• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
از بارسلون به خاطر اخراج کردن گواردیولا و رونالدینهو و دکو و چنتن از ستار هاشو که اخراج کرده و الان فکر کنم همین بلا رو سر نیمار یا مسی بیارن از رئال به خاطر اینکه ستاره نابودمیکنه از مورینیو به خاطر خودخواهیاش

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تصور میکنم داریم وارد دور باطل میشیم. من آمادگی ادامه بحث رو دارم به شرطی که فضای سوء تفاهم ایجاد نشه. من هرگز نخاستم مجیدی رو کوچک کنم. کما اینکه عملکرد و سابقه افراد بسیار گویا تر از اونه که با دوتا مبحث نوشتاری بشه کتمانش کرد. من شخصا (و هنوز) از طرفداران فرهاد مجیدی بودم. از زمانی که در بهمن بود و اساسا در نقش مهاجم کاذب یا هافبببک طراح بازی میکرد و پاسهای تو درش به مراتب زیباتر از جباری امروز بود. هنوز به باور من بزرگترین اشتباه و حتی خیانت بلاژویچ در عدم راهیابی ایران به جام جهانی 2002 به دلیل استفاده نکردن و دعوت نکردن از فرهاد مجیدی و داریوش یزدانی بود... بحث آبی و قرمز به کنار... شما چون از ستونهای قدیمی طرفداران فرهاد مجیدی در پی تی هستید و من به حساسیت فوق العاده شما واقفم، عکس العملتون رو درک میکنم. اما تردید نکنید که دچار سوء تفاهم شدید. مثال مجیدی مثال انتخابی بود که مسیر یک عمرش رو تعیین کرد. من در پست قبلیم هم اشاره کردم که نمیتونم رد کنم این موضوع رو که فرهاد خودش هم دلش میخواست. اصلا چرا راه دور بریم؟ امروز همه مهرداد میناوند رو پیشکسوت پرسپولیس میدونن در حالی که در همون مقطع استقلال هم بسیار به جذب میناوند نزدیک بود و اون به پرسپولیس اومد. بگذریم... شما اساسا لب کلام من رو نگرفتید...

مهدی هاشمی نسب و علیرضا واحدی نیکبخت اتفاقا جزو اون دسته از بازیکنها هستن که کاراکتر قدرتمندی ندارن. بازیکن اگر به توانایی های خودش مومن باشه، برای کور کردن چشم باشگاه و هوادارهای سابقش دست به هر کاری نمیزنه. این رو در فوتبال ایران میگم که اینطور مناسبات بسیار پررنگ تر هستن. اما اونها خواستن دل بسوزونن... فقط هم بحث پول نبود. همون سالها پاس با سردار آجورلو هم باشگاه بزرگی بود و هم پول خوبی میداد. اینکه جباری و آندو کریمی و نکونام به تیم رقیب نمیان دقیقا براساس شخصیت قدرتمند ترشونه نسبت به نیکبخت و هاشمی نسب. هاشمی نسب که محو شد، سرنوشت نیکبخت امیدوارم بهتر باشه...

بله گفتم برای نورسیده های استقلالی مجیدی ستاره است، چون کارو حق وردیان رو نمیشناسن... چون ایرج دانایی فرد رو نمیشناسن... چون اسم کارگر جم به گوششون نخورده. چون تا همین چندی پیش بخش بزرگیشون غلامحسین مظلومی رو نمیشناختن... منظورم این نیست که حالا در استقلال افتخارات فردی کدوم بازیکن بیشتر از بقیه است... امیدوارم تاریخ رو دوباره بخونیم. من گفتم دهه 50 به بعد چون لیگ متمرکز سراسری از اوز زمان آغاز شد. مسابقات فوتبال در ایران درسته که سابقه اش به حسینعلی خان سردار میرسه اما اگر بخواین دوران تیمهای طوفان و دارایی یا کلوب تهران و کلوب اهواز رو رو کنیم که تعدادی مسابقات پرامنده رو شامل نیشه و بس... دهه چهل هم در انحصار فوتبال تهران و تیمهای شاهین (پرسپولیس از 47) دارایی و تاج بوده و نه لیگ سراسری کشور و یا حتی مسابقات حذفی کشوری. نتیجه همه اینها هم خلاصه میشد در تیم ملی و موفقیتهاش. پس بیراه نگفتم اگر از دهه 50 شروع کردم و هدفم احیانا تحقیر تیم دیگه ای نبوده. منابع حرفهام درباره حضور پرسپولیس در جام باشگاههای آسیا رو هم در سلسله مطالبی که به زودی در تاپیک پرسپولیس آغاز میکنم خواهم گفت. البته دیوار حاشا همیشه بلنده کما اینکه حتی بعضی بازیکنان استقلال اساسا بازی شهریور 52 رو از بیخ منکر میشن...

نهایتا اینکه، اگر بنا و تصمیم بر این باشه که به هر قیمتی، و با هر توجیهی، فقط بخایم آمار قهرمانیهامون رد در داخل و احیانا در آسیا بالاتر ببریم که بحثی نیست و استقلال در این ظرفیت سازی پیشتازه. وگرنه فوتبال این مملکت فلصله جندین فرسنگی خودش با فوتبال دنیا رو چندید برابر خواهد کرد. ضمن اینکه دوست عزیز، من در پست قبلیم به صراحت گفتم، در نمودار سینوسی مدیریت استقلال همیشه ردپای یک نفر تکرار شده و این یعنی شالوده سازی برای مدیران بعد یا دوره بعدی مدیریت همون فرد. واعظ هم بر همین شالوده قهرمان شد...

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
وقتی الهی قمشه‌ای از اردوی تیم ملی قهر کرد!

«آقای الهی قمشه‌ای را آوردند برای روحیه دادن به تیم و کار روانی روی بازیکنان اما بازیکنان تیم ملی آن‌قدر او را مسخره کردند که آقای قمشه‌ای قهر کرد و رفت.»

4

به گزارش ایسنا به نقل از قانون‌آنلاین، تیمی که برای حضور درجام جهانی98 به فرانسه رفت، حاشیه‌های زیادی داشت. چه قبل از جام و چه در حین جام اتفاقات زیادی افتاد و برای مربیان وقت تیم ملی خیلی سخت بود که بازیکنانی مثل خداداد، دایی و ... را کنترل کنند.
هر چند وقت یک‌بار اسرار پشت پرده اتفاقات آن زمان فاش می‌شود و اکنون که تیم 98 با آن شرایط در بازی نمادین پریشب حاضر شد و بار دیگر ستاره‌های آن زمان در رسانه‌ها مطرح شدند، فرصت خوبی است تا یکی از حاشیه‌های آن زمان را برای اولین بار افشا کنیم.
فرشاد فلاحت‌زاده، یکی از ملی‌پوشان آن زمان می‌گوید: «تیم حاشیه‌های زیادی داشت و نمی‌شد ما بازیکنان را جمع کرد. مثلا یک بار وقتی در اردوی ایتالیا بودیم آقای الهی قمشه‌ای را آوردند برای روحیه دادن به تیم و کار روانی روی بازیکنان. اما بازیکنان تیم ملی آن‌قدر او را مسخره کردند که آقای قمشه‌ای قهر کرد و رفت. حتی کریم باقری و خداداد عزیزی و استاداسدی پوست تخمه پرت می‌کردند روی سر ایشان.»

salman_m2h

Registered User
لایک‌ها
238
بایرن مونیخ ( از همون قدیم حس بدی از تیم داشتم )
کریس رونالدو ( حالم از گریه کردنش به هم میخوره . مثل بچه مامانیا )

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ابراهیم تهامی:آقای فردوسی پور دیدی حق با من بود10 گلم می زدم نبودم/خیابانی حقوق بگیر است مقصر نیست/حیف که زن و بچه دارم و مجبورم سکوت کنم/کسا

سایت گل-دنیای عجیبی است کسی که تمام بازی های مقدماتی جام جهانی 98 را بازی کرد و خیلی هم موثر بود نه تنها در جام جهانی نبود بلکه حالا پس از 14 سال در بازی دوستانه با تیم 2014 هم یادی از او نبود.
و حتی روی کاغذ هم اسمش را نیاوردند در همین زمینه با ابراهیم تهامی بازیکن غریبه نسل 98 تماس گرفتیم تا با خودش حرف بزنیم.
این مصاحبه جنجالی و جذاب و البته سوزناک را با ابراهیم تهامی بخوانید.

اوضاع و احوال؟
الان با تیم استقلال اهواز در کنار آقای مهابادی در اردوی بروجرد هستیم.

آیا می توانید در لیگ دسته اول موفق باشید؟
تیم خوبی داریم.فکر کنم بتوانیم با این تیمی که دیده ام به لیگ برتر صعود کنیم.استقلال اهواز جایگاهش این نیست و باید به لیگ برتر برسد.

آقای تهامی چرا در بازی دوستانه 98 و تیم ملی نبودی؟
من که قبلاً هم گفتم الان هم این را فریاد می زنم تا به گوش عادل برسد
آقای فردوسی پور من 1گل که هیچی 10 گل هم می زدم مرا به جام جهانی نمی بردند.
خیلی نامرد هستند که حتی اسم مرا روی کاغذ هم نبردند یعن من اینقدر برایشان سنگین بودم.یعنی من از نسل 98 نیستم.می خواهم بپرسم اگر از نسل 98 نیستم پس از کدام نسل هستم نکند مال زمان علی پروینم؟
آنها مرا دوست ندارند و حتی اسم مرا هم نبردند.آقای خیابانی حتی اسمی هم از من نبرد البته این آقا در بازی های مقدماتی 98 هم اسمی از من نبرد.

یعنی مشکلت خیابانی است؟
نه خیابانی یک گزارشگر است و حقوق بگیر است مجبور است کاری را که به او دستور می دهند انجام دهد.و حتی در بازی با استرالیا که پاس گل هم دادم اسمی از من نیاورد اگر خواستید فیلمهایش را برایتان می آورم.مشکل من همان آقایانی هستند که نمی خواستند من باشم.

این آقایان چه کسانی هستند؟
حیف که زن و بچه دارم و نمی توانم حرف بزنم اما آنها را به دادگاه می کشانم و حقم را می گیرم خیلی در حق من نامردی کردند.
اگر من نود و هشتی نیستم پس کجایی هستم.
من برای کدام تاریخ فوتبال هستم من یک عرب خوزستانی هستم و افتخار می کنم.

خیلی ناراحتی درکت می کنم امیدوارم حق به حقدار برسد؟
دلم گرفته است خیلی دنیای نامردی است من همیشه جواب همه خبرنگاران را داده ام از همه می خواهم از من حمایت کنند.
از مردم که برایشان با جان و دل دویدم می خواهم حمایتم کنند حرفهایشان را بزنند من تنها هستم و دلم بدجوری گرفته است.
خدارا شکر می کنم به عادل فروسی پور همه چیز ثابت شد.

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
از بین بازیکن ها ماتراتزی که سال 2006 با حرکت مزخرفش ایتالیای نالایق رو به قهرمانی رسوند. (نمیگم کاری که زیدان کرد درست بود اما چیزی که خیلی ها نمیدونن اینه که در اون زمان مادر زیدان بدحال و در بیمارستان بود و در ضمن زیدان و همسرش شب قبل از بازی دعواشون شده بود. علاوه بر این اون بازی آخرین بازی زیدان بود و در ضمن اون سال کل تیم رو زیدان میچرخوند و تمام این ها فشار روانی و عصبی رو بهش وارد کرد که قوی ترین آدم ها رو هم به زانو در میاره.)

منفور ترین تیم هم ایتالیا به همون دلیل که قهرمانی رو از تیم و بازیکنی که لایقش بود گرفت.
تيمي که رو يک بازيکن ميچرخه اصلن شايسته ي قهرماني نيست

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
ديشب يادم اومد از چه بازيکني متنفرم...استاد مسلم دريبل دو طرفه....غلام مغز فندقي...
غلامرضا رضايي...

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
فاجعه اخلاقی در خانه مجردی بازیكن یک تیم!

عشق و علاقه چند دختر كم‌سن و سال تازه‌ترین وسیله سودجویی چند فرصت‌طلب اطراف یك تیم باشگاهی است. شنیده‌ها از محل تمرین یكی از تیم‌های پایتخت حاكی از آن است كه این روزها خانه یكی از بازیكنان جدید كه اتفاقا در نزدیكی محل تمرین این تیم هم اجاره شده به خانه مجردی برای اعمال حاشیه‌ای برخی از اطرافیان تیم تبدیل شده است.

ابتدا بحث قلیان و شب‌نشینی مطرح بود، اما این اواخر اتفاقی افتاد كه باعث شرمساری است. ماجرا وقتی اتفاق افتاد كه چند روز قبل و پس از پایان تمرین این تیم، یكی از حاضران در محل تمرین دو تن از دختران هوادار كه بیرون محل تمرین منتظر تردد ستاره‌ها برای گرفتن امضا و عكس یادگاری بودند را به بهانه ملاقات با ستاره‌های تیم به همان خانه مجردی راهنمایی كرده و پس از ارتكاب اعمال تاسف‌آور هر دو را به امان خدا رها می‌كنند.

این البته پایان ماجرا نبوده است، چون فردای آن روز همان دو دختر جوان برخلاف تصور خاطیان كه از ترس آبروی خود دیگر برنمی‌گردند، با حضور مجدد در محل تمرین تیم برای بعضی كاركنان مجموعه خط و نشان می‌كشند كه تاوان كاری كه مرتكب شده‌اند را به‌ زودی خواهند داد.

گویا پس از مشاهده این آبروریزی‌ها، مسئول محل تمرین این تیم ساعت كاری افراد خاطی را از صبح تا عصر به صبح تا ظهر تقلیل می‌دهد كه آب‌ها از آسیاب بیفتد، اما دختران سمج‌تر از این حرف‌ها بودند و وقتی از این مساله مطلع می‌شوند، در پاركینگ محل تمرین جلوی ماشین سرمربی نامدار تیم را گرفته و در مورد اتفاقات رخ داده از او طلب كمك و استمداد می‌كنند.

دو دختر هوادار به سرمربی می‌گویند یكی از نزدیكان خود او نیز در آن اعمال شنیع حضور داشته! آقای سرمربی هم پس از اطلاع به شدت برافروخته و ناراحت شده و برای همه عواملی كه در این اقدام دست داشته‌اند (از بازیكن جدید تیم تا همراهانش) پیغام فرستاده كه بروید دعا كنید تا این آبروریزی رسانه‌ای نشود. ناگفته نماند تمرینات این تیم همچنان در همان مكان برگزار می‌شود.

منبع:جام

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نظری و جمشیدیان مجوز سه‌هفته‌ای و موقت دارند علیپور: ادعای خطیبی و موبایل آقایی کنترل می‌شود/ کار گروه ویژه تشکیل دادیم

حجت‌الاسلام علیرضا علیپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس داشت: ما برای برگزاری سلامت لیگ برتر و کلیه مسابقات فوتبال سه تضمین داده‌ایم. اول مقابله با سوء جریان مالی است یعنی اینکه اگر بازیکنی با باشگاهی قرارداد امضا کند و مشخص شود که او مبلغ اعلام شده را دریافت نکرده با عوامل آن برخورد می‌شود حتی اگر 10 سال دیگر چنین مسائلی فاش شود اکنون هم خیلی باشگاه‌ها نسبت به این مسئله گله دارند که چرا پرونده‌های مالی سال‌های 84 و 85 آنها را بررسی می‌کنیم در حالیکه این دستور صریح بازرسی کل کشور و همچنین فیفا است.

وی ادامه داد: دومین مسئله‌ای که تعهد داده‌ایم این است که نتایج فوتبال طبق مسائل فنی تعیین شود و زد و بندی در آن رخ ندهد در خصوص لیگ حرفه‌ای و جام حذفی شائبه‌ها و شنیده‌هایی در فصل گذشته ایجاد و برخی حرف و حدیث‌ها مطرح شد مثلا در مورد بازی فجر سپاسی و استقلال در نیمه نهایی جام حذفی و همچنین دیدار سپاهان و استقلال در جام حذفی و پنالتی که احمد جمشیدیان زد حرف و حدیث‌هایی را به وجود آورد. اینکه جمشیدیان و محمد مهدی نظری قرار است فصل آینده به استقلال بروند و شائبه‌هایی را به وجود آورد.

علیپور تصریح کرد: بعد از تحقیق متوجه شدیم باشگاه استقلال در نیم فصل نقل و انتقالات فصل گذشته با جمشیدیان و نظری مذاکره کرده است البته این مذاکرات کاملا قانونی و در زمان نقل و انتقالات بوده و هیچ مورد قانونی نداشته است. حتی مدیر عامل محترم باشگاه سپاهان آقای رحیمی با مدیرعامل باشگاه استقلال آقای فتح‌الله زاده هم مذاکرات مستقیم داشته‌اند اما به دلیل تکمیل شدن ظرفیت فهرست استقلال انتقال جمشیدیان و نظری به این تیم منتفی شده است؛ ضمن اینکه کارشناسان ما نوع بازی این دو بازیکن را در فصل گذشته مقابل استقلال بررسی کردند و آن را اقدام به تبانی ندانستند با این حال برای آنکه شک و شبهه به طور کامل برطرف شود به نظری و جمشیدیان مجوز موقت سه هفته‌ای دادیم تا در لیگ برتر این فصل حضور داشته باشند و بررسی‌های بیشتر انجام شود این مسئله را هم به خود بازیکنان، مدیر تیم و مدیر باشگاه استقلال هم گفته‌ایم به همین خاطر هم این دو بازیکن به هیئت رسیدگی به تخلفات آمده بودند به طور قطعی بدانید اگر این شائبه‌ها اثبات شود با کلیه عوامل آن بدون ملاحظه و قانونی برخورد خواهد شد چه مدیرعامل، چه سرمربی، چه ایجنت و ... با همه آنها برخورد خواهد شد.

علیپور با اشاره به توانایی‌های فنی استقلال عنوان کرد: استقلال تیم خیلی خوبی است. فصل گذشته نیز دروازه‌بان و خط دفاعی این تیم در 8 مسابقه تیم ملی فقط دو گل دریافت کردند البته مهدی رحمتی در 5 مسابقه تیم ملی حضور داشت ضمن اینکه در مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا و در بازی با تیم الشباب امارات یکی از بازیکنان استقلال به من گفت که داور مسابقه به او گفته است تیم استقلال همان تیم ملی ایران است و بسیار هم قدرتمند است.

وی ادامه داد: 5 بازیکن از 11 بازیکن اصلی تیم ملی در استقلال حضور دارند و نباید پیرامون کار فنی خوب و قدرت تیمی استقلال شک و شبهه ایجاد کنیم.

علیپور با اشاره به تضمین سوم برای سلامت مسابقات لیگ گفت: با استفاده از مواد نیروزا نیز به طور قطع یقیین برخورد خواهیم کرد و ما در مورد این سه موردی که گفتم محکم و قاطعانه و قانونی با متخلفان برخورد خواهیم کرد.

