• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
چند سطر درباره مدیریت «فوتبالفارسی»
بفرمایید جُذام!

1- اگه قراره جُذام بگیری چه بهتر که اونو از پول بگیری نه از دست یه جُذامی! (فیلم پاپیون – فرانکلین جی شافنر)

2- باشگاه های فوتبال در ایران پول ندارند، به هتل ها و ورزشگاه ها و راننده های اتوبوس و گارسون های رستوران ها هم بدهکارند اما با پول افغانی پز سوییسی می دهند و بازیکن های میلیاردی می خرند.

آنها به طرز معجزه آسایی ورشکست نمی شوند و هیچ مدیر فوتبالی به خاطر حیف و میل پول بیت المال در دادگاهی محاکمه نمی شود، با احترام و طی حکمی که در آن بر "شایستگی و مدیریت" ایشان تاکید شده است "منصوب" می شوند، با پول دولتی جولانی می دهند، بر بدهی های معمول رقمی می افزایند، به شهرتی می رسند و بعد نوبت را به کسان دیگری می دهند و می روند.

اين طرز فکر در ايران رواج دارد که دولت هم يکی ديگر از جيب های عميق و گلوهای گشادی است که از محل پول نفت ارتزاق‏ می کند. پس ایرادی ندارد که بخشی از این پول را صرف باشگاه هایی بکند که به بدنه اش چسبیده اند.

انگلیسی ها می گویند: «کسی که به نی زن پول می دهد تعیین می کند چه آهنگی باید نواخته شود! » بر این اساس نباید جای گله ای باقی بماند، وقتی دولت پول می دهد حق دارد نوع آهنگ را انتخاب کند و آقای «الف» را یک شبه جای آقای «ب» بنشاند و مدیرعامل پرطرفدارترین تیم های کشور کند.

هر دو طرف با وجود تظاهر به نارضایتی در دل از این پیوند و بده بستان خوشحال هستند.

3- این دیوار کج کی فرو می ریزد؟ باشگاههایی که به جای "درآمد زایی" مشغول "بدهی افزایی" هستند تا کجا می توانند دوام بیاورند؟ آیا فوتبال روزی از یک سرگرمی ملی - دولتی به یک صنعت تبدیل می شود یا مدیران ترجیح می دهند همچنان از پول «جذام» بگیرند؟

http://www.asriran.com/fa/news/323092/بفرمایید-جُذام

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
احتمال ممنوع التصویر شدن مایلی کهن

دیروز از راهروهای صدا و سیما شنیده شد که محمد مایلی‌کهن قرار است دوباره ممنوع‌التصویر شود. ضمن اینکه او قبل از اینکه روی خط برنامه ۹۰ برود، در یک برنامه رادیویی هم حاضر شده و حرف‌های جنجالی بسیاری زده بود. البته ظاهرا فردوسی‌پور پس از اینکه برنامه به پایان می‌رسد، ۴۵ دقیقه‌ای در سازمان می‌ماند تا درباره کلیت ماجرا توضیحاتی ارائه کند.

اگر ممنوعیت تصویر محمد مایلی‌کهن به صورت رسمی اعلام شود، این برای دومین‌بار است که سرمربی سابق تیم ملی پخش صدا و تصویرش از صدا و سیما ممنوع می‌شود. بار قبل وقتی بود که وی در پاسخ یکی از گزارشگران سیما که به باغ هشتصد میلیون تومانی وی در کرج اشاره کرده بود گفت متاسفم که آقایان این گفته را از رسانه ملی پخش کردند. باغ 800 میلیونی من جنب ویلای پنج میلیاردی ضرغامی است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مایلی‌کهن: شما می‌ترسید اسم داريوش را بياوريد/ نمی‌گویم «مرگ بر آمریکا»!

محمد مایلی کهن و یک مصاحبه صریح. او از عقایدش می گوید. از حرف هایی که بر دلش مانده. از تیم ملی تا داریوش. به او می گوییم شایعه شده ممنوع التصویر شده و پاسخ می دهد:« الان باید از ناراحتی بروم خودکشی کنم؟ من پای عقایدم ایستادم.»

محمد مایلی کهن و یک گفت و گوی بی پرده. او دلخور است اما همزمان با رفتن در مترو، تلفن همراهش را پاسخ می دهد. مکالمه ای که البته اگرچه پایانش هم با دلخوری است اما پر از حرف های خواندنی شده. او ترسی ندارد که از حقایقی بگوید که به آنها باور دارد. مایلی کهن این بار از همه تناقض های بین گفتار او و پندار ما از گفته هایش سخن به میان آورد گرچه در پایانش شاکی می شود. شاکی از اینکه برداشت مان از آنکه داشته حرفهایش را برایش نقل می کرده، نام احمدی نژاد است.

گفتگوي مايلي كهن با خبرآنلاين را مي‌خوانيم:

آقای مایلی کهن؟ از خبرآنلاین تماس می گیرم...
بله، شناختم. در مترو هستم برای همین صدا ها خوب نمی آید و خوب نمی رود.

می خواستم چند سئوال درباره اتفاقات اخیر بپرسم.
ببخشید اما ما بارها با هم حرف زدیم اما شما از قلدرها می ترسید و من نمی توانم این اخلاق را تحمل کنم.

این حرف تان را قبول ندارم. چون ما از همه آنهایی که می گویید هم انتقاد کردیم. ولی حق داریم رفتار شما در بازی با ملوان را نپسندیم و آن را شعاری بدانیم؟
شما هر طور که دوست دارید می توانید فکر کنید اما من هم عقاید خودم را دارم و پای اعتقاداتم می مانم. من نمی توانم باور های شما را عوض کنم. شما هم همین طور.

راستش می خواستم درباره اتفاقاتی که حرف های تان در برنامه 90 ایجاد کرده حرف بزنم.
من روی آنتن زنده اسمش را آوردم. شما حتی می ترسی پشت تلفن اسمش را بیاوری. بعد می خواهی درباره اش حرف بزنی؟

می خواستم درباره داریوش حرف بزنیم و بازتاب هایش.
(می خندد) حالا که من گفتم ترست ریخت؟ نترس. حق می دهم که بترسی. بالاخره شما جوانی اما من زندگی ام شکل گرفته و دیگر توپ هم تکانش نمی دهد. مگر اینکه یک زلزله یا بلای آسمانی بیاید که همه چیز را خراب کند.

اما می گویند شما را برای این حرف تان ممنوع التصویر می کنند.
وای خدای من. الان با این حرفی که زدی باید شب بروم خانه و خودکشی کنم. پسرم، من مگر کشته و مرده اینم که تو تلویزیون باشم؟ من یکسری باور دارم که پای اعتقاداتم هستم. حرف هایم را هم زدم. بدون ترس هم زدم. پای عواقبش هم هستم. متوجه حرف هایم می شوی؟ راستش فکر می کنم چون تو ته دلت از من بدت می آید نمی توانی متوجه حرف هایم بشوی . الان حرف می زنیم ، آخرش می روی هرچه دلت بخواهد می نویسی. بار قبل هم که با اسماعیل حیدرپور نشستیم و حرف زدیم ، آخر سر حرف هایم 90 درجه عوض شده بود چون تو ته دلت با من صاف نیست.

سعی می کنیم دوست تان داشته باشیم چون روحیه جالبی برای مبارزه دارید اما پارادوکس های تان را درک نمی کنیم. شما روی آنتن تلویزیون از داریوش اسم می آورید اما وارد زندگی خصوصی قطبی می شوید و ما جرای همسر یا دوست دخترش ...
باز این یکی از همان برداشت های غلط است. من که نمی توانم تغییری در نگاه شما بدهم وقتی می خواهید از حرف هایم بد برداشت کنید. من وقتی ناراحت شدم که قطبی گفت من دیوانه بودم که به ایران رفتم. من هم در جوابش گفتم آقای قطبی شما دیوانه عاقل فریب هستید. شما بدون رزومه مربیگری آمدید اینجا و صاحب کارنامه شدید و پول هم گرفتید و بعد این حرف ها را زدید. درباره نا امنی گفتید و ترس درحالی که اگر ما آدم های بدی بودیم چطور شما با دوست دخترتان آمدید اینجا و بعد هم هرچه خواستید، گفتید.

شما از یک سمت خودتان را متدین نشان می دهید و از طرف دیگر ابایی ندارید از اینکه بگویید موزیک گوش می دهید یا ماهواره می بینید و ... این بحث دیشب در فیسبوک حسابی داغ شده بود و خیلی از بچه ها درباره اش یادداشت نوشته بودند.
بابا خود شما ها به من این نشان را زدید. این را گفتید و بعد هرچه خواستید، به اسم اسلام در سرزمینی اسلامی مرا زدید. من بیچاره در بازی با کره وقتی 6گل به این تیم زدیم فقط دستم را به سمت آسمان گرفتم و گفتم خدایا شکرت. هر بار که گفتید رفتی جبهه گفتم هیچ وقت این سعادت را نداشتم. دیگر چه کار باید می کردم؟ شما رسانه ها می خواستید از من این چهره را بسازید و بعد هم علیه خودم استفاده کردید. مگر ننوشتید شب مسابقه تا صبح زیارت عاشورا و دعای کمیل می گذارد؟ بروید از بچه های تیم ملی این را بپرسید که آیا این طور بوده است؟ من اگر باور و اعتقادی دارم در زندگی شخصی خودم دارم و می بینید که آدمی نیستم که پنهانش هم بکنم.

ولی همین شما متهمید که امیر حسین صادقی و میثم ******* را برای شنیدن صدای تخته از اتاق شان از اردوی تیم ملی خط زدید.
این تمام ماجرا بود؟ این همان تصاویری است که می سازید. یکبار دیگر همه آن اتفاق را برایت تعریف می کنم امیدوارم که درست آن را بنویسی. از مسی شروع کنیم. مسی چطور هر 3 روز یکبار بازی می کند و بی نظیر هم بازی می کند؟ او اصولی را در زندگی رعایت می کند. در غیر این صورت حتی اگر تمام آمپول های دوپینگ را به او تزریق کنی ، این معجزه را نمی بینی. برای اینکه باشگاه بارسلونا و دیگر تیم های بزرگ حرفه ای در مکتب شان به اصول حرفه ای اعتقاد دارند. تیم ملی هم قواعدی دارد. آنجا چه اتفاقی افتاد؟ من که استاد کار با جوان ها هستم. این همه با جوان ها کار کردم و حاصلش را هم همه شما دیدید. فوتبالی که بازی کردیم را هنوز خودتان مثال می زنید.

