به نظرم به یه تعمیرگاه بدید اوراقش کنه تیکه تیکه قیمت بده بهتره.
دوست عزیز انصافا 100 تومن به شما دوچرخه میدن؟!!!100 ت بخوبه؟
آهن دست دوم کیلویی چند هست ؟ ضرب در وزن ماشین 1100 کیلو = قیمت ماشین
سلام دوست من منم یه 54 داشتم که دیروز 2تومن قولنامه کردم با 2میلیون الان یه موتورم نمیدن کمتر ندی که ضرره
خوب بفروشی.
آهن دست دوم کیلویی چند هست ؟ ضرب در وزن ماشین 1100 کیلو = قیمت ماشین
داداش همینو الان خود دولت 1700 به عنوان ماشین اسقاطی برمیداره ولی
پولشو گاها شده که 6-7 ماه بعد ویا شایدم دیرتر دادن
ولی بعضی وقتا طرح نقدی میزارن که 1500 برمیداره وطی یک هفته پول واریز میشه به حسابتون
آهن ضایعاتی کیلویی 900 تومن
آهن این ماشین می شه 990.000 تومن
ببینید داداش شما چون برای این ماشین برگ اسقاط گرفتین نمیتونین بفروشینمیشه توضیح بدید که برای این کار باید چه اقداماتی کنیم؟
و اینکه آیا این سال ساخت الان در این طرح پشتیبانی میشه؟
ممنونم
ببینید داداش شما چون برای این ماشین برگ اسقاط گرفتین نمیتونین بفروشین
باید مراجعه کنید به نمایندگی هایی که کارشون اسقاط خودرو هست از طریق همونا میتونید مشکلتونو حل کنین
در ضمن شما باید برگ اعلان سرقت مدارک خودرو رو نیز داشته باشین
طرح قبلی که زده بودن از 49 تا 64 بودعجب ...
چطوری میشه فهمید که چه سال ساخت هایی رو الان اسقاط می کنن؟
ممنونم
طرح قبلی که زده بودن از 49 تا 64 بود
حتی تو تبریز تا مدل 65 رو 1500 نقدی میدادن یعنی گه ماشین هیچ مشکلی نداشت همون روز 1500 رو میدادن بهت الان نمیدونم از اون طرح ها هست یا نه
رفیقم پارسال 59 رو برد نمایندگی اسقاط 1300 میدادن بهش اما پس از 6-7 ماه ولی خود نمایندگی نقدا 800 داد وماشینو برداشت وبه اسم خودش اسقاط زد تا 6 ماه دیکه 1300 رو بگیره
حالا اگه شما یه همچین نمایندگی بتونید پیدا کنید بیشتر میتونه راهنماییتون کنه .
راستش چون هرروز قانونا عوض میشه نمیشه گفت که بازم همچین طرحی هست یا نه
دوست عزیز کمک بزرگی کردید.
متشکرم
بله آهن پروفیل نورد شده کیلوبی2300 یه خورده بالا پایین هستدوست عزیز من یه جستجو کردم،دیدم تیرآهن و نبشی و خلاصه فرآورده های آهنی قیمت هر کیلو شون از 2000 تومن بیشتره و حتی تا 2500 هم هست.
اونقت چطور ضایعات اینقدر فاصله داره؟!!!
امکانش هست یه منبع برای این قیمت معرفی کنید؟
خیلی ممنونم
بله آهن پروفیل نورد شده کیلوبی2300 یه خورده بالا پایین هست
ضایعاتی بخوان بخرن اوضاع فرق می کنه اگه ضایعات پروفیل باشن که یه خورده گرون تر می خرم 950 سایر ضایعات آهن رو 850 تا 900 بسته به وزنشون می خرن
منبع هم متاسفانه صنف ضایعاتی ها هیچ وب سایتی ندارن و از مراکز خرید ضایعات باید حضوری پرسید
این اختلاف هم شامل سود چند دست دلال هزینه حمل تا ذوب اهن و هزینه نورد شدن و هزینه دوباره چند دست دلال تا برسه به 2300 تومن
اون طوری که نمی شه ذوب آهن که نمیاد برای یه ماشین پول بده عمده می خرن اونا تناژ کار می کننممنونم دوست من
میشه این ماشین رو مستقیم دادا ذوب آهن یاباید کارای قانونی خاصی انجام بشه؟