• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 500 600 تومن چه گوشی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آقا شما مگه تو نخ P990 نبودی؟؟! پس چی شد بعد از این همه ریویو خوندن و لینک دادن و مدت های مدید صبوری پیشه کردن ولش کردی رفتی Atom گرفتی؟ :blink: :wacko:

بله قربان االن هم خیلی دوستش دارم....ولی هرچی فکر کردم دیدم 950 هزار پول گوشی دادن با مموری کارت هم میشه 1 میلیون تومن....نمیتونه کار درستی باشه....نمیدونم خلاصه من این اتم با همه چی یعنی خودش و مموری کارت 2 گیگ شد 675 تومن....که خب برای من مناسب بود...

کسی که این گوشی رو بخواد باید 3 ماه دیگه صبر کنه بشه هم قیمت الان اتم....که خب من نمیتونستم بیشتر صبر کنم...:happy:

تو P1000 جبران میکنم:D :D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ولی هرچی فکر کردم دیدم 950 هزار پول گوشی دادن با مموری کارت هم میشه 1 میلیون تومن....نمیتونه کار درستی باشه....
:D :D

معلومه که نمی تونه کار درستی باشه! اما همون 6-5 ماه پیش هم که این گوشی معرفی شده بود و مشخصاتش رو می خوندیم می شد فهمید که وقتی وارد بازار ایران بشه قیمتش بالای یک میلیون خواهد بود، با این حساب انتظار کشیدن (با این عجله) بی مورد بوده و باید از همون اول قیدش رو می زدید!
به هر حال گوشی جدید مبارک باشه. لابد دیگه از این به بعد بحث های دامنه دار سونی اریکسونی هم به محاق خواهد رفت! ;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
معلومه که نمی تونه کار درستی باشه! اما همون 6-5 ماه پیش هم که این گوشی معرفی شده بود و مشخصاتش رو می خوندیم می شد فهمید که وقتی وارد بازار ایران بشه قیمتش بالای یک میلیون خواهد بود، با این حساب انتظار کشیدن (با این عجله) بی مورد بوده و باید از همون اول قیدش رو می زدید!
به هر حال گوشی جدید مبارک باشه. لابد دیگه از این به بعد بحث های دامنه دار سونی اریکسونی هم به محاق خواهد رفت! ;)

ممنون قربان....قابلی نداره...:happy:

.والله من که دیگه زیاد حال و حوصله بحث با کسایی که فقط سری 60 رو چسبیدن و ول نمیکنن ندارم...

میبینید که من هم خودم ویندوز موبایل رو انتخاب کردم البته سونی اریکسون رو دوست دارم کماکان ولی خب ویندوز موبایل برای من بهتره....:happy:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یادش بخیر یه زمانی بعضیا که امروز سر از پی پی سی در اوردن هرکی میومد میگفت گوشی اسمارت میخوام میگفتن میخوای چیکار؟ همون جاوا بسه .. برنامه پخش موزیک خوب میخوای از اول روش هست .. برنامه ادیت عکس میخوای از اول تر و تمیز روش هست! کوفت و زهرمار میخوای از اول روش هست!!! بعد با همین استدلال سیمبین رو یه سرگرمی معرفی میکردن که چندان نیازی بهش نیس و با این روش ملت رو ترغیب به خرید گوشیای جاوای سری کا و دبلیو سونی میکردن .. حالا امروز میان و میگن ویندوز موبایل یه چیز دیگس و بجای عبارت سیمبین از سری 60 استفاده میکنن .. یعنی اسمارت بودن گوشیه خوبه ولی الانم اسمارتی که اونا میگن! یعنی ویندوز! .. خوبه یکمی مردم رو هم که میخواید موقع خرید گوشی نصیحت کنید از این تفکراتتون بهشون بگید نه اینکه بگید برنامه فقط یجور سرگرمیه که بیشتر برنامه های کاربردی از اول رو گوشیای جاوای سونی هست و اینجور حرفا .... خوبه که حافظه ما انقد پیر نشده یادمون هست چجوری جاوا رو در مقابل سیمبین میبردید بالا و حالا همه چی یادتون میره و میچسبید به ویندوز .... یادش بخیر@!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یادش بخیر یه زمانی بعضیا که امروز سر از پی پی سی در اوردن هرکی میومد میگفت گوشی اسمارت میخوام میگفتن میخوای چیکار؟ همون جاوا بسه .. برنامه پخش موزیک خوب میخوای از اول روش هست .. برنامه ادیت عکس میخوای از اول تر و تمیز روش هست! کوفت و زهرمار میخوای از اول روش هست!!! بعد با همین استدلال سیمبین رو یه سرگرمی معرفی میکردن که چندان نیازی بهش نیس و با این روش ملت رو ترغیب به خرید گوشیای جاوای سری کا و دبلیو سونی میکردن .. حالا امروز میان و میگن ویندوز موبایل یه چیز دیگس و بجای عبارت سیمبین از سری 60 استفاده میکنن .. یعنی اسمارت بودن گوشیه خوبه ولی الانم اسمارتی که اونا میگن! یعنی ویندوز! .. خوبه یکمی مردم رو هم که میخواید موقع خرید گوشی نصیحت کنید از این تفکراتتون بهشون بگید نه اینکه بگید برنامه فقط یجور سرگرمیه که بیشتر برنامه های کاربردی از اول رو گوشیای جاوای سونی هست و اینجور حرفا .... خوبه که حافظه ما انقد پیر نشده یادمون هست چجوری جاوا رو در مقابل سیمبین میبردید بالا و حالا همه چی یادتون میره و میچسبید به ویندوز .... یادش بخیر@!

آقا علیرضا! اسمارت بودن گوشی با فون ادیشن بودن پاکت پی سی خیلی فرق داره برادر!;) ;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

1500 بار این بحث ها شده و این حرفها زده شده...:D :D

من هیچ موقع نگفتم گوشی اسمارت خوب نیست....اصلا و ابدا....منتها شما نمیخواهید قبول کنید که بابا شاید یه درصدی از مردم واقعا نیاز داشته باشن...

شاید بقیه فقط بخوان یه گوشی باشه باهاش اهنگ گوش بدن و عکس بندازن و....چرا اخه همه چی رو با هم قاطی میکنید؟

کسی اگه بخواد نوکیا بخره دوربینش خوب باشه باید بره N73 بخره به ناچار روش سیمبین هم هست خب شاید اون بابا نخواد سیمبین فقط بخواد گوشیش نوکیا باشه دوربینش هم 3.2 باشه؟ چه غلطی باید بکنه؟

ایا این که با این روش نوکیا سعی تو بالابردن امار فروش گوشیهای سیمبین داره یعنی درسته؟
در عوض میتونه یه k800 بخره با دوربین 3.2 و حالش رو ببره....

میبینید که با این ترتیب نوکیا ملت رو مجبور میکنه اگه چیز خوب میخوان باید سیمبین هم در کنارش بخرن که تو اون جدول فروش سیمبین افت نکنه؟ غیر از اینه؟

بعد میاد ادعا میکنه من امسال فلان قدر گوشی اسمارت فروختم و....در حالی که درصد بالاییش کاربرد برای طرف نداشته....به خاطر مثلا دوربین مجبور شده N73 بخره....چون میخواسته گوشیش نوکیا باشه....که البته از این دست افراد سطحی نگر تو جامعه ما هم زیاده که فقط نوکیا رو مترادف میدونن با موبایل....فکر نمیکنن مارکهای دیگه هم هستن...

شایان,

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینترنت اتم چجوریه؟ مثل کامپیوتر معمولیه یا مثل گوشی باید با بلوتوث به یه کامپیوتر وصل شد؟سرعتش با توجه به سرعت پایین cpu چطوره؟ مثلا تو دانشگاه چجوری میشه ازش استفاده کرد؟ لطفا کامل توضیح بدید؟

بالا