آره سابقه بازي ها خيلي مهمه ولي بايد همه فاکتور ها رو در نظر گرفت . من خودمم سابقه بازي ها رو ديدم دو دل شدم ولي بازم روش بت رد کردم
کلا ما آفريده شديم که ببازيم![]()
![]()
دوستان شما هر چی اومد زیر 10.5 می زنید ؟آره درسته الان باخت ها شروع شد![]()
YES !!!!دوستان شما هر چی اومد زیر 10.5 می زنید ؟
تنيس از همين روش under 10.5 چند تا زدم که از 4 تا سه دست بردم ديگه بيخيالش شدمنمی دونم اسمت چرا منو یاد یه نفر می ندازه که قبلا تنیس بت می کرد
یعنی اونقدر سخته که دو دقیقه انالیز کنین بازیکنا رو ببینید فاصلشون چقدر با هم تو رتبه جهانیYES !!!!
اهان نه منظورم 3 4 سال پیش بودتنيس از همين روش under 10.5 چند تا زدم که از 4 تا سه دست بردم
آقا شما اين اطلاعات تنيس رو از کجا ياد گرفتيد؟یعنی اونقدر سخته که دو دقیقه انالیز کنین بازیکنا رو ببینید فاصلشون چقدر با هم تو رتبه جهانی
طرف بیگ سرویسر هستش یا دفاعش خوبه .
بعد ببینید فاصلشون با هم اگه زیاد بود بزارید .
البته هدف فقط راهنمایی هستش نه نصیحت . فقط می خوام پول بی خودی نره
من خودم قبلا رو تنیس فقط بت می کردم خیلی بهتر از فوتباله ولی باز برگشتم به فوتبالقبلا اطلاعاتم خوب بود تو تنیس الان هیچی نمی دونم و الا کمک می کردم
3 4 سال پیش بت می زدم خوبم می زدم بد نبود تا روزی که اومدم رو فوتبالآقا شما اين اطلاعات تنيس رو از کجا ياد گرفتيد؟
والنسیا سابقش خرابهضرایب بازی های رئال سوسیداد - والنسیا / کوردوبا - اسپانیول چه قشنگه !![]()
داداش سایتی مرجعی چیزی که همه اطلاعات توش باشه یادت نیست ؟یعنی اونقدر سخته که دو دقیقه انالیز کنین بازیکنا رو ببینید فاصلشون چقدر با هم تو رتبه جهانی
طرف بیگ سرویسر هستش یا دفاعش خوبه .
بعد ببینید فاصلشون با هم اگه زیاد بود بزارید .
البته هدف فقط راهنمایی هستش نه نصیحت . فقط می خوام پول بی خودی نره
من خودم قبلا رو تنیس فقط بت می کردم خیلی بهتر از فوتباله ولی باز برگشتم به فوتبالقبلا اطلاعاتم خوب بود تو تنیس الان هیچی نمی دونم و الا کمک می کردم
دوستان چندتا از تجربه های یک ساله خودم رو میگم براتون امیدوارم مفید باشه براتون ....
اگه از سایت پلنت استفاده میکنید اگه کمبو و دابل شانس پیش بینی نمیکنید حتما بعد شروع بازی داخل این سایت ببندید . چون اگه قبل از شروع بازی ببندید نمی تونین مبلغ رو بیرون بکشید ....
اگه مبلغ بالایی باختین به هیچ وجه همون لحطه به سراغ بازی دیگه نرین به امید اینکه اون مبلغ باخته رو جبران کنید چون اون موقع به هیچ وجه فکر درست کار نمیکنه که تصمیم درستی بگیرین در نتیجه به احتمال بالا باز میبازین ....
دوستان مثلا بازی امروز اکثرا روی اینتر حساب باز کردن ولی باخت من نمی دونم چرا روی آور آندر مانور نمیدین که در این صورت دیگه کی برنده باشه کی بازنده مهم نیست ....
اگه از سایت پلنت استفاده میکنید وقتی تیم مورد نظر شما گل زد اون مبلغ رو که سایت نشون میده رو قبول کنید . به هیچ وجه طمع نکنید ....
من خودم روی آور و آندر مانور میدم بازی ها رو زنده دنبال میکنم به محض رسیدن مورد خوب میبندم . و یا اگه تیمی اخراجی داشت البته همیشه تیمی که اخراجی داد نمیشه گفت گل داره بازی روی آور آندر میبندم دیگه نگران نیستم کدوم تیم برنده میشه بلکه گل زده بشه حله.....
دوستان من نمیدونم چرا روی هر تیمی میبندین یکم قبلش روی تیم مورد نظر تحقیق کنید بعد ....
طمع نکنید..... در بت زدن هیچ روشی نیست که صد در صد برنده باشه ......
ممنون از راهنماییتوندوستان چندتا از تجربه های نزدیک به یک ساله خودم رو میگم براتون امیدوارم مفید باشه براتون ....
اگه از سایت پلنت استفاده میکنید اگه کمبو و دابل شانس پیش بینی نمیکنید حتما بعد شروع بازی داخل این سایت ببندید . چون اگه قبل از شروع بازی ببندید نمی تونین مبلغ رو بیرون بکشید ....
اگه مبلغ بالایی باختین به هیچ وجه همون لحطه به سراغ بازی دیگه نرین به امید اینکه اون مبلغ باخته رو جبران کنید چون اون موقع به هیچ وجه فکر درست کار نمیکنه که تصمیم درستی بگیرین در نتیجه به احتمال بالا باز میبازین ....
دوستان مثلا بازی امروز اکثرا روی اینتر حساب باز کردن ولی باخت من نمی دونم چرا روی آور آندر مانور نمیدین که در این صورت دیگه کی برنده باشه کی بازنده مهم نیست ....
اگه از سایت پلنت استفاده میکنید وقتی تیم مورد نظر شما گل زد اون مبلغ رو که سایت نشون میده رو قبول کنید . به هیچ وجه طمع نکنید ....
من خودم روی آور و آندر مانور میدم بازی ها رو زنده دنبال میکنم به محض رسیدن مورد خوب میبندم . و یا اگه تیمی اخراجی داشت البته همیشه تیمی که اخراجی داد نمیشه گفت گل داره بازی روی آور آندر میبندم دیگه نگران نیستم کدوم تیم برنده میشه بلکه گل زده بشه حله.....
دوستان من نمیدونم چرا روی هر تیمی میبندین یکم قبلش روی تیم مورد نظر تحقیق کنید بعد ....
دوستان اگه مبلغ بالایی اول کار ندارین به هیچ وجه طمع نکنید و به چشم بورس به بت زدن نگاه کنید یعنی در بلند مدت سود خوب بگیرین چون مطمئن باشید ارزش دلار پایین نمیاد ولی بالا میره پس سود کم بهتر از اینکه چند روزه کل سرمایه خودتونو از دست بدین .....
طمع نکنید..... در بت زدن هیچ روشی نیست که صد در صد برنده باشه ......
چطوری زنده میبینی ؟ غیر ار ماهنارهمن خودم روی آور و آندر مانور میدم بازی ها رو زنده دنبال میکنم
دوست عزیز راستش اصلا با هندی کاپ کاری ندارم از دوستان دیگه کمک بگیر شرمندهممنون از راهنماییتون
لطفا درباره هندیکاپ هم یه توضیحی بدید من اون اموزش رو خوندم چیزی سر در نیوردم