• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مایلی‌کهن: دایی اگر 40 درجه تب داشته باشد،یک درجه‌اش را نمی‌بخشد

مهدی همدانی/ علی دایی بعدازظهر یک‌شنبه در حاشیه برگزاری یک مراسم خیریه با خبرنگاران گفت‌وگو کرد و طی آن بدیهی بود که بحث اختلاف میان او و محمد مایلی‌کهن سوژه اصلی باشد. دایی حرف زد و انتقادات بسیار تندی را متوجه محمد مایلی‌کهن کرد. از سوی دیگر محمد رویانیان هم انتقاداتی از سرمربی صبا داشت که بر زبان آورد. در این میان خبرورزشی به عنوان رسانه‌ای پرتیراژ و بی‌طرف حرف‌های سرمربی و مدیرعامل پرسپولیس را چاپ کرد اما همچون همیشه برای رعایت اصل عدالت و بی‌طرفی با محمد مایلی‌کهن هم تماس گرفتیم تا حق دفاع را برای او نیز قائل باشیم. مایلی‌کهن که همواره به صراحت لهجه معروف است، ظهر دیروز نیز همچون گذشته با همان صراحت و شفافیت نسبت به مصاحبه دایی و رویانیان واکنش نشان داد که ماحصل آن درپی می‌آید:

*شهر حسابی شلوغ شده. آقایان علیه من حرف می‌زنند و بعداً خودشان می‌روند و از من شکایت می‌کنند. جالب است که آقای دایی خودش، هم مصاحبه می‌کند و هم از من به دادگاه شکایت می‌کند.

*حرف‌های دایی یعنی چه؟ واقعاً یکی باید حرف‌هایش را برایم ترجمه کند. ایشان که مرتب می‌گوید من سیاسی نیستم اما حالا کاملاً سیاسی حرف می‌زند. در این رابطه به موقع حرف می‌زنم اما جالب است که بعد از انتخابات همه آقایان مدعی‌اند که رأی داده‌اند، چرا قبل از انتخابات از این حرف‌ها نمی‌زدند؟

*از وقتی آقای دایی دوباره سرمربی پرسپولیس شده، مگر من یک کلمه در مورد پرسپولیس حرف زده‌ام؟ اگر یک جمله از من بیاورید که طی ماه‌های اخیر در مورد پرسپولیس حرف زده باشم، جایزه دارید. کوچک‌ترین حرفی نزدم تا آرامش تیم برهم نخورد چون پرسپولیس را دوست دارم. چه در این تیم سمت داشته باشم و چه نداشته باشم، پرسپولیس برایم عزیز است.

*در رابطه با ادعای آقای عابدینی نمی‌خواهم وارد جریان و بحث شوم. ایشان موقعی که مسئله انتخاب من به عنوان سرمربی پرسپولیس مطرح شده بود هم حرف‌هایی زد اما همان‌طور که گفتم فعلاً نمی‌خواهم وارد این جریان شوم.

*چند سال قبل من جزو اولین نفراتی بودم که در مورد ناپاکی‌های فوتبال و لزوم برخورد با آن حرف زدم. گفته بودم و بازهم می‌گویم در هر قشری افراد ناپاک وجود دارند اما نمی‌توان آن را به همه افراد تعمیم داد.

*در رابطه با ماجراهای اخیر می‌گویم این‌طور نیست که فقط داورها در این ناپاکی‌ها سهیم باشند. صراحتاً می‌گویم و قاطعانه بر سر این حرفم هستم که یکسری از «شرط‌بندها» هستند که نقش آنها در ناپاکی‌های فوتبال می‌تواند از داوران هم بیشتر باشد. ممکن است نقش بعضی از مربیان شرط‌بند در آلودگی فوتبال بیشتر از داوران باشد. متأسفانه نقش شرط‌بندها در فوتبال ما وسیع‌ شده و متأسفانه این شرط‌بندها در جامعه مربیان هم وجود دارند، مخصوصاً نقش بعضی مربیانی که خیلی داد و بیداد می‌کنند، در بحث شرط‌بندی پررنگ است.

*مگر اینکه بگویند یک نفر دستمزد زیادی گرفته، ایرادی دارد؟ همین الان بگویند محمد مایلی‌کهن 100 میلیارد دستمزد می‌گیرد. وقتی پول از راه سالم و حلال به‌دست بیاید، اشکالی ندارد. چرا یک عده از اینکه ارقام دستمزدها مطرح می‌شود، ناراحت می‌شوند؟

*در رابطه با آقای رویانیان که الان مصداق بارز شعر معروف «همه چی آرومه، من چقدر خوشحالم» رفتار می‌کند، باید عرض کنم که آقای رویانیان، شما سردار هستی و این لقب قداست دارد. یادت رفته همین آقای دایی وقتی با شما اختلاف داشت، در رابطه با دیانت و... چه حرف‌هایی می‌زد؟!

*همه دنبال سالم‌سازی فوتبال هستیم اما یقین بدانید کسانی که بی‌خودی داد و بیداد می‌کنند، حتماً ریگی به کفش دارند. در این رابطه به موقع و کامل حرف می‌زنم تا دست کسانی که داد و بیداد می‌کنند، رو شود. اگر مشکلی هست، شما می‌توانی از طریق مراجع قانونی دنبال کنی. چرا بی‌خودی داد و فریاد می‌کنی؟ همه محمد مایلی‌کهن را می‌شناسند. من کسی نیستم که از هجمه‌ها و لمپنیسم بترسم. در این پرونده تا آخر کار هستم، مثل همیشه. مثل بعضی‌ها نیستم که مصداق بارز این شعر باشم که «خود گویی و خود خندی،‌ عجب مرد هنرمندی».

*آقای دایی، شما دو مرتبه من را محکوم کردی و هر دوبار هم تابع قانون بودم. البته ممکن است هرکسی، حتی قاضی هم اشتباه کند چون انسان جایز‌الخطاست اما همواره به احکام صادره و قانون احترام گذاشته‌ام اما شما از طرف شکایت می‌کنی و بعد هم از ریاست محترم قوه قضاییه با لحن دستوری می‌خواهید من را به اشد مجازات محکوم کند. یعنی به ایشان از همین حالا می‌گویی که حق با من است. خیر آقا، تشخیص با مراجع قانونی است، نه من و شما. حالا که این‌طوری است، من هم صراحتاً از آقای لاریجانی به عنوان رئیس محترم قوه قضاییه می‌خواهم این قضیه را کاملاً مورد بررسی قرار بدهند و هرکسی که مجرم شناخته شد را از طریق قانون مجازات کنند؛ حالا چه من محکوم شوم یا آقای دایی.

*آقای دایی مدعی است مرا محکوم کرده اما نمی‌گوید در دادگاه بدوی قاطعانه حکم به محق بودن مایلی‌کهن صادر شد اما قبل از دادگاه تجدیدنظر یکسری اتفاقاتی افتاد که رأی عوض شد و من محکوم به جریمه 200 هزار تومانی شدم و عجیب‌تر از آن، اینکه یک سال هم ممنوع‌المصاحبه شدم. اتفاقاً همان موقع هم گفتم جریمه را نمی‌دهم. مرا زندانی کنید. البته مستنداتی هست که نشان می‌دهد قبل از دادگاه تجدیدنظر چه کسانی در یک مراسم افطاری خاص ظاهر شدند و پس از آن وقتی در تابستان سال 1389 قرار شد پرسپولیس به اردوی آلمان برود، نام یکی از آقایانی که در آن پرونده نقش داشت، برای دریافت ویزا به سفارت آلمان ارائه شد. مدارک این ادعای من موجود است. البته این را هم بگویم که بعداً اعلام شد شخص مورد نظر راهی سفر فوق نشده است.

*آقای دایی مرتب می‌گوید مرا بخشیده است! شما مرا بخشیده‌ای؟ شما اگر 40 درجه تب داشته باشی، یک درجه آن را به کسی نمی‌بخشی.

* من اهل ریا نیستم. وقتی نماز می‌خوانم، هرگز اجازه نمی‌دهم پسرم یا دامادم پشت سرم نماز بخواند چون خودم را در این حد خوب نمی‌دانم که پیش‌نماز باشم. محمد مایلی‌کهن اهل ظاهرسازی نیست، اتفاقاً ظاهر آدم را که همه می‌بینند اما کسی از باطن آدم‌ها خبر ندارد.

*مایلی‌کهن هم مثل همه آدم‌ها عیب و ایراد دارد اما کینه‌ای نیست. یک‌سری از آقایان طوری رفتار می‌کنند که طرف مقابل‌شان را له و نابود کنند. این افراد مملکت را فقط برای آسودگی خودشان می‌خواهند نه اینکه یک ایران عزیز و آباد داشته باشیم و همه به عنوان ایرانی از آن استفاده کنیم. این اشخاص می‌خواهند دیگران را برده خودشان بکنند.

*بعداً این مسئله را می‌شکافم که بعضی از قهرمانی‌ها و قهرمان نشدن‌ها چطور رقم خورده و چگونه شد که یک تیم قهرمان شده و کسی که مثلاً اشتباه کرده، می‌شود مشاور آقایان.

*شاید آقای دایی فکر می‌کند جنگ هم قبل از انقلاب بوده است چون معافی من مال قبل از انقلاب است. اگر واقعاً جنگ ایران و عراق قبل از انقلاب شروع شده، بگوید تا اطلاعات ما هم زیاد شود.

*همه اشخاص و شغل‌های آبرومند، محترم هستند اما مهندسی چه ارتباطی به فوتبال دارد؟ تاکنون شنیده‌اید کسی به کلینزمن بگوید«مهندس یورگن کلینزمن»؟ یا اینکه گواردیولا را «دکتر پپ گواردیولا» صدا بزند؟ فقط مرحوم دکتر سوکراتس بود که آن هم در ایران او را با این اسم صدا می‌زدند و در برزیل صرفاً به ایشان می‌گفتند «سوکراتس».

*این روزها تعداد کسانی که مدرک مربیگری دارند، کم‌کم دارد از تعداد فوتبالیست‌‌ها هم بیشتر می‌شود.

*عکسی که چند روز قبل روی جلد خبرورزشی چاپ شد، مرا به اصل خودم برگرداند و نشان داد که تغییر نکرده‌ام اما ثابت کرد یک عده هم از بچگی براد پیت و گلزار نبوده‌اند. :blink:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مایلی‌کهن: این آقا پروفسورای قضاوت در دادگاه هم دارد/ 2 بار با افتخار به احمدی نژاد رای دادم! - Perspolisnews.Com

وی با بیان این که مسائل زیادی برای عنوان کردن وجود دارد، گفت: اگر یادتان باشد در مقطعی که تیم ملی به اردوی چک رفته بود، تیم ملی نتوانست به خاطر اضافه بار در زمان مقرر به تهران بیاید. در آن زمان آن اضافه بارها کفش‌های کوپوموندیالی بود که آقایان می‌خواستند به تهران بیاورند و فکر می‌کردند که در آنجا هم می‌توانند با شلوغ کاری کارشان را جلو ببرند، اما مجبور شدند تیم ملی را 24 ساعت به خاطر این که پول از تهران برسد در چک نگه دارند.

سرپرست سابق تیم ملی: دایی نمی خواست کفش به ایران بیاورد / اضافه بار تیم ملی مربوط به لوازم تدارکاتی بود - Perspolisnews.Com

سرپرست سابق تیم ملی اظهارات محمد مایلی کهن را تکذیب کرد.

احمد ابراهیمی در گفتگو با اوج درباره صحبتهای مایلی کهن مبنی بر اینکه تیم ملی در دوران سرمربیگری علی دایی، به خاطر اضافه بار شخص دایی و کفش هایی که او می خواسته به ایران وارد کند، 24 ساعت بیشتر در چک ماند، اظهار داشت : این مساله صحت ندارد و هیچ خبری از کفش هایی که آقای مایلی کهن در مصاحبه شان به آن اشاره کردند، نبود.

ابراهیمی ادامه داد: آن اضافه بار مربوط به لوازم تدارکاتی تیم ملی بود که یک اتفاق کاملا طبیعی است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دیگر جواب مایلی‌کهن و دستیاراش را نمی‌دهم دایی: در هیاهوی قهرمانی غرق شده‌اند/ حکم صادره را قبول ندارم

علی دایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص حکم ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه ای فوتبال اظهار داشت: اصلا این حکم را قبول ندارم البته هنوز رای صادر نشده و باید منتظر رای نهایی باشیم تا ببینیم چه اتفاقی می‌افتد و آن وقت از همه چیز مطمئن شویم.

وی افزود: من باز هم تکرار می‌کنم هنوز فقط حرف زده اند و رایی صادر نشده است اما از دوستان خواهش می‌کنم که هیچ کس را نترسانند، من قبلا نیز این خواهش را کرده بودم، اجازه بدهند همه بیایند حرفهایشان را بزنند.

دایی ادامه داد: باید اجازه دهند همه حقایق را بگویند، اگر این اتفاق بیفتد دست خیلی‌ها رو می‌شود و به نفع جامعه فوتبال، مردم و مملکت ما است. نمی‌دانم چرا برخی‌ها دوست ندارند این اتفاق بیفتد، مثلا همین روانشناس استیل‌آذین ببینید چه حرفهایی را زد اما چنان آن را پیچاندند که مشخص نشد چه اتفاقی افتاد یا صحبت‌های افراد دیگر، متاسفانه خیلی راحت از همه چیز می‌گذرند.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: درآوردن تخلف آقایان با یک دستور قضایی و از طریق پرینت‌های موبایل، پیامک‌ها، بررسی حساب‌های بانکی به خدا کاری ندارد، آن وقت همه متوجه می‌شوند که چه کسی با دیگری رابطه داشته و در چه زمانی این اتفاق‌ها افتاده است. مطمئن باشید اگر بگذاریم همه بیایند حرف بزنند خیلی مسائل حل می‌شود حتی با درآوردن پرینت‌های حساب برخی‌ها خیلی مسائل حل می شود، پس اجازه دهید این اتفاق با کمک همگان انجام شود و من از همه می‌خواهم که نترسند.

دایی با اشاره به حکم درباره قهرمانی نیز گفت: اولا حکمی که درباره مولایی و حاتم که شفاف حرف هایشان را زدند داده شده به نظر صحیح نیست آنها قصد کمک داشتند و این موضوع را پیگیری می‌کنیم و من اصلا آن را قبول ندارم درثانی از همه می‌خواهم فقط در هیاهوی محسن قهرمانی غرق نشوند تا خیلی چیزها که آقایان انجام دادند فراموش شود، باید به همه چیز رسیدگی کنیم اما متاسفانه همه در هیاهویی قهرمانی در حال غرق شدن هستند. غیر از قهرمانی مسائل دیگری نیز هست که باید آنها را بررسی کرد، پرداختن به مسئله قهرمانی همه چیز را حل نمی‌کند و به نظر من یک اراده و عزم ملی می‌خواهیم تا این مسئله را ریشه کن کنیم.

وی افزود: در هر قشری در جامعه ما خلاف کار هست. باید به فکر آن باشیم که چطور خلافکارها را کنار بگذاریم. من هیچ وقت نمی‌گویم که همه ناپاک هستند و همه به دنبال تخلف هستند، هر قشری و در هر جامعه‌ای برخی از افراد مسئله دار هم پیدا می‌شوند و از این موضوع مستثنی نیست اما باید کاری کنیم که این مسائل حل شود. من امیدوارم با یک عزم ملی و اراده همگانی این مشکل حل شود.

وی در پاسخ به این سوال که نظرش در مورد جدیدترین اظهارات مایلی کهن و دستیارش چیست، گفت: دوست ندارم جواب این آقای محترم و دستیارش را بدهم، انشاالله در دادگاه حرف هایم را می‌زنم، من برخی مسائل را بازگو کردم و از این به بعد دوست ندارم دیگر راجع به ایشان حرف هایشان و دستیار محترمشان حرف بزنم. من جواب کوچکی به این آقا دادم و خیلی حرف ها را نزدم. مملکت قانون دارد و انشاالله قانون همه چیز را مشخص می‌کند برای تک تک حرف هایم سند و مدرک دارم. ایشان راجع به خداداد و هاشمیانXو Y و مربیگری من و حتی زمان بازی من حرفهایی زده که خدا وکیلی مانده‌ام از کجا این حرف‌ها را در می‌آورد. همه چیز یعنی حق در دادگاه مشخص می‌شود و آن وقت همه چیز برای مردم مشخص خواهد شد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اطلاعیه روابط عمومی فدراسیون فوتبال تعلیق شدن برخی افراد در پرونده فساد، دلیلی بر محکومیت و محرومیت آنها نیست

به گزارش خبرگزاری فارس، اطلاعیه روابط عمومی فدراسیون فوتبال به شرح زیر است:

نظر به اینکه فدراسیون فوتبال به عنوان متولی در مقابل تمامیت و اعتبار فوتبال کشور دارای مسئولیت ذاتی است و از آنجایی که بیان مطالب خام و پردازش نشده به صرف شنیدنی‌ها در برخی از رسانه‌های گروهی، علاوه بر تشویش اذهان عمومی، به ناحق موجب هتک حرمت افراد خواهد شد. فلذا، شایسته است اهالی خانواده بزرگ فوتبال موارد متقن و قابل طرح خود را مکتوب و صرفا از طریق بخش تحقیق ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای دنبال کنند و از هرگونه اظهار نظر که باعث تشدید ظن و گمان نسبت به اهالی فوتبال می‌گردد اکیدا خودداری کند.

ضمنا لازم به ذکر است، تعلیق شدن برخی از مخاطبان در پرونده اخیر، دلیل بر محکومیت و محرومیت آنان تلقی نمی‌گردد و بدیهی است پس از تکمیل پرونده به منظور صدور رای نهایی به ارکان قضایی فدراسیون منعکس خواهد گردید.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مدیرعامل پرسپولیس 5 ریشه فساد در فوتبال را برشمرد - Perspolisnews.Com

پرسپولیس نیوز : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد کلید فوتبال پاک و مبارزه با فساد در فوتبال تفاهم همه اعضای خانواده بزرگ فوتبال به سمت اصلاح فوتبال است.

محمد رویانیان در گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس درباره مباحث اخیر مطرح شده در جامعه فوتبال درباره ریشه کن کردن فساد در فوتبال و اصلاح آن گفت: بدون تردید زمانی که نسبت به قضاوت داور بازی پرسپولیس و سپاهان اعتراض کرده و مباحثی را مطرح کردیم پیش بینی آن را نمی کردیم که چنین جریانی به وجود آمده و بحث مبارزه با فساد در فوتبال ، پاکسازی فوتبال و مسائل این چنینی که این روزها از سوی اهالی فوتبال در رسانه ها مطرح شده به راه بیفتد.

به اعتقاد بنده بروز برخی اتفاقات ناخوشایند در فوتبال و ناپاکی ها علل و عواملی دارد که بنده به طور خلاصه آن را به پنج موضوع اختصاص می دهم:

1- وجود **** دلالی : متاسفانه ساختار فوتبال کشورمان در این سال ها به گونه ای شده که بحث دلالی ریشه پیدا کرده و به ارکان فوتبال آسیب می زند. این موضوع خیلی ها را آلوده کرده و خیلی ها را هم قربانی و آسیب های بسیار زیاد و غیرقابل کتمانی به فوتبال کشور وارد کرده است. متاسفانه فوتبال کشورمان از این لحاظ اشکالات عدیده ای دارد و از زمانی که نقش پول در فوتبال ایران بیشتر شد نقش دلالیسم نیز زیادتر و گسترده تر شد.

2- شرط بندی در فوتبال : متاسفانه سامانه های شرط بندی و بنگاه های مخفی شرط بندی زیادی در فوتبال کشورمان به وجود آمده و در فوتبال رخنه کرده و آسیب های زیادی را به فوتبال پاک وارد کرده . بر اساس گزارش هایی که دریافت کرده ام و به کمیسیون اصل نود مجلس نیز تقدیم کردم بیش از 2000 سایت شرط بندی وجود داشته که پلیس با تلاش های زیاد 500 سایت را مسدود و عوامل آن را دستگیر کرده و تعداد زیادی از عوامل تاثیرگذار در این قضیه مورد بازجویی قرار گرفته و احکامی برای آنها صادر شده است. بحث شرط بندی در فوتبال ایران موضوعی بسیار خطرناک است که باید مقابله بسیار جدی و ریشه ای با آن شود و جلوی این پدیده که در سال های اخیر رشد خیره کننده ای داشته باید به طور ریشه ای گرفته شود.

3- عدم نظارت بر فوتبال پایه و لیگ یک و دو : نبود مقررات و ضوابط بر نحوه تاسیس تیم ها و چگونگی فعالیت آنها در فوتبال پایه ، لیگ یک و دسته دوم باشگاه های کشور و عدم نظارت صحیح و کنترل قوی موجب شده تا در رده های پایینی فوتبال که کمتر مورد نوجه رسانه ها و اقشار جامعه است اتفاقات ناخوشایندی رخ دهد به گونه ای که عوامل فوتبال اعم از مدیر ، مربی ، بازیکن ، داور و سایر عوامل به واسطه عدم نظارت و کنترل و برخورد با ناپاکی ها در سطح پایین تر مواجه می شوند و به نوعی با آن خو گرفته و این ناپاکی ها به طور اتوماتیک وار به فوتبال سطح اول کشور سرایت می کند.

4- سحر و جادو: یک سری جادوگر ، ساحر ، رمال ، پیش بین ، دعانویس و ... در این سال ها که پول نقش بیشتری در فوتبال ایران پیدا کرده توانسته اند به **** فوتبال ایران رسوخ کرده و به نوعی در فوتبال ایران فعالیت کنند. آنها می روند و می بینند که کدام تیم ، بازیکن ، مدیر ، مربی و... دچار مشکل و بحران شده و سعی می کنند از این شرایط استفاده کرده و القا کنند که عوامل فوتبال با توسل به این مسائل می توانند از بحران خارج شده و به توفیقاتی دست یابند. این نیز موضوعی است که بارها در رسانه ها اخباری پیرامون آن دیده ، شنیده و خوانده ایم و ضرورت دارد که با این پدیده کثیف نیز برخوردی جدی صورت گیرد.

5- مدارا با متخلفان و فساد در سایه بی اعتمادی : متاسفانه به واسطه از بین رفتن اعتماد بین باشگاه ها ، مدیران ، مربیان ، بازیکنان ، فدراسیون فوتبال و کمیته های وابسته به آن و در سایه مدارا کردن و برخوردهای سطحی ، ضعیف و ناچیز با متخلفان شاهد گسترش بداخلاقی ها و تخلفات هستیم . بی اعتمادی و از بین رفتن آن به طور طبیعی فساد را به دنبال خود می آورد و وقتی به این عوامل فوتبال اعتماد وجود نداشته باشد به جای اینکه گزارشات به نهادهای ذیربط داده شود عوامل فوتبال می آیند و فریاد می زنند که فوتبال ناپاک است در حالی که شاید ناپاکی موجود در آن سطحی نباشد که در اظهارنظر ها می بینیم و می خوانیم. به طور کلی باید با متخلفان و بداخلاقی ها برخوردهای قوی تر و جدی تری صورت پذیرد و در سایه برخوردهای محکم و ریشه ای می توان **** دلالیسم ، بحث شرط بندی ، سحر و جادو و... را از بین برد و با نظارت بر فوتبال پایه و لیگ های دسته های پایین تر و کنترل قوی تر فوتبال پایه و زیرساخت فوتبال کشور را اصلاح کرد تا به گونه ای نباشد که یادآور آن مثل معروف باشد که می گویند خشت اول چون نهد معمار کج ، تا ثریا می رود دیوار کج.

در مجموع ناگفته نماند گردش مالی فراوان و وارد شدن غیرصحیح و غیراصولی پول در فوتبال زمینه های بروز و ظهور این مسائل را فراهم کرده و ناخودآگاه فساد را با خود آورده است . توصیه می کنم در این وضعیت موجود بیایم و به جای تخریب همدیگر ، به هم تاختن و موضع گرفتن ، توجیه کردن ، ادامه دادن منازعات ، چاپلوسی ، خودشیرینی و مدارا کردن برای فوتبال پاک قیام کرده و بدانیم کلید فوتبال پاک و اصلاح کلیه امور فوتبال و مبارزه با فوتبال در این است که همه اعضای خانواده بزرگ فوتبال در سایه تفاهم و همدلی همه جانبه با عزمی جدی به دنبال پاکسازی در فوتبال باشیم. معتقدم وقتی تفاهم و همدلی وجود نداشته باشد و اختلافات و تخریب ها و مدارا کردن ها جای خود را به عزمی جدی ندهد نمی توانیم شاهد روزی باشیم که تداعی کننده آغازی برای اصلاح فوتبال باشد. این فوتبال باید اصلاح شود و کلید این فوتبال پاک چیزی نیست جز تفاهم همه جانبه و عزمی جدی. در این میان باید از رسانه ها تقدیر و تشکر کرد که در این مدت با جدیت به عنوان وجدان بیدار جامعه تمامی مسائل را رصد کرده و از همه زوایا به آن پرداخته و توانسته اند رمزگشای های زیادی کرده و اهالی فوتبال را هشیار نمیاند. البته این را هم بگویم که برخی افراد و گروه ها در بدنه فوتبال کشور تلاش کرده و سعی داشته و دارند تا بتوانند از طریق رسانه ها به نفع خود استفاده ابزاری کرده و بتوانند بر تخلفات خود سرپوش گذاشته و یا اقدام به پیشبرد اهداف خود نمایند که در این میان با هوشیاری عوامل رسانه ای توفیق چندان و خاصی پیدا نکرده اند و تردیدی نیست که سردبیران رسانه های ورزشی نیز می بایست نسبت به این مسائل حساسیت بیشتری به خرج داده وبا هوشیاری بیشتر با این مسائل مبارزه نمایند تا کسی به خود اجازه ندهد که به دنبال استفاده ابزاری از رسانه ها باشد. باید گفت رسانه ها در این هفته ها در پرداختن به بحث ناپاکی ها و فساد سنگ تمام گذاشته اند و به نوعی مو را از ماست بیرون کشیده و نسبت به خیلی از اهالی فوتبال گام های بیشتری برداشته اند که جا دارد به آنها تبریک بگوییم. همچنین لازم است تاکید کنم که جامعه داوری کشورمان به طور کلی و عمومی جامعه ای پاک ، شریف و سالم است و تخلف یک یا چند نفر نمی تواند به هیچ عنوان خدشه ای به سلامت قشر زحمت کش و مظلوم داوری وارد نماید کما اینکه ناپاکی و تخلف در هر قشری از جامعه فوتبال می تواند وجود داشته باشد که در این زمینه نیز همواره اخباری شنیده و خوانده ایم. در مجموع امیدوارم بدانیم که کلید فوتبال پاک و اصلاح فوتبال چیزی نیست جز کنار گذاشتن اختلافات و عزمی جدی برای مبارزه با فساد در سایه تفاهم همه جانبه و همدلی.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
افشای پرده‌ دیگری از فساد در فوتبال در گفت‌وگو با تسنیم
مدیرعامل مس: بازیکن ما برابر تراکتورسازی ۴ بار به بازیکن حریف «راه» داد، ۴گل خوردیم

اکبر ایرانمنش در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره بحث این روزهای فوتبال ایران مبنی بر وجود تبانی اظهار داشت: اگر کسی چیزی می‌داند واقعیت را بیان کند تا فوتبال به سمت پاک شدن برود. واقعا اگر چنین مسائلی وجود دارد باید همه برای پاک کردن آن دست به کار شوند و مقررات جمهوری اسلامی را در محیط کار خود حکمفرما کنند تا کارها در کمال صداقت انجام شود.

مدیرعامل باشگاه مس کرمان در واکنش به ورود مجلس به مسئله تبانی در فوتبال تاکید کرد: امیدوارم این ورود تاثیرگذار باشد و قانونگذاران قوانینی را وضع کنند تا در فدراسیون‌هایی که چنین کارهایی انجام می‌شود تحقیق و تفحص صورت بگیرد و در نهایت روسای فدراسیون‌ها برکنار شوند چون اگر رئیسی فاسد باشد به کارمندانش هم منتقل می‌شود و اگر کارمندی فاسد باشد این فساد را به رئیسش منتقل می‌کند.

ایرانمنش در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون با چنین مواردی از نوع تبانی و فساد در فوتبال روبه‌رو شده است یا خیر گفت: در مورد مسئله داوری تا به حال تجربه‌ای نداشتم و صحبتی مطرح نشد اما موردی بوده که بازیکن ما خیانت کرده است. یادم می‌آید سال 83 که مدیرعامل مس کرمان بودم در بازی با تراکتورسازی تبریز آن هم در شرایطی که هفته‌های پایانی لیگ دسته اول را پشت سر می‌گذاشتیم یک مدافع تیم ما در نیمه اول 4 بار به مهاجم حریف «راه» داد تا به سمت دروازه ما برود و دقیقا ما در نیمه اول 4 گل از تراکتورسازی دریافت کردیم.

وی ادامه داد: بین نیمه بازی به رختکن رفتم و به بازیکنانم گفتم نانی که به خانه می‌برید حرام است چون خیانت می‌کنید. بعد از آن بود که در دو بازی پایانی لیگ یک مرحوم مهدی محمدی به من گفت که بازیکنان کارهایی انجام می‌دادند که من نمی‌توانم دیگر در این تیم کار کنم. به خاطر همین بود که مربی‌مان را عوض کردیم و پس از پایان لیگ من تمام تیم را اخراج کردم.

مدیرعامل باشگاه مس خاطرنشان کرد: یادم می‌آید مرحوم گوهرخانی مدیرعامل وقت تراکتورسازی بعد از لیگ با من تماس گرفت و گفت که فلان بازیکن خوب است؟ من هم گفتم بازیکن خوبی است اما آدم خائنی است. بعد از این گوهرخانی به من گفت شنیدم این بازیکن خدمت زیادی به تراکتورسازی کرده، من هم در جواب گفتم وقتی تیم شما به ما 4 گل زده یعنی به تراکتورسازی خدمت کرده است!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
فوتبال ایران ۳ ضلع شوم دارد
واعظ آشتیانی: مجلس افراد مورددار را برای مبارزه با فساد دعوت کرد/ مدعیان فوتبال پاک، حالا پرچم مبارزه با ناپاکی در دست دارند

امیررضا واعظ آشتیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص اتفاقات اخیر فوتبال ایران که سروصدای زیادی به پا کرده است گفت: زمانی که در استقلال مسئولیت داشتم بارها در مصاحبه‌های متعدد به وجود فساد در فوتبال و ورزش اشاره کردم ولی متاسفانه رفتارهایی دیده شد که نشان می‌داد برخی علاقمند هستند مافیای فوتبال فعالیت خود را ادامه دهند و این شکل نامطلوب در فوتبال ایران وجود داشته باشد.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال افزود: کسانی که امروز سرمدار مبارزه با ناپاکی‌های فوتبال هستند و پرچم آن را در دست گرفته‌اند چند سال قبل باعث ظهور چنین آدم‌هایی شدند؛ نه اینکه این افراد دستی بر آب و آتش داشته باشند ولی آنها کوتاهی کردند. متاسفانه بعضی افراد بادمجان دور قاب چین در فدراسیون فوتبال، آن زمان که در مورد فساد در فوتبال حرف زدم گفتند این فوتبال پاک است و حالا پرچم مبارزه با ناپاکی دست همان افراد است.

واعظ آشتیانی خاطرنشان کرد: این افراد در آن زمان ساز مخالف می‌زدند و حتی برخی از آنها مدعی بودند که این حرف‌ها توهم است. حتی آنهایی که به وجود فساد در فوتبال یقین داشتند به خودشان می‌گفتند نکند این آقایان راست می‌گویند و ما خبر نداریم. نکته مهم دیگر سوءمدیریت در فدراسیون و باشگاه‌ها است و این موضوع در هر سازمان یا تشکیلاتی ناپاکی به وجود می‌آورد. به یک نکته مهم دیگر هم باید اشاره کنم که وجود 3 ضلع فساد در فوتبال ایران است که شامل مدیران عامل، مربیان و دلال‌ها می‌شود.

قائم مقام پیشین سازمان تربیت بدنی گفت: برخی مدیران و مربیان در این فوتبال صادقانه کار می‌کنند و آنها از این دایره جدا هستند. مشکل اساسی فعالیت مدیران، مربیان و دلالانی است که رو به رفتارهای ناپسند می‌آورند و دلالی در فوتبال رقابت ناسالمی را میان مربیان و مدیران به وجود می‌آورد.

آشتیانی معتقد است که در فوتبال ایران راه درستی برای مبارزه با این مشکلات در نظر گرفته نمی‌شود. او در این خصوص به تسنیم گفت: هنوز یاد نگرفتیم در زمان برخورد با مشکلات دنبال علت‌ها بگردیم و معمولا دنبال مقصر بودیم. باید به دنبال علت فساد باشیم و عدم آگاهی به این مسائل باعث شد ناپاکی در فوتبال رشد کند.

وی در قسمت دیگری از حرف‌هایش در مورد دعوت مجلس شورای اسلامی از برخی فوتبالی‌ها عنوان کرد: نکته جالب و تعجب‌آور این است که مجلس افرادی را دعوت کرد که اتفاقا خود این‌ها مورددار هستند. می‌توان مثال زد که ما گوشتی را در دهان گربه می‌گذاریم و حالا می‌خواهیم آن را بیرون بکشیم. دعوت از این افراد مورددار نشان می‌دهد که حتی مجلس هم با ناپاکی‌ها، جریان فساد و مافیای فوتبال که در 10 سال اخیر فعالیت گسترده‌ای دارند آشنا نیست. آنها حتی در مورد این فضا نمی‌توانند حدس یا گمانه‌زنی کنند. جالب اینجاست که افرادی که مجلس رفتند دم از سلامت می‌زنند.

مدیرعامل پیشین استقلال یادآور شد: کلیدواژه این آلودگی‌های فوتبال سوءمدیریت و تخلفات مختلف حاصل همین موضوع است. وقتی افراد موجهی برای اداره فوتبال وجود ندارند و نظارت عالی دیده نمی‌شود باید شاهد همین حوادث باشیم. الان روزهای خوب این فوتبال است و مطمئن باشید اتفاقاتی افتاده که هنوز به صورت پنهان باقی مانده است، ضمن اینکه خیلی‌ها جسارت ندارند بیایند و حرف‌هایشان را بزنند.

آشتیانی در پاسخ به این سوال که از بین بردن ناپاکی در فدراسیون فوتبال ایران برعهده چه کسی است به تسنیم گفت: من معتقدم مجمع عمومی فدراسیون فوتبال می‌تواند یک نوسازی ایجاد کند. این مجمع در انتخابات 2 سال پیش به این نتیجه رسید که فدراسیون مستقل باشد و این یک تصمیم درست بود ولی مجمع نباید بگذارد که از تشکیل جلسات یک سال بگذارد و هیچ‌کس نگران مشکلات نباشد.

او خاطرنشان کرد: اعضای مجمع می‌توانند با کنار هم قرار دادن بسیاری از مسائل، بررسی‌های مختلفی انجام و هر فردی که در فدراسیون تخلف می‌کند را مورد بازخواست قرار دهند. متاسفانه به غیر از آن تصمیمی که مجمع دو سال پیش گرفت و به آن اشاره کردم دیگر اتفاق خوبی نیفتاد. اهالی فوتبال باید 3 ضلع شوم فوتبال ایران که شامل مربیان، مدیران و دلال‌ها می‌شود را به عنوان یک واقعیت انکارناپذیر قبول داشته باشند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
گفت وگوي مسوولان تيم هاي ايران و آمريكا براي ديدار دوستانه - Goal.com

سایت گل- براساس گزارش بخش فوتبالي سايت فاكس اسپورت كه يك رسانه آمريكايي است، دن گاسپر مربي دروازه بانان ايران كه يك شهروند آمريكايي است از طريق پست الكترونيك به فاكس ساكر گفت مذاكرات مقدماتي در مورد احتمال ديدار تيم هاي ايران و آمريكا انجام شده است.
وي با اشاره به علاقه واقعي دو طرف براي تحقق اين ديدار احتمالي افزود به اعتقاد من تصميم نهايي بعد از قرعه كشي جام جهاني در روز ششم دسامبر اتخاذ خواهد شد.
اگر تيم هاي ايران و آمريكا در قرعه كشي جام جهاني هم گروه شوند، بعيد است با توجه به ملاحظات تاكتيكي قبل از برگزاري تورنمنت با هم بازي كنند.
گاسپر نوشت اين بازي براي ۹۰ دقيقه نشانه مطلوبي به سوي ديپلماسي است و مي تواند سكوي پرتابي به سوي راه حل هاي صلح آميز، صادقانه و احترام آميز باشد. اين مذاكرات براي دنيا هم مفيد خواهد بود.
فدراسيون فوتبال آمريكا به سايت فاكس ساكر اعلام كرد با تمامي ۹ كشوري كه تاكنون به جام جهاني صعود كرده اند تماس برقرار كرده است.
نيل بوئته سخنگوي فدراسيون فوتبال آمريكا گفت ما با هر تيمي كه به جام جهاني صعود كرده تماس گرفته ايم زيرا مي دانيم تيم هاي زيادي به دنبال آمدن به آمريكا براي يك اردوي آمادگي قبل از جام جهاني هستند.
وي با اشاره به تماس با فدراسيون ايران و تمام فدراسيون هايي كه به جام جهاني صعود كرده اند گفت ما با ساير فدراسيون هايي كه در ماه آينده به جام جهاني راه پيدا مي كنند نيز تماس خواهيم گرفت.
بازيهاي آمادگي قبل از جام جهاني معمولا بعد از انجام قرعه كشي انجام مي شود و تيم ها اغلب به دنبال بازي با كشورهايي هستند كه سبك بازي آنها مشابه حريفانشان در مرحله گروهي است؛ بدون آنكه مستقيما با حريفان خود بازي كنند.
تيم هاي ايران و آمريكا تاكنون فقط دو بار مقابل هم بازي كرده اند. يك بار در جام جهاني ۱۹۹۸ و بار ديگر در يك ديدار دوستانه در پاسادنا آمريكا كه در سال ۲۰۰۰ برگزار شد.

mortezasajjadi

Registered User
لایک‌ها
42
فقط مسی و بارسا بعد این دوتا فوتبالم حرومه چ برسه ب ریال و گریس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دکتر علی دایی و دکتر دیگران

علی دایی باز هم از استراتژی کهنه خود استفاده کرده است؛ قرار دادن رقیب خود و احمدی‌نژاد در یک سمت زمین. البته پس از انتخابات ریاست‌جمهوری این استراتژی بسیاری از حامیان گذشته جناب دکتر بوده است. فردی که حالا با حمله به او می‌شود محبوب شد و گناهان خود را شست! دایی هم در مناقشات خود گاه وبیگاه پای جناب دکتر را وسط می‌کشد. هنوز یک سال از شبی که او رویانیان را تهدید کرد بود که «یک بنده خدایی تو را به این فوتبال آورد و زمانی که خودش برود، تو هم باید بروی» نگذشته است.

