• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث در مورد انواع مودم

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از نصب درایور اورجینال تو دیوایس منیجر با نام U.S.Robotics 56k internal v.92 Modem میشناسه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از Piter1356 :
بعد از نصب درایور اورجینال تو دیوایس منیجر با نام U.S.Robotics 56k internal v.92 Modem میشناسه
خوب پس مشكلي نيست . الان بايد كالر ايدي برات كار كنه

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هم با هایپر ترمینال امتحان کردم . هم با نرم افزار تلفن گویا . کالر آی دی نمیده

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از Piter1356 :
هم با هایپر ترمینال امتحان کردم . هم با نرم افزار تلفن گویا . کالر آی دی نمیده
خوب نرم افزار phonetray رو تست كردي؟

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
خوب نرم افزار phonetray رو تست كردي؟

نه
ولی این نرم افزار و از http://www.usr.com/download/v92/miu.exe گرفتم

مال خود یو اس آره

رو سیستمم اجرا کردم که مدل مودمو استخراج کنه . پیغام داد مودمی رو کامپیوترت نصب نیست !!!

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مشکوکم
فکر میکنم اورجینال نیست

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از Piter1356 :
نه
ولی این نرم افزار و از http://www.usr.com/download/v92/miu.exe گرفتم

مال خود یو اس آره

رو سیستمم اجرا کردم که مدل مودمو استخراج کنه . پیغام داد مودمی رو کامپیوترت نصب نیست !!!
اوه اگه اون نشناخته پس حتما مشكلي تو كار هست .

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه نباید چیپش هم u.s.r باشه ؟

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از amironline :
يه سوال اگه درايور V.92 برا Smart sprint رو از اينجا نصب كنيم امكانات v.92 فعال ميشه؟
مثلا همون caller id و call waiting
عزیزان!!
پشتیبانی مودم زولتریکس 3 چیپ اصلی( مهرگان ماشین آسیا) از پروتوکل V92 یک فریب تبلیغاتی محض بود!!
196.gif
الان که دیده اند کاربران نمی توانند از این خاصیت استفاده کنند یک اطلاعیه از طرف شرکت زولتریکس را نشان می دهد که می گوید علت پر فروش بودن مودمشون فقط سرعت بالا و عدم قطع مکرر اینتر نت بوده !!!!! توی تبلیغات تازه شون هم از مدل کبرا لیت 3 به عنوان مودمی که کالر آیدی و کال ویتینگ رو پشتیبانی میکنه نام می برن. که البته اون هم مشکلات خاص خودش رو داره!!!

اگر خوب دقت کرده باشید مودم زولتریکس 3 چیپ در ماههای اخیر توسط دو شرکت " مهرگان ماشین آسیا" که همون به قول معروف اصلی هست و " کامپیوتر جزیره " که به قول اولی ها تقلبی هست ارائه می شه که از نظر ظاهر تفاوتهائی باهم دارند.
مهرگان ماشین آسیا کامپیوتر جزیره را به تک چیپ بودن و در مدار نبودن فیش اسپیکر و میکروفون متهم می کنه و می گه مودمهای اونا تقلبیه
در عوض کامپیوتر جزیره مودمهای مهرگان ماشین آسیا رو تقلبی می دونه و میگه از V92 پشتیبانی نمی کنن و الکی گفتن . در ضمن اگر اشتباه نکنم 1 سال گارانتی تعویض و چند سال گارانتی معمولی برای مودمهاشون گذاشتند. مودمهائی هم برای سیستم های دارای Cpu از نوع Amd تبلیغ می کنند.
خلاصه....
هیچ کدوم از مدلهای زولتریکس کامل نیستند.. یکی از V92 پشتیبانی نمی کنه و دیگری چیپ هاش در مدار نیستند!!
من خودم اولی رو داشتم. . ولی به نظرم اگر نیاز به کالر آی دی دارید از مودم مارک دیگری استفاده کنید بهتر است!!!!!!
الان آزتک دارم. اینترنال. التبه VOICE نداره ولی کالر آیدی داره و کال ویتینگ.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
راستي مودمهاي aztech چطورند ؟

