به نقل از tintin :
اون جمله ی دادگاه و فلان رو خودم گفت بهنام جون !!! به قول بچه هاش چیه !
اما مقایسه :
سیمبین p910 از نوع uiq هست ولی ماله 7710 از نوع سری 90 که می بینید uiq خیلی قوی تره
p910 کیبورد داره که برای بیزینس من ها خیلی لازمه
صدای p910 شفاف تره
p910 شماره گیر داره
p910 طراحی خیلی بهتری داره
p910 وزنش کمتره و ابعادش کوچکتره
p910 دوربینش به علت قدیمی بودنش ضعیفه و گرنه اگر بنا به مقایسه ی یک ساله باشه می بینید که 7710 پیش p990
داشتن IRDA
صفحه نمایش 262000
پخش بعضی فایلهای مولتی مدیا
و ...
هیچی نیست . باز p910 پیش 7710 یک حرفی برای گفتن داره
اما مزایای 7710 :
LCD بزرگتر ( که البته اونقدر وایده که عملا خیلی کاربرد نداره و تازه باعث عریض تر شدن گوشی شده )
دوربین بهتر ( هر چند در مقایسه با VGA خیلی بهتره ولی اصلا برای کسی که دنبال دوربینه بدرد نمی خوره )
رادیو FM ( که من این مورد رو قبول دارم یک حسنه واقعیه )
اولا که نیازی به مقایسشون نبود و مقایسه این دو تا بحثش بیشتر از این حرفهاست ...
بعد هم به هر حال اگرم شما گفته باشی اونو که بدتر !!! باید بیشتر روش دقت کنی ...
بعد هم در مورد سیمبیان قبلا گفتم ! ... ببین سیمبیان اول راهشه ... مثل داس میمونه ... هنوز به اوج خودش نرسیده که برنامه نویس دستش باز باشه ... دیگه UIQ و سری 90 فرق چندانی نمی کنن ...
بعد هم اکثر تفاوتهایی که گفتی تفاوت Desing بود ...
باطری فوق العاده 7710 رو نگفتی ...
تعداد رنگ رو گفتی ولی نگفتی که کیفیت LCD 7710 فوق العادست ...
بعد هم بیزینش من ها وقت کار کردن با دکمه های ریز P910 رو ندارن و بیشتر ترجیح میدن که از شورتکات ها برای رسیدن به مقصدشون استفاده کنن ... میان از وسعت LCD 7710 و کیبورد تاچ اسکرین استفاده می کنن و تایپ می کنن ... من خاطراتمو تو 7710 با سرعت بسیار بالایی مینوشتم ...
بعد هم کیفیت تاچ اسکرین 7710 و همچنین مقاومتش به مراتب بالاتر از P910 هستش ...
رادیو رو هم که اشاره کردی ..
منظورت از فایل مولتی مدیا چی بود ؟؟؟ چه فرمتی ؟؟؟ همه فرمتهاشون مشترکند
IRDA هم که دیگه کارایی نداره ...
در مورد دوربین : مازیار برای مقابله با طرفدارای نوکیا از این سلاح سال تولید استفاده می کنه که شما هم استفاده کردید ... ولی اینجا قراره بدون تعصب حرف بزنیم ... و من عرض کردم که قصد ما مقایسه دو گوشی هم کلاسه ... نه دو گوشی که توی یه سال تولید شدند ... Design سلیقه ایه ... اصلا در موردش قطعی نظر نده ... شخصی نظر بده ...
در مورد صدا ... قطعا صدای P910 و کلا سونی اریکسون بهترینه ... ولی من شخصا صدای 7710 رو بیشتر می پسندم ... کلا تیپ صدای نوکیا رو بیشتر میپسندم !! سلیقست دیگه
در کل باید ببینی که کی چی میخواد ؟؟؟ به قول یکی از دوستام : هر کی هر جور راحته