• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

.BlackJack.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ای بابا، تازه داشتم با این تاپیک حال میکردم! چی شد یهو؟؟؟ :|

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
انصافا این جملرو : " مطالب اون گروه هم که قراره خارج از این فروم جمع بشن خصوصی میشه تا کسی نتونه به مطالب دسترسی داشته باشه ".
یعنی چی آخه ؟؟

نمیدونم چرا کسی چیزی نمیگه !!!

چی بگم بهش حالیش نیس فک میکنه کیه بزا برو بابا وبلاگ زدی چن ثانیه بعد از اینکه اینجا بسته بشه وبلاگت بوم میترکه مطمئن باش فیلترش میکنم پس زیاد دور ور ندار و ناظم بازی در نیار

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
اینجا قفل نمیشه نترسین.فقط یه نکته راجب این ادمه حقیر و فخرفروش سولدوز 195بگم.ایشون یه بیوه زنه که وضعشم خرابه.برایه اینکه ثابت کنم اینطوریه.بیاد اعلام کنه. که شمارمو براش پ خ کنم.مرد بود زنگ میزنه قرار میذاریم همدیگرو میبینیم زن هم بود که هیچ.

:general705::general705::general705:

تازه عضو شدي بزار چند روز از عضويتت بگذره فخر فروشي هم كنم پولش رو دارم فخر ميفروشم.كساي هم كه اشنا هستند و ارتباط دارم باهاشون شناخت كافي دارن نسبت به من.شما هر طوري فكر ميكني فكر كن وضعيتم خراب بود نميومدم كسي راهنمايي كنم فقط ملت رو ميچاپيدم بهشون لاين ميفروختم روش ميفروختم تابحال به كسي نه لاين فروختم نه روش چون به حد كافي از بت در ميارم پول بت زدن خودم رو هم دارم به همين خاطر براي اين چيزا خودمو خراب نميكنم.بيوه زن اوني هست كه پول بت خودش رو نداشته باشه به كسي لاين بفروشه

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
یادمه اوایل این تاپیک بجز 5.6 نفر کسی دیگه حضور نداشت و همه هم به هم کمک میکردند ولی ماشالله الان پر شده از بت زنهای حرفه ای!!چقدر هم کلمات زیبا در نوشته هاشون به کار میبرند!!تربیت تو نوشته هاشون موج میزنه!!!
فقط میشه متاسف بود ایرانی هستیم دیگه کاریش نمیشه کرد

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
خیلی جالبه الان نتیجه این چی میشه :general208:
upload_2014-10-15_15-32-35.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا