• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
فردا نظرت در مورد پدیده و ملوان و تراکتور و ذوب آهن چیه؟
پدیده که زدن میزنه ..... استقلال - ذوب آهن هم به نظر 55 درصد اسقلال میزنه تو سایت درصد 2 هم داده

ملوان / تراکتور اندر و اورش رو بزنی بهتر هست

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
فردا نظرت در مورد پدیده و ملوان و تراکتور و ذوب آهن چیه؟
بازی ذوب اهن نمیشه گفت مطمئن استقلال دو بازی قبل رو باخته برا برداشتن فشار از روی خودش نمیذاره ذوب ببره.ذوب اهن هم مطمئن بازی نمیکنه من لیگ ایران دنبال میکنم هرچند از تع دل دوس دارم ذوب استقلال رو ببره

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
فک کنم اینجا همه سودشون منفیه
شماه چرا این جوری هستی ؟ :D علاقه خاصی با پست های الکی داری
وقتی بارسا میاد مساوی میکنه -- منچستر می بازه تو باز اتظار داری همه سود کنند
فقط یه عده خاص هستند که بیشتر موقع ها برنده هستند بقیه ول معطلن

Last edited:

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
خیلی جالبه! الان اون اساتید مغز متفکر کجان که تشویق میکردن به درامد 50هزاردلاری روزانه؟؟؟:general611:

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
خیلی جالبه! الان اون اساتید مغز متفکر کجان که تشویق میکردن به درامد 50هزاردلاری روزانه؟؟؟:general611:
اگه کسی هم تو این تایپک 4 تا حرف درست حسابی زده باشه
sulduz195 هست و دمش هم گرم جزو کامل و خیلی خوبی رو به ما داد. و در اوایل داشت کمک میکرد که یه عده باعث شدن ایشون ناراحت بشه
اگه شما وارد باشی راحت می تونی درامد داشته باشی

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
از سال 2007 دارم بت ميزنم

عزیز دوستمون 7 ساله کارش اینه
من نمیدونم شما چه مدت داری بت میزنی ولی نباید انتظار داشته باشی تو 1 هفته به سود برسی اگه مثل ما تازه کاری که باید تجربه بدست بیاری ولی اگه مدت زیادی هست بت میزنی میبازی بیخیالش شو خودتو اذیت نکن:)

rezakha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
دوستان بیشتر روی Over و Under گل های تنیس بزارید و مبلغ هم بیشتر از 10 دلار نباشه خوبه

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
عزیز دوستمون 7 ساله کارش اینه
من نمیدونم شما چه مدت داری بت میزنی ولی نباید انتظار داشته باشی تو 1 هفته به سود برسی اگه مثل ما تازه کاری که باید تجربه بدست بیاری ولی اگه مدت زیادی هست بت میزنی میبازی بیخیالش شو خودتو اذیت نکن:)
من 10 سال شاید باشه شایدم کمی کم تر ، همش کازینو میرفتم میزدم تا پارسال که دیگه گذاشتم کنار . حالا من میگم ناراحت میشین که به هر روشیم زدیم بخدا بازم ضرر بود. البته الان بازم میخوام تو این سایت که گذاشتین صد دلار بیارم بازم شروع کنم به تست کدن ببینیم چی میشه شاید اینبار گرفت به روشای اور اندر

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
Snapshot_2014-09-25_101103.jpg

خواهشا کاربرد این گزینه ها رو در حالت کومبو یکی واسه من توضیح بده ممنون میشم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان بگذارید یک چیز را بهتان بگویم.
نگاه کنید در بت باید برای خودتان برنامه داشته باشید. مثلا اول مشخص بکنید سرمایه ای که می خواهید وارد این کار بکنید چه قدره . مثلا 100 دلار می خواهید وارد این کار بکنید.
خوب شما می توانید روزانه 10 تا بازی انتخاب بکنید. از بین این ده تا بازی یکی که از همه احتمال برنده شدن را می دهید
رویش مثلا 5 دلار یا 10 دلار ببندید.
یعنی یک دهم یا یک بیستم سرمایه را وارد کار بکنید.
بعدم این را همیشه در ذهن خود داشته باشید. باید برای خود مشخص بکنید که چه سودی ماهیانه می خواهید از این
کار به دست بیاورید.
بعدم ده تا بازی که انتخاب می کنید و رویشان کار می کنید سعی بکنید ضریب هایشان 1.50 تا 2 باشد.
این کلا نحوه ی کار هست.
اگر روز اول باختید. دیگه در ان روز بت نزنید. اگر بردید بازم بت نزنید.
فقط روزی یک بار. حالا چه روی برد یا روی under یا over و چیز های غیره ی دیگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا