• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بارسا
از تری بدم میاد
مسی رو دوستش دارم ولی نه خیلی :دی

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
رونالدو
رئال
بچه سوسول فیفی که میتونه سمبل غرور و تکبر در دنیا باشه، آدم اگه آدم باشه! باید ظرفیت شهرت و پول مقام داشته باشه! متاسفانه این آدم ظرفیت شهرت،پول و مقام اصلا نداره!

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
بارسا
بوسکتس.خداییش استعدادش داره تو فوتبال از بین میره باید بره هالیوود بازیگر بشه.البته خیلی از بارسایی این استعداد دارن.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
چند تا نکته :

1- در سالی که سایپا قهرمان شد، چقدر کارت به کارت کردن رواج داشت؟
2- اینجا خیلی از رفقا سر جریان دایی-قهرمانی عنوان کردن که دایی به دلیل اطلاع داشتن از تخلف قهرمانی در زمان راه آهن و گزارش ندادن، خودش متخلفه و باید مجازات بشه. این قاعده رو برای مایلی کهن درباب اطلاعش از عملکرد دایی در سایپا هم قائل هستند؟
3- دایی خبر از رد و بدل شدن پول داد و (فارغ از ارتباط مصداقی مسایل) این مساله ثابت شد. آیا مایلی کهن هم قادر به اثبات ادعاش هست؟ یا فقط حرف زده؟
4- مایلی کهن چه مدرکی ارائه کرده تا بپذیریم در اوج اختلافات دایی-رویانیان، این دو نفر درحال توطئه علیه گل محمدی بودن؟ همینطور در اوج اختلاف دایی-کاشانی علیه استیلی؟

به این پرسشها اگر جواب قانع کننده ای داده شد که هیچ... وگرنه عیار افاضات جناب مایلی کهن و امکان استناد به اونها برای اثبات مساله دار بودن دایی نمایان میشه... ایشون تا به حال هیچکدام از ادعاهایی که کردن رو نتونستن ثابت کنن. به حرف باشه همه میتونن علیه همه ادعا کنن... بقیه گفته هاشون هم هکذا...

احسنت!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام و درود

با اینکه فوتبالی نیستم خداییش پیرهن جدید رو که دیدم کففففففففففففففففففففففففففففففففف کردم نمردیمو یه چیزیمون هرچند ظاهری درست و درمون شد :(

248085_774.jpg

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
سفید مگه نبود؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
با اینکه فردوسی پور میگفت خوب نیستو قشنگ نیستو اینا
ولی در کل منم خوشم اومد از طرحش باحال شده

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
تخلف آشکار در تیم علی دایی در روز تولد سید جلال حسینی
آقایان مگر محمدرضا مولایی محروم نبود ؟!
-=-=-=-=-=-
مولایی از کلیه فعالیت‌های مرتبط به فوتبال محروم شده این سوال را در ذهن به‌وجود می‌آورد چطور بدنساز پرسپولیس بدون کوچکترین دغدغه‌ای در کنار این تیم فعالیت می‌کند و خیلی شیک در کنار پرسپولیسی‌ها عکس می‌اندازد و این عکس روی سایت باشگاه هم می‌رود.
بر اساس حکم کمیته انضباطی ،محمدرضا مولایی به جهت دوستی قبلی با محسن قهرمانی، واسطه ایجاد رابطه غیرقانونی وی با عوامل باشگاه راه‌آهن شده و نهایتا انتقال شماره حساب از محسن قهرمانی به مقامات باشگاه راه‌آهن نیز توسط شخص وی صورت پذیرفته است. از این جهت مرتکب رفتار خلاف موازین اخلاقی و انضباطی فوتبالی گردیده، لذا به استناد ماده ۶۲ آیین‌نامه انضباطی فیفا مصوب ۲۰۱۱ میلادی و ماده ۲۱ قانون اخلاق فیفا مصوب سال ۲۰۱۲ میلادی و ماده ۴۰ آیین‌نامه انضباطی ضمن محرومیت شش‌ماهه از کلیه فعالیت‌های مرتبط به فوتبال به پرداخت مبلغ پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می‌گردد.
اگر این مربی از کلیه فعالیت‌های فوتبال محروم است چطور در باشگاه پرسپولیس رفت و آمد می‌کند؟!
1560695_10151845818675882_919292884_n.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ناطق‌نوری: آقای مایلی‌کهن اول خودت را اصلاح کن/ از بوکس چه می‌خواهی؟

