alirezaseyfallahe
Registered User
- نوشتهها
- 440
- لایکها
- 130
تعییین کردن ضریبش سخته و بره هر ضریب نمیشه شما بره من بگو 1.8 2 3 عمرن بتونی بگی جوری که سود بده3 تا ضریب بگو تا بگم چقدر باید بزاری
تعییین کردن ضریبش سخته و بره هر ضریب نمیشه شما بره من بگو 1.8 2 3 عمرن بتونی بگی جوری که سود بده3 تا ضریب بگو تا بگم چقدر باید بزاری
خسته نباشیتعییین کردن ضریبش سخته و بره هر ضریب نمیشه شما بره من بگو 1.8 2 3 عمرن بتونی بگی جوری که سود بده
سلامت باشی گفتم که همچین ضرایبی که شما میخاین پیدا نمیشه شما اینو بگو 432 اینم عمرن بتونی بگیخسته نباشی
ضریب های معمولا باید بالا باشن
بیخیالسلامت باشی گفتم که همچین ضرایبی که شما میخاین پیدا نمیشه شما اینو بگو 432 اینم عمرن بتونی بگی
ضرایب sure bet نه هر ضریبیسلامت باشی گفتم که همچین ضرایبی که شما میخاین پیدا نمیشه شما اینو بگو 432 اینم عمرن بتونی بگی
همین ضرایبی که دوستمون گذاشتن :3 تا ضریب بگو تا بگم چقدر باید بزاری
داداش پولو باید درس انتخاب کرد از قید شر بت بگذریدهمین ضرایبی که دوستمون گذاشتن :
برد تیم میزبان : 2.10
مساوی : 4.30
برد تیم مهمان : 5.50
چه موقع میگیم sure bet ?
2.1(53.47)همین ضرایبی که دوستمون گذاشتن :
برد تیم میزبان : 2.10
مساوی : 4.30
برد تیم مهمان : 5.50
چه موقع میگیم sure bet ?
خیلی ممنونم ! این اعدادی که گذاشتین چگونه بدست اومده ؟surebet یعنی در هر صورت برنده ای
باید تو چند تا سایت اکانت داشته باشی تا بتونی خوب سود کنی
سایت هایی که ضریب بالا میزارن
ضرب و تقسیمخیلی ممنونم ! این اعدادی که گذاشتین چگونه بدست اومده ؟
کسی نبود ؟دوستان به نطرتون این لاینا چطوره ارزش داره روش بریم ؟
http://s5.picofile.com/file/8145719942/Capture1.JPG
ضرب و تقسیم
بوکی هیچ وقت ضریب هایی نمیزاره که اینجوری بشه@chanceller عزیز رو این بازی یه ضرب و تقسیم پولی میری من 100 تا بزارم؟ ممنونت میشم... میخوام یه نمونه برم ببینم چقدر سود میده در کمترین حالت با 100 تا...
![]()
در مورد همون ضرایبی که گفتم ! ضرب وتقسیم ها چطوری تعیین میشه ؟ فرمول خاصی داره ؟در واقع با این ضرایب نمیشه
اقایون یه روش پیدا کردم که تو یه روز شاید بتونی 100دلار با سرمایه خوب در بیاری یه روزهم کمتر مثلا 10 دلار رکب زدن به سایت است چون سایت یه روند سیستماتیک داره میشه دورش زد این روش همراه با تحلیل است که تا الان هر چی با این روش زدم درس در امده یعنی 100درصد!!!!
5دلار میفروشم اینم عکسش
![]()
![]()
![]()