با اجازه استارتر
من هم یدونه پیکان جوانان لیمویی مدل 57 دارم
همه چی داره --جفت کاربراتور -- بجا پیکانوانت استفاده میشه -- بنطرم صدی پانزده بنزین میسوزنه (بعبارتی قورت میده ) گلوشو با بنزین تر کنی مثل تندر یاغی میشه
اگه کسی6.5 میلیون تومن بخواد بلافاصله تقدیم میشه -- تصادف نداشته ولی فرسوده هستش ---بیمه داره و فکر کنم 8-9 سال یا بیشتر تخفیف داره
کارت سوخت داره و هر ماه شارج میشه!!! قابل توجه دوستان
عکس هاشو هم فردا پسفردا اپ میکنم
ماشین اسقاطی به عنوان ماشین سالم قابل خرید و فروش نمی باشد
شما می تونی ماشین رو به صورت قطعه مثل موتو سوا و .....
وبدنه به صورت کیلویی بفروشید.
ماشینی که سند اسقاطی می شه دیگه نه میشه پلاکش کرد و نه میشه سندش زد و ... فقط اسقاط ، مدارک دیگه هم اگر داره همه باطل شدن و ارزشی ندارن ، مثل کارت سوخت اینا
کلا برای دونستن دوستان گفتم .
500-450 نهايت اون چيزي كه با اين وجود بازار بشه اسقاطي داد بره .
سلام دوستان عزیز
یک دستگاه پیکان مدل 54 به رنگ لیمویی متعلق به یکی از اقوام هست که مدت بسیار زیادی خوابیده.
سند و کارت سوختش رو چند سال پیش سرقت کردن و برای المثنی اقدام نشده. از مدارکش سند تحویل اولیه هست و سند تعویض پلاک.
توضیحات فنی رو داخل اون مدارک نوشتن.
پلاکش قدیم هست و اخیرا برای اسقاط اقدام شد که پلاک مجازی جدید گرفت ولی مهلت اسقاط تموم شده بود.
درحال حاضر ماشین در شهر کاخک (از شهرهای شهرستان گناباد در خراسان رضوی) هست و تحویل هم همونجا انجام میشه و یا درصورت تمایل، برای خریدار و به هزینه خودش (با پست پیشتاز!!!) ارسال میشه.
سال گذشته که برای اسقاط ماشین رو به گناباد بردن، باتریش خالی بود که باتری ماشین دیگری رو روش گذاشتن و مقداری بنزین هم داخل باک ریختن و با خودش رفتن گناباد. بنابراین ماشین کار می کنه اما از چند و چون سلامتش دقیق اطلاع ندارم.
اگر سوالی در مورد سلامتش دارید بپرسید تا از صاحبش بپرسم و بهتون بگم.
درکل ماشین به عنوان اسقاطی فروخته میشه.
پیشنهاداتتون رو بگید تا با صاحب ماشین مطرح کنم.
ممنونم
ممنونم دوست عزیز، حتما پیگیری می کنم.داداش برو به این اقساطی ها بفروش توی اصفهان تا جایی که یادمه 1.700 آگهی میزنن برای خرید
یک و هفتصد تا دو تومن
چشم، به زودی میزارم.عکس ماشین رو نمی ذارید؟
(6 ساعت فرصت دارید تا عکس رو بذارید)(شوخی!)
خوبه والا !
شما خودتون مدیری و تو تاپیکهای بچه ها میری و مرتب بهشون اخطار میدی که عکس نگذاتشید و تاپیک بسته میشه و حتی بیشتر از 6 ساعت هم مهلت نمیدی !
حالا تاپیک مبارک خودتون هیچ عکسی از ماشین توش نیست !!!؟
لطفا عکس خود ماشین با نام کاربری .
من خودم سال 89 یکی اسقاط کردم. اگر بخوای اسقاط کنی و بجاش ماشین نو بگیری برات 1 تومن حساب میکنند. و اگر بخوای ماشین رو اسقاط کنی و پولش رو بگیری 1.5 حساب میکنن.
البته تا اونجا که من اطلاع دارم طرح اسقاط پارسال 70-80% پولی بود , یعنی فقط پول رو میدادن. با توجه به چند برابر شدن قیمت ماشینا دیگه وام خودرو اسقاط به درد کسی نمیخوره.
چون قبلا پراید بود 9 تومن تا 5 تومن براش وام میدادن + 1تومن هم اسقاط , صاحب ماشن 3 تومن میذاشت روی پول و پراید صفر میگرفت ولی الان باید 10 تومن بذاره.
خوب مشخصه که کسی که همچین ماشینی داره و تاحالا عوض نکرده پول نداره , پس طبیعتا بعد از اسقاط هم نداره 10 تومن بذاره روی پول و ماشین صفر بگیره.
ولی همون موقع که اسقاط تا 1.5 پول میداد , تو بازار آزاد اینجور ماشینا رو تا 2 میخریدن تا از وام استفاده کنند.