وی در واکنش به انتقادهای اخیر محمد مایلی‌کهن از ریاست احمد ناطق‌نوری در فدراسیون بوکس گفت: مایلی‌کهن اول برود خودش را اصلاح کند. یک حدیث از رسول اکرم(ص) داریم که می‌فرمایند: قبل از اینکه به دیگران ایراد بگیری اول خودت را اصلاح کن. آقای مایلی‌کهن شما بگویید اصلا از بوکس چه می‌خواهی، چقدر آشنایی داری، چه تخصصی نسبت به بوکس داری؟ برادر من؛ ما که همیشه حرمت شما را به عنوان یک مربی فوتبالیست نگه داشته‌ایم. به تو چه هیزم تری فروخته‌‌ایم که اینطور در مورد ما صحبت می‌کنی؟! چرا اینقدر تنگ‌نظر هستی. چرا از اینکه ناطق نوری این همه سال در بوکس مانده ناراحتی؟! حتما ما باید تند تند عوض شویم؛ برادر ما که لباس نیستیم که بخواهیم هر روز عوض شویم.

رئیس فدراسیون بوکس در ادامه انتقادهای خود از صحبت‌های مایلی‌کهن اظهار داشت: حالا که یک نفر پیدا شده با دست خالی این فدراسیون را بچرخاند در مورد او اینطور صحبت می‌کنی. تا به حال یک میلیارد به ما بودجه نداده‌اند همیشه بودجه ما را تصویب کرده‌اند، اما تنها چند درصد آن به ما داده‌اند. حالا که ما با دستان خالی این فدراسیون را هدایت می‌کنیم اینطور از ما انتقاد می‌کنی؟

ناطق‌نوری در پایان گفت: ‌هیچ عیبی برای ما ندارد؛ اما برای خودت عیب دارد. من سوالم از شما این است که آقا شما در رشته خودتان چه گلی به سر این مملکت زده‌اید؟ کجا توانسته‌ای دو سال بمانی؟ شما نتوانسته‌ای بمانی حالا یقه ما را می‌گیری. در مملکت ما در انتخابات دموکراسی حاکم است اگر قبول نداری بگو. من که مثل آن رئیس فدراسیون دو و میدانی نیستم که در مورد آن حرف زده بودی و در بین تعدادی بلند شد و زیر گوش شما زد. ما که مثل آنها نیستیم که بخواهیم درگیر شویم، اما این را بدان این رفتارها اصلا درست نیست.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ماجرای درگیری بازیکن مشهور استقلال در بیمارستان

پزشک کشیک اورژانس بیمارستان پارسیان توضیحات کاملی از درگیری یکی از بازیکنان استقلال در آن مکان داد.

یکی از پزشکان اورژانس بیمارستان پارسیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره حادثه رخ داده در این بیمارستان در پنجشنبه هفته‌ گذشته گفت: پنجشنبه شب بود که چند نفر برای عیادت از یکی از بیماران بستری شده در بیمارستان ما در این مکان حاضر شدند. یکی از این افراد، یکی از بازیکنان مشهور باشگاه استقلال است. آنها از انتظامات می‌خواهند که به ملاقات مریض‌شان بروند، اما چون ساعت ملاقات گذشته بود، مسئول انتظامات قبول نمی‌کند و پس از اصرار آنها می پذیرد که چند نفر از آنها به عیادت آن مریض بروند. در این زمان فرزند بیمار و آن بازیکن باشگاه استقلال به انتظامات فشار وارد می‌کنند تا آنها هم به ملاقات مریض بروند، اما انتظامات به آنها می‌گوید که نفراتی که بالا هستند پایین بیایند و سپس شما به ملاقات بیمار بروید. این ماجرا به همراه این مساله که بیمارستان از آنها طلب پول برای بیمارشان کرده بود، به یکباره آنها را عصبی کرد و زد و خوردی شکل گرفت. در این میان فحاشی آنها هم وجود داشت و به یکباره آن بازیکن استقلال از فاصله پنج متری شروع به دویدن کرد و با سر ضربه بسیار محکمی به بینی یکی از افراد انتظامات وارد کرد که بینی او شکست.

او افزود: این درگیری حتی به اورژانس هم کشید و افرادی که با آن بازیکنان فوتبالیست به بیمارستان آمده بودند شروع به زدن به قصد مرگ یکی کارکنان بیمارستان کردند. پس از این ماجرا برای شکایت به کلانتری رفتیم. از نکات جالبی که در آن اتفاق افتاد امتناع عجیب مامور حاضر در کلانتری برای ثبت شکایت بود. جالب آن جاست که آن بازیکن فوتبال و دیگر افرادی که با او بودند مدام در همان کلانتری من را تهدید می‌کردند و رییس کلانتری هم هیچ واکنشی نداشت. به هر حال ما از آن بازیکن و از آن افراد شکایت کردیم و بعد از ورود ماجرا به دادسرا سایر افراد حاضر در بیمارستان هم قصد شکایت از آن بازیکن را دارند.

او در پاسخ به این سوال که آیا بیمارستان متبوعش قصد شکایت از آن بازیکن و یا آن افراد را دارد یا خیر؟ گفت: مسئولان بیمارستان علاقه ای برای شکایت ندارند. گویا آقای فتح‌الله‌زاده با آنها صحبت کرده و به آنها گفته که حاضر است دیه بیشتری هم تقبل کند، اما کار به شکایت نکشد. واقعا نکات جالبی در روز حادثه و در کلانتری دیدم مثل تلاش مسئول کلانتری که نمی خواست ما شکایت کنیم یا این که حتی نمی‌گذاشت ما شماره پرونده‌ را داشته باشیم تا بعدها بتوانیم از آن استفاده کنیم. آنها حتی آن بازیکن استقلال را به بازداشتگاه هم منتقل نکردند و وقتی که من به آنها گفتم که با 110 تماس می‌گیرم و می گویم که شما مانع از شکایت ما می‌شوید راضی شدند تا حداقل شکایتمان را ثبت کنند.

او در پایان عنوان کرد: با توجه به اینکه بیمارستان مجهز به دوربین و امکانات ضبط تصاویر است، احتمال اینکه فیلم این درگیری وجود داشته باشد، وجود دارد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
محجوب: شام مشترک قلعه‌نویی و اسکوچیچ شبهه‌برانگیز شد

سیروس محجوب در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ در مورد شام مشترک امیر قلعه‌نویی و دراگان اسکوچیچ که رسانه‌ای شد، گفت: فکر نمی‌کنم این اتفاق کار درست و حرفه‌ای باشد. آن هم در شرایطی که مسیر قهرمانی در لیگ برتر از انزلی می‌گذرد. کما اینکه در گذشته هم استقلال در انزلی قهرمانی را از دست داده است. به همین دلیل شام مشترک امیر قلعه‌نویی و دراگان اسکوچیچ برای برخی از اهالی فوتبال شبهه‌برانگیز شد و به نظر من این اتفاق کار درستی نبود. ما از مربی حرفه‌ای خود انتظار بیشتری داشتیم.

وی ادامه داد: هم اسکوچیچ و هم قلعه‌نویی از مربیان مورد اعتماد جامعه و تیم‌های استقلال و ملوان هستند. اما اینکه میهمانی این دو و شام مشترکی که با هم خوردند وقتی رسانه‌ای شد، بازتاب خوبی در بین اهالی فوتبال نداشت. برخی از اهالی فوتبال با من تماس گرفتند و گفتند که نباید این دو نفر شام مشترک با هم می‌خوردند یا حداقل بهتر بود این میهمانی به صورت خصوصی برگزار می‌شد و رسانه‌ای نمی‌شد. شاید این دو در مورد مسائل تیم ملی با یکدیگر صحبت کردند و شاید هم در مورد مسائل خصوصی دیگر صحبت می‌کردند. اما رسانه‌ای شدن این میهمانی شاید شبهه‌برانگیز بود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اگر قرار بود کار کنیم در خفا می‌کردیم
قلعه‌نویی: آمدن آدم‌هایی مثل محجوب به فوتبال شبهه‌برانگیز است

قلعه نویی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری فارس در مورد اظهارات سیروس محجوب مبنی بر اینکه شام مشترک امیر قلعه نویی و اسکوچیچ در آستانه بازی حساس ملوان و استقلال شبهه برنگیز شده، گفت: اعتقاد دارم مربی ملوان باید جوابش را بدهد. دیشب با تونی اولیویرا بودیم و دو شب پیش هم با کارلوس کی روش بودیم. آمدن این آدم ها به فوتبال شبهه برانگیز است و همه دنیا در هتل بودند و دیدند. واقعا متاسفم در حکومت اعتقادی این آدم ها این حرف ها را می‌زند، میهمان نوازی رسم ایرانی است. اگر قرار بود کاری کنیم در خفا می‌کردیم. این افراد شبهه برانگیز هستند که چطور آمده اند برای مسایل مادی شان و بعدا اگر خواستید جواب می‌دهم.

mahdi aghapour

Registered User
لایک‌ها
168
کی روش به برزیل رفت.

کارلوس کي‌روش شب گذشته براي شرکت در کارگاه ويژه جام جهاني 2014 برزيل عازم اين کشور شد. اين کارگاه قرار است با موضوع مسائل مربوط به جام جهاني برگزار شود.

به گزارش تسنيم، سرمربي تيم ملي در اين سفر برنامه‌هاي ديگري هم دارد و به اروپا نيز خواهد رفت. کي‌روش به احتمال زياد به اسپانيا هم سفر کند تا ديدار رئال بتيس - روبين‌کازان در مرحله يک شانزدهم نهايي ليگ اروپا را از نزديک ببيند و سردار آزمون مهاجم ايراني روبين‌کازان را زير نظر بگيرد.

کي‌روش بعد از سفر به اروپا چند روزي در دبي اقامت خواهد داشت و سپس براي هماهنگ کردن برنامه‌هاي تيم ملي به ايران باز مي‌گردد.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
مصاحبه‌ام تنش‌زا نبود، سرمربی استقلال و ملوان آن را بخوانند
محجوب: قلعه‌نویی عذرخواهی‌ام را پذیرفت/ یاد گرفتم در اظهارنظرها حواسم را جمع کنم
مالک باشگاه ملوان انزلی گفت: بابت مصاحبه شب گذشته با قلعه‌نویی تماس گرفتم و از او عذرخواهی کردم.

13921015000313_PhotoA.jpg

سیروس محجوب در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص صحبت‌های روز گذشته خود و سوءتفاهماتی که بین وی و امیر قلعه‌نویی پیش آمده، اظهار داشت: من شب گذشته با امیر قلعه‌نویی تماس گرفتم که البته او خواب بود ولی با این حال توضیحات مرا شنید و او هم صحبت‌های خود را مطرح کرد و ما هر دو قانع شدیم ضمن اینکه امیر قلعه‌نویی عذرخواهی مرا بابت مصاحبه‌ای که انجام داده بودم و برای او سوءتفاهم پیش آورده بود، پذیرفت.

وی افزود: من اصلا در مصاحبه‌ام روی صحبتم با شخص قلعه‌نویی و یا حتی سرمربی خودمان نبود و اصلا بحث سر شام خوردن یا نخوردن آن نبود. اگر می‌خواستم بابت این موضوع موضع بگیرم همان هفته پیش این کار را می‌کردم. در هر صورت من به عنوان مالک باشگاه باید هر 10 یا 15 روز یکبار صحبت کنم چرا که هواداران باید بدانند که من حق اظهار نظر دارم و فقط حضورم را برای دادن پول ندانند.

محجوب ادامه داد: باشگاه استقلال آنقدر بزرگ است که من به عنوان کسی که سابقه فوتبالی ندارد، نخواهم در موردش حرفی بزنم و حتی اهالی فوتبال هم نمی‌توانند در مورد باشگاه استقلال موضع بگیرند. از نظر اخلاقی هم این کار درست نیست. اگر امیر قلعه‌نویی مصاحبه من را دقیق بخواند و حتی اسکوچیچ این مصاحبه را بخواند متوجه می‌شوند که من صحبت تنش‌زایی انجام ندادم. مردم در طول این هفته از من در مورد این ملاقات می‌پرسیدند و می‌گفتند چرا چیزی نمی‌گویم. من حتی خودم نمی‌دانم این موضوع خوب است یا بد. اتفاقا این که ما ایرانی‌ها میهمان‌نواز هستیم و امیر قلعه‌نویی در همین راستا قدم برداشته اتفاق خوبی است مگر غیر این است که ما در این فوتبال یک علی دایی و یک امیر قلعه‌نویی داریم؟

مالک باشگاه ملوان تاکید کرد: در بازی پرسپولیس با ملوان برخی تماشاگرنماها حرف‌های زشتی به علی دایی زدند که من بعد از بازی از سرمربی پرسپولیس عذرخواهی کردم و دایی هم پذیرفت. با امیر قلعه‌نویی هم که صحبت می‌کردم گفت خودش این مصاحبه را نخوانده و به او گفتم در صحبت‌هایم حرف خاصی به او نزده‌ام. اتفاقا دختر و پسر من از استقلالی‌های دو آتیشه هستند و حتی شب گذشته دخترم از خارج از کشور به من زنگ زد و کلی گلایه کرد.

محجوب ادامه داد: من فقط نظر باشگاه را گفتم. اتفاقا این خیلی خوب است که رابطه بین باشگاه‌ها حسنه باشد. قلعه‌نویی هم روز گذشته در نشست خبری حرف‌هایی در مورد من زده که خودش می‌داند و من به آن ورود نمی‌کنم. ظاهرا در نشست خبری به او فی‌البداهه در مورد من سؤال پرسیدند و او هم پاسخ داده است. من از رسانه‌ها می‌خواهم اگر صحبتی مطرح می‌شود همه چیز را مطلق به نقطه ضعف تعمیم ندهند و منصف باشند. اسکوچیچ اگر مصاحبه را بخواند متوجه می‌شود که دنبال مچ‌گیری نبودم و حتی قبول ندارم که در فوتبال چنین تبانی‌هایی صورت می‌گیرد. فوتبال ما شاید نقاط ضعفی داشته باشد اما قایم شدن پشت این موضوع‌ها کار را بدتر می‌کند.

مالک باشگاه ملوان خاطرنشان کرد: مگر امیر قلعه‌نویی آبروی خودش را از سر کوچه آورده است که من تازه وارد به فوتبال بخواهم اعتبار او را زیر سؤال ببرم و اگر من موضع صد در درصدی روی این موضوع داشتم همان هفته گذشته اعلام می‌کردم. البته من هم یاد گرفتم در فوتبال ایران در اظهارنظرهایم حواسم را جمع کنم چون ظاهرا فقط این صحبت‌های جنجالی است که برجسته می‌شود. امیر قلعه‌نویی سال‌هاست که جام می‌آورد مگر می‌شود این همه موفقیت بنا به مسائل غیرفنی باشد. اکنون برای من استقلال و پرسپولیس مثل تیم ملی است. من حتی نمی‌خواستم برای اسکوچیچ سرمربی تیم خودمان تشویش فکری درست بکنم و هیچ منظوری از صحبت‌هایم نداشتم.

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584

ساعت دو شبه ، بالاخره تو تیترای ورزشی دیلی میل که هر روز میبینم اسمی از ایران مشاهده کردم
اونم چه تیتری
فوتبالی ! خودشم فوتبال زنان !

بازیکنای تیم ملی بانوان ایران مــرد از آب در اومدن !؟ :ha:

لینک

اینم مستند برا دوستانی که چیز شکن ندارن : تصویر

Last edited by a moderator:

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
مس کرمان یا تراکنورسازی تبریز؟ برنده ی همین تک بازی سهمیه ی شرکت در معتبرترین کاپ آسیایی را خواهد گرفت! مس کرمان همان تیمیست که با 32 امتیاز کمتر در تنها 26 هفته, نسیت به تیم اول لیگ در رده آخر قرار گرفته و حالا باید خود را آماده ی حضور در جامی کند که حتی اماده ترین تیمهای ایرانی هم کار بسیار سختی در برابر رقبای تا دندان مسلح خود دارند. گواه این مطلب هم کارنامه ی این تیمهاست بطوریکه از اخرین قهرمانی یک تیم ایرانی در این رقابتها 22 سال میگذرد! و حالا تیمی که در 26 هفته ی لیگ داخلی تنها یکبار پیروز شده! خود را در آستانه ی حضور در این رقابتها میبیند! تیمی که به احتمال زیاد در زمان شروع این مسابقات به لیگ دسته ی اول سقوط کرده!!
و حالا سوال اصلی اینست که تیمی در این وضعیت, در آسیا بدنبال چه چیزی خواهد بود؟ صرفا حریفی دستگرمی و تدارکاتی برای سایر تیمها؟
اوضاع برای تراکتورسازی البته کمی متفاوت است هرچند تیمی که بدنبال قهرمانی باشد نشان نداده و فاصله ای 6 امتیازی با تیم پنجم جدول دارد ولی کماکان شانس حضور در جمع 4 تیم برتر را جستجو میکند. اما این تیم هم کار بسیار سختی در پیش دارد. حضور در کرمان و در مقابل تیمی که بدنبال تنها شانس خود درقصل جاری در همین تک بازی میگردد اصلا کار ساده ای نیست.
اما پرسش اساسی اینکه: مسئولان فوتبال کشورمان با کدام رویکرد حاضر شدند سهمیه ی ارزشمند لیگ قهرمانان آسیا را اینگونه بحراج بگذارند؟ چگونه میتوان پذیرفت تیمی با نهایتا 5 بازی شایسته ی حضور در چنین رقابتهایی تشخیص داده شود و یا تیم فولاد با انصراف تیمهای روبرو تنها با 2 بازی به نیمه نهایی آن برسد؟
آیا مسئولان داخلی به نتایجی متفاوت از تمام دنیا که سهمیه های خود را تنها در لیگ معتبر داخلی و پس از هفته ها رقابت به شایسته ترین ها میدهند رسیده اند؟
همه میدانیم فوتبال بازی غیرقابل پیش بینیست و در یک بازی هر اتفاقی امکان رقم خوردن دارد.آماده ترین تیمهای دنیا هم روزهای بد دارند و ممکن است از تیمهای ناشناخته ببازند اما تفاوت تیمها در استمرار و تداومشان است. بردن تیم انتهای جدولی از صدرنشین باعث نمیشود جای ایندو عوض شود و یا بیننده این تیم را تیم بهتری بداند بلکه تنها استمرار نتایج, تعیین کننده ی جایگاه هر تیم است/

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جام حذفی اصلش بر این اساس بنا شد که تیم های ضعیف تر که توان حضور در لیگ برتر رو ندارن بتونن از این طریق خودشون رو مطرح کنند...

قبلا هم که مسابقات آسیا مثل اروپا در دو کیفیت برگزار میشد این امر قابل توجیه بود که قهرمان جام حذفی ایران بره به مسابقات جام در جام آسیا که تیم های ضعیف تری هستند و قهرمان لیگ بره به باشگاه های آسیا...

مثل جام یوفا و لیگ قهرمانان....

ولی الان که مسابقات در آسیا یکپارچه شده به نظر من هم نباید قهرمان جام جذفی مستقیم به مسابقات آسیایی بره....باید حداقل با تیم چهارم لیگ یک باز رفت و برگشت انجام بده.

اینجوری تیم اگر خیلی ضعیف باشه و بر حسب اتفاق و شانس قهرمان حذفی شده باشه همونجا حذف میشه و اگر واقعا شگفتی ساز باشه با شکست تیم چهارم لیگ مسلما در آسیا هم آبرو داری خواهد کرد

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یک پرسش بابت افاضات جناب وزیر فرا رنگی و ورزشدوست :

چرا این دو باشگاه رو رها نمیکنید؟

خیلی محترمانه...

بالا