حالا دایی، مایلی‌کهن را در تیم احمدی‌نژاد قرار داده تا خود را در جریان مناقشه با این منتقد همیشگی‌اش، «حق به جانب» نشان دهد. دایی خطاب به مایلی‌کهن، از احمدی‌نژاد با لفظ «دکتر شما» نام برده است تا خط‌کشی حق و باطل را در این ماجرا به زعم خود پررنگ کند. او به مایلی‌کهن تاخته و گفته است که «دوره گدایی مربیگری در مصلا گذشته است.» اشاره دایی به لابی مایلی‌کهن با احمدی‌نژاد بود که او را برای مدتی کوتاه به تیم‌ملی رساند. دایی حق دارد اما مگر خود او با لابی با وزارت ورزش وقت و به دستور مستقیم احمدی‌نژاد به سرمربیگری تیم‌ملی نرسید؟ زمانی که «لابی کردن با بالایی» و «تصمیمات جناب دکتر» به نفع دایی بود و او را بسیار زودتر از آنچه حقش بود، به تیم‌ملی رساند، احمدی‌نژاد دکتر چه‌کسی بود؟ چه شد که بعد از برکناری دایی، دوباره به دستور مستقیم احمدی‌نژاد که علاقه عجیبی به دخالت در فوتبال داشت، دکتر شد دکتر دیگران؟

دایی از این دست چرخش‌ها در مواضع خود زیاد داشته است. به‌گفته یکی از مربیان سرشناس فوتبال ایران، او را باید در دسته سهم‌خواهان قرار داد و نه عدالت‌خواهان. لابی کردن زمانی ناپسند است که نفعی به دیگران برساند و نه او. نزدیک‌شدن به احمدی‌نژاد برای گرفتن پست، زمانی مستوجب عقوبت و مایه شرمساری است که پای او در میان نباشد. مثال‌ها فراوان‌اند. دایی همین حالا دارد با فردی کار می‌کند که روزی به او گفته بود:«تو مال این فوتبال نیستی. دایی‌ها و کریمی‌ها می‌مانند و تو باید با آن بنده خدایی که تو را آورده بروی». گفته بود:«من از یک من ریش تو نمی‌ترسم» و قهرمان شده بود. حالا دایی دارد با همان مدیر کار می‌کند و خبری از قهرمان بازی نیست. طعنه‌آمیز است که دایی هنگامی که دولت دهم برای برکناری رویانیان از پرسپولیس تلاش می‌کرد، در مقام حمایت از او برآمده و گفت: «آقایان بهتر است اجازه دهند دولت منتخب برای پرسپولیس تصمیم بگیرد.»

این‌ها چیزهایی نیستند که به همین زودی از یادها برود. به همین دلیل است که یادآوری نزدیکی مایلی‌کهن با احمدی‌نژاد، نگاه‌ها را به سرمربی صبا منفی‌تر از چیزی که هست نمی‌کند. داستان «ریش» و «ریشه» از خاطر کسی نمی‌رود؛ و البته داستان «لابی‌ کردن با آن بالایی». تصویر بازی تخته‌نرد دایی با بابک زنجانی هم همین‌طور.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ميناوند: دست روي دست گذاشتيم تا مسخره‌مان کنند

پژمان جمشيدي رفيق من است

قبل از هر چيز بايد بگويم پژمان جمشيدي دوست خوب و رفيق صميمي من است. ما از زمان تيم ملي با هم رابطه خوبي داريم و اتفاقا پژمان راجع به اين سريال با من تماس گرفته بود. من همين چند وقت پيش قبل از پخش سريال پژمان مفصل با او صحبت کردم، بنابراين اگر حرفي زده مي‌شود بحث انتقاد از شخص پژمان نيست.

کاش پژمان فوتباليست نبود

همه اين را مي‌گويند که پژمان بازي خوبي در اين سريال کرده است و من هم با اين موضوع موافقم واقعا او از پس نقش برآمده و نشان مي‌دهد در اين مسير جديد موفق خواهد شد. ولي کاش پژمان هيچ وقت فوتباليست نبود و در بازيگري پيش مي‌رفت. من به عنوان يک دوست حرف مي‌زنم؛ او بازيکن تيم ملي است ؛چيزي که مرتبا در اين سريال مورد تمسخر قرار مي‌گيرد در حالي که اگر کسي فقط يک بار هم پيراهن تيم ملي را بپوشد حسابش با بقيه فوتباليست‌ها جداست . يادمان باشد از بين 70-80 ميليون ايراني در مقاطع خاص زماني فقط 22 نفر هستند که شاکله يک تيم ملي را تشکيل مي‌دهند، پژمان هم جزو اين آدم‌ها بوده و به قول خودش يک گل ملي هم دارد. پس او متعلق به خودش نيست و به هر حال بخشي از حضورش را به مردم و فوتبال بدهکار است. باز هم مي‌گويم کاش پژمان فوتباليست نبود و اين نقش را يک هنرپيشه بازي مي‌کرد.

توي سر بازيکن تيم ملي مي زنند!

يکي از شوخي‌هايي که خيلي در اين سريال تکرار شده، يک نفر مدام توي سر پژمان جمشيدي مي‌زند. من واقعا نمي‌دانم اين شوخي بانمکي است يا نه ولي براي من هم به عنوان يک دوست و هم به عنوان يک هم تيمي وجه آزاردهنده‌اش خيلي بيشتر است. حالا البته به شما خواهند گفت که بابا موضوع طنز است اما واقعيتش اين است که اين تصوير از طريق طنز در ذهن مردم جا مي‌افتد و نتيجه خوبي هم ندارد.

کدام فوتباليست پشت نيسان مي‌نشيند

درست است که سريال طنز است اما در اغراق هم بايد انصاف داشت. خدا وکيلي کدام فوتباليست که حاضر بشود برود پشت نيسان بنشيند وبراي تيم گرفتن با گوسفند مسافتي را طي کند؟ اتفاقا بازيگران سينما ممکن است اين کار را بکنند چون گاهي مواقع شغلشان ايجاب مي‌کند اما من در همه دوران فوتبالم به چنين نمونه‌اي برنخوردم حتي ضعيف‌ترينشان.حتي موضوع تيم استقلال اهواز هم اين نبود ... همه مي‌دانند فوتباليست‌ها به خصوص در سطحي که پژمان بوده غرور دارند و حداقل در اين زمينه خيلي مراقب خودشان هستند.

اگر نخواهم زياده روي کنم بايد بگويم که اين تصاوير توهيني به فوتباليست‌ها که از طرف يک خودي انجام مي‌شود.

حميد درخشان بزرگ ماست

حميد درخشان در اين مملکت کم کسي نبوده است، همه ما متولدين دهه 50 و پرسپوليسي‌ها به عشق او به ورزشگاه مي‌رفتيم . من واقعا از حميدخان تعجب کردم که در اين سريال حاضر شده. ايشان آدم بزرگي در فوتبال ما هستند و مربي خوبي هم هستند، نيازي هم ندارند که جلوي دوربين بروند . البته شايد دلشان خواسته تجربه کنند، شايد هم هر چيز ديگري ... ولي من به عنوان يک طرفدار پرسپوليس که عاشق حميد درخشان بودم واقعا تعجب کردم از اين که او جلوي دوربين آمده و در يک سريال کمدي بازي مي‌کند. البته شايد هم نظر من غلط باشد ولي آدم‌هايي در حد حميد درخشان بايد مواظب تصوير بيروني‌شان باشند. شايد براي يک فوتباليست جوان خيلي مهم نباشد که در اين سريال بازي کنند اما براي آدم جا افتاده‌اي مثل درخشان چي؟!

رهبري‌فرد نيازي به اين کارها نداشت

حضور بهروز رهبري‌فرد هم در اين سريال جالب است، بهروز البته هميشه بازيکن ممتازي بود و نيازي نداشت اين کارهايي که در سريال مي‌کند رادر دوران فوتبالش انجام بدهد، با اين حال نمي‌دانم چه اتفاقي افتاده که برود نقش آدمي را ايفا کند که مثلا براي حضور در يک تيم فوتبال تن به هر ذلتي مي‌دهد. البته بهروز هم نقش‌اش را خوب بازي کرده و شايد او هم مثل پژمان قصد دارد در سينما و تلويزيون به کارش ادامه دهد.

بدشانسي اين چيزهايي که درباره فوتباليست‌ها ساخته مي شود مصادف شده با اتفاقات موضوع داوري و اين دعواها و همين مسئله کار را خراب‌تر کرده است. مي‌ترسم چند وقت ديگر مجبور بشويم با ماسک در خيابان رفت و آمد کنيم.

به خدا اغراق نمي‌کنم، شما برويد ببينيد فوتباليست‌هايي که هنوز غرور آفرين هستند مي‌توانند مردم را به بهانه شادي دور هم جمع کنند چه چهره‌اي در ذهن مردم دارند.

پژمان جان نمي‌شد با گوسفند پشت وانت ننشيني

البته سبک سريال‌هاي طنز يک جوري است که هر دفعه بايد يک قشري را سوژه کنند. اما مثلا سريال ساختمان پزشکان کار قبلي آقاي سروش صحت پزشکان را مسخره نمي کرد. الان از اين سريال اين بو به مشام مي‌رسد، بوي مسخره کردن. من به خود پژمان هم گفتم آن پلان پشت وانت مي‌توانست حداقل کمي رقيق بشود. آيا پژمان نمي‌توانست با گوسفند پشت نيسان ننشيند ؟ يا بهروز رهبري‌فرد چه لزومي داشت که براي نشان دادن پاچه خاري روي زمين غلط بزند.

از مرحوم حجازي تا علي پروين و بقيه

امروز ناصر حجازي در ذهن مردم چه جايگاهي دارد؟ آيا او هم با مشکلاتي که در اين سريال به آن اشاره شده دست به گريبان بوده؟ صددرصد جواب منفي است . مردم آنهايي را که بايد بشناسند مي‌شناسد و اين‌جور نيست که هر فوتباليستي فوتبال را کنار گذاشت به خاک بيفتد.

چه خوب بود که اين وجه ماجرا را هم نشان مي‌دادند تا کمي از اعصاب خردي فوتبالي‌ها کم بشود.

از شوکران تا سکوت

بهروز افخمي که فيلم شوکران را ساخت، پرستارها اعتصاب کردند. تازه آن يک فيلم سينمايي بود و خانم هديه تهراني که در آن بازي مي‌کرد نقش خيلي منفي‌اي نداشت و فقز يک موقعيت را نشان مي‌داد ولي پخش آن فيلم با واکنش شديد جامعه پرستاري مواجه شد. من کاري ندارم که آنها کارشان درست بود يا نه، قصد من اين بود که بگويم در همه صنف‌ها در زمينه اين مسائل حساسيت وجود دارد ولي فوتباليست‌ها خيلي نگران اين چيزها نيستند . البته يادم هست يک بار جواد کاظميان در نود به يک سريال که مضمونش مسخره کردن فوتباليست‌ها بود واکنش نشان داد اما اين واکنش‌ها خيلي جدي نبوده و حالا مي‌بينيم که تمسخر فوتباليست‌ها هم عادي شده.

از ماست که بر ماست

در اين روزها هر جا مي‌روم صحبت از دعواي مايلي‌کهن و علي دايي است .آقاي مايلي‌کهن استاد و سرمربي من است و من بسيار به ايشان مديونم، علي دايي هم رفيق و همبازي ما. من مي‌خواستم اين دو نفر دست از اين دعوا بردارند و اين حرف‌ها را تمام کنند ...چقدر دعوا؟! چقدر فحش و فضيحت؟ بابا اين تماشاگر بدبخت پرسپوليس مگر چه گناهي کرده که مدام بايد دعواي دو چهره معروف تيمش را در رسانه‌ها ببيند؟

سر جدتان بي‌خيال بشويد و تمامش کنيد. همين کارها باعث مي‌شود که از هر طرف بخوريم و صدايمان هم در نيايد.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
به بعضی از این اقایون لازمه یاداوری بشه که از کجا اومدن تا انقدر بهشون بر نخوره!

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
باز هم صغر سنی در فوتبال
صغر سنی ، عدم آگاهی و بلند پروازی در فوتبال ؟

فهرست 21 بازیکن نهایی تیم ملی نوجوانان ایران برای اعزام به جام جهانی، در حالی اعلام شد که چند بازیکن صغرسنی ایران در سکوت کامل خبری از این تیم حذف شدند،

به گزارش تابناک ،از زمان توجه ویژه فیفا به مبحث تقلب و هنگامی که فیفا اعلام کرد از بازیکنان تیم های نوجوان کشورهای راه یافته به جام جهانی فوتبال آزمایش ایکس ری گرفته می شود شش بازیکن تیم نوجوانان ایران از لیست نفرات اعزامی به جام جهانی کنار گذاشته شدند! گفته شد شش تن از بازیکنان تیم ملی زیر ۱۷ ساله‌ها به دلیل نداشتن شرایط سنی نمی‌توانند در جام‌ جهانی امارات حضور پیدا کنند.

در آستانه مسابقات جام جهانی فوتبال زیر ۱۷ سال در امارات یک اتفاق غیره منتظره وضعیت تیم ایران را دچار مسئله کرده است. طبق قوانین تیمی که قرار است در مسابقات پایه شرکت کند باید آزمایش MRI و ایکس‌ری را روی بازیکنان خود انجام دهد تا میزان سن واقعی آنها مشخص شود.
299100_611.jpg
خودمان را گول نزنیم ، توجه ویژه فیفا به مبحث تقلب در مسابقات جام های جهانی پایه باعث شد تا مسئولان تیم ملی نوجوانان ایران پس از انجام آزمایش ایکس-ری، نام چند بازیکن را به دلیل مطابق نبودن سن واقعی آن ها با سن مندرج در شناسنامه و پاسپورت، از فهرست نهایی حذف کنند.

به همین جهت شش تن از بازیکنان زیر ۱۷ سال شرایط سنی برای حضور در جام جهانی را ندارند. از این رو این ۶ نفر به تیم زیر ۱۹ سال منتقل می شوند و ۶ بازیکن جدید به اردوی نوجوانان اضافه می شوند. اما مسئله اینجاست که گفته می شود هنوز دو بازیکن تیم زیر ۱۷ سال مشکل سنی دارند و کادرفنی تیم ملی می خواهد با ریسک این بازیکنان را به امارات ببرد.

بازیکنانی که چند سال در اردوهای ملی روی آن ها سرمایه گذاری شده بود و علاوه بر درخشش در مسابقات مقدماتی که باعث صعود ایران به جام جهانی نوجوانان شد، تا اردوی اخیر آلمان عضو تیم علی دوستی مهر بودند!

خداحافظی از راه دور مسئولان با نوجوانان!
مراسمی که قرار بود در خصوص بدرقه تیم ملی فوتبال نوجوان برگزار شود، لغو شد.

تیم ملی نوجوان ایران فردا عازم امارات خواهند شد تا در رقابت‌های جام جهانی شرکت کنند. قرار بود برای بدرقه این تیم امشب مراسمی تدارک ببینند تا مسئولان فدراسیون در این مراسم حاضر شوند و به بازیکنان دلگرمی دهند اما این مراسم لغو شده و برگزار نخواهد شد.

جالب این که آخرین تمرین تیم ملی تیم فوتبال نوجوانان در حالی برگزار شد که هیچ یک از مسئولان در تمرین حضور نداشتند.

به نظر می رسد مسئولان فوتبال که در سالهای اخیر به هیچ افتخاری به جز صعود تیم ملی به جام جهانی نداشته اند ، قصد دارند به هر نحوی و در رده ای که بتوانند در آسیا خودنمایی کنند ! و به افتخارات ورزش های پیشرفته ایران مثلا والیبال برسند ...

دوستان مردم ما قهرمانی به هر نحوی را نمی پسندند ، زحمت بکشید برنامه ریزی را از ورزش والیبال یاد بگیرید ، ورزش والیبال در عرض یک سال به این افتخارات نرسید ، مدیریت صحیح و برنامه ریزی بلند مدت و البته عدم وجود مافیا در این رشته ورزشی موجب شد این ورزش تبدیل به یکی از ورزشهای مورد علاقه و افتخار آفرین ایران تبدیل شود .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
درودگر مطرح كرد؛ پرسپوليس را با تباني قهرمان جام حذفي كردند ؛ محسن قهرماني كمر تيم ما را شكست

صادق درودگر درباره بازی فردای ملوان و گسترش فولاد تبریز در چارچوب هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران اظهار داشت: «قطعا بازی سختی در انتظار تیم ما خواهد بود. درست است که در خانه به میدان می‌رویم اما متاسفانه چند بازیکن مصدوم داریم. با این حال بازیکنان ما با تمام وجود هم قسم شدند تا دراین دیداربه پیروزی برسند.»

وی با تاکید بر اینکه امیدوار است تیمش مقابل گسترش فولاد به برتری برسد درباره آینده دراگان اسکوچیچ عنوان کرد: «امیدواریم شرایط طوری رقم بخورد که تا پایان فصل در خدمت این مربی باشیم.»

مدیرعامل باشگاه ملوان بندرانزلی در خصوص اتفاقات حاشیه‌ای که برای یکی از بازیکنان این تیم در انزلی پیش آمده تصریح کرد: «تمام این صحبت‌ها یک سوءتفاهم بود که خوشبختانه حل شد و دیگر مشکلی نیست. از این دست اتفاقات در باشگاه‌های دیگر به وفور رخ می‌دهد اما کسی به آن نمی‌پردازد.»

درودگر در واکنش به اظهارات علی کفاشیان مبنی بر اینکه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال علی دایی را از سرمربیگری تیم ملی کنار گذاشته بود و نه احمدی‌نژاد گفت: «نه آمدن دایی دست فدراسیون بود و نه رفتنش. واقعا بعضی از موارد آنقدر مشخص است که نمی‌شود در مورد آن صحبت کرد.»

وی درباره مسئله تبانی در فوتبال ایران اظهار داشت: «مطمئن باشید فدراسیون در این پرونده هم به خوبی عمل نمی‌کند و راحت از آن می‌گذرد. چطور آقایان درباره بازی این فصل ملوان و سایپا صحبت نمی‌کنند. همه دیدند محسن قهرمانی کمر تیم ما را در آن بازی شکست.»

مدیرعامل ملوان در پاسخ به اینکه آیا بهتر نیست نهادهای امنیتی و اطلاعاتی وارد پرونده تبانی شوند تاکید کرد: «وقتی تبانی محرز شده معلوم است که فدراسیون صلاحیت رسیدگی به آن را ندارد و باید مراجع قضایی به این پرونده رسیدگی کنند. شما مطمئن باشید در سرنوشت تیم‌های صعود کننده و سقوط کننده در فوتبال ایران همین مسائل وجود داشته است.»

درودگر ادامه داد: «باید از این داورها اعتراف بگیریم تا کارهایی که انجام دادند را بگویند. البته همه ما به این مسئله باور داریم که جامعه داوری پاکی در فوتبال ما فعالیت می‌کنند و فقط یکی، دو نخاله میان آنها وجود دارد که باید با آنها برخورد شود.من هنوز مانده‌ام که در بازی ما و سایپا چطور داور خطای محرز روی مدافع ما را ندید. در همین فصل در بازی با پرسپولیس، تراکتورسازی و فولاد ما 3 گل آفساید دریافت کردیم که دیده نشد.»

وی با اشاره به پرونده تیم‌های صنعت نفت و راه‌آهن برای حضور در لیگ برتر گفت: «شما دنبال همین پرونده و بازی فینال جام حذفی بین پرسپولیس و ملوان بروید تا ببینید چه کسانی تبانی کردند. تمام شواهد این مسئله موجود است و باید با قاطعیت با افراد متخلف برخورد شود؛ هر چند نباید به شخصیت کسی خدشه وارد شود. بعضی از آقایان هیچ حرکتی نمی‌کنند و فقط می‌خواهند دیگران را بدنام کنند. ما که می‌دانیم با دیگران مماشات می‌کنند به خاطر همین اعتقاد داریم رسیدگی به این مسئله نباید رسانه‌ای شود و در سکوت کامل باید یقه متخلفان گرفته و به قوه قضائیه تحویل داده شود.»

مدیرعامل باشگاه ملوان در پایان گفت: «وقتی علی سعیدلو رئیس وقت سازمان تربیت بدنی پیش از بازی فینال جام حذفی بین پرسپولیس و ملوان می‌گوید باید پرسپولیس قهرمان شود، تبانی از همین جاها شروع می‌شود. چرا سعیدلو بی طرف نبود؟ این مسائل باید بررسی شود. فقط بگویم سعیدلو در همان زمان رئیس هیئت مدیره مدیره باشگاه پرسپولیس بود.»

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
همه چیز را گردن «خرزوخان» نیندازیم پاسخ نماینده تام‌الاختیار دایی به مدیرعامل راه‌آهن؛ پُز چیزی را می‌دهی که من شاکله آن را نوشتم!

به گزارش خبرگزاری فارس، برنامه 90 در هفته ای که گذشت به بررسی اتفاقات و مسائل مربوط به داوری پرداخت. در این برنامه به دفعات نام بهمن دهقان به میان آمد. او که زمان پخش برنامه 90 در حرم شاه عبدالعظیم حسنی(ع) بوده و برنامه 90 را ندیده بود و فرصت دفاع نیافته بود با تماشای فیلم آن برنامه در یادداشتی به تحلیل اتفاقات پرداخته و کدهایی داده که می تواند جالب باشد. او در این جوابیه مطالب زیر را آورده است:

وجدان های پریشان گاه لال می شوند، گاه پانتومیم بازی می کنند و گاه حروف مقطع را هجی می کنند. قصه، قصه احتضار صداقت است. صداقت در این فوتبال در بستر بیماری پهلو به پهلو می شود و نبضش به شماره افتاده است.

«سهراب» فوتبال نوشداروی «صداقت» می خواهد اما «شغاد» نابرادر شمشیرهای شکسته را برای شکار رستم به کار گرفته است.

قصه فوتبال ما قصه عجیبی است. پشت پرده ها بیداد می کند اما افشای حقایق هم تاوان دارد. دزد ناگرفته را پادشاه می دانند و چگونه باید کودکی نشسته بر بالای شاخه درختی باشیم که «لختی» پادشاه را هوار بزنیم؟ پادشاه لخت است، تراکنش ها کبود هستند، «آمر» های زد و بندها رنگ عوض می کنند و به یکباره همه چیز رنگ و لعاب دیگری می گیرد.

وجب به وجب برنامه 90 پر است از سئوالاتی که دوستان دیروز درباره من مطرح کرده اند. بیش از ساعتی روی خط برنامه، داستان دیو و دلبر را روایت کرده و خود را «دلبر» ماجرا دانسته اند و اندک مجالی برای پاسخگویی برایم فراهم نبوده. حالا اما برای وجدانهای بیدار فوتبال می نویسم.

جناب رئیسی کیا!

من؛ بهمن دهقان؛ همانی هستم که می خواستید برایم حکم مشاور عالی بزنید و نپذیرفتم. همانی که فرمتهای برنامه «به سوی تعالی» را برای باشگاه تدوین کردم و شاکله کاری باشگاه تحت مدیریت‌تان شد و حالا پُز آن را می دهید. همانی که در تیم مذاکره کننده باشگاه جهت عقد قرارداد با بازیکنان نفر اصلی بودم و در اتاق بغل اتاق شما مشغول مذاکره با بازیکنان بودیم و هنوز دست نوشته هایتان در خصوص ارقام قرارداد بازیکنان را دارم. همانی که در طول فصل وقتی چندین بار از طریق سرپرست تیم پیغام دادید تا به دفترتان بیایم و نیامدم تا اینکه روزی در محل تمرینات تیم مرا به حرف گرفتی و به تعریف و تمجید از برنامه هایم پرداختی و همقدم با هم دور زمین 9 بار دور زدیم تا جایی که به گمانم اگر المپیک، رشته ای به نام «پیاده روی» داشت من و شما مدال طلا و نقره اش را به گردن می آویختیم. به جا آوردید؟ من ؛ بهمن دهقان هستم. نه «فردی» به نام بهمن دهقان که گویا به تازگی نامش به گوش شما خورده.دستتان را دراز کنید.خوشبختم از آشنایی با چهره جدیدتان. کسی که من می شناختم «صادق» رییسی کیا بود. کسی که در باشگاه راه آهن با هم همکاری داشتیم «صادق» بود. شما اما انگار آقا« صادق» نیستید.اشتباه گرفته بودم. به بزرگواری و بزرگی خودتان ببخشید. تازه یادم آمد که آقا«صادق» در مصاحبه ای گفته بود «در باشگاه ما آدم های بزرگ به مدیریت می رسند». شما بزرگید! خیلی بزرگ!

آقای مدیرعامل!

مسعود اکبری را به سبب ایجاد آرامش تیم و علی دایی از باشگاه عزل «موقت» کردید؟ اکبری هم می گفت یک ماه و نیم مانده به پایان رقابت ها او را عزل موقت کرده و قول داده اید که دوباره به سمت خود برمی گردد. اولاً لیگ 20 اردیبهشت خاتمه یافته. یک ماه و نیم قبل از آن می شود چه تاریخی؟ اوایل فروردین!ماجرای من و اکبری در چه تاریخی رخ داد؟ 22 دی ماه را چگونه می توان به یک ماه نیم قبل از رقابت ها ربط داد؟ «قهوه تلخ» هم روزهای گم کرده ای از این دست داشت! امیدوارم با این آدرس ها ره به «برره» نبریم و همه چیز را گردن «خرزوخان» نیاندازیم! چگونه شما نخواستید بفهمید «فردی به نام بهمن دهقان» کیست و چرا با کارمندتان درگیر شده؟ در باشگاهی که آدم های بزرگ به مدیریت می رسند نباید مسائلی از این دست از تیررس نگاه آدم های بزرگ دور بماند.

جناب مدیر!

شما برای آرامش دایی، رای به عزل موقت مسعود اکبری دادید. چرا موقت؟ دایی که در آن تاریخ قرار بود همچنان به فعالیت در راه آهن ادامه دهد؟ دایی که سرمربی منتخب شما برای لیگ سیزدهم بود. چگونه قصد داشتید با پایان بازی های لیگ دوازدهم کسی که باعث برهم خوردن آرامش سرمربی و تیم بوده را برگرداندید؟ ذهن ما برای پاسخ به این سئوال چهار گزینه را پیش رویمان می گذارد و انتخاب گزینه صحیح بر عهده شما که «صادق» هستید و مدیری بزرگ؛

الف-هدفتان بر هم زدن آرامش سرمربی بود؟

ب- بودنش منافعی داشت که ما از آن بی خبریم؟

ج- او به قول خودش چیزهایی فهمیده بود که نباید می فهمید و حالا باید حق السکوت می گرفت؟

د-شما نوستر آداموس بودید و می دانستید دایی در لیگ سیزدهم در راه آهن نیست و بازگشت اکبری خللی ایجاد نمی کند.

آقای رئیسی کیا!

می دانید چرا ماجرای فولاد شهر حالا ریشه در خاک اکباتان دوانده و شاه کلید این رمان کدر و کبود را آن حوالی جستجو می کنند؟ سرنخ پرداخت ها را آنجا یافته اند. برای رسیدن به مدینه فاضله فوتبال باید صداقت داشت و حقایق را گفت. باید بازار پلشتی ها را راکد کرد اما وقتی ساده ترین مسائلی که شاهدانی متعدد دارد را معکوس جلوه می دهیم، باید انگشت سبابه را بر تابوت فوتبال گذاشت و برای شادی روح صداقت فاتحه فرستاد.

پرداخت پول توسط فردی که شما اصرار دارید فقط عکاس باشگاه بوده ثابت شده است. عکاسی که تنخواه هزینه های جاری تیم را تأیید و امضا می کند، عکاسی که خیلی عکاس است! چرا و چگونه؟ این پول از کجا آمده؟ اینها معماهایی است که اگر بگذاریم حل شود ابرها کنار می روند و حقایق جوانه می زنند. این بدهی نامشروع وجه ربطی به دوران دایی نداشت که فاکتورهای این فصل ها را مقابل دوربین نشان می دهید. کدام آدم عاقلی برای پرداخت به داور فاکتور می نویسد!سئوال ساده دایی در برنامه 90 حدود 9 بار تکرار شد و انگار گاهی اوقات فراموشی مصلحتی هم خوب نعمتی است، می شود از پاسخ دادن طفره رفت.علی دایی در برنامه 90 شهامت داشت و گفت اگر اکبری سرباز شما نبوده معذرت می خواهم اما حالا فیلم روز معارفه شما وجود دارد که اکبری به شما می گوید« شما آقای رئیسی کیا نیستید؟ من سرباز شما در تعاونی ناجا بودم!» فیلم را که دیدید مثل همه مدیران «بزرگ» از دایی نه، از مردم عذرخواهی کنید.

مدیرعامل بزرگ باشگاه!

قطار ناپاکی های فوتبال ریل مشخصی ندارد که در کمین آن بنشینیم. ایستگاهش مشخص نیست. تارو پود آن به هم وصل است. از تهران تا اصفهان که راهی نیست. «سوت» ها ساطور می شوند و گیوتین بر گردن حقیقت می گذارند. حالا اگر گالیله ای به نام علی دایی در فوتبال پیدا شد که می خواست حرف «حق» بزند داروغه ها محاکمه اش می کنند. کسی که شاهکارهای اخلاقی اش در آن نشست 5 نفره رو شده بود حالا می تواند «فرشته» باشد و دیگران همه کذاب! مصلحت اینگونه ایجاب می کند. مصلحت زمان دارد، تاریخ تولید دارد و صد البته تاریخ انقضا.ادبیات مشابه سه نفر(مدیرعامل-کمک داور و عکاس) در یک سناریو هم شک برانگیز نیست لابد. «سناریو» که باشد باید خط به خط آن را خواند. غیر از این باشد باید گفت بازیگر نقشش را خوب اجرا نکرده.بازیگرها حرفه ای اند اما چه باید کرد که «نویسنده» داستان، داستانش را در حد «تصمیم کبری » هم ننوشته است.حرف از سناریو زده و مدعی بودید دایی «نامه نانوشته» خوانده و پاسخ مصاحبه منتشر نشده را داده است.مصاحبه ای که در صفحه 11روزنامه خبرورزشی روز 17مهر منتشر شده. برخلاف اوامر حضرتعالی و سرپرست تیم. سناریویی اگر نوشته اند باید از جناب سرپرست پرسید که چرا روز انجام مصاحبه جناب عکاس پیغام می دهد ان را منتشر نکنید!مصاحبه ای که در آن گفته بودند مرتضی کریمی با راه آهن تسویه حساب کرده اما اکنون دم خروس آنها بیرون زده است. صدای قوقولی قوقویش شنیدنی است! حکایت«آی دزد» گفتن ها گاهی آدم را به جاهایی می کشاند که با صاحبان حنجره هایی که همان صدا از گلویشان بیرون آمده چشم در چشم می شوی!چشم فوتبال روشن! گفتم تصمیم کبری. یاد دوران ابتداییافتادم. افسوس! خیلی زود «چوپان دروغگو» را از کتاب های ابتدایی حذف کردند. خدایش رحمت کند.فرزندانش اما....صلوات بفرستید!ببخشید؛ می دانم مرا نمی شناسید . زیادی مزاحم اوقات شریفتان شدم. مدیران بزرگ باید به کارهای بزرگتر برسند!

آقای مرتضی کریمی!

ماست فوتبال سیاه است. برای ماست مالی کارآیی ندارد.جز به جز ماجرای حضورتان را در سعادت آباد روایت کردید.جز به جز طبق آنچه خودتان دوست داشتید باشد. البته یک جاهایی را یادتان رفت.من نقطه چین های جا مانده را پر می کنم. یادت هست گفتی راه آهن مرا کنار گذاشته و اجازه بدهید من در پرسپولیس باشم اما چون هواداران روی من به سبب آن دربی معروف حساسیت دارند فقط گزارش های داوری را می نویسم و بابت هر بازی 500 هزار تومان به من بدهید.یادت هست گفتید ستاد منشور اخلاقی دارد مانع هر گونه فعالیت شما می شود و اصرار داشتید علی دایی واسطه شود که من گفتم دایی وارد این مسائل نمی شود؟

اصلا بیا به قبل تر برگردیم.جایی که من تماس گرفتم تا از تو درباره نحوه قضاوت قهرمانی در بازی با سپاهان بپرسم. بین دو نیمه بود که تماس گرفتم و گفتی در ورزشگاه تختی هستی و بازی را ندیده ای. شب بود که تماس گرفتی و گفتی قهرمانی اشتباه کرده اما علی آقا چه مصاحبه تندی کرده.بگو این مصاحبه ها را نکند.

به دستور آقای دایی پیگیر ماجرا بودیم اما هر جا رفتیم و از هر اتوبان و جاده و کوچه پس کوچه ای که به دنبال ماجرا رفتیم ردپای یک کمک داور را دیدیم! روز 31 شهریور ساعت 12 و 26 دقیقه و 26 ثانیه با شما تماس گرفتم و 566 ثانیه حرف زدیم که گفتی پولی که از آن حرف می زنند پرداخت شده .با تعجب پرسیدم کی پرداخت کرده؟ گفتی اکبری! همان روز ساعت 12 و 47 دقیقه و 53 ثانیه به اکبری زنگ زدم و 134ثانیه حرف زدیم.بعد از احوالپرسی معمول پرسیدم در تاریخ 29 دی 91 تو پولی پرداخت کرده ای؟ پاسخ داد یادم نیست و بررسی می کنم خبر می دهم.20 دقیقه گذشت و خبر نداد. ساعت 13 و 7 دقیقه و 2 ثانیه تماسی 10 ثانیه ای گرفتم و پرسیدم چه شد؟ گفت دارم بررسی می کنم.10 دقیقه بعد خبری نشد. ساعت 13 و 7 دقیقه و 40 ثانیه تماسی 112 ثانیه ای گرفتم که پاسخ داد آن روز دو میلیون تومان نقدی در بانک واریز کرده ام.او قرار بود شماره حساب آن خانم را به من بگوید و هنوز منتظرم.

29 دی ماه 91 جمعه بود. پرسیدم جمعه کدام بانک باز است؟ حرفش را عوض کرد و گفت کارت به کارت کرده ام! از کدام پول؟ قطعا از صندوق خیریه تیم نبوده چون او اختیاری در آن رابطه نداشت. اگر از آن محل بوده باید سندش را نگه می داشت تا هنگام بررسی حساب ها ارائه دهد.همان روز بود که گفتی به علی آقا بگو پیگیری نکند چون پای خیلی ها به میان می آید که علی دایی گفت به ناموس زهرا من نیتم مبارزه با محسن قهرمانی نیست من با این نوع تفکر مشکل دارم.

من وقتی شنیدم پول پرداخت شده باور نکردم.خود اکبری در برنامه 90 به جمله خوبی اشاره کرد« خود من با هماهنگی یا بدون هماهنگی از آن محل پرداخت هایی داشتم» بدون هماهنگی؟ توسط کسی که مدیر عامل می گوید فقط عکاس بوده؟ کسی نشانی خیابان «صداقت» کوچه «فوتبال پاک» بن بست «حقیقت» را بلد است؟

جناب کمک داور!

شلمچه را بلدی؟خاک پاکی که قطعه ای از بهشت لقب گرفته؟ آبادان را می دانی کجاست؟ حوالی همان جا می گویند داوری برای دوستانش روایت می کرده که چه دسته گل هایی به آب داده است. خودش را حتی «دلال بین المللی» می دانست و چه روایت ها نکرده بود.کاش اگر قرار است جز به جز داستان ها گفته شود کامل بیان گردد. بگونه ای که حتی اگر کسی خواست از نقش خود در جهانی شدن یک فوتبال ملی هم حرف بزند تیتر شود. از سکه ها و میلیون ها برای صعود هم حرف زد ثبت گردد.لالایی های تلخ شب هایی که فلان داور در منزل بهمان کمک داور حضور داشته و می توانسته برای بازی فردا پلان ترسیم کند هم گفته شود. نه؛ نقاشی های ناپاکی ها را نه با «ماژیک» دختر کوچولویی روی دیوار می توان ترسیم کرد و نه از «بهزاد» نقاش برمی آید. خودت باید بنشینی مقابل خودت. خود واقعی ات با خود ظاهر سازی ات مچ بیاندازد و همه چیز را بریزد روی دایره. یکی بیاید مثلا از درآمدهای کلانی بگوید که از ترس سررسیدن قانون جرات واریزشان به حساب بانکی را هم نداشته چه برسد آن که کار او به کارت به کارت بکشد.ماست فوتبال خیلی سیاه است!

در برنامه 90 مو به موی ساعات تماس ها و ساعت واریز وجه را اعلام می کردی.یا برای بیان این حرفها و به قول آن مدیر بزرگ «سناریو» هماهنگ شده داشتید یا در متن ماجرای پرداخت وجه بوده ای که با اطلاعات دقیق و ریز به ریز حرف می زنی.

مخاطبان فوتبال! هواداران!

علی دایی سالها در این فوتبال دویده، عرق ریخته، با طحال پاره بازی کرده و بر صدر جدول گلزنان دنیا تکیه زده است.او بارها و بارها برده و البته که بارها هم باخته و با این برد و باخت ها زندگی کرده است.دایی برای دایی بودن و دایی شدن به «سوت» و «پرچم» نیاز ندارد.از برد و باخت هم بی نیاز است. آن هم در تیمی که توقع و فشاری بر دوش او سنگینی نمی کند. اگر کسان دیگری برای اثبات خود خواسته باشند از نردبان های مبهم بالا بروند تکلیف شان معلوم است و ربطی به دایی ندارد. دایی که بی نیاز از این مباحث باشد اطرافیانش چرا باید پیگیر این مسائل باشند؟ چه سودی برای آنها دارد؟ اینهایی که امروز بازی «دومینو» راه انداخته اند هدفشان خود دایی است اما چون می دانند شهریار با «حساب پاک» از محاسبه «باک» ندارد می خواهند دیگران را سیبل کنند تا شاید ترکش هایش به دایی بخورد غافل از اینکه «سنگ بد گوهر اگر کاسه زرین شکند، ارزش سنگ نیفزاید و زر کم نشود»

دایی اگر سنگ ریزه ای در کفشش حس می کرد نباید بی پروا به داور می تاخت.سنگ ریزه ها را باید جایی جستجو کرد که حرفی را می زنند و پیگیر عدم انتشارش می شوند.او شفاف حرف زد و قبلا هم گزارش هایش را داده بود چون در این فوتبال هر چه به دست آورده از لطف بالایی و تلاش خودش بوده. او اگر قواعد پلشتی ها را بلد بود فتوشاپ به مدد سوت ها نمی آمد تا حق از کف رفته دایی و تیمش را ناحق کنند. دایی باید بابت کدام بازی کارت به کارت می کرد؟ قضاوت های قهرمانی برای راه آهن را بررسی کنید. بازی با تراکتور فصل قبل را ببینید.پنالتی سوخته راه آهن حاصل کدام تراکنش موفق بوده؟ جدال با همین آلومینیوم. چرا باشگاه آلومینیوم بعد از بازی کادر فنی خود را ده درصد جریمه می کند؟ به سبب ناداوری؟ داریم از فوتبال حرف می زنیم نه پلی استیشن که دایی دقیقه 78 کنترل بازی را بزند و تیمش به گل برسد! دایی یا قهرمانی از کجا می دانستند بازیکن حریف دچار خونریزی می شود و پیراهنش خونی می گردد و تیم آلومینیوم هم پیراهن دوم ندارد؟بعضی ها انگار با سوباسا و کارتون فوتبالیست ها روزگار می گذرانند!

قصه کوته؛

ماجرا آنقدر که از آن کلاف سردرگم بافته اند پیچیده نیست.پولی کارت به کارت شده. مبدا و مقصد مشخص است. انگیزه و هدف هم معلوم.پیاده **** ها را به میدان می فرستند تا سرنخ ها گم شوند. شال گردن دروغ را بر گردن آدم برفی سیاهبازی هایشان می اندازند غافل از آن که آفتاب که بتابد تکلیف آدم برفی معلوم است. در این مسلخ گاه به قول مرحوم حسین پناهی « دُم به کله می کوبد و شقیقه اش دو شقه می شود، بی آن که بداند حلقه آتش را خواب دیده است عقرب عاشق!» آرمان شهر فوتبال ما دلتنگ دیالوگ پدر ژپتو است تا بگوید« چوبی بمان پینوکیو؛ آدم ها سنگی اند؛ دنیایشان قشنگ نیست»

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
افشاگری جدید کمک داور سابق فوتبال

کمک‌داور سابق فوتبال در واکنش به صحبت‌های نماینده علی دایی جزییات جدیدی از پرونده جنجالی این روزهای فوتبال را مطرح کرد.

مرتضی کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، در واکنش به اظهارات بهمن دهقان نماینده تام‌الاختیار علی دایی درباره خود، اظهار کرد: آقای دهقان وقتی مصاحبه‌تان را دیدم متوجه شدم که خیلی فراموشکار هستید. به خاطر اینکه هفته پیش نود پخش شد اما ظاهرا بعد از شش روز شما متوجه یکسری مسائل شده‌اید. قطعا نوشته‌ای که در سایت است به سواد شما نمی‌خورد، شاید شما جلسه 3+1 داشته‌اید.

او ادامه داد: آقای دهقان شما چندین بار پیشنهاد همکاری با پرسپولیس را به من دادید که من گفتم جایم در پرسپولیس نیست. خیلی از دوستان هم شاهد هستند. حتی شما گفتید ما یک تیم هستیم و اگر دایی به شموشک هم رفت، با هم در آن تیم کار می‌کنیم، حالا با توجه به این صحبت‌ها آیا من از شما درخواست کرده‌ام که به پرسپولیس بیایم؟

کریمی گفت: من در روزی که شما ادعا کردید در ورزشگاه تختی بودم، در حال تماشای بازی صبا و راه‌آهن بودم و همان شب شما و دوستان دیگرتان از آن فرد بدنساز به شدت ناراضی بودید و او را عامل این ناهنجاری‌ها می‌دانستید. حالا چطور شده که پای من وسط کشیده شده است. داستان واریز پول را من بعدها از دوستان عزیز خودتان شنیدم و حتی آن شب در دفتر سرمربی محترم گفتم که آقای اکبری می‌گوید با هماهنگی آقای میم از حساب خیریه پول واریز شده است که شما گفتید آقای میم که عابربانک نداشته است و خود اکبری این پول را ریخته است.

این کمک‌داور سابق فوتبال در ادامه گفت: آقای اکبری که در دو سال گذشته رفیق صمیمی و فابریک خودتان بود. آقای دهقان! صحبت از اتوبان کرده‌اید. چرا در این اتوبان نام شما هنرنمایی می‌کند. شاید چون هوا بارانی است شما هم خیس شده‌اید؟ چرا شما درخواست کرامت انسانی و عفو عمومی را آن شب پیشنهاد کردید؟ شما نام شلمچه را فقط شنیده‌اید، اما من آنجا را لمس کرده‌ام. حال اینکه دوستان شما در خیابان‌های خرمشهر چه می‌کرده‌اند؟ چرا نگفته‌اید دوستانتان دوست داشته‌اند دو بازیکن اصلی آبادان خیلی موثر نباشند؟ آقای دهقان خیابان ستاری، چهار راه مخبری یادت هست که فیلم یک سرمربی صنعتی را آوردی و گفتی او با جادوگران ارتباط دارد و آن را به یک برنامه تلویزیونی فرستادی.

کریمی گفت: سرمایه زندگی من با تمام واقعیت‌ها مشخص است. اما شما چطور از مهرآبادجنوبی و نگهبانی یک شرکت به بالای شهر رسیده‌اید؟ سال گذشته پیش از یک مسابقه در اکباتان با یک تیم شهرستانی چرا گفتید و اصرار داشتید که این برد اهمیت بسیار زیادی دارد؟ چرا معتقد بودید مبلغ قرارداد سرمربی در پایان فصل تغییر هنگفتی خواهد داشت. چرا درباره این برد به من این همه اصرار داشتید؟ آقای دهقان! چگونه مدیرعامل شاهین بوشهر شدید؟ با چه رزومه و سوابقی؟ آقای دهقان داربی را یادت هست؟ من در ساوه بودم و به من زنگ زدی و گفتی که باشگاه استقلال خیلی حمله کرده اگر امکان دارد فردی به نام قدوسی با شما تماس می‌گیرد با او مصاحبه کن و یک بار دیگر به خاطر داربی سه سال پیش عذرخواهی کن. من هم متاسفانه این کار را کردم و دوبار عذرخواهی کردم.

او ادامه داد: به 40 کشور سفر کرده‌ام و عقده اینجور چیزها را ندارم. به باشگاه راه‌آهن هم کاری ندارم. خوشبختانه مچ خبرنگاری را که سه روز پیش از قول من یک مصاحبه زده بود و فایل صوتی‌اش دست خودم است، گرفتم و حال این را می‌خواهم بگویم من می‌توانستم بگویم که قهرمانی درخواستی داشته و همه شما و دوستانتان و طرفداران پرسپولیس خوشحال شوند و هم آینده‌نگری کنم تا بعدها در کنار دایی باشم، اما وجدان داشتم و به جامعه داوری هنوز تعهد اخلاقی داشته، دارم و خواهم داشت و اگر از داوری رفتم فقط به خاطر خانواده‌ام بود. یادتان باشد که دیگران نسبت به شما چه دیدگاهی دارند و خدا را شکر دبیر ستاد تخلفات حرفه‌ای فوتبال در برنامه 90 اعلام کرد که کریمی هیچ گناهی ندارد. گناه من فقط این است که در کنار شما بودم و چیزهایی را که نباید می‌دیدم و می‌شنیدم دیدم و شنیدم.

کریمی تاکید کرد: در هر محکمه‌ای هم خواستید شکایت کنید خواهم آمد و از هیچ چیزی هم ترس ندارم. باز هم می‌گویم که شما بسیار اصرار داشتید من به پرسپولیس بیایم. اگر آدم موجهی نبودم، چرا من را می‌خواستید؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
زینی زاده: پریرا از لیگ ایران اخراج نشود، استعفا می دهم/ رویانیان می خواهد همه مدیران فوتبال کر و لال باشند!

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: ن یک سوال از رویانیان دارم. اگر قهرمانی در آن بازی اشتباه نکرده بود، پس چرا 4 جلسه محرومش کردند؟

حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره اتفاقاتی که در بازی تراکتورسازی و فولاد رخ داد، اظهار داشت: درباره بازی باید بگویم این هفته نتوانستیم ببریم و انشاءالله در هفته آینده پیروز می شویم اما درباره اتفاقی که بعد از گل فولاد رخ داد، باید بگویم متاسفم. ما تصمیم جدی گرفته ایم زیرا اسنطور که نمی شود یک بازیکن خارجی به ملت ما توهین کند و فدراسیون هم برخوردی نکند. کمترین برخورد فدراسیون با این بازیکن اخراج از لیگ ایران است و اگر اینطور نشود مشخص است برخی هماهنگی ها رخ می دهد. من از همین جا اعلام می کنم اگر این بازیکن از لیگ ایران اخراج نشود، من استعفایم را تقدیم هیات مدیره می کنم!

وی ادامه داد: بنده می خواهم یک حرکتی انجام دهم که در تاریخ فوتبال ایران ماندگار شود. من استعفا می دهم و پیشنهاد می کنم در صورتی که پریرا از ایران اخراج نشد سایر مدیران باشگاه هم استعفا دهند. اینکه از لیگ کنار بکشند هم برعهده هیات مدیره است. بنده ، اعضای تیم و هواداران بعد از بازی با فولاد شب نخوابیدیم و تا پایان هفته هم نگران هستیم. این بازیکن رفتار توهین آمیزی داشت و اگر فدراسیون می خواهد هواداران با فوتبال آشتی کنند، باید این اقدام را انجام دهد. من توهین ها به خودم را قبول می کنم اما توهین به هواداران را اصلا نمی توانم قبول کنم.

مدیرعامل تراکتورسازی همچنین گفت: متاسفانه فوتبال ما فقط شده حاشیه. من از این فوتبال لذت نمی برم و هیچ کس هم لذت نمی برد. متاسفم که این اتفاقات رخ می دهد اما معتقدم یکی باید بیاید و شرایط را درست کند. در بازی با پرسپولیس داور حق ما را خورد و حتی بازیکنان می گفتند قهرمانی در زمین به آنها می گفته حرف بزنید، اخطار می دهد. در همان بازی بود که قاسم دهنوی فن سالتو بارانداز را روی علی کریمی اجرا کرد اما حالا آقایان می آیند و می گویند در بازی با سپاهان این اتفاقات رخ داده است. بعد از بازی تراکتورسازی و پرسپولیس ما در رسانه ها حرف نزدیم و فقط نامه اعتراضمان را به کمیته داوران و کمیته انضباطی فرستادیم. گفتیم این داوری مشکوک است اما هیچ کس توجهی نکرد. اگر آن موقع رسیدگی می کردند، کار به بازی پرسپولیس و سپاهان هم کشیده نمی شد.

زینی زاده درباره اظهارات محمد رویانیان که اعلام کرده مدیرعامل تراکتورسازی به پرسپولیس کم لطفی می کند، گفت: آقایان مدیرانی می خواهند که کر و لال باشند و حرف نزنند. هر تصمیمی هم خودشان می گیرند بگوید درست است. من یک سوال از رویانیان دارم. اگر قهرمانی در آن بازی اشتباه نکرده بود، پس چرا 4 جلسه محرومش کردند؟ امیدوارم دیگر شاهد چنین اتفاقاتی در فوتبال نباشیم. این مسائل خوب نیست و کم کم تمام هوداران فوتبال را از دست می دهیم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جزییات تازه از "فساد" در فوتبال و پاسخ نماینده تام‌الاختیار دایی به ادعاهای مرتضی کریمی - Perspolisnews.Com

پرسپولیس نیوز : پس از گفت‌وگوی دیروز مرتضی کریمی و بیان ادعاهایی درباره بهمن دهقان، امروز نماینده تام‌الاختیار علی دایی به غیر از پاسخ‌گویی به اتهامات کمک داور سابق فوتبال، جزییات بیشتری از فساد در فوتبال ارائه کرد.

بهمن دهقان درباره تازه‌ترین اظهارات مرتضی کریمی گفت: اول باید بگویم که فراموشکار نشده‌ام اما گویا کریمی به سبب مشغله‌های بسیار از ایام هفته هم بی خبر است. برنامه 90 دوشنبه شب پخش شده که فردای آن به دلیل تعطیلی روز چهارشنبه (عید قربان) روز تعطیلی رسانه‌ها بود و این روند تقریبا" تا آخر هفته ادامه داشت. روز جمعه هم بازی پرسپولیس بود و صلاح نبود پاسخگوی اتهامات باشم تا حاشیه‌ای ایجاد نشود. ضمن آن که برنامه 90 را ندیده بودم و باید با مشاهده فیلم، تک تک صحبت‌ها را جواب می‌دادم. به این دلیل با تاخیر پاسخ دادم.

او ادامه داد: آیا شما نگفتید با راه آهن قرارداد 40 میلیونی داشته‌ام و مرا اخراج کرده‌اند. نگفتید اگر ممکن است بگویید بدون حضور، گزارش‌های داوری را به شما بدهم و هر بازی هم 500 هزار تومان به من بدهید؟ ابتدای حضور دایی در پرسپولیس، خیلی ها تماس گرفتند که یکی از آنها هم شما بودید. من هم گفتم دایی اسامی تیم فنی‌اش را به سردار داده و درباره کادر اجرایی هم باشگاه نظر می‌دهد. آیا غیر از این گفتم؟ کدام عقل سلیم می‌پذیرفت شما را با ظلمی که به پرسپولیس و هوادارانش روا داشته بودید و اخیرا هم درست یا غلط مصاحبه‌هایی از شما در رسانه‌ها درباره آن بازی منتشر شده بتوان به پرسپولیس آورد؟ شما فقط بگویید پیشنهاد گزارش داوری برای هر بازی 500 هزار تومان را دادید یا خیر؟

دهقان درباره اظهارات کریمی در خصوص زندگی شخصی‌اش گفت: هیچگاه نگهبان نبوده‌ام اما دست همه نگهبان‌ها را می بوسم. احکام کاری من مشخص است. البته اکنون احساس می‌کنم در فوتبال می‌توان نگهبان هم استخدام کرد تا به حراست از شرافت این ورزش در همه ابعاد بپردازد تا مبادا کسانی پیدا شوند که با رفتارهای خود شرافت یک جامعه پاک مانند داوری را لکه دار کنند. باید نگهبانانی پیدا شوند که سیب گندیده را از جعبه بردارند تا دیگر سیب‌های سالم را معیوب نسازند. ساکن بالا شهر هم نیستم و در مرکز شهر زندگی می‌کنم اما افتخار می‌کنم که در مهرآباد جنوبی بوده‌ام. کسب و کار من مشخص است. بیش از چندین سال است در صنف پارچه فعالیت دارم و از فوتبال اگر ریالی در هر قالبی درآمد داشته باشم حرام من و خانواده‌ام باشد و صد برابرش را به شما می‌دهم. افتخار می‌کنم سالها کنار دایی بوده‌ام، بدون آن که به دنبال ریالی درآمده بوده باشم.

وی تصریح کرد: نمی‌دانم چرا یک عده اصرار دارند مسیر کار از طریق اصلی منحرف شود و هربار پای مسائل دیگری را به میان می‌کشند. یک پولی واریز شده که مبدا و مقصد آن معلوم است. چه چیزی را می‌خواهید کتمان کنید؟

دهقان یادآور شد: اینکه مرتضی کریمی پرسیده چرا پای او به میان آمده سئوالی است که اتفاقا همه می‌پرسند. چرا همه جا نام شما و ردپایتان دیده می‌شود؟ به قول خودتان دوستان من که نمی‌دانم منظورت کدام دوستان است می‌خواسته‌اند دو بازیکن نفت آبادان موثر نباشند. چرا این مسائل را به تو گفته‌اند؟ گفته‌ای چرا برد مقابل یک تیم شهرستانی برای ما اهمیت داشته؟! همه بازی‌ها برای ما اهمیت دارد. علی دایی در بازی‌های دوستانه هم نمی‌تواند باخت را ببیند. گفته‌ای من برای برد تیم به تو اصرار داشته‌ام؟! اولا تکذیب می‌کنم ثانیا اگر کسی درباره یک بازی به تو اصرار کرده باشد قطعا قرار نبوده تو درباره سیستم تیم و چینش نفرات و مباحث تاکتیکی به او کمک کنی. لابد بحث داوری بوده. منظورت همین است؟ چرا باید سراغ تو بیایم یا بیایند؟ مگر چه پیشینه‌ای درباره این مسائل و احیانا خرید داور داری؟ فکر نمی‌کنی این حرفهایت با نقل قولی که از دبیرستاد تخلفات حرفه‌ای کرده‌ای مغایرت دارد؟ من بالاخره نفهمیدم آدم توانا و با نفوذی هستم یا ناتوان؟

او ادامه داد: اینکه با چه سابقه‌ای مدیرعامل شاهین بوشهر شدم را باید از آقای افراشته رییس هیات مدیره وقت شاهین و معاون اجرایی مجلس بپرسی. مدیرعامل هم نبودم. سرپرستی موقت را قبول کردم تا برنامه بنویسم و نوشتم. هنوز هم افتخار می‌کنم در خدمت چهارمین تیم پرطرفدار فوتبال کشور عزیزم بوده‌ام و اتفاقا اینکه در تیم بدون دارایی اما با پشتوانه مردمی حضور یافتم یعنی در فوتبال دنبال مادیات نیستم. چرا باید یک برد روی قرارداد فصل بعد علی دایی تاثیر می‌گذاشت؟ دایی که برای جدایی از راه آهن اصرار داشت و بدون تیم هم نمی‌ماند. خوب است آدم حرفی بزند که یک درصد قابل قبول باشد. فراموش نکنید بعد از بازی با سپاهان که دایی پرچم مبارزه با ناپاکی‌ها را برداشت خیلی‌ها آمدند و این اطلاعاتی که حالا مطرح شده را به ما دادند و همه آنها اگر چه مربوط به قبل است اما برای ما تازگی داشت و بر تعجب‌مان می‌افزود.

نماینده تام الاختیار دایی اظهار کرد: می‌دانی چرا درخواست عفو دادیم؟ با تمام احترامی که برای جامعه شریف و زحمتکش داوری قائلم اما چون یک شب یک کمک داور یک جایی چنان اطلاعاتی از جامعه داوری و برخی داوران ارائه داده بود که شنونده‌ها دست بر سر برده بودند تا مطمئن شوند شاخی‌نروییده است! درخواست عفو دادیم تا آن فرد بیاید و اطلاعاتش را بیان کند. مثلا از اینکه برای صعود یک تیم لیگ یکی چه مبلغی باید هزینه کرد، برای داور خارجی در فرمانیه چه باید کرد، داوری که اوضاع مالی خوبی دارد نقطه ضعفش در چه مواردی است و چگونه می‌توان او را تطمیع کرد یا مثلا اگر فردی 180 میلیون تومان درآمد نامشروع داشت و ترسیده باشد آنها را به بانک واریز کند و مثلا برادرش آنها را بالا کشید چه باید کرد و «باد آورده‌ای را که باد برده» را چگونه می‌توان برگرداند؟ می‌دانی این اطلاعات چقدر می‌تواند برای سالم سازی فضای فوتبال مفید باشد.اصلا می‌شود گفت آن فرد جعبه سیاه فوتبال ماست که مملو از اطلاعات است. می‌دانی کجای کار عجیب است. اینکه همه این حرفها را یک نفر مقابل 5 شاهد بیان کرده و شهود طبق قانون حاضرند در محضر دادگاه سوگند یاد کنند و بعد همان فرد حرف از تعهد اخلاقی به جامعه داوری بزند. اینکه هادی مهدوی‌کیا در برنامه 90 از پادویی فلان کمک داور در منزل فلان دلال حرف بزند را نمی‌دانیم چگونه می‌شود کنار اخلاقیات قرار داد. این مسائل گاهی اوقات نیازمند عفو عمومی است وگرنه برای همه این ناپاکی‌ها باید فکری اساسی اندیشید. وقتی سرپرست سابق یکی از تیم‌ها می گوید اطلاعات و مستندات بسیاری درباره ناپاکی‌ها دارد از ترس آبرویش روزه سکوت گرفته چه می‌توان گفت غیر از درخواست عفو؟ اما حالا البته دروغ گفتن نه کنتور دارد نه دماغت دراز می‌شود و نه به قول خداداد عزیزی زگیل درمی‌آوری. برخی‌ها دوست دارند چند صباحی عروسک خیمه شب بازی باشند و بند آنها در دست دیگران باشد. بعد هم که طنابشان پاره شد جای دیگری طناب می‌بندند و «بند بازی» می‌کنند.

او افزود:شما به خاطر خانواده‌ات از داوری نرفتید. شما از جامعه شریف و زحمتکش داوری طرد شدید چون این آش شور نمکی داشت که حتی به دهان آنها که نمک خورده و با نمکدان روپایی زده بودند هم شور می‌آمد. پرچم انصاف بالا رفته بود و کسی که مدام در آفساید بود باید می‌رفت. تا چند بار مگر می‌شد سپید را سیاه و سیاه را سپید جلوه داد و سعی کرد با عذرخواهی سر و ته قضیه را هم آورد؟ قصه را آنگونه که خودت دوست داری روایت نکن. اینکه آدم با آرزوهایش زندگی کند خوب نیست. درباره آدم‌ها مثل زمان حضورت در عرصه کمک داوری قضاوت نکن. آنجا که کارنامه‌ات ماشاءالله پر از «صدآفرین» است. اینجا دیگر دست بردار و حقیقت را بگو ولو اینکه به ضررت باشد. خودت هم می‌دانی علی دایی ومن همان روز هم گفتیم مبادا در این روند رسیدگی خانواده قهرمانی آسیب ببینند اما هدف مبارزه با ناپاکی‌هاست و حالا که سر نخ ماجرا به دست آمده، دست و پا زدن‌ها برای خاموشی صدای حقیقت خواه بی ثمر است. این پرونده باید تا آخر برود. تو هم در این باتلاق بیش از این دست و پا نزن که همه، آنچه را باید می‌فهمیدند فهمیده‌اند.

وی گفت: اینکه گفته‌ای من تماس گرفته‌ام تا تو مصاحبه کنی درست است. حسین قدوسی به من زنگ زد و گفت قصد مصاحبه با کریمی را دارم اما جواب نمی‌دهد. من هم به تو زنگ زدم که تلفنش را جواب بدهی. فرافکنی نکن و اصل ماجرا را لوث نکن. اینکه ثانیه به ثانیه واریز وجه را به یاد داری نشان از چیست؟ من را همه می‌شناسند. درباره من می‌توانی از آقایان تاج و نبی و رویانیان و فرکی واحمد سجادی و کریم باقری ومنصوریان و وحید هاشمیان و طالبلو و روانخواه و خلیلی و انصاری‌فرد و مهدی رحمتی و محمد نوری و غلامرضا رضائی و برجلو و...بپرسی. درباره تو از چه کسی بپرسیم؟ تنها لطف تو به دایی این بود که فهمید درباره آدم‌ها نباید از روی احساس تصمیم گرفت زیرا هستند کسانی که برای منافع خود شب را روز و روز را شب جلوه می‌دهند. فهمید آدم‌هایی هستند که وقتی مرکبشان از پل گذشت همه دیروزهایشان را فراموش می‌کنند. امروز اینگونه حقایق را وارونه جلوه می‌دهید و البته از شما بعید نیست. کسی که در برنامه 90 به صراحت حرف از 16میلیون در قالب یورو می‌زد و با یک احضار به سازمان لیگ همه چیز را تکذیب کرد و به عذرخواهی پرداخت حالا هم می‌تواند هر حرفی را مطرح کند و چه بسا فردا هم از حرفش برگردد.

او درپایان گفت: من موافق رسانه‌ای شدن ماجراهای بعد از بازی با سپاهان نبودم و معتقد بودم باید مخفیانه کار را پیگیری می‌کردند تا متهم به یکباره لباس شاکی بر تن نکند و آجر روی آجر نگذارد و دیوار کج حاشا را تا ثریا بالا نبرد. حرف‌های من کاملا شفاف است. پولی از یک کارت، کارت به کارت شده. هدف انگیزه و تمام داستان آن باید مشخص شود.اگر کسی ریگی به کفش دارد معلوم می‌شود و تا آخر هم باید رفت. طبیعی است که برخی بخواهند مقابل این سیل بایستند اما کوتوله‌ها را آب خواهد برد. کما اینکه الان هم می دانند آب از سر آنها گذشته و چه یک وجب و چه صد وجب برایشان توفیری ندارد.

بالا