آنجا چه اتفاقی افتاد؟
یک روز سرپرست تیم آمد و به من گفت این بچه ها شب ها به جای استراحت تا دیروقت بازی گوشی می کنند. متاسفانه سرپرست تیم من این اقتدار را نداشت که خودش برخورد کند. من سر تمرین به همه بچه ها این نکته را گوشزد کردم که در اردوی تیم ملی هستیم و باید مراقب باشید. می ترسیدم برای یک رفتار ساده برای شان پاپوشی بسازند که زندگی شان به هم بریزد. باز این اتفاق تکرار شد و باز سرپرست تیم این نکته را تکرار کرد. به سرپرست تیمم هم گلایه کردم که خودش باید مسئله را جمع می کرده نه اینکه به من بگوید اما دیگر چاره ای نداشتم. آخر دور تمرینات به بچه ها گفتم با همه اعتقادی که به بازی تان دارم چاره ای برایم نمانده غیر از اینکه در دور بعدی اردوهای مان نباشید. بابا من که این همه با جوان ها کار کردم. همه می دانند اخلاقم معلمی است . هیچ وقت برخورد شخصی نداشتم. آن بار هم نه برای صدای تخته و تاس که برای شان تیم ملی و جایگاه مربی که به این مسئله واردش کرده بودند نیاز شد تصمیمی بگیرم.

ولی تصویری که از شما ایجاد شده این بوده که همیشه سعی کردید در مواقع لزوم خود را متدین نشان بدهید و برخورد داشته باشید اما گفته های الان تان متفاوت است.
ببین نیازی به این ندارم که بخواهم دروغ بگویم. نیاز به این ندارم که خودم را طوری که نیستم نشان بدهم. برو همه حرف های من را ببین. همیشه همین ها را گفتم. ظاهرم همین شکلی است که می بینی . من اهل باج دادن نیستم. با من بد بودند چون محمد مایلی کهن باج نمی داد. الان کروش به هر دلیلی یک بازیکن را گذاشته کنار اما این همه رسانه یکی شان چیزی نمی گوید اما وقتی من یک تصمیم انضباطی گرفتم نمی دانی چه جوی به راه افتاد. آنها با تیم شان فشار آوردند چون منافع شان شخصی بود. موفق هم شدند. من را از تیم ملی حذف کردند چون تیم نباید با محمد مایلی کهن به جام جهانی می رفت. آن هم تیمی که همه وقتی بحث فوتبال زیبا می شود، اسمش را می آورند. اقلا 10 بازیکنش لژیونر شدند. تیمی که می توانست به راحتی از گروهش صعود کند چون با پیرترین و ضعیف ترین تیم تاریخ آلمان همگروه شده بود. تیمی که داشت خوب بازی می کرد اما آقایان بازیکن و آدمهای خودشان را می خواستند. مایلی باید می رفت چون باج نمی داد.من رفتم و آدم های مورد نظر خودشان را آوردند. با بردن آمریکا جشن گرفتن و کار را ول کردند. تیم از هم پاشید و چیزی دیگر برای بازی نماند. این ها بچه های جوان بودند. خود ما هم جوان بودیم و با جوان ها کار کردیم. خیلی از بچه ها دیگر گلی برای شان نمانده بود که جلوی آلمان بزنند. این حرف را که جلوی آلمان تیم ول شده بود را خود بچه ها هم بعدا بارها گفتند. البته گفتن این حرف ها برای تو خیلی اثر ندارد چون آخرش این است که بوری به حرف هایم نداری.

شاید این به خاطر تفاوت بین نسل هاست. ما چیزهایی دوست داریم که شما دوست ندارید یا چیزهایی را می پسندیم و شعارهای مان یکی نیست.
فکر می کنی برای من چقدر سخت است ادای چیزی را در بیاورم که نسل تو یا همفکرانت دوست دارند؟ فکر می کنی برای من نمایش دادن چقدر سخت است. می دانی الان اگر این کار را می کردم برایم 100 میلیارد می شد پول خردم . ببین من خیلی راحت ادبیات شما را می فهمم. حتی به باورهای شما هم احترام می گذارم.

ولی خیلی فاصله بین عقایدمان داریم
باید هم این طور باشد چون ما نسل های مان متفاوت است. حرف هایم در ایلنا را خواندی؟

نه
دوباره برایت می گویم. یک روز رفته بودم نماز عید فطر. آن جلوها یک بنده خدایی مرا دید و شناخت. به من گفت با اینکه استقلالی هستم اما دوستت دارم، بیا بنشین کنار من. با هم که حرف می زدیم و به او گفتم من اهل دادن شعار مرگ بر آمریکا نیستم. تعجب کرد و گفت حاجی شما که حزب اللهی هستی، چرا این ها را می زنی؟

حالا به چه دلیلی می گویید شعار مرگ بر آمریکا نمی دهید؟
ببین اول این را بگویم که من هم مثل همه مردم کشورم از جنایت های آمریکایی ها بیزارم. بخصوص کشتار 300 هموطن مظلوم مان در هواپیمای ایرباس. اما اینی که شعار می دهیم مرگ بر آمریکا و پرچم این کشور را آتش می زنیم، اگر این تصاویر از یک آمریکایی پخش شود که دارد با پرچم کشور ما انجام می دهد، می خواهم از صفحه تلویزیون بروم تو و خفه اش کنم. این حس ممکن است در مردم آن کشور هم ایجاد شود. ولی مثلا ژاپنی ها این همه کشته به خاطر بمب های آمریکایی دادند. قطعا آنها هم کینه عمیقی از آمریکایی ها به دل دارند. اما آنها بهتر از ما مرگ بر آمریکای شان را عملی کردند. وقتی هر آمریکایی برای رفت و آمد باید از ماشین های ژاپنی استفاده کند یعنی مرگ بر آمریکا. وقتی تصاویر تلویزیونی شان باید از تلویزیون های ژاپنی پخش شود یعنی مرگ بر آمریکا، وقتی رئیس جمهور آمریکا مجبور است تلفن هایش را با تلفن پاناسونیک بزند یعنی مرگ بر آمریکا ...

آن وقت این دوست استقلالی که برایش این نکات را گفتید، آقای احمدی نژاد بودند؟
دیدی گفتم، هرچه برایت بگویم تو ذهنیت خودت را داری. خداحافظ... من می گویم در نماز عید فطر و یک آدم عادی، تو می گویی احمدی نژاد؟ من که ترسی ندارم بگویم احمدی نژاد را دوست دارم.

البته بعد از چند دقیقه تماس دیگری میان مان برقرار شد و به این نتیجه رسیدیم این گفت و گو به این شکل منتشر شود.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
معاون اداری مالی شرکت توان خودرو در گفت‌وگو با فارس:
پول ماشین‌ها را از بازیکنان پرسپولیس می‌گیریم/رویانیان تکلیف را روشن کند، هزار تومان هم پاس نشده
معاون اداری مالی شرکت توان خودرو به انتقاد از وضعیت پیش‌ آمده بین این شرکت و باشگاه پرسپولیس پرداخت.

13921030000392_PhotoA.jpg

• فریبرز باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از درگیری لفظی با برخی بازیکنان پرسپولیس و درخواست عودت 10 ماشین از بازیکنان اظهار داشت: با توجه به درخواست مسئولان وقت باشگاه ما 10 خودرو را در اختیار مسئولان باشگاه پرسپولیس گذاشتیم و حالا نمی‌دانم آقای رویانیان چرا تکلیف ما را روشن نمی‌کند.

وی افزود: با درخواست پرسپولیسی‌ها 10 ماشین مدل بالا به صورت اقساطی از ما خریداری شد و در قبال این 10 ماشین 8 چک 100 میلیون تومانی به ما دادند تا مالکیت ماشین‌ها را به آنها بدهیم، اما جالب است بدانید موعد 5 چک تا به الان سر رسیده و حتی هزار تومان هم از این چک‌ها پاس نشده است.

باقری ادامه داد: خودتان قضاوت کنید، وقتی 5 چک اول پاس نشد چه اتفاقی می‌افتد قطعا چک‌های بعدی هم پاس نخواهد شد که ما هم با توجه به اولتیماتوم‌هایی که دادیم از روز گذشته جدی‌تر وارد عمل شدیم.

معاون اداری مالی شرکت توان خودرو در پاسخ به این سؤال که حالا قصد دارید چکار کنید، گفت: کار خاصی انجام نمی‌دهیم ما به دادگاه رفتیم و مجبور شدیم پرونده‌ها را به اجرا بگذاریم. خودروها دیگر توقیف شده و درخواست توقیف را رسما اعلام کردیم حتی رد اموال خودمان را هم داریم و ما برای تک تک این ماشین‌ها قرارداد داریم.

وی افزود: تازه این را بگویم به ازای هر چک برگشت خورده روزانه 300 هزار تومان باید به ما خسارت بدهند.

وی در پاسخ به این سؤال که تا الان چقدر گذشته که چک‌ها پاس نشده، گفت: از اولین چک 5 ماه، از دومین چک 4 ماه، از سومین چک دو ماه، از دومین چک باز هم دو ماه و از اولین چک یک ماه. یکی از چک‌ها نیز چند روز دیگر نیز برگشت خورد.

وی افزود: ما 10 ماشین را به پرسپولیسی‌ها دادیم و قطعا با توجه به مهلتی که تمام شد، امروز قاطعانه اعلام می کنیم دیگر مهلت خاصی نیست و ماشین‌ها را پس می‌گیریم. ظرف چند روز گذشته به بازیکنان اولتیماتوم جدی دادیم و پرونده‌های دادگاهی را تشکیل دادیم همچنین از شرکت پیشکسوتان پرسپولیس شکایت شد و از مدیرعامل وقت نیز به علت صدور چک بدون محل خواستار پیگیری شدیم.

وی ادامه داد:‌حتی توقیف اموال خودروها را هم گرفته‌ایم و آنهایی که شاسی‌هایشان در قرارداد فیمابین‌مان ثبت شده اگر بدون اطلاع ما این ماشین‌ها را حرکت دهند دچار مشکل خواهند شد.

معاون اداری مالی شرکت توان خودرو در پاسخ به این سؤال که بالاخره می‌خواهید ماشین‌ها را پس بگیرید یا خیر، یادآور شد: بازیکنان سوار این ماشین‌ها شدند ما هم اندازه سوار شدن ماشین‌ها پول آن را از بازیکنان استرداد خواهیم کرد. ضرر و زیان را حساب می‌کنیم و به قیمت روز ماشین‌ها را از آنها برمی‌داریم اما چک‌های خود آقایان پرسپولیسی را می‌دهیم هرجا تمام شد سندها را آزاد می‌کنیم. من به عنوان معاونت اداری مالی شرکت توانیر خودرو این را اعلام می‌کنم دیگر هر عواقبی پیش بیاید خود آقایان باید جواب بدهند ما طبق قرارداد تمام مستندات راداریم.

باقری در خصوص اینکه مگر این ماشین‌ها 16 تا نبوده، گفت: 10 دستگاه خودرو برای من است و 6 دستگاه آنها توسط شخص دیگری خریداری شده، ماشین‌هایی که از من خریداری شده دست دایی، غلامرضا رضایی، نورمحمدی، نوری، سید جلال حسینی، سیدصالحی، بنگر، ماهینی و یک ماشین نیز بدون سند اصلا معلوم نیست کجا است. من امروز این موضوع را رسما اعلام کردم و به نظرم هر کس که سوار این خودروها شده و یا این خودروها را خریداری کرده دیگر باید در داگاه همه چیز را جواب بدهد. چون ما به اندازه کافی به بازیکنان اولتیماتوم داده‌ایم و تذکرات لازم را داده بودیم.

تا این لحظه حکم توقیف نگرفته‌ایم اما قصد داریم این کار را انجام دهیم آن هم طبق قرارداد پرونده و فیمابین.

وی افزود: در مرحله دوم باید این را تاکید کنم که ما مشاجره لفظی با بازیکنان نداشتیم و اولتیماتومی به آنها ندادیم چون معتقدیم مگر آنها خودروها را از ما خریدند.

باقری در پایان خاطرنشان کرد: این را باید اعلام کنم که ما تازه وارد مسائل دادگاهی شدیم و وکیل حقوقی ما استارت کاری خود را زده است. ما معتقدیم شاید ما در این پرونده محکوم شویم اما دادخواست ما روز شنبه صبح به دادگاه می‌رود تا تکلیف همه چیز روشن شود

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
واکنش باشگاه نفت به صدور حکم انضباطی رحمتی/ فاتحه‌ای برای شادی روح عدالت!

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه نفت تهران، بیانیه باشگاه نفت به شرح زیر است:

مدتهاست که در عرصه فوتبال کشورمان عادت کرده ایم به شنیدن عجیب ترین اخبار و باور کردن تلخ ترین حقیقتها!! از تبانی و ارتشاء گرفته تا قبیح ترین بی اخلاقیها! از قلیان و دوپینگ گرفته تا تسویه حساب های شخصی ولو با سوء استفاده از پوشش زحمتکش ترین اقشار جامعه و... و... و...!

با این حال روز گذشته، خبری بر روی سایت رسمی فدراسیون فوتبال کشورمان منتشر شد که تیر خلاص را به ذهن خوشبین ترین افرادی که هنوز به استواری برخی ارزشها در ساختار این فوتبال امیدوارند و همواره توجه به نیمه پُر لیوان را در نظر دارند، شلیک کرد! همان هایی که چشم امیدشان، وجود یک سیستم نظارتی "عادل"، "مستقل" و "قانونمند" در فدراسیون فوتبال بود و آرزویشان، فقط و فقط اجرای "عدالت" و بس!!

متن این خبر بدین شرح بود؛

"کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، رفتار غیر متعارف و نادرست مهدی رحمتی دروازه بان استقلال را که در تحریک تماشاگران تیم میزبان مؤثر بوده، تخلف محسوب و نامبرده را به پرداخت 60 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد و به وی تذکر می دهد از این به بعد با رعایت شئونات اخلاقی از هر گونه رفتار غیرورزشی پرهیز کند".

تک تک عبارات به کار رفته در این رأی همچون خاری بر دل همه آنهایی نشست که حوادث تلخ سالهای اخیر فوتبال کشور و آراء صادره توسط کمیته انضباطی طی این سالها را به خاطر دارند! آیا آخرین منزلگاه امید خادمان فوتبال و عاشقان پاک دلِ پرطرفدارترین ورزش کشور هم در شُرف ویرانی است؟!!

به راستی صدور چنین حکمی با چنین لحنی در برابر ارتکاب تخلفی چنان غیراخلاقی، به چه معناست؟؟!! آیا حقیقتاً منظور آقایان از "رفتار غیر متعارف و نادرست" همان حرکت شنیع و "مستهجن-گونه" شخصِ خاطی است؟؟!!! به راستی این رأی با توجه به ماهیت جرم صادر شده یا صرفاً بر اساس توصیه ها و برخی ملاحظات؟؟!!

همه ساله ده ها "رفتار غیر متعارف و نادرست" از بازیکنان فوتبال در سراسر دنیا سر می زند، اما به راستی سابقه بروز چنین حرکت و رفتاری از بی اخلاق ترین ورزشکاران جهان را هم سراغ دارید؟؟!! همین چند هفته پیش، اشک های ماریو بالوتلی ستاره فوتبال میلان که همواره متهم به عدم رعایت اصول اخلاقی است، در برابر آماج شعارهای بسیار توهین آمیز و نژاد پرستانه هواداران ناپولی جاری شد، اما آیا واکنشی غیر از گریه از این بازیکن سرزد؟ اما در بندرانزلی همه دیدند که واکنش دروازه بان استقلال صرفاً در برابر تشویق دانیال داوری از سوی هواداران ملوان چه بود! و شگفتا که کمیته محترم انضباطی، عمق این فاجعه را فقط در حد "تحریک تماشاگران از سوی این بازیکن" تشخیص داده اند!!! آقایان! آیا هنگام صدور رأی به تبعات بروز چنین رفتارهایی و تاثیر آن بر ذهنیت و شخصیت صدها کودک و نوجوانی که شاهد انجام چنین حرکت زشت و غیرقابل باوری بوده اند نیز اندیشیده اید؟! آیا فرزندان و برادران جوان خود را در بین بینندگان چنین صحنه ای تجسم کرده اید؟

هرگز قصد واکاوی خاطرات تلخ و گزنده فوتبال را نداریم اما مگر رفتار زشت دو بازیکن تیم پرسپولیس در آبان سال 1390 که منجر به صدور چنان احکام سنگینی شد، چه تفاوت ماهوی با رفتار این شخص داشت؟! رفتار شیث و نصرتی هرچه که بود، عکس و فیلم آن در اغلب رسانه ها و سایتها منتشر شد اما حتی عکس های گرفته شده از حرکت منزجر کننده مهدی رحمتی به هیچ عنوان قابل انتشار نبوده است!! مع الوصف، به راستی آیا آن چه که در درجه اول اهمیت قرار دارد، ماهیت جُرم است یا شخص مجرم؟! مقایسه این دو اتفاق و آراء صادره مربوط به آنها فقط و فقط این باور را در ذهن تداعی می کند که از نظر آقایان، میزان قُبح یک رفتار غیراخلاقی، بسته به شخصی که آن عمل را انجام می دهد تعیین می گردد!!!!

نظر هوشنگ نصیرزاده، کارشناس حقوقی فدراسیون فوتبال نیز در این خصوص قابل توجه است: "طبق قانون 12 فوتبال، به کار بردن الفاظ رکیک یا نشان دادن ژست آن فحاشی، شامل محرومیت خواهد بود و تشکیلات انضباطی می تواند بازیکن متخلف را حداقل 3 و حداکثر 6 جلسه محروم کرده و جریمه نقدی نیز برای وی در نظر بگیرد. این مورد در آئین نامه انضباطی که به تمامی باشگاهها ارائه شده نیز ذکر گردیده است".

مؤسسه فرهنگی ورزشی نفت تهران همواره اخلاق مداری و قانونمندی را سرلوحه تمامی فعالیت های همه ارکان خود قرار داده و همواره بانگ دادخواهی سرداده است. بیانیه تشکر آمیز این باشگاه از کمیته محترم انضباطی که متعاقب صدور حکم محرومیت "به حق" هافبک ملی پوش تیم نفت در دی ماه سال جاری در همین سایت منتشر شد و چندین و چند نمونه دیگر، همه و همه گواهی بر این مدعاست. در هر صورت این باشگاه به عنوان عضوی سالم و سربلند در سیستم فوتبال کشور، از تشکیلات انضباطی فدراسیون فوتبال فقط و فقط انتظار اجرای عدالت را داشته و دارد. امید آن که این انتظار، انتظاری بی جا نباشد!

پ ن : هیاهوی بسیار برای هیچ ...

http://farsnews.com/newstext.php?nn=13921211000569

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
باید قبول کرد که کمیته انضباطی در زمینه تنبیهات خیلی بیشتر هوای استقلالی ها رو داره،بازیکنای پرسپولیس هرکاری کردن محروم شدن،بنگر 3 جلسه،صادقیان 2 یا 3 جلسه(دقیقا یادم نیست)،یا حقیقی که فک کنم 6 جلسه بود،1 امتیازم که الکی کم کردن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
البته فقط تشویق دانیال داوری نبود :confused:
به نظرم نباید بین بازیکنان فرق گذاشته بشه رحمتی هم یکی مثل سایر بازیکنان حرکتی هم که انجام داد خیلی زشت بود
البته نباید ملوانی ها هم این وسط بدون مجازات بمونن از همین تلویزیون با وجود کم کردن صدای ورزشگاه گاها الفاظ بسیار رکیکی شنیده میشه که جای تاسف داره

پ.ن : دقت کردید تماشاگرنماهای شهر های شمالی تو ورزشگاه ها بیشتر فحش میدن ! به نظرتون دلیلش چیه ؟ البته ناگفته نمونه این کار رو یه عده خاصی از تماشاگرنما ها انجام میدن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مقایسه اون اتفاق با ماجرای شیث و نصرتی نکته جالبی بود...

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
باید قبول کرد که کمیته انضباطی در زمینه تنبیهات خیلی بیشتر هوای استقلالی ها رو داره،بازیکنای پرسپولیس هرکاری کردن محروم شدن،بنگر 3 جلسه،صادقیان 2 یا 3 جلسه(دقیقا یادم نیست)،یا حقیقی که فک کنم 6 جلسه بود،1 امتیازم که الکی کم کردن
کمیته انضباطی کلا در مورد دو باشگاه پرسپولیس و استقلال متفاوت رای میده
اصلا هم قبول ندارم که بیشتر هوای استقلالی ها رو داره
به هیچ عنوان هم حرکت زشت رحمتی رو تایید نمیکنم (مشابه حرکت علیرضا حقیقی تو بازی با شاهین بوشهر)
بنگر امسال تو بازی برگشت سپاهان هم چند تا حرکت نافرم داشت که از چشم همین کمیته بی استقلال رأی دور موند و هیچ رأیی در موردش ندادن!
اون آقای صادقیان هم 6 تا بازی همه رو ترکوند بعدش اگه فردوسی پور هم نشون نمیداد بازم محرومش نمیکردن!
تو بازی با فجرم زد پس گردن یارو دریغ از 1 تذکر کتبی! (اینم بگم آندو هم باید بخاطر ضربه به عشوری یک جلسه بعد اون محرومیتش باز محروم میشد)
اون یک امتیازم اگه از استقلال و پرسپولیس کم شد باید از ملوان و تراکتورسازی(برای بار دوم) و فولاد هم کم میشد ، البته اگه عدالت و استقلال رأیی وجود داشت!
همه اینا رو نگفتم که بخوام از حرکت شنیع رحمتی طرفداری کنم ،من خودم رئیس کمیته انضباطی بودم رحمتی رو 3 جلسه محرومش میکردم.
مقایسه حرکت رحمتی با حضرت شیث و نصرتی هم بسی جای خنده را برای ما به ارمغان آورد!
کمیته انضباطی ما خیــــــــــــــلی وقته 2 تا رأی درست و درمون نمیده که الان بخوایم ما ازش انتظار عدالت داشته باشیم!

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
به دلیل انتشار بیانیه صورت گرفت
شکایت باشگاه استقلال از باشگاه نفت به دادسرای عمومی انقلاب
باشگاه استقلال به دلیل انتشار بیانیه توسط باشگاه نفت تهران به دادسرای عمومی انقلاب شکایت خواهد کرد.

13921204000198_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه نفت تهران پس از اعلام حکم دیدار استقلال و ملوان انزلی بیانیه‌ای را صادر کرد که در آن بیانیه به اتفاقات مسابقه انزلی و حرکت سید مهدی رحمتی اشاره کرده بود. همین اتفاق کافی بود تا مسئولان باشگاه استقلال با تهیه و تنظیم مدارک و کلمات به کار برده شده در بیانیه باشگاه نفت تهران مقدمات شکایت از این باشگاه را به دادسرای عمومی انقلاب فراهم کرده تا از طریق مراجع قانونی پیگیر صحبت‌های مسئولان نفت تهران باشند.

محسن بزرگی، معاونت حقوقی باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با تأیید این خبر گفت: تمامی امور برای شکایت از باشگاه نفت تهران انجام شده و طی 48 ساعت آینده نامه شکایت را به دادسرای عمومی انقلاب تقدیم خواهیم کرد. متأسفانه در بیانیه باشگاه نفت تهران توهین‌هایی به سید مهدی رحمتی و باشگاه استقلال شده که جای تعجب دارد و قطعا آنها باید در خصوص برخی از کلماتی که در این بیانیه منتشر شده پاسخگو باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس، با حکم کمیته انضباطی مهدی رحمتی مبلغ 6 میلیون تومان به دلیل اتفاقات بازی با ملوان بندر انزلی جریمه شده است.

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
جریمه شش میلیون تومانی، تنها مجازات کمیته انضباطی؛

حرکت رحمتی به‌ اندازه ۶ میلیون تومان «نامتعارف» بود!

http://www.tabnak.ir/fa/news/383516/حرکت-رحمتی-به‌-اندازه-۶-میلیون-تومان-نامتعارف-بود
روز گذشته، کمیته انضباطی فوتبال حکمی صادر کرد که مانند همه حکم‌های این چند وقت اخیرش، جنجال‌برانگیز بود و تناقض‌های فراوان آن اعتراضاتی را به همراه داشت که مهم‌ترین آن، بیانیه باشگاه نفت بود و کمیته انضباطی فوتبال را فاقد عدالت، استقلال و قانونمندی دانست.
روز گذشته، کمیته انضباطی فوتبال حکمی صادر کرد که مانند همه حکم‌های این چند وقت اخیرش، جنجال‌برانگیز بود و تناقض‌های فراوان آن اعتراضاتی را به همراه داشت که مهم‌ترین آن، بیانیه باشگاه نفت بود و کمیته انضباطی فوتبال را فاقد عدالت، استقلال و قانونمندی دانست.

به گزارش «تابناک»،‌ پس از بازی هفته بیست‌و‌هفتم فوتبال در انزلی و رخدادهای حاشیه این بازی ـ که اعتراض برخی بازیکنان استقلال را به همراه داشت ـ تصویری از سید مهدی رحمتی منتشر شد که به قول برنامه نود، رخدادی «فوق منشوری» بود؛ قرار گرفتن دو عکس در کنار هم برای روایت حرکت غیر‌اخلاقی رحمتی و اینکه در یکی از تصاویر، یکی از دست‌های دروازه‌بان استقلال بدون دستکش بود و در تصویر بعد هر دستکش به هر دو دست دروازه‌بان استقلال بود، باعث ایحاد شبهاتی در تأیید یا رد این عکس شد.

اما به همه این‌ها و با هجمه گسترده‌ رسانه‌های تیم رقیب در محرومیت کاپیتان آبی‌پوشان، هیچ موضع‌گیری مشخصی در خصوص رد یا تأیید این حرکت از سوی مسئولان استقلال ‌نشد، ولی در سایه روشن اخبار ضد و نقیض اتفاق انزلی روز گذشته خبری روی خروجی سایت فدراسیون فوتبال رفت که گویا جریمه حرکت ناشایست رحمتی از سوی کمیته انضباطی مشخص شده است.

روی خروجی سایت فدراسیون و در بخشی از متن حکم آمده است: «کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، رفتار نامتعارف و نادرست مهدی رحمتی دروازه‌بان استقلال را که در تحریک تماشاگران تیم میزبان مؤثر بوده، تخلف محسوب و نامبرده را به پرداخت ۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد و به وی تذکر می‌دهد، از این به بعد با رعایت شئونات اخلاقی از هر گونه رفتار غیرورزشی پرهیز کند»؛ حکمی چنین عجیب که موجب شد، بازیکنان استقلال به رحمتی بگویند به علت چنین جریمه سبکی باید شیرینی بدهد و در سوی مقابل هم تعجب و اعتراض پرسپولیسی‌ها و نفتی‌ها را در پی داشته است.

اسماعیل حسن‌زاده، رئیس کمیته انضباطی فوتبال ایران ـ که احکامش همواره مورد اعتراض قرار می‌گیرد،‌‌ امروز ارتباط این حکم را با حرکت رحمتی که همه از ‌آن صحبت می‌کردند، بی‌ارتباط دانسته؛ اما اگر این حکم برای آن حرکت صادر نشده، ‌برای چه حرکتی صادر شده است؟

منظور از عبارت «رفتار غیر متعارف و نادرست» که در حکم کمیته انضباطی به چشم می‌خورد چیست؟ هر چه اخبار و واکنش‌های بازی و بعد از بازی را مرور کنیم، به چیز دندان‌گیری در خصوص رفتار رحمتی در آن بازی برنمی‌خوریم، جز‌‌ همان تصویر شبهه‌ناک که درستی و نادرست‌اش‌ مشخص نیست.

اما کمیته انضباطی بنا بر‌ چه شواهدی چنین حکمی صادر کرده و چگونه رحمتی را مستحق چنین جریمه‌ای دانسته است؟ اگر تصویر منتشره درست نیست، که همین حکم هم برای او زیاد است و اگر آن تصویر درست است، که چنین حکمی با چنین مجازاتی نمی‌خواند.

همین هفته گذشته بود که نیکلاس انلکا به دلیل نوعی شادی پس از گل بنا به تشخیص اتحادیه فوتبال انگلستان، حرکتی نژادپرستانه انجام داد و پنج جلسه محروم و ۸۰ هزار پوند جریمه شد.

جک ویلشیر، بازیکن تیم فوتبال آرسنال هم به دلیل آنچه حرکت توهین‌آمیز نسبت به هواداران منچستر سیتی خوانده شد، دو جلسه محروم و ۲۰ هزار پوند هم جریمه شد؛ اما حالا حرکت عجیب رحمتی در پاسخ به تماشاگرانی که دانیل داوری را در ورزشگاه تشویق می‌کردند، «تحریک تماشاگران از سوی این بازیکن» تشخیص داده شده و تنها با یک جریمه شش میلیون تومانی همراه گشته است.

جالب اینجاست که اسماعیل‌حسن‌زاده ـ که پس از صدور حکمش با موج گسترده اعتراضات روبه‌رو شده ـ هنوز پرونده رحمتی را بسته ندانسته و در پاسخ به پرسش خبرنگار یکی از خبرگزاری‌ها که پرسید: در واکنش به اینکه ظاهرا برخی از بازیکنان استقلال به رحمتی گفته‌اند که به خاطر چنین جریمه کوچکی باید شیرینی بدهی! تصریح کرد: [با خنده] حالا او فعلا شیرینی می‌دهد، اما اگر رفتارش چیز دیگری بود و خطایش برای ما ثابت شد، آن وقت قضیه او هم برای هم تیمی‌هایش فرق می‌کند.

این یعنی اینکه با گذشت بیش از ده روز از بازی استقلال و ملوان، هنوز کمیته انضباطی نتوانسته درست بودن یک تصویر را تأیید کند و همچنان نیازمند فرصت است. به هر حال، بار دیگر حکم کمیته انضباطی فوتبال با تناقضات فراوانی همراه است و گویا همچون همیشه حکمی برای بسته شدن یک غائله صادر شده و نه برای مبارزه با بی‌اخلاقی در ورزش!

بی‌گمان اگر پای یک بازیکن از یک تیم شهرستانی در میان بود، مسئولان عزیز کمیته انضباطی چندان نیازمند وقت گسترده و «کشیدن مو از ماست» نبودند و حکمشان را صادر کرده بودند.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
بیانیه ما بیانیه نبود، تحلیل بود!
قنبرزاده: از مجموعه بزرگ استقلال عذرخواهی می‌کنم/ ما را حلال کنید!
مدیرعامل باشگاه نفت تهران گفت: به عنوان مدیرعامل باشگاه از مجموعه استقلال عذرخواهی می‌کنم. ما حق نداشتیم که اینطور صحبت کنیم و امیدوارم که مجموعه بزرگ و با عظمت استقلال من را حلال کنند.

13921014000240_PhotoA.jpg

• منصور قنبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص بیانیه صادر شده باشگاه نفت تهران علیه رأی کمیته انضباطی و بیانیه‌ای که باشگاه استقلال در این رابطه صادر کرده، گفت: من در جلسه بودم که فهمیدم روابط عمومی باشگاه‌مان بیانیه که نه بلکه تحلیلی درباره رأی کمیته انضباطی صادر کرده و خدا را شاهد می‌گیرم که قبل از اینکه بیانیه باشگاه استقلال و مطالب مرتبط با آن را بخوانم از این موضوع متأسف شدم. این اولین بار است که در سایت باشگاه نفت تهران بدون مجوز من مطلبی اینچنین روی سایت می‌رود.

وی ادامه داد: من این مطلب تحلیلی را رد می‌کنم و حتی به مهدی رحمتی هم زنگ زدم و از او به صورت رسمی عذرخواهی کردم چرا که این کار کار اشتباهی بوده و در واقع هیچکس به ما این مجوز را نداده که بدون مطالعه در رابطه با شأن انسان‌ها قضاوت کنیم. کمیته انضباطی مسئول و قاضی دارد و بر اساس مستندات رأی صادر می‌کند و اینکه هرکس درباره شأن رحمتی بدون مطالعه و مستندات صحبت کند کار درستی نیست به خصوص که این بازیکن در فوتبال ملی ما تأثیرگذار بوده و سابقه خوبی هم دارد و از بازیکنان ارزشی فوتبال ماست.

مدیرعامل باشگاه نفت تهران افزود: کار روابط عمومی ما اشتباه بوده و من هم از آنها توضیح خواستم و جز عذرخواهی از باشگاه استقلال،‌ آقای فتح‌الله‌زاده و مهدی رحمتی چیزی جز شرمندگی برای من باقی نمی‌ماند چرا که ما اصول اخلاقی و انسانی را زیر پا گذاشتیم و رسماً از این عزیزان عذرخواهی می‌کنیم و این عذرخواهی را هم بر روی سایت باشگاه می‌گذاریم. من به عنوان مدیرعامل باشگاه از مجموعه استقلال عذرخواهی می‌کنم و اینکه آنها در بیانیه‌شان نوشته‌اند که حق شکایت دارند کاملاً درست است. ما حق نداشتیم که اینطور صحبت کنیم و امیدوارم که مجموعه بزرگ و با عظمت استقلال من را حلال کنند.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اسماعیل حسن‌‌زاده رئیس کمیته انضباطی از خبرنگاران، کارشناس‌ها و باشگاه‌ها و مردم می‌خواهد که برای صدور رأی «مهدی رحمتی» منتظر باشند.

سعید اکبری: او که روز گذشته و یک روز پس از جریمه 6 میلیون تومانی این بازیکن به خبرورزشی آمد، گفت: «رأیی که درباره رحمتی داده‌ایم مربوط به واکنش‌های او بعد از گل چهارم است و ربطی به عکس‌های منتشره از این بازیکن ندارد.» حسن‌‌زاده در این مصاحبه که به دلیل جلسه او در فدراسیون، چندان به درازا نکشید به سؤالات صریح ما (که شاید پرسش اکثر اهالی فوتبال هم باشد) پاسخ داد و قرار شد در جلسه‌ای دیگر کاملتر جوابگوی برخی از بحث‌ها باشد. از او درباره انعطاف کمیته انضباطی در بعضی از مسائل پرسیدیم و پاسخ داد که به هیچ‌وجه و در مورد هیچ تیمی جانبدارانه عمل نمی‌کند. حسن‌‌زاده خیلی از مسائل را رد کرد و گفت، آنها از آتش جهنم می‌ترسند...

* آقای حسن‌‌زاده درباره رأی پر سر و صدای مهدی رحمتی توضیح دهید. جامعه فوتبال این حرکت را فوق منشوری دانسته بود. آیا فکر می‌کنید این رأی درست بوده؟

ببینید این رأیی که ما اعلام کردیم، مربوط به گزارش‌های رسیده بود‌، نه آن عکس. این منصفانه نیست که نفتی‌ها چون دوست ندارند رحمتی مقابل‌شان بازی کند، بیانیه می‌دهند. یا برخی روزنامه‌های قرمز که با آبی مشکل دارند موضع می‌گیرند و برعکس. برخی هم هستند که با حسن‌‌زاده مشکل دارند و چنین موضعی می‌گیرند! ولی ببینید همه چیز مشخص است. طبق گزارش‌های رسیده، رحمتی، عمران‌زاده، مازیار زارع، ماجدی و پژمان نوری متوجه تشویق و تنبیه ما شدند. حالا اینکه عده‌ای می‌گویند عکس‌های مهدی رحمتی درست است یا نیست، نیاز به بررسی دارد. در عکس‌ها نگاه مهدی رحمتی به سکوها نیست و اگر به سکوها هم باشد، شاید سمت طرفداران استقلال باشد! آیا او مقابل طرفداران تیم خود چنین حرکتی کرده است؟ از طرفی عکس‌هایی از او منتشر شده که حرکتی نشان می‌داده و در دستش دستکش بوده ولی در عکس‌های بعد، دستکش در دست او نیست. یعنی ممکن است اصلاً این عکس‌ها مربوط به دو تایم مختلف در بازی باشد. این‌ها مسائلی است که باید مورد بررسی قرار بگیرد. حالا قبل از بررسی‌های ما برخی می‌خواهند آب را گل‌آلود کنند. کسانی که بدون توجه به حرف‌های ما می‌گویند 6 میلیون، جریمه کمی بود، یا حرفه‌ای نیستند یا می‌خواهند آب را گل‌آلود کنند چون اصلاً ارتباطی به عکس‌ها ندارد و به دلیل رفتارش جریمه شده است.

* دقیقاً کدام رفتار؟ او چه رفتاری کرده که اینقدر سنگین جریمه شده است؟

بعد از گل چهارم ملوان و پس از آنکه طرفداران این تیم شعار لایی‌خور را دادند، رحمتی خطاب به آنها حرف‌هایی زد که باعث شد این شعارها شدیدتر شود. این اولین چیزی بود که من دیدم و نوشتم. واقعاً درباره عکس‌ها نمی‌شود نظر قطعی داد. امیرحسین فشنگچی بازیکن ملوان در این باره با ما صحبت کرد و گفت که او پس از بازی من را صدا کرد و با دست نشان داد که بیا اینجا. ممکن است پشت هم قراردادن این عکس‌ها باعث شود که ما تصور کنیم ایشان دارد رو به طرفداران کاری را انجام می‌دهد. برداشت‌ها هم زیاد است ولی ما قطعاً بررسی جزیی روی این عکس‌ها خواهیم داشت. به همین دلیل از رسانه‌ها می‌خواهیم که به ما فرصت بدهند تا بتوانیم کارمان را انجام دهیم.

* یعنی ممکن است این پرونده به سال بعد بیفتد؟ خیلی‌ها در جامعه فوتبال می‌گویند کمیته انضباطی با تأخیر رأی می‌دهد.

ببینید ممکن است در همین 4، 5 روز آینده بررسی را تمام کنیم و رأی را بدهیم. من یک بار دیگر می‌گویم فعلاً رأیی‌ که ما صادر کرده‌ایم هیچ ارتباطی به عکس‌ها ندارد و آن موضوع را جداگانه بررسی خواهیم کرد. ما هنوز نمی‌دانیم رحمتی واقعاً کجای زمین قرار دارد و اصلاً چه ارتباطی بین عکس‌های بدون دستکش و عکس‌های با دستکش اوست. احتمال دارد مهدی رحمتی را به کمیته انضباطی دعوت کنیم تا در این باره توضیحاتی بدهد. حتی برای ما ثابت نشده او دارد به سکوها نگاه می‌کند؟ فعلاً با حرف‌هایی هم که بازیکن ملوان زده، بحث به سمت دیگری کشیده شده است. در هر صورت ما به نظرات دوستان احترام می‌گذاریم، بعضی دوستان هم که با سلایق شخصی خودشان رأی را مورد ارزیابی قرار می‌دهند. ما به هیچ‌وجه دوست نداریم خدای ناکرده در حق بازیکنی ظلم کنیم. من توقع دارم به کمیته انضباطی و اعضای آن احترام گذاشته شود. ما همواره تلاش کردیم که آرا متناسب با تخلفات افراد باشد. همان‌طور که دیده‌‌اید بارها شده که تنبیه ما مشدد تلقی شود و رأی سبک‌تر شود. این نشان می‌دهد که گاهی ممکن است ما هم نگاهمان نامتناسب باشد. ولی همین جا تأکید می‌کنم کمیته انضباطی به هیچ‌وجه با جانبداری رأی نمی‌دهد. درباره رحمتی هم شما شک نکنید اگر اثبات شود که او چنین حرکتی را انجام داده است، قطعاً محروم است.

* یعنی شما فکر می‌کنید این عکس‌هایی که منتشر شده صحت ندارد؟

نه من این طور فکر نمی‌کنم، عکس‌ها حقیقت دارد و درست است اما هنوز متوجه نشده‌ایم دقیقاً چه اتفاقی افتاده. من توضیح دادم. نمی‌دانیم رو به طرفداران بوده یا نه. اصلاً نمی‌دانیم آیا زمان دو عکس با هم همخوانی دارد یا نه چون در یک عکس ایشان دارد حرکتی انجام می‌دهد و در عکس بعد می‌خواهد که این اقدام را ببیند اما در عکس‌های اول رحمتی دستکش دارد و در عکس‌های دوم نه. ما باید این‌ها را بررسی کنیم.

*البته درباره استقلال...

ببینید استقلال، پرسپولیس یا تیم‌های شهرستانی برای ما فرقی ندارند. کمیته انضباطی همان‌طور که گفتم جانبدارانه عمل نمی‌کند.

* ولی مثلاً شما در مورد پریرا مهاجم فولاد سریعاً رأی صادر کردید.

ما سریعاً محروم نکردیم. سه روز بعد این اتفاق افتد.

* بحث اصلی ما این است که به اندازه صدور بعضی آرا سرعت به خرج ندادید.

درباره صادقیان یک نکته بگویم که قطعاً شما نمی‌دانید. رأی پیام صادقیان قبل از برنامه 90 اعلام شد. آقای رویانیان قبل از برنامه با من تماس تلفنی داشتند. ما ظهر دوشنبه رأی را نوشتیم و قرار بود شب صادر کنیم اما نشد و بعد اتفاقات برنامه 90 پیش آمد. محرومیت صادقیان هیچ ارتباطی با این برنامه و تصاویرش نداشت. بحثی که بالا گرفت بیشتر درباره پرونده هادی عقیلی بود. سرنخ را از برنامه 90 گرفتیم و او را محروم کردیم.

* اما در محافل فوتبالی می‌گویند شما چرا رأی صادقیان و پریرا را زود اعلام کردید ولی درباره تیموریان گذاشتید برای بازی مس محروم شود و در دربی بازی کند؟!

یعنی در واقع منظور شما این است که ما جانبدارانه رأی داده‌ایم.

* شما با توجه به برخوردی که با پرونده‌ها داشته‌‌اید، این ذهنیت را به وجود می‌آورد. مثلاً شما الان می‌گویید ما بعداً این عکس‌ها را بررسی می‌کنیم ولی مثلاً درباره بازیکنان دیگر سریع عمل کردید.

من الان به شما گفتم که ما درباره عقیلی مدافع سپاهان سرنخ را از سپاهان گرفتیم.

* به نکته خوبی اشاره کردید. در همان برنامه 90 که خطای صادقیان را نشان دادند، حرکت عقیلی هم پخش شد اما شما بازیکن پرسپولیس را محروم کردید ولی مدافع سپاهان را نه. این‌ها شائبه ایجاد می‌کند.

ما تا بخواهیم درباره هادی عقیلی به جمع‌بندی برسیم کمی طول کشید و زمان گذشت. عکس‌ها و بریده‌ها را جمع کردیم و باعث تعلل شد. به این نکته توجه کنید که رأی ما درباره صادقیان آماده اعلام بوده ولی درباره عقیلی تازه در برنامه 90 فهمیدیم که او خطا کرده است. بعد یادم هست در آن ایام ما به تعطیلی خوردیم و نشد که رأی را بدهیم...

* البته یک ابهام دیگر داشت. هادی عقیلی در آن زمان مصدوم بود و وقتی خوب شد شما رأی را دادید.

باشگاه سپاهان در این زمینه اعتراض داشت که گذاشتید وقتی خوب شد رأی دادید. ولی به خدا ما اصلاً نمی‌دانستیم که این بازیکن مصدوم است. اصلاً ما در کمیته انضباطی به این مسائل توجه نمی‌کنیم. کسانی که این حرف‌ها را به ما می‌زنند باید آن دنیا به خدا جواب بدهند. ما در کمیته انضباطی دور هم می‌نشینیم و رأی صادر می‌کنیم و حقیقتاً نمی‌دانیم کی با کی بازی دارد و کی مصدوم است. به خدا ما از آتش جهنم می‌ترسیم و هیچ وقت از این کارها نمی‌کنیم.

* یعنی شما جانبداری نمی‌کنید؟

به هیچ‌وجه ما این کار را نمی‌کنیم. ممکن است گاهی عملکرد ما طوری باشد که این طور برداشت شود. طبیعی هم است برخی طرفداران موضع می‌گیرند. استقلالی‌ها علیه پرسپولیسی‌ها و بالعکس. ممکن است عده‌ای با رأی ما به منافعی برسند و طبیعی است که برخی رفتارها را انجام دهند. مثلاً بعد از بازی یک تیم، فلان مدیر به من زنگ می‌زند و می‌گوید حرکت فلانی را دیدی؟ باید او را محروم کنی. ما چون در خانواده فوتبال تحلیل می‌شویم، ممکن است هزار و یک مطلب درباره رأی‌مان نوشته شود. ممکن است اصلاً خود شما یک مطلب بنویسید و هزار برداشت شود.

* باشگاه نفت تهران حرکت مهدی رحمتی را حتی بدتر از شیث رضایی و نصرتی دانسته است.

اگر ثابت شود قطعاً! شما شک نکنید اگر ما به این نتیجه برسیم که او این کار را کرده، برخورد خواهیم کرد.

* یعنی بیشتر از 6 ماه این بازیکن را محروم می‌کنید؟ چون آنها 6 ماه محروم شدند.

فعلاً اجازه بدهید ما تا پیش از قطعی نشدن مسئله، پیش‌داوری نکنیم اما درباره بیانیه نفت تهران باید بگویم که من این باشگاه را منضبط و عقل‌مدار می‌دانم ولی به خاطر این بیانیه متأسف هستم. من کامل بیانیه را نخواندم ولی تیترش خارج از انصاف بود. چون ندانسته قضاوت می‌کنند. بالاخره نفتی‌ها دوست دارند که رحمتی در مقابل‌شان بازی نکند. در این صورت همان‌طور که باید فاتحه‌ای برای شادی روح عدالت خواند، فاتحه‌ای هم برای شادی روح انصاف بخوانیم. من روز جمعه اعلام کردم که داریم عکس‌های رحمتی را تحلیل می‌کنیم و رأی صادره اصلاً ارتباطی به آن ندارد. ما تا الان هرجا نشسته‌ایم برای دیگران مثال مسئولان نفت را زده‌ایم چون واقعاً خوب هستند. ولی نباید عجولانه و غیر منصفانه قضاوت کنند. ما انتظار داریم به کمیته انضباطی احترام بگذارند و در کار ما دخالت نکنند، همان‌طور که ما در کار فنی‌شان دخالت نمی‌کنیم. اگر آنها به خاطر سلامت فوتبال این بیانیه را دادند دستشان را می‌بوسم ولی اگر به فکر خودشان هستند که هیچ.

شما درباره پرونده محسن قهرمانی هم رأی‌های جالبی داشتید. کسی که پول را ریخته 2 سال محروم شده، کسی که پول را گرفته 6 ماه!

حرف ما این است که اگر کسی خطایی کرده، تنبیه‌‌اش مشخص است. آقای قهرمانی در جلسه اول که آمدند گفتند کارشان حرفه‌ای نبوده و اشتباه کرده‌اند. طبق قانون هم محرومیت ایشان از 6 ماه تا دو سال است. حرف ما این است که یک نفر خطایی کرده است و تنبیه مشخص است. از جلسه اول تا آخر شخص قهرمانی می‌گوید رفتار من حرفه‌ای نبوده و اشتباه کرده‌ام اما این وسط کسی هست که ما از روز اول می‌گوییم شما فلان کار را کرده‌‌اید می‌گوید نه و بعد که پرینت‌های بانکی را می‌آوریم قبول می‌کند. ما می‌گوییم فردی که دارد دروغ می‌گوید باید از فوتبال دور شود ولی کسی که می‌پذیرد، می‌تواند شانس بازگشت دوباره داشته باشد. ما روز اول گفتیم شما این کار را کرده‌ای، گفت نه کارت به کارت دیگر چیست؟ ولی بعد فهمیدیم که صداقت نداشته است ولی قبول کرد بیمار بوده و اشتباه کرده است به همین دلیل میزان محرومیتش کمتر بوده است.

* بحث ما همین است. داور رشوه گرفته آقای حسن‌‌زاده و آن وقت شما او را فقط 6 ماه محروم کرده‌‌اید.

آهان الان سؤال درست است. شما به زمان محرومیت آقای قهرمانی اعتراض دارید و می‌گویید چرا مثلاً او دو سال محروم نشده است. این حرف منطقی است.

* پس این ضعف قانون است.

ضعف قانون نیست. ببینید من دیدم که شما نوشتید چرا یوونتوسی‌ها را این قدر محروم کردند ولی قهرمانی را نه. ببینید آن ماجرا با این ماجرا فرق داشت. یک سال تلفن‌های بین‌اللملی آنها را کنترل کردند. ما هم باید توان داشته باشیم که‌ فرد آلوده را کنترل کنیم و ببینیم چه‌کار می‌کند. نکته دیگر این است که نمی‌توانی بگویی دو دزد را گرفته‌اند و هر دو قالپاق دزدیده‌اند و به یک اندازه محکوم می‌شوند. ممکن است قاضی یکی را به خاطر بچگی‌‌اش ببخشد و تحویل خانواده‌‌اش بدهد و یکی را محروم کند. قضاوت‌ها شبیه هم نیست و مجرم با مجرم فرق دارد.

* جواب سؤال خود را نگرفتیم.

یک مثال بزنم. مثلاً شما یک نفر را در محل‌‌تان می‌شناسید که چند سال است دارد فلان چیز را می‌فروشد و دستگیر می‌شود. موقع دستگیری فلان قدر مواد ممنوعه همراه او است. قاضی همین را می‌بیند و نسبت به آن قضاوت می‌کند. بعد فردا که او آزاد شود، شما می‌گویید این‌ فرد سال‌‌هاست دارد خلاف می‌کند و ببینید چطور با او برخورد شده است. ما هم متناسب با جرمی که اتفاق افتاده است رأی را صادر می‌کنیم. قانون مشخص است. ما طبق همین قانون که نوشته شده بود 6 ماه تا دو سال محروم شود، محرومش کردیم.

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
دسته گل دوباره فدراسیون فوتبال

در حاشیه نشست خبری روز گذشته میان سرمربیان تیم‌های ملی ایران و کویت موضوعی قابل تامل جلب توجه می‌کرد.
پرچم کشورمان در این نشست وارونه نصب شده بود و تا پایان مراسم نیز به همان شکل باقی ماند. البته این برای نخستین بار نبود که چنین اتفاقی در فدراسیون فوتبال افتاد:

zqdciqb6dup6c1pvhhy.jpg

11ugcq05vdo5nem7607.jpg

45mewjohnmbypsmp9h2.jpg

جام جم

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
اتفاقات (۱۸+) مدارس فوتبال که کسی جرأت ندارد درباره‌اش حرف بزند

در سال‌های اخیر، تنها چند مربی جرأت کرده‌اند درباره رخدادهای تکان‌دهنده مدارس فوتبال پایه ایران سخن بگویند؛ اما شب گذشته، مسعود شجاعی با ناامیدی از برخورد با مسئولان تیم‌های پایه فوتبال در ایران در حرف‌های قابل تأمل از والدین خواست تا کودکان خود را به این مدارس نفرستند و با تأنی بیشتری اقدام کنند. در ایران هیچ مسئولی نمی‌خواهد در این ‌باره چیزی را بپذیرید.
اتفاقات (۱۸+) مدارس فوتبال که کسی جرأت ندارد درباره‌اش حرف بزندشب گذشته، وقتی گفت‌وگوی عادل فردوسی‌پور با مسعود شجاعی به پایان رسید، هافبک ایرانی تیم ملی فرصتی از فردوسی‌پور خواست تا مسائلی را مطرح کند. در میان حرف‌های شجاعی نکته‌‌ قابل تأملی وجود داشت. او با اشاره به خبر مسائل غیراخلاقی در برخی مسائل فوتبال از والدین ‌خواست ‌تا در فرستادن کودکانشان به مدارس فوتبال، با تأنی بیشتری اقدام کنند.

تنها چند تن در ایران جرأت کرده‌اند از رخدادهای ‌تکان‌دهنده مدارس فوتبال سخن بگویند و مابقی به ‌رغم قبول وجود چنین اتفاقات فاجعه‌باری، تلاش کرده‌اند زبان به‌ کام بگیرند و به قول خودشان، قبح این مسائل را در فوتبال ایران نشکنند.

از سوی دیگر، فوتبال ایران چنان با حاشیه‌های تأسف‌باری همراه است که ‌گویا کسی حوصله ندارد پا در این راه بگذارد که فجایع روی داده در فوتبال، پایه ایران و مدارس فوتبال را به میان بکشد.

اما همواره ‌این خبر بوده که در فوتبال پایه ایران، اتفاقات تکان‌دهنده‌ای رخ می‌دهد که اگر خبر کوتاهی از اتفاق مشابه آن در اروپا و امریکا منتشر می‌شد‌، وجدان بیدار خبرنگاران صدا و سیما بار‌ها و بار‌ها با گزارش‌های آنچنانی به سراغ آن می‌رفت؛ اما در ایران تنها یک ‌بار نود گزارشی در این خصوص پخش کرد و مقاله دو شماره پیش ماهنامه «دنیای فوتبال» موجب شد تا بار دیگر اخباری در این باره در رسانه‌ها منتشر شود.

در برنامه نود سال گذشته، آیتمی پخش شد که یکی از مربیان می‌گفت به کودکان در مدارس فوتبال آب پرتقال مسموم و بیهوش کننده می‌دهند، بعد که بیهوش شد، اقدام به آزار و اذیت آن‌ها می‌کنند و از صحنه فیلم می‌گیرند و بعد که بازیکن به‌ هوش آمد، به او نشان می‌دهند و می‌گویند، اگر در دادن پول قرارداد‌ها و نقل و انتقالات گوش به ‌فرمانشان نباشند، فیلم تکثیر می‌شود و آبروی نونهال و نوجوان بیچاره برود.

اگر تا پیش از این فوتبال ایران با پدیده‌های چون «کارت به کارت» و «قلیان گیت» و «لکسوس گیت» روبه‌رو بود، این ‌بار رخداد تکان‌دهنده‌تری در میان است؛ آزار و اذیت کودکان در مدارس فوتبال و سوء‌استفاده از آن‌ها که بنا به گفته برخی از مسئولان و درست‌اندرکاران فوتبال پایه بسیار گسترده است.

اگر فکر می‌کنید که این ماجرا تنها در باشگاه‌های گمنام در جریان است هم اشتباه می‌کنید. همین چند سال پیش بود که «ش. ل» از کارکنان یکی از باشگاه‌های بزرگ پایتخت سه کودک را در مدرسه فوتبال این باشگاه مورد تجاوز قرار داد. «ع. م» که اکنون ریاست یکی از کمیته‌های مبارزه با فساد و ناهنجاری فدراسیون فوتبال را بر عهده دارد، در آن زمان مسئول کمیته انضباطی این تیم بود که در آن ماجرا سکوت کرد و کاری نکرد تا جایی که فرد متجاوز هنوز هم در کنار مسئولان بلند‌پایه این باشگاه پرطرفدار دیده می‌شود.

بسیاری بر این باورند که مدارس فوتبال و ‌نبود نظارت بر آن‌ها، باعث چنین اتفاقی می‌شود؛ اما وقتی مسئولان مربوط حتی زیر بار رخ ‌دادن چنین اتفاقی نمی‌روند، چگونه می‌توان امیدوار بود که تلاشی برای برخورد با آن وجود داشته باشد؟

سخنان شب گذشته‌ مسعود شجاعی، نشان از ناامیدی جامعه ورزشی کشور از مسئولان برای پاکسازی این اتفاقات تکان دهنده داشت و او از خانواده‌ها خواست تا فرزندانشان را به مدارس فوتبال نفرستند تا اتفاق ناگواری که تمام زندگی آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد، برایشان رخ ندهد.

به هر جهت این رخداد تکان دهنده است؛ اما تکان‌دهنده‌تر از آن، برخورد نکردن با فاسدان فوتبال ایران است.

تابناک

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
شب گذشته، وقتی گفت‌وگوی عادل فردوسی‌پور با مسعود شجاعی به پایان رسید، هافبک ایرانی تیم ملی فرصتی از فردوسی‌پور خواست تا مسائلی را مطرح کند. در میان حرف‌های شجاعی نکته‌‌ قابل تأملی وجود داشت. او با اشاره به خبر مسائل غیراخلاقی در برخی مسائل فوتبال از والدین ‌خواست ‌تا در فرستادن کودکانشان به مدارس فوتبال، با تأنی بیشتری اقدام کنند.

به گزارش «تابناک»، تنها چند تن در ایران جرأت کرده‌اند از رخدادهای ‌تکان‌دهنده مدارس فوتبال سخن بگویند و مابقی به ‌رغم قبول وجود چنین اتفاقات فاجعه‌باری، تلاش کرده‌اند زبان به‌ کام بگیرند و به قول خودشان، قبح این مسائل را در فوتبال ایران نشکنند.

از سوی دیگر، فوتبال ایران چنان با حاشیه‌های تأسف‌باری همراه است که ‌گویا کسی حوصله ندارد پا در این راه بگذارد که فجایع روی داده در فوتبال، پایه ایران و مدارس فوتبال را به میان بکشد.

اما همواره ‌این خبر بوده که در فوتبال پایه ایران، اتفاقات تکان‌دهنده‌ای رخ می‌دهد که اگر خبر کوتاهی از اتفاق مشابه آن در اروپا و امریکا منتشر می‌شد‌، وجدان بیدار خبرنگاران صدا و سیما بار‌ها و بار‌ها با گزارش‌های آنچنانی به سراغ آن می‌رفت؛ اما در ایران تنها یک ‌بار نود گزارشی در این خصوص پخش کرد و مقاله دو شماره پیش ماهنامه «دنیای فوتبال» موجب شد تا بار دیگر اخباری در این باره در رسانه‌ها منتشر شود.

در برنامه نود سال گذشته، آیتمی پخش شد که یکی از مربیان می‌گفت به کودکان در مدارس فوتبال آب پرتقال مسموم و بیهوش کننده می‌دهند، بعد که بیهوش شد، اقدام به آزار و اذیت آن‌ها می‌کنند و از صحنه فیلم می‌گیرند و بعد که بازیکن به‌ هوش آمد، به او نشان می‌دهند و می‌گویند، اگر در دادن پول قرارداد‌ها و نقل و انتقالات گوش به ‌فرمانشان نباشند، فیلم تکثیر می‌شود و آبروی نونهال و نوجوان بیچاره برود.

اگر تا پیش از این فوتبال ایران با پدیده‌های چون «کارت به کارت» و «قلیان گیت» و «لکسوس گیت» روبه‌رو بود، این ‌بار رخداد تکان‌دهنده‌تری در میان است؛ آزار و اذیت کودکان در مدارس فوتبال و سوء‌استفاده از آن‌ها که بنا به گفته برخی از مسئولان و درست‌اندرکاران فوتبال پایه بسیار گسترده است.

اگر فکر می‌کنید که این ماجرا تنها در باشگاه‌های گمنام در جریان است هم اشتباه می‌کنید. همین چند سال پیش بود که «ش. ل» از کارکنان یکی از باشگاه‌های بزرگ پایتخت سه کودک را در مدرسه فوتبال این باشگاه مورد تجاوز قرار داد. «ع. م» که اکنون ریاست یکی از کمیته‌های مبارزه با فساد و ناهنجاری فدراسیون فوتبال را بر عهده دارد، در آن زمان مسئول کمیته انضباطی این تیم بود که در آن ماجرا سکوت کرد و کاری نکرد تا جایی که فرد متجاوز هنوز هم در کنار مسئولان بلند‌پایه این باشگاه پرطرفدار دیده می‌شود.

بسیاری بر این باورند که مدارس فوتبال و ‌نبود نظارت بر آن‌ها، باعث چنین اتفاقی می‌شود؛ اما وقتی مسئولان مربوط حتی زیر بار رخ ‌دادن چنین اتفاقی نمی‌روند، چگونه می‌توان امیدوار بود که تلاشی برای برخورد با آن وجود داشته باشد؟

سخنان شب گذشته‌ مسعود شجاعی، نشان از ناامیدی جامعه ورزشی کشور از مسئولان برای پاکسازی این اتفاقات تکان دهنده داشت و او از خانواده‌ها خواست تا فرزندانشان را به مدارس فوتبال نفرستند تا اتفاق ناگواری که تمام زندگی آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد، برایشان رخ ندهد.

به هر جهت این رخداد تکان دهنده است؛ اما تکان‌دهنده‌تر از آن، برخورد نکردن با فاسدان فوتبال ایران است.

منبع : http://www.tabnak.ir/fa/news/384075/اتفاقات-۱۸-مدارس-فوتبال-که-کسی-جرأت-ندارد-درباره‌اش-حرف-بزند

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
چند روزی است از انتشار خبر رخدادهای ناگوار مدارس فوتبال تهران می‌گذرد، ولی هنوز هیچ واکنش رسمی و غیر‌رسمی از مسئولان ندیده‌ایم. از دوشنبه این هفته که مسعود شجاعی، ملی‌پوش فوتبال کشورمان، با بیان این رخداد در برنامه نود، همه خط قرمزهای صدا و سیما را ‌شکست و تهدید کرد تا کنون تنها رسانه‌ها بودند که ‌از این ماجرا خبر دادند و دیگرانی که باید به آن واکنش نشان دهند، زبان به کام گرفته‌اند.

به گزارش «تابناک»، شاید اگر بخواهیم نامی برای سال فوتبالی ایران بگذاریم، این نام علاوه بر جام‌جهانی با فساد در فوتبال ایران هم گره خورده است. چه اینکه غول فساد ایران پس از سال‌ها رشد سرطانی و در سایه چشم پوشیدن مسئولان، امسال بنا به دلایلی رسانه‌ای شد و حتی کار به مجلس شورای اسلامی و کمیسیون اصل نود کشید و پس از چند ماه بررسی و باز شدن پای چهره‌های سر‌شناس به این پرونده، هنوز خروجی مشخصی از آن به بیرون درز نکرده است و مسئولان رسیدگی به این پرونده، تنها به گفتن اطلاعات مبهم از این پرونده تاکنون بسنده کرده‌اند.

اما از شواهد‌ چنین برمی‌‎آید که حوزه رسیدگی به پرونده فساد در فوتبال ایران در‌‌ همان حدود تبانی و دوپینگ و فساد مالی در فوتبال ایران بوده و مجلس تا کنون در رسیدگی خود به مسائلی اینچنین نپرداخته است. واقعیت ماجرا هم این است که ماهیت این ماجرا چنین است که گویا کسی تا کنون علاقه‌ای برای ورود به این مسأله ‌ندارد. ترس از شکسته شدن قبح این مسأله و زشت ‌بودن بیش از حد این مسأله، چنان بوده که کسی نخواسته یا نتوانسته تا کنون به این مسأله بپردازد. شاید تنها برنامه نود بود که سال گذشته یک‌ بار به این مسأله وارد شد و با همه حساسیتی که مسئولان صدا و سیما به حفظ حریم خطوط قرمز خود دارند، به دلیل تکان‌دهنده بودن این ماجرا، گوشه‌هایی از این موضوع را پوشش دادند.

ناصر فریادشیران، از مربیان فوتبال ایران، شاید تنها کسی بود که در همه این سال‌ها جرأت داشته‌ این مسائل را در فوتبال ایران مطرح کند و با شجاعت پای حرفش بایستد.

وی در گفت‌وگوی خود با تابناک، پیرامون دوباره مطرح شدن این مسأله گفت: «ابتدا جا دارد از آقای شجاعی تشکر کتنم که با شجاعت و دلسوزی در رسانه ملی به طرح موضوع مشکلات اخلاقی فوتبال پایه پرداختند و سعی در آگاهی بخشی به خانواده‌ها در این خصوص داشتند.
بحث فساد اخلاقی تیم‌های پایه بسیار کلان‌تر از چیزی است که گمان می‌کنید و به یک مورد یا دو مورد محدود نمی‌شود. همین‌ که یک بازیکن ملی‌پوش که در اسپانیا فعالیت می‌کند از این ماجرا آگاه می‌شود و این احساس مسئولیت را دارد که در رسانه ملی به آن بپردازد، نشان از گسترش این ماجرا دارد.

با نگاه‌ به پیشینه این اخبار، می‌‎بینید‌ که من در سال‌های گذشته، ‌بار‌ها در گفت‌وگو‌هایم به این مسأله پرداخته‌ام و به مسئولان هشدار دادم که چنین اتفاقات تکان‌دهنده‌ای در حال روی دادن است، ولی ‌‌کسی نخواست به روی خودش بیاورد.

برخی دوستان می‌گویند با مطرح کردن این مسائل، زشتی ماجرا شکسته می‌شود؛ اما باید پرسید، اگر چنین چیزی برای فرزند خردسال خودشان هم رخ می‌داد، ‌باز هم همین حرف را می‌زدند؟

بنده‌ بر این باورم، هر که بگوید چنین ماجرایی وجود ندارد و اتفاقی از این دست رخ نداده، دروغ می‌گوید. متأسفانه مشکل‌ اینجاست که افراد ناسالم وارد مدیریت فوتبال شده‌اند و هنوز هم به رشد خود در این سیستم ادامه می‌دهند.

چند سال پیش در یکی از تیم‌های بزرگ پایتخت، آقای «ش. ل» که هم‌اکنون‌ بادیگارد است که با دو متر قد و ۱۳۰ کیلو وزن با مدیران این باشگاه عکس یادگاری هم می‌گیرد، مرتکب این عمل زشت شد؛ اما نتیجه ماجرا چه شد؟ پس از چند وقت پنهان شدن، ‌دوباره به فوتبال بازگشته و در کنار این تیم دیده می‌شود؛ جالب اینکه در آن هنگام دو تن در این تیم مسئولیت داشته‌اند که هم‌اکنون یکی از آن‌ها، نماینده مجلس است و دیگری ریاست یکی از کمیته‌های فدراسیون فوتبال را بر عهده دارد. آیا این آقایان از ماجرا خبر نداشته‌اند؟

آیا ‌مسئولان کنونی‌ در آن زمان از ماجرایی که حتی روزنامه‌های آن زمان نیز درباره آن مطلب نوشته‌اند، چیزی نمی‌دانسته‌اند؟ در‌‌ همان زمان، روزنامه خبر ورزشی خطاب به مدیرعامل این تیم نوشت که اگر اتفاقی اینچنین برای فرزند خودتان هم رخ می‌داد، همین‌طور بی‌خیال بودید؟

متأسفانه رویدادهایی از این دست بسیار‌ رخ داده ‌است. «م. ب» مدیرعامل سابق و شصت ساله تیم «ن» هم از جمله افرادی بوده که چنین کاری‌ می‌‌کرده و الان البته محروم است.

حتی یک‌ بار‌ پزشکی با من تماس گرفت که ‌با بیماری مواجه شده که مورد آزار جنسی قرار گرفته است. ماجرا از این قرار بوده که برای تست فوتبال به یکی از تیم‌های شمالی رفته بود و در آنجا مورد تجاوز قرار گرفته شده و ‌متجاوزان قصد اخاذی و دریافت مبلغی از قرارداد او را داشته‌اند.

فریادشیران می‌گوید: «هنگامی که فیلم «هیس! دختران فریاد نمی‌زنند» در سینما پخش شده بود، من با دیدن آن بار‌ها گریه کردم، چون می‌دانم که صحنه‌هایی بر مراتب فاجعه بار‌تر از آن هر روز در فوتبال ایران رخ می‌دهد‌».

وی با اشاره به قدرت نیروهای امنیتی ایران می‌گوید: «وقتی ما توانستیم فرد مفسدی چون ریگی را که ایرانی‌های بسیاری را کشته است، دستگیر کنیم و به سزای رفتارش برسانیم، آیا نمی‌توانیم با افراد فاسد فوتبال ایران را که کارهایی به مراتب زشت‌تر و فاجعه‌بار‌تر‌ ‌با کودکان انجام می‌دهند، برخورد کنیم؟»!

خلاصه آنکه سخنان فریادشیران موجب شد تا از نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون اصل نود ـ که در حال بررسی موضوع فساد در فوتبال ایران هستند ـ بپرسیم که آیا در دستور کارهای پرونده خود، به مسائل اینچنینی هم پرداخته‌اند یا خیر؟!

حسین آذین، دبیر اول کمیسیون اصل نود مجلس در پاسخ به این پرسش ما از کلیت ماجرا اظهار بی‌اطلاعی کرده و گفته که در پرونده فساد فوتبال، هنوز چنین ماجرایی مطرح نشده است. وی شرایط بررسی این ماجرا را با توجه به خاص بودن آن، بسته به نظر حمید رسایی، مسئول رسیدگی به این پرونده دانسته است.

در این باره باید گفت که البته تماس‌های ما با حمید رسایی هم بی‌حاصل بوده و وی با بیان اینکه علاقه‌ای به مصاحبه ندارد، از پاسخ به پرسش‌های ما سرباز زد.

آنچه مشخص است، اینکه ماجرای فساد اخلاقی در فوتبال پایه ایران، نیاز به رسیدگی دارد و پنهان کردن این مفسده زیر فرش فوتبال ایران، تنها موجب گستاخ‌تر شدن متخلفان و فاسدان می‌شود.

منبع : http://www.tabnak.ir/fa/news/384610/اتفاقی-بدتر-از-هیس-دختران-در-مدارس-فوتبال-روی-می‌دهد

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
کسی که خربزه میخوره پای لرزشم باس وایسه
اون بازیکن تیم ملی که الان لکسوس سوار میشه مفتی مفتی به اینجا نرسیده که
یونشو share کرده

اون بازیکن نوجوانی که میاد مدرسه فوتبال (که میتونه برادر یا یکی از اقوام من و تو باشه) و همه نوجوانی و جوانی‌اش را میگذاره پای فوتبال تا شاید یک روز ملی‌پوش بشه، نباید در معرض تجاوز قرار بگیره چون مسئول باشگاه یا مربی‌اش همجنس‌باز است! و تازه تهدید به انتشار فیلمش بشه! (اینجور ادمها را باید سر و ته و از ک. دار بزنند!!!)

اون ور آب اگر کسی از این کثافت‌کاریها کنه سیفونش را روزنامه‌ها و رسانه‌ها و دادگاه میکشند!

متاسفم برات که فکر میکنی "بازیکن تیم ملی که الان لکسوس سوار میشه مفتی مفتی به اینجا نرسیده که یونشو share کرده"!!!

اگرچه من هم موافقم که نباید فوتبالیستها قراردهای چندصد میلیونی آن هم از بودجه عمومی داشته باشند بخصوص با نتایج ضعیفی که در بازیها میگیرند!

Last edited by a moderator:

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
اتفاقا منم واست متاسفم که فکر میکنی حق من و تو رو ریختن و تو جیب اینا درسته
یاد اونی بیفت که به نون شبش محتاجه

بالا