• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
من خودم رو رافائل بسته بودم ولی واقعا بد بازی کرد البته مارتین فوق العاده بازی کرد اصلا حق رافائل نبود ببره

ولی خیلی بازی خوبی بود

ویلیامز هم که کلا بازی نکرد و برا همین سامانتها بدون بازی بردش نمی دونم چرا تو میدون حاضر نشد

......

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
نظرتون در مورد استفاده از لاین های تیپستر های معروف چیه؟

خوبه ميشه چيز هاي خوبي ازشون ياد بگيريد مثل اون هاي سعي نكنيد بت بزنيد سعي كنيد روشن ها تحليل ها و اناليزشون رو ياد بگيريد

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خوبه ميشه چيز هاي خوبي ازشون ياد بگيريد مثل اون هاي سعي نكنيد بت بزنيد سعي كنيد روشن ها تحليل ها و اناليزشون رو ياد بگيريد
من تحلیل ها و آنالیزاشون رو میخونم و البته چون زبانم خیلی قوی نیست سخته برام اما یه چیزایی دستگیرم میشه مثلا چک کردن غایب و محروم هر تیم، وضعیت باشگاه و تیم، شرایط میزبانی و موقعیت و حساسیت بازی و وضعیت هوادارای باشگاه وضعیت روحی جسمی بازیکنا و سوابق بازیهای قبلی هر تیم همچنین سوابق بازیهای رو در رو و تاثیرش در بازی پیش رو و.....
اما خب حالا دو نکته هست اولا که اگه ما این آنالیزا رو بخونیم که با این دقت جمع آوری شده پس چرا ازش استفاده نکنیم؟ و اما نکته دوم ، چه این آنالیزا و چه آنالیز خودمون یا حتی بهترین آنالیزورها واقعا ارزش دارن؟؟ یعنی اعتبار دارن؟
میشه بر اساس اونا تصمیم گرفت؟ خب بوکی ها مگه عقلشون نمیرسه؟ نمیدونن چنین آنالیزورهایی میتونن تیمها رو بررسی کنن و بر اساس تحلیل هاشون بت موفق بزنن؟ یعنی این تحلیل ها فقط به عقل ما میرسه؟ خب بوکی ها هم از همه این چیزا خبر دارن دیگه
و اگه نمیشه بر اساس این تحلیل ها به نتیجه رسید پس چه مرضی داریم بشینیم تحلیل کنیم؟

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
اصل مهم يادگيري خودمون هست شايد يه روزي دسترسي به اين لاين ها نداشتيم پس بايد ازشون استفاده كرد تا خودمون ياد بگيرم من اكثر تیپستر رو دنبال ميكنم حتي تو يه سايتي اكثر تیپستر هاي معروف لاين ميزارم منم لاين ميزارم بالاترين رنك رو نسبت بهشون دارم ولي هميشه دنبالشون ميكنم خيلي چيز ها ميشه ازشون ياد گرفت و من با خوندن تحليل هاشون نواقص خودم رو هم برطرف ميكنم تیپستر حرفه اي زندگي خيلي متفاوتي دارن حتي براي بت زدن يك بازي در بعضي مواقع به خود اون كشور سفر ميكنند تا از نزديك با شرايط محيطي اشنا بشند و صد ها فاكتور ديگه ولي تحليل و اناليز يه طرف و بازي داخل زمين بازي يك طرف ديگه بعضي وقت ها تحليل انچناني ميكني ولي تيم مورد نظر تو زمين بازي بازي نميكنه اينو هم بدون بوكي ها از زمان منو شما و هر كس ديگه اي 3 روز جلو تر هستند و صدها رياضي دان امار دارن اناليزو وووو پشت يه سايت بت هست

پ.خ خودت رو چك كن لينكح پروفايلم رو فرستادم برات بخون بت هاي كه زدم با تحليل هاش رو بخون شايد چيز هاي دستت بياد

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
اصل مهم يادگيري خودمون هست شايد يه روزي دسترسي به اين لاين ها نداشتيم پس بايد ازشون استفاده كرد تا خودمون ياد بگيرم من اكثر تیپستر رو دنبال ميكنم حتي تو يه سايتي اكثر تیپستر هاي معروف لاين ميزارم منم لاين ميزارم بالاترين رنك رو نسبت بهشون دارم ولي هميشه دنبالشون ميكنم خيلي چيز ها ميشه ازشون ياد گرفت و من با خوندن تحليل هاشون نواقص خودم رو هم برطرف ميكنم تیپستر حرفه اي زندگي خيلي متفاوتي دارن حتي براي بت زدن يك بازي در بعضي مواقع به خود اون كشور سفر ميكنند تا از نزديك با شرايط محيطي اشنا بشند و صد ها فاكتور ديگه ولي تحليل و اناليز يه طرف و بازي داخل زمين بازي يك طرف ديگه بعضي وقت ها تحليل انچناني ميكني ولي تيم مورد نظر تو زمين بازي بازي نميكنه اينو هم بدون بوكي ها از زمان منو شما و هر كس ديگه اي 3 روز جلو تر هستند و صدها رياضي دان امار دارن اناليزو وووو پشت يه سايت بت هست

پ.خ خودت رو چك كن لينكح پروفايلم رو فرستادم برات بخون بت هاي كه زدم با تحليل هاش رو بخون شايد چيز هاي دستت بياد
عزیز لطفا برای منم پخ کن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

بابت پ خ ممنون
ببین دوست عزیز من اینو میگم این تحلیلها یا به درد میخوره و کاربرد داره یا نداره دیگه.. درسته؟
خب اگه قراره آنالیز و تحلیل مفید باشه و نتیجه بده که باعث میشه بوکی ها خاک بشن
اگر هم قرار نتیجه نده پس الکی چرا وقت و انرژی برای این تحلیل ها صرف میشه؟

منم حرف شما رو میزنم اون بوکی لعنتی میدونه تیپسترهای حرفه ای هستن که چقدر وقت و انرژی و هزینه میذارن برای تحلیل و آنالیز یه بازی که میخوان روش بت بزنن و اینم میدونه همچین تیپستری نمیاد با 10 یا 100 یا 500دلار بت بزنه یعنی میدونه اگر اون تیپستر ببره چندهزار دلار از سایت میکشه پس حتما یه چیزی بجز این تحلیل و آنالیزا هست که برگ برنده بوکی هاست و تیپسترها دستشون بهش نمیرسه
همون سلاح نجات دهنده بوکی ها از باخت به همچین تیپسترهای حرفه ای

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
گفتم كه تحليل و اناليز يك طرف=========بازي تيم مورد نظر توي زمين بازي يك طرف
ميتونم به واقع بگم 90 درصد كاربراي سايت هاي بت بازنده هستند 10 درصد برنده سود خيلي بالاي بوكي ها دارن به همين خاطر هست روز به روز چاق تر مي شند تابحال ديدي بگن فلان سايت بت اسكم شد يا كلاهبرداري كرد؟
اگه تمام كاربراي سايت ها 29 روز ماه رو هر بازي كه روش بت ميزنن براشون برد در بياد ولي يك روز همه كاربراي كه بت ميزنن ببازن براي اين بوكي ها سود يك سالشون رو تضمين ميكنه گردش مالي فوق العاده اي دارن يكم تحقيق كن در موردشون انوقت متوجه ميشي چه منابع مالي عظيمي دارن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بله اینو که منم گفتم اینا روزبروز چاق تر میشن هیچوقتم اسکم نمیشن خیلی هم گردش مالیشون بالاست
اما اینکه بعضی وقتا چی میشه که تحلیل ها و آنالیزا با بازی تیم در زمین بازی همخونی نداره برام سوال شده
آیا این اتفاق به این خاطر میفته که بوکی خواسته؟

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
يه چيزي ميخواستم بگم تو يك خط در مورد همين بوكي ها ولي بي خيالش چرا اينا ضرر نمي كنند و در حال سود هستند يكم كار كني خودت متوجه ميشي دليلش رو

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
بله اینو که منم گفتم اینا روزبروز چاق تر میشن هیچوقتم اسکم نمیشن خیلی هم گردش مالیشون بالاست
اما اینکه بعضی وقتا چی میشه که تحلیل ها و آنالیزا با بازی تیم در زمین بازی همخونی نداره برام سوال شده
آیا این اتفاق به این خاطر میفته که بوکی خواسته؟

اگه بوكي هم نخواسته باشه تيم مورد نظرت توي زمين بازي طبق اناليز و عملكردي كه تو خواستي بازي نكرده تيم مقابلش بازي كرده اون برده شانس هم بزار كنارش

sorena021

Registered User
لایک‌ها
14

دوست عزيز بي زحمت برا منم پ خ کن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
مثلا بازی ولفسبورگل لیل خیلی تحلیل و آنالیز روش شده بود من خیلی خوندم واقعا همه چیز از برد ولفسبورگ میگفت
همه متفق القول نظرشون روی برد ولفسبورگ بود حتی با اختلاف گل
من بازی رو میدیدم واقعا ولفسبورگ قوی نشون داد سوار بازی باد حمله میکرد و... هرکس تحلیلم نخونده بود و بازی رو میدید فوری میومد روی برد ولفسبورگ بت میزد چون هر لحظه نزدیک بود گل بزنن
اما گل اول رو دقایق حدود 80 خورد! چند دقیقه بعدش مساوی کرد و بازی 1-1 تموم شد!!! فکر کنم نتیجه ای که هیچ تیپستری انتظارش رو نداشت شایدم من اشتباه میکنم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
يه چيزي ميخواستم بگم تو يك خط در مورد همين بوكي ها ولي بي خيالش چرا اينا ضرر نمي كنند و در حال سود هستند يكم كار كني خودت متوجه ميشي دليلش رو
من احساس میکنم ما اگه میبریم دلیلش بیشتر لطف بوکی هاست + شانسمون تا اینکه نتیجه تحلیل باشه
لطف بوکی ها از این جهت که میگن بذار این نتیجه خودش و بدون دخالت ما رقم بخوره و شانسمون از این جهت که تیم همونطور که باید توی زمین بتونه و بازی کنه..... من احساس میکنم اگه ببریم دلیلش بیشتر این دوتاس
من میخوام از این صحبتها به یه نتیجه برسیم
عرض میکنم خدمتتون

