• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 500 600 تومن چه گوشی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بابا ایول!!!
نمی دونستم تلویزیونمون اینقدر طرفدار داره، من واقعاً حرفی واسه گفتن ندارم!!
24.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بابا ایول!!!
نمی دونستم تلویزیونمون اینقدر طرفدار داره، من واقعاً حرفی واسه گفتن ندارم!!
24.gif

فرهاد جان خوبی :د !؟
میگم يعنی بدونه کندی/لگ/هنگ خيلی ساده و زيبا ! تو ایران میشه 8 تا کانال رو گرفت !!؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه خیر ....برفک زیاد داره...ضمن اینکه تو حرکت هم مثلا تو ماشین فقط صدا داره تصویر نداره

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نه خیر ....برفک زیاد داره...ضمن اینکه تو حرکت هم مثلا تو ماشین فقط صدا داره تصویر نداره

دستت درد نکنه :د
میگم به صورت سخت افزار نمیشه جدا برای بقيه PPC ها گرفت ؟؟!تو pHalls يه چيزايی نوشته بود !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دستت درد نکنه :د
میگم به صورت سخت افزار نمیشه جدا برای بقيه PPC ها گرفت ؟؟!تو pHalls يه چيزايی نوشته بود !

چرا کارتهایی هست ولی مساله اینه که کلا ارزش نداره....کلی هزینه کنی اخر هم هیچی به هیچی...زیاد جالب نیست....

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان خوبی :د !؟
میگم يعنی بدونه کندی/لگ/هنگ خيلی ساده و زيبا ! تو ایران میشه 8 تا کانال رو گرفت !!؟
مخلصم! شما خوبی؟
40.gif

مازیار خان صحیح می فرمایند... توی حرکت که وضع خراب خرابه، در وضعیت ایستا هم ظاهراً کیفیت تصویر تعریفی نداره، بعدم در نظر بگیرید که حداکثر حدود 2 ساعت می شه باهاش tv نگاه کرد

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
آقا تورو خدا اگه میخاهید 600 ,700 تومن پول بدید برید یه لپ تاپ بخرید با 1.5 سی پی یو 1 مگ ال2 کش ,256 رم ,کرافیک 128 , و....
چرا ppc ؟؟؟؟؟؟
آخه چرااااااااااااااا, قسمت فونشونم که الحاظ آنتن دهی و سهولت در شماره گیری ****.دوربینم که ****.
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
البته صلاح مملکت خویش .....
از ما گفتن بود:cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا تورو خدا اگه میخاهید 600 ,700 تومن پول بدید برید یه لپ تاپ بخرید با 1.5 سی پی یو 1 مگ ال2 کش ,256 رم ,کرافیک 128 , و....
چرا ppc ؟؟؟؟؟؟
آخه چرااااااااااااااا, قسمت فونشونم که الحاظ آنتن دهی و سهولت در شماره گیری ****.دوربینم که ****.

بابک جان، شما لپ تاپتو می زاری تو جیبت هرجا دلت بخواد می بری؟!:cool:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چرا ppc ؟؟؟؟؟؟

ببخشید ها ولی تو این مدت چند روزه که من اتم گرفتم....انتن دهی اش که خوب بوده...مشکلی نداشته...سهولت شماره گیری هم بدون مشکل هست....

دوربینش اگرچه یکم ضعیفه نسبت به سونی اریکسون ولی خوب در حد متوسط طبقه بندی میشه

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشید ها ولی تو این مدت چند روزه که من اتم گرفتم....انتن دهی اش که خوب بوده...مشکلی نداشته...سهولت شماره گیری هم بدون مشکل هست....

دوربینش اگرچه یکم ضعیفه نسبت به سونی اریکسون ولی خوب در حد متوسط طبقه بندی میشه
ok. مبارکتون باشه
یکم زمان میخواد تا به عرض بنده برسی. این زمان برای من فقط 4 ماه بود;)
فعلا تو مرحله ای هستید که دارید با برنامه ها و بازیهای ویندوز مبایل حال میکنید:p
بعدا متوجه خواهید شد هیچی نمیتونه جای یه نت بوک ویه گوشی خوب از se رو براتون بگیره.
مگر اینکه عاشق ppc باشید که بازم به نظر من میشه یه ppc فاقد فون رو با امکانات سخت افزاری بالا تر و با هزینه کمتر تهیه کرد

شایان,

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا ppc ؟؟؟؟؟؟
اخه دارم!
تو مرحله ای هستید که دارید با برنامه ها و بازیهای ویندوز مبایل حال میکنید
بعدا متوجه خواهید شد هیچی نمیتونه جای یه نت بوک ویه گوشی خوب از se رو براتون بگیره.
مگر اینکه عاشق ppc باشید که بازم به نظر من میشه یه ppc فاقد فون رو با امکانات سخت افزاری بالا تر و با هزینه کمتر تهیه کرد
دوست عزیز شما میگی چه گوشی بگیرم که هم کاراییش بالا باشه هم قیمتش مناسب باشه ؟

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
n80 و k800 کدوم بهتره؟
عزیز شما برو یه دبلیو900 بخر ,حالشو ببر;)
من سه هفته هستش یدو دونش و خریدم عالیه .:D
این همه گوشی عوض کردم , یه طرف , این یه طرف
دست هر کسی نیست و با کلاسه :cool: همه جوره بهت حال میده
خیلی هم توپه دیگه چی بگم عاشقشم:blush: :blush:

شایان,

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که پاک گیج شدم! :wacko:
الان داشتم تاپیک اتمو میخوندم ازش خوشم اومد مجددا !;) هر کدومشون یه مزیت دارن و کلی عیب!
جس جار خیلی خوشگله واقعا خوشگله! ولی سیستمش پایینه دوربینش خیلی ضعیفه و....
اتم بهترین سیستمو داره با کیفیت بالای صفحه نمایش اما کیفیت دوربین و پخش صداش پایینه با صد تا اشکال ریز و درشت دیگه (هندزفری ضعیف ونگرفتن پیکچر مسیج و .....)
کا 800 بهترین دوربینو داره با فوکوس خوب و پخش صدای خیلی قوی ولی حتی سیستم عامل هم نداره!
n80 هم که دوربین خوبی داره اما نه فوکوس درست و حسابی داره نه پخش صداش خوبه
و...................
حالا باید چیکار کرد؟:wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ببین عزیز! شما با 500 600 تومن نمی تونی جس جار بگیری! پس این یه مورد که می ره کنار. در بین ppc هاهم هندزفری های اتم از بهترین هاست! تازه وقتی داری حدود 675 تومن پول می دی برای یه اتم به علاوه ی مموری، یه 20 تومن اضافه هم فکر کنم بتونی بزاری یه هندزفری خیلی خوب بگیری براش
23.gif
اشکالاتش هم از باقی ppc ها تا اونجا که من می دونم کمتره. ببین امکاناتی که توی یه ppc باهش طرفی، جای دیگه نمی تونی پیدا کنی! ولی با این معیارهایی که شما در نظر گرفتید الان، هیچ موبایلی رو نمی تونید انتخاب کنید! اگه همه ی اینارو باهم می خواید یه k800 یا k750 بگیرید با یه لپ تاپ!! اگه نه یه اتم بگیرید و قال قضیه رو بکنید! یا اینکه یه ان73 بگیرید که هم دوربینش عالیه هم باقی قضایاش، ولی خوب اسمارت فونه ، و خیلی از قابلیت هاش در مقابل اتم پایین تره. بستگی به نیاز خودتون داره. من شخصاً ppc رو انتخاب کردم (s200) ، به دلایل مختلف، مثلاً امکانات مولتی مدیاش (mp3 ، DivX playback، ...) خیلی بالاتر از اسمارت فون هاست به علاوه مثلاً کارکردن با یه برنامه فلش کارد که واسه یادگیری خیلی بدردبخوره، خیلی خیلی راحت تره در یه ppc . همچنین دیکشنری های مختلفی که داره ، که مثلاً همراهشون یه study list هم دارن و توی today screen به نمایش در میان. درضمن از زمینه آنتن دهی هم تاحالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم، البته به جز روز اول داخل پاساژ علائدین!!... از w800 به نظر من بهتر آنتن می ده (به خصوص توی اتاقم که عند نقطه کوره!!). ولی یادتون باشه، ممکنه طول بکشه تا عادت کنید به ppc ، ممکنه هم هیچ وقت خوشتون نیاد!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ولی من که مشکلی ندیدم....خیلی خوبه:)

آقا شما مگه تو نخ P990 نبودی؟؟! پس چی شد بعد از این همه ریویو خوندن و لینک دادن و مدت های مدید صبوری پیشه کردن ولش کردی رفتی Atom گرفتی؟ :blink: :wacko:

بالا