• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بلاخره تمام شد!!!

http://www.winmoney.rozblog.com/post/10

ولی خداییش خیلی خستم کرد
خسته نباشی داداش
ایده انجمنی که زدید خیلی خوبه. خوشحالم یکی پیدا شد اینکارو انجام بده
ولی من یه پیشنهاد دارم که شاید باعث بشه دوستان حرفه ای در این زمینه ترغیب بشن بیان تو انجمن فعالیت کنن.
سایت verifiedtipsters.com رو باهاش آشنایی دارید؟ این سایت در واقع تیپستر حرفه ایو جمع کرده و کارشونو مانیتور میکنه و تعداد باخت ها بردها وسودشونو قرار میده تو سایت بعد هر کسی بخواد میتونه به این تیپسترها ایمیل بزنه و اونا هم لاین های روزانه رو براشون میفرستن با یه قیمت به صورت ماهانه.
و این سایت یک انجمن هم داره که تیپسترها به صورت رایگان مثلا به مدت یه هفته بت هاشونو میزارن بعد میشه راحت میزان موفقیتشونو مشاهده کرد و در آخر ایمیلشونو میدن و لاین های روزانشونو میفروشن. اگه بشه انجمنو به این سمت پیش ببرین فک کنم خیلی خوب بشه.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خسته نباشی داداش
ایده انجمنی که زدید خیلی خوبه. خوشحالم یکی پیدا شد اینکارو انجام بده
ولی من یه پیشنهاد دارم که شاید باعث بشه دوستان حرفه ای در این زمینه ترغیب بشن بیان تو انجمن فعالیت کنن.
سایت verifiedtipsters.com رو باهاش آشنایی دارید؟ این سایت در واقع تیپستر حرفه ایو جمع کرده و کارشونو مانیتور میکنه و تعداد باخت ها بردها وسودشونو قرار میده تو سایت بعد هر کسی بخواد میتونه به این تیپسترها ایمیل بزنه و اونا هم لاین های روزانه رو براشون میفرستن با یه قیمت به صورت ماهانه.
و این سایت یک انجمن هم داره که تیپسترها به صورت رایگان مثلا به مدت یه هفته بت هاشونو میزارن بعد میشه راحت میزان موفقیتشونو مشاهده کرد و در آخر ایمیلشونو میدن و لاین های روزانشونو میفروشن. اگه بشه انجمنو به این سمت پیش ببرین فک کنم خیلی خوب بشه.

ممنون دوست عزیز اما من قصد ندارم انجمن تبدیل به بنگاه تیپستر ها بشه

دوستان عزیز کتاب آموزش 0 تا 100 آماده شده و در سایت میتونید تهیه کنید لینکش توی امضام هست
ببخشید دیر شد قرار بود یه جزوه ساده باشه اما چون تبدیل به یه کتاب جامع و کامل شد یه مقدار طول کشید دیشب بود که دم صبح تمومش کردم!!
مطمئن باشید من بیش از مبلغی که شما پرداخت میکنید براش زحمت کشیدم بعد از مطالعه خودتون به من حق میدین و ارزشش هم براتون خیلی بیش از اینا خواهد بود

موفق باشید

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
اینم برای دوستانی که میگن من دروغگو ام و ....
ضریب 2.1 با کمترین ریسک !
این روش به قیمت 40 دلار فروخته میشود

مشاهده پیوست 677851

دوتا ضریب وین شدی اس.اس گرفتی الان ما باور کنیم ؟‌خوشحالی ؟ بیا واست گیم پشت هم بدم که وین شدم :)))

دوستان اینم روش من نیم ساعته کشفش کردم 39 دلار میفروشم :)) 215%‌ اطمینان ( الکی)

خواستی چیزیو به کسی بندازی لاقل 20 تا بازی پشت سر همتو بذار

sssq-jpg.677924

فایل های ضمیمه

• sssq.jpg
    sssq.jpg
    41 KB · نمایش ها: 176

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
دوتا ضریب وین شدی اس.اس گرفتی الان ما باور کنیم ؟‌خوشحالی ؟ بیا واست گیم پشت هم بدم که وین شدم :)))

دوستان اینم روش من نیم ساعته کشفش کردم 39 دلار میفروشم :)) 215%‌ اطمینان ( الکی)

