• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث در مورد مشكل اخير سايت ليبرتي رزرو .... ( ناپديد شدن ليبرتي رزرو براي هميشه )

virangar_hc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند سال زحمت کشیدیم اینم نتیجش شد
1 ماه عالم ادم گفتن بکش بیرون از این کار یا حد اقل بزن تو بیتکویین گوش نکردم اصلا باورم نمیشه

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
این چیزی که توی بی بی سی گفته چیزهایی هست که همه می دونستند
روز اول هم گفته بودند که تمام اموال این آقا ضبط شده ، اما هنوز معلوم نیست که چه تصمیمی در مورد پول های داخلش گرفته میشه

امیدوارم که سایت رو باز کنند و اجازه برداشت به افراد بدن چون مثلا سایتی مثل ePay که کارت اعتباری صادر می کرده و لیبرتی رو قبول داشته الان 28000 دلارش رو از دست داده و به این راحتی قبول نمی کنه که هیچی دستش رو نگیره

به علاوه اینکه هزاران نفر که کار قانونی هم انجام میدادن از لیبرتی استفاده می کردند که احتمال داره برای اون ها هم تصمیمی گرفته بشه، مثلا برداشت پول به حساب های بانکی و امثالهم

هنوز باید منتظر بود و دنبال خبرهای رسمی از منابع امنیتی امریکا باشیم

برداشت به کجا ؟! همیشه پول از یه حسابی به حساب دیگه ای میرفته ... اگه منظورت اینه که یکی که خبر نداره رو پیدا کنی و بکنی تو پاچش که دمت گرم!!

ایبرتی به جرم پولشویی بسته شده، یوزر های سابت هم از نظر آمریکا مجرم محسوب میشند، پولی هم در کار نخواهد بود چون از اول هم پولی در کار نبوده. اموال صاحب سابت هم میره تو جیب آمریکا.

برگشتی هم در کار نیست چون آمریکا نو این جور مسائل اصلن شوخی نداره!

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
ساده ترین نمونش ایگولد بود که میگفتن مدیرش به جرم پولشویی دستگیر شده.
سایتش الان پابرجاس ولی نه عضو جدید میتونه بگیره نه پولش کوچکترین ارزشی داره و رسما تعطیله!!!
فکرم نمیکنم اون زمان دست کسی به جایی رسیده باشه.
تازه ادعا میکرد که پشتوانش طلاس.

لیبرتی هم که یک پول بی پشتوانه بوده و حداقل اونایی که 20-30 هزار تا داشتن عقلشون باید به این مسئله میرسیده که هیچ پشتوانه ای وجود نداره!
در نتیجه برن بگن چی؟؟؟ از اون پولایی که رو هوا بوده و وجود خارجی نداشته و فقط اسم داشته به ما اسکناس بدین؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! مگر اینکه از اموال صاحب سایت بدن که بستگی به قوانین اون کشور و بین الملل داره...
به نظر من در بهترین و رویایی ترین حالت اینه که مثل ایگولد سایت برگردونده بشه و یوزرها به اکانتشون دسترسی داشته باشن ولی باز هم دو زار واحد پولیش ارزش نداره!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
فکری به حال پرفکت مانی و اوکی پی بکنید، چقدر احتمالش هست به سرنوشت لیبرتی دچار بشن... لییبرتی رو چند بار گفته بودن بی پشتوانه هست اما باز خیلیا روش کار میکردن،

برداشت به کجا ؟! همیشه پول از یه حسابی به حساب دیگه ای میرفته ... اگه منظورت اینه که یکی که خبر نداره رو پیدا کنی و بکنی تو پاچش که دمت گرم!!

ایبرتی به جرم پولشویی بسته شده، یوزر های سابت هم از نظر آمریکا مجرم محسوب میشند، پولی هم در کار نخواهد بود چون از اول هم پولی در کار نبوده. اموال صاحب سابت هم میره تو جیب آمریکا.

برگشتی هم در کار نیست چون آمریکا نو این جور مسائل اصلن شوخی نداره!

چی رو بکنه تو پاچه؟!!! حسابی که بالا نمیاد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه اینها هم کلاه مردم رو برداشتند و از اعتمادشون سو استفاده کردن. من از لیبرتی استفاده میکردم برای شارژ اکانت دامنه و میزبانی

اخه پیمنتهای دیگه ایران رو قبول نمیکنن. اینم اگه جمع بشه برای شارژ اکانت دامنه و اینها به مشکل میخوریم...

سایتشون کلا دان شده. میگن رئیسشو دستگیر کردن. البته من فکر نکنم. اینا پول مردم رو برداشتن.

در ضمن لیبرتی یه چیز جدیدی اضافه کرده بود که میشد پول رو به کردیت کارت انتقال داد. فکر کنم اون باعث مشکل شده چون اینطوری پولشویی میشه.

قبلا پول فقط تو چرخه خود لیبرتی بود و نمیشد از چرخه بیرونش اورد . اما بعد از اضافه شدن اون ویژگی این قدرت به تبهکاران داده میشد که ازش برای پولشویی و انتقال پولهایی که از راه های خلاف بدست اوردن استفاده کنن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برای همیشه با لیبرتی خداحافظی كنید ، هیچ برگشتی در كار نخواهد بود چونكه BBC به طور كامل خبر رو تایید كرد :

BBC News - Liberty Reserve digital money service forced offline

تمامی سرور ها و ... ضبط شدن ، من هم با خیال راحت قید 57 دلارم رو زدم .

رفتیم سراغ پی پال ولی این یكی كه همیشه در حال استرس و عذابی :eek:

پی پال خیلی معتبره اما برای ایرانیها قابل استفاده نیست. اینقدر مدارک احراز هویت میخواد که ایرانی بدبخت اصلا راهی نداره که توش عضو بشه. گاها زنگ میزنن به شمارت .

تنها راه استفاده از پی پال این هست که کسی در خارج از ایران برات اکانت باز کنه و کارهای مربوط به تراکنش های مالی رو اون انجام بده.

لیبرتی هم به نظر من دیگه رفته. پول مردم رو هم بالاکشید و رفت. مثل اون ایگلد از خدا بی خبر.

غیر وب مانی جایگزینی هست که بشه ازش استفاده کرد ؟

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
متاسفانه تمام حدس و گمان های مربوط به مصادره سرورها، دامین ها و سایر دارایی های لیبرتی ریزرو به یقین تبدیل شد. دولت آمریکا بنر مخصوص (دامین های ضبط شده) رو در سایت لیبرتی ریزرو قرار داد. لیبرتی ریزرو به تاریخ پیوست. به نظر من دیگه هیچ امیدی به بازگشت سایت و حتی پول کاربران نیست.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
چرا مطالب من رو سانسور میکنن و نمیزارن حرفام گفته شه؟

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
عزیزان خبر خوبی دارم براتون البته یقین ندارم اما بهتون قول میدم به احتمال 90 درصد لیبرتی برمیگرده.چندین سایت سرمایه داشتم که الان نمیتونم برداشت کنم به خاطر این مشکل لیبرتی به مدیر اون سایت های که ایمیل میزدم همشون میگفتن که لیبرتی برمیگرده و مبالغ کاربران هم دست نخورده.میدونم اون مدیر سایت ها هم قابل اطمینان نیست حرفشون اما خود اون ها هم کلی سرمایه درگیر لیبرتی دارن.و اینکه همه با هم حرفشون یکیه نشون میده حتما خبری هست که میگن لیبرتی برمیگرده.کسی اگه خواست متن ایمیل سایت ها رو براش ایمیل کنم یا بزارم اینجا

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
به سلامتی!

awi1369

Registered User
لایک‌ها
14
عزیزان خبر خوبی دارم براتون البته یقین ندارم اما بهتون قول میدم به احتمال 90 درصد لیبرتی برمیگرده.چندین سایت سرمایه داشتم که الان نمیتونم برداشت کنم به خاطر این مشکل لیبرتی به مدیر اون سایت های که ایمیل میزدم همشون میگفتن که لیبرتی برمیگرده و مبالغ کاربران هم دست نخورده.میدونم اون مدیر سایت ها هم قابل اطمینان نیست حرفشون اما خود اون ها هم کلی سرمایه درگیر لیبرتی دارن.و اینکه همه با هم حرفشون یکیه نشون میده حتما خبری هست که میگن لیبرتی برمیگرده.کسی اگه خواست متن ایمیل سایت ها رو براش ایمیل کنم یا بزارم اینجا

بزار ببینیم! :)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوستان چی رو ببینید؟

صفحه سایت رو مشاهده کنید، دیگه نیازی به چیزی نیست

دوستانی هم که مشکل دارند از لینک زیر نگاه کنند

http://sci.libertyreserve.com

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب لیبرتی هم رفت... پول مردم هم رفت...

FATAL1TY

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان چی رو ببینید؟

صفحه سایت رو مشاهده کنید، دیگه نیازی به چیزی نیست

دوستانی هم که مشکل دارند از لینک زیر نگاه کنند

http://sci.libertyreserve.com

به به چه لوگوهای قشنگی!:p
خطر از بیخ گوش ما یکی رد شد!

یعد یه چیز دیگه این 100و150 تومنی که افتاده روی دلار به خاط لیبرتی نبوده که احیانا آیا؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
به به چه لوگوهای قشنگی!:p
خطر از بیخ گوش ما یکی رد شد!

یعد یه چیز دیگه این 100و150 تومنی که افتاده روی دلار به خاط لیبرتی نبوده که احیانا آیا؟

شما چون خطر از بیخ گوشت گذشته باید خوشحال باشی که یک عده دیگه کلی از سرمایشون از دست رفته؟؟

واقعا متاسفم!

$habahang

Registered User
لایک‌ها
48
به این راحتی که شما میگی نیست

من و شما دسترسی به هیچی نداریم فکر می کنیم طرف که توی اروپا بوده و 28000 دلار توی لیبرتی پول داشته خیلی راحت با این قضیه کنار میاد، اونم یه شرکت معتبر!
اینجوری نیست!

در هر صورت باید صبر کرد و دید چه اتفاقاتی در آینده میوفته

متاسفانه همین مساله 28000 دلار که در خبر بی بی سی بهش اشاره شده، نشون میده تصمیم دارن اجازه ندن لیبرتی برگرده. گزارش بی بی سی رو که بخونید میبینید تماما سعی کردن نشان بدن که لیبرتی فقط یک شبکه پولشویی بوده و کل خبر بی بی سی جهت دار هست.. تنها جایی که از نقل و انتقال قانونی لیبرتی اسم برده مربوط به شرکت epay و موجودی 28000 دلاری اونها بوده که در واقع وسط گزارش بی بی سی مثل یک جوک هست. شرکتهایی هستند که موجودی صدهاهزار دلاری و گردشهای میلیون دلاری برای بیزینسهای قانونی با لیبرتی داشتند. این که این وسط یک شرکت با موجودی 28000 دلار رو اشاره می کنند، در واقع به خاطر ناچیز جلوه دادن فعالیتهای قانونی لیبرتی هست. به نظر یه بایکوت خبری هم روی موضوع ایجاد کردند. اینکه خیلی از تبهکاران از لیبرتی برای پولشویی استفاده کردند دلیلی برای دستگیری مدیر لیبرتی و بستن شبکه لیبرتی نمیشه. خیلی از همین تبهکاران هم از پل خیابان بروکلین برای جابجایی و انجام فعالیتهای تبهکاری استفاده می کنند ولی کسی شهردار نیویورک رو برای ساختن این پل و خیابانهایی که تبهکاران از طریق اونها فرار می کنند رو دستگیر نمیکنه. متاسفانه این موضوع بیشتر یک جنگ اقتصادی به نظر میرسه تا مقابله با پولشویی. لیبرتی کارمزد نقل و انتقالش به شدت پایین و رقابتی بود و تنها راه برنده شدن در این رقابت همین بود که کردند. متاسفانه خبر رویترز هم که الان اومد بد از بدتر! هر چند باز هم امیدوارم لیبرتی برگرده و همه دوستان به پولشون برسند.

Last edited:

javidjava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
مرگ بر امریکا:D

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
متاسفانه همین مساله 28000 دلار که در خبر بی بی سی بهش اشاره شده، نشون میده تصمیم دارن اجازه ندن لیبرتی برگرده. گزارش بی بی سی رو که بخونید میبینید تماما سعی کردن نشان بدن که لیبرتی فقط یک شبکه پولشویی بوده و کل خبر بی بی سی جهت دار هست.. تنها جایی که از نقل و انتقال قانونی لیبرتی اسم برده مربوط به شرکت epay و موجودی 28000 دلاری اونها بوده که در واقع وسط گزارش بی بی سی مثل یک جوک هست. شرکتهایی هستند که موجودی صدهاهزار دلاری و گردشهای میلیون دلاری برای بیزینسهای قانونی با لیبرتی داشتند. این که این وسط یک شرکت با موجودی 28000 دلار رو اشاره می کنند، در واقع به خاطر ناچیز جلوه دادن فعالیتهای قانونی لیبرتی هست. به نظر یه بایکوت خبری هم روی موضوع ایجاد کردند. اینکه خیلی از تبهکاران از لیبرتی برای پولشویی استفاده کردند دلیلی برای دستگیری مدیر لیبرتی و بستن شبکه لیبرتی نمیشه. خیلی از همین تبهکاران هم از پل خیابان بروکلین برای جابجایی و انجام فعالیتهای تبهکاری استفاده می کنند ولی کسی شهردار نیویورک رو برای ساختن این پل و خیابانهایی که تبهکاران از طریق اونها فرار می کنند رو دستگیر نمیکنه. متاسفانه این موضوع بیشتر یک جنگ اقتصادی به نظر میرسه تا مقابله با پولشویی. لیبرتی کارمزد نقل و انتقالش به شدت پایین و رقابتی بود و تنها راه برنده شدن در این رقابت همین بود که کردند. متاسفانه خبر رویترز هم که الان اومد بد از بدتر! هر چند باز هم امیدوارم لیبرتی برگرده و همه دوستان به پولشون برسند.

توی خبر رویترز یه اشاراتی شده ... منم فقط امیدوارم!

بالا