behnam_wk8
Registered User
به نقل از tintin :البته منظور از بحث منطقی و بدون تعصب این نیست که از هیچ چیزی دفاع نکنیم !!!
تعصب و بحث غیر منطقی بیشتر شبیه کل کله اما خوب شما هم روی تعصبتون دارین حرف می زنین !
چون همش تجربیاتتون رو از 7710 می گین
شما با کیبورد p910 کار کردین ؟ واقعا سریعه و در شکل دکمه هاش کوچیک بنظر میاد . حتی از پشت ویترین ها هم کیبوردش
بسیار کوچیکه ولی راحت میشه باهاش تایپ کرد
سیمبین هم چندان اول راهش نیست و خوب سری 90 هم که می دونید دیگه تولید نمیشه . پس اصلا جای بحث نداره
بعد هم چطور میگین کیفیت صفحه ی 7710 بالاست ؟ من نگفتم کیفیتش پایینه گفتم از P910 پایینتره ( اونم جزئی )
در مورد باطری هم فرق چندانی ندارن . بستگی به مصرف داره
اون فرمتها رو هم xPlod جان در تاپیک مقایسه ی این دو تا گفته بودن . یکیشون ogg بود
کیفیت تاچ اسکرینشون هیچ فرقی با هم نمی کنه . ضمن اینکه P910 به خاطر داشتن امکانی که به شما اجازه می ده
مناسب با چشمتون محل کلیک رو تعیین کنید سرتر هم هست . ولی واقعا حمل 7710 سخته . این رو موبایل - ریویو
هم میگه :
http://www.mobile-review.com/review/nokia-7710-en.shtml
متاسفانه فرصت پیدا کردن متن رو نداشتم ولی یکبار DC بشین و بخونین
من تعصب ندارم که !!! از اون حرفها زدیا ... در ضمن من پسر عموم P910 داره ... باهاش زیاد کار کردم ..
بعد هم بحث من در مورد کیفیت LCD بود که قطعا از P910 بالاتره ... نه تعداد زنگ ! ... تعداد رنگ ربطی به کیفیت و شفافیت و وضوح LCD نداره ...
در کل ... زیاده بحثش ... که قبلا هم شده بحثش ... بازم برمیگرده به ایمکه هر کی هر جور راحته !! ایند باید با طلا نوشت !!