بابا ایول!!!
نمی دونستم تلویزیونمون اینقدر طرفدار داره، من واقعاً حرفی واسه گفتن ندارم!!
نه خیر ....برفک زیاد داره...ضمن اینکه تو حرکت هم مثلا تو ماشین فقط صدا داره تصویر نداره
دستت درد نکنه :د
میگم به صورت سخت افزار نمیشه جدا برای بقيه PPC ها گرفت ؟؟!تو pHalls يه چيزايی نوشته بود !
مخلصم! شما خوبی؟فرهاد جان خوبی :د !؟
میگم يعنی بدونه کندی/لگ/هنگ خيلی ساده و زيبا ! تو ایران میشه 8 تا کانال رو گرفت !!؟
آقا تورو خدا اگه میخاهید 600 ,700 تومن پول بدید برید یه لپ تاپ بخرید با 1.5 سی پی یو 1 مگ ال2 کش ,256 رم ,کرافیک 128 , و....
چرا ppc ؟؟؟؟؟؟
آخه چرااااااااااااااا, قسمت فونشونم که الحاظ آنتن دهی و سهولت در شماره گیری ****.دوربینم که ****.
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
البته صلاح مملکت خویش .....
از ما گفتن بود
آقا تورو خدا اگه میخاهید 600 ,700 تومن پول بدید برید یه لپ تاپ بخرید با 1.5 سی پی یو 1 مگ ال2 کش ,256 رم ,کرافیک 128 , و....
چرا ppc ؟؟؟؟؟؟
آخه چرااااااااااااااا, قسمت فونشونم که الحاظ آنتن دهی و سهولت در شماره گیری ****.دوربینم که ****.
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
البته صلاح مملکت خویش .....
از ما گفتن بود
ok. مبارکتون باشهببخشید ها ولی تو این مدت چند روزه که من اتم گرفتم....انتن دهی اش که خوب بوده...مشکلی نداشته...سهولت شماره گیری هم بدون مشکل هست....
دوربینش اگرچه یکم ضعیفه نسبت به سونی اریکسون ولی خوب در حد متوسط طبقه بندی میشه
اخه دارم!آقا تورو خدا اگه میخاهید 600 ,700 تومن پول بدید برید یه لپ تاپ بخرید با 1.5 سی پی یو 1 مگ ال2 کش ,256 رم ,کرافیک 128 , و....
چرا ppc ؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما میگی چه گوشی بگیرم که هم کاراییش بالا باشه هم قیمتش مناسب باشه ؟تو مرحله ای هستید که دارید با برنامه ها و بازیهای ویندوز مبایل حال میکنید
بعدا متوجه خواهید شد هیچی نمیتونه جای یه نت بوک ویه گوشی خوب از se رو براتون بگیره.
مگر اینکه عاشق ppc باشید که بازم به نظر من میشه یه ppc فاقد فون رو با امکانات سخت افزاری بالا تر و با هزینه کمتر تهیه کرد
n80 و k800 کدوم بهتره؟
عزیز شما برو یه دبلیو900 بخر ,حالشو ببرn80 و k800 کدوم بهتره؟
تمامي اشكالات اتم در اتم اگزك برطرف شده
مخصوصا مشكل صداش
واسه اونايي ميگم كه به اتم معمولي خيلي گير ميدنولی من که مشکلی ندیدم....خیلی خوبه
ولی من که مشکلی ندیدم....خیلی خوبه