• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

smsman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اصلا باورم نمیشه!

صادق ورمزیار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

//

اینجاش ته خنده س:D

تیم فوتبال شهرداری تبریز را با در نظر گرفتن خدمات صادقانه برخی مقامات ورزشدوست استان و توجه وافر شورای محترم شهر تبریز و شخص شهردار محترم تبریز به رشته فوتبال

یعنی به خاطر توجه شهردار تبریز و شورای شهر به فوتبال!!!! تخفیف دادن!!!

من مشکل سیاست رو بیشتر از پول میدونم . متأسفانه ساعاتی قبل از اعلام رأی کلی نماینده مجلس و شهردار و شورای شهر تبریز میرن با رئیس فدراسیون و رئیس کمیته انضباطی جلسه میزارن !! حکم قبلی طبق نوشته روزنامه گل 8 سال محرومیت کمالوند و سقوط به دسته دوم برای شهرداری تبریز بود که برای هر دو تخفیف در نظر گرفته شد !! تیمی که کمالوند مربی و شیث رضایی کاپیتانش باشه از این بیشتر نباید ازش انتظار داشت . جالب اینجاست که تمام متهم های پرونده اعتراض کردن تا الآن به جز کمالوند !!!!

--------------------------
[h=2]بهروان:استقلال صنعتی لیگ برتری شد / پاس در پلی آف ...[/h]

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
حجت الاسلام علیپور در گفتگو با «فردا»
کجای دنیا مسابقات لیگ یک در 2 گروه انجام می شود؟/ پرونده دلالی به مقامات قضایی و پلیس امنیت ارجاع می شود

سرویس ورزشی «فردا»- تبانی در لیگ دسته اول و بحث‌هایی که در هفته های گذشته پیرامون این مسئله در محافل فوتبالی به وجود آمد، شک و شبهه‌ بسیاری را به وجود آورد که نتایج کل دیدارهای لیگ دسته اول را در فصل گذشته زیر سؤال برد. در ادامه کمیته انضباطی نیز کلیه مستندات و مدارک کمیته اخلاق را مورد بررسی قرار داده و احکام سنگینی را برای متخلفین پرونده تبانی صادر کرد. این احکام مورد اعتراض متخلفین نیز قرار گرفت اما تصمیم نهایی و رسیدگی به پرونده اعتراضات به کمیته استیناف ارجاع داده شد. در همین خصوص، «فردا» با حجت‌الاسلام علیرضا علیپور دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال گفت‌وگویی در این زمینه انجام داد که در ادامه آن را می خوانید:

- ماجرای رسیدگی به پرونده تبانی در لیگ آزادگان از کجا آغاز شد؟
ما در طول فصل بارها از طریق شفاهی و کتبی با باشگاه‌های خاص صحبت و مکاتبه کردیم و اینگونه نبود که مسئله تبانی به یکباره و در هفته‌های پایانی که حساسیت‌ فراوانی دارد، رو شود. در طول مسابقات حساسیت‌های زیادی در تمام موارد و حتی بر روی چینش داوران داشتیم و تذکراتی هم به همه باشگاه‌ها داده بودیم به همین دلیل اکنون کسی نمی‌تواند فدراسیون را متهم به حمایت از یک تیم خاص برای حضورش در لیگ برتر و یا سقوط یک تیم از لیگ دسته اول بکند. فدراسیون فوتبال در این زمینه کاملا روسفید است.

- چه تفاوت هایی بین کار کمیته اخلاق فعلی با ستاد منشور اخلاقی قدیم وجود دارد؟
کارکرد ستاد یک امر موقتی محسوب می شد و با تشکیل کمیته اخلاق، آن ستاد منشور اخلاقی به یک امر دائمی تبدیل شد و در قالب کمیته اخلاق فعالیت خود را ادامه داد.

- میزان تاثیرگذاری کمیته اخلاق بر احکام صادره از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال چقدر بود؟
کمیته اخلاق در واقع به عنوان دیوان تحقیق عمل می کند. کمیته اخلاق در فیفا 3 بخش دارد. یک دبیر خانه و دفتر، یک دیوان تحقیق و یک دیوان حاکمیت. هر کدام از این بخش ها نیز به صورت جداگانه عمل می کنند و وظایف متفاوتی دارند. مثل این می ماند که شما اول می روید دادرسی و بازپرسی و دادستانی، بعد به مرحله دادگاه می رسید. بخش عمده ای از مرحله تحقیقات و تشکیل پرونده و بررسی ها نیز بر عهده همین هیئت رسیدگی به تخلفات است. بررسی مدارک و انطباق آن با قوانین و صدور حکم با کمیته انضباطی است.

- چه راهکارهایی از نظر شما وجود دارد که بتوان فوتبال را از این مفاسد و تبانی ها پاک کرد؟
ساختار فوتبال باید تغییر کند و نیازمند یک بازخوانی مجدد است. هیچ جای دنیا را ما نمی بینیم که لیگ یک آنها در دو گروه برگزار شود. آن هم با این تکثر تیم ها. نکته دیگر اینکه برخی باشگاه ها هستند که حتی کمترین شرایط و امکانات برای ورود به لیگ استانی ها را هم ندارند چه برسد به لیگ دسته یک. اما می آیند مجوز می دهند تا در مسابقات زیرگروه لیگ حرفه ای شرکت کنند. مثل یادآوران شلمچه، مثل حفاری اهواز و برق شیراز. تیمی که در طول فصل بدون هیئت مدیره، هیئت موسس، پشتبانی مالی و بودجه مناسب با یک سری بازیکن بدبخت وارد مسابقات می شود، بعد از هفته پنجم و ششم به مشکلات جانبی دچار می شود. آن وقت است که می بینی پول ندارند، پزشک ندارند، لباس ندارند، دارو ندارند و ... . شما به یک بچه در یک خانواده نگاه کنید. اگر شکم این بچه در خانه سیر نشود و گرسنگی بکشد، می رود به جای دیگری به غیر از خانه دستاویز می شود. این ها مقدماتی است که ریشه اصلی ناهنجاری های موجود می شود. دلیل اصلی این است.

- در کل چه عواملی سبب شد تا تبانی در فوتبال ما شکل گیرد؟
نداشتن استانداردهای لازم در برخی باشگاه های لیگ یکی این مسائل را به وجود آورد. من با بازیکنی صحبت می کردم که می گفت قرارداد من در طول فصل 60 میلیون تومان بوده اما تا آخر فصل فقط 500 هزار تومان گرفته ام. خوب بازیکنی که 500 هزار تومان از تیم خودش گرفته و تیم حریف هم مقابلش احتیاج به برد دارد، یا ممکن است که به این بازیکن پیشنهاد بدهند که شما مقابل تیم مثلا شهرداری یاسوج سفت بازی کن، جلوی پاس همدان سفت بازی کن فلان قدر پول به تو می دهیم. یا به او می گویند که مقابل تیم فولاد یزد با قدرت بازی کن ما به تو فلان مبلغ می دهیم. یا مثلا بازیکنی بوده که 30 میلیون از باشگاه خودش طلبکار بوده و تیم رقیب به این بازیکن گفته که ما این 30 میلیون تومان را به تو می دهیم و شما نیاز ما را برآورده کن. خوب مشکلاتی که در لیگ یک وجود دارد و منجر به تبانی می شود فقط به بازیکن مربوط نمی شود. فقط مربی و سرپرست نیستند. علت اصلی، آن مجموعه عوامل ساختاری موجود است که سبب شده این مسائل به وجود آید.

- با این تفاسیر با تعطیلی لیگ موافق هستید؟
خیر من موافق نیستم. به جای تعطیلی باید فوتبال را اصلاح کرد.

- یعنی به نظر شما در فرصت کوتاه بین دو لیگ می توان این اصلاحات را انجام داد؟
همه چیز را نمی توان اصلاح کرد ولی در همین فاصله کم هم می توان خیلی موارد را تغییر داد و اصلاح کرد.

- مراجع قضایی و نهادهای نظارتی هم در رسیدگی به پرونده تبانی های لیگ آزادگان ورود کرده اند؟
این پرونده ای که الان در جریان است در مرحله اول قرار دارد. در مرحله دوم این پرونده با تمام آدم های موجود در آن به مراجع قضایی و پلیس امنیت ارجاع داده می شوند. در آن مرحله دیگر مقامات قضایی هستند که باید در تخلفات ریز شوند و مثلا بپرسند این پول از کجا آمده، برای چه این پول گرفته شده و چرا این پول ها پرداخت شده است. وقتی این پرونده ها در اختیار مقامات قضایی قرار بگیرد، قطعا آنها با رویکردهای قانونی خودشان با این موضوعات برخورد می کنند.

