• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پناهندگی سردبیر روزنامه ورزشی به استرالیا

ندای انقلاب نوشت:

یکی از سردبیران روزنامه های ورزشی با سابقه کشورمان اخیرا به استرالیا پناهنده شده است.

م.ش که حدود ۱۵ سال سابقه فعالیت در رسانه های ورزشی و همکاری با فدراسیون فوتبال و مسئولیت رسانه ای یکی از باشگاههای لیگ برتری تهران را برعهده دارد، حدود یک هفته پیش به استرالیا پناهنده شده است.

علت پناهندگی وی که از جمله خبرنگاران خوش نام حوزه ورزش است هنوز مشخص نیست.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
13920412000509_PhotoA.jpg

از زیدان تا جان تری و قاتل میداوودی با ستاره‌های بلاتکلیف فوتبال ایران بیشتر آشنا شوید/ سر کدام یک کلاه می‌رود؟!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
تیم منتخب تاریخ ورلد ساکرد با ترکیب 4-4-2:

لیو یاشین [روسیه]، کافو [برزیل]، بابی مورد [انگلستان]، فرانتس بکن‌بائر [آلمان]، پائولو مالدینی [ایتالیا]، یوهان کرویف [هلند]، زین‌الدین زیدان [فرانسه]، دیه‌گو مارادونا [آرژانتین]، آلفردو دی‌استفانو [آرژانتین]، لیونل مسی [آرژانتین]، پله [برزیل]

32ltmtkg.jpg

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
تیم منتخب تاریخ ورلد ساکرد با ترکیب 4-4-2:

لیو یاشین [روسیه]، کافو [برزیل]، بابی مورد [انگلستان]، فرانتس بکن‌بائر [آلمان]، پائولو مالدینی [ایتالیا]، یوهان کرویف [هلند]، زین‌الدین زیدان [فرانسه]، دیه‌گو مارادونا [آرژانتین]، آلفردو دی‌استفانو [آرژانتین]، لیونل مسی [آرژانتین]، پله [برزیل]

32ltmtkg.jpg

نوید اینا باز حق من و تورو خوردن ها ....
(700).gif

همیشه به فوتبال ما ظلم میکنن آخه اینا
چرا اسمی از من و تو نیستش تو لیست داده شده
(128).gif

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
جراحی زیبایی در فوتبالیست‌های مشهور ایرانی

IMG10172678.jpg

علت آن مشخص است. این گزارشی است در مورد آنهایی که این عمل ها را انجام داده اند و مصاحبه با حمید درخشان که با شجاعت در مورد اقداماتی که انجام داده صحبت می”‹کندفهرست برخی از نفراتی که بینی‌شان را به تیغ جراحی سپرده‌‌اند:علیرضا نیکبخت‌واحدی، مهدی هاشمی‌نسب، داوود فنایی،‌ داوود سیدعباسی، فراز فاطمی، مهرداد اولادی، مهدی امیرآبادی، فیروز کریمی، محمد احمد‌زاده، افشین پیروانی، رضا عنایتی، حامد کاویانپور، شیث رضایی،‌ حمید درخشان، علی حمودی، علی علیزاده، مهرزاد معدنچی، میثاق معمارزاده، نیما نکیسا، مهرداد میناوند و…
مظلومی خط شکن شد

شایع‌ترین عمل زیبایی ‌درمیان بازیکنان فوتبال ترمیم مو است. شاید بتوان با قاطعیت گفت که اولین بی‌مویی ترمیم شده، پرویز مظلومی بود. او در اواخر دهه 60، زمانی که هنوز به 40سالگی نرسیده بود همه موهایش را از دست داد و 20 سال با موی مصنوعی متحرک یا کلاه‌گیس در افواه ظاهر شد و حتی مورد طنز و مطایبه هم قرار گرفت. او بعد از جدایی خود از استقلال عنوان کرد که در تیم جدیدش بدون کلاه‌گیس روی نیمکت می‌نشیند.
از دیگر افرادی که پشت موهای کم شده و تنک شده خود را زیاد کردند می‌توان به فرهاد کاظمی، یحیی گل‌محمدی و محسن عاشوری اشاره کرد. بر اساس فرمول‌های امروزی، مودار شدن دیگر اصلا کار سختی به نظر نمی‌رسد. یک جلسه بی‌سروصداست. شخص بی‌مو یا کم‌‌مو می‌رود و روی یونیت می‌خوابد و بدون احساس درد یا مشکل خاصی در یک جلسه صاحب چند هزار تار مو می‌شود. امروز گل‌محمدی، صاحب بهترین نوع مو در بین کسانی است که موهای کم‌تعداد و کم‌تراکم خود را پرتعداد و پرتراکم کرده‌اند.
آنقدر از صورتش کار کشید که…

امیر قلعه‌نویی به علت ویژگی‌های خاصش، ‌رفتارهای متفاوت و پراسترسی دارد. او روی عضلات اطراف لب ودهان خود فشار زیادی می‌آورد،‌ به پیشانی‌اش زیاد چین وچروک‌ می‌اندازد، چشم‌های خود را بارها منقبض کرده و برای فوکوس کردن در حالت تماشای اطراف به خصوص دوردست‌ها اطرافش چین و چروک می‌اندازد. او حتی در آفتاب هم بسیار اندک عینک آفتاب‌گیر که به آفتابی در ایران مشهور است استفاده کرده است. به همه این مسائل اضافه کنید که او اولا اهل تهران است که هوای نسبتا خشکی دارد و ثانیا صاحب پوست خشکی است و به همین علت با توجه به سنش زودتر صاحب صورتی پر از چین و چروک شد.​
قلعه‌نویی در 2 دوره، به صورت عمده از بوتاکس استفاده کرده است. چین وچروک‌دار شدن صورت برخی از افراد مسن نسبت به سایرین به دلایلی متفاوت از جمله ژنتیک، میزان چربی و خشکی پوست، نوع سلول‌های پوستی،‌تغذیه، محل زندگی و درصد تحت تاثیر عوامل و نورهای محیطی و میزان رطوبت است.
شایع‌ترین عمل زیبایی ‌درمیان بازیکنان فوتبال ترمیم مو است. شاید بتوان با قاطعیت گفت که اولین بی‌مویی ترمیم شده، پرویز مظلومی بود. او در اواخر دهه 60، زمانی که هنوز به 40سالگی نرسیده بود همه موهایش را از دست داد و 20 سال با موی مصنوعی متحرک یا کلاه‌گیس در افواه ظاهر شد​

چنانچه می‌بینیم اهالی شمال کشور به علت رطوبت هوا پوست‌های روشن‌تر و صاف‌تری دارند ولی ساکنان مناطق خشک و کویری مثل یزد و کرمان صاحب پوست‌های خشک و پر چین و چروک هستند. در مورد قلعه‌نویی این را هم باید اضافه کرد که شاید صاحب پوست خوبی نباشد اما جنس موهایش و رنگ آن در سن نزدیک 50 سالگی واقعا خوب به نظر می‌رسد.

جراحی در دوبی
فرهاد مجیدی کاپیتان محبوب استقلال هم از جمله بازیکنانی است که عمل زیبایی روی بینی خود انجام داده است. فرهاد مجیدی بینی خود را زمانی عمل کرد که ستاره تیم الوصل امارت به شمار می‌رفت و در فوتبال این کشور حاشیه خلیج‌فارس فعالیت می‌کرد.
بازیکنی شبیه مدل ها
علیرضا نیکبخت واحدی هافبک اسبق و پرحاشیه‌ تیم‌های پرسپولیس و استقلال هم جزو بازیکنانی بود که در جراحی پلاستیک در ناحیه بینی از اولین نفرات به شمار می‌آمد. وی که در کل به تیپ و ظاهرش خیلی اهمیت می‌داد و فوتبالیستی مدگرا بود در آخرین سال‌های حضورش در استقلال بینی خود را به تیغ جراحان پلاستیک سپرد تا وی هم از این ناحیه در صورت خود از جذابیت‌ بیشتری برخودار شود. بینی نیکبخت قبل از عمل جراحی هم مشکل خاصی نداشت اما وی را به لحاظ شکل و اندازه قانع نمی‌کرد تا جراحی‌‌اش کند.

انگار لازم بود
رضا عنایتی بهترین گلزن تمام ادوار مسابقات لیگ برتر هم جزو کسانی است که بینی خود را به دست جراحان متبحر پلاستیک سپرد تا میمیک صورتش را قدری بهتر کند. در ارتباط با جراحی پلاستیکی که رضا عنایتی روی بینی خود انجام داد دوستان و اطرافیانش به وی زیاد خرده نگرفتند زیرا مانند خودش معتقد بودند که وی با توجه به فرم بینی و در کل صورتش نیاز به چنین عملی دارد.
آیا وقتش نرسیده به معرفی الگوهای بیشتر در اخلاقیات و انسانیت بپردازیم؟
سایت ایران ویج

chargane_com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
22070896561167817977.png

آث میلان و لیورپول محبوبترین باشگاههای نظر سنجی :cool:

کاملا حدست اشتباس
میدونی چرا
چون رئالیا به بارسا رای دادن و بارساییا به رئال
سوال بوده منفورترین
اگه بحث محبوب ترین باشه که رئال اوله :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

tiamor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
ای جان دلم !! داور ه بازیکن رو اخراج میکنه بعد که بازیکنه زمین رو ترک نمیکنه داوره با چاقو اون رو میکشه !! بعد تماشاگرا میریزن داوره رو سر میبرن !!! :blink: :blink: :blink:

2

ایسنا - تماشاگران برزیلی سر داور را بریدند!

زدن سر بچه مردمو بیخ تا بیخ بریدن شما میگی جان دلم؟! :blink: ...:D

تصاویر قاتل

12643917744542233455.jpg

05678578530656458147.jpg

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
از بچگی عشق بایرن بودم و متنفر از منچشتر

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
افشاگری صفایی فراهانی اهل احمدی‌نژاد: او می‌خواست رئیس فدراسیون شود - Goal.com

سایت گل – محسن صفایی فراهانی رئیس سابق فدراسیون فوتبال ایران از چهره‌های به یاد ماندنی سیاست و اقتصاد فوتبال ایران است که به دلیل مدیریت محکم و قابل قبولش در فوتبال و ساختارسازی در این عرصه بسیار مورد توجه مخاطبان این رشته قرار دارد. او اگرچه در دوره ریاست خود در فدراسیون موفقیت ورزشی خاصی به دست نیاورد اما با خدماتش مقبولبت بسیار در جامعه فوتبال ایران به دست آورد و در اذهان ایشان عاقبت به خیر شد.

صفایی فراهانی روز گذشته در گفت‌وگویی با سایت قانون شرکت کرد که این پایگاه خبری بخشی از حرف‌های وی را منتشر کرده، بخشی که به کمیته انتقالی و موضوع تعلیق فوتبال ایران برمی‌گردد. صفایی فراهانی در این گفت‌وگو ادعا کرده احمدی‌نژاد در دوره‌ای که فوتبال ایران در مرز تعلیق و زیر فشار فیفا بوده است قصد داشته نامزد ریاست فدراسیون بشود و حتی رسما ثبت کند.

صفایی فراهانی گفته است یک روز مدارک آقای احمدی‌نژاد را آوردند و گفتند که ایشان می‌خواهد برای ریاست فدراسیون فوتبال ثبت کند ولی ما قبول نکردیم و توضیح دادیم که رئیس دولت نمی‌تواند رئیس فوتبال باشد و این اقدام می‌تواند تعلیق فدراسیون فوتبال ایران را در بر داشته باشد. بعد از آن بود که آقای علی‌آبادی هم برای انتخاب ریاست فدراسیون ورود کرد که باز هم با مخالفت ما مواجه شد.

کاش روزی برسد بشود با خود محمود احمدی‌نژاد گفت‌وگو کرد. شاید خود ایشان قبل از پایان دوران ریاست جمهوری در این زمینه شفاف‌سازی کند. البته این مسئله به ابتدای دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد باز می‌گردد که او ناپختگی‌های زیادی در ریاستش داشت و تصمیماتی از این دست بسیار می‌گرفت.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
افشاگری صفایی فراهانی اهل احمدی‌نژاد: او می‌خواست رئیس فدراسیون شود - Goal.com

سایت گل – محسن صفایی فراهانی رئیس سابق فدراسیون فوتبال ایران از چهره‌های به یاد ماندنی سیاست و اقتصاد فوتبال ایران است که به دلیل مدیریت محکم و قابل قبولش در فوتبال و ساختارسازی در این عرصه بسیار مورد توجه مخاطبان این رشته قرار دارد. او اگرچه در دوره ریاست خود در فدراسیون موفقیت ورزشی خاصی به دست نیاورد اما با خدماتش مقبولبت بسیار در جامعه فوتبال ایران به دست آورد و در اذهان ایشان عاقبت به خیر شد.

صفایی فراهانی روز گذشته در گفت‌وگویی با سایت قانون شرکت کرد که این پایگاه خبری بخشی از حرف‌های وی را منتشر کرده، بخشی که به کمیته انتقالی و موضوع تعلیق فوتبال ایران برمی‌گردد. صفایی فراهانی در این گفت‌وگو ادعا کرده احمدی‌نژاد در دوره‌ای که فوتبال ایران در مرز تعلیق و زیر فشار فیفا بوده است قصد داشته نامزد ریاست فدراسیون بشود و حتی رسما ثبت کند.

صفایی فراهانی گفته است یک روز مدارک آقای احمدی‌نژاد را آوردند و گفتند که ایشان می‌خواهد برای ریاست فدراسیون فوتبال ثبت کند ولی ما قبول نکردیم و توضیح دادیم که رئیس دولت نمی‌تواند رئیس فوتبال باشد و این اقدام می‌تواند تعلیق فدراسیون فوتبال ایران را در بر داشته باشد. بعد از آن بود که آقای علی‌آبادی هم برای انتخاب ریاست فدراسیون ورود کرد که باز هم با مخالفت ما مواجه شد.

کاش روزی برسد بشود با خود محمود احمدی‌نژاد گفت‌وگو کرد. شاید خود ایشان قبل از پایان دوران ریاست جمهوری در این زمینه شفاف‌سازی کند. البته این مسئله به ابتدای دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد باز می‌گردد که او ناپختگی‌های زیادی در ریاستش داشت و تصمیماتی از این دست بسیار می‌گرفت.

شهنازی خبر داد: احمدی نژاد برای انتخابات فوتبال ثبت نام نکرد - Perspolisnews.Com

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
واردات خودرو و حداقل 1میلیارد سود برای فوتبالیست ها

در حالی هر یک از اعضای تیم ملی فوتبال مجوز واردات یک دستگاه خودرو را دریافت کرده‌اند که میانگین سود این واردات برای هر کدام از آن‌ها مي‌تواند حداقل یک میلیارد تومان باشد. چندی پیش به دنبال صعود تیم ملی فوتبال به جام جهانی، رییس‌جمهوری 50 میلیون تومان پول نقد به همراه حواله واردات یک دستگاه خودرو خارج از شمول مقررات ناظر بر واردات این محصولات را به اعضای این تیم هدیه کرد. این در حالی است که به گفته فعالان بازار خودرو، واردات یک دستگاه خودروی گران‌قیمت خارجی برای هر یک از فوتبالیست‌ها مي‌تواند حداقل یک میلیارد تومان سود در بر داشته باشد. یکی از واردکنندگان خودرو می‌گوید: طبق قانون ورود هر خودروی خارجی به کشور باید در چارچوب مقررات مربوطه از جمله داشتن نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش در ایران صورت گیرد. وی با بیان این‌که با مجوز صادر شده، فوتبالیست‌ها می‌توانند خارج از شمول این مقررات هر خودروی دلخواه مانند فراری، لامبورگینی، و رولزرویس را وارد کنند، خاطرنشان می‌کند: بنابراین با توجه به آن‌که خودروهایی که این‌گونه وارد کشور می‌شوند تک هستند و نمونه مشابه آن‌ها در داخل کشور وجود ندارد دارای ارزش بسیاری برای خریداران خواهد بود. به گفته وی سال گذشته یک دستگاه خودروی فراری قرمز رنگ که وارد کشور شده بود به قیمت حدود سه میلیارد تومان به فروش رسید در حالی که با توجه به قیمت 160 هزار یورویی این خودرو و هم‌چنین با توجه به نرخ روز یورو، قیمت تمام شده واردات این خودرو حدود یک میلیارد تومان بوده است که نشان‌دهنده سود حدوداً دو میلیارد تومانی واردکننده آن است. در این شرایط فوتبالیست‌ها برای کسب حداکثر سود از واردات خودرو باید گران‌قیمت‌ترین خودروها را وارد کشور کنند. هم‌اکنون قیمت روز خودروهایی چون فراری و لامبورگینی بین 160 تا 250 هزار یورو است بنابراین با توجه به تعرفه و هم‌چنین با احتساب نرخ ارز، هزینه واردات این خودروها حدوداً بین یک تا یک میلیارد و 700 میلیون تومان خواهد بود. چنین خودروهایی در صورت واردات با توجه به تک بودن آن‌ها در کشور ارزشی بین سه تا پنج میلیارد تومان خواهند داشت.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
رسوايي تباني در نيجريه: 146 گل در دو بازي! :eek:

تباني باعث شد تا فدراسيون فوتبال نيجريه از محروميت کامل چهار تيم حاضر در ليگ اين کشور خبر دهد.

در دو بازي براي صعود به ليگ دسته يک نيجريه در مجموع 146 گل از خط دروازه‌ها عبور کرد! اتفاقي که با واکنش شديد فدارسيون فوتبال نيجريه همراه شد.

به گزارش ايسنا ، مسئولان فدراسيون فوتبال نيجريه اعلام کردند هر چهار تيمي را که در رسوايي فوتبال اين کشور نقش داشتند، با محکوميت دائمي مواجه خواهد کرد.

دو تيم حاضر در ليگ دسته دو نيجريه براي صعود به ليگ دسته يک اين کشور نياز به تفاضل گل زياد داشتند و در نهايت اين دو تيم توانستند با دو نتيجه‌ عجيب 79 بر صفر و 67 بر صفر به پيروزي برسند تا صعودشان به دسته يک اين کشور قطعي شود! در يکي از اين بازي‌ها پلاتئو فدرس يکي از بازيکنان 72 گل از 79 گل تيمش را به ثمر رساند!

فدراسيون فوتبال نيجريه در واکنش به اين دو نتيجه‌ عجيب گفت: يک شرمساري کامل براي فوتبال نيجريه رخ داد. تمامي بازيکنان و مسئولان چهار تيم و مسئولان سازماندهي مسابقات به دليل تباني تحت پيگرد قانوني بوده و با محروميت کامل مواجه خواهند شد. هر بازيکن و فردي که کوچک‌ترين نقش را در اين دو بازي داشته‌اند، با محروميت مواجه خواهند شد.

ورزش 3

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مصاحبه جنجالي نكيسا بعد از 15 سال :پرويز راست مي گويد، من با زدو بند بازي كردم! / پر رو بودم و باج مي دادم 100 بازي ملي داشتم / برومند از گلري انت

براي موفقيت در فوتبال ، بايد بيرون زمين هم مي جنگيديم. بايد لابي مي كرديم تا بازي كنيم. بايد زد و بند مي كرديم تا بازي كنيم
سایت گل - نيما نكيسا ، همان دروازه بان جواني كه در جام ملتهاي آسيا 1996 چهره شد و در 20 سالگي ، از تولد يك دروازه بان آينده دار خبر داد. نكيسا در جام جهاني هم براي تيم ملي بازي كرد اما بعد از آن ديگر از او خبر ينشد كه نشد. او فقط چند بار به اردوي تيم ملي دعوت شد تا خيلي آرام و بي سر و صدا فوتبال را كنار بگذارد. پرويز برومند در مصاحبه با مجله تماشگر مدعي شده كه اگر ايويچ مي ماند در جام جهاني فيكس مي شد و بازي به عابدزاده و نكيسا نمي رسيد.
اما نيما نكيسا بعد از چند سال سكوت در مصاحبه با خبرنگار گل اينگونه از خود دفاع مي كند:« پرويز از دوستان خيلي خوب من است و شايد هم اين حرفها را نزده باشد اما من محض اطلاع بايد بگويم پرويز راست مي گويد. من با پارتي بازي به تيم ملي رفتم، من پول دادم كه بازي كنم و زدو بند كردم تا به جام جهاني بروم.نمي دانم چرا پرويز اين حرفها را زده. اين حرفها بعد از 15 سال اصلا قشنگ نيست. پرويز از دوستان خيلي خوب من است و نبايد اين حرفها را بزند. »

نكيسا صحبتهايش را اينگونه ادامه مي دهد:« فقط براي يادآوري مي گويم و نه كوباندن كسي. جام ملتهاي 1996 را من بازي كردم و جزو 3 دروازه بان برتر آسيا شدم.بازي هاي مقدماتي جام جهاني را من همراه با عابدزاده بودم و در چند بازي هم به ميدان رفتم. بازي تداركاتي با كرواسي را من بازي كردم.بازي با اينتر را هم من در تركيب اصلي بودم. خب اگر مي خواستند به پرويز دور بدهند و او را فيكس بگذارند كه در بازي هاي تداركاتي از او استفاده مي كردند. من بحث احساسي ندارم و نمي دانم چرا پرويز اين حرفها را زده. »

نكيسا در ادامه پرده برمي دارد از رازي كه از جام جهاني 1998 باقي مانده و تا الان كه 15 سال از آن گذشته رسانه اي نشده. او مي گويد:«بگذاريد يك چيز را بگويم كه تا الان جايي نگفته بودم. اصلا قرار بود هر 3 بازي جام جهاني را من فيكس باشم. يوگسلاوي را كه بازي كردم و امريكا و آلمان را هم قرار بود من در گل باشم. براي بازي با امريكا عنوان كردند با توجه به شرايط دو كشور اگر اين بازي درون دروازه باشي و ايران بازي را ببازد ، چون جواني شايد فوتبالت از بين برود، ان هم به خاطر انتقادهايي كه فكر مي كردند از من مي شود. گفتند بهتر است بازي نكني و عابدزاده درون دروازه بايستد. براي تقابل با آلمان هم تا 2 ساعت قبل از بازي من فيكس بودم و در تركيب اصلي حضور داشتم. اين را مي توانيد از همه بازيكنان بپرسيد اما به من گفتند چون جو اردو خيلي بد است ، اگر تو را بگذاريم و ببازيم همه مي گويند چرا عابدزاده را نگذاشتيد كه در بازي با امريكا دروازه بان تيم ملي بود و ايران بازي را برد. عنوان كردن اين حرفها درست نيست و ما در سني نيستيم كه بگوييم ما بهتريم يا ديگري. »

نكيسا در ادامه صحبتهايش نامي از ابراهيم ميرزاپور نمي برد اما به نظر مي رسد تمام صحبتهاي او مربوط به ميرزاپور مي شود. نكيسا مي گويد:« الان سالهاي سال از آن ماجراها گذشته و حرف زدن ما چيزي را درست نمي كند. مهم اين است كه ما گلرها، من، پرويز، هادي طباطبايي ، داور فنايي و حسن رودباريان گذاشتيم و اجازه داديم كه يك گلر بيايد و مدرسه فوتبالش را در تيم ملي بگذراند. ما گذاشتيم كه يك گلر بيايد و درون دروازه تيم ملي بغل پا زدن را ياد بگيرد. پرويز به جاي اينكه رقبا و دوستان خوبش را برنجاند بهتر است از گلري انتقاد كند كه در تيم ملي دنبال يادگيري بغل پا زدن بود. من از اين گلر اسم نمي برم اما خود پرويز در زمان حضور او از تيم ملي خط خورد، داود فنايي هم همينطور. من، حسن و طباطبايي را هم گذاشتند كنار تا به يكي بازي بدهند كه حركات ابتدايي گلري را هم بلد نبود. من از اين بابت ناراحتم و پرويز هم بايد از اين موضوع ناراحت باشد. بهترين سالهاي فوتبالي ام را بيرون بودم و كنار ماندم»

نكيسا در پايان مي گويد:« براي موفقيت در فوتبال ، بايد بيرون زمين هم مي جنگيديم. بايد لابي مي كرديم تا بازي كنيم. بايد زد و بند مي كرديم تا بازي كنيم. من پر رو نبودم كه با كسي رفت آمد كنم و باج بدهم. به همين خاطر خيلي راحت كنارم گذاشتند. فقط بزرگترين افتخارم اين است كه زمان بازيگري 15 گلر تاپ و آمده رقيبم بودند. رقابتي كه در دوره ما بود در هيچ دوره اي نبود. باوركيند يك گلر به خاطر يك پنالتي بيشتر گرفتن دعوت مي شد تيم ملي. مي خواهم از طريق شما به دوستانم بگويم من به عنوان دوست شما، هر جا كه هستم افتخار مي كنم كه رقباي آماده ام بوديد»

بالا