من خودم رو رافائل بسته بودم ولی واقعا بد بازی کرد البته مارتین فوق العاده بازی کرد اصلا حق رافائل نبود ببره
ولی خیلی بازی خوبی بود
ویلیامز هم که کلا بازی نکرد و برا همین سامانتها بدون بازی بردش نمی دونم چرا تو میدون حاضر نشد
......
من خودم رو رافائل بسته بودم ولی واقعا بد بازی کرد البته مارتین فوق العاده بازی کرد اصلا حق رافائل نبود ببره
ولی خیلی بازی خوبی بود
ویلیامز هم که کلا بازی نکرد و برا همین سامانتها بدون بازی بردش نمی دونم چرا تو میدون حاضر نشد
نظرتون در مورد استفاده از لاین های تیپستر های معروف چیه؟
من تحلیل ها و آنالیزاشون رو میخونم و البته چون زبانم خیلی قوی نیست سخته برام اما یه چیزایی دستگیرم میشه مثلا چک کردن غایب و محروم هر تیم، وضعیت باشگاه و تیم، شرایط میزبانی و موقعیت و حساسیت بازی و وضعیت هوادارای باشگاه وضعیت روحی جسمی بازیکنا و سوابق بازیهای قبلی هر تیم همچنین سوابق بازیهای رو در رو و تاثیرش در بازی پیش رو و.....خوبه ميشه چيز هاي خوبي ازشون ياد بگيريد مثل اون هاي سعي نكنيد بت بزنيد سعي كنيد روشن ها تحليل ها و اناليزشون رو ياد بگيريد
عزیز لطفا برای منم پخ کناصل مهم يادگيري خودمون هست شايد يه روزي دسترسي به اين لاين ها نداشتيم پس بايد ازشون استفاده كرد تا خودمون ياد بگيرم من اكثر تیپستر رو دنبال ميكنم حتي تو يه سايتي اكثر تیپستر هاي معروف لاين ميزارم منم لاين ميزارم بالاترين رنك رو نسبت بهشون دارم ولي هميشه دنبالشون ميكنم خيلي چيز ها ميشه ازشون ياد گرفت و من با خوندن تحليل هاشون نواقص خودم رو هم برطرف ميكنم تیپستر حرفه اي زندگي خيلي متفاوتي دارن حتي براي بت زدن يك بازي در بعضي مواقع به خود اون كشور سفر ميكنند تا از نزديك با شرايط محيطي اشنا بشند و صد ها فاكتور ديگه ولي تحليل و اناليز يه طرف و بازي داخل زمين بازي يك طرف ديگه بعضي وقت ها تحليل انچناني ميكني ولي تيم مورد نظر تو زمين بازي بازي نميكنه اينو هم بدون بوكي ها از زمان منو شما و هر كس ديگه اي 3 روز جلو تر هستند و صدها رياضي دان امار دارن اناليزو وووو پشت يه سايت بت هست
پ.خ خودت رو چك كن لينكح پروفايلم رو فرستادم برات بخون بت هاي كه زدم با تحليل هاش رو بخون شايد چيز هاي دستت بياد
بابت پ خ ممنوناصل مهم يادگيري خودمون هست شايد يه روزي دسترسي به اين لاين ها نداشتيم پس بايد ازشون استفاده كرد تا خودمون ياد بگيرم من اكثر تیپستر رو دنبال ميكنم حتي تو يه سايتي اكثر تیپستر هاي معروف لاين ميزارم منم لاين ميزارم بالاترين رنك رو نسبت بهشون دارم ولي هميشه دنبالشون ميكنم خيلي چيز ها ميشه ازشون ياد گرفت و من با خوندن تحليل هاشون نواقص خودم رو هم برطرف ميكنم تیپستر حرفه اي زندگي خيلي متفاوتي دارن حتي براي بت زدن يك بازي در بعضي مواقع به خود اون كشور سفر ميكنند تا از نزديك با شرايط محيطي اشنا بشند و صد ها فاكتور ديگه ولي تحليل و اناليز يه طرف و بازي داخل زمين بازي يك طرف ديگه بعضي وقت ها تحليل انچناني ميكني ولي تيم مورد نظر تو زمين بازي بازي نميكنه اينو هم بدون بوكي ها از زمان منو شما و هر كس ديگه اي 3 روز جلو تر هستند و صدها رياضي دان امار دارن اناليزو وووو پشت يه سايت بت هست