- احتمال دستگیری دلالان نیز وجود دارد؟
اگر از کسی کشف خلاف شود قطعا تخلف را ما به مراجع بالاتر ارجاع می دهیم. این ارتباطاتی که بین دلال ها وجود دارد قطعا باید رسیدگی شود. در احکام صادره برای دلالان و واسطه ها نیز تصمیم گیری خواهد شد.

پ ن : صلاحیت خود جناب علیپور در منصبی که در اختیار دارن مورد مناقشه اس... اونم بعد از داستانهای جام جهانی 2006 و اسپانسرهای لیگ برتر و فتواهای گاه و بیگاهشون..

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
Perspolisnews.Com | افشاگری مهاجم شهرداری تبریز/علیزاده:پیشنهاد کردند نفری یک میلیون به بازیکنان سایپا شمال بدهیم

مهاجم فصل گذشته شهرداری تبریز از اتفاقی مهم در این تیم پرده برداشت.

علی علیزاده در گفت و گو با اوج،درباره اینکه آیا پس از اعلام حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره جریمه 500 هزار تومانی اش به این حکم اعتراضی داشته است یا نه عنوان کرد:من فردای اعلام حکم به فدراسیون فوتبال رفتم و موضوع را پیگیر شدم اما هنوز پاسخی در این باره به من داده نشده است.به سه بار مکه ای که رفته ام قسم می خورم من هم دوست دارم فضای فوتبال کشور پاک شود اما وقتی چیزی را به عینه ندیدم چگونه می توانم خبرش را بدهم.خدا می داند در زمان حضورم در شهرداری به صورت مستقیم چیزی را ندیدم اما به هر حال حرفها و شایعاتی شنیده می شد که چون به صحت آنها اعتماد نداشتم نمی توانستم درباره شان حرف بزنم.

وی با اشاره به شکست تیم شهرداری تبریز در مسابقه مقابل استقلال صنعتی و اتفاقاتی که پس از آن رخ داد افزود:ما این بازی را باختیم.جو تیم خیلی بود بود.سرمربی تیم آمد و بازیکنان را مورد انتقادات شدید قرار داد.چند روز بعد در رختکن تیم بودیم که یکی،دو بازیکن بحث عجیبی را مطرح کردند.آنها گفتند از آنجا که سایپا شمال با تیم استقلال صنعتی بازی دارد از بازیکنان نفری یک میلیون تومان جمع کنیم و به عنوان عیدی بازیکنان سایپا شمال بدهیم تا این تیم استقلال صنعتی را شکست بدهد.خدا می داند به آنچه مقدسات است قسم می خورم پس از این حرفی که مطرح شد من و مهدی واعظی بودیم که سر و صدا کردیم و گفتیم اصلا زیر بار این بحث ها نمی رویم.ما گفتیم خودمان باید عرضه داشته باشیم که توانایی صعود به لیگ برتر را داشته باشیم.اصلا هم نمی دانم سرنوشت این بحث به کجا رسید و چه اتفاقی افتاد چون من 10 هفته در تیم نبودم.

علیزاده در پاسخ به این پرسش که نام مطرح کنندگان این پیشنهاد چه بود اظهار داشت:نمی توانم بگویم.همه مستندات در اختتیار کمیته انضباطی قرار دارد.

وی افزود:من در فوتبالم هر چه دارم از لطف آن بالایی و زحمتی است که کشیدم.برخی می گویند که تو که فقط 500 هزار تومان جریمه شده ای و نباید ناراحت باشی اما من می گویم که 12 سال در فوتبالم گذرم به کمیته انضباطی نرسیده بود اما این اتفاقات خیلی برایم بد شد.من که در استقلال و پرسپولیس بازی کردم و نان بازویم را خوردم چگونه می توانم بپذیرم که داخل برخی جریانات شوم که روحم هم از آنها خبر ندارد.امیدوارم کمیته محترم انضباطی که قطعا قصدش کمک به فوتبال کشور است اجازه ندهد که تر و خشک با هم بسوزند.این تنها خواسته من است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
انتقاد شدید داریوش ارجمند از رفتار کی‌روش: تا جمعه وقت داری از ایرانی‌ها عذرخواهی کنی! - Goal.com

سایت گل- رفتار سرمربی تیم ملی نسبت به هادی عقیلی و مهدی رحمتی، انتقاد داریوش ارجمند را هم برانگیخت. مالک اشتر تلویزون ایران تا جمعه به کی‌روش وقت داده تا از مردم ایران عذرخواهی کند!

به گزارش گل به نقل از اوج‌نیوز، داریوش ارجمند که تاکنون بارها علاقه خود را به فوتبال با اظهارنظر درباره مسائل این رشته نشان داده است، درباره واکنش کارلوس کی‌روش به ترک نشست خبری تیم ملی به دلیل سوال خبرنگاران درباره هادی عقیلی و مهدی رحمتی عنوان کرد: پرتغالی؛ شما به کشوری آمده‌ای که سابقه و تمدن 10 هزار ساله دارد. وقتی چند خبرنگار سوالی را مطرح می‌کنند، نباید جلسه را ترک کنی و بروی. این کار درستی نیست. حق نداری با اصحاب رسانه که نمایندگان افکار عمومی هستند این‌گونه برخورد کنی.

عصبانیت ارجمند نسبت به حرکت کی‌روش در حدی بود که برای او ضرب‌الاجل هم تعیین کرد. او در ادامه صحبت‌هایش افزود: پرتغالی؛ تا روز جمعه به تو وقت می‌دهم که از مردم ایران بابت این رفتارها عذرخواهی کنی. تو در همین ایران است که فرصت بزرگ و پول خوبی را به دست آورده‌ای و باید به خواست مردم احترام بگذاری. این رفتارها قابل قبول نیستند. کاری کن که سال‌ها بعد اگر گذارت به ایران افتاد، بتوانی با مردم این سرزمین کهن رودررو شوی.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
هشدار رويانيان درباره اقدامات يک باشگاه

محمد رويانيان در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس در اين باره گفت: متاسفانه يکي از باشگاه‌هاي ليگ برتري براي جذب سه بازيکن و يک مربي در حال هزينه کردن هشت ميليارد تومان هستند و اقدام به مذاکره و توافق به قيمت دو برابر مبلغ قرارداد سال قبل برخي بازيکنان باشگاه‌هاي ديگر مي‌کنند و برابر پيش بيني اوليه ما هزينه اين تيم براي يک فصل چهل ميليارد تومان خواهد بود.

وي افزود: بنده نمي‌دانم که چرا باشگاه پرسپوليس به عنوان پرطرفدارترين تيم فوتبال آسيا براي يک فصل بايد دو و نيم ميليارد تومان بودجه دولتي دريافت کند و يک تيم ديگر چهل ميليارد تومان از پول بيت‌المال را هزينه نمايد. مگر اين تيم از اين چهل ميليارد تومان هزينه چقدر توان درآمدزايي دارد؟ اين فصل پرسپوليس دو و نيم ميليارد تومان و استقلال سه ميليارد تومان بودجه دولتي دريافت کردند در حالي که پنجاه ميليون هوادار دارند. بدون تعارف از سازمان بازرسي کل کشور، ديوان محاسبات و دستگاه‌هاي نظارتي مي‌خواهيم که به اين موضوع رسيدگي کنند که چگونه اين تيم از بودجه بيت‌المال اين همه دريافتي دارد و پرطرفدارترين باشگاه‌هاي ايراني مجموعا پنجم و نيم ميليارد تومان بودجه دولتي دريافت مي‌کنند.

رويانيان تصريح کرد: اين تيم و اين باشگاه با اين قراردادها و اين مذاکرات بازيکنان تيم‌هاي ديگر را هوايي مي‌کند و دو بازيکن ما را با پيشنهادات سنگين خود تحت فشار قرار داده و بنده همه چيز را خواهم گفت. نشانه‌هاي فراواني دارم و در مقابل اين بي‌عدالتي سکوت نمي‌کنم. دو باشگاه بزرگ پرسپوليس و استقلال مجموعا پنجم و نيم ميليارد تومان دريافت کرده‌اند اما دستگاه‌هاي نظارتي چهار ماه است که در ساختمان باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال براي بررسي اين بودجه مستقر شده‌اند و اميدوارم آنها وظايف قانوني خودشان را درباره اين گونه تيم‌ها انجام داده و آرزو مي‌کنم يک نفر پيدا شود و شفاف به مردم بگويد که اين تيم چقدر بودجه از بيت‌المال دريافت مي‌کند و پرسپوليس و استقلال چقدر؟

رويانيان در ادامه گفت: بنده هشدار مي‌دهم و اگر اين اقدامات ادامه يابد همه چيز را به مردم خواهم گفت. ما جام را از دست داديم، باختيم اما بد نيست که بگوئيم اين تيم چگونه هزينه مي‌کند. بازيکني که فصل گذشته مبلغ قراردادش ششصد ميليون تومان بوده از اين باشگاه پيشنهاد يک ميليارد و دويست ميليون توماني دريافت کرده و دو بازيکن تيم ما را با مبالغي سنگين و پيشنهاداتي بالاتر از مبالغ فصل گذشته وسوسه مي‌کنند. نمي‌دانم واقعا چرا تيم‌هاي پرطرفدار مجموعا بودجه دريافتي‌شان يک هفتم اين تيم هم نيست. چرا چنين اتفاقاتي مي‌افتد، چه کسي مسوول است؟

پ.ن : من فکر میکنم منظور سردار مخصوصا از پاراگراف آخر... میشه فهمید که باشگاه سپاهان مد نظر هست...
باشگاه سپاهان پیش از این هم به صورت علنی خبر از افزایش بودجه خود در فصل آینده داده بود

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
a4.jpg

گزارش تصویری - تشریحی مهر از تجلیل مهدوی‌کیا/ نامه قطبی برای کیا

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
شهردار تبریز باشگاه شهرداری را رسما تعطیل کرد

علیرضا نوین امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: بعد از رای کمیته انضباطی تمام تیم‌های ورزشی شهرداری تبریز در حالت تعلیق قرار داشتند که با رای کمیته استیناف، فعالیت تمام تیم‌های ورزشی باشگاه شهرداری تبریز تعطیل شده و سرمایه‌گذاری شهرداری تبریز تنها به ورزش همگانی محدود خواهد شد.

وی گفت: تا روزی که شهردار تبریز باشم این مجموعه در هیچ رشته‌ای تیمداری نخواهد کرد.

نوین افزود: آماده واگذاری تمام تیم‌های ورزشی شهرداری تبریز هستیم و در صورت عدم استقبال، امتیاز تیم‌های ورزشی را به سازمان ورزش و جوانان استان واگذار خواهیم کرد.

هیئت فوتبال استان و حمایت استانی ضعیف بود

شهرداری تبریز با انتقاد از هیئت فوتبال استان آذربایجان‌شرقی گفت: حرکت ضعیف هیئت فوتبال استان و همچنین عدم حمایت استانی از تیم شهرداری تبریز، نتیجه لازم را در برنداشته و عملا شاهد ضایع شدن حق باشگاه شهرداری تبریز شدیم.

وی افزود: آقای کفاشیان امروز در تبریز و در افتتاح ساختمان هیئت فوتبال استان می‌گوید که پرونده را مطالعه نکرده و از رای کمیته استیناف خبر ندارم و در همان زمان رای کمیته استیناف اعلام می‌شود.

نوین با انتقاد از عملکرد کفاشیان و حسن‌زاده گفت: حکم تیم شهرداری تبریز به تاریخ پیوست و در مورد عملکرد فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی آیندگان قضاوت خواهند کرد.

براساس این گزارش، شهرداری تبریز علاوه بر فوتبال در لیگ برتر والیبال، فوتسال حضور ردارد و فوتبال ساحلی شهرداری تبریز قهرمان ایران است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خیلی جالبه! اصلا نمیخوان قبول کنند که اشتباه کرده تیم شهرشون..

پس فردا یه تیم دیگه رو میگیرند و با اون تیم هم تبانی میکنند چون عملکرد آدمها تغییر نمیکنه فقط اسم تیم رو تغییر میدن.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یک شبه آبروی 20 ساله ما را بردند/ فردوسی‌پور مغرضانه برخورد کرد!

معاون ورزش شهرداری تبریز با بیان اینکه از فوتبال زده شده است، گفت: در این دوران اختلاس چند میلیاردی می‌شود ولی نام هیچ شخصی رسانه‌ای نمی‌شود؛ با این حال در اتفاقات پیش آمده در فوتبال یک شبه آبروی 20 ساله ما را بردند و در نهایت ما را تبرئه کردند.

میر معصوم سهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص صحبت‌هایی که مبنی بر حاضر نشدن تیم فوتسال شهرداری در مسابقات لیگ برتر فوتسال عنوان می‌شود اظهار داشت: شهردار تبریز هفته گذشته دستور تعطیلی تمام رشته‌های ورزش قهرمانی را صادر کرد و فعلا در این وضعیت هستیم. با شرایطی که پیش آمده وضعیت‌مان مشخص نیست.

وی افزود: در این دوران اختلاس چند میلیارد تومانی می‌شود ولی تا زمانی که اتهامات ثابت نشود نام هیچ فردی رسانه‌ای نمی‌شود. با این حال در اتفاقات اخیر فوتبال به ما تهمت زدند و آبروی 20 ساله‌مان را یک شبه بر باد دادند و در نهایت هم تبرئه شدیم.

معاون ورزش شهرداری تبریز با تاکید بر اینکه در این ماجرا افرادی را که به او تهمت زده‌اند نمی‌بخشد، خاطرنشان کرد: افتخار ما این بود که در 20 سال گذشته ورزش شهرداری را از صفر به 100 رساندیم ولی به جای آنکه ما را تشویق کنند، اینطوری برخورد کردند! به همین خاطر از ورزش و فوتبال زده شده‌ام و دیگر دوست ندارم در این ورزش باشم.

سهرابی همچنین به برنامه نود و پرداختن این برنامه به ماجرای تبانی اشاره کرد و ادامه داد: ما در بازی با تیم شلمچه یک کار جوانمردانه انجام دادیم و برنامه نود فقط دو دقیقه برای آن وقت گذاشت ولی برای اتفاقی که ثابت نشده بود سه برنامه در نظر گرفتند. به نظرم فردوسی پور در این ماجرا مغرضانه برخورد کرد!

وی در پایان گفت: ما نه زور داریم و نه قدرت. افرادی که به ما تهمت زدند را به خدا واگذار می‌کنیم. امیدوارم آنها در این دنیا هم در دادگاه وجدان خود به سزای اعمالشان برسند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حضور مهدوی‌کیا درکنار بزرگان فوتبال جهان/موشک ایرانی 82 دقیقه در ترکیب تیم مورینیو

13920214000141_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار نمادین تیم‌های منتخب جهان و یاران میشاییل بالاک چهارشنبه شب در شهر لایپزیک آلمان و در ورزشگاه ردبول آره‌نا برگزار شد و مهدی مهدوی‌کیا بازیکن سابق تیم ملی ایران در کنار بزرگان و ستارگان دنیای فوتبال به میدان رفت.

این بازی که به مناسبت خداحافظی بالاک یکی از ستارگان فوتبال آلمان تدارک دیده شده بود شاهد حضور ستارگان برتر دنیای فوتبال بود.

در تیم منتخب جهان که هدایت آن را ژوزه مورینیو سرمربی جدید چلسی بر عهده داشت، بازیکنانی نظیر شوچنکو، اسین، دروگبا، ینس لمن، لوتار ماتئوس، فیلیپ لام، ندود، مهدوی‌کیا و ... حضوز داشتند و در آن سوی میدان در تیم میشاییل بالاک که هدایت آن برعهده رودی فولر سرمربی سابق تیم ملی آلمان بود بازیکنانی نظیر رنه آدلر، دیتمار هامن، کریتسن ورنز، میشاییل شوماخر (اسطوره فرمول‌یک)، حسن صالح حمیدزیچ و ... حضور داشتند.

در این بازی مهدی مهدوی‌کیا موشک ایرانی 82 دقیقه در ترکیب تیم مورینیو به میدان رفت و نشان داد که همچنان توانایی بازی پس از بازنشستگی را هم دارد.

هافبک سابق تیم ملی کشورمان در این دیدار هم شماره 2 بر تن کرده بود.

تیم منتخب جهان این بازی را در نهایت با نتیجه 4 بر 3 به سود خود پایان داد تا هافبک ملی‌پوش ژرمن‌ها به طور رسمی از دنیای فوتبال کناره‌گیری کند.

13920316000010_PhotoL.jpg

بالاک در مدت حضورش در دنیای فوتبال، با بایرلورکوزن نایب قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد و با تیم ملی فوتبال آلمان در جام‌ جهانی 2002 و جام ملت‌های اروپا 2008 به مقام نایب قهرمانی رسید.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
رحمتی و مهدوی کیا ، در کنار همسرانشان

این تصویری است از مراسم تجلیل از مهدوی مهدوی کیا که مهدی رحمتی هم در آن شرکت داشت.

941281_470876162999971_1798853934_n.jpg

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مهدوی کیا و ژوزه مورینیو در یک قاب

13920316000211_PhotoL.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
گفت و گوی جنجالی فارس با محمدی دروازه بان سابق پرسپولیس و استقلال
بعضی مربیان موز و نسکافه می خورند و تاکتیکشان آفرین است!/ چطور جاده تندرستی و مکتب ها فراموش شد؟!

محمد محمدی که دو هفته پیش با عقد قراردادی به تیم ال ای بلوز آمریکا پیوسته است در گفت و گویی متفاوت و البته انتقادی نسبت به اتفاقات رخ داده در فوتبال ایران با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس صحبت کرد.

وی در ابتدای صحبت های خود اظهار داشت: با توجه به انتقالم از فوتبال ایران به ال ای بلوز لازم می دانم که از کلیه مربیان خود در فوتبال ایران و به خصوص از فشخامی به عنوان اولین مربی تا علی دایی به عنوان آخرین مربی در فوتبال ایران تقدیر و از تمام زحماتیکه در این ٢٢ سال کشیده‌اند تشکر کنم. همچنین از کلیه هواداران سرخابی در مدتی که در تیمهای پرسپولیس و استقلال بودم و از من حمایت کرده اند سپاسگذارم و دست تک تک کلیه آنها را می بوسم و پیشرفت خودم را مدیون لطف خدای متعال،خانواده‌ام و حمایت های آنها می‌دانم.

محمدی در ادامه گفت: اکنون که به خاطر مسایل شخصی و خانوادگی فوتبال ایران را ترک کردم لازم است جهت روشن شدن اذهان عمومی فوتبالدوستان نکاتی را ذکر کنم و چنانچه در طول دوران بازیگری ام مطالبی در این زمینه عنوان نکردم، دلیلی بر عدم آگاهی ام نبوده و صرفآ جهت حفظ آرامش و دوری از حاشیه های فوتبال بوده است. فقط امیدوارم روزی مجبور نباشم بصورت شفاف و علنی جزئیات را بیان کنم.

دروازه بان اسبق تیم های استقلال و پرسپولیس و راه آهن گفت:به نظرم بزرگترین معضل فوتبال ایران، عدم صداقت در اکثر رفتارها است.

برای مثال دوستانی‌که از حضور غیر فوتبالی‌ها و سیاسیون در فوتبال ایران گله مند هستند و هر روز به عناوین مختلف در رسانه‌ها و جراید علیه غیر فوتبالی‌ها و سیاسیون مصاحبه می کنند با پوشیدن کت و شلوار و کفش بدون جوراب دنبال گرفتن مجوز تراکم ساختمان و مجوز خودرو هستند و نکته مهم این است که ادعا می کنند به هیچ گروهی وابستگی ندارند و صرفأ جهت عشق پیراهن و فوتبال کار می کنند و هیچگاه دنبال منافع شخصی نبوده اند.

وی تاکید کرد:خیلی برایم جالب است که وقتی مسئله ای مانند انتخابات شوراها پیش می آید برخی از دوستان ورزشی بدون داشتن هچگونه تجربه وارد عرصه مذکور شده و خود را کاندید می کنند. کاش می‌شد در فوتبال نیز همانند انتخابات ریاست جمهوری، شورای نگهبانی وجود داشت که صلاحیت یا عدم صلاحیت افراد را در این رشته تائید می کرد، و یا بهتر بود به‌جای پرداختن به مسائلی از قبیل دو شغله بودن و یا بازنشسته بودن افراد ، به‌دنبال سلامت جسم و روح و روان آنها باشیم زیرا که این چنین افرادی ارتباط مستقیم با آینده یک سری جوان و هواداران دو آتشه تیم‌های شهرستانی دارند.

محمدی که از اتفاقات رخ داده در فوتبال ایران ناراحت بود به فارس گفت: چه اتفاقی رخ می دهد، فردی‌که خود را پرچمدار اخلاق مداری در این فوتبال می‌داند، به حذف نام یک بازیکن از لیست منشوری‌ها کمک می‌کند و یا افرادی‌که در این چند سال گذشته با استفاده از رابطه ها باعث ورود یک برند خاص که از کیفیت معمولی برخوردار است حمایت می کنند و حتی دم از جهانی بودن و استاندارد بودن توپ‌های فوتبال می زنند! در صورتیکه سال تولید توپ‌ها مربوط به شش سال گذشته بوده و تاریخ تولید روی آنها حک شده است.

وی افزود: زمانی که تعدادی از دروازه‌بان‌ها نسبت به کیفیت توپ‌ها اعتراض مى‌کنند مورد تهدید قرار می‌گیرند و یا کسانی‌که دم از برخورد با دلال‌های فوتبال می زنند خود پشت پرده ارتباط مستقیمی با آنها دارند و اکثر بازیکنان تیمشان از کانال این افراد قرارداد می بندند. متاسفانه باید بگویم در این چند سالی که در فوتبال ایران کار کردم پشت درب اتاق چند مدیر منتظر نشسته بودم که در حین ورود با دلال های بنامی روبرو شدم. از برخی از اتفاقات این فوتبال متعجبم و از خود می پرسم، چطور می‌شود یک بازیکن با مدیر عامل تیمش درگیری فیزیکی پیدا می‌کند و همان سال در همان تیم به‌عنوان کاپیتان فعالیت می کند و یا چطور ممکن است مربیان تیم‌ها، در ابتدای بازی با دسته گل به‌سمت هم می‌روند و بعد از گذشت یک نیمه رکیک‌ترین الفاظ را نثار یکدیگر می کنند؟ چه اتفاقی می افتد که فرزند یک مدیر عامل به ‌عنوان دلال بازیکن فعالیت می کند و فرزند یک مدیر عامل دیگر به صورت کانتینری البسه ورزشی درجه هفتم و هشتم چینی را وارد کرده و با قیمت های هنگفت می فروشد؟

دروازه‌بان فصل گذشته راه آهن در ادامه گفت و گوی انتقادی خود با فارس تصریح کرد: همینطور است که انتقاد برخی‌ها مبنی بر علاقه شخصی به جاده تندرستی فراموش می‌شود و یا بازیکنی که به گفته دوستان تخلفی انجام داده و بابت آن چهار صد میلیون تومان هزینه کرده و از ایران رفته فراموش می‌شود و در صحنه بعدی در آغوش یکدیگر قرار گرفته و مکتب‌ها فراموش می شود؟

این دروازه بان اسبق استقلال و پرسپولیس گفت: به نظرم فوتبال لذت بخش است ولی مهم این است که انسان به چه قیمتی حضور داشته باشد. آیا این فوتبال ارزش دارد که یک مربی دروازبان‌ها شدید ترین و رکیک ترین الفاظ را از یک بازیکن بشنود و حریف نزند؟ صرفا به خاطر اینکه توسط همان بازیکن به تیم معرفی شده است .متاسفانه کمک مربیانی در فوتبال ایران در باشگاهی حضور دارند که در محل تمرین حضور یافته و موز و نسکافه می خورند و تاکتیکی ترین بحث فوتبالشان آفرین گفتن و چرخاندن سوت است! آنالیزوری را می شناسم که در خارج از ایران زندگی می‌کرده و تمام هم و غم خود را در جلسات آنالیز صرف تعریف از سرمربی می‌کند تا شاید حضورش در تیم تداوم داشته باشد.

محمدی افزود: درد این جاست که این افراد فقط به‌علت داشتن رابطه در این فوتبال حضور دارند نه به جهت داشتن تواناییهای فنی، و یا سرمربی که دم از خدا و پیغمبر می‌زند و همیشه هواداران را سپر بلای خود قرار می دهد، ماشین میلیاردی سوار می‌شود و جالب اینجا است که شعار می دهند ما فقط به عشق پیراهن و هواداران کار می‌کنیم از ممردم اینگونه دم می زند!

وی در ادامه به فارس گفت: شاید از اتفاقات این فوتبال می شود چند جلد کتاب نوشت اما فوتبال صحنه‌های زیباتری هم دارد که مربوط به برد و باختها نمی‌شود و آن دوستی‌هایی است که در این فوتبال رقم می خورد و خاطرات تلخ و شیرین است که به یادگار می‌ماند.

محمدی ادامه داد: اکنون که از فوتبال ایران به‌ عنوان بازیکن دور شده ام خوشحالم که به تمام آرزوهایم در فوتبال دست پیدا کرده‌ام و در اوج فوتبال و پختگی یک دروازه‌بان از فوتبال ایران می روم، تا محیط جدیدی را تجربه کنم و مجددا از تمام مربیان و تمام کسانیکه در این سالها برایم زحمت کشیده اند تشکر و قدردانی می‌نمایم.

وی در پایان صحبت‌های خود گفت: جا دارد از دو عزیزی که همانند سایر مربیان برایم زحمت کشیده اند تشکر کنم. اول از حمید علیدوستی که در دوران جوانی ام در تیم سایپا به من اعتماد کرد و باعث پیشرفت و حضور در تیم بزرگسالان شد و همچنین فرهاد کاظمی که باعث شد مجددا با عشق و علاقه به فوتبال ادامه دهم و چیزهای بیشتری را تجربه کنم. همچنین از تمامی اصحاب جراید که در حق من لطف داشتند سپاسگذارم.ناگفته نماند که تمام این پیشرف ها و موفقیت‌ها را مرهون لطف خدا و زحمت‌ها و محبت‌های پدر ومادرم و همراهی همسر و پسرم هستم.

پ ن : خیلی نکته داره...

بالا