به نقل از amironline :
يه سوال اگه درايور V.92 برا Smart sprint رو از
اينجا نصب كنيم امكانات v.92 فعال ميشه؟
مثلا همون caller id و call waiting
عزیزان!!
پشتیبانی مودم زولتریکس 3 چیپ اصلی( مهرگان ماشین آسیا) از پروتوکل V92 یک فریب تبلیغاتی محض بود!!
الان که دیده اند کاربران نمی توانند از این خاصیت استفاده کنند یک اطلاعیه از طرف شرکت زولتریکس را نشان می دهد که می گوید علت پر فروش بودن مودمشون فقط سرعت بالا و عدم قطع مکرر اینتر نت بوده !!!!! توی تبلیغات تازه شون هم از مدل کبرا لیت 3 به عنوان مودمی که کالر آیدی و کال ویتینگ رو پشتیبانی میکنه نام می برن. که البته اون هم مشکلات خاص خودش رو داره!!!
اگر خوب دقت کرده باشید مودم زولتریکس 3 چیپ در ماههای اخیر توسط دو شرکت " مهرگان ماشین آسیا" که همون به قول معروف اصلی هست و " کامپیوتر جزیره " که به قول اولی ها تقلبی هست ارائه می شه که از نظر ظاهر تفاوتهائی باهم دارند.
مهرگان ماشین آسیا کامپیوتر جزیره را به تک چیپ بودن و در مدار نبودن فیش اسپیکر و میکروفون متهم می کنه و می گه مودمهای اونا تقلبیه
در عوض کامپیوتر جزیره مودمهای مهرگان ماشین آسیا رو تقلبی می دونه و میگه از V92 پشتیبانی نمی کنن و الکی گفتن . در ضمن اگر اشتباه نکنم 1 سال گارانتی تعویض و چند سال گارانتی معمولی برای مودمهاشون گذاشتند. مودمهائی هم برای سیستم های دارای Cpu از نوع Amd تبلیغ می کنند.
خلاصه....
هیچ کدوم از مدلهای زولتریکس کامل نیستند.. یکی از V92 پشتیبانی نمی کنه و دیگری چیپ هاش در مدار نیستند!!
من خودم اولی رو داشتم. . ولی به نظرم اگر نیاز به کالر آی دی دارید از مودم مارک دیگری استفاده کنید بهتر است!!!!!!
الان آزتک دارم. اینترنال. التبه VOICE نداره ولی کالر آیدی داره و کال ویتینگ.