علیپور در مورد اظهارات رسول خطیبی سرمربی گسترش فولاد تبریز گفت: در لیگ سیزدهم ما یک کارگروه 5 نفره از کارشناسان برای برخورد با تخلفات تشکیل داده‌ایم. در این مورد هم نظر رسول خطیبی را می‌شنویم و صحبت های سعید آقایی، بازیکن مورد نظر را هم خواهیم شنید. تلفن‌ها و تماس‌هایی که با آقایی برقرار شده است را با هماهنگی مقام‌های قضایی بررسی و کنترل خواهیم کرد و اگر این مسائل به عوامل پیرامونی استقلال مربوط شود از باشگاه‌ استقلال و مسئولان این باشگاه نیز سوال خواهیم کرد. ضمن اینکه کارشناسان هم نوع بازی بازیکن مورد نظر خطیبی را در دیدار با استقلال آنالیز خواهند کرد.

وی افزود: مجموعه این بررسی‌ها و کارشناسی‌‌ها را در پرونده‌ای به هیئت رسیدگی به تخلفات می‌دهیم و قطع به یقین بدانید با متخلفان این پرونده قبل از آنکه هفته دوم لیگ برتر آغاز شود برخورد خواهیم کرد .دیگر نمی‌خواهیم تخلفات روی هم انباشته شود.

دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات افزود: البته باید توجه کرد که اگر فرد یا افرادی بدون داشتن مدرک مستند و تحقیق و بررسی چنین مسائل و ادعاهایی را در رسانه‌ها مطرح کنند و یا حدس و گمان خود را در رسانه‌ها بگویند بدون آنکه سندی داشته باشند نیز متخلف محسوب می‌شوند و با آنها نیز برخورد شد چه این اظهارات از سوی خطیبی باشد یا هر فرد دیگری، به همه باشگاه‌های لیگ برتری توصیه می‌کنیم موارد اینچنینی را قبل از رسانه‌‌ای کردن به طور محرمانه در اختیار سازمان لیگ و هیئت رسیدگی به تخلفات قرار دهند و قبل از اظهارات رسانه‌ای تمامی موارد را با ما در میان بگذارند و در صورتیکه سازمان لیگ و هیئت رسیدگی به تخلفات به شکایات آنها رسیدگی نکرد و در این امر کوتاهی کرد که این کوتاهی تخلف محسوب می‌شود ، تخلف ما را به مقام بالاتر از ما ارجاع دهند ولی بدانند که ما در کمتر از 48 ساعت شکوائیه‌ها و گزارشات محرمانه آنها را بررسی می‌کنیم حتی فرم‌هایی محرمانه‌ای را هم در اختیار باشگاه‌ها قرار داده‌ایم.

دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات در مورد اینکه پرونده ادعاهای رسول خطیبی چه زمانی تعیین تکلیف خواهد شد گفت: امروز (شنبه) کارگروه کارشناسی ما ادعاها را بررسی خواهند کرد و ما نتیجه را هم قبل از آغاز هفته دوم اعلام می‌کنیم هیئت رسیدگی به تخلفات این هفته جلسه ندارد اما با توجه به پرونده‌ای که تشکیل می‌شود این موارد را بررسی می‌کنیم و آن را به تایید تک تک اعضا هیئت رسیدگی به تخلفات نیز خواهیم رساند.

علیپور در مورد اینکه آیا مجوز موقت فقط برای دو بازیکن استقلال صادر شده است یا افراد دیگری هم مجوز موقت دارند گفت: برخی از مربیان، بازیکنان، سرپرست‌ها و حتی مدیران عامل باشگاه‌ها نیز مجوز موقت برایشان صادر شده که این مجوز موقت فقط تا هفته سوم است و پس از هفته سوم پرونده این افراد بررسی می‌شود. این مجوز هم به این دلیل بود که تاج، بهروان و کاظمی خواستند برای اینکه این افراد دچار چالش نشوند و تا اثبات شائبه‌ها برای‌شان مجوز موقت صادر شود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
آقای ایکس در فوتبال ایران چه کار می کند؟ / دستور دادند نباشد اما هنوز هست! - Perspolisnews.Com

پرسپولیس نیوز : آقای ایکس وقت زیادی برای درس خواندن نداشته. جوان ۳۳ سالهای که متولد یکی از شهرهای بزرگ ایران است قبل از اینکه مدرک دیپلمش را بگیرد، وارد بازار کار شده و بعد از مدتی جذب فوتبال شده.

همشهری جوان در گزارشی نوشت: روایتهایی افشاگرانه از دلال جوانی که این روزها توجه نهادهای نظارتی فوتبال به او بیشتر شده و ادامه فعالیتش در فوتبال، نزدیکانش را هم به زیر خطر انداخته. چرا این گزارش نوشته شده؟ اطلاعاتی که میخوانید، به چه درد شما میخورد؟ اینها اولین سوالاتی است که باید جوابش را بدانید، این یک گزارش از فعالیت یک دلال جوان در فوتبال ایران است. گزارش در مورد اینکه «آقای ایکس» در پنج سال گذشته در فوتبال ایران چه کار کرده و چه کارهایی میتواند بکند. اتفاقاتی که در گزارش به آنها اشاره شده فقط توضیح شرایط یک دلال جوان است. امثال او در فوتبال ایران به اندازه انگشتان دو دست هستند اما همین تعداد هم کافی هستند که فوتبال ایران را به قهقرا ببرند.

افرادی که این روزها و مخصوصاً دو سال اخیر توجه نهادهای نظارتی را جلب کرده اند و این روزها حتی احتمال دستگیری شان افزایش پیدا کرده است. به نظر می رسد روزهای بی ستاره فوتبال ایران بی ارتباط با حضور افرادی چون آقای ایکس نباشد. افرادی که راههای ویژه برای خرج کردن بی حساب و کتاب از بیت المال ابداع کردهاند. آنها با جابه جا کردن بازیکن در تیمهای مختلف فوتبال و گرفتن ۱۰ درصد حق نقل و انتقال کارشان را شروع کرده اند اما امروز بیشتر وقتشان را صرف تبانی و تغییر نتایج میکنند. حالا فوتبال به شرایطی رسیده که نهادهای قضایی با جدیت در اتفاقات آن ورود میکنند و تصمیمات ویژهای هم برای ریشه کن کردن فساد آن دارند. این گزارش شرح حالی از آقای ایکس در چند سال اخیر است با این ملاحظه که نامها و نام باشگاهها و حتی تاریخ ها از گزارش حذف شده اند. خواندن این گزارش برای کسانی که فوتبال را از نزدیک دنبال میکنند، کمکی است برای اینکه فضای دلالی و فاسد از فوتبال که هنوز تاریک مانده را بیشتر بشناسند. شاید که در آینده نکات بیشتری در مورد آقای ایکس شنیدند و متوجه شدند که فعالیتهای گذشته اش چه بوده. چون به هرحال مطالبی که اینجا در مورد آقای دلال نوشته شده را قبل از این نخوانده اید و بعد از این هم بعید است بخوانید.

آقای ایکس وقت زیادی برای درس خواندن نداشته. جوان ۳۳ سالهای که متولد یکی از شهرهای بزرگ ایران است قبل از اینکه مدرک دیپلمش را بگیرد، وارد بازار کار شده و بعد از تجربه چند کار مختلف جذب فوتبال شده. فعالیتهای فوتبالی او سابقه ای هشت ساله دارد اما شایعات زیادی در مورد فعالیتهای پنج سال اخیرش وجود دارد. شایعاتی که برخی از آنها ثابت شده و آقای ایکس به همین دلیل ممنوع الفعالیت است اما حمایت هایی که از او شده، همچنان در فضای فوتبال نگه اش داشته. او از سال ۹۰ اجازه فعالیت به عنوان مدیر برنامه های بازیکنان را ندارد اما درآمدش را از راههای دیگری به دست می آورد. آقای ایکس دوست نزدیک یک مربی سرشناس است و بعضی کارهای او را انجام میدهد. روایت هایی که میخوانید در مورد برجسته ترین فعالیت­های غیرقانونی است که او در چند سال اخیر انجام داده.

جمله قهرمانی

«آقای … روی بازی تو نظر دارد» این جملهای است که ستاره های لیگ برتر در آن فصل شندیده اند. آقای ایکس این جمله را به همه آنها گفته. او قبل از بازی تیمش (تیم مربی سرشناس) با تیمهای مختلف جلسه ای مهم را با ستاره شان برگزار میکند. جلسات تک نفره ای که همه ستاره ها در آن مجاب میشوند که مقابل تیم آقای ایکس بازی نکنند. آنها وعده آقای ایکس را باور می کنند. هنوز تبانی در فوتبال ایران رواج زیادی ندارد و بازیکنان همه باور میکنند که سال بعد در تیم آقای سرشناس بازی خواهند کرد. بعضی از آنها به خاطر دریافت مبالغی نقد و بعضی دیگر به خاطر قرارداد سال بعد مقابل تیم آقای سرشناس بازی نمی کنند. روز موعود اکثر آنها یا سه اخطاره هستند یا مصدومیتی عجیب را بهانه کرده اند و به زمین می روند. تیم آقای سرشناس نتیجه می­گیرد اما او سال بعد به تیم دیگری می رود. مهاجم رقیب، هافبک تیم پایین جدولی و مدافع تیم بالای جدولی و چند بازیکن دیگر هم بازیکنانی هستند که در سال جدید به تیم مربی سرشناس می آیند.

درگیری با ستاره ملی پوش

صدای داد و فریاد ستاره ملی پوش را همه بازیکنان تیم میشنوند. او فریاد میزند: «برو بیرون از اتاق من، کی گفته بیای اینجا؟ الان هر کی تورو ببینه، فکر میکنه منم با دلالها رابطه دارم…» حملات بازیکن ملی پوش در هتل ادامه دارد. آقای ایکس هرکاری میکند موفق نمیشود صدای ستاره را پایین بیاورد: «من با شما کار دارم. جلسه ای نیم ساعته با شما دارم. مطمئن باش به نفع خودت هم هست» و البته بازیکن ملیپوش که به خاطر سابقه بازی در خارج از ایران زیر بار نمی رود: «آخه تو چی کاره ای. تیم مدیر داره. من با اونا حرف میزنم» و جمله مهم آقای ایکس: «ببین برای اینکه من قدرتم را بهت ثابت کنم این رو بهت میگم. آقای … که سه هفته هم هست روی نیمکت ذخیره است، این هفته فیکس بازی میکنه. همه اش هم به خاطر جلسه ای است که با من داشت.» آقای ایکس تلاش زیادی می کند که بازیکن ملی پوش را راضی به مذاکره کند اما او زیر بار نمی رود. درنتیجه آنها در نقل و انتقالات نزدیک به یک ماه با ستاره ملی پوش بازی میکنند و او را نگه نمیدارند. یکی از کارهای چهره ناشناس صحبت کردن با بازیکنان برای تمدید قرارداد است. او از همه بازیکنان تیم برای امضای قرارداد و البته تضمین فیکس بازی کردن درصد می گیرد؛ مخصوصاً بازیکنانی که در نیم فصل جذب میشوند . در یکی از تیمهایی که او و مربی سرشناس بوده اند، در نقل و انتقالات بین فصل ۵۰۰ میلیون تومان از بازیکنان جدید گرفته شده. هر کدام از این بازیکن ۳۰ درصد از قراردادشان را پیش گرفته اند و سه رزو بعد از دریافت پول آن را به حساب آقای ایکس ریخته اند. آقای دلال این شیوه را دو سال پشت سر هم اجرا کرد. در سال دوم هم نقل و انتقالات نیم فصل، محل جولان آقای ایکس بود. تیم آقای سرشناس چندین خرید پرهزینه داشت که گفته میشود بابت هر کدام از آنها درصد خوبی به ایکس رسیده است. به طور مثال یک مهاجم ۶۰ میلیون تومان پیش قرارداد را به ایکس داد که فیکس هم باشد اما به خاطر بدقولی ها، از او و تیمش به هیأت مبارزه با تخلفات حرفه ای شکایت کرده. او و چهار بازیکن دیگر که گفته میشود بازیکن ملی پوش هم جزوشان است، به خاطر اتفاقات آن سال شکایت کرده اند و پیگیر هستند.

رسوایی اخلاقی

«خطر رسوایی اخلاقی مربی سرشناس را تهدید میکند.» این تیتر یک روزنامه تماشا نزدیک به یک ماه قبل بود. تماشا این خبر را از سایت گل برداشته بود با متنی که میخوانید: «یک – دلال موردنظر همیشه چند موبایل در دست دارد. یکی از آنها برای آقای سرمربی است. شبی از شبها این دلال به منزل یکی از دوستان میرود. آخر شب میشود و خواب به سراغ دلال میآید و یادش میرود که موبایل را با خود ببرد. میزبان وقتی موبایل را پیدا میکند، تا صبح به دلال خبر نمیدهد و بیدار میماند و همه پیامکهای موبایل خصوصی آقای سرمربی را میخواند و شماره تلفن تک تک پیامدهنده ها را درجایی یادداشت میکند و برای روز مبادا نگه میدارد. به نظر میرسد که این روزها شاهد یک رسوایی بزرگ خواهیم بود. چون دوست موردنظر تصمیم دارد این شماره ها و مفاد پیامکها را فقط به همسر آقای سرمربی تحویل بدهد.

نکته: گفته میشود که متن یکی از پیامکها و نشانه هایی که در آن وجود دارد، خبر از ارتباط آقای سرمربی با (ل) یکی از چهره­های معروف عرصه غیرفوتبالی میدهد.
دو- یک بازیکن معروف و مطرح در یک تیم مدرکی عجیب دارد. یک فقره چک در وجه دلال موردنظر! چکی که بابت کمیسیون انتقال این بازیکن نه چندان مطرح به این تیم صادر شده.
سه- جالب است که بدانید دلال موردنظر چگونه ارتقای رتبه گرفت؟! این فرد فقط دلال بازیکن نیست! صیدگاه این دلال یک سفره خانه است … شاید این روایت ادامه داشته باشد.» آقای دلال خبر سایت گل، ظاهراً همان آقای ایکس است و موبایلی که در دستش است میتواند زندگی آقای مربی را زیر و رو کند. آقای ایکس البته اطلاعات عجیب و غریبی هم در مورد روابط خصوصی مربی سرشناس دارد چون به غیر از مدیریت نقل و انتقالات مدیریت روابط هم به عهده اوست؛ روابطی که بعضیاش احکام قضایی سنگین دارد. یکی از مشهورترین این روابط در ترکیه به وجود آمده است. روابطی که تا همین چند سال قبل در خانه ای در لواسان برقرار بود اما این روزها جایش تغییر کرده.

درآمد ایکس تومانی

جلسه ای در فرحزاد برگزار میشود. همه به دوری ستاره از فوتبال عادت کرده اند. هیچکس باورش نمیشود که یک دفعه ستاره به فوتبال بازگردد اما موارد رد و بدل شده در جلسه این قدر مهم هست که پای ستاره را به تیم باز کند. ستاره سالخورده پس از سالها برمیگردد؛ آن هم به شرطی که مبلغ قابل توجهی از قراردادش را بپردازد. این میشود درآمد آقای ایکس از نقل و انتقالات باشگاه مربی سرشناس. البته درصدهای دیگری که گرفته میشوند همه به حسابی برای روز مبادا منتقل میشوند. روزی که آقای ایکس برای تبانی ها لازم است پول و بودجهای داشته باشد؛ یعنی در اصل از محل درصدهایی که از بازیکنان گرفته میشود، بودجه تبانی سال بعد هم تأمین شده. در میان بازیکنانی که آقای سرشناس تأیید میکند هر سال یک بازیکن کم ارزش وجود دارد که حضور این بازیکن درآمد سال آقای ایکس را تأمین میکند. در اصل ستاره سالخورده، شیرینی زحمتهای یک ساله آقای ایکس بوده.

۱۰۰ میلیون برای سکوت

ازدواج موقت مدافع سرعتی دردسر بزرگی درست میکند. بازیکنی که در نیم فصل به تیم سرشناس آمده، بعد از ازدواج موقت متوجه میشود که فرزندی در راه دارد. خانواده همسر او که باخبر میشوند، کار به شکایت میکشد. خرابکاری بازیکن جوان در شهرستان غریب میتواند حاشیه هایی باورنکردنی داشته باشد. آما آقای ایکس این کار را هم خوب بلد است. او با ۱۰۰ میلیون پول نقل با خانواده همسر به توافق میرسد. اما سال بعد خانواده همسر با حکم جلب انتظار ورود بازیکن موردنظر را به شهرستان میکشند. پرونده پیچیده این بازیکن البته دوباره به دست همان آقای ایکس حل میشود. او البته تجربه سکوت کردن خبرنگاری در همین شهر را هم دارد. خبرنگاری که موی دماغ سرمربی شده بود، برای اینکه چرا فلان بازیکن بازی نمیکند. نیمه شب جلوی در خانهاش حسابی با مشت و لگد ادب میشود. هرچند در همان سال کسی متوجه نمیشود که حمله کنندگان از کجا بوده اند اما یک سال بعد مدیرعامل تیم با عذرخواهی به خبرنگار میفهماند که آقای ایکس و مربی سرشناس در این ماجرا دست داشته اند. درواقع این آقای ایکس فوتبال همه کاری میکند.

چند وقت پیش از سوی یکی از مراجع ذیصلاح دستور رسید آقای ایکس دیگر نباید کنار مربی معروف دیده شود اما آقای ایکس هنوز سر جای خودش هست!

Dark-Prince

Registered User
لایک‌ها
108
پس از واگذاری تمام سهام به هیئت مدیره
درودگر: هدایتی 1.5 میلیارد تومان به باشگاه ملوان کمک می‌کند/ او دیگر در ملوان سمتی ندارد
مالک باشگاه ملوان انزلی تمام سهامش را به هیئت مدیره باشگاه واگذار کرد و دیگر سمتی در ملوان ندارد.

13910524000497_PhotoA.jpg

صادق درودگر مدیرعامل ملوان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ اظهار داشت: هدایتی به ما اعلام کرد فقط در صورتی یک و نیم میلیارد تومان کمک خود را به باشگاه ملوان انجام می‌دهد که تمام سهامش به هیئت مدیره باشگاه منتقل شود و او دیگر سمتی در باشگاه ملوان نداشته باشد. به این ترتیب امروز هدایتی تمام سهامش را به هیئت مدیره ملوان داد تا به خریدار بعدی واگذار کنیم و خودش دیگر هیچ سمتی در باشگاه ملوان ندارد.
وی ادامه داد: طبق این شرایط هدایتی باید کمکی 1.5 میلیارد تومانی که به ما قول داده بود را انجام دهد.
درودگر در مورد اعضای جدید هیئت مدیره گفت: بدیعی‌فر رئیس شورای شهر، داوودی‌فر فرماندار انزلی، حکیمی فرمانده لشگر 4 نیروی دریایی، آذرگون رئیس تربیت بدنی نیروی دریایی و خود من اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه ملوان هستیم تا سهامی را که هدایتی به باشگاه واگذار کرده در اختیار خریدار بعدی قرار دهیم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
میزبانی راه آهن و نفت مقابل استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه تختی قطعی شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشست مشترک مسئولان یگان ویژه نیروی انتظامی و سرپرست سازمان لیگ برتر، با حضور سرهنگ پاسدار جان نثاری جانشین فرماندهی یگان‌های ویژه نیروی انتظامی کشور و سرهنگ عرب سرخی فرمانده یگان ویژه تهران بزرگ، سرهنگ پیر حیاتی معاون عملیاتی یگان ویژه و سروان علی نیکزاد نماینده خدمات و منابع یگان ویژه تهران بزرگ در دفتر رئیس سازمان لیگ برگزار شد.

سرهنگ پاسدار جان نثاری جانشین فرماندهی یگان‌های ویژه نیروی انتظامی در مورد این نشست به سایت سازمان لیگ گفت: هدف کلی ما از جلسه این بود که ورزش فوتبال به بهترین شکل و شرایط برگزار شود و بتواند آرامش مناسبی برای تماشاگران فراهم آورد.

وی ادامه داد: بر اساس ابلاغیه AFC در هر باشگاه یک نفر به عنوان افسر امنیتی تعیین و افسر رابط بین باشگاه و یگان ویژه قرار می گیرد و همچنین در این نشست مقرر شد در آینده نزدیک، افسران امنیتی در باشگاه‌ها سازماندهی شوند و این امر با به کار گیری نیروی انسانی آموزش دیده مقدور خواهد شد.

جان نثاری خاطرنشان کرد: یگان ویژه در فکر برنامه ریزی برای پلیس ورزشگاه و مدیریت میدانی است که در این جلسه مصوب شد. همچنین در این نشست مقرر شد که خود باشگاه‌ها در طرح سه ساله امنیت ورزشگاه‌ها را تعیین کنند.همچنین به زودی جلسه‌ای با مدیران باشگاهی و مسئولین فوتبال، در مورد امنیت فوتبال در ورزشگاه با هماهنگی یگان ویژه جمهوری اسلامی برگزار خواهد شد.

مهدی تاج، سرپرست سازمان لیگ در پاسخ به این پیشنهاد گفت: من با این پیشنهاد موافقم و سازمان لیگ آمادگی دارد هر اقدامی که لازم است انجام دهد. ما با یگان ویژه نیروی انتظامی برای انجام هر چه بهتر این کار همکاری لازم را انجام خواهیم داد.

سرپرست سازمان لیگ همچنین در حاشیه این نشست عنوان کرد : تیم‌های راه آهن و نفت تهران در مقابل تیم‌های پرسپولیس و استقلال می‌توانند در ورزشگاه تختی به میدان بروند تا این باشگاه‌ها بتوانند از ابزار میزبانی که برای آنها درآمدزا است استفاده کنند و خوشبختانه این امر مصوبه شورای تامین را هم در پی دارد.

تاج در پایان گفت : استفاده از دو ورزشگاه سطح A تهران باعث می‌شود فشار بازی‌ها از ورزشگاه آزادی برداشته شده و همچنین این موضوع امتیازات زیادی برای ما به همراه خواهد داشت.

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوستان

میخواستم یک خبر خوب را به اطلاع همه برسانم. نمیدونم با سایت فوتیلیو آشنا هستید یا خیر؟ فوتیلیو اولین سایت فوتبال فانتزی در ایران هست. اخیرا با همکاری شرکت ایرانسل، شرکت کارینا و سایت فوتیلیو یک یازی پیامکی برای فوتبال راه اندازی شده که به صورت فوتبال فانتزی هستش.

در این بازی شما می توانید یک تیم از بازیکنان واقعی لیگ برتر داشته باشید، البته تیم شما شامل یک دروازه بان، یک مدافع، یک بازیکن میانی، یک بازیکن حمله و یک مربی هست. برای تیمتون میتوانید یک کاپیتان نیز انتخاب کنید که امتیاز کاپیتان دوبرابر محاسبه میشه. بازیکنان شما در بازی های واقعی بر اساس عملکردشون امتیاز میگیرند و به این صورت تیم شما می تونه با تیم سایرین رقابت بکنه.

برای شروع بازی باید عبارت start رو به شماره 201022 با خطوط ایرانسل ارسال کنید. هزینه هر پیامک 50 تومن هستش.

اطلاعات بیشتر رو می توانید روی سایت : sms.footilio.com ببینید.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یادداشت ویژه : مشت بر صورت فوتبال ایران - Goal.com

سایت گل - مجتبی جباری گفته که با مَشت زده توی صورتِ فتح‌الله‌زاده و البته پشیمانیِ امروزش به این دلیل است که باید بیشتر می‌زده فتح‌الله‌زاده را، که قسمت نشده است. فوتبال در انگلیس «مربی‌محور» است، در اسپانیا «مدیرمحور» و در ایران، «بازیکن‌محور». در هیچ‌جای اروپا بازیکنِ 20 تا 30 سال، نمی‌تواند بهشت‌ای پیدا کند که در آن هر تابستان قراردادِ یک ساله ببندد و تابستانِ بعد دوباره آزاد باشد. این توریست‌های بهترین شغلِ دنیا را دارند. و آن‌قدر آزادیِ عمل پیدا کرده‌اند که مدیرِ تیم را هم کتک می‌زنند.

آن بخشِ دردناک‌ترِ ماجرا

اگر جباری بازیکنی است که در فوتبالِ بازیکن‌محور و بی‌چارچوبِ ایران، بیش از حق‌اش، پول و توانِ مانور و جای انتخاب پیدا کرده؛ امثالِ فتح‌الله‌زاده در یک سیستمِ دیگر، اصلا راه نمی‌یافتند به فوتبال، چه برسد به اینکه مدیرِ پرهوادارترین تیم‌های ایران شوند. و متاثر از اینکه در جایگاهی فراتر از استعداد و حقِ خود قرار گرفته‌اند؛ مُشت خوردن از یک بازیکن را می‌پذیرند. این اتفاق اگر در فوتبالِ استانداردِ غربِ اروپا میانِ مدیر و بازیکنِ یک تیم رخ می‌داد؛ کارِ بازیکن قطعن به دادگاه کشیده می‌‌شد.

در ایران اما این بازیکن(جباری) است که پرده از اتفاق برمی‌دارد و با افتخار از مشت زدن به مدیر حرف می‌زند و از بیشتر کتک نزدنِ مدیر، ابرازِ ناراحتی می‌کند. مسیرِ حرکت به سوی استانداردها روشن است و همه از این مسیر خبر داریم

تلاش در اجرای معکوسِ استانداردها اما نتیجه‌اش همین است

عده‌یی بدونِ دانش و توانایی، پست‌های مهم را می‌گیرند و پولدار می‌شوند و بازیکن‌ها که مثلِ توریست‌ها هر تابستان آزاد هستند و زیاده‌خواه. و این وسط کتک‌کاری می‌شود و کسی که خورده، صدایش درنمی‌اید و کسی که زده، ناراحت است که کم زده و ما تماشا می‌کنیم و فوتبالِ ایران که ذره ذره آب می‌شود.

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
حتی توی رئال هم کم پیدا میشه که از بازی بارسا بدش بیاد یا از تیمش.

بارسلونا بهترین بازی رو به نمایش می زاره.
من از لنس لمان هم خیلی بدم میاد. واقعا اخلاقش بده.
:hmm:

حرفت تایید میشه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یادداشت برای شروع لیگ: خانه‌ای روی آب - Goal.com

سایت گل-
لیگ برتر ایران در آستانه هفته دوم. جلد روزنامه‌های ورزشی فرقی با دو هفته مانده به پایان لیگ سال قبل ندارد. می‌توانی دنبال این باشی که کی با کی بسته و کی به کی فحش داده. دریغ از تحلیل و تاکتیک. دریغ از فوتبال به عنوان فوتبال. حرف و حرف و حرف. جباری و دهنوی؛ حاجی و سردار. همه علیه همه. و دریغ از حرفی که به سیاه کردن کاغذ زیرش بیارزد. تابستان داغ و کلافه و این فوتبال سردرگم؛ همه به هم می‌آییم اما لازم است که گاهی پرسشی در میان باشد. این که فوتبال برای چه؟ یا این فوتبال - که کاری به تاثیرش بر جامعه هم حتا نداریم - خود به دنبال چیست؟ کارکرد رقم‌های نجومی پیش از شروع فصل را کنار می‌گذاریم و از چرایی‌اش هم نمی‌پرسیم. به ریشه بر‌می‌گردیم و می‌پرسیم چه کسی - کسی؟! خدایی!- این پول درشت را به فوتبال می‌دهد که حتا نگران سرنوشتش نیز نیست؟ گاهی باید پرسشی در میان باشد. پرسش‌هایی.حتا اگر بی‌هوده، بی ‌تاثیر، بی‌ پاسخ. درباره این فوتبال بی پدر. بی مادر. بی ریشه.

باید به علی فتح‌الله زاده حق داد وقتی می‌گوید: «حاضرم خودم به محل حادثه رخ داده برای کوهنوردان ایرانی بروم تا ببینم آنجا چه می‌شود کرد». می‌شود به او حق داد و در مقابل از او خواست اجازه دهد چند روان‌شناس با او مصاحبه کنند و به ما بگویند که در ذهن این بشر چه می‌گذرد؛ تصور او از جایگاهش چیست و این بی‌پروایی در گفتار از کجا سرچشمه می‌گیرد. ما هم باید حق داشته باشیم که بپرسیم چرا وقتی می‌خواهیم بعد از 20 سال دست‌آوردهای ایشان را لیست ‌کنیم، جز نقطه‌ای حاصل فشار نوک خودکار، چیزی بر سفیدی کاغذ نمی‌نشیند. استقلال بارها قهرمان شده و نشده، اما لابد حاصل یک مدیریت متناوب 20 ساله، حتا با استانداردهای مدیریتی ایران، چیزی فراتر باید باشد. آرشیو هفته‌نامه و بعدتر روزنامه‌ی استقلال جوان پر است از مصاحبه‌هایی که در آن‌ها ورزشگاه اختصاصی ساخته شده و شبکه‌ی تلویزیونی اختصاصی در حال پخش برنامه است. اسپانسرها برای پشتیبانی از باشگاه از هم سبقت می‌گیرند و تیم‌های پایه مثل ساعت کار می‌کنند. این‌ها همه هستند و هیچ نیستند. واقعیت را در دعواهای پیش فصل باید جستجو کرد. تلاش برای کندن پول از نمی‌دانیم کجاها و عجیب‌تر، پز دادن برای خرج این پول. جولان برای ماندن در صفحات اول سایت‌های خبری حتی به قیمت اظهار نظرهایی این قدر عجیب و نچسب. باید به فتح‌الله زاده حق داد. در مقابل اما، ما هم باید حق داشته باشیم که بپرسیم: حاجی یادت هست؟

در جستجوی کهن‌ترین فسیل ‌فلسفه‌ در فوتبال ایرانی، پنجاه سال باید به عقب برگردیم. تازه این‌جا نوک تیشه می‌خورد به سنگی در صفحه‌ی اول روزنامه‌ی اطلاعات. سه شنبه 20 تیر 1346؛ بیانیه‌ی انحلال باشگاه شاهین. باشگاهی که می‌گویند فلسفه داشت. آن‌ها می‌دانستند چرا بازی می‌کنند. و دانستن همیشه حق شما نیست. پس: «به تبع از نیات عالیه شاهنشاه آریامهر، تقویت روح ورزشکاری و احیای خصایل نیکوی جوانمردی ... علیهذا بنا به مقتضیات و مصالح عمومی و اجتماعی از تاریخ سه شنبه، بیستم تیرماه 1346، پروانه‌ی باشگاه شاهین لغو می‌شود». آخرین میخ بر تابوت نوزاد نارس فلسفه‌ی فوتبالفارسی. بعد از این، اگر یک گام به جلو بوده پرتگاه‌ها سقوط کرده‌ایم تا امروز. تا از دوران تیمسار خسروانی برسیم به عصر سردارها. تا امروز یک فوتبال آبرومند نداشته باشیم که احترام کی‌روش را برانگیزد. تا عصر یخبندان. تا اینکه خانواده این فوتبال یک بزرگِ خاندان نداشته باشد تا سنگ‌های‌مان را با مربی تیم ملی وا بکند و کار به آن پرده دری در کنفرانس مطبوعاتی نکشد. فوتبال اگر فوتبال بود... فوتبال ما حتا اگر مدرسه بود همین فتح‌الله‌زاده تا حالا با مدرک دکترای واقعی از آن فارغ‌التحصیل شده بود و احترام دیگران را برمی‌انگیخت. اما دریغ که «هیچ کس در جوی حقیری که به مردابی می‌ریزد مروارید صید نخواهد کرد».
داستان ادامه خواهد داشت. تیم‌ها و بازی‌های هفتگی. با برنامه و بی‌برنامه. به جام جهانی هم که رفته‌ایم. لیگ برتر. رقم‌های درشت فراموش خواهند شد. نوبت پنالتی‌هاست؛ تکل‌ها و فریادهای اعتراض به داوری. برخورد توپ به دست یا برعکس. نود عادل هم که در راه است. دیگی است که برای همه می‌جوشد. زودتر از همه‌ی این‌ها هم، این یادداشت از یادها خواهد رفت. اما قرار بگذاریم که گاهی نگران فوتبالی باشیم که مدرسه نیست و کسی را رستگار نمی‌کند. قرار ما وقتی که توپی از کنار دروازه‌ها به بیرون می‌رود؛ وقتی هزاران نفر آه می‌کشند. و وقتی هزاران نفر دیگر فریاد می‌زنند: «...».

بالا