اره خب همون سمت چپ که میاد زیر هم . کمبو مگه میکس نیست؟فهمیدم چیکار کردی 70 تا رو یدفعه میکس زدی ؟ اومدی تو کمبو بجای 1 دلار 70 دلار وارد کردی درسته ؟
اره خب همون سمت چپ که میاد زیر هم . کمبو مگه میکس نیست؟فهمیدم چیکار کردی 70 تا رو یدفعه میکس زدی ؟ اومدی تو کمبو بجای 1 دلار 70 دلار وارد کردی درسته ؟
به گاج رفتم :general503: .چرا بلد نيستي تو تاپيك سوال نميكني به جواب برسي
پس هیچی ! متاسفانه فکر کنم 70 تا پرید .....اره خب همون سمت چپ که میاد زیر هم
فقط یک سوال. شما 70 تا بازی را کمبو روی هم زدی یا نه دو نه به دونه روی 70 تا بازی 1 دلار گذاشتی.همین الان بدبخت شدم paks دقیقه 93 گل زد و تمام :general503::general503:
کمبو اون زیریترین گزینه زدم . نه پولم رفت چون تو بت هیستوری قرمز زده و پریده . من اصلا سایت کار نمیکردم . شما میری کازینو کم ترین مبلغی که میزاری 15 دلار باید باشه اینم همین جوری زدم اما نمیخواستم 70 تا بزنم این سایتش شلوغه اشتباه زدم . الان 20 دلارو که دارم رو no goal بشیکتاش میزارم . کمی جبران بشه چون بازی راکده .فقط یک سوال. شما 70 تا بازی را کمبو روی هم زدی یا نه دو نه به دونه روی 70 تا بازی 1 دلار گذاشتی.
اگر کمبو زده باشی که باختی و رفته.
ولی اگر تک به تک زده باشی. اون وقت کمی اوضاع فرق می کنه.
بعدم یک سوال شما که این کاره بودید. و می گفتید چند سال در این کار هستید.
چرا 70 تا.
حرفه ای ها 10 تا با ضریب اطمینان بالا می زنند. اخرش شانس بیاورند. درست بشه.
ولی چرا این کار را کردید.
دکتر جان مشکل داشتی همینجا مطرح کن یا پ خ کن دوستان کمک می کنند.کمبو اون زیریترین گزینه زدم . نه پولم رفت چون تو بت هیستوری قرمز زده و پریده . من اصلا سایت کار نمیکردم . شما میری کازینو کم ترین مبلغی که میزاری 15 دلار باید باشه اینم همین جوری زدم اما نمیخواستم 70 تا بزنم این سایتش شلوغه اشتباه زدم . الان 20 دلارو که دارم رو no goal بشیکتاش میزارم . کمی جبران بشه چون بازی راکده .
دم همتون گرم (خدایی خیلی ناراحتم خیلی :general503دکتر جان مشکل داشتی همینجا مطرح کن یا پ خ کن دوستان کمک می کنند.
نه نکردم خدا رو شکر .حاجی بشیکتاش خورد رد کرده بودی یا نه؟
خدمت شماآقا یکی به ما برای این بت ها راهنمایی کنه
پرداخت ها چیجوری میشه فقط به پیپال پرداخت داره؟
سایت های ایرانی که چنین آپشن هایی نداره که مثلا شما دقیقه 80 تا 90 میزنین
اره . میگم راستی من والیبالا فردا و پس فردا رو نمیبینم . بازیا ایران رو نداره که مثلا 100 دلار ببنیدیم روی ایران که سودش خوب باشه؟بارول اسم شریفتون هم نمیدونم سعی حالا که پولت کمتر شده اونو مدیریت کنی و رو هر بازی مبلغ بالایی نذاری!!
همین پلنت . والیبال از همه اسون تره به نظرم . دارت هم یه وقتایی میبستم خوب بودتو کدوم سایت هستید؟منم نمیبینم تو پلنت!!
البته من درباره بت والیبال چیزی نمیدونم
دوستان راهنمایی کنند