• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث های عمومی به مسائل کلوپ های هواداری فوتبال

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
یه آقایی می خواست هاست رو تقابل کنه . کوشش ؟

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
football-fever.ir

قبول دارم.

به امید موفقیت مینوشیم.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
football-fever.ir تصویب شد .
اوه ... نه ، این اسم مشکل spell نداره ولی یه مقدار بلنده و مهم تر از اون خط فاصله هم داره.
من به ذهنم فشار آوردن چیزی بهتر از euroclubs.ir پیدا نکردم. هم دامنه گسترده ای داره. هم کج فهمی نداره. مشکل spell هم نداره. خیلی هم بلند نیست.
ضمنا من همچنان که گفته بودم هاستینگ رو تقبل می کنم.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
راستی بچه ها ! یک تجربه که شخصا بدست آوردم:
ما دو - سه سال پیش با چند نفر دور هم جمع شدیم تا یک انجمن دانش آموزی تشکیل بدیم. اول شروع کردیم به بحث های فرعی و اساس نامه و خلاصه از این مسائل. حدود 6-7 ماه وقتمون رو گرفت. بعدش هم این قدر توی خواب این جلسات بودیم که بدون این که کاری انجام بدیم این انجمن به زباله دان تاریخ پیوست.
خیلی به اساس نامه و بحث های مدیریتی و این جور چیزا گیر ندید.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اگر این euroclubs.ir مورد تاییده بگید تا ثبتش کنم ، هاست رو هم تنظیم کنم روش.
در مورد طراحی هم متاسفانه وقت نمی کنم. وگرنه می زدم تو گوشش! یکی باید زحمتش رو بکشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
میگم چطوره یه نظر سنجی درست کنی و از کاندیدا ها رای گیری بشه

1. euroclubs
2. football-fever
3. eurochamps

اینجوری هر کی داره یه سازی میزنه و بهتره با رای غالب اسم سایت انتخاب بشه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
میگم چطوره یه نظر سنجی درست کنی و از کاندیدا ها رای گیری بشه

1. euroclubs
2. football-fever
3. eurochamps

اینجوری هر کی داره یه سازی میزنه و بهتره با رای غالب اسم سایت انتخاب بشه.

خفن تایید میشه

راستی بچه ها ! یک تجربه که شخصا بدست آوردم:
ما دو - سه سال پیش با چند نفر دور هم جمع شدیم تا یک انجمن دانش آموزی تشکیل بدیم. اول شروع کردیم به بحث های فرعی و اساس نامه و خلاصه از این مسائل. حدود 6-7 ماه وقتمون رو گرفت. بعدش هم این قدر توی خواب این جلسات بودیم که بدون این که کاری انجام بدیم این انجمن به زباله دان تاریخ پیوست.
خیلی به اساس نامه و بحث های مدیریتی و این جور چیزا گیر ندید.

دوست عزیز اینجا انجمن دانش آموزی نیست . کار بزرگ افکار بزرگ و برنامه ریزی دقیق می خواد .
هر قدم اشتباه ممکنه به نابودی به انجامه ....

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چرا؟!
نه كه مخالف باشم ميخوام بدونم

که معلوم بشه سایت ایرانیه! البته از com. هم بدم نمیاد ولی اینو ترجیح میدم.
============================================
میگم تو نظر سنجی دامنه ها هم گزینه داشته باشن. مثلا:

football-fever.ir
football-fever.com

euroclubs.ir
euroclubs.com

eurochamps.ir
eurochamps.com

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیز اینجا انجمن دانش آموزی نیست . کار بزرگ افکار بزرگ و برنامه ریزی دقیق می خواد .
هر قدم اشتباه ممکنه به نابودی به انجامه ....
نمی خواستم در این مورد بیشتر اینجا توضیح بدم ، چون موضوع بحث رو عوض می کنه. ولی باز دیدم لازمه که بگم.
دوست عزیز ! احتمالا با شنیدن انجمن دانش آموزی فکر کردی یه چیز ماست مالی بود! نه عزیزم... اون انجمن اسمش انجمن دانش آموزان نخبه (چه با کلاس) بود و این سایت در مقابل اون از نظر من پروژه کوچیکی هست.
همین حالا هم که می بینی گفتم هیچ کار نکردیم ، یه جشنواره فناوری اطلاعات برگزار کردیم که حدود 7-8 میلیون تومان خرجش شد. کارهای دیگه ای هم انجام دادیم که اون ها هم 3-4 میلیون خرجش شد.ولی با توجه به اینکه اهداف بزرگتری داشتیم می گم موفق نبود.
آخرش هم در مورد بحث هایی که در مورد اساس نامه و مدیریت انجمن پیدا کردیم ، رهاش کردیم.
شما هم اگه به این مسائل گیر بدید 300 درصد شرط می بندم شکست خواهید خورد.
ضمنا از دوستان می خوام این بحث رو کش ندند و به بحث اصلی که انتخاب اسم هست بپردازند.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
که معلوم بشه سایت ایرانیه! البته از com. هم بدم نمیاد ولی اینو ترجیح میدم.
============================================
میگم تو نظر سنجی دامنه ها هم گزینه داشته باشن. مثلا:

football-fever.ir
football-fever.com

euroclubs.ir
euroclubs.com

eurochamps.ir
eurochamps.com
این جوری که .com و .ir جدا باشند خوب نیست. چون رای ها پخش میشه و جالب نمیشه. فکر کنم اگه اول روی اسم رای گیری کنیم و بعد اگه لازم بود در مورد پسوند رای گیری می کنیم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این جوری که .com و .ir جدا باشند خوب نیست. چون رای ها پخش میشه و جالب نمیشه. فکر کنم اگه اول روی اسم رای گیری کنیم و بعد اگه لازم بود در مورد پسوند رای گیری می کنیم.

آره حق با توئه. ولی منظورم اینه که بهتره برای دامنه هم نظرسنجی بشه.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من با دانشمند موافقم .
طراحی رو کی تقابل می کنه ؟
من به اسم euroclubs.ir خیلی خوشبینم .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
خط فاصله مشکل ایجاد نمی کنه ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
زود بگید و کارو تموم کنید .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مدیران : ما فعلا 7 کلوپ هواداری رو تو سایت به تصویب رسوندیم وظایف این 7 کلوپ رو در زیر بهتون عرض می کنم .

کاری که از این 7 کلوپ انتظار داریم : خوب اگه می خوایم تو کار موفق شیم و سایتی خوب و جامع رو به دست مردم بدیم باید پشتکار داشته باشیم و این پشتکار به این معنی نیست که 24 ساعته تو سایت باشیم و ازش بازدید کنیم . ما توقع زیادی از شما نداریم . فقط می خوایم تا سایت یه کم روبراه شه و باید هر روز به روزش کنیم . انتظاری که از شما داریم به روز کردن کلوپ خودتونه . یعنی روزی شده یک خبر هم بذارید بسه . فقط اعلام حضور کنید . الان بجز کلوپ اینتر می لان که شامل 2 مدیر هستش بقیه کلوپ ها یک مدیر داره و یا باید به مدیرهاش اضافه کنند یا کارشون رو بیشتر کنن . پس ختم کلام شد ما انتظار داریم در روز یک بازدید کلی از کلوپ خودتون داشته باشید و یک بازدید از نویسنده هاتون و اگه نویسنده های فعالی داشته باشید بهتون سر سال پاداش می دیم . سعی کنید تا شناخت کامل از کسی ندارید به سایت دعوتش نکنید . ( خودتون استادین )

کپی برداری از خبرگذاری های ایرانی ممنوع : خوب ما چون می خوایم پیشرفت کنیم و یه خبرگذاری تقریبا موفق باشیم نباید به هیچ وجه از سایتهای ایرانی کپی برداری کنیم . حتی با ذکر منبع . من در روز شبها به این 7 کلوپ هواداری سر می زنم و اگه ببینم کسی خبری رو از جایی کپی کرده هم به مدیر اون کلوپ تذکر می دم هم به اونی که خبر رو گذاشته تو سایت . پس مدیرها قبل از هر کاری نویسنده هاشون رو روشن کنن . پس کپی برداری از سایتهای فارسی زبان ممنوع .

چند تا از بچه ها پرسیده بودند که می تونیم اسپانسر برای بخش خودمون بگیریم یا نه .
باید بگم که آره می تونید ولی با هماهنگی بقیه هیئت مدیره . اگه خواستید می تونید اسپانسر بگیرید .

هر مدیر حق اینو نداره که بیشتر از 6 نفر نویسنده به بخش خودش بیاره . عوض کردن منوی بخش خود باید با هماهنگی صورت بگیره . اگه یک مدیر تا 1 هفته بازدید از قسمت خودش نکنه یک مدیر دوم از نویسنده ها انتخاب می کنیم تا بازدید ها رو انجام بده تا مدیر اصلی بخش بیاد .
این ناقص بود ولی فعلا اوایل کاره و اصلا به کسی سخت نمی گیریم تا کار جا بیوفته .

درباره آدرس هم بگم که http://football-fever.ir رو به تصویب رسوندیم و می ریم سر خرید فضا . یا euroclubs.ir .
دانشمند خان می خواستند هاست رو تقابل کنند . اگه رو حرفشون هستن بیان زحمتشو بکشن اگه هم نه که باید خودمون بخریم . یه قیمت هم یکی برامون بذاره ببینیم چیکار کنیم . فعلا با یه اسم کار می کنیم ولی در آینده چند اسم دیگه هم برای سایت انتخاب می کنیم تا بازدید ها بیشتر بشه .
برای کل سایت یک فروم درست می شه و هر کلوپ برای خودش یک فروم مخصوص نداره . یک فروم کلی برای سایت می ذاریم . مثلا : http://forum.football-fever.ir
اگه اسپانسر بگیریم مسابقه پیشبینی هم توی سایت می ذاریم تا اعضا مسابقات اروپایی رو پیشبینی کنن .
البته بازیهای همین 7 تیم .
یه چیزایی اضافه کنید به اینا دیگه .
چی کم داره ؟
gentleman.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
راي من www.Football-fever.com
واااااي چه شود!!

با انتخاب com . به جهاني شدن فكر كنيد
و با انتخاب Football-fever به وسعت عمل!!:D
اگه يه روزي جام ملت هاي اروپا باشه بايد وايسيم نگاه كنيم و هيچي نگيم چون اسم سايتمون كار مارو به باشگاهها محدود ميكنه؟؟!!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
خب این رای گیری رو چطوری برگزار کنیم؟؟؟ توی همین پی تی باشه؟ کی می تونه توی این رای گیری شرکت کنه؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
با انتخاب com . به جهاني شدن فكر كنيد
و با انتخاب Football-fever به وسعت عمل!!:D
اگه يه روزي جام ملت هاي اروپا باشه بايد وايسيم نگاه كنيم و هيچي نگيم چون اسم سايتمون كار مارو به باشگاهها محدود ميكنه؟؟!!
این تذکر شما به جاست! اگر بخواید می تونیم euro2007.ir رو ثبت کنیم. با توجه به اینکه الآن اول سال 2007 هست موقع خوبیه!
فقط هر سال باید نام دامنه عوض بشه که سایت های زیادی این کار رو می کنند.
مثلا gfo یاEaSports

بالا