خواستی چیزیو به کسی بندازی لاقل 20 تا بازی پشت سر همتو بذار

sssq-jpg.677924
معین جان اگه دوست داشتی روشتو تو تاپیک بگو تا همه استفاده کنن البته اگه دوس داشتی;)

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
معین جان اگه دوست داشتی روشتو تو تاپیک بگو تا همه استفاده کنن البته اگه دوس داشتی;)
داداش روش خوبی نیست همینطور شانسی تو نت پیدا کردم .
اینطوری که ضریب کوچکتر باید 1.45 باشه حداقل و با بازیکن دیگه 0.5 تا فاصله داشته باشه . اگه اینطوری بود برمیداریش . فعلا دارم تست میکنم ببینم چند درصد درست میشه .

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
این تاپیک باعث شده یه عده سودجو به فکر جیب خودشون باشند تا کمک به هموطنشون تا بوده همین بوده متاسفانه همه جا باید ایرانی بازیمون گل کنه حالا مثلا تو لاینتو که میخوای بفروشی بزاری اینجا همه استفاده کنند چی میشه؟یا اگه واقعا خیلی مطمئنی لاین صد درصدی داری چرا مبلغ بالا نمیزاری و پول بیشتری ببری!!!عزیزان مطمئن باشید هیچ لاین صددرصدی در بت وجود نداره!!

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
دوستان پیشنهادی برای لیگ قهرمانان ندارن؟بازیها دارن شروع میشن!!!

Manchester City vs Roma
Roma To Score: Yes
Price: 1.444
قرار بود که بیاد sulduz195
من که الان خودم بستم رفت
Barcelona
Manchester City - Roma - 1:1
Chelsea

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
FC Barcelona لعنتتتتتتتتتتتتتتتتییییی
باز داره کار مارو خراب میکنه ..
خداکنه 1:1 منچستر بشه پولم برگرده

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
QUOTE="peshd, post: 10316811, member: 307716"]england. Championship
Watford - Brentford
who will win?
Watford
Odds 2

پیشنهادی ;)
[/QUOTE]

دوستان پیشنهادی برای لیگ قهرمانان ندارن؟بازیها دارن شروع میشن!!!

Manchester City vs Roma
Roma To Score: Yes
Price: 1.444

WIN
......;)

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
اخر بد شانسی ..........
حالا شانس اوردم 1-1 منچستر - رم رو پیش بینی کرده بودم پولم برگشت
اصلا دیگه به هیچ عنوان روی بارسا نمی بندمممممم...... 2 بار بستیم هر 2 بار گند زد به مااا .. تازه شانس اورد پاریس ژرمن چنتا مصدوم داشت
شاختار که دیگهههه هیچییی این دیگه خیلی بد بود

3333.png

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
بارسا فکر کنم امشب سود خوبی ریخت به جیب مسئولین سایتهای شرط بندی:Dپاریسن ژرمن 2بازیکن اصلیش رو هم نداشت!!
خرج یه ساله مسی رو دراورد با تبانی با سایتای شرط بندی.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
شاختار و اسپورتینگ روی آور
شالکه روی برد هستم

ارسال شده توسط نیوآیپد سیمکارت خور ۶۴ گیگ فروشی!

اخر بد شانسی ..........
حالا شانس اوردم 1-1 منچستر - رم رو پیش بینی کرده بودم پولم برگشت
اصلا دیگه به هیچ عنوان روی بارسا نمی بندمممممم...... 2 بار بستیم هر 2 بار گند زد به مااا .. تازه شانس اورد پاریس ژرمن چنتا مصدوم داشت
شاختار که دیگهههه هیچییی این دیگه خیلی بد بود

مشاهده پیوست 678135

شاختار رو گفتم رو آور بگیر

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
من هر روز کل پست های دوستان رو میخونم! چندین ساله اینفوگرافیک سرمایه گذاری طراحی میکنم! چارت کسب ثروت! خودتون برگردید 20 تاپیک عقبتر ببینید همش بردید باز باختین!!!
کل روشهای بت از بیخ

پ.ن: افردای که به روشهاشون 100% ایمان دارند برای یک دوره بله درسته! ولی مدام خیر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا