alirezaseyfallahe
Registered User
- نوشتهها
- 440
- لایکها
- 130
تا حالا سود کردید یا ضرر؟!
داداش فردا ازت دلار میخوام داری که قیمتشم پخ کنhttps://www.1xbet.com
تو این سایت کل بازیارو میتونید لایو ببینید!
پدیده که زدن میزنه ..... استقلال - ذوب آهن هم به نظر 55 درصد اسقلال میزنه تو سایت درصد 2 هم دادهفردا نظرت در مورد پدیده و ملوان و تراکتور و ذوب آهن چیه؟
planetofbets لینکش تو امضام هستلیگ ایران کدوم سایت میزنید
بازی ذوب اهن نمیشه گفت مطمئن استقلال دو بازی قبل رو باخته برا برداشتن فشار از روی خودش نمیذاره ذوب ببره.ذوب اهن هم مطمئن بازی نمیکنه من لیگ ایران دنبال میکنم هرچند از تع دل دوس دارم ذوب استقلال رو ببرهفردا نظرت در مورد پدیده و ملوان و تراکتور و ذوب آهن چیه؟
شما سودت مثبته ؟؟ روشتو بگو لطفافک کنم اینجا همه سودشون منفیه
شماه چرا این جوری هستی ؟فک کنم اینجا همه سودشون منفیه
اگه کسی هم تو این تایپک 4 تا حرف درست حسابی زده باشهخیلی جالبه! الان اون اساتید مغز متفکر کجان که تشویق میکردن به درامد 50هزاردلاری روزانه؟؟؟:general611:
از سال 2007 دارم بت ميزنم
عزیز دوستمون 7 ساله کارش اینهخیلی جالبه! الان اون اساتید مغز متفکر کجان که تشویق میکردن به درامد 50هزاردلاری روزانه؟؟؟:general611:
من 10 سال شاید باشه شایدم کمی کم تر ، همش کازینو میرفتم میزدم تا پارسال که دیگه گذاشتم کنار . حالا من میگم ناراحت میشین که به هر روشیم زدیم بخدا بازم ضرر بود. البته الان بازم میخوام تو این سایت که گذاشتین صد دلار بیارم بازم شروع کنم به تست کدن ببینیم چی میشه شاید اینبار گرفت به روشای اور اندرعزیز دوستمون 7 ساله کارش اینه
من نمیدونم شما چه مدت داری بت میزنی ولی نباید انتظار داشته باشی تو 1 هفته به سود برسی اگه مثل ما تازه کاری که باید تجربه بدست بیاری ولی اگه مدت زیادی هست بت میزنی میبازی بیخیالش شو خودتو اذیت نکن![]()