• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 30 میلیون چه میشه کرد ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
برای من که تو حوزه وبمستری فعالیت دارم چی پشینهاد میدی؟
مثلا الان دیدم خیلی از بچه هایی که سایت های با بازدیدد بالا دارن ..مثلا 13k در روز..ماهی 2 تومن درآمد دارن..
یعنی برای درج اگهی توی سایتشون با آدم کنار میان..ولی نمیدونم چی بذارم تو سایت هاشون و بفروشم..

من خودم اون موقع که وبمستر بودم برای توسعه اومدم دفتر طراحی سایت زدم و یه بیلبورد هم تبلیغات دادم
به پیشرفت و ایجاد رابطه با دنیای خارج از وب خیلی کمک کرد(شروع فعالیت در بازار جانبی)
حالا اگر میزان سرمایه برای اجاره دفتر کفایت نمیکنه، اگر بتونید با چند نفر دفتر بگیرید که اجاره کم بشه خوبه (شریک نشید هرکی کار خودش رو میکنه فقط اجاره تقسیم میشه)

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
بانک و سود گزینه روی میز می تونه باشه دوستان؟
سود بانکی در حقیقت باید صفر باشه اما تو مملکت ما ناچیزه علتشم مشخصه چرخ تولید هر چند صوری بچرخه بهرحال ۹۰% بازارو تجارتهای دلال منش میگردونند.
من میتونم ۱۰% سود سرمایه پذیری ثابت ماهانه بدم اما سری که درد نمیکند رو دستمال نمیبندند با شاخص اعتماد پایین جامعه هم انتظاری ندارم کسی بهم اعتماد کند و از همه مهمتر دوست ندارم به هر کسی کمک کنم.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
پ ن : باز خدا رو شکر از پیشنهاد های آسیاب کردن ادویه، بسته بندی حبوبات و تولید خیار شور فاصله گرفتیم

پارسال که به این بخش سر میزدم ، یکی دیگه از پیشنهادای جذاب کاربران خرید یه گاری سه چرخه،و افتادن توی کوچه‌ها و خرید ضایعات پلاستیک و آت و آشغال بود. بعد تفکیکشون کنی و ببری کارگاه‌های ضایعاتی بفروشی!!!!
آخرش هم مینوشتن که کار عار نیست و خیلی و پرسوده و فلان ... بقیه هم تایید میکردن!

به نظر من در رابطه با ماین و سرمایه‌گذاری رو اتریوم دوستان اشتباه میکنن!
چون اولا که مشخص نیست چند وقت دیگه اتریوم چقدر رشد میکنه یا چقدر ضرر، و با اما و اگر نمیشه پیشنهاد داد، از طرفی ماین کردن هم اگر مثلا ماهی ۵۰دلار درآمد داشته باشه، خب ۵۰دلار که پول نقد بهش نمیدن، درواقع معادل همون پول اتریوم استخراج کرده، و میتونه نفروشه و نگهش داره تا هروقت دلش خواست ( پس ماین کردن فرقی با خرید مستقیم و هولد نداره )
فقط نکته‌ای که هست اینه که طبق اخباری که خوندم قراره تا پایان سال ۲۰۲۱ استخراج اتریوم متوقف بشه، بنابراین با این اتفاق بازار کارت گرافیک یه سقوط اساسی میکنه (قیمت‌های فعلی بخاطر تقاضای زیاد بازار بسیار بالاتر از قیمت واقعی شرکت‌ها هست)

