mehrashkan
Registered User
بفرما اینم نمونش
گزارش شد
بلکه این نیو یوزرها یاد بگیرن
فرستاده شده از LG-D618ِ من با Tapatalk
گزارش شد
حداقل یه انجمن درستو درمون میزدیمگه من توی انجمن به کسی توهین کردم؟
وقتی اینجا به آدم توهین میشه باید چکار کرد؟ به طرف بگی مرسی؟
باید گزارشش کنی
داداش شاید اونی که پست فرستاده بن کنن ولی فک نکنم تا پیکو ببندن اصن فک نکنم گزارش هارو نگا کنن:general304:بفرما اینم نمونش
گزارش شد
خب من چند روز پیش آیدی یه سری از بچه ها رو گرفتم
امشب جوابشون رو دادم
از فردا فکر کنم دیگه اینجا نیستیم
تا بلکه یه عده یاد بگیرن چه خبره و رفتارشونم توی تاپیک درست کنن
به هر ترفندی شده این تاپیک به زودی قفل میشه
و مطالب اون گروه هم که قراره خارج از این فروم جمع بشن خصوصی میشه تا کسی نتونه به مطالب دسترسی داشته باشه بجز اعضای همون تیم
البته این اعضا به مرور زمان احتمال خیلی زیاد ، کم یا زیاد میشن (قطعا یه عده حذف میشن چون اونجا مدیریت روی اعضا دست خودمونه و نمیذاریم کسی توهینی کنه یا پیشنهادات عجیب و غریب بده بابت خرید لاین و فروش تحلیل و این چیزا) اگه از بین دوستانی که پ خ دریافت کردن کسی نمیتونه این شرایطو تحمل کنه بیخیال بشه و اصلا اونجا هم نیاد همین جا بمونه بهتره
ضمنا قرار نیست اونجا همه همیشه سود کنن... فقط قراره به هم کمک کنیم پس لطفا برای ماندن در جمع ما ، هم مسئولیت پذیر باشید و هم با جنبه
موفق باشید
اگه بخواین میتونم متن رو براتون ترجمه کنم!کسی هسن از دوستان زبانش خوب باشه ؟ متن زبان اصلی بدم ترجمه کنه؟ در خصوص همین موضوعه تاپیک
احسنتبعضی ها قبل از اینکه مشقاشونو بنویسن میان اینجا نکنین اینکارو
قبلا پرشین تولز یه ابهتی داشت که از دست رفته مثل اینکه
بعضی ها هم چیزی حالیشون نیست ولی ادعا می کنند که حالیشونه
منظور من شخص خاصی نیست به هر کسی هم بربخوره نشون میده اون شخص همینه
این جور سوال ها را از سولدوز بپرسبچه ها لطفا و خواهشا نظرتون رو در مورد این کمبو بگید که بزنیم خوبه یا نزنیم .
البته این فقط یه نظر خواهی عمومیه
مشاهده پیوست 686884
بچه ها لطفا و خواهشا نظرتون رو در مورد این کمبو بگید که بزنیم خوبه یا نزنیم .
مشاهده پیوست 686884
ریسکش فوق العاده بالاست مگه اینکه بخوای All odiners بریبچه ها لطفا و خواهشا نظرتون رو در مورد این کمبو بگید که بزنیم خوبه یا نزنیم .
مشاهده پیوست 686884
بی خیال رفیق ارزش گفتن نداره که کسی چیزی نمیگه.انصافا این جملرو : " مطالب اون گروه هم که قراره خارج از این فروم جمع بشن خصوصی میشه تا کسی نتونه به مطالب دسترسی داشته باشه ".
یعنی چی آخه ؟؟
نمیدونم چرا کسی چیزی نمیگه !!!
بله رفیق میشه بزن .بچه ها من یه سوال اساسی هم دارم لطفا کمکم کنید
آیا میشه من همزمان دو تا کمبو بزنم در مورد چند تا بازی ؟
مثلا من یه کمبو میزنم در مورد :
برد تیم ایکس
برد تیم وای
برد تیم زد
بعدش یه کمبو جداگانه بزنم
باخت تیم ایکس
باخت تیم وای
باخت تیم زد
سیستم اجازه ی این کار رو به من میده که همزمان با دو کمبوی مشابه پیش برم ؟
مال این حرفا نیستی اینجارو ببندی.ولی وبلاگ خودتتو عین اب خوردن میشه بست پس حواست باشه.خب من چند روز پیش آیدی یه سری از بچه ها رو گرفتم
امشب جوابشون رو دادم
از فردا فکر کنم دیگه اینجا نیستیم
تا بلکه یه عده یاد بگیرن چه خبره و رفتارشونم توی تاپیک درست کنن
به هر ترفندی شده این تاپیک به زودی قفل میشه
و مطالب اون گروه هم که قراره خارج از این فروم جمع بشن خصوصی میشه تا کسی نتونه به مطالب دسترسی داشته باشه بجز اعضای همون تیم
البته این اعضا به مرور زمان احتمال خیلی زیاد ، کم یا زیاد میشن (قطعا یه عده حذف میشن چون اونجا مدیریت روی اعضا دست خودمونه و نمیذاریم کسی توهینی کنه یا پیشنهادات عجیب و غریب بده بابت خرید لاین و فروش تحلیل و این چیزا) اگه از بین دوستانی که پ خ دریافت کردن کسی نمیتونه این شرایطو تحمل کنه بیخیال بشه و اصلا اونجا هم نیاد همین جا بمونه بهتره
ضمنا قرار نیست اونجا همه همیشه سود کنن... فقط قراره به هم کمک کنیم پس لطفا برای ماندن در جمع ما ، هم مسئولیت پذیر باشید و هم با جنبه
موفق باشید