ایول به شما. خوبی اینه که اگر باختید. جبران بکنید. ولی با تحلیل خوب.نصف بانكم رو رفتم روي اندر بازي اسكاتلند ريسك خيلي بزرگي بود ولي كل باخت امروزم رو جبران كرد و كمي سود داد
اگه میباختی نصف دیگشم میذاشتی رو یه چیز دیگه ؟نصف بانكم رو رفتم روي اندر بازي اسكاتلند ريسك خيلي بزرگي بود ولي كل باخت امروزم رو جبران كرد و كمي سود داد
France vs Portugal
Total Goals: Over 2
Odds : 1.6
...................
تا الان 2 لاین گذاشتم 2 برد این لاین 3
سوال مارو کسی جواب
سوال مارو کسی جواب نمیده ضروری نیاز دارم
تو پلنت امکان همچین شرطی نیس ؟!!!؟؟؟اینجا اگه آلمان ببره یا مساوی کنه شرط برنده هست یعنی تیمی که انتخاب میکنی فقط در صورت باختنش شرط رو میبازی
اگه میباختی نصف دیگشم میذاشتی رو یه چیز دیگه ؟
خریدار نعل اسب هستم
![]()
ماراتونعزیز در چه سایتی بت میزنین؟
ماراتون
مبالغ زیاد کار کردم هیچ مدرکی نخواسته بالا 1000 دلار بیشتر سایت ها مدرک میخوان که شما اسکن از پاسپورتماراتن به گفته برخی دوستان انگاری گیر میده واسه مبالغ بالا و مدارک میخواد واسه برداشت از حساب! ولی ضرایب محشری داره!
اگه میتونی از کمبویی که خراب کردی یه عکس بزارنه نميرفتم
هر باختي باعث ميشه حريص تر بشي واسه بت زدن كار اشتباهي كردم ولي شكر باخت نشد
Gamba Osaka خیلی تیم خوبی هست من همیشه بستم روش سود کردم کاش یکم این بازی رو زودتر میدیماقایون رو G-osaka از لیگ ژاپن کسی نداره البته بازی کاپ هست
شرمنده اخلاث ورزشيتون شدماگه میتونی از کمبویی که خراب کردی یه عکس بزار
والله من که این کمبوی هندبالو زدم رویه تیم هایی که بازی تو خونه ی خودشون بودو تو جدول موقعیت بهتری داشت زدم دیدم جوب داد ضریب ها هم بالا بود...در مورد هندبال بیشتر توضیح میدین روی چی هاش میبندین ؟