mehrashkan
Registered User
چون طرف اولين باره بت ميزنه ميره يه مبلغي روش ميزاره خداي ناكرده باخت بشه فرداش نياد زر اضافي بزنه در كل گفتم تابحال شكر خدا باخت انچناني در بت هام نبوده از 20 بت نهايت 2 باخت ميدم
و خودمون شعور استفاده از لاين رايگان كه يكي ميزاره رو نداريم دوستمون
mehrashkan
خيلي ايراد ميگرفت چرا تو فروم نميزاري بهشون نشون دادم كه چرا شعور نداريم خودشون هم درك كردن كه از كجا ميگم
بله کاملا حق با شماست بنده کاملا در جریان امر قرار گرفتم
خودم اوایل از کسایی بودم که میگفتم توی تاپیک بذارین اما حالا متوجه شدم یعنی بطور کاملا ملموسی در جریان اتفاقات قرار گرفتم
دوستان عزیز حق با دوست عزیزمون @sulduz195 بود و من حالا دیگه به ایشون حق میدم و خودشون مختار هستن که به کسی لاین بدن یا ندن و کسی هم نباید دلخور بشه از این بابت
اما من یه مطلبی رو بگم
ایشون به نکته خوبی اشاره کرد
طرف تازه یه ماهه داره بت میزنه اصلا درک و تجربه ای از ماجرا نداره روی لاینی که ایشون پیشنهاد میده یهو طمع میکنه و 70 80درصد سرمایشو میذاره
و از شانس بد و از اونجا که هر لاینی یه سر برد یه سر باخته ، میزنه و اون لاین میبازه
اون وقت کی میخواد جواب طرف رو بده
باید اینو فهمید که هر اتفاقی برای هر لاینی ممکنه بیفته درسته دوستمون مهارت و تجربه بالایی داره و برای انتخاب لاین زحمت میکشن و بر اساس باد هوا تصمیم نمیگیرن اما اگه از خودشونم بپرسین نمیگن لاین صد در صده
پس اگه خدایی نکرده اون لاین باخت بشه کسی که به طمع برد اومده کل سرمایشو گذاشته میفته به جون ایشون که این چه لاینی بود دادی
جدای این موارد ، مسائل بیشتری هم هست که در پی این قضیه پیش میاد از جمله فروش لاین توسط دوستان و یا قدرنشناسی از لاین برد شده و یا عدم توانایی پذیرش ریسک باخت و....
نمونش هم توی همین تاپیک دیدین دیگه
یکی میاد میگه عکسات ساختگیه اون یکی میگه خالی بندیه یکی میگه شانسیه و... اگه ببازن هم که دهنشون باز میکنن و....
خداییش باید اول فرهنگ و شعورش باشه
از حرف من یا دوستمون ناراحت نشین
چند روز پیش منم اینطور جواب دادن های ایشون رو نمیپذیرفتم
اما حالا درک میکنم