمتری میتونی روش انجام بدی
از من بشنو برو مراکز استانهای دیگه یه تیکه زمین بگیر
توی ایران نمیتونید تولیدی یا کارخونه ای چیزی بزنید چون بر خلاف کشور های دیگه توی ایران تا متوجه بشن که میخواین کار تولیدی انجام بدید از همون اول طوری زیر پاتونو خالی میکنن که عمرا ورشکسته نشین
اخرش میبینین کل تولیدیتونو باید بدین به بانک هیچی تمام دار و ندارتونو که باید بدید هم هیچی زندان هم باید بابت بدهی برید !!!
توی ایران اجازه کار تولیدی نمیدن و هرچی میشنوید و میبینید یا دولتی هستن و زیر مجموعه اقا زاده ها یا اینکه در حد حرف تو تلوزیون میان حرف میزنن
شما وقتی دروازه های صادراتی کشورتون بستست کاری نمیتونید انجام بدید
وقتی هم زمان وارد کردن مواد اولیه باید 2-3 برابر مبلغ اصلی به کشور های دیگه باج بدید برای سکرت کار کردن باز هم صرف نمیکنه
برای همینه که دولت چون نمیتونه مواد اولیه رو به قیمت جهانی بیاره یا نیاز کارخونه های ایران رو تامین کنه به دلایل سیاسی اومده همهچی رو اماده از چین وارد میکنه
در ایران یا باید ریش داشته باشید یا دلالی کنید
با احترام / حجت
اگه آشنا داری از غرب کشور قاچاق بيار!!!!هر هفته 100-130 درصد سود داره ميشه ماهی 400-600 درصد
خيلي معذرت مي خوام اما الان پول تو گهه.
ماشيناي گه كش يا تخليه چاه براي هر بار تخليه نزديك 500 مي گيرن.البته بايد شهرهايي كار كني كه فاضلاب شهري ندارن.سر ماه به راحتي 10 ميليون كاسبي.
پول خيلي خوبي تو گه خوابيده فقط اسمش بد در رفته.پيشنهاد مي شه پشت ماشينت بنويسي خودتي!![]()
هرکاری میکنی الان نرو بورس! رسیده به قله موقع پایین اومدنشه.
اینم پیشنهاد من یکم غیر اخلاقیه ولی می تونی تو عرض همین چند ماه پولت رو دو برابر کنی !
برو چند قلم جنس اساسی بخر مثل برنج و مواد غذایی که بعد چند مدت قیمتش میکشه بالا من یکی رو میشناسم که با انبار کردن پودر رختشویی پول حسابی زد به جیب :blink:
این یعنی احتکار هم جرمه هم حرومههههه