نه تقریبا شانسی بود بله لایو زدم دقیقه 25 بود البته من حواسم نبود فک می کردم دقیقه 85 هست بعدش رو مساوی بازی بستم وقتی من زدم 1-1 بود بعدش اون یکی تیم یدونه زد شد 2-1 فک کردم دیگه باختم چون فک می کرذم دقیقه 85 هست بعدش متوجه شدم هنوز نیمه ی اوله که بعدش اون یکی تیم یه گل زدن مساوی شدن کاملا شانسی :دیبله نوش جون ایشون و شما
ولی چگونه؟ مسئله این است! :دی
بیای یه بازی لیگ ژاپن رو پیش بینی کنی مساوی میشه اونم با ضریب نزدیک به سه!!! و استک مناسب با توجه به بقیه شرط ها استک این بت دو برابر بقیه تعیین شده!!!! پس شانسی نزده
داداش کجایی تا بیام دستی به سرم بکشینه تقریبا شانسی بود بله لایو زدم دقیقه 25 بود البته من حواسم نبود فک می کردم دقیقه 85 هست بعدش رو مساوی بازی بستم وقتی من زدم 1-1 بود بعدش اون یکی تیم یدونه زد شد 2-1 فک کردم دیگه باختم چون فک می کرذم دقیقه 85 هست بعدش متوجه شدم هنوز نیمه ی اوله که بعدش اون یکی تیم یه گل زدن مساوی شدن کاملا شانسی :دی
نه تقریبا شانسی بود بله لایو زدم دقیقه 25 بود البته من حواسم نبود فک می کردم دقیقه 85 هست بعدش رو مساوی بازی بستم وقتی من زدم 1-1 بود بعدش اون یکی تیم یدونه زد شد 2-1 فک کردم دیگه باختم چون فک می کرذم دقیقه 85 هست بعدش متوجه شدم هنوز نیمه ی اوله که بعدش اون یکی تیم یه گل زدن مساوی شدن کاملا شانسی :دی
من که اینجام شما هر سوال یا مشکلی داشتی بفرماداداش کجایی تا بیام دستی به سرم بکشی
خب واسه اونوقت زیاد بود :دی خوابم می اومدگفتی داستانش درازه
چقدر طمع داری!!بچه ها امروز 1 دلار واریز کردبم ! : )
میخوام برسونمش به 10 دلار با تنیس !![]()
دمت گرممن که اینجام شما هر سوال یا مشکلی داشتی بفرما
Italy - Serie B
21:59
LIVE!
Ternana 2.590
Avellino 3.320
به نظرم avellino می بره ولی مطمئن نیستم
میزبان جلو هست یدونهتحلىل رایگان امروز
Balestier Khalsa vs Albirex Niigata S لایو هست و تو 3سال گذشته بیشترین گل زده شده 3 بوده اندر 4.5 جواب میده همین الان بزنید حال کنید اندر 3.5ریسکش بیشتره
دوستان تا دو هفته دیگه لیگها تعطیل هستند بیاید وقت بزاریم و تحلیل کنیم برای ساختن یه کمبو رویایی خداییش میتونیم این کار رو کنیم و سود خوبی بکنیم فقط یه خورده همت و تلاش میخواد
حالا بزار ببینم چند نفر اعلام امادگی میکنند!!داداش فکر نکنم کسی پایه باشه
حالا بزار ببینم چند نفر اعلام امادگی میکنند!!
کلا ما ایرانیها به گشادیسم دچار هستیم و همیشه لقمه اماده رو میخوایم
منم هستمحالا بزار ببینم چند نفر اعلام امادگی میکنند!!
کلا ما ایرانیها به گشادیسم دچار هستیم و همیشه لقمه اماده رو میخوایم