پ.خ خودت رو چك كن لينكح پروفايلم رو فرستادم برات بخون بت هاي كه زدم با تحليل هاش رو بخون شايد چيز هاي دستت بياد
بله اینو که منم گفتم اینا روزبروز چاق تر میشن هیچوقتم اسکم نمیشن خیلی هم گردش مالیشون بالاست
اما اینکه بعضی وقتا چی میشه که تحلیل ها و آنالیزا با بازی تیم در زمین بازی همخونی نداره برام سوال شده
آیا این اتفاق به این خاطر میفته که بوکی خواسته؟
دوست عزيز بي زحمت برا منم پ خ کناصل مهم يادگيري خودمون هست شايد يه روزي دسترسي به اين لاين ها نداشتيم پس بايد ازشون استفاده كرد تا خودمون ياد بگيرم من اكثر تیپستر رو دنبال ميكنم حتي تو يه سايتي اكثر تیپستر هاي معروف لاين ميزارم منم لاين ميزارم بالاترين رنك رو نسبت بهشون دارم ولي هميشه دنبالشون ميكنم خيلي چيز ها ميشه ازشون ياد گرفت و من با خوندن تحليل هاشون نواقص خودم رو هم برطرف ميكنم تیپستر حرفه اي زندگي خيلي متفاوتي دارن حتي براي بت زدن يك بازي در بعضي مواقع به خود اون كشور سفر ميكنند تا از نزديك با شرايط محيطي اشنا بشند و صد ها فاكتور ديگه ولي تحليل و اناليز يه طرف و بازي داخل زمين بازي يك طرف ديگه بعضي وقت ها تحليل انچناني ميكني ولي تيم مورد نظر تو زمين بازي بازي نميكنه اينو هم بدون بوكي ها از زمان منو شما و هر كس ديگه اي 3 روز جلو تر هستند و صدها رياضي دان امار دارن اناليزو وووو پشت يه سايت بت هست
من احساس میکنم ما اگه میبریم دلیلش بیشتر لطف بوکی هاست + شانسمون تا اینکه نتیجه تحلیل باشهيه چيزي ميخواستم بگم تو يك خط در مورد همين بوكي ها ولي بي خيالش چرا اينا ضرر نمي كنند و در حال سود هستند يكم كار كني خودت متوجه ميشي دليلش رو
گفتم كه تحليل و اناليز يك طرف=========بازي تيم مورد نظر توي زمين بازي يك طرف
ميتونم به واقع بگم 90 درصد كاربراي سايت هاي بت بازنده هستند 10 درصد برنده سود خيلي بالاي بوكي ها دارن به همين خاطر هست روز به روز چاق تر مي شند تابحال ديدي بگن فلان سايت بت اسكم شد يا كلاهبرداري كرد؟
اگه تمام كاربراي سايت ها 29 روز ماه رو هر بازي كه روش بت ميزنن براشون برد در بياد ولي يك روز همه كاربراي كه بت ميزنن ببازن براي اين بوكي ها سود يك سالشون رو تضمين ميكنه گردش مالي فوق العاده اي دارن يكم تحقيق كن در موردشون انوقت متوجه ميشي چه منابع مالي عظيمي دارن
مثلا بازی ولفسبورگل لیل خیلی تحلیل و آنالیز روش شده بود من خیلی خوندم واقعا همه چیز از برد ولفسبورگ میگفت
همه متفق القول نظرشون روی برد ولفسبورگ بود حتی با اختلاف گل
من بازی رو میدیدم واقعا ولفسبورگ قوی نشون داد سوار بازی باد حمله میکرد و... هرکس تحلیلم نخونده بود و بازی رو میدید فوری میومد روی برد ولفسبورگ بت میزد چون هر لحظه نزدیک بود گل بزنن
اما گل اول رو دقایق حدود 80 خورد! چند دقیقه بعدش مساوی کرد و بازی 1-1 تموم شد!!! فکر کنم نتیجه ای که هیچ تیپستری انتظارش رو نداشت شایدم من اشتباه میکنم
من احساس میکنم ما اگه میبریم دلیلش بیشتر لطف بوکی هاست + شانسمون تا اینکه نتیجه تحلیل باشه
لطف بوکی ها از این جهت که میگن بذار این نتیجه خودش و بدون دخالت ما رقم بخوره و شانسمون از این جهت که تیم همونطور که باید توی زمین بتونه و بازی کنه..... من احساس میکنم اگه ببریم دلیلش بیشتر این دوتاس
من میخوام از این صحبتها به یه نتیجه برسیم
عرض میکنم خدمتتون