و نهایتا اینکه بنظر من امروزه با ۳۰تومن واقعا سخته کاری پیشنهاد داد و ازش انتظار سودی داشت! و فقط اگه اهل ریسک باشید ارزهای دیجیتال میتونه توی مدت کوتاهی سرمایه‌تون رو چندین برابر کنه ، و برعکسش هم هست که سرمایه‌تون از بین بره ....
ولی خب تجربه ۷-۸سال اخیر نشون داده سرمایه‌گذاری حداقل یک‌ تا دوساله احتمال ضررش نزدیک صفر هست، ولی خب توی این بازار هرچیزی امکانپذیره .....
و اینکه ورود به این بازار پرنوسان با پول قرضی (وام) اشتباهه ...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
شاید با این پول بتونی امتیاز وام بگیری
سرمایه گذاری باید مهارتش رو داشته باشی میشه سکه خرید ولی اگه ضرر کردی...
بنظرم یه جنسی بخر که بتونی بفروشی ، از مد نره بشه نگهش داشت

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
با درود

با 30 تومن ارز ترون بخر
انتقال بده به بایننس - با آی پی غیر ایرانی
شروع به معامله در رمز ارزها بکن
----------------------
بازار اهرم دار اصلا نرو
برو بازار spot

سعی کن در کف های قیمتی بخری و منتظر باشی
به محض اینکه حرکت های شارپی رو به بالا دیدی و توی سود خوب رفتی بفروش و منتظر شو قیمت ها کمی پایین بیاد
بعد دوباره بخر و با حرکت بازار برو بالا
الان قیمت رمز ارزها نسبت به 6 هفته پیش حدود 55 الی 60 درصد پایین تر هست و همیشه اینطوری نمیمونه و بالا میره
-----------

اگر خریدی و تو ضرر رفتی اصلا جای نگرانی نیست
فقط منتظر باش تا بازار برگرده و قیمت تو رو رد کنه
اگر این مورد زیاد طول کشید یک ارزی مثل کاردانو - پولکادات - شیبا - بایننس کوین بخر و به کیف پولت انتقال بده و منتظر افزایش قیمت ها باش
----------

اگر تازه کار باشی اصلا اهرم معاملاتی نگیر که ممکنه کل پول رو یک شبه از دست بدی
امنیت سرمایه مهم تر از سودهای بادآورده هست

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اگر اهل کار کردن به مفهوم واقعی کلمه هستید و میتونید روزی 10 ساعت وقت بزارید به من پیغام بدین راه حل بدم! بین روزی 1تومن تا 6 تومن! بدون نگرانی بابت سرمایه اولیه چون هزینه سخت افزاریه!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اگر اهل کار کردن به مفهوم واقعی کلمه هستید و میتونید روزی 10 ساعت وقت بزارید به من پیغام بدین راه حل بدم! بین روزی 1تومن تا 6 تومن! بدون نگرانی بابت سرمایه اولیه چون هزینه سخت افزاریه!

سلام و درود

اگر امکانش هست به صورت عمومی بیان کنید، شاید به درد بقیه هم خورد یا اگر از دوستان کسی دنبال کار میگشت بتونیم مورد شما رو بهش معرفی کنیم.

البته اگر امکانش هست، اگر نیست که هیچی.

سپاس

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام و درود

اگر امکانش هست به صورت عمومی بیان کنید، شاید به درد بقیه هم خورد یا اگر از دوستان کسی دنبال کار میگشت بتونیم مورد شما رو بهش معرفی کنیم.

البته اگر امکانش هست، اگر نیست که هیچی.

سپاس
چیز مخفی ای نیست! ولی توضیحش اینجا باعث میشه اونایی که فعالن یکم به دردسر بیوفتن! غیر قانونی نیست! محدود ساعت هم نداره! خیلی هم اموزش زیادی لازم نداره! ضرری هم نداره! برای سن کم به مراتب مناسبتر از سن زیاده! یه پی ام میدم الان خودتون بررسی کنید کسی خواست توضیحات تکمیلی چیزی بگین بیان تو دیسکورد من دقیق توضیح میدم!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
وحید اینجوری که تو گفتی دهن منم آب افتاد به قران! فقط به من بگو دست زیاد میشه
ugly_cafe.gif

Captive

لایک‌ها
16,664
چیز مخفی ای نیست! ولی توضیحش اینجا باعث میشه اونایی که فعالن یکم به دردسر بیوفتن! غیر قانونی نیست! محدود ساعت هم نداره! خیلی هم اموزش زیادی لازم نداره! ضرری هم نداره! برای سن کم به مراتب مناسبتر از سن زیاده! یه پی ام میدم الان خودتون بررسی کنید کسی خواست توضیحات تکمیلی چیزی بگین بیان تو دیسکورد من دقیق توضیح میدم!

اگر در ارتباط با گیم نیست ممنون میشم برای من ارسال کنید. تشکر

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید اینجوری که تو گفتی دهن منم آب افتاد به قران! فقط به من بگو دست زیاد میشه
ugly_cafe.gif
بدرد من و تو نمیخوره! ما گشادتر از این حرفاییم! ما باید بزنیم تو کار اختلاص! سراغ داری اختلاص نون دار؟ :D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بدرد من و تو نمیخوره! ما گشادتر از این حرفاییم! ما باید بزنیم تو کار اختلاص! سراغ داری اختلاص نون دار؟ :D
یه کیس مناسب دارم با مورد مشابه طاق می زنم
2dh9nid.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
یه کیس مناسب دارم با مورد مشابه طاق می زنم
2dh9nid.gif
من شنیدم خودم نرفتم ولی میگن بری اوین 10 تا کیس رایگان بهت پیشنهاد میدن! خرجش یه اختلاس کوچیکتره! 2سال همه چی رایگان تو زندان! همین ایده رو تاخت میزنم با مورد مشابه دست نخورده ویرجین سند تک برگ!

crisis evil

Registered User
لایک‌ها
239
سلام دوستان
من به تازگی یه وامی گرفتم میخواستم جای خرج کردنش بزنم تو یه کاری
یه بررسی کردم با ماین کردن اتریوم میتونم ماهی 1 تومن ازش دربیارم
میخواستم ببینم دوستان چه پیشنهادی دارن هرچند میدونم مبلغی نیست
اگه به کار صنایع چوب و mdf علاقه داشته باشی درامدش خوبه ..ورق سه میل mdf بگیر و یراق کابینت mdf البته باید جا داشته باشی ..ولی در کل درامدش خوبه.و سودش.قیمتشون بالا پایین زیاد داره..

ahoraarmin

Registered User
لایک‌ها
77
سلام . من با 10 میلیون شروع کردم دوج کون خریدم . به نظرم با مبلغ کمتر دوج بخر . بعد اشنا شدی با سرمایه بیشتر کار کن

ali 101

Registered User
لایک‌ها
77
هیچ وقت. هیچ وقت پول وام و قرض رو سمت سرمایه گذاری تو دارایی های مالی نبرید.
(بورس، ارزهای دیجیتال، فارکس، طلا، ارز)
هیچ کدوم.
اونی که میبینید داره سود ثابت از این بازارها میکشه بیرون، چندسال اول کلی از پولاشو باخته.

این پول رو یا روی کاری سرمایه گذاری کنید که خودتون تجربه اش رو دارید.
یا اینکه روی خودتون سرمایه گذاری کنید. خرج کلاس و دوره کنید تا مهارتی یاد بگیرید که بعد از چندماه بتونید ازش پول دربیارید.
اگر بازم موند رو دستتون، بزاریدش بانک. مطمئن تره.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
دوستان پ خ داده بودن اینجا جواب میدم(بدون تعارف و رک میگم، حمل بر جسارت نشه)

سوال : یعنی شما میگی دلار نخریم، دلار گرون نمیشه ؟

ببینید من اصلا صحبتم سر دلار خریدن و نخریدن نیست، همین 2 هفته آینده ممکنه برجام احیا بشه و دلار برای مدتی تثبیت بشه یا حتی کاهشی بشه و یا ممکنه برجام احیا نشه و دلار 50 هزار تومان هم رد کنه
اولین سوالی که از خودتون بپرسید اینه که منی که کل سرمایه ام مثلا 40 میلیون هست توان و کشش این همه نوسان رو دارم، از نظر روحی و مادی چقدر آسیب میبینیم، چقدر دیگه طول میکشه تا بتونم همین مبلغ رو جمع کنم؟!

سوال دوم اینه که آیا من تا حالا دلار و سکه از نزدیک دیدم؟یا فقط شنیدم هرکی دلار خرید سود کرد (تاپیک ارز و سکه رو ببینید چقدر میپرسن از کجا بخریم سرمون کلاه نره؟)

چیزی که مشخصه اینه که هر بازاری به یکسری قربانی نیاز داره که سرشون کلاه بره تا یکسری دیگه سود کنن، متاسفانه افراد با سرمایه های محدود و اکثرا بی تجربه قربانی های این بازار ها(دلار، طلا، بورس، رمز ارز) هستند

حالا برخی میگن بلند مدت ریسک صفر هست و قطعا سود میکنید، مشکل دقیقا همین جاست، کسی که سرمایه کمی داره هزار و یک چاله چوله توی زندگیش پیش میاد که نیاز به پول پیدا میکنه و مجبور میشه بفروشه، حتی اگر مجبور هم نشه 1 سال که بازار ثابت باشه دچار تردید میشه و میگه چه کاریه بفروشیم پولشو یه حرکتی بزنیم !

در نهایت اینکه ریسک الکی جز بدبختی چیزی نداره، و سعی نکنید خودتون رو فریب بدید، شما دلار هم خریدی یه درصدی هم گرون هم شد بعدش چی ؟ دنبال یه کار مفید باشید که بشه برنامه ریزی بلند مدت براش کرد و امید به توسعه اون داشته باشید

پ ن :به شاه گفتن یکی 1 سکه داره و یکی دیگه 100 سکه،شما از کدوم سکه میگیرن ؟
شاه گفت اونی که 1 سکه داره ، گفتن چرا اون یکی که بیشتر داره!
شاه گفت اونی که 1 سکه داره کسی رو نداره و بدبخته تو سرشم میزنیم و سکه شو هم میگیریم ولی اونی که 100 سکه داره برای خودش برو بیایی داره و 4 نفر دورش هستن نمیشه رفت سمتش !

پ ن 2: باز هم میگم خدای ناکرده قصد توهین ندارم فقط میخوام بدونید که از شاه تا رعیت چشم به همین سرمایه اندک شما دارن، مراقب باشید همینی که دارید رو به امید حفظ ارزش از دست ندید
زیاد نوشتم ببخشید
roz.gif

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوستانی که میگن ماین کنیم یا ترید کنیم اونم کریپتو کارنسی نبودن ندیدن نوساناتو ضررای این بازارو بازارهای دیگه برخلاف چیزی که عرف شده ترید تو بازار های مالی کار فوق العاده سختو بیشتر وقتها زیان دهی هست و وامصیبتا که فرهنگ جامعه بجای کار اصولی و تولید خلاقیت یا خدمت یا کالا شده دلال بازی
چیکار کنیم چیکار نکنیم بشینیم خونه جلو کولر طلا دلار بورس ماشین و...دلالی کنیم چون یکی تو فامیل سود خوبی برده...

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستانی که میگن ماین کنیم یا ترید کنیم اونم کریپتو کارنسی نبودن ندیدن نوساناتو ضررای این بازارو بازارهای دیگه برخلاف چیزی که عرف شده ترید تو بازار های مالی کار فوق العاده سختو بیشتر وقتها زیان دهی هست و وامصیبتا که فرهنگ جامعه بجای کار اصولی و تولید خلاقیت یا خدمت یا کالا شده دلال بازی
چیکار کنیم چیکار نکنیم بشینیم خونه جلو کولر طلا دلار بورس ماشین و...دلالی کنیم چون یکی تو فامیل سود خوبی برده...

در مورد پست شما چند مسئله وجود داره، ترید و سرمایه گذاری

شما اگر به افراد ثروتمند دنیا نگاه کنید خواهید دید که هر کدام در یک بخشی سرمایه گذاری کردن و این سرمایه گذاری غالبا با سود همراه بوده و از این راه ثروتمند شدن.

به طور مثال Jeffrey Preston Bezos
در سال ۲۰۰۸ مجلهٔ فوربز اعلام کرد، درآمد بیزوس به ۸٫۲ میلیارد دلار رسیده و او در رتبه ۱۱۰ ثروتمندترین مرد جهان ایستاده‌است.ثروت او در سال ۲۰۱۵ به بیش از ۵۸٫۴ میلیارد دلار رسید.

به گزارش بلومبرگ، صبح روز ۲۷ ژوئیه ۲۰۱۷ با افزایش ارزش سهام کمپانی آمازون، جف بیزوس بنیان‌گذار این شرکت با پشت سر گذاشتن بیل گیتس، به جایگاه ثروتمندترین شخص دنیا رسید.

از آوریل ۲۰۲۰ و هم‌زمان با افزایش چشمگیر خریدهای اینترنتی در پی دنیاگیری کروناویروس در ایالات متحده، ثروت جف بزوس، رئیس و بنیانگذار شرکت آمازون به میزان ۳۰ میلیارد دلار افزایش یافته و بهای سهام شرکت آمازون به بالاترین اندازه خود رسید؛ بنابراین بیزوس با ۱۶۲ میلیارد دلار آمریکا داراییِ ثبت‌شده به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته شده و ارزش خالص دارایی‌های او ۱۵۲٫۹ میلیارد دلار برآورد شد. دارایی‌های او تا نوامبر ۲۰۲۰، به ۱۸۵٫۵ میلیارد دلار رسید.

به قسمت های کالر شده توجه کنید، شاید اگر ایشون قبل از شروع فعالیتش تو سایت پرشین تولز آمریکا :D میرفت و تاپیک میزد کلی حرف قشنگ و زیبا نثارش میکردن.

یا مثلا جک ما، وقتی ایشون سایت تجاری علی بابا رو تاسیس کرد مگه میدونست که 100% موفق میشه؟ مگر کسی بهش تضمینی داده بود؟ ایشون ریسک کرد، سرمایه گذاری کرد و در پایان موفق شد.

سرمایه گذاری فقط به این معنا نیست که ما بریم طلا بخریم 20 سال دیگه بفروشیمش یا مثلا وارد بازار مسکن بشیم.

همه ی آدم ها باید در حوزه ای که تخصص و علاقه دارن سرمایه گذاری کنن، منتهی اینجا 2 تا بحث وجود داره، با پول وام و قرض یا پول مازاد؟ اگر وام و قرض هست که خب 100% اشتباه هست و احتمال شکست به دلیل استرسی که وجود خواهد داشت زیاده. ولی اگر با پول مازاد باشه و ریسک به ریوارد هم اکی باشه باید انجامش داد.

توضیح تکمیلی: در بحث سرمایه گذاری بنده اشاره کردم که حتما باید در حوزه ای باشه که فرد تخصص و علاقه داره، شاید خرید و فروش مسکن یک کار پر سودی باشه ولی آیا همه میتونن تو این بازار موفق باشن؟ یا مثلا خرید و فروش سکه و طلا؟

و اما در مورد ترید که شما فرمودید:

ببینید همانطور که ما شغل کارمندی داریم، کارگری داریم، برنامه نویس داریم، آرایشگر داریم و هزاران شغل دیگه، یک حرفه هم هست به نام تریدری ( معامله گری )، یعنی شما ماشین رو که از دور نگاه میکنی متوجه میشی در سمت شاگرد یه کوچولو رنگ داره، مسائل فنی خودرو رو بلدی، میدونی چند بخری چند بفروشی که ضرر نکنی، خب واردش شو کار کن چه اشکال داره؟

ترید در بازار کریپتو بلدی؟ برو ریسک کن انجامش بده.

بورسی هستی؟ واقعا تو این حوزه تخصص داری؟ خب برو ترید کن، اما نرو پول نزول بگیر به نیت سود 100% ی در بورس و بازپرداخت 40%ی به وام دهنده ( نزول خور )

اینجا اگر شکست خوردی کارت تمومه.

در هر بازاری هم یه سری قوانین هست که باید رعایت بشه، مثل مدیریت سرمایه، مثل مدیریت ریسک و...

ولی شما مشاهده کردید که افراد بدون هیچ دانشی امروز پراید میخریدن که فردا 10% بالاتر بفروشن، یا مثلا پول از دوستشون قرض میکردن دوج کوین میخریدن که 200% سود کنن 10% هم بدن به دوستشون ( خب این اشتباه است )

و اما مورد آخر:

افرادی که شغل و تخصصشون تریدری نیست نباید به دید یک شبه پولدار شدن و یا سفته بازی وارد معامله شوند یا به قول شما زیر کولر بشینن تا پول بیاد روی پولشون، من اگر باشم حاضرم هر چی دارم هزینه کنم تا یک حرفه و شغلی رو یاد بگیرم به جای ریسک با اصل سرمایه.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوست عزیز
ببین تخصصت چیه ، روی همون سرمایه گذاری بکن و کارت رو گسترش بده یا روی خودت سرمایه گذاری بکن . چون سرمایه شما کمه و تقریبا کار خاصی نمیشه باهاش کرد اما اگه تخصص داشته باشی میتونی کارت رو گسترش بدی و بهترش بکنی

بورس واسه سهامداری ( نگهداری بلند مدت و سود سهامداری ) باید آموزش ببینی و سرمایت هم زیاد باشه یا اینکه درآمد خوبی داشته باشی بدون وابستگی به سود سرمایت . بدون آموزش از صد کیلومتریشم رد نشو . بورس رو به کسی که از سر ناچاری واردش میشه به هیچ وجه توصیه نمیکنم . آموزش هم واسه سهامداریه نه واسه ترید ! ترید توی بورس هم قماره

رمزارز هم که کلا قمار و داستان داره . ترید ، نگهداری بلند مدت و ماین همشون مشکل داره . قمار هیچوقت سرمایه گذاری به حساب نمیاد . تبلیغاتی که برای این بازار میشه رو کلا فراموش بکن . پولت n برابر میشه و آی سود کردم و فوق العادست و ... همشون برای بالابردن و پامپ کردن بازاره

طلا هم که کلا منطقی نیست. طلا واسه حفظ ارزش پول خوبه ولی کار یا سرمایه گذاری معقولی به حساب نمیاد و تضمینی هم برای رشد اون وجود نداره . قیمت جهانیش گرون بشه سود کردی . دلاریش گرون بشه فقط ارزش پولت حفظ شده . بین طلا و دلار برای حفظ ارزش پول ، اولویت با دلاره ...

شما برای اینکه سود بکنی اول باید ضرر نکنی و بعد ارزش پولت رو حفظ بکنی و در نهایت یک سود معقولی بیشتر از تورم داشته باشی

کلا این کارای عجیب غریب رو بریز دور ;)

در مورد صنایع چوب و MDF هم که یکی از دوستان گفتن ، باید بگم کار خوبیه ولی با 30 تومن شما حتی نمیتونی به عنوان کابینت ساز سیار کار بکنی چه برسه به اینکه پخش ورق ام دی اف یا یراق آلات داشته باشی . برای این کار سرمایه ای بالای 2-3 میلیارد لازمه ( حداقل )

Last edited:
بالا