• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
میناوند:سه چهار ستاره داریم در حد رضازاده / آقای احمدی نژاد را می دهیم تیم 2014 و می بریم / شاهرودی بهترین چپ پای تاریخ است / باید برای دایی باد

سایت گل-مهرداد میناوند بازیکن سابق تیم ملی در جام جهانی 98 و پیشکسوت پرسپولیس حالا در تیمهای پایه مشغول مربیگری است تا خودش را پله پله به لیگ برتر برساند.بازی دوستانه تیم منتخب سال 98 با تیم ملی2014 بهانه ای شد تا با او تماس بگیریم. این مصاحبه سایت گل را با مهرداد میناوند بخوانید.

نظرت در مورد بازی منتخب 98 با تیم ملی چیست؟

از پژمان جمشیدی ممنونم کاری کرده در جام رسانه که هر سال هنر پیشه ها و فوتبالیست ها در جام ستاره ها دور هم جمع می شوند و این را نمی شود با دنیا عوض کرد.در مورد بازی شنبه هم باید بگویم که هر کسی این کار را کرده خیلی خوب بوده... این تقابل برای مردم خیلی جذاب و دیدنی است.امیدوارم مردم از این بازی که رایگان هم است استقبال کنند چرا که ما خوشحال می شویم و برای ما روحیه خیلی خوبی است.

نتیجه بازی را چطور پیش بینی می کنی؟

خب این بازی های نتیجه اش زیاد مهم نیست. اما نسل ما طوری بود که در محلمان هم بازی کنیم باید ببریم و اگر ببازیم تا 3روز خوابمان نمی برد برای همین تلاش می کنیم تا بازی را ببریم.

ولی نمی برید . آنها بدنی از شما بهترند.

ما هم بدنی بد نیستیم. مثلا سه چهار نفر داریم که نامزد حضور در تیم ملی وزنه برداری هستند . اصلا شاید جای رضازاده را بگیرند . بعد هم آقای احمدی نژاد را می دهیم به آنها و بازی را می بریم! البته چند نفر داریم که هنوز روی فرم اند . مثلا کریم باقری . اگر بیاید فرهاد مجیدی . حتی علی کریمی که در اردوی بروچرد آن تیم شرکت کرد. یا رضا شاهرودی بهترین چپ پای تاریخ جهان .حتی استاد اسدی .

نظرت در مورد تیم ملی چیست؟

خب تیم ما نسل خیلی خوبی است و بازیکنان بزرگی مثل نکونام را در اختیار دارد که ارزشمند هستند.این تیم می تواند از گروهش بالا بیاید.

از همه برای این بازی دعوت شده است؟

خب تقریباً بله اما دوست داشتم از علی پروین و حسن روشن هم رسمی دعوت بشود و از آنها تقدیر شود البته انتظار داشتم از سهراب بختیاری زاده به عنوان زننده آخرین گل ایران در جام جهانی هم تقدیر شود.

فکر می کنی چه کسی در این بازی گل بزند؟

خب مهم نیست هر کسی گل بزند خوشحال می شویم فقط امیدوارم حمید استیلی گل نزند چون ممکن است وسط بازی برود خانه اش . آخر در بازی دوستانه که با آمریکا داشتیم و حمید گل زد بعد از گریه می گفت باید بروم خونه گفتم چرا گفت مادرم گفته گل را که زدی بیا خانه...

علی دایی گل بزند چی؟

علی روی فرم است . کنار زمین هم برای گل ها همان کار را می کند . البته شکر خدا غلامپور در تیم جام جهانی نیست اما فکر کنم می آید ورزشگاه ... باید بادی گارد بگیریم برای دایی!

از بازیکنان هم نسلت بگو از شخصیتشان چه کسی احساسی بود چه کسی با مزه بود چه کسی جدی بود و...؟

خب احساسی که علی منصوریان ما نفهمیدیم چه وقت شاد است چه وقت غمگین... یک نفر فوت می کرد گریه می کرد.. یک نفر عروسی می کرد گریه می کرد ! کلاً در حال گریه بود البته حمید استیلی هم دست کمی از علی نداشت.از نظر با مزه بودن خودم خیلی در اردو ها سعی می کردم به بچه ها روحیه بدهم اما استاد اسدی چیز دیگری بود چون حرف هم نمی زد و فقط نگاه می کرد همه می خندیدیم.خاکپور بچه با شخصیتی بود ولی علی دایی خیلی جدی و با دیسیپلین بود البته به وقتش هم از همه شوختر بود.استاد در این بازی می ترکاند . همین که باشد هیچ کس نمی تواند به ما گل بزند .

چطور؟

یک کم فکر کنید ... ( می خندد)

از نسل شما چرا فقط علی دایی و گل محمدی در لیگ مربی هستند؟

به بقیه هم دور دادند اما برایشان زود بود.به نظر من بازیکنان و دوستان ما کمی عجله دارند من خودم الان از تیمهای پایه شروع کردم و پله پله می خواهم رشد کنم.مربیگری تجربه می خواهد. به نظر من برای استیلی منصوریان.افشین پیروانی و حتی گل محمدی کمی زود بود.اما همین آدمها باید گود را خالی نکنند و در عرصه بمانند چرا که فوتبال ایران به یک نسل مربی نیاز دارد تا فوتبال ایران را عوض کنند.

حرف خاصی نداری؟

امین دوارم به اسم تیم 98 بازیکن هایی نیایند که 5 تسل اینور و آن ور تر رنگ جام جهانی را ندیده اند .

اما آدم هایی مثل عابدزاده ، نادر محمدخانی و خاکپور نیستند...

قشنگ این بود که همه این ها را جمع می کردیم دور هم . مثلا احمد واقعا جایش خالی است . ان شاءالله اکثریت بچه ها باشند

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ستاره هاي استقلال با چه مبلغي ماندني شدند؟سوال رويانيان جواب ندارد! - Goal.com

سايت گل – بسياري از اهالي فوتبال فصل گذشته محمد رويانيان را به اين متهم كردند كه با بستن قراردادهاي ميلياردي كه متمم برخي از آنها اهداي يك دستگاه خودروي چند صد ميليوني بوده، بازار نقل و انتقالات را بهم ريخته و ضمن بالا بردن بيهوده نرخ بازيكنان و رواج دادن قراردادهاي آنچناني و پر از امتياز ،بازيكنان را زياده خواه كرده است.
اين مساله از سوي هواداران تيم هاي رقيب پرسپوليس و البته رسانه ها با واكنش هاي تندي مواجه شد و البته از آنجايي كه پرسپوليس با اين هزينه ها هم به جامي نرسيد به همه مسلم شد كه ريخت و پاش هاي فراوان و بستن تيم هاي بيست ميلياردي هم تضميني براي قهرماني نيست.
با اين درس بزرگ كه رويانيان به خودش و باشگاه هاي ليگ برتري داد تصور مي شد امسال اين اتفاق تكرار نشود اما در كمال تعجب ابعاد جديدي پيدا كرد و به شكلي خيره كننده گسترش يافت تا جايي كه الان با قاطعيت مي توان گفت تعداد بازيكنان ميلياردي ليگ سيزدهم قطعا بالاتر از ده تاست و در مقايسه با فصل گذشته به مراتب بيشتر شده است.
در اين بين شايد دوباره نگاه ها به رويانيان دوخته شود و اينكه او چقدر براي پرسپوليس ليگ سيزدهم هزينه كرده اما حتي اگر سپاهان را كنار بگذاريم مي توان روي اين موضوع دقيق شد و اين سوال را مطرح كرد كه براي ليگ آينده پرسپوليس بيشتر خرج كرده يا استقلال و در واقع تعداد ميلياردي هاي آبي بيشتر است يا قرمز؟
امروز رويانيان در مصاحبه اش اشاره اي به اين مساله داشت و اعلام كرد فصل گذشته بالاترين قراردادي كه با بازيكنانش بسته يك ميليارد و دويست و هفتاد ميليون تومان بوده(احتمالا كريم انصاري فر)اما امسال استقلال ستاره هايش را در حالي حفظ كرده كه برخي از آنها بر پيشنهادهاي 5/1 تا 2 ميليون دلاري تيم هاي قطري و اماراتي چشم پوشانده اند و حاضر شده اند در استقلال بمانند .
اين مساله را در مورد بازيكناني مثل خسرو حيدري ،مهدي رحمتي(كه گفته شد او حتي پيشنهاد 7 ميليارد توماني براي سه سال را رده كرده)،پژمان منتظري، آندو تيموريان و جواد نكونام كه از پاي پروازبرگشت امارات برگردانده شده مي توان مطرح كرد و اين سوال را پرسيد كه استقلال چقدر به اين بازيكنان پيشنهاد داده كه آنها قيد قراردادهاي سنگين عرب ها را زده اند و حاضر شده اند در اين تيم بمانند؟ آيا پاي عشق و علاقه در ميان است؟بعيد مي دانيم!
اين اتفاق در حالي رخ مي دهد كه منابع عربي و سايت هاي آن سوي خليج فارس به روشني پرده از پيشنهادهاي ميليون دلاري تيم هاي اماراتي و قطري به ستاره هاي استقلال برداشته اند و نمي توان منكر آنها شد.با اين حساب به نظر مي رسد پرسش هايي كه رويانيان مطرح كرده تا زماني كه باشگاه استقلال اقدام به شفاف سازي نكند بي جواب خواهد ماند.پرسش هايي كه مي تواند بعد از يك سال و اندي فشار را از روي او برداشته و متوجه باشگاه رقيب كند.اما وقتي اقلام نامتعارفي مثل بنز و پورشه در كار نباشد كسي به پر و پاي فتح الله زاده خواهد پيچيد كه چرا اينقدر پول داديد و از كجا اين پول ها را آورديد؟
امروز اين شايعه بين اهالي فوتبال دهان به دهان مي گشت كه آندو تيموريان براي پوشيدن دوباره پيراهن آبي 7/1 ميليارد تومان پول خواهد گرفت كه با توجه به خصوصويات فني اش با قاطعيت مي گوييم نوش جانش اما واقعا شنيدن اين ارقام امسال ديگر براي رسانه ها و مردم عجيب نيست؟.البته اينجا بحث بنز و پورشه در ميان نيست،از فولاد و ميلگرد و تيرآهن هم بحثي وسط نيامده و فقط پول نقد است كه آقايي مي كند(!) اما واقعا اگر اين ارقام حقيقت داشته باشد با يك حساب سرانگشتي حتما سر اهالي فوتبال گيج خواهد رفت و همه اين سوال را از خود مي پرسند كه استقلال ليگ سيزدهم با چند ميليارد تومان بسته شده تا از عنوان قهرماني اش دفاع كند؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ستاره هاي استقلال با چه مبلغي ماندني شدند؟سوال رويانيان جواب ندارد! - Goal.com

سايت گل – بسياري از اهالي فوتبال فصل گذشته محمد رويانيان را به اين متهم كردند كه با بستن قراردادهاي ميلياردي كه متمم برخي از آنها اهداي يك دستگاه خودروي چند صد ميليوني بوده، بازار نقل و انتقالات را بهم ريخته و ضمن بالا بردن بيهوده نرخ بازيكنان و رواج دادن قراردادهاي آنچناني و پر از امتياز ،بازيكنان را زياده خواه كرده است.
اين مساله از سوي هواداران تيم هاي رقيب پرسپوليس و البته رسانه ها با واكنش هاي تندي مواجه شد و البته از آنجايي كه پرسپوليس با اين هزينه ها هم به جامي نرسيد به همه مسلم شد كه ريخت و پاش هاي فراوان و بستن تيم هاي بيست ميلياردي هم تضميني براي قهرماني نيست.
با اين درس بزرگ كه رويانيان به خودش و باشگاه هاي ليگ برتري داد تصور مي شد امسال اين اتفاق تكرار نشود اما در كمال تعجب ابعاد جديدي پيدا كرد و به شكلي خيره كننده گسترش يافت تا جايي كه الان با قاطعيت مي توان گفت تعداد بازيكنان ميلياردي ليگ سيزدهم قطعا بالاتر از ده تاست و در مقايسه با فصل گذشته به مراتب بيشتر شده است.
در اين بين شايد دوباره نگاه ها به رويانيان دوخته شود و اينكه او چقدر براي پرسپوليس ليگ سيزدهم هزينه كرده اما حتي اگر سپاهان را كنار بگذاريم مي توان روي اين موضوع دقيق شد و اين سوال را مطرح كرد كه براي ليگ آينده پرسپوليس بيشتر خرج كرده يا استقلال و در واقع تعداد ميلياردي هاي آبي بيشتر است يا قرمز؟
امروز رويانيان در مصاحبه اش اشاره اي به اين مساله داشت و اعلام كرد فصل گذشته بالاترين قراردادي كه با بازيكنانش بسته يك ميليارد و دويست و هفتاد ميليون تومان بوده(احتمالا كريم انصاري فر)اما امسال استقلال ستاره هايش را در حالي حفظ كرده كه برخي از آنها بر پيشنهادهاي 5/1 تا 2 ميليون دلاري تيم هاي قطري و اماراتي چشم پوشانده اند و حاضر شده اند در استقلال بمانند .
اين مساله را در مورد بازيكناني مثل خسرو حيدري ،مهدي رحمتي(كه گفته شد او حتي پيشنهاد 7 ميليارد توماني براي سه سال را رده كرده)،پژمان منتظري، آندو تيموريان و جواد نكونام كه از پاي پروازبرگشت امارات برگردانده شده مي توان مطرح كرد و اين سوال را پرسيد كه استقلال چقدر به اين بازيكنان پيشنهاد داده كه آنها قيد قراردادهاي سنگين عرب ها را زده اند و حاضر شده اند در اين تيم بمانند؟ آيا پاي عشق و علاقه در ميان است؟بعيد مي دانيم!
اين اتفاق در حالي رخ مي دهد كه منابع عربي و سايت هاي آن سوي خليج فارس به روشني پرده از پيشنهادهاي ميليون دلاري تيم هاي اماراتي و قطري به ستاره هاي استقلال برداشته اند و نمي توان منكر آنها شد.با اين حساب به نظر مي رسد پرسش هايي كه رويانيان مطرح كرده تا زماني كه باشگاه استقلال اقدام به شفاف سازي نكند بي جواب خواهد ماند.پرسش هايي كه مي تواند بعد از يك سال و اندي فشار را از روي او برداشته و متوجه باشگاه رقيب كند.اما وقتي اقلام نامتعارفي مثل بنز و پورشه در كار نباشد كسي به پر و پاي فتح الله زاده خواهد پيچيد كه چرا اينقدر پول داديد و از كجا اين پول ها را آورديد؟
امروز اين شايعه بين اهالي فوتبال دهان به دهان مي گشت كه آندو تيموريان براي پوشيدن دوباره پيراهن آبي 7/1 ميليارد تومان پول خواهد گرفت كه با توجه به خصوصويات فني اش با قاطعيت مي گوييم نوش جانش اما واقعا شنيدن اين ارقام امسال ديگر براي رسانه ها و مردم عجيب نيست؟.البته اينجا بحث بنز و پورشه در ميان نيست،از فولاد و ميلگرد و تيرآهن هم بحثي وسط نيامده و فقط پول نقد است كه آقايي مي كند(!) اما واقعا اگر اين ارقام حقيقت داشته باشد با يك حساب سرانگشتي حتما سر اهالي فوتبال گيج خواهد رفت و همه اين سوال را از خود مي پرسند كه استقلال ليگ سيزدهم با چند ميليارد تومان بسته شده تا از عنوان قهرماني اش دفاع كند؟

استقلال همیشه میلیاردی بسته میشه!

نکته ای که همین رقبا!! تاکنون درک نکرده اند و یا نمیخواهند درک کنند اینه که استقلال برخلاف پرسپولیس...سپاهان و چند تیم پولدار دیگه...شاید مانند اونها قرارداد های نزدیک به یک میلیارد و بعضا با تک و توک بالای این مبلغ قرارداد ببنده...ولی تفاوت استقلال در اینه که اسنقلال پولی نداره که همون اول مبالغ سنگین پیش پرداختی! و یا نزدیک به 60% از قرارداد بازیکن رو همان اول پرداخت کنه و همین موضوع منجر به این شده که در دو فصل اخیر اکثریت بازیکنان استقلال وسط فصل از مشکلات مالی شکایت کرده اند...پس نتیجه میگیریم که اگر استقلال مانند پرسپولیس یا سپاهان خرچ های میلیاردی خودش رو حاضر و امده در جیب داشت با این همه تهدید و سکایت از سوی بازیکنانش در طول فصل مواجه نمیشد...
در واقع بستن استقلال با این ارقام مانند مثل...دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد هست! هر بازیکنی که با استقلال قرارداد ببنده میدونه که استقلال مثل برخی تیم ها همون اول نداره 700 میلیون به بازیکن نقد بده!
اگه داشت علی حمودی رو نگه میداشت!
یا آرش افشین رو از دست نمیداد!
یا مذاکره ش با نکونام اینقدر به درازا کشیده نمیشد....
جالبه...
همین آندو که نویسنده مغرض این مطلب مثال زده! شرط گذاشته که اگه پیشنهاد تیم قطری بالاتر بود از استقلال جدا بشه...در این شرایط باید گفت بله! آندو عاشق استقلال هست! که اگر نبود به پیشنهادات بالاتر پرسپولیس و سپاهان یا تراکتور جواب مثبت میداد! در ایران آندو فقط برای استقلال بازی میکنه و این اون چیزیه که برخی ها یا چشم دیدنش رو ندارند یا چون در مورد بازیکتای خودشون صدق نمیکنه میخوان جوری جلوه بدن که بله! استقلال پیشنهاد بالاتری نسبت به قطری داد و آندو موند! خیر این هنر فتح الله زاده در تمدید قرارداد با بازیکنا و نگه داشتنشون هست !
استقلال مشکل مالی داشته..و هنوز هم در حسابش رقم های میلیاردی نداره که 60% قرارداد بازیکناش رو بده!
استقلال قهرمان ایران و در جمع هشت تیم برتر آسیاست...و مسلمه که خیلی از بازیکنا بخوان که به این تیم بیان...حتی با رقم های پایین تر از تیم های عربی!
درواقع حق پرسیدن این سوال نسبت به استقلال وجود نداره چون استقلال نماینده فوتبال ایران در جمع تیم های برتر آسیاست...ولی این پرسش همچنان باقی ست که چگونه بازیکنی مثل قاسم دهنوی که به خاطر پاس نشدن چکش در تیم پولدار و دروغگوی استقلال!! سر از تراکتور دراورد و طاقت نیاورد....حاضر شد مسائلی رو به جون بخره و از اردوی سپاهان خارج و مجددا پیراهن پرسپولیس رو به تن کنه!
پرسپولیس چقدر بیشتر از سپاهان به دهنوی پیشنهاد داد؟
هر وقت باشگاه پرسپولیس رقم های فوق میلیاردی که از فصل پیش باعث شد رقم بازیکنان فوتبال در ایران به بالای یک میلیارد برسه و فاش کرد باشگاه استقلال هم ملزم خواهد شد تا ارقام خود را فاش سازد

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بالاخره پرداخت میکنه دیگه. غیر از این که نیست... مساله اینجاست که در مملکتی که اقتصادش ویرانه است، نمیشه یه مرجع میلیاردی خرج کنه و ایراد داشته باشه، یکی دیگه بکنه و ایراد نداشته باشه... استقلال امسال قهرمان ایران و جزو هشت تیم برتر آسیاست. سالهای پیش چطور؟ لابد کتمان نمیکنید که حیدری و جباری و رحمتی که سالهای اخیر در استقلال بودن کم از میلیارد نگرفتن؟
اصلا بحث پول به یک طرف. من استدلال شما رو درباره استراتژی استقلال در بازار نقل و انتقالات میپذیرم. اما آیا شما هم میپذیرید که طی همه این سالها پرداختهای کلانی (ولو با دیر و زود) به بازیکنهاتون داشتید؟ اتصال این مساله به ثبات مدیریتی استقلال طی سه چهار سال اخیر، یک بخش بزرگ از راز موفقیت استقلاله. خب اینها همه قابل پذیرش (هرچند من نقد هم دارم) اما دیگه مظلوم نمایی چرا؟ ناله زدن و دیگران رو دراز کردن چرا؟ دروغ چرا؟
شما محق هستید که بگید ما برای قهرمان شدن هزینه میکنیم (که میکنید) اما دست کم شخص شما که کاربر باسابقه ای هستید میدونید که فقط هزینه ضامن موفقیت نیست. کما اینکه تعصب هم نیست. اگر غیر از این بگید به کمترین مقدار انصافتون هم شک میکنم. مجموعه استقلال مثل مجموعه سپاهان از مزیت بسیار بزرگی طی سالهای اخیر برخوردار بوده که پرسپولیس نبوده. شما کافیه سالی سه تا ستاره به تیم اضافه کنی. با فرض خروج یک ستاره در هر فصل، طی چهار فصل تیمی از ستارگان دراختیار داری که با هم و با کل مجموعه هماهنگن... میمونه کادر فنی مجرب و اتفاقات فوتبالی.
ناجوانمردی رسانه ای در همینجاست. یه باشگاه میشه آزمایشگاه یا بنگاه رفت و آمد دوستان و رفقای اصحاب قدرت در فواصل بسیار کوتاه و غیرقابل توجیه و دیگری میشه مامن کادر مدیریتی باتجربه و با استمرار. شما در اولی هرچقدر پول بریزی ثمر چندانی نداری. فقط شاید در کوتاه مدت رضایت هوادارانت رو بابت تجمع اسمها جلب کنی. اما در دومی خیر... روال با ثبات هزینه-مدیریت-تجربه کلید موفقیته.
حالا اونچه که چرک و زشت جلوه میکنه سواستفاده یک طرف از شرایطش برای هرچه بیشتر کوبیدن طرف مقابل هست. اینکه در سایه موفقیتها (که یکی از دلایلش هزینه های کلانه) طرف مقبل رو به همین دلیل هزینه کردن، بدون اشاره به سایر عوامل دخیل، بذاری سینه دیوار. و بدتر و ناجوانمردانه تر اینکه تلویحا ادعا کنی که هزینه هم نمیکنی. این توهین به شعور انسنهای زیادیه که در معرض این اظهار نظرها قرار میگیرن. چه خودی و چه غیر خودی...

خوش بود گر محک تجربه آید به میان تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد . هرچند من چشمم آب نمیخوره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب نه من اصلا قبول ندارم که استقلال در همون حد و اندازه پرسپولیس هزینه میکنه.

اگه پرسپولیس 30 میلیارد به فرض هزینه میکنه برای تیمش...حالا این فقط برای بازیکن خریدن نیست...برای مربی و امکانات دیگر...( فکر نمیکنم علی دایی ارزون تر از قلعه نویی باشه یا حتی ژوزه چندان رقم کمتری گرفته باشه..) استقلال در مقابل 20 میلیارد هزینه میکنه....20 میلیارد برای تیمی مثل استقلال که در اکثر فصول جزء تیم های در کورس قهرمانی هست و در آسیا حضور داره مبلغ بسیار اندکی ست!
چه بسا...من یه سوال دارم از شما...
اگر هزینه این دو تیم یکی هست چرا پرسپولیس از زمان اومدن جناب رویانیان روی هر بازیکنی دست گذاشته اون رو به خدمت گرفته....هیچ بازیکنیش از نگرفتن پولش حتی گله ای نکرده یا حتی از عقب افتادن اون...ولی در مقابل استقلال به خاطر پول تمرینش تعطیل میشه دو فصل پیش زمان مظلومی...یا فصل پیش شاید به غیر از مجیدی و یکی دو بازیکن کل تیم و کادر فنی از نبود پول شکایت کرده اند؟
پرسپولیس چقدر به بازیکنان سابق خودش بدهکار هست و استقلال چقدر؟ امثال وحید طالبلو هم هنوز از استقلال طلب دارند!!
الان اکثر بازیکنای فصل قبل پرسپولیس تسویه کامل مالی کرده اند که اگر نکرده بودند مسلما یه جا صداشون در میومد ولی بازیکنای استقلال هنوز درصدی از قراردداد فصل پیش خودشون رو نگرفتند..به جز عده اندکی که به خاطر عدم عدالت در پرداختی ها در فصل قبل به همه پولشون رسیدند!
اونجوری که از ظواهر امر و مصاحبه ها و واکنش بازیکنان و....ما داریم می بینیم...پرسپولیس بسیار بیشتر از استقلال هزینه کرده...
چرا استقلال فصل قبل به جای قرارداد بازیکنان بهشون ماشین 800 میلیونی نداد؟ داشت و نداد؟
ولی پرسپولیس داشت و داد!
این معامله ساده ست...یعنی پرسپولیس داره و میده....داره و قرارداد می بنده..
من بعید میدونم اگر فتح الله زاده دقیقا به مانند رویانیان از کسب و کار تجاری خوبی برخوردار باشه ..بیاد تیم رو 20 روز ول کنه و استعفا بده...مسلما استقلال مشکلاتی داره که پرسپولیس بعد از اومدن سردار اون ها رو نداره.
در کل میخوام بگم...این که بگیم پرسپولیس حداقل 40% بیشتر از استقلال هزینه میکنه سخنی به گرافه نگفتیم...
فتح الله زاده هم هیچ وقت نگفته ما هزینه نمیکنیم....گفته مجبوریم معقول تر هزینه کنیم...به همه بازیکنا نمیتونه هر مبلغی رو بده....شاید چند ستاره ملی پوش رو مجبور بشه قرارداد سنگین ببنده...ولی جالبه که سپاهان برای بازیکن معمولی مثل حمودی بیش از یک میلیارد هزینه میکنه در حالی که استقلال و فتح الله زاده حاضر به انجام این کار نبودند...بی انصافیه که فکر کنیم رفتن حمودی فقط به خاطر این بوده که مدیر برنامه هاش رو در جلسه راه ندادند!

من مثل خیلی از دوستان فکر نمیکنم فتح الله زاده پبغمبر خداست و عاری از هرگونه اشتباه یا دروغ....فتح الله زاده هم رندی میکنه! دیگه آب دیده شده در این فوتبال...

ولی اون چیزی که از ظواهر امر پیداست...پرسپولیس بیشتر از استقلال در خرید بازیکن هزینه میکنه و راحت تر به لیست مورد نظر مربیانش میرسه.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بحث من اساسا چیز دیگه ایه... من عملکرد فتح الله زاده رو دقیقا از سال 75 به اینور رصد کردم. سیاست فتح الله زاده جوسازی و ایجاد موجه. این هم از پیشینه مطبوعاتیش میاد. ابدا هم قصد قضاوت بد یا خوب بودنش رو ندارم. بحث اینه که اونچه شما در مدح تیمتون عنوان میکنید در انحصار شما نیست. شما رو ارجاع میدم به مصاحبه امروز سید جلال و تاکید بر اینکه هنوز از فصل پیش طلبکاره و بابت این فصل هم هنوز وصولی نداشته.
ببینید... من اساسا معتقدم گربه محض رضای خدا موش نمیگیره. هیچ کدوم از این بازیکنها هم بابت تعصب و این داستانهای بچه گول زن نیست که در این رده و این باشگاهها بازی میکنن. همه شون به پول میرسن. دیر یا زود. من حرفم اینه که چرا رویه مظلوم نمایی رو باب میکنیم درحالی که واقعا مظلوم نیستیم. بحث کهنه و دستمالی شده بیت المال هم یکی از همین داستانهاست. اینکه پرسپولیس و سپاهان از نظر استقلالیها و استقلال و پرسپولیس از دید سپاهانیها از محل بیت المال ریخت و پاش میکنن اما این وسط فقط استقلال وابسته به کد یمین فتح الله زاده و احتمالا حاتم بخشیهای علی انصاری هست. اینا دوگانگیه. اینا دروغه... همه میدونیم که از محل نقدینگی بی حساب این مملکت داره پولهایی به بازیکنهای عمدتا بی مایه فوتبال داده میشه که فقط و فقط اسباب سرگرمی و فارغ شدن ملت از گرفتاریهای روزمره رو فراهم کنن.
خب... این وسط یکی بیاد بگه من لکسوسم رو دادم به فلانی تا راضی شد، حکمش چیه؟ جز (جسارتا... پوزش میخوام) تحمیق یه عده بچه کم سن و سال که : ببین طرف چه ایثاری کرد؟ اینا وقتی تکرار میشه، میشه قاعده عزیز جان. دیگه بازیکن چشم خواهد دات به ماشین و اموال مدیر.. بماند که قرار بر تفحص نداریم که از کجا آورده. همین داستان پولهای جنجالی بعد از ماجراهای تیم کشاورز در اوایل فعالیتش، توسط همین علی فتح الله زاده صورت گرفت. جریان هاشمی نسب و قرارداد 100 میلیونی در سال 79 رو که به یاد دارید؟ دستتون به حساب باشه متوجه میشید که ما به ازای امروزش چقدر میشه. فقط و فقط برای درآوردن چشم رقیب و هوادارهاش. کجای دنیا این روال هست؟
اینکه تو شالوده بنای کجی رو بذاری که الان بعد از یک دهه داره سر مردم خراب میشه و اونوقا با کمال اعتماد به نفس بیای و بگی ما منزهیم و دیگران مقصر؟ مردم ما هم عموما حاضری خورن. با اولین تیتر مطبوعات اون رو مثل وحی منزل میپذیرن. نه حال تحقیق و تحلیل دارن نه حافظه تاریخی. این میشه که امروز من و شما سر این بحث میکنیم که کی چقدر خرج کرد.
استدلالهای شبیه استدلال شما برای توجیه کمتر خرج کردن استقلال رو میشه علیه استقلال بکار برد. اینکه چطور خسرو و آندو و جواد از پای هواپیما برگشتن استقلال پرسش کمی نیست. کما اینکه غیر از نکونام دوتای دیگه قصد قطر رو داشتن که اساسا مشکلی هم نداشت.
تکرار میکنم عرضم رو. آقا خرج کردی؟ بگو کردم... ناله نزن که عزیز بشی جلو یه عده هوادار که اگر دوتا باخت بیاری همه این روزها رو فراموش میکنن. وقتی دروغگویی باب شد، همه به هم دروغ میگن و اولین چیزی که از بین میره اعتماده. اونوقته که ما بهترین دروازه بانمون رو تا همین لحظه در جام جهانی نخواهیم داشت. باور کنید رفتار رحمتی و کی روش علیه هم ریشه در همین بی اعتمادی ها داره و این بی اعتمادی ها ریشه در دروغگویی هایی داره که مثل نقل و نبات تو فوتبال ما ریخته. مثال بسیار میشه زد. یکی روی اصول شخصیتیش میمونه و تحمل نمیکنه و خیلی از دلخواه هاش رو از دست میده. یکی دیگه مثل گربه مرتضی علی با هر شرایطی کنار میاد و از هر سفره ای بهره ای میبره.
خودمون رو گول نزنیم. رویانیان بی تجربه بود و شیرینی بی تجربه تر... هرچه که کردن در ملا عام بود و همه فهمیدن. اما فتح الله زاده در همون حد و اندازه میکنه و کسی نمیفهمه چون تجربه داره. اونوقت تا کسی مثل رویانیان (یا هر اسم دیگه) صاحب اندک تجربه ای میشه برش میدارن تا یه بی جنم یا بی تجربه دیگه بیاد و تا اون هم راه و چاه رو یاد بگیره عوض شده. فرق استقلال و پرسپولیس و اوضال این سالهاشون در همینه. شما میتوید نپذیرید اما تاثیری در واقعیت نداره...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خداداد عزیزی انسان باهوشی‌ست/ او قبل از "دیدار نمادین" چه گفت؟

عصر ایران - خداداد عزیزی با وجود اصرار فراوان مقامات فوتبال کشور و نیز همبازیانش در تیم جام جهانی 1998، حاضر نشد در دیدار نمادین تیم‌های ملی سال 1998 و سال 2014، بازی کند.

خداداد که یکی از باهوشترین فوتبالیست‌های تاریخ فوتبال ایران بوده است، پیش از این بازی پیش‌بینی کرده بود که اگر بازی جدی برگزار شود، تیم 1998 هر پنج دقیقه یک گل می‌خورد.

پیش‌بینی خداداد عزیزی تقریباً درست از آب درآمد و تیم سال 98 در نیم ساعت بازی در برابر تیم ملی کنونی، 5 گل دریافت کرد.

خداداد روز گذشته در گفتگو با خبر آن لاین، در توضیح چرایی عدم حضورش در "دیدار نمادین" نکته‌های هوشمندانه‌ای را مطرح کرد که اینک پیش روی شماست:

- آیا درست است به صورت نمادین بین علی کفاشیان که قهرمان دوومیدانی بوده با جوان‌های ملی‌پوش امروز مسابقه گذاشت؟ آیا صحیح است میان استاد عبدا... موحد، دارنده شش مدال جهانی و المپیک با حمید سوریان، رکورددار کنونی مسابقه کشتی گذاشت؟

- من با این سن و سال بخواهم سر یک توپ مثلاً با خلعتبری کورس بگذارم، می‌شود عین کارتون میگ‌میگ. خلعتبری عین فشنگ می‌رود و من باید نگاهش کنم یا مثل کایوتی (گرگ کارتون میگ‌میگ) باید با سنگ و چوب خلعتبری را بزنم!

- این روزها تا بعدازظهر می‌خوابم! پنج‌شنبه دیدم آقای نبی و استیلی تماس گرفته‌اند، با آقای نبی تماس نگرفتم تا در رودربایستی نمانم ولی چون با حمید همبازی و رفیق بودم و راحت هستم، تماس گرفتم و صحبت‌هایش را شنیدم و به خودش گفتم حمیدجان من وقتی جوان بودم، وسط جوان‌ها ویراژ می‌دادم و عشق می‌کردم. الان بیایم بایستم که جوان‌ها گازش را بگیرند و از کنارم رد شوند و توی دل‌شان بگویند نسل طلایی 98 اینها هستند؟ غزال تیزپا که می‌گفتند، این آقاست؟ اصلاً هم‌سن و سال‌های خودمان این صحنه را ببینند، دل‌شان می‌گیرد و احساس پیری می‌کنند. خود من نمی‌توانم هضم کنم حداقل پیش خودم ضایع شوم.

- من چهارشنبه شب تو بازی جام ستاره‌ها دو تا گل زدم و بازی را 3 بر 2 بردیم. 10 دقیقه به خودم فشار آوردم هنوز بعد از 24 ساعت بدنم درد می‌کند. حالا بروم داخل چمن استادیوم آزادی بخواهم یک ساعت بازی کنم؟ اتفاقاً سر بازی رضا شاهرودی گفت داداش بریم، له‌شون می‌کنیم. دست زدم به شکمم و گفتم با این شکم‌ها؟ سیروس دین‌محمدی هم انگیزه داشت وقتی رفت توی زمین سنگین بود. مهرداد میناوند فکر می‌کند هنوز 25 سالش است. به او هم گفتم بابا تو حتی ابروهایت سفید شده چرا فکر می‌کنی هنوز مثل قدیم جوان و قبراق هستیم؟ این خاصیت همه ما آدم‌هاست که درباره خودمان دیر متوجه گذر زمان و سن ‌و سال می‌شویم.

- احمدرضا آمریکاست، مهدی رفته آلمان، کریم مصدوم است و علی هم سر بازی تیمش پرسپولیس است. توی بازیکنان نسل 98 مهدوی‌کیا و کریم روی فرم بودند که نیستند، دست داش‌علی منصور هم تو گچ است و خلاصه چه مسابقه‌ای شود. به افشین پیروانی گفتم اگر بازی جدی برگزار شود، تیم 98 هر پنج دقیقه یک گل می‌خورد. مردم و خبرنگاران همیشه می‌گویند نسل 98 طلایی است. اگر 10 بار دیگر هم به جام‌جهانی صعود کنیم، باز هم از تیم 98 به عنوان نسل طلایی یاد می‌کنند. این بازی نمادین می‌تواند نام این نسل و ابهت آن و اعتبارش را خدشه‌دار کند. عین این می‌ماند تیم 98 با تیم جام‌جهانی 78 ایران بازی دوستانه برگزار کند، برخی از اعضای این تیم شرایط جسمانی‌شان مطلوب نیست و نمی‌توانند بدوند. اختلاف سنی 20، 25 سال همین است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
استاداسدی: احمدی‌نژاد ترسید به آزادی بیاید! - Tabnak.IR | تابناك

شما مقایسه کنید بازیکنانی مثل علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا را در زمانی که به کشورهای اروپایی ترانسفر شدند با بازیکنانی که الان توپ می‌زنند. متاسفانه همه چیز بازیکنان این دوره شده پول و فقط پول.

روزنامه قانون نوشت: قدری سخت و قدری هم جالب بود انتخاب یکی از چهره‌های حاضر در تیم 1998 برای مصاحبه؛ آنهم فردای روزی که این تیم در یک بازی پرحاشیه و یک نیمه‌ای(!) رو در روی تیم 2014 قرار گرفته و اتفاقا 5 بر صفر هم باخته بود. چند دقیقه‌ای با خودم کلنجار رفتم تا نهایتا با در نظر گرفتن جمیع جهات(!) کاملا ناخودآگاه تلفن علی‌اکبر استاد اسدی را گرفتم. دائما به این فکر می‌کردم که خیلی جدی با او وارد مصاحبه شوم و سرانجام بحث‌مان یک گفت‌وگوی رسمی و البته فنی باشد. می‌دانستم کار سختی خواهم داشت اما مصمم شدم و اتفاقا همه چیز خوب پیش رفت و همان که می‌خواستم شد اما بعد از دقایقی خود او به نکاتی اشاره کرد که کاملا جو مصاحبه را تغییر داد. نمی‌دانم شاید علی‌اکبر استاد اسدی جدی می‌گفت و من برداشت طنز داشتم اما در طول این مصاحبه چند بار نتوانستم جلوی خنده‌ام را بگیرم. به نظر خواندن مصاحبه مردی که همه ما و نسل‌های قبل از حسی نوستالژیک به او و همه هم تیمی‌هایش دارند خالی از لطف نخواهد بود. آنچه می خوانید ماحصل گفت‌وگوی «قانون» با شماره 5 جذاب و پرحاشیه تیم ملی فوتبال کشورمان در بازی های مقدماتی جام جهانی 1998 فرانسه است.

آقای استاد اسدی نظرتان در مورد بازی نمادینی که با پیشنهاد رئیس جمهور بین تیم‌های ملی 1998 و 2014 برگزار شد، چیست؟

والا یک روز مانده بود به این بازی که حمید (استیلی) به من زنگ زد و گفت قرار است یک بازی با تیم 2014 داشته باشیم. رئیس جمهور هم می‌آید و کلا خوش می‌گذرد(!) بچه‌های قدیم می‌آیند و دیداری هم تازه می‌کنیم. بدون اینکه بلیتی برایم بگیرند و جایی رزرو کنند با زبان روزه بلافاصله راهی تهران شدم و خودم را به خانه یکی از بچه‌ها رساندم. بعد هم که بازی شروع شد دیدم نه از علی دایی خبری هست و نه خداداد و کریم آمده‌اند. مهدوی‌کیا و عابدزاده هم که گفتند انگار ایران نیستند.
بازی چطور پیش رفت؟

نمی‌دانم؛ ما 30 دقیقه بازی کردیم و اصلا نفهمیدم چی شد. خیلی بد بود، نه برنامه‌ای وجود داشت و نه کسی ما را تحویل گرفت. بعد از نیمه اول هم که 30 دقیقه‌ای روی زمین نشستیم و بعد گفتند نیمه دوم کنسل شده. اصلا معلوم نبود کی به کی هست. چند تا عکس یادگاری گرفتیم و ادامه ماجرا. کلا همه گیج شده بودیم!

اما در همین 30 دقیقه بعضی از بازیکنان تیم 98 با همان انگیزه قدیمی بازی می‌کردند؟

بله. ما انگیزه داشتیم ولی زورمان به تیم الان نمی‌رسید. شما فکر کن یک روز به بازی مانده به ما خبر دادند که باید بازی کنیم. من که الان 49 سالم شده؛ چطور می‌توانستم جلوی این بازیکنان جوان بازی کنم. زمانی که من فوتبال بازی می‌کردم محسن مسلمان یک سالش بود! بعد هم یک نگاه به شکم بازیکنان ما خیال تیم 2014 را برای پیروزی راحت می‌کرد. رضا شاهرودی، حمید استیلی، جواد زرینچه و مابقی بچه‌ها دست کم 20 کیلو اضافه وزن داشتند. فکر می‌‌کنم همین آمادگی‌ بدنی(!) برای خوردن 5 گل در یک نیمه 30 دقیقه‌ای کافی بود.

راستی چرا تیم 98 ابتدای بازی را 12 نفره شروع کرد؟!

اتفاقا این نقشه من بود! به حمید گفتم کسی نمی‌فهمد 12 نفره هستیم و اتفاقا حسین عسگری که داور بود هم قضیه را متوجه نشد ولی جواد نکونام فریاد زد که تیم رقیب 12 نفره بازی می‌کند. وقتی دیدم همه چیز لو رفت خودم را به آن راه زدم و از زمین مسابقه فرار کردم!

نکته مهم بازی واکنش هواداران به گل‌‌های زیاد تیم 2014 بود. فکر نمی‌کنید بازیکنان کی‌روش قدری زیاده‌روی کردند؟

من نمی‌دانم چه در سر بازیکنان 2014 می‌گذشت ولی فکر می‌کنم اگر بازی در نیمه دوم پیگیری می‌شد، راه می‌دادند تا چند گل هم پیرمردها بزنند. ضمن اینکه توجه کنید ما مراعات حال آنها را کردیم. ما اگر محکم بازی می‌کردیم ممکن بود بازیکنان تیم ملی آسیب ببینند و این اصلا خوب نبود. احتمالا آنها ما را با تیم کره جنوبی اشتباه گرفته بودند!

راستی محمود احمدی‌نژاد چرا به استادیوم آزادی نیامد؟!

بنده خدا ترسید! من قبل از مسابقه مصاحبه کردم و گفتم چند تکل برایش کنار گذاشته‌ام. شاید از ترس تکل‌های من بود که بهانه آورد و به استادیوم نیامد! به هر حال او در آخر عمر دولتش به سر می‌برد و ترسید آخر کاری مصدوم شود!

علی دایی، کریم باقری، خداداد و چند بازیکن دیگر هم از تیم 98 نیامدند. چرا؟

با این برنامه‌ریزی حق داشتند. متاسفانه دوستان شأن هیچ یک از بچه‌ها را حفظ نکردند. به نظرم اگر دو تیم را قاطی می‌کردند و تلفیقی از جوانان و مسن‌ها در کنار هم می‌بودند، بهتر بود. انصافا من آن شب وقتی به اتفاقات استادیوم نگاه می کردم یاد همه بی‌برنامگی‌های کشور می‌افتادم. بازی که تمام شد من مانده بودم و بدون توجه همه رفتند. باز دم علی منصوریان گرم که ما را سوار ماشینش کرد و تا جایی برد.

بعد از بازی از شما و دیگر بازیکنان تقدیر شد و هدایایی هم از دست معاون اول رئیس جمهور گرفتید. از جوایز اهدایی راضی بودید؟

یک عدد ساعت مچی دادند و گفتند این‌ها هر کدام 2 و نیم میلیون تومان می‌ارزد. من که رفتم قیمتش را گرفتم گفتند 250 هزار تومان هم ارزش ندارد. نمی‌دانم کفاشیان با چه استدلالی این حرف را زد. البته شاید ببرم و همین ساعت را 2 و نیم میلیون تومان به خود کفاشیان بفروشم(باخنده). من قبل از سفر به تهران فکر می‌کردم قرار است حواله پیکان(!) به ما بدهند ولی در تهران با یک ساعت مچی مواجه شدیم. من ناراحتم؛ خیلی‌ها در همه این سال‌ها رفتند و در خارج از ایران پولدار شده و برگشتند اما کسی از مسئولان سراغی از ما نگرفت.

پس از حضور در این دیدار پشیمانی؟!

والا پشیمان‌مان کردند! انگار خداداد یک چیزی می‌دانست که این بازی را تحریم کرد و نیامد. روز این مسابقه من بعد از 18 ساعت روزه داری در زمان افطار فرصت کردم یک کاسه سوپ و یک چایی بخورم. بدون استراحت ما را به استادیوم بردند تا مقابل حریفمان بازی کنیم. بدتر اینکه بعد از بازی هم همه رفتند و ما بدون اینکه جایی برای رفتن داشته باشیم در استادیوم ماندیم. این چه برنامه‌ای است، خوش به حال آنها که نیامدند!

تیم کی‌روش را چطور دیدی. در حدی بود که در جام‌جهانی موفق باشد؟

به نظرم تیم بدی نباشد اما هنوز خیلی کار دارد. ما مشکلات زیادی داریم و فدراسیون هم برنامه‌ای ندارد. الان زمانی است که تیم ملی باید با تیم‌های درجه یک اروپایی بازی کند اما به نظرم فدراسیون تدارک بازی با تیم‌های مالدیو و گوام و گابن و این‌ها را دیده. من فکر می‌کنم تیم ملی در این جام جهانی هم می‌رود که فقط در این جام باشد.

عملکرد کی‌روش را چگونه تحلیل می کنی؟

کی‌روش نتوانسته تغییری در فوتبال ما ایجاد کند و انصافا تیم ملی خیلی شانس آورد به جام جهانی صعود کرد. شما ببینید رضا قوچان‌نژاد در تیم باشگاهی‌اش نیمکت‌نشین است اما در نقش فرشته نجات تیم ملی ظاهر می‌شود. ما در گذشته کره را با 6 گل شکست می دادیم اما این تیم با هزار مصیبت یک بر صفر حریفش را شکست می‌دهد.

به عنوان یک پیشکسوت فوتبال تیم سال 98 را بهتر می‌دانید یا تیم سال 2014 را؟

به نظرم کارنامه‌ها مشخص هستند و نیاز به قضاوت ما نیست. دوستان جدید به لبنان می‌بازند در حالی که ما این تیم‌ها را اصلا زیر نظر نمی‌آوردیم. شرایط خیلی فرق کرده. شما مقایسه کنید بازیکنانی مثل علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا را در زمانی که به کشورهای اروپایی ترانسفر شدند با بازیکنانی که الان توپ می‌زنند. متاسفانه همه چیز بازیکنان این دوره شده پول و فقط پول.

در پایان اگر صحبتی دارید بفرمایید؟

نه صحبت خاصی نیست ولی یک چیزی هست که اگر به شما نگویم احساس می‌کنم به خودم و تیم 98 ظلم کرده‌ام. متاسفانه گوینده استادیوم زمانی که داشت بازیکنان دو تیم را معرفی می‌کرد وقتی به بازیکنان سال 98 رسید آنها را با نام خودشان صدا می‌کرد. مثلا می‌گفت حمید استیلی، علی‌اکبر استاد اسدی، جواد زرینچه و ... اما وقتی که خواست بازیکنان تیم 2014 را معرفی کند با صدای رساتر فریاد می‌کرد جناب آقای جواد نکونام، جناب آقای مجتبی جباری، جناب آقای آندرانیک تیموریان و ... . به نظرم این خیلی بد است و ای کاش قدری به شأن بازیکنان ما هم توجه می‌شد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بحث من اساسا چیز دیگه ایه... من عملکرد فتح الله زاده رو دقیقا از سال 75 به اینور رصد کردم. سیاست فتح الله زاده جوسازی و ایجاد موجه. این هم از پیشینه مطبوعاتیش میاد. ابدا هم قصد قضاوت بد یا خوب بودنش رو ندارم. بحث اینه که اونچه شما در مدح تیمتون عنوان میکنید در انحصار شما نیست. شما رو ارجاع میدم به مصاحبه امروز سید جلال و تاکید بر اینکه هنوز از فصل پیش طلبکاره و بابت این فصل هم هنوز وصولی نداشته.
ببینید... من اساسا معتقدم گربه محض رضای خدا موش نمیگیره. هیچ کدوم از این بازیکنها هم بابت تعصب و این داستانهای بچه گول زن نیست که در این رده و این باشگاهها بازی میکنن. همه شون به پول میرسن. دیر یا زود. من حرفم اینه که چرا رویه مظلوم نمایی رو باب میکنیم درحالی که واقعا مظلوم نیستیم. بحث کهنه و دستمالی شده بیت المال هم یکی از همین داستانهاست. اینکه پرسپولیس و سپاهان از نظر استقلالیها و استقلال و پرسپولیس از دید سپاهانیها از محل بیت المال ریخت و پاش میکنن اما این وسط فقط استقلال وابسته به کد یمین فتح الله زاده و احتمالا حاتم بخشیهای علی انصاری هست. اینا دوگانگیه. اینا دروغه... همه میدونیم که از محل نقدینگی بی حساب این مملکت داره پولهایی به بازیکنهای عمدتا بی مایه فوتبال داده میشه که فقط و فقط اسباب سرگرمی و فارغ شدن ملت از گرفتاریهای روزمره رو فراهم کنن.
خب... این وسط یکی بیاد بگه من لکسوسم رو دادم به فلانی تا راضی شد، حکمش چیه؟ جز (جسارتا... پوزش میخوام) تحمیق یه عده بچه کم سن و سال که : ببین طرف چه ایثاری کرد؟ اینا وقتی تکرار میشه، میشه قاعده عزیز جان. دیگه بازیکن چشم خواهد دات به ماشین و اموال مدیر.. بماند که قرار بر تفحص نداریم که از کجا آورده. همین داستان پولهای جنجالی بعد از ماجراهای تیم کشاورز در اوایل فعالیتش، توسط همین علی فتح الله زاده صورت گرفت. جریان هاشمی نسب و قرارداد 100 میلیونی در سال 79 رو که به یاد دارید؟ دستتون به حساب باشه متوجه میشید که ما به ازای امروزش چقدر میشه. فقط و فقط برای درآوردن چشم رقیب و هوادارهاش. کجای دنیا این روال هست؟
اینکه تو شالوده بنای کجی رو بذاری که الان بعد از یک دهه داره سر مردم خراب میشه و اونوقا با کمال اعتماد به نفس بیای و بگی ما منزهیم و دیگران مقصر؟ مردم ما هم عموما حاضری خورن. با اولین تیتر مطبوعات اون رو مثل وحی منزل میپذیرن. نه حال تحقیق و تحلیل دارن نه حافظه تاریخی. این میشه که امروز من و شما سر این بحث میکنیم که کی چقدر خرج کرد.
استدلالهای شبیه استدلال شما برای توجیه کمتر خرج کردن استقلال رو میشه علیه استقلال بکار برد. اینکه چطور خسرو و آندو و جواد از پای هواپیما برگشتن استقلال پرسش کمی نیست. کما اینکه غیر از نکونام دوتای دیگه قصد قطر رو داشتن که اساسا مشکلی هم نداشت.
تکرار میکنم عرضم رو. آقا خرج کردی؟ بگو کردم... ناله نزن که عزیز بشی جلو یه عده هوادار که اگر دوتا باخت بیاری همه این روزها رو فراموش میکنن. وقتی دروغگویی باب شد، همه به هم دروغ میگن و اولین چیزی که از بین میره اعتماده. اونوقته که ما بهترین دروازه بانمون رو تا همین لحظه در جام جهانی نخواهیم داشت. باور کنید رفتار رحمتی و کی روش علیه هم ریشه در همین بی اعتمادی ها داره و این بی اعتمادی ها ریشه در دروغگویی هایی داره که مثل نقل و نبات تو فوتبال ما ریخته. مثال بسیار میشه زد. یکی روی اصول شخصیتیش میمونه و تحمل نمیکنه و خیلی از دلخواه هاش رو از دست میده. یکی دیگه مثل گربه مرتضی علی با هر شرایطی کنار میاد و از هر سفره ای بهره ای میبره.
خودمون رو گول نزنیم. رویانیان بی تجربه بود و شیرینی بی تجربه تر... هرچه که کردن در ملا عام بود و همه فهمیدن. اما فتح الله زاده در همون حد و اندازه میکنه و کسی نمیفهمه چون تجربه داره. اونوقت تا کسی مثل رویانیان (یا هر اسم دیگه) صاحب اندک تجربه ای میشه برش میدارن تا یه بی جنم یا بی تجربه دیگه بیاد و تا اون هم راه و چاه رو یاد بگیره عوض شده. فرق استقلال و پرسپولیس و اوضال این سالهاشون در همینه. شما میتوید نپذیرید اما تاثیری در واقعیت نداره...

اون چیزی که من از صحبت های شما به طور خلاصه متوجه شدم البته در مورد مشکلات مالی استقلال این هست که شما عقیده دارید استقلال چه در طول فصل گذشته و چه در قبل از شروع نقل و انتقالات پول داشته و توسط فتح الله زاده اینجوری مظلوم نمایی میشده که پول نداریم...
یعنی در طول فصل گذشته بازیکنایی مثل مهدی رحمتی یا نکونام و عمران زاده و تقریبا همه!....به دروغ عنوان میکردند که پولشون داده نشده..پاداش ها داده نمیشه..و....حتی کادر فنی هم همین طور...و از اون سمت فتح الله زاده پول داشته و نمیداده! قبل از شروع نقل و انتقالات هم فتح الله زاده پول داشته یا میتونسته سریعا پول به دست بیاره و با همه قرارداد ببنده ولی عمدا استعفا داده که مثلا مظلوم نمایی کنه و بعدش که گفت پول اومد عزیز هوادار بشه!
با عرض معذرت من نمیتونم این رو بپذیرم که 90% کادر فنی و بازیکنای یه تیم از مسائل مالی بنالن! ولی در طول فصل بازیکنای پرپسولیس از روی عشق و تعصب یا هر چیز دیگه بهشون پولی داده نشده یا خیلی کم داده شده ولی مصاحبه ای نکردن!
اصلا خنده داره! و نمیتونم قبول کنم....
مسلما استقلال مشکل مالی داشت در طول فصل گذشته و این بازیکنان رو عاصی کرده بود.
فتح اللا زاده هیچ وقت بعد از شروع نقل و انتقالات نگفت که پول ندارم....فصل گذشته و ابتدای شروع بود که مینالید و مشخص بود که پول نداره چون استقلال فعالتی در نقل و انتقالات نمیکرد و همه بازیکنان شاکی بودند..
مثل طلب جلال حسنی هم در نوع خودش جالبه!
جلال حسینی یا اکثر پرسپولیسی ها بله! شاید هنوز هم طلب داشته باشند..ولی طلب چند میلیونی؟ 20 میلیون طلب دارند؟ 500 میلیون؟ این خیلی توفیر میکنه! چرا هیچ بازیکنی از پرسپولیس در طول فصل هیچ اعتراضی به پرداختی ها نکرد؟ از روی علاقه شدید؟ خیر! با اجازه تون همه این ها هم سیاه نماییه! حتی اگه طلبی وجود داشته باشه نسبت به اون چیزی که پرداخت شده بسیار اندک هست! مدرکش کجاست؟ مصاحبه نکردن! هیچ تفاوتی بین پول دوست بودن جلال حسینی و عمران زاده نیست! اگر هر دو به فکر پولشون هستند به یک میزان هستند!
حالا این به کنار...
فتح الله زاده نیازی به عزیز شدن بین هوادارا نداره...
من خودم از منتقدان فتح الله زاده در خیلی از مسائلش هستم مثلا فتح الله اده فصل پیش بین چند بازیکن پول ها رو تقسیم کرد و بقیه تقریب پول کمتری گرفتند و عادلانه پرداخت نشد یا در قضیه جباری کاری به مبارزه با بازیکن سالاری ندارم ولی این که موقعی که بهش نیاز داند فحش هم بده نگهش میدارن ولی قبل از شروع فصل بیرونش میکنند و با خرید عمدی جاسم کرار یه دهن کجی هم بهش میکنند یا حتی در قضیه مجیدی یک جا که عصبانی شد گفت مجیدی به خاطر پول رفت جای دیگه که خنده رو شد گفت با معرفت تر از مجیدی در استقلال نبوده...اینها انتقادات من از مدیریت فتح الله زاده ست... ولی خوشبختانه یا متاسفانه فتح الله زاده به اندازه کافی بین هوادارا محبوب و عزیز هست نیازی به این فیلم بازی کردن ها نداره....
و بله! فتح اللا زاده تونست از جایی پول بیاره و نقل و انتقالات رو با قدرت شروع کرد! کسی نمیگه فتح الله زاده با دست خالی بازیکنا رو نگه داشته...
ولی چیزی که مسلم هست بازیکنی مثل خسرو حیدری هر چقدر قراردادش در استقلال باشه مسلما اگه به قطر می رفت قراردادش بالاتر بود.اینو باید بپذیریم که هنر فتح الله زاده در نگه داشتن بازیکنا فقط به پول دادن بیشتر نسبت به بقیه پیشنهادات اون بازیکن مربوط نمیشه بلکه به نوعی به رندی و زبان بازی فتح الله زاده هم مربوطه..
اندو و نکونام و خسرو مبالغ کمی نخواهند گرفت ولی مسلما با قیمتی پایین تر از تیم های عربی حاضر به موندن در ایران شدند...به قول خودتون این واقعیت هست چه بخواهید بپذیرید چه نپذیرید!
فتح الله زاده در مقطعی پول نداشت و حالا داره.البته من روی این داشتن هم مسئله دارم...به نظرم فتح الله زاده همیشه قرار داد های سنگین می بنده ولی تقریبا قادر به پرداختشون در آخر فصل نیست...
در اون مقطع که نداشت ..نداشتنش بر همگان واضح و مبرهن بود و این در مصاحبه بازیکنا نمود داشت...حال این چگونه دروغ پردازی و مظلومی نماییست دیگر نمیدانم!
درواقع سردار رویانیان هم کم از این مظلوم نمایی ها نکرده....بازها مصاحبه هایی از ایشون دیدم که اعتراض کرده که چرا سازمان تربیت بدنی به پرسپولیس پول نمیده...یا این که یه قرون از سازمان پول نگرفته...
اگر نگرفته ولی با منابعی که از جای دیگه داره ایشون چرا اصلا مطرحش میکنه که نگرفته؟
درواقع رویانیان به یکی دو میلیارد سازمان نیازی داشته؟ که از نگرفتنش گله میکنه؟
یا چرا مثلا نمیزنیم...
کریم انصاری فرد فصل پیش چرا به پرسپولیس رفت؟ به عشق پیراهن این تیم؟ این رو که قبول دارید نبوده!
بازیکنی که عاشق تیمی باشه با تیم رقیب مذاکره نمیکنه همزمان!
مشخص بود که کریم به خاطر مبلغ بیشتر به پرسپولیس رفت...نمیخوام بگم شما عقیده دارید پرسپولیس پولدار نیست...به قول خودتون هست و این رو از روی بی تجربگی جار زده! میخوام بگم استقلال اگر به اندازه پرسپولیس پول داشت انصاری فرد رو از دست نمیداد یا حتی با جلال حسینی هم مذاکره شده بود...
بحث من اینه که پرپسولیس بسیار بسیار بیشتر از استقلال پول داره به زبان ساده!
نه اینکه استقلال پولی نداره.مسلما به بازیکنی مثل قاضی حداقل 200 -300 میلیون پول نقد داده شده که فقط بیاد تمرینات رو شروع کنه!
ولی این در حالی که هر دو تیم دولتی و متعلق به یک سازمان هستند بی عدالتی ست.
پرسپولیس و استقلال باید به یک میزان پولدار باشند...مالکیت این دو باشگاه یکی هست و این در دنیا استثنا ست که مالک دو باشگاه یکی باشه ولی یکی دست به جیب تر از اون یکی...

موفقیت استقلال در سال های اخیر نسبت به پرسپولیس فقط به ثبات مدیریتی این باشگاه بر نمیگرده بلکه عوامل دیگه ای هم مسلما تاثیر گذار بوده.

ولی مسلما علتش دلایل برخی هواداران احساسی که عقیده دارند نمیخواهند پرپسولیس موفق شود و میخواهند پرسپولیس را زمین بزنندو فلان و بهمان نیست!

به عقیده من استقلال اگه در گیر همین مشکلات حتی اندک!! مالی نمیشد در چند سال اخیر میتونست عناوین بهتری رو به دست بیاره.

هنوز یادمون نرفته که دو فصل پیش بازیکنا به خاطر عدم دریافتی تمرینات مظلومی رو تعطیل کردند...

در واقع در حال حاضر استقلال و پرسپولیس از نظر دارا بودن فاکتور های موفقیت به نوعی برعکس هم هستند...

اگر استقلال کسی مثل رویانیان رو از 5 فصل پیش داشت...البته با تجربه فتح الله زاده! اکنون جایگاه بهتری هم در آسیا در سال های اخیر و هم در تعداد جام های داخلی داشت...و برعکس اگر پرسپولیس از مربیانی مثل قلعه نویی یا بازیکنان استقلال که به نظر من با کیفیت تر از بازیکنان سال های اخیر پرپسولیس هستند بهره می برد هم اکنون به این سطح پایین از تاریخ باشگاه خودش نرسیده بود.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

بذارید نکته به نکته جلو بریم. من اصلا اعتقاد ندارم که فتح الله زاده برای محبوب شدن پیش هوادارها اینطور رفتار میکنه. همون انتقال هاشمی نسب برای یک عمر محبوب شدنش کافی بود. عرض کردم که شیوه مدیریت فتح الله زاده اینطوره. قرارداد نسیه (حالا با هر مکانیزمی) و کسب موفقیت و در نتیجه ساکت کردن موقتی هوادارها و بازیکنان و این چرخه همچنان ادامه دارد. ببینید نقل یه مثال میزنم. شما برای گرفتن یه وام مضاربه ای به بانک مراجعه میکنید. بانک اعتبار لازم رو به شما پرداخت میکنه و شما موظفید هر 4 یا 6 ماه یکبار اصل و سود وام رو برگردونید و در صورت تمایل دوطرفه وام رو تمدید یا تسویه کنید. حالا شما عملکرد مالی استقلال رو اینطور در نظر بگیرید که اعتباری به باشگاه داده میشه (از طرف بازیکن یا مربی) و باشگاه موظفه اقساط سود این اعتبار رو سر وقت بپردازه. پس ابتدا به ساکن شما مجبور به پرداخت هیچ پولی نیستید. فقط باید در گذر زمان خوش قول و خوش حساب باشید. حالا برمیگرده به قوت و قدرت اعتبار دهنده. اگر خوش حسابی نکنید و طرف اعتبار شما آدم قدرتمندی باشه که کارتون به جاهای باریک و فسخ قرارداد و شکایت میکشه (مثال مجتبی جباری) و اگر آدم ضعیفی باشه که نتونه عرض اندام کنه باید بره با برف سالهای بعد بیاد شاید بتونه اعتباری رو که به شما داده نقد کنه (مثال طلبکاران ضعیف تری مثل هادی شکوری). خب من اصلا بنا بر قضاوت درست و غلط یا خوب و بد بودن این استراتژی ندارم. کما اینکه طی 10 سال مدیریت متناوب فتح الله زاده کار کرده و جواب داده. بحث من اینه که شما چرا برای پولی که در نهایت باید پرداخت کنی دروغ می بافی؟ پرا ارقام غیر واقعی بیان میکنی؟ چرا سعی میکن سوپرمن نشون بدی درحالی که امثال حیدری و رحمتی ابدا با ارقام پایین (لااقل با ارقان در سطح ادعای فتح الله زاده) قرارداد نمیبندن. کما اینکه درگذشته هم اینو ثابت کردن. همین الان قراردادهای مشروط نکونام و تیموریان مهر تاییدی بر عرایض بنده است. این مظلوم نمایی فقط و فقط ریشه در عوام فریبی داره که فقح الله زاده طی دو سه سال اخیر به شدت دچارش شده و قطعا توهینی به شعور مخاطبان و به خصوص مخاطبان استقلالی هست. من به سایر جنبه های مدیریتیش کاری ندارم...
اما پرسپولیس... بله. عیانه که در دو فصل اخیر، پرسپولیس از همه سالهای اخیرش بیشتر پول داره. مسلماهمه و همه ریشه در نبوغ اقتصادی رویانیان و اطرافیانش نداره. اما (تکرار میکنم) مبحث دستمالی شده بیت المال قبل از هرچیزی تف سربالاست برای هرکسی که عنوانش کنه. کیه که ندونه طی سالیان اخیر درآمدهای نجومی کشور که هرز رفته بخش قابل دیدش در فوتبال بوده؟ حالا باشگاهی مثل سپاهان و استقلال از چندفصل پیشتر و پرسپولیس از فصل پیش. بقیه داستانها رو اجازه بدید در سطح همون داستان باقی بمونن. مگر اینکه بخوایم به سطح بسیار مبتذل کل کل سقوط کنیم... با همه این وجود قبول ندارم که چون دو باشگاه مالکیت مشترک دارن باید پول هم اندازه داشته باشن. مگه ردیف بودجه تعریف شده ای وجود داره؟ مگه قانون منع پرداخت و هزینه در ورزشهای قهرمانی رو فراموش کردید؟ مگه دولت میتونه با قیمتهای امروزی 20-30 میلیارد بودجه بده به دوتا باشگاه که همینجوریش هم درآمدزا نیستن و فقط برای کنده شدن شرشون از سر دولت اونا رو سودده اعلام کردن تا از طریق بورس فروخته بشن؟ اینا که حرف نشد عزیز من...
من یه چیز گفتم و شما نگرفتی اما لابلای گفته های خودتون بهش اشاره کردید. استقلال رویانیان داشت با تجربه فتح الله زاده و پرسپولیس قلعه نویی داشت با بازیکنان استقلال... دوست من! همه بحث همینه. فتح الله زاده در سال 75 سردبیر یه هفته نامه هواداری بود که حد اکثر 30-4- درصد بیشتر از من و شما با مسایل روز فوتبال قاطی بود (خیلی خوشبینانه). اما با هر مکانیزمی که سرکار اومد و با هر مکانیزمی که مدیریت کرد، موند... این خیلی مهمه. قریب آمد و رفت... فتح الله زاده اومد. واعظ آمد و رفت، فتح الله زاده اومد. اومد و اونقدر موند تا باتجربه شد. تا تونست علی انصاری رو که یار غار واعظ بود علیرغم اره و تیشه ای که با هم رد و بدل میکردن برای خودش نگه داره. این نتیجه گوهر تجربه است و تجربه حاصل ثبات و استمراره. اما این اتفاق در پرسپولیس نیفتاد. از 75 تا امروز بشمرید چند نفر مدیر پرسپولیس شدن و رفتن؟ غیر از مقطع 80-91 و دعوای مدیریتی، چه مرجعی برای پرسپولیس مدیر انتخاب کرده؟ چرا همیشه یه آدم تازه؟ چرا همیشه صفرکیلومتر و بی تجربه؟ (در باشگاهداری). یکبار گفتم. شما کافیه طی 5 فصل، هر فصل 4 ستاره جوان و در بورس رو جذب کنی. به فرض خارج شدن متوسط یکی در هر فصل، در پایان فصل پنجم شما 15 ستاره داری. با احتساب افت و آسیب 4 تاشون باز شما به اندازه یه تیم ستاره داری. این رو هم در نظر بگیرید که خوردن مهر آبی یا قرمز بر پیشانی یه بازیکن هنوز هم عامل مهمی برای پاگیر شدن اونها در این دو باشگاهه. پس کافیه لااقل یکی دو فصل نگهشون داری. اینا الگوریتم هایی هستن که در فوتبال ایران کار میکنه و فقط مدیری میتونه بر اونها احاطه داشته باشه که سالها در این وادی کار کرده باشه و حضور پررنگی داشته باشه. در مورد استقلال و فتح الله زاده اینطور بوده. کما اینکه درمورد سپاهلن و ساکت هم همینطور. در مورد پرسپولیس چی؟ چطور بپذیریو و چه توجیهی بیاریم که اون مالک مشترک فوق الذکر اهمیت ثبات مدیریت رو برای سمت آبی مایملکش درک میکنه و برای سمت قرمز نه؟ طبیعیه که یه تیم از قدرت خالی میشه. از ستاره خالی میشه. و از عناوین دور میمونه. کما اینکه استقلال 71 تا 76 هم همینطور بود.
من هم معتقدم عناوینی که استقلال و هر تیم دیگه ای با قلعه نوی بدست آورده طی این چند سال، فقط به ثبات مدیریت برنمیگرده. اما اولین ماحصل ثبات مدیریت در این سطح از فوتبال ایران، تشکیل تیمی از ستاره هاست و اگر دقت کنید، قلعه نوعی عناوینش رو عموما با گروه قابل توجهی از ستاره ها بدست آورده و اساسا یا به جایی که کم ستاره باشه نمیره یا اگر بره شق القمر نمیکنه. بماند که شخص من امیر قلعه نوعی رو برای کسب عنوان در فوتبال ایران به دلیل استفاده کامل و آگاهانه از همه امکانات عیان و نهان فوتبال ایران، یگانه میدونم.

مخلص کلام. فتح الله زاده سالهاست با تکیه بر شم ژورنالیستیش عوامفریبی میکنه و در این راه از هیچ ابزاری هم کوتاهی نکرده. اگر ماحصل این عوام فریبی ها کسب عناوین متعدد باشه و باعث شادی طرفداران تیمش بشه، زهی سعادت و مبارک آبیها. اما اونها که میفهمن و با هر انگیزه ای نمیخوان خودشون رو به اون راه بزنن مثل مجتبی جباری در گردنه های زمان، گهگاه بساط این عوام فریبی ها رو افشا میکنن... مردم هم فراموشکارن و با دوتا پاس مهندسی شده تودر همه چیز رو فراموش خواهند کرد. هدف وسیله رو توجیه میکنه.

پاینده باشید

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من خودم منتقد فتح الله زاده هستم .

ولی موفقیت این چند ساله استقلال صرف بر این نیست که استقلال ثبات مدیریت بیشتری داشته و پرسپولیس نداشته !!

کسانی که برای پرسپولیس اومدند اونقدر که فتح الله زاده با همه گفته های شما که من هم بعضی هاش رو قبول دارم دلسوز بوده مدیران پرسپولیسی نبوده اند حتی همون عابدینی که یک زمان با فتح الله زاده کل کل داشت . ولی شما ببینید که عابدینی کجا هست و فتح الله زاده کجا هست !!!

شما یک نگاه بکنید به بازیکن های دو تیم در طی این چند ساله !! استقلال خیلی از بازیکن های ارتزاق کرد که ماله آکادمی خودش بود (هر چند تو ایران نمیشه آکادمی زیاد توجه کرد !!) که خیلی از اینها رو هم به خاطر همین فتح الله زاده داشتیم !! تو زمان اون این بازیکن های جوان از استقلال دیده شدند و باعث اش اون بود و اعتماد قلعه نویی به این بازیکنان !!

قلعه نویی چطور تبدیل شد قلعه نویی !! این رو که دیگه خودتون هم می دونید !!

اگه استقلال به این موفقیت رسید به خاطر خیلی از مسائل هست !! به خاطر صبر طرفداران استقلال وقتی که 3 سال به قلعه نویی فرصت دادن تا مربی به نام قلعه نویی براشون درست بشه ! و وقتی به قلعه نویی اعتماد کردن موجب این شد که بازیکن های از تیم جوانان استقلال برای بزرگسالانش به وجود بیاد که سالیان براشون بازی کنند مثالش (صادقی ، قربانی ، طالبلو ، حیدری ، جباری ، تیموریان ،و ......... )

تنها علت ثبات مدیریت نیست که استقلال بهتر کار کرده علت اینه که مدیریت باهوش تر عمل کرده !! کی هست ندونه که مدیریت تو این 2 تیم مادام اعمر نیست و هر آن ممکنه بری از این تیم ! همانطور که بارها فتح الله زاده رفت و برگشت . حالا چرا این رفت و برگشت برای مدیران پرسپولیس نیست (عابدینی ) چون فتح الله زاده بلد بود چکار باید بکنه ! چون تونست به جامعه فوتبال بفهمونه که فتح الله زاده به درد استقلال می خوره ! تونست این حرف رو تو هوادار ها بقبولونه که اگه فتح الله زاده مدیر استقلال باشه ، هوادار می تونه خیالش راحت باشه از تیمش . و این کاری هست که مدیران پرسپولیس نتونستن انجام بدهند !

فتح الله زاده تو این سالها تونسته بفهمونه که به درد استقلال می خوره و به همین خاطر وزارت ورزش همیشه برای خابوندن صدای هوادار به فتح الله زاده رجوع می کنه !! کدوم مدیر پرسپولیسی رو شما سراغ دارید که همچین خصوصیتی داشته باشه !!
فتح الله زاده اگه چند درصد برای خودش کار کرده باشه به همون مقدار برای تیم هم زحمت کشیده و اگه پیش هوادار محبوبه به خاطر سیاستش و اینکه برای استقلال زحمت کشیده !!

من متنقد رفتار قلعه نویی هستم ولی این رو اصلا قبول ندارم که تفکرات قلعه نویی به درد ایران می خوره !!
شما همین امسال که استقلال رفت تو 8 تیم آسیا رو یک نگاه بندازی . می بینی که استقلال با وجود اینکه تو سخت ترین گروه آسیا قرار داشت به عنوان تیم اول صعود کرد . تیمی ملی ما با همین سیستمی که قلعه نویی چیده بود به موفقیت رسید .
لازمه موفقیت ابزار هست . مگه همین پرسپولیس کم بازیکن شاخص داشت به کجا رسید . ولی به غیر از ابزار یک **** باهوش و قوی باید پشت این تیم باشه پس با این حرف که قلعه نویی کار خاصی نکرده چون بازیکن خوب داشته به نظر من ساده لوحانه هست .
من بپهر چند که به رفتار های قبلیش ایراد دارم ولی قلعه نویی رو به عنوان بهترین مربی ایرانی قبول دارم چون هوش و درایتش رو داره .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ذارید نکته به نکته جلو بریم. من اصلا اعتقاد ندارم که فتح الله زاده برای محبوب شدن پیش هوادارها اینطور رفتار میکنه. همون انتقال هاشمی نسب برای یک عمر محبوب شدنش کافی بود. عرض کردم که شیوه مدیریت فتح الله زاده اینطوره. قرارداد نسیه (حالا با هر مکانیزمی) و کسب موفقیت و در نتیجه ساکت کردن موقتی هوادارها و بازیکنان و این چرخه همچنان ادامه دارد. ببینید نقل یه مثال میزنم. شما برای گرفتن یه وام مضاربه ای به بانک مراجعه میکنید. بانک اعتبار لازم رو به شما پرداخت میکنه و شما موظفید هر 4 یا 6 ماه یکبار اصل و سود وام رو برگردونید و در صورت تمایل دوطرفه وام رو تمدید یا تسویه کنید. حالا شما عملکرد مالی استقلال رو اینطور در نظر بگیرید که اعتباری به باشگاه داده میشه (از طرف بازیکن یا مربی) و باشگاه موظفه اقساط سود این اعتبار رو سر وقت بپردازه. پس ابتدا به ساکن شما مجبور به پرداخت هیچ پولی نیستید. فقط باید در گذر زمان خوش قول و خوش حساب باشید. حالا برمیگرده به قوت و قدرت اعتبار دهنده. اگر خوش حسابی نکنید و طرف اعتبار شما آدم قدرتمندی باشه که کارتون به جاهای باریک و فسخ قرارداد و شکایت میکشه (مثال مجتبی جباری) و اگر آدم ضعیفی باشه که نتونه عرض اندام کنه باید بره با برف سالهای بعد بیاد شاید بتونه اعتباری رو که به شما داده نقد کنه (مثال طلبکاران ضعیف تری مثل هادی شکوری). خب من اصلا بنا بر قضاوت درست و غلط یا خوب و بد بودن این استراتژی ندارم. کما اینکه طی 10 سال مدیریت متناوب فتح الله زاده کار کرده و جواب داده

خب تا اینجا رو من هم قبول دارم...شیوه فتح الله زاده بر پایه نسیه هست و به قول شما موفق بوده و شما هم فرمودید که قصد تائید یا رد و در کل قضوات ندارید چون جواب داده...پس هیچ!

ولی هیچ فکر کردید علت این روش چیه؟ آیا فتح الله زاده دوس نداره که مثل برخی مدیران ( این واژه برخی رو به این خاطر به کار نمی برم که نگم رویانیان...به این خاطر به کار می برم که منظورم فقط سردار نیست ) از برخی روابط و جایگاه هایی که قبلا داشته و یا بعضا رانت هایی استفاده کنه و به راحتی درآمد کسب کنه برای باشگاه؟
آیا فتح الله زاده روش 10 ساله خودش رو دوس داره و میتونه مثل مثلا سردار رویانیان باشه و نمیکنه؟
فکر کنم پاسخ منفی باشه!
من فکر میکنم فتح الله زاده چاره ای جز این روش رندگونه و یا فریبکارانه!( با این که همه روش اون رو تا به حال فهمیده اند! پس نمیشه روش واژه فریبکارانه هم گذاشت!) نداره...فتح اله زاده فرد میلیاردی نیست! حداقل میزان ثروتش به اندازه ای نیست که بتونه برای باشگاه بی حساب و کتاب خرج کنه...پس چاره ای نداره که از این روش استفاده کنه تا تیمش رو ببنده!
آیا شما راه دیگه ای برای بستن تیم متصور هستید؟
البته من خودم هنوز یک مسئله برام روشن نشده و اون اینه که چرا فتح الله زاده یک فرد اقتصادی قوی رو به راس امور اقتصادی باشگاه برنمیگزینه؟ آیا از این می ترسه که اون فرد قدرت بگیره و روزی مدیر عامل همیگشی تیم بشه و او به کناری بره؟ در این یک ساله افراد ضعیفی به عنوان مسئول کمیته اقتصادی باشگاه منصوب شدند که اکثرا افراد کم توان سیاسی بوده اند! یا مدیر عاملان شکست خورده تیم های دسته پایین تر!

به هر صورت فکر میکنم فتح الله زاده یا از روی عمد و نفع خودش یا سهو و نداشتن روابط و رانت های دیگه..چاره ای جز اجرای این روش کج دار و مریض در استقلال نداره.
بحث من اینه که شما چرا برای پولی که در نهایت باید پرداخت کنی دروغ می بافی؟ پرا ارقام غیر واقعی بیان میکنی؟ چرا سعی میکن سوپرمن نشون بدی درحالی که امثال حیدری و رحمتی ابدا با ارقام پایین (لااقل با ارقان در سطح ادعای فتح الله زاده) قرارداد نمیبندن. کما اینکه درگذشته هم اینو ثابت کردن. همین الان قراردادهای مشروط نکونام و تیموریان مهر تاییدی بر عرایض بنده است. این مظلوم نمایی فقط و فقط ریشه در عوام فریبی داره که فقح الله زاده طی دو سه سال اخیر به شدت دچارش شده و قطعا توهینی به شعور مخاطبان و به خصوص مخاطبان استقلالی هست. من به سایر جنبه های مدیریتیش کاری ندارم...

من یک سوال از شما دارم

خود شما فکر میکنید که اگر در این دو سه فصل اخیر فتح الله زاده مدیر عامل استقلال نبود چند درصد از این ستاره ها جذب باشگاه می شدن یا در تیم باقی میموندن و تمدید میکردند؟ مثلا اگه شخصی مثل قریب میومد جای ایشون!

نظر من اینه : تیم به وضعی همانند ذوب اهن دچار میشد.

پس در این صورت آیا fبهتر نیست قبول کنیم که فتح الله زاده واقعا سوپر من است؟

ثانیا فتح الله زاده در کدوم مصاحبه اشاره کرده که رحمتی و خسرو با فلان ارقام تمدید کرده اند؟ و یا ارقامشون کم بوده؟ ممنون میشم اشاره کنید

بعد یک سوال دیگه....خسرو حیدری با هر رقمی که تمدید کرده باشه....فکر میکنید اگر به قطر می رفت رقمی پایین تر میگرفت یا بالاتر؟

یا مهدی رحمتی آیا اگر به پیشنهاد های دیگه ش جواب میداد رقمی پایین تر از رقمی که شما فکر میکنید با استقلال تمدید کرده گیرش میومد؟ یعنی مثلا استقلال از سپاهان هم بیشتر به رحمتی پول داده و ایشون به خاطر همین حاضر شده تمدید کنه ؟

اگر این طور بخواید حساب کنید همه بازیکنان فوتبال هم انسان های به قول شما مظلوم نما و فریبکار هستند!

چرا که رحمتی مصاحبه کرده و گفته با استقلال در قلبش قرارداد داشته...

پس مهدی رحمتی هم یک فریبکار است و 100% رقمی که باعث شده حاضر بشه این فصل هم تمدید کنه فراتر از همه ارقامیست که بهش پیشنهاد دادند.

درسته؟ و بگیرید برید الی آخر! اکثر بازیکنا!

سوالی که من از شما پرسیدم فکر کنم 2 بار و شما هر بار از جواب دادن صریح به اون خودداری کردید و شاید هم سهوی بوده ...چرا آندو تیموریان یا جواد نکونام علی رغم داشتن پیشنهاد از سوی علی دایی و یا رویانیان به پرپسولیس نه گفتند؟ نمیخوام وارد فضای کل کل بشم...نمیخوام شما مثلا بگید که خیلی خب آقا جان این ها تعصب داشته اند! خیر...
بحث من سر اینه..پول بیشتر در هه جا دخیل نیست.
من مطمئنم در هر جایی که پیشنهاد مالی داده بشه پیشنهاد سردار رویانیان بالاتر از استقلال هست. اینو به جرات میگم.
حتی مجتبی جباری! به این فکر کردید که چرا مجتبی پرسپولیس رو انخاب نکرد؟ آیا واقعا مورد نظر سردار نبود؟ در یک مصاحبه ایشون به صراحت میگن که اگه از استقلال جدا بشه ما به دنبالش مییریم....در واقع این آزمایشی هست که امثال نیکبخت واحدی از اون سربلند بیرون نیومدن! همه نمیخواهند یاغی باشند! علی کریمی هیچ وقت به استقلال نخواهد امد حتی با تمام مشکلاتی که با مدیر عامل و علی دایی دارد! این ها همه باعث میشه بحث پول بیشتر به کنار زده بشه..
این ها رو نگفتم که بگم بازیکنان استقلال باتعصب و پرپسولیسی ها امثال این بازیکنان رو ندارند...خیر!
بحث رو به این سمت کشوندم چون شما صراحتا مکررا به آندو و جواد اشاره میکنید
من هم عرض کردم...نه آندو پول کمی خواهد گرفت نه جواد...ولی قبول کنید که می توانند و میتوانستند به تیم هایی بروند که از استقلال بیشتر و راحت تر پول میدهند!
حال چرا به استقلال امدند به هنر مذاکره فتح الله زاده بر میگرده...شاید هم اصلا به شخصیت کاریزماتیک او نزد بازیکنان ! نمیدانم...هر چه که هست من بر خلاف شما اون رو سوپر من 2-3 فصل اخیر باشگاه قلمداد میکنم چرا که اگر فردی مثل قریب مدیر عامل میشد شاید همین بازیکنان رو هم نداشتیم.

البته باز هم میگم قضیه جباری از نقطه ضعف های فتح الله زاده بود. الان وقت برخورد با جباری نبود.

//
اما پرسپولیس... بله. عیانه که در دو فصل اخیر، پرسپولیس از همه سالهای اخیرش بیشتر پول داره. مسلماهمه و همه ریشه در نبوغ اقتصادی رویانیان و اطرافیانش نداره. اما (تکرار میکنم) مبحث دستمالی شده بیت المال قبل از هرچیزی تف سربالاست برای هرکسی که عنوانش کنه. کیه که ندونه طی سالیان اخیر درآمدهای نجومی کشور که هرز رفته بخش قابل دیدش در فوتبال بوده؟ حالا باشگاهی مثل سپاهان و استقلال از چندفصل پیشتر و پرسپولیس از فصل پیش. بقیه داستانها رو اجازه بدید در سطح همون داستان باقی بمونن. مگر اینکه بخوایم به سطح بسیار مبتذل کل کل سقوط کنیم... با همه این وجود قبول ندارم که چون دو باشگاه مالکیت مشترک دارن باید پول هم اندازه داشته باشن. مگه ردیف بودجه تعریف شده ای وجود داره؟ مگه قانون منع پرداخت و هزینه در ورزشهای قهرمانی رو فراموش کردید؟ مگه دولت میتونه با قیمتهای امروزی 20-30 میلیارد بودجه بده به دوتا باشگاه که همینجوریش هم درآمدزا نیستن و فقط برای کنده شدن شرشون از سر دولت اونا رو سودده اعلام کردن تا از طریق بورس فروخته بشن؟ اینا که حرف نشد عزیز من...

خب کسی بحث بیت المال رو چندان مطرح نکرده...شاید همه دنبال این بودند که کشف کنند رویانیان پول ها رو از کجا میاره...
وگرنه به قول شما این به خاطر نبوغ اقتصادیش نیست و مبرهن است که هر چی هست به روابط سیاسی و رانت های اقتصادی مربوطه!
داستان شرکت صدرا و ...! که شاید فقط یکیش باشه...
البته ایرادی بهش وارد نیست...حتی آبراموویچ هم مسلما گنجی نداشته که برای خرید باشگاه چلسی خرج کنه...ایشون هم در سطح کلان در روسیه رانت های سیاسی و اقتصادی کلان داره...سکو های نفتی و ..!
چیزی که شما به فتح الله زاده ایراد وارد میکنید که آقا جان خرج کردی بگو کردم....پول دادی بگو دادم..
همین در سطح دیگری به رویانیان وارد است! پس چرا به ایشون خرده گرفته نمیشه؟ و نمیگیرید؟
واضح و تابلو و مبرهن است که باشگاه پرسپولیس فصل پیش به بازیکنانش خودرو آخرین سیستم داده است! چرا اصرار دارند بگویند نداده ایم و شکایت میکنیم و این داستان ها؟ خب داده اید بگویید داده ایم؟
می بینید؟ در سطح دیگری همین رفتار ها ار سوی سرپرست و مدیر عامل شما و بعضا بازیکنانی نظیر حسینی سر میزنه!

از 75 تا امروز بشمرید چند نفر مدیر پرسپولیس شدن و رفتن؟ غیر از مقطع 80-91 و دعوای مدیریتی، چه مرجعی برای پرسپولیس مدیر انتخاب کرده؟ چرا همیشه یه آدم تازه؟ چرا همیشه صفرکیلومتر و بی تجربه؟ (در باشگاهداری). یکبار گفتم. شما کافیه طی 5 فصل، هر فصل 4 ستاره جوان و در بورس رو جذب کنی. به فرض خارج شدن متوسط یکی در هر فصل، در پایان فصل پنجم شما 15 ستاره داری. با احتساب افت و آسیب 4 تاشون باز شما به اندازه یه تیم ستاره داری. این رو هم در نظر بگیرید که خوردن مهر آبی یا قرمز بر پیشانی یه بازیکن هنوز هم عامل مهمی برای پاگیر شدن اونها در این دو باشگاهه. پس کافیه لااقل یکی دو فصل نگهشون داری. اینا الگوریتم هایی هستن که در فوتبال ایران کار میکنه و فقط مدیری میتونه بر اونها احاطه داشته باشه که سالها در این وادی کار کرده باشه و حضور پررنگی داشته باشه. در مورد استقلال و فتح الله زاده اینطور بوده. کما اینکه درمورد سپاهلن و ساکت هم همینطور. در مورد پرسپولیس چی؟ چطور بپذیریو و چه توجیهی بیاریم که اون مالک مشترک فوق الذکر اهمیت ثبات مدیریت رو برای سمت آبی مایملکش درک میکنه و برای سمت قرمز نه؟ طبیعیه که یه تیم از قدرت خالی میشه. از ستاره خالی میشه. و از عناوین دور میمونه. کما اینکه استقلال 71 تا 76 هم همینطور بود.

خب علتش این نیست که اون مال مشترک استقلال رو دوس داره ولی پرپسولیس رو نه....یا به قول شما به استقلال که میرسه این درک رو داره ولی به پرپسولیس که میرسه نه..
فتح الله زاده محصول با تجربه ولی اتفاقی باشگاه استقلال هست...فتح الله زاده خوشد فتح الله زاده شد ...سازمان اون رو فتح الله زاده نکرده به نظر من....خیلی ها میتونستن فتح الله زاده بشن ولی عرضه شو نداشتن...به نظرم پرسپولیس همچین مدیری نداشت ؟ چون نداشت! چون همچین فردی مثل فتح الله زاده در اردوی قرمز ها در تاریخ این باشگاه نبود که بخواهد بماند و با به قول شما اعمال رندانه و ....خودش رو جا کنه در باشگاه....وگرنه مگر مصطفوی کم کسی بود؟ او رئیس فدراسیون بوده! ولی در پرپسولیس دوام نیاورد...
و خب شما معتقدید که علت اصلی که پرسپولیس از عناوین دور مونده این قضیه هست؟ آینده مشخص میکنه که اگر جناب رویانیان چندین فصل دیگه هم در پرسپولیس بمونه میتونه قدرت این تیم رو احیا کنه؟ یا مشکل از جای دیگه س نه عدم ثبات مدیریت پرسپولیس ..حتی اگر علت این باشه خب این یکی از حسن های باشگاه استقلال بوده...قرار نیست همه باشگاه ها یک سری حسن های مشترک رو دارا باشند و رک بگم اصلا قرار نیست باشگاه پرپسولیس این حسن رو دارا باشه...اگر قرار باشه یک باشگاه همه فاکتور های موفقیت رو داشته باشه میشه قدرت بلامنازع فوتبال اون کشور..چنانچه در سال هایی که پرپسولیس قدرت اول فوتبال ایران بود.. استقلال تیم کمی نبود ولی اون جا هم استقلال کمبودی داشت نسبت به پرسپولیس که نتونست مثلا در جام آزادگان موفقیت بالاتری کسب کنه....خب دهه ها گذشت و حال نوبت استقلال هست!
حتی در سال هایی که تاج یا استقلال در آسیا عنوان به دست آورد...حال چه قهرمانی ها و چه نیب قهرمانی ها...پرسپولیس وجود نداشت؟ یا تیم کمی بود؟ 100% فاکتور هایی باعث شد پرپسولیس نتونه اون عناوین رو تصاحب کنه...
میخوام بگم این 100% نیست که اگر پرسپولیس از 5 سال پیش تا به الان مدیر ثابتی داشت حتما الان 2 دوره دیگر لیگ رو هم فتح کرده بود....
دنبال فاکتور های دیگه هم باشید...
که البته خودتون در بند آخر به این نکته اشاره کردید....
ولی در نظر داشته باشیم که استقلال حتی بدون فتح الله زاده هم قهرمان ایران شد....
و یا بدون قلعه نویی هم اکثرا در کورس قهرمانی بود!
و جالب تر! بدترین نتیجه تاریخ لیگ برتر خودش رو با مدیریت فتح الله زاده تجربه کرد!
پس اینها به تنهایی ملاک نیست

مخلص کلام. فتح الله زاده سالهاست با تکیه بر شم ژورنالیستیش عوامفریبی میکنه و در این راه از هیچ ابزاری هم کوتاهی نکرده. اگر ماحصل این عوام فریبی ها کسب عناوین متعدد باشه و باعث شادی طرفداران تیمش بشه، زهی سعادت و مبارک آبیها. اما اونها که میفهمن و با هر انگیزه ای نمیخوان خودشون رو به اون راه بزنن مثل مجتبی جباری در گردنه های زمان، گهگاه بساط این عوام فریبی ها رو افشا میکنن... مردم هم فراموشکارن و با دوتا پاس مهندسی شده تودر همه چیز رو فراموش خواهند کرد. هدف وسیله رو توجیه میکنه.

اگه از قضیه عوامفریبی بگذریم....به این نکته اشاره مجدد کنم که استقلال عناوین تاریخ باشگاه خودش رو صرفا با فتح الله زاده کسب نکرده..پس همه مدیران عوام فریب بودند..
عوام فریبی همیشه منجر به کسب جام و نتیجه نخواهد شد...اگر میشد در فصلی که کریمی مربی استقلال شد و حاج فتح الله بر مسند قدرت تیم رو تا ورطه سقوط به دست اول سوق نمیداد!
مجتبی جباری عملکرد اخلاقی خودش کاملا زیر سوال هست....جدا از اینکه برخی حرفاش در مصاحبه اخیرش به حق گفته شد! ولی اخلاقیات حرفه ای خودش کامل زیر سوال هست....تا درگیری با قلعه نویی در تونل یادگار امام تبریز تا کار کردن با او در فصل بعدش...قهر کردن هاش...تمرین تعطیل کردن هاش.حمله به مدیر عامل باشگاه.زیر سوال بردن تمرین روته مولر کمک مربی بایرن مونیخ ...مصاحبه های نیش دارش علیه همه! و کلا جباری با چه کسی مشکل نداشت؟! آیا افشا گری های جباری در سالیان اخیر به روحیه عدم سازش او و یا تصور رویا گونه او از فوتبال ایران بر نمیگرده؟ چقدر مطمئن هستید که همین مجتبی جباری روزی با مدیریت همین فتح الله زاده به استقلال بر نخواهد گشت؟ باشگاه پرسپولیس هم پر است از این افشاگری ها و بعد با هم کار کردن ها....فوتبال ایران همین هست!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
امیدوارم بحث رو پینگ پنگی نکنیم. میخوایم به جمع بندی برسیم. فکر میکنم جوب بعضی از نقطه نظرات شما رو در پست قبلیم دادم. اینکه چرا فلان و فلان بازیکن به خواسته رویانیان و سایر باشگاهها جواب منفی دادن و گفتن که قلبا استقلالی هستیم، همون مهریه که بر پیشانیشون خورده. بزرگترین بازیکن دو دهه اخیر استقلال بی تردید فرهاد مجیدی بوده. سال 75 ، امیر عابدینی تقریبا با مجیدی به توافق نهایی رسیده بود (از من سند نخواید. مستندات من جراید اون روزگار هستن که اون زمان نه امکان و نه پول و نهاسکنرش رو داشتم که سندش رو ثبت کنم). اما اصرار مرحوم حجازی و دیدار رودر روی اونها و اینکه اون زمان پول همه انگیزه نبود و قطعا ناصر حجازی (در اون مقطع فوتبال) جذبه بیشتری نسبت به امیر عابدینی داشت، فرهاد رو به استقلال برد. مهر بر پیشانیش خورد... کما اینکه چندی بعد با وجود اعلام رسمی مبنی بر پیوستن مجیدی به پرسپولیس، دوباره در استقلال موندنی شد. و امروز همه طرفداران استقلال مخصوصا نورسیده ها که گذشته باشگاه و بزرگانش رو نمیشناسن، مجیدی رو شناسنامه تاریخ استقلال میدونن. به همین سادگی... قطعا من نمیتونم حکم صادر کنم که مجیدی هیچ علاقه و کششی نداشت و فقط تو رودربایستی گیر کرد و قس علی هذا... حرفم اینه که با هر انگیزه ای، هر فوتبالیستی که در ایران پیراهن یکی از این دو تیم رو بپوشه، مگر به حکم کاراکتر شخصیش و اینکه چقدر مستقل از اتمسفر فوتبال ایران باشه، همیشه پیراهن بر تنش خواهد بود. این ربطی به غیرت و بی غیرتی هم نداره. طبیعیه که بازیکنی در سطح رحمتی، نکونام، حیدری، آندو و ... با توجه به ارضاء حس درآمدزایی و در سال منتهی به جام جهانی، به ساده ترین، معقول ترین و بی دردسرترین راه رو انتخاب میکنن و در باشگاهی که هم تو بورسه، هم در کورسه و هم خوب پول میده (با دیر و زودش) بمونن و با آرامش یه جام جهانی فکر کنن (حتی رحمتی) .این وسط عطش هوادار رو هم با دوتا مصاحبه آتشین خاموش میکنن. من ایمان داشتم نکونام جایی نخواهد رفت. البته جباری صبر فتح الله زتده رو سرآورد وگرنه بدون ذره ای شک اونهم امسال در استقلال میموند. این به تنهایی کافیه که بپذیریم هزینه یاغی گری در فوتبال ایران بسیار بالا رفته و کمتر بازیکنی تن به این کار میده.

درباره مدیریت در دو باشگاه هم به صراحت گفتم. برای پرسپولیس در همه این ساله کسانی برگزیده شدن که کمترین آشنایی با الفبای باشگاهداری نداشتن و تا بیان یا بگیرن برکنار شدن و جز حبیب کاشانی که دو دوره مدیر شد، بقیه دولت مستعجل بودن. مصطفوی کم کسی نبود اما نه در باشگاهداری و نه در مقطعی که به سبب مشکل داشتن با صفایی فراهانی، تمام تلاشش اعتبار دادن به علی آبادی بود و عملا تیم رو در اختیار هدایتی گذاشته بود. اینا درده... این که شما سر لجبازی یا سر بنده نوازی پستی رو به کسی بدی فقط بخاطر اینکه ازت تعریف کرده. اینها قابل کتمان نیست. حبیب کاشانی به دلایل انتخاباتی آمد و به دلایل انتخاباتی رفت. کما اینکه رویانیان هم به همین دلایل قرار بود بره و نشد... کی چنین اتفاقاتی در استقلال رخ داده؟ چرا بعد از کاشانی محمدحسن انصاری فرد برنگشت؟ فوتبالی نبود؟ به سیستم نزدیک نبود؟ خودی نبود؟ خیر... نوبت پاداش به کاشانی و بیادی و مصطفوی بود... به همین صراحت. چرا فقط صندلی پرسپولیس بود که باید پاداش داده میشد؟ انگیزه هرچی بود حاصلش وقفه در روند حرکتی تیم شد. با هر نگاهی که داشته باشیم، نمودار سینوسی تفکرات مدیریتی-فنی پرسپولیس در هیچ باشگاه دیگه ای تکرار نشده.

این موضوع جواب نقد بعدی شما رو هم میده. در یک نمودار سینوسی که در بیشتر نقاط اوج یا فرودش نام یک نفر دیده میشه، یک تفکر کمابیش همیشه جریان داره. به عبارت ساده تر، عموما تا 60 درصد بازیکنهایی که فتح الله زاده جذب میکرد در فاصله رفت تا برگشتش حفظ میشدن و اون باید با همه اصلاحات لازم، حداکثر به تغییر نیمی از تیمش فکر میکرد. شالوده برقرار بود. کما اینکه بر شالوده ساخته فتح الله زاده، قریب قهرمان شد. کما اینکه شالوده تیم قهرمان کاشانی رو محمدحسن انصاری فرد بنا کرده بود. من به توانایی های ناشی از تجربه فتح الله زاده شک ندارم. اما قطعا فتح الله زاده سوپر من نبود. در بستری بسیار آرام تر از رقیب، و با روحیه خاصی که داره تونسته راندمان بالایی از خودش بجا بذاره. در مثل مناقشه نیست اما فتح الله زاده مثال بارز "گربه مرتضی علی" هست که هرجور ولش کنی چهار دست و پا به زمین میرسه. و این یه مزیت بسیار بزرگ برای استقلال بوده و هست.

ایمان داشته باشید که رانتهای اقتصادی رویانیان رو فتح الله زاده هم داره. کما اینکه کاشانی هم داشت اما نمیخواست استفاده کنه. این اصلا باور پذیر نیست که در کشوری با اقتصاد ویران و در فوتبالی با اقتصادی که اصلا وجود نداره شما با اعانه 3-4 میلیاردی دولت تیم 20 میلیاردی ببندی. اصلا هم باور پذیر نیست که بازیکنهایی که به گرفتن ارقام درشت عادت کردن سر بحث تعصب و این داستانها از درآمدی که 5 سال دیگه قطعا نخواهد بود بگذرن. پس خودمون رو فریب ندیم. امسال سال جام جهانیه. باشگاه استقلال هم موقعیت خوبی در آسیا داره. برای موفقیتش هم حاتم بخشی میکنه. حتی از دولت سر یه جریان ملی پول زور هم میگیره (اگر این رانت نیست، پس رانت رو برای من تعریف کنید لطفا). پس چرا بازیکنهای آس این تیم باید جای دیگه ای برن؟ حالا یه چاشنی تعصب هم اضافه میکنن و دل هوادار 16-17 ساله میلرزه. چی از این بهتر؟

بله من هم معتقدم اگر خودرویی داده شده و این خودرو بخشی از مبلغ قرارداد بوده چرا نباید گفته بشه؟ چه تفاوتی هست بین 300 میلیون نقد با یه پورشه؟ هردو قابل تبدیل به همدیگه هستن. اما دلیل واکنش پرسپولیسیها به این داستان فقط و فقط خالی کردن فشار روانی حاصل از شانتاژهای تبلیغاتی فتح الله زاده و سایر رسانه هاست. کسانی که این واقعیت محرز رو نمیبینن که سایر بازیکنهای باشگاههای دیگه هم میتونن با پیش پرداختشون پورشه بخرن با نخرن. اما کلمه "پورشه" بار روانی وحشتناکی داره. اینو ژورنالیستها و در صدرشون فتح الله زاده میدونن و به خوبی و البته ناجوانمردانه ازش در راه تخریب روح و روان حریف استفاده میکنن. مگه مهدوی کیا و نکونام پورشه ندارن؟ چرا فقط کلید روی بنگر و قاضی و انصاری فرد گیر کرده؟ آیا به اونها ارث رسیده و به اینها از بیت المال داده شده؟ خیر... همه شون از درآمد فوتبال بدستش آوردن. یکی پول گرفته خریده، یکی خودشو گرفته و به پول تبدیل نکرده. این خیلی ساده است. من هم معتقدم اگر چنین داستانی بوده، بجای انکار باید میپذیرفتن... یه پورشه یک سوم ارزش قرارداد یه بازیکن در ایران هست اما به اندازه 5 قرارداد تو بوقش کردن. هدف، فقط و فقط تخریب عملکرد باشگاهی بود که میخواست به جمع میلیاردرها (استقلال و سپاهان) وارد بشه. عدم نتیجه گیری پرسپولیس در فصل پیش هم ابدا ربطی به هزینه کرد تیم نداره که جای بحثش اینجا نیست.

پرسپولیس طی سه دهه 50، 60 و 70 در فوتبال ایران آقایی کرد. طی این سه دهه فقط استقلال و پاس بودن که وقفه کوتاه در این روند ایجاد کردن. دهه 80 متعلق به سپاهان بود. دهه 90 شاید مال استقلال باشه. این ذات فوتباله. گریزی هم ازش نیست. چرخ ممکنه هر آن به نفع یکی بچرخه... اما همونطور که داستان انحلال شاهین و مزاحمتی که برای خسروانی در رسیدن به اهدافش ایجاد میکرد در حافظه تاریخ باقی مونده، قصه این روزها هم روزی نقل خواهد شد. فارغ از اینکه اون زمان پرافتخارترین تیم ایران چه تیمی باشه...

پ ن : مسابقات قهرمانی آسیا در سالهای اوج پرسپولیس در دهه پنجاه و درست در سالهایی که پرسپولیس قهرمان ایران بود به دلایل گوناگون برگزار نشد. نه اینکه برگزار شد و پرسپولیس رفت و قهرمان نشد. این تحریفها فقط به درد بحث های مبتذل کل کل میخوره و بس...

پاینده باشید

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من خودم منتقد فتح الله زاده هستم .

ولی موفقیت این چند ساله استقلال صرف بر این نیست که استقلال ثبات مدیریت بیشتری داشته و پرسپولیس نداشته !!

کسانی که برای پرسپولیس اومدند اونقدر که فتح الله زاده با همه گفته های شما که من هم بعضی هاش رو قبول دارم دلسوز بوده مدیران پرسپولیسی نبوده اند حتی همون عابدینی که یک زمان با فتح الله زاده کل کل داشت . ولی شما ببینید که عابدینی کجا هست و فتح الله زاده کجا هست !!!

فرامرز عزیز...

گفته های شما تقریبا با دوست دیگه مون همپوشانی داره و جوابش رو (از منظر خودم) نوشتم. این یک مورد رو فقط علیرغم اشاره ای که کردم، جداگانه پاسخ میدم. عابدینی در سیستم حاکم فعلی هرگز به پرسپولیس برنمیگشت کما اینکه در صعود و اداره تیم کم بضاعت داماش هم بسیار با درایت عمل کرده و از داماش به هلند ترانسفر داشته. اما عابدینی رو به پرسپولیس راه نمیدادن چون : خودی نبود ... همین که منسوب باشی به هاشمی رفسنجانی، جایگاهت در دولت احمدی نژاد مشخصه... درباره محسنات فتح الله زاده در این مورد هم مثال "گربه مرتضی علی" بسیار مثال درستیه. این نشون میده که اصول کاری فتح الله زاده منطبق بر زمان تغییر میکنه و به قول خودش : "حرف مرد دوتاست"... شما میتونی اسم این رفتار رو بذاری "سیاست ورزی"

ضمن اینکه تکرار میکنم. من ادعا نکردم ثبات مدیریت همه دلیل کامیابی های نسبی استقلال بوده. اما قطعا شالوده و زیربنای اونها بوده و شکی هم توش نیست. به عبارتی ثبات مدیریت یا تفکر مدیریتی، شرط کافی برای موفقیت نیست اما قطعا شرط لازم هست ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امیدوارم با مطرح کردن اسم مجیدی و احتمال پیوستنش به پرسپولیس در عنفوان جوانی و بیست سالگی! نخواهید که من رو خلع سلاح کنید یا ایشون رو کوچک! به هر حال حتی اگه شایعات روزنامه ها ( نمیتونید بگید ممکن نیست شایعه نبوده باشه ) در اون زمان واقعیت داشته چیزی رو تغییر نمیده چون این در نهایت مجیدی بوده که تصمیم گرفته نه ناصر حجازی! نمیتونید بگید اگر مجیدی در حال پیوستن به پرپسولیس بود و نرفت نتیجه عملش مثلا با نیکبخت واحدی یکیست! به هر حال مجیدی نرفت! به هر دلیلی! چه بهتر که به دلایل غیر مالی نرفت....
شما می فرمایید که با هر انگیزه ای، هر فوتبالیستی که در ایران پیراهن یکی از این دو تیم رو بپوشه، مگر به حکم کاراکتر شخصیش و اینکه چقدر مستقل از اتمسفر فوتبال ایران باشه، همیشه پیراهن بر تنش خواهد بود...پس چرا امثال نیکبخت و هاشمی نسب و ....که بازیکنان کمی در باشگاهشون نبودند از این قائده پیروی نکردند؟
و ساده تر بگم؟ سوال اینجاست....چرا آندو تیموریان نه به پرپسولیس که نه به تراکتور هم نمیره....
اصلا بحث..بحث سال جام جهانی نیست!
در فصول گذشته چرا این اتفاق نیفتاد؟
چرا خسرو حیدری که مهر استقلال به پیشنانیش خورده...به سپاهان رفت ولی به پرپسولیس نرفت...؟؟؟
اصلا نمیتونم بپذیرم که تعصب و علاقه این بازیکنان به باشگاه استقلال اصلا وجود خارجی نداره و هر چه هست قضیه مهر بر پیشانی ست!
پس از اون طرف امثال کریمی و مهدوی کیا و...هم تنها به واسطه مهری که بر پیشانی شان خورده استقلالی نشده اند ولی مثلا سر از داماش و استیل آذین و تراکتور در آورده اند؟
نمیشه که!
فرمودید و امروز همه طرفداران استقلال مخصوصا نورسیده ها که گذشته باشگاه و بزرگانش رو نمیشناسن، مجیدی رو شناسنامه تاریخ استقلال میدونن...
سوال من اینجاست؟ چرا نباید بدونن؟ فقط به خاطر این که رد سال 75 مجیدی 20 ساله تحت تاثیر زبان بازی ها و قدرت آن زمان امیر عابدینی در شرف پیوستن به پرسپولیس بود؟
مجیدی نزدیک به 100 گل برای این باشگاه به ثمر رسونده! اونم در حالی که شاید در دوران اوج خودش در الوصل امارات بازی میکرد!! چرا نباید جزء حداقل 10 شناسنامه اول این باشگاه باشه؟
کدوم بازیکن تاریخ باشگاه استقلال تا به حال تونسته نفر دوم بهترین بازیکن سال آسیا بشه؟
شاید اینها به افتخارات علی کریمی نرسه ولی در تاریخ باشگاه استقلال کم چیزی نیست!
من فکر میکنم شما قصد دارید مجیدی رو در تاریخ باشگاه در جای کوچکی جای بدید...فقط به خاطر این که مجیدی در حال پیوستن به پرسپولیس بوده؟
خب اگر اینچنین هست باید اسم احمد رضا عابد زاده رو وسط بیاریم! بازیکنی که بزرگترین افتخار باشگاهیش رو با استقلال به دست آورده! ( قهرمانی در آسیا) ..پس حال بگوییم این که بدتر از قضیه مجیدی ست! پس عابد زاده در تاریخ باشگاه پرسپولیس کجاست؟یا جزء شناسنامه این باشگاه نیست؟ این هم نمی شود!
اینجوری نمیشه بحث کرد عزیز ..به قول شما تبدیل به کل کل های بچه گانه میشه....عابد زاده رو هم عابدینی ! از چنگ استقلال بیرون آورد..چه بسا اگر مدیران وقت استقلال به مصدومیت او توجه بیشتری نشون میدادند او از سر دلخوری به پرسپولیس ملحق نمیشد...
شما کلا حتی 1% هم برای بازیکنانی نطیر خسرو و جباری و آندو علاقه به باشگاه استقلال قائل نیستید و این کمی بی انصافیه! علاقه فقط این نیست که شما تحت هر شرایطی در باشگاه محبوبت بمونی! مگر علی کریمی موند؟ میشه گفت علی کریمی علاقه ای به پرسپولیس نداره؟ خب نه...پس امقال آندو و جباری هم قرار نیست تحت هر شرایطی در استقلال بمونن ولی وقتی صحبت از انتخاب تیم رقیب سنتی میشه قضیه فرق داره...
من نمیدونم شما مصاحبه های طنز اخیر مدیر عامل تون رو مطالعه کردید یا نه...
این که نکونام استقلالی نیست و رنگ بازوبند رو ندید و بوسید و یا امروز که فرمودند ما دنبال این قضیه نبودیم وگرنه نکونام خودش برای خودش تصمیم نمیگیره و یه سری حرف هایی که به نظر من میخواد در جواب حرف های فتح الله زاده چیزی بگه ولی نمیدونه کلمات رو چطوری انتخاب کنه....یک سری حرف های بی سر و ته که همه رو به خنده میندازه!
خب این مسائل برای ما مهم نیست....
سوال من اینه که در دوره کدام مدیر عامل پرپسولیس و استقلال این همه جنگ روانی و مصاحبه ها علیه همدیگه صورت گرفته؟؟؟ این ها ناشی از چیست؟
جز ناشی از دخالت های مدیر عاملان دو باشگاهدر امور داخلی باشگاه دیگه هست؟
به رویانیان چه ارتباطی داره که جباری چرا از استقلال رفته یا نکونام چه کسی براش تصمیم گرفته؟
در مقابل پورشه گرفتن یا نگرفتن پرسپولیسی ها هم ربطی به فتح الله زاده نداره...
در این داستان هر دو مدیر عامل دارن در یک خط حرکت میکنند...
اگر فتح الله زاده قضیه پورشه رو مطرح کرده 100% بدونید قبلش رویانیان چیزی در مورد باشگاه استقلال گفته....و قبل و قبل ترش هم نفر قبلی چیز دیگری گفته...
این قضیه باید یک جا تموم بشه....
شما خودتون حالتون به هم نخورده از این همه مصاحبه های طنز گونه؟

در مورد مدیریت باشگاه پرپسولیس من نظراتم رو گفتم....باز هم میگم اینها به نوعی توهم توطئه ست که اعتقاد داشته باشید که این نوع چیدمان مدیر عامل برای پرسپولیس عمدی صورت گرفته....من واقعا نمیفهمم چرا باید کسی همچین عنادی با این باشگاه داشته باشه؟
خود افراد....افراد موفقی نبودند....یا نخواستند که بمانند! واعظ آشتیانی هم فوتبالی نیومد....ولی تونست در تنها فصل حضورش قهرمان بشه و با این حال نفرین همه پشت سرشه! واعظ تا زمانی که با قلعه نویی به مشکل نخورده بود مدیر موفقی بود....اگر نمودار سینوسی تفکرات مدیریتی-فنی پرسپولیس در هیچ باشگاه دیگه ای تکرار نشده دلیل بر این نیست که اگر نمیشد نتایج حاصله خارق العاده بود...شاید پرپسولیس با انصاری فر هم نتیجه نمیگرفت....باز هم میگم عدم موفقیت پرسپولیس فقط به قضیه مدیر عاملی این باشگاه بر نمیگرده...

در مورد توصیف شما از فتح الله زاده حرفی ندارم...نظر شخصی شماست.

ایمان داشته باشید که رانتهای اقتصادی رویانیان رو فتح الله زاده هم داره. کما اینکه کاشانی هم داشت اما نمیخواست استفاده کنه....

چرا اصرار دارید بگید داره؟

علت اصرار من در نداشتن همون قضیه مشکلات مالی فصل پیش استقلال هست....اگر دقیقا کاری که رویانیان داره میکنه رو فتح الله زاده هم میکرد هیچ وقت تبدیل به مدیر عامل به قول شما نسیه ای نمیشد....که به قولی پول دادنش دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره چون پول دادن سردار دیر نمیشه....اگر بازیکنی در پرسپولیس پول نمیگیره به خاطر نداشتن باشگاه نیست...به خاطر این هست که نمیخوان که بهش بدن فعلا! مثل کاطمیان...

شما اینو اول روشن کنید که چرا فتح الله زاده دقیقا از فنون رویانیان در جذب پول استقاده نمیکنه که مسائل فصل قبل برای تیمش به وجود نیاد؟ بعد اینکه مشخص کردید سراغ مسائل دیگه میریم...

هدف، فقط و فقط تخریب عملکرد باشگاهی بود که میخواست به جمع میلیاردرها (استقلال و سپاهان) وارد بشه
..

جالبه با چه استدلالی شما پرپسولیس قبل از رویانیان رو حارج از جمع میلیاردر های فوتبال ایران یعنی استقلال!!!! و سپاهان قرار دادید که جوری وانمود کنید که این تیم فقیر بی چیز که تا قبل از اومدن رویانیان آه در بساط نداشت و نمیتونست ستارگان رو به خدمت بگیره حالا یک دفعه خواسته روی پای خودش بایسته و این به مذ ا ق اقایان خوش نیامده؟ و حالا دارن تخریبش میکنن؟

واقعا فقط فتح الله زاده س که مشغول تخریب باشگاه پرسپولیس هست؟

پس کمی مصاحبه های مدیر عاملتون رو مطالعه کنید....ایشون رد برخی جاها پا رو از طنازی های فتح الله زاده هم فراتر گذاشته و عملا به باشگاه استقلال توهین میکنه....این چیزی نیست و فقط دفاع از خوده آره؟

راجع به دلیلتون در مورد قهرمان نشدن پرسپولیس در آسیا حرفی نمیزنم چون واقعا غیر قابل پذیرشه که تیمی 3 دهه آقای فوتبال ایران باشه و در این 3 دهه مسابقات آسیایی برگذار نمیشده! لطفا منبع معتبر ذکر کنید!

من فکر میکنم شما قصد دارید کلا برتری های حتی مقطعی تاج یا استقلال رو نسبت به پرپسولیس در برهه هایی از زمان رو کلا زیر سوال ببرید....بنده سه دهه آقایی مطلق پرسپولیس و فقط دادن دهه 90 به استقلال اونم شاید!!!! رو اصلا قبول ندارم...ظاهرا شما دهه 20 و 30 و 40 رو اصلا قبول ندارید که فوتبال ایران رو از دهه 50 در نظر میگیرید! البته تقصیری هم ندارید چون باشگاه شما تازه در دهه 40 تاسیس شده!

حالا چه صحبتی در مورد سال های نایب قهرمانی استقلال در آسیا دارید بماند! ظاهرا پرسپولیس در اون سال ها هم تیم ضعیفی بوده یا دلیل دیگری!

بنا بر دلیل شما کلا در زمان اوج پرپسولیس هیچ مسابقات آسیایی برگزار نشده و گرنه پرسپولیس در همه اون ها قهرمان میشد ولی در زمانی که استقلال یا حتی تاج در اوج بود مسابقات آسیایی برگزار شد و این تیم قهرمان شد یا بعدا 3 بار نایب قهرمان...

چطوری میشه که استقلال بلافاصله بعد از برگشتنش از دسته سوم میاد و قهرمان آسیا میشه....در اوج هست؟

یعنی پرسپولیس فقط بایستی در دهه 50 در آسیا مقام میاورد؟

آیا استقلال در دوره هایی که قهرمان آسیا شد یا حتی نایب قهرمان ....قهرمان بلامنازع لیگ داخل بود؟

این ها جدا الز اینکه تحریف باشه....واقعیتی است با این عنوان که تاج یا استقلال در مسابقات آسیایی بسیار بهتر از رقیب خودش عمل کرده و نتایج بهتری گرفته....حالا چرا میخواید به یه نحوری که شده از این نتیجه ضعیف شانه خالی کنید بنده مبهوتم....

آخرش باز به بحث های کل کل گونه رسیدیدم....بحث سر تعداد جام های دو باشگاه نبود....

ولی در کل..من اعتقاد دارم..مدیر عاملی به نام سردار رویانیان که امروز به واسطه برخی مسائل هواداران پرپسولیس او رو می پرستند...جزء یکی از ناموفق ترین مدیر عاملان تاریخ این باشگاه لقب خواهد گرفت.

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
فرهاد مجیدی وطن فروش
چلسی و استقلال

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
[h=2]زمین یا سالن فوتبال در حوالی ونک؟[/h]

دوستان کسی زمین چمن یا سالن حوالی ونک میشناسه؟

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
استق لال . و اینیستا چون گل آخر رو به هلند زد .

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
از بین بازیکن ها ماتراتزی که سال 2006 با حرکت مزخرفش ایتالیای نالایق رو به قهرمانی رسوند. (نمیگم کاری که زیدان کرد درست بود اما چیزی که خیلی ها نمیدونن اینه که در اون زمان مادر زیدان بدحال و در بیمارستان بود و در ضمن زیدان و همسرش شب قبل از بازی دعواشون شده بود. علاوه بر این اون بازی آخرین بازی زیدان بود و در ضمن اون سال کل تیم رو زیدان میچرخوند و تمام این ها فشار روانی و عصبی رو بهش وارد کرد که قوی ترین آدم ها رو هم به زانو در میاره.)

منفور ترین تیم هم ایتالیا به همون دلیل که قهرمانی رو از تیم و بازیکنی که لایقش بود گرفت.

بالا