milad144
Registered User
- نوشتهها
- 536
- لایکها
- 262
لستر دقیقه96 گل خورد و مساوی شد
عجب دنیای عجیبیه این بت!
لعنت به دورتموند![]()
به نظر بنده اولا تبانی کم هست. ولی اگر بشه روی تیم های معروف میشه و لیگ های معروف.@sulduz195 و @chanceller عزیز یه سوال داشتم ازتون
به عنوان نظرخواهی
به نظر شما اگه یه بوکی بخواد تبانی کنه و توی یه نتیجه به نفع خودش دست ببره میره سراغ چه تیمهایی؟ چه لیگهایی؟ چه بازیهایی؟
مثلا بازیهای سری آ و بوندس لیگا و لیگ انگلیس و... یا یه بازی از تیم دارغوزآباد لیگ سه فلان کشور...؟؟؟
بازی و نتیجه دلخواهشون رو کی تعیین میکنن؟ حین بازی؟ قبل از شروع بازی؟
کلا در این 5 تا بازی چه قدری گذاشتی و چه قدری بردی.روز خوبی بود
![]()
ولی خداییش لایو زدن راحت تر از بت زدن قبل بازیه
دوست عزیز ولی یک چیزی بگویم شما اومدی 15 بازی را انتخاب کردی . که کلا روی هم ضریبش شده 9 و خورده ایاینه شانس من:|
مشاهده پیوست 680653
قسمت oddsضرایب هستن . risk مقدار پولی که گذاشتم . win هم سود خالص ( مثلا ضریب 2.9 باشه و من 10 دلار بزارم 19 دلار سود خالص منه )کلا در این 5 تا بازی چه قدری گذاشتی و چه قدری بردی.
بعدم درصد این بازی های که بردی کدام هستند.
مثلا اولی درصدش کدامه.
دوست عزیز ولی یک چیزی بگویم شما اومدی 15 بازی را انتخاب کردی . که کلا روی هم ضریبش شده 9 و خورده ای
این اصلا خوب نیست.
طرف 6 الی 7 تا بازی انتخاب می کنه ضریبش میشه 25 به بالا و به راحتی می زنه و سودم می کنه.
شما اگر 15 تا بازی می زنی . این را نیز راه می بری داره درصد ریسک شما می ره بالا. وقتی می ره بالا باید ارزش ریسک را داشته باشد. نه 15 تا بازی به خاطر فقط 9 و خورده ای درصد.
15 تا بازی حداقل باید درصدش دیگه بالای 130 باشه.
نمیخوام بازار گرمی کنمخب مهم اطمینان از برد هم هست دیگه! شما ببین چه نتایجی رقم خورد در حالی مه کن نهایتش دابل شانس و over 1.5 زدم! اگه اون بازی رو دابل شانس میزدم الان برده بودم
همون طوری که انتخاب بازی کم با ضریب بالا ریسکش کمتره انتخاب بازی زیاد ولی تیم های قوی و ضریب پایین هم ریسکش کمه!
فعلا تصمیم گرفتم تا شنبه هفته اینده فقط مطالب تایپیک رو بخونم و بت نزنم