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
گفتم كه تحليل و اناليز يك طرف=========بازي تيم مورد نظر توي زمين بازي يك طرف
ميتونم به واقع بگم 90 درصد كاربراي سايت هاي بت بازنده هستند 10 درصد برنده سود خيلي بالاي بوكي ها دارن به همين خاطر هست روز به روز چاق تر مي شند تابحال ديدي بگن فلان سايت بت اسكم شد يا كلاهبرداري كرد؟
اگه تمام كاربراي سايت ها 29 روز ماه رو هر بازي كه روش بت ميزنن براشون برد در بياد ولي يك روز همه كاربراي كه بت ميزنن ببازن براي اين بوكي ها سود يك سالشون رو تضمين ميكنه گردش مالي فوق العاده اي دارن يكم تحقيق كن در موردشون انوقت متوجه ميشي چه منابع مالي عظيمي دارن

مثلا بازی ولفسبورگل لیل خیلی تحلیل و آنالیز روش شده بود من خیلی خوندم واقعا همه چیز از برد ولفسبورگ میگفت
همه متفق القول نظرشون روی برد ولفسبورگ بود حتی با اختلاف گل
من بازی رو میدیدم واقعا ولفسبورگ قوی نشون داد سوار بازی باد حمله میکرد و... هرکس تحلیلم نخونده بود و بازی رو میدید فوری میومد روی برد ولفسبورگ بت میزد چون هر لحظه نزدیک بود گل بزنن
اما گل اول رو دقایق حدود 80 خورد! چند دقیقه بعدش مساوی کرد و بازی 1-1 تموم شد!!! فکر کنم نتیجه ای که هیچ تیپستری انتظارش رو نداشت شایدم من اشتباه میکنم

من احساس میکنم ما اگه میبریم دلیلش بیشتر لطف بوکی هاست + شانسمون تا اینکه نتیجه تحلیل باشه
لطف بوکی ها از این جهت که میگن بذار این نتیجه خودش و بدون دخالت ما رقم بخوره و شانسمون از این جهت که تیم همونطور که باید توی زمین بتونه و بازی کنه..... من احساس میکنم اگه ببریم دلیلش بیشتر این دوتاس
من میخوام از این صحبتها به یه نتیجه برسیم
عرض میکنم خدمتتون

میخوام بگم انگار بعضی از بازیها رو بوکی ها رها کردن روی شانس هرچی شد بشه و اگه همه کاربرا بردن ببرن اشکال نداره.... (بذل و بخشش بوکی ها و عدم دخالت در تعیین نتیجه) این بازیها برای اینه که هر از گاهی یه عده مثه ما ها شانس آوردن و تیمشون خوب بازی کرد ببرن و کاربرا امیدوار به بت های بعدیشون بشن
اما یه سری از بازیها ضامن حفظ بقای بوکی هاست!! :دی در واقع بوکی برای سود خودش وارد عمل میشه و نتیجه این بازی رو به دلخواه خودش تعیین میکنه تا پول گنده ای وارد جیبش بشه
بهترین راه اینه که آدم بتونه این دو دسته بازی رو از هم تشخیص بده

دوستان لطفا این چند پست قبل رو بخونن و نظرشون رو در مورد این قضیه بدن
ممنون

Last edited:

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
دیگه اینجوریا هم نیست که
اینی که شما میگی یعنی تبانی بین بوکی و بازی
نصف نصف دیگه فکر نکنم باشه
بازی فوتبال کلا پیش بینیش سخته
اگه بوکی هارو بزاری کنار میبینی خیلی مواقع اینکه تیم ضعیف قوی رو میبره درسته
مربی میبینی با 2 تعویض درست نتیجه رو عوض می کنه
یا بازیکنا میبینی انگیزه پیدا می کنند
شما فکر کن یک تیم صدر جدول که میزبانه با تیم ته جدول بازی داره
صدر جدول میخواد امتیازش زیاد بشه ته جدول میخواد سقوط نکنه
انگیزه کدوم بیشتره؟
من خیلی مواقع دیدم ته جدولی برنده میشه
بعد خیلی از دوستان تو این مواقع میگن تبانی شده
مهم نیست تیم میزبان رئال باشه یا چلسی
اون بازی که رئال رو گالاتاسارای ترکوند یادتونه
و همچنین دورتموند
تیم ها انگیزه داشتند
بوکی خوب میدونه انگیزه همیشه برنده است

ارمین7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان درود.جزوه رو از دوستمون اقایmehrashkanگرفتم. دمش گرم خدایی خیلی زحمت کشیده.خیلی مفیده توصیه میکنم اماتورا مثل خودم بگیرن استفاده کنن.همگی موفق باشین.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا