• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
چون طرف اولين باره بت ميزنه ميره يه مبلغي روش ميزاره خداي ناكرده باخت بشه فرداش نياد زر اضافي بزنه در كل گفتم تابحال شكر خدا باخت انچناني در بت هام نبوده از 20 بت نهايت 2 باخت ميدم

و خودمون شعور استفاده از لاين رايگان كه يكي ميزاره رو نداريم دوستمون
mehrashkan
خيلي ايراد ميگرفت چرا تو فروم نميزاري بهشون نشون دادم كه چرا شعور نداريم خودشون هم درك كردن كه از كجا ميگم

بله کاملا حق با شماست بنده کاملا در جریان امر قرار گرفتم
خودم اوایل از کسایی بودم که میگفتم توی تاپیک بذارین اما حالا متوجه شدم یعنی بطور کاملا ملموسی در جریان اتفاقات قرار گرفتم
دوستان عزیز حق با دوست عزیزمون @sulduz195 بود و من حالا دیگه به ایشون حق میدم و خودشون مختار هستن که به کسی لاین بدن یا ندن و کسی هم نباید دلخور بشه از این بابت
اما من یه مطلبی رو بگم
ایشون به نکته خوبی اشاره کرد
طرف تازه یه ماهه داره بت میزنه اصلا درک و تجربه ای از ماجرا نداره روی لاینی که ایشون پیشنهاد میده یهو طمع میکنه و 70 80درصد سرمایشو میذاره
و از شانس بد و از اونجا که هر لاینی یه سر برد یه سر باخته ، میزنه و اون لاین میبازه
اون وقت کی میخواد جواب طرف رو بده
باید اینو فهمید که هر اتفاقی برای هر لاینی ممکنه بیفته درسته دوستمون مهارت و تجربه بالایی داره و برای انتخاب لاین زحمت میکشن و بر اساس باد هوا تصمیم نمیگیرن اما اگه از خودشونم بپرسین نمیگن لاین صد در صده
پس اگه خدایی نکرده اون لاین باخت بشه کسی که به طمع برد اومده کل سرمایشو گذاشته میفته به جون ایشون که این چه لاینی بود دادی
جدای این موارد ، مسائل بیشتری هم هست که در پی این قضیه پیش میاد از جمله فروش لاین توسط دوستان و یا قدرنشناسی از لاین برد شده و یا عدم توانایی پذیرش ریسک باخت و....
نمونش هم توی همین تاپیک دیدین دیگه
یکی میاد میگه عکسات ساختگیه اون یکی میگه خالی بندیه یکی میگه شانسیه و... اگه ببازن هم که دهنشون باز میکنن و....
خداییش باید اول فرهنگ و شعورش باشه
از حرف من یا دوستمون ناراحت نشین
چند روز پیش منم اینطور جواب دادن های ایشون رو نمیپذیرفتم
اما حالا درک میکنم

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
یعنی اگر دو بازیکن رسیدن به امتیاز چهل کسی اون گیم رو میبره که دوتا امتیاز بعدی رو بگیره؟
کسی که 6گیم برده در واقع برنده ست میشه (البته اگر با حریف دو گیم لااقل اختلاف داشته باشه) حالا یه سوال
برنده از چه طریق مشخص میشه؟ مجموع ست شماری؟
یعنی اگر ست اول و دوم رو یه نفر ببره دیگه ست سوم رو بازی نمیکنن و اون بازیکن که دو ست برده میشه برنده بازی؟

خودم هم دقیق زیاد نمی دونم :D ولی به 40 رسید به یه ضربه دیگه رو بزنه تا برنده شه
باید به 6 برسه اگه مثلا 5-5 بود 7 برنده میشه + 2 تا اختلاف هم باید داشته باشه ( مثلا 7 - 5 2 - 6 )
سوال اخری هم فکر کنم اره

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
از چه نظر باهاش حال می کنی. خوب بت می زنه.
درامدش توپه. اره.
بت خوب ميزنه ولي استك مناسب فكر ميكنم نميزاره استك مناسب بزاره راحت ميتونم بگم ماهي 2 هزار تا در مياره

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
Rosario Central vs Lanúsبرادارن بت زن این دو تیم بازیشون 20دیقه دیگس و تو 4 سال گذشته سابقه زدن گل بالای 3 نداشتن یعنی اندر 3.5 جواب 80درصدی میده که ریسکش کمه ولی جالب اینجاست که همه امار ها برعکس ضریب های داده شده است یعنی امار ها میگن که احتمال برد Lanúsبیشتره ولی ضریب بردش بیشتره یه فرصت خوبیه اگه بردشو بزنید ولی ریسک داره موفق باشید خودم رو اندر 3.5 رفتم ببینیم چی میشه

برد مساوی میزبان نیمه اول ورداشتم...

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
یعنی واقعا کسی نمیدونه؟؟؟!!!!!
اگه کسی دو تا ست اول تنیس رو ببره ، ست سوم بازی انجام میشه یا 2-0 تموم میشه؟
به نظر نباید بازی کنن چون تاثیری توی نتیجه نهایی نداره
مگر اینکه سیستم تعیین برنده چیزی بجز ست شماری باشه

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
اونم مثه من بیچارس لابد
نداره که بذاره :D

اغلب افرادي كه من ديدم بت ميزنن بي پول نيستند پول دارن با سرمايشون ميدونن چي كار كنند ولي خدايش اولين نفري هست كه ميبينم بين زير مجموعه هام دار سود تپلي ميكنه.بازي هاي مناسبي فكر ميكنم انتخاب ميكنه يكم استك هر بت ور ببره بالا پدر پلانت او بت رو در مياره

حال ميكنم وقتي مبينم تو بت كسي ميبره دهن اين بوكي ها رو اسفالت ميكنه

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
خودم هم دقیق زیاد نمی دونم :D ولی به 40 رسید به یه ضربه دیگه رو بزنه تا برنده شه
باید به 6 برسه اگه مثلا 5-5 بود 7 برنده میشه + 2 تا اختلاف هم باید داشته باشه ( مثلا 7 - 5 2 - 6 )
سوال اخری هم فکر کنم اره
دقیقا درسته:general601:

khunires

لایک‌ها
4,947

2 ست اول رو یک فرد ببره بازی تموم میشه! 2-0 یا 0-2 میشه نتیجه

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
برد مساوی میزبان نیمه اول ورداشتم...
داداش رو مهامان ور دار یا اندر 3.5 از من میشنوی البته رو مهمان رو مطمئن نیستم ولی اندر 3.5 رو مطمئنم مهمانه هم تو جدول بالاتره هم ضریب بردش بیشتره ولی در اخر خود دانی

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
مونده به مسابقه مثلا مسابفات ویمبلدون 3 ست هست یعنی طرف باید به 3 برسه نه دو

khunires

لایک‌ها
4,947
داداش رو مهامان ور دار یا اندر 3.5 از من میشنوی البته رو مهمان رو مطمئن نیستم ولی اندر 3.5 رو مطمئنم مهمانه هم تو جدول بالاتره هم ضریب بردش بیشتره ولی در اخر خود دانی

اینو من ساعت 10 گرفتم! ببینیم خدا چی میخواد! ولی خوب کلا گلش کمه این بازی!

بله درسته ممنون
یه سایت مثه این sportstats.com کسی سراغ داره که تنیس هم ساپورت کنه

نه متسفانه! من تو قضیه بت به جز planet به هیچ سایت دیگه ایی اعتماد ندارم! چون یا کلاهبردارند یا به هر بهانه ایی مثل ایرانی بودن پول آدمو بالا میکشن!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
نه متسفانه! من تو قضیه بت به جز planet به هیچ سایت دیگه ایی اعتماد ندارم! چون یا کلاهبردارند یا به هر بهانه ایی مثل ایرانی بودن پول آدمو بالا میکشن!
داداش این که گفتم بوکی نیست
سایت آمار و نتایجه
ضمنا لئون بت بهتر از پلنت و بعد از پلنت هم رودبت رو توصیه میکنم

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا