• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث در مورد سایت کلیکی کلیکس

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
هیچ کدوم شما نمیدونند این طور سایت ها چطوری کدنویسی ؟؟

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
اخه دوستان وقتی یک سایتی میاد برای هر کلیک 250 تومن میده شک نکنید که دوامی نمیاره و ورشکست می کنه
ما هم شک کردیم ولی این شکمون رو برطرف کرد عزیز :
کلیکس به عنوان یک پلتفرم تبلیغات کلیکی، در جهت رونق بخشی به سایر زیر مجموعه های شرکت کسب و کار نوین ایرانیان (نت برگ ، چیلیوری ، تیکت و ... ) در سال 1390 راه اندازی شد . کلیکس براساس یک تفاهم برد – برد دو طرفه میان این بخش از تجارت کسب و کار نوین ایرانیان، و ناشران طرف قرارداد بنا شده، و با حذف واسطه ها تعامل پرسودی را رقم زده است.

شما بودی شک میکردی ؟ در ضمن این سایت قبلا سابقه این کارو داشت که یهو کلیک ها رو از 250 کرد 150 باز باهاش کنار اومدیم با همه برداشت از حسابهای بی مورد و بدون دلیل ( تنها دلیل کیفیت نداشتن کلیکها بوده ، حالا کار نداریم که کلیک های معتبر و غیر معتبر رو از هم سوا میکنن )
الانم من امید دارم مبالغ بیاد به حسابمون ولی از ی طرف تو ایران هیچی بعید نیستم میترسم نت برگ بزنه زیرش و بگه این اصن ماله ما نبوده و ....

خلاصه باید یه شکایت درست درمون پلیس فتا انجام بدیم تا بتونیم حقمون رو بگیریم !

دوستان سری قبل هم این تایپیک باعث شد تا کلیکس مجبور به پرداخت بشه اگه میخواین پرداختی صورت بگیره زیر این تایپیک بحث کنید !
ممنون

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
ما هم شک کردیم ولی این شکمون رو برطرف کرد عزیز :
کلیکس به عنوان یک پلتفرم تبلیغات کلیکی، در جهت رونق بخشی به سایر زیر مجموعه های شرکت کسب و کار نوین ایرانیان (نت برگ ، چیلیوری ، تیکت و ... ) در سال 1390 راه اندازی شد . کلیکس براساس یک تفاهم برد – برد دو طرفه میان این بخش از تجارت کسب و کار نوین ایرانیان، و ناشران طرف قرارداد بنا شده، و با حذف واسطه ها تعامل پرسودی را رقم زده است.

شما بودی شک میکردی ؟ در ضمن این سایت قبلا سابقه این کارو داشت که یهو کلیک ها رو از 250 کرد 150 باز باهاش کنار اومدیم با همه برداشت از حسابهای بی مورد و بدون دلیل ( تنها دلیل کیفیت نداشتن کلیکها بوده ، حالا کار نداریم که کلیک های معتبر و غیر معتبر رو از هم سوا میکنن )
الانم من امید دارم مبالغ بیاد به حسابمون ولی از ی طرف تو ایران هیچی بعید نیستم میترسم نت برگ بزنه زیرش و بگه این اصن ماله ما نبوده و ....

خلاصه باید یه شکایت درست درمون پلیس فتا انجام بدیم تا بتونیم حقمون رو بگیریم !

دوستان سری قبل هم این تایپیک باعث شد تا کلیکس مجبور به پرداخت بشه اگه میخواین پرداختی صورت بگیره زیر این تایپیک بحث کنید !
ممنون
امروز تماس گرفتیم نت برگ گفتن که امروز از طرف کلیکس براتون ایمیل میزنن و تمام مبالغ تا آخر هفته پرداخت خواهد شد.بنرها رو هم غیر فعال کردن تا تمامی پول ها تصفیه بشه و بعد از اون دوباره به حالت اولیه برگرده

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
امروز تماس گرفتیم نت برگ گفتن که امروز از طرف کلیکس براتون ایمیل میزنن و تمام مبالغ تا آخر هفته پرداخت خواهد شد.بنرها رو هم غیر فعال کردن تا تمامی پول ها تصفیه بشه و بعد از اون دوباره به حالت اولیه برگرده
ممنون بابت اطلاعاتون امیدوارم اینطور بشه و گر نه از دستمون رفته !
من چند تا درخواست در حال بررسی هم داشتم امیدوارم اونا هم بیاد تا آخر هفته !
در ضمن برای من ایمیلی نیومده تا الان برای شما اومد اطلاع بدید !

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
ممنون بابت اطلاعاتون امیدوارم اینطور بشه و گر نه از دستمون رفته !
من چند تا درخواست در حال بررسی هم داشتم امیدوارم اونا هم بیاد تا آخر هفته !
در ضمن برای من ایمیلی نیومده تا الان برای شما اومد اطلاع بدید !
ایمیل خودتون رو چک کنید.داخل پنل نفرستادن.
متن پیام:

احتراما به اطلاع تمامی مدیران وب سایت های ثبت شده در پلتفرم تبلیغات آنلاین کلیکس می‌رسانیم که با توجه به به روز رسانی این پلتفرم، تا اطلاع ثانوی استفاده از این سرویس برای صاحبان سایت‌ها مقدور نمی‌باشد.

لازم به ذکر است این به روز رسانی شامل تغییرات اساسی در ساختار پلتفرم کلیکس بوده و به زودی نسخه جدید سامانه تبلیغات آنلاین کلیکس رونمایی و در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.

همچنین خاطر نشان میکنیم تمامی پرداخت های هفته های گذشته به زودی پس از طی روال بررسی کلیک ها و طی روال اداری معمول، به حساب شما عزیزان واریز خواهد شد.

از همراهی شما عزیزان سپاسگذاریم...

با تشکر

تیم پشتیبانی کلیکس

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
ایمیل خودتون رو چک کنید.داخل پنل نفرستادن.
متن پیام:

احتراما به اطلاع تمامی مدیران وب سایت های ثبت شده در پلتفرم تبلیغات آنلاین کلیکس می‌رسانیم که با توجه به به روز رسانی این پلتفرم، تا اطلاع ثانوی استفاده از این سرویس برای صاحبان سایت‌ها مقدور نمی‌باشد.

لازم به ذکر است این به روز رسانی شامل تغییرات اساسی در ساختار پلتفرم کلیکس بوده و به زودی نسخه جدید سامانه تبلیغات آنلاین کلیکس رونمایی و در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.

همچنین خاطر نشان میکنیم تمامی پرداخت های هفته های گذشته به زودی پس از طی روال بررسی کلیک ها و طی روال اداری معمول، به حساب شما عزیزان واریز خواهد شد.

از همراهی شما عزیزان سپاسگذاریم...

با تشکر

تیم پشتیبانی کلیکس
ممنون ولی برای من همچنان ایمیلی ارسال نشده !

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
هیچ کدوم شما جواب من نداید این سایت ها چطوری کدنویسی میشن جواب زورتون میاد بدید
بعد انتظار دارید اونا پول تون بدند

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
برای اینکه شما سوال بی ربط پرسیدین لطفا عنوان تایپیک رو بخونید ، برای این موضوع لطفا تایپیک جداگانه بزنید !
ممنون

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
برای اینکه ما کدنویس نیستیم که بخوایم جواب شما رو بدیم
اسکریپت این مدل سایتی موجود هست اگر خواستی بگو با قیمت خوب بهت میدم
من خودم قبلا مدیر سایت کلیکی بودم

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
اگه جیمیل دارین تمام قسمت ها را بررسی کنید قسمت اسپم - تبلیغات ویژخ - مهم و....
همه جا رو دیدم نبود ، حالا مهم نیست اگه مبلغ اومد حسابتون اینجا اعلام کنید برای من که هنوز یک ریال هم نیومده !

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
اینم از آخر این هفته ، برای شما واریز کرد کلیکس ؟
من که فک نکنم واریز کنه شنبه اگه اثری از کلیکس معلوم شد اون موقع حسابه !

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
گفتن دوشنبه حتمی هست.
همش دروغه امروز فردا میکنن در برن مگه نگفتن آخر این هفته ؟ چی شد پس ؟ به حساب کدوم یکی از بچه ها ریالی واریز کردن که بگیم بقیه هم میاد ؟
کلاهمونو برداشتن رفت من دوشنبه بعد از تعطیلات میرم فتا شکایت میکنم !

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
دیدین گفتم کلیکس کلاهبرداره !
دوستان به حساب کدومتون مبلغی اومده که امیدوار باشیم ؟ بیاین اعلام کنید !

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
این تایپیک باز پر شد اسپم ، با پیگیری هایی که دیروز انجام دادم و قولی که از مدیر مالی کلیکس گرفتم بالاخره امروز بخش قابل توجهی از درآمد به حساب واریز شد !
دوستانی که واریز داشتن هم بیان اعلام کنن !
نمیدونم چرا انقدرش کشش دادن ولی بالاخره دادن ، امیدواریم از این به بعد شاهد این موارد نباشیم ، ولی به شخصه دیگه با همچین وب سایتهایی کار نمیکنم !
موفق باشید همگی

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
این تایپیک باز پر شد اسپم ، با پیگیری هایی که دیروز انجام دادم و قولی که از مدیر مالی کلیکس گرفتم بالاخره امروز بخش قابل توجهی از درآمد به حساب واریز شد !
دوستانی که واریز داشتن هم بیان اعلام کنن !
نمیدونم چرا انقدرش کشش دادن ولی بالاخره دادن ، امیدواریم از این به بعد شاهد این موارد نباشیم ، ولی به شخصه دیگه با همچین وب سایتهایی کار نمیکنم !
موفق باشید همگی
آدرس سایتت؟

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
الان کلا سایت مسدود شده و پاسخگو نیستن؟
سلام خیلی وقته فاتحه اش خونده شده خدا بیامرزتش
نزدیک 150 تومن منم آخر سر نداد !
کاری باهاشون داری از نت برگ پیگیری کن !

بالا