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از hwt :
راستي مودمهاي aztech چطورند ؟
حاجی جان! اونو که باهم رفتیم خریدیم :blush: خیلی خوبه! ;) واقعا ازش راضیم. البته افسوس می خورم که چرا یه اکسترنال نخریدم که voice هم داشته باشه. ولی تا حالا دیسکانکت نداشتم- پشت خطی رو هم خوب نشون می ده.انشاء الله تو BMC می رسیم به بحثش توی MY NEW SYSTEM.:happy:

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Piter1356 :
مگه نباید چیپش هم u.s.r باشه ؟

دوست عزیز منم چون یه مشکلی شبیه شما دارم. اگر یه مقداری بیشتر در مورد مودمت بنویسی فکر کنم به درد هر دومون بخوره.
1- مدل مودمت از دفترچه یا باکس مودم. مثلا 5699
2-آیا درایور مودم در ویندوز مال همین مدله.
3- روی چیپ مودمت دنبال این کلمات بگرد و جوابش را بنویس: Model 0637; FCC Reg. No.:4X2USA

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
من symphony که پارس آنلاین خودش میده دارم و راضی هستم! کوچیکه و راحت تنظیم میشه! بستگی به ISP داره دیگه!

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از mAmluX :
انگار اینجا اصلاً کسی از تکنولوجی های روز استفاده نمیکنه!!!!
آخه دوست عزیز با این سرویسهای مزخرفی که می دن مگه چقدر می تونه یه adsl خوب توی سرعتت تاثیر داشته باشه ، بعلاوه معمو لا دستگاه adsl رو خود شرکت میده یا پیشنهاد می کنه و اگه اونو نخری هیچ ضمانتی نمی کنند و هر اتفاقی بیفته می اندازن گردن دستگاه adsl

joel

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mAmluX :
از میان مارک های موجود در بازار شما چه مارکی رو برای خرید مودم ADSL پیشنهاد میکنید؟

Siemens
Galexy
....
من زیمنس داشتم خوب بود . . . هم USB داشت هم LAN

آخه دوست عزیز با این سرویسهای مزخرفی که می دن مگه چقدر می تونه یه adsl خوب توی سرعتت تاثیر داشته باشه ، بعلاوه معمو لا دستگاه adsl رو خود شرکت میده یا پیشنهاد می کنه و اگه اونو نخری هیچ ضمانتی نمی کنند و هر اتفاقی بیفته می اندازن گردن دستگاه
کاملا حق با دوستمونه. . .الان تمام شرکتها یا مودم رو میفروشن یا با گرفتن 50 تومن پول از شما مودم رو به صورت امانی در اختیارتون قرار میدن که بعد از پایان قرار داد هم پولتون رو پس میدن!
در مورد مودمهای دیگه هم هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنن. . .در مورد مودمهای DSl هم امکان اینکه یه ISP رو ساپورت نکنن زیاده، بنابراین بهترین راه همینه که از شرکتها امانی بگیری پولتوم الکی حروم نکنی :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب من در بخش شبکه و در تاپیک adsl رایگان در تبریز یه چیزایی نوشتم..برین بخوانین احتمالا بدرتان می خوراه..فقط نکته ای که یادم رفت اینکه نوع lan بهتره..:D
در ضمن این تاپیک مرتبط با اون بخشه دوست خوبم!!:)

rits

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به مودم میخوام که تو ویندوز xp64 بیتی نصب بشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مودم گيگابايت رو بخر و درايور 64 بيتيش رو از سايت aopen دانلود كن. قيمتش هم مناسبه 8 تومن

rits

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا یکی نیست یه مودم خوب که تو ویندوز x64 نصبشه معرفی کنه

بالا