• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
اینم مال من . کلا شانسیه

snapshot_2014-09-28_084320-png.676924

آره درسته الان باخت ها شروع شد :D:D:D:D

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
آره سابقه بازي ها خيلي مهمه ولي بايد همه فاکتور ها رو در نظر گرفت . من خودمم سابقه بازي ها رو ديدم دو دل شدم ولي بازم روش بت رد کردم
کلا ما آفريده شديم که ببازيم :D :D

نمی دونم اسمت چرا منو یاد یه نفر می ندازه که قبلا تنیس بت می کرد

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
یعنی اونقدر سخته که دو دقیقه انالیز کنین بازیکنا رو ببینید فاصلشون چقدر با هم تو رتبه جهانی
طرف بیگ سرویسر هستش یا دفاعش خوبه .

بعد ببینید فاصلشون با هم اگه زیاد بود بزارید .

البته هدف فقط راهنمایی هستش نه نصیحت . فقط می خوام پول بی خودی نره

من خودم قبلا رو تنیس فقط بت می کردم خیلی بهتر از فوتباله ولی باز برگشتم به فوتبال :D قبلا اطلاعاتم خوب بود تو تنیس الان هیچی نمی دونم و الا کمک می کردم

sorena021

Registered User
لایک‌ها
14
یعنی اونقدر سخته که دو دقیقه انالیز کنین بازیکنا رو ببینید فاصلشون چقدر با هم تو رتبه جهانی

من خودم قبلا رو تنیس فقط بت می کردم خیلی بهتر از فوتباله ولی باز برگشتم به فوتبال :D قبلا اطلاعاتم خوب بود تو تنیس الان هیچی نمی دونم و الا کمک می کردم
آقا شما اين اطلاعات تنيس رو از کجا ياد گرفتيد؟

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
ضرایب بازی های رئال سوسیداد - والنسیا / کوردوبا - اسپانیول چه قشنگه ! :D

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461

داداش سایتی مرجعی چیزی که همه اطلاعات توش باشه یادت نیست ؟

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان چندتا از تجربه های نزدیک به یک ساله خودم رو میگم براتون امیدوارم مفید باشه براتون ....
اگه از سایت پلنت استفاده میکنید اگه کمبو و دابل شانس پیش بینی نمیکنید حتما بعد شروع بازی داخل این سایت ببندید . چون اگه قبل از شروع بازی ببندید نمی تونین مبلغ رو بیرون بکشید ....
اگه مبلغ بالایی باختین به هیچ وجه همون لحطه به سراغ بازی دیگه نرین به امید اینکه اون مبلغ باخته رو جبران کنید چون اون موقع به هیچ وجه فکر درست کار نمیکنه که تصمیم درستی بگیرین در نتیجه به احتمال بالا باز میبازین ....
دوستان مثلا بازی امروز اکثرا روی اینتر حساب باز کردن ولی باخت من نمی دونم چرا روی آور آندر مانور نمیدین که در این صورت دیگه کی برنده باشه کی بازنده مهم نیست ....
اگه از سایت پلنت استفاده میکنید وقتی تیم مورد نظر شما گل زد اون مبلغ رو که سایت نشون میده رو قبول کنید . به هیچ وجه طمع نکنید ....
من خودم روی آور و آندر مانور میدم بازی ها رو زنده دنبال میکنم به محض رسیدن مورد خوب میبندم . و یا اگه تیمی اخراجی داشت البته همیشه تیمی که اخراجی داد نمیشه گفت گل داره بازی روی آور آندر میبندم دیگه نگران نیستم کدوم تیم برنده میشه بلکه گل زده بشه حله.....
دوستان من نمیدونم چرا روی هر تیمی میبندین یکم قبلش روی تیم مورد نظر تحقیق کنید بعد ....
دوستان اگه مبلغ بالایی اول کار ندارین به هیچ وجه طمع نکنید و به چشم بورس به بت زدن نگاه کنید یعنی در بلند مدت سود خوب بگیرین چون مطمئن باشید ارزش دلار پایین نمیاد ولی بالا میره پس سود کم بهتر از اینکه چند روزه کل سرمایه خودتونو از دست بدین .....
طمع نکنید..... در بت زدن هیچ روشی نیست که صد در صد برنده باشه ......

Last edited:

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
من امروز هرچی رو کاغذ زده بودم درست اومدن

حیف فقط حیف که دسترسی به نت نداشتم وگرنه الان سی دلار برده بودم

راستی دوستان سایت مرجع برای هاکی روی یخ دارین

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
کاملا تایید میشه

من تو لیگ ایتالیا آور ۱.۵ روی کاغذ زدم و درست در اوند

اما حیف که حیف ....

دوستان چندتا از تجربه های یک ساله خودم رو میگم براتون امیدوارم مفید باشه براتون ....
اگه از سایت پلنت استفاده میکنید اگه کمبو و دابل شانس پیش بینی نمیکنید حتما بعد شروع بازی داخل این سایت ببندید . چون اگه قبل از شروع بازی ببندید نمی تونین مبلغ رو بیرون بکشید ....
اگه مبلغ بالایی باختین به هیچ وجه همون لحطه به سراغ بازی دیگه نرین به امید اینکه اون مبلغ باخته رو جبران کنید چون اون موقع به هیچ وجه فکر درست کار نمیکنه که تصمیم درستی بگیرین در نتیجه به احتمال بالا باز میبازین ....
دوستان مثلا بازی امروز اکثرا روی اینتر حساب باز کردن ولی باخت من نمی دونم چرا روی آور آندر مانور نمیدین که در این صورت دیگه کی برنده باشه کی بازنده مهم نیست ....
اگه از سایت پلنت استفاده میکنید وقتی تیم مورد نظر شما گل زد اون مبلغ رو که سایت نشون میده رو قبول کنید . به هیچ وجه طمع نکنید ....
من خودم روی آور و آندر مانور میدم بازی ها رو زنده دنبال میکنم به محض رسیدن مورد خوب میبندم . و یا اگه تیمی اخراجی داشت البته همیشه تیمی که اخراجی داد نمیشه گفت گل داره بازی روی آور آندر میبندم دیگه نگران نیستم کدوم تیم برنده میشه بلکه گل زده بشه حله.....
دوستان من نمیدونم چرا روی هر تیمی میبندین یکم قبلش روی تیم مورد نظر تحقیق کنید بعد ....

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
اینتر همه رو به گاج داد . یادتون باشه لیگ ایتالیا لیگی بود که 10 سال نتایجش از پیش تعیین شده بود واسه همین کلی تیم مثل یوونتوس رو فرستادن لیگ 1

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
دوستان چندتا از تجربه های نزدیک به یک ساله خودم رو میگم براتون امیدوارم مفید باشه براتون ....
دوستان اگه مبلغ بالایی اول کار ندارین به هیچ وجه طمع نکنید و به چشم بورس به بت زدن نگاه کنید یعنی در بلند مدت سود خوب بگیرین چون مطمئن باشید ارزش دلار پایین نمیاد ولی بالا میره پس سود کم بهتر از اینکه چند روزه کل سرمایه خودتونو از دست بدین .....
ممنون از راهنماییتون
لطفا درباره هندیکاپ هم یه توضیحی بدید من اون اموزش رو خوندم چیزی سر در نیوردم

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
من خودم روی آور و آندر مانور میدم بازی ها رو زنده دنبال میکنم
چطوری زنده میبینی ؟ غیر ار ماهناره:D سایتی سراغ داری که بازیها رو با کیفیت پایین نشون بده ؟
بعضی از برنامه های اندروید و ios هستن که بازیهای زنده رو گزارش میکنن نشون نمیدن ولی آلارم میدن اگه اخراجی داشته باشه یا گل.. پنالتی

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
ممنون از راهنماییتون
لطفا درباره هندیکاپ هم یه توضیحی بدید من اون اموزش رو خوندم چیزی سر در نیوردم
دوست عزیز راستش اصلا با هندی کاپ کاری ندارم از دوستان دیگه کمک بگیر شرمنده
اگه به غیر این مورد مشکلی داشتی در خدمتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا