نه جدی دنبال نمیکنم ولی از طریق امار معلوم میشه مخصوص هم اونایی که ضریبه بردشون 1.5و1.4 هست......
همه بر اساس امار میزنن فعلا هم تستی و تفریحی میزنم
یعنی اینا همیشه ست اول برنده میشن؟
فرستاده شده از LG-D618ِ من با Tapatalk
Qatar 1 - Australia 0
نتیجه اعتماد به احساس دیگران lol
دليل باخت خودت هستي ميتونستي بيشتر سود رو كني ولي خودت خراب كردي 11 بازي رو چيدي انتخاب هات هم عالي بودن ولي اشتباهت اين هست كه همه تخم مرغ ها رو در يك سبد چيديمشاهده پیوست 686578
خدایی از این بدشانسی بدتر ندیدم اه کاش اور 1.5 میزدم این المان هلند رو اعصابن
من تک تک روشون میرفتم ولی میکس نه دمت جیز اوریندليل باخت خودت هستي ميتونستي بيشتر سود رو كني ولي خودت خراب كردي 11 بازي رو چيدي انتخاب هات هم عالي بودن ولي اشتباهت اين هست كه همه تخم مرغ ها رو در يك سبد چيدي
از 11 بازي كه برداشتي بايد ميكس هاي دو تايي سه تايي
چهار تايي ميزدي بعدا همه انتخاب ها رو يك جا بر ميداشتي كاري كه گفتم رو اگه ميكردي سود خوبي ميكردي
من موقعي كه ميكس ميزنم 10 بازي انتخاب كنم روي بازي هاي كه انتخاب كردم شرط تكي رد ميكنم بعدا دو تاي شرط رد ميكنم بعدا سه تايي و بعدا همشون رو يك جا ميكس ميكنم اينطوري يه بازي خراب بشه ضرر نميكنم در همه حالات مختلف بازي ها رو ميچينم اينطوري سود ده هم هست
منظورت اینه؟دليل باخت خودت هستي ميتونستي بيشتر سود رو كني ولي خودت خراب كردي 11 بازي رو چيدي انتخاب هات هم عالي بودن ولي اشتباهت اين هست كه همه تخم مرغ ها رو در يك سبد چيدي
چهار تايي ميزدي بعدا همه انتخاب ها رو يك جا بر ميداشتي كاري كه گفتم رو اگه ميكردي سود خوبي ميكردي
من موقعي كه ميكس ميزنم 10 بازي انتخاب كنم روي بازي هاي كه انتخاب كردم شرط تكي رد ميكنم بعدا دو تاي شرط رد ميكنم بعدا سه تايي و بعدا همشون رو يك جا ميكس ميكنم اينطوري يه بازي خراب بشه ضرر نميكنم در همه حالات مختلف بازي ها رو ميچينم اينطوري سود ده هم هست
اینو توضیح بدی ما هم استفاده میکنیممنظورت اینه؟
All odinars
All doubles
All trebles
All 4-folds
All 5-folds
All 6-folds
All 7-folds
All 8-folds
All 9-folds
میشه توضیحشون بدی ممنون
دليل باخت خودت هستي ميتونستي بيشتر سود رو كني ولي خودت خراب كردي 11 بازي رو چيدي انتخاب هات هم عالي بودن ولي اشتباهت اين هست كه همه تخم مرغ ها رو در يك سبد چيدي
هیشکی این عبارت های بالا رو بلد نیساینو توضیح بدی ما هم استفاده میکنیم