• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
اتفاقا منم واست متاسفم که فکر میکنی حق من و تو رو ریختن و تو جیب اینا درسته
یاد اونی بیفت که به نون شبش محتاجه
ریط "بازیکن تیم ملی که الان لکسوس سوار میشه مفتی مفتی به اینجا نرسیده که یونشو share کرده" به "اونی بیفت که به نون شبش محتاجه" چیه؟

Last edited by a moderator:

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
الان توضیح میدم که بدونی
بصورت میلیاردی از بیت المال میدن به باشگاه ها.واسه چی؟
آیا یه بازیکن تیم ملی بیشتر از یه رفته گر یا استاد دانشگاه زحمت میکشه؟
حالا فرض کن اون پولا میلیاردی که میکنن تو حلقوم این کثافتا. بدن به خود ملت. و هر کس عاشق فوتباله سهمشو ببره بده به اونا
کسی پیدا میشه اینکارو بکنه؟به هیچ وجه
چرا باید پول مردمی که دارن به سختی زندگی میکنن صرف کثافت کاریا و فسق و فجور آقایون بشه؟
اون زنی که داره صبح تا شب به سختی کار میکنه که فقط بتونه شکم بچه هاشو سیر کنه هم از این پولا سهم داره

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
الان توضیح میدم که بدونی
بصورت میلیاردی از بیت المال میدن به باشگاه ها.واسه چی؟
آیا یه بازیکن تیم ملی بیشتر از یه رفته گر یا استاد دانشگاه زحمت میکشه؟
حالا فرض کن اون پولا میلیاردی که میکنن تو حلقوم این کثافتا. بدن به خود ملت. و هر کس عاشق فوتباله سهمشو ببره بده به اونا
کسی پیدا میشه اینکارو بکنه؟به هیچ وجه
چرا باید پول مردمی که دارن به سختی زندگی میکنن صرف کثافت کاریا و فسق و فجور آقایون بشه؟
اون زنی که داره صبح تا شب به سختی کار میکنه که فقط بتونه شکم بچه هاشو سیر کنه هم از این پولا سهم داره
دقیقا موافقم , تو ایران که باشگاه خصوصی نداریم . خوب حالا چی میشه ؟ دولت پول میده که یه سری برن فوتبال بازی کنند !! اونم بصورت میلیاردی !!
اگر این پول برگشت داشت و فوتبال مثل بقیه جاها اقتصادی بود و درآمدزایی میکرد نوش جونشون ولی وقتی فقط هزینه هست برای چی پول من و شما رو میلیاردی بدن یه عده بخورن که میخوان بیان فوتبال بازی کنن
میخوام صد سال سیاه فوتبال بازی نکنند . این پول رو بدید به مردم , فوتبال این مدلی رو هم تعطیل کنید

raeisi

Registered User
لایک‌ها
26
متاسفانه به دلیل بی لیاقتی بیشتر مدیران و بی صاحب بودن خیلی چیزا
این اتفاقات میوفته!
درهر صورت با خوندن نظرات برخی دوستان یاد این جمله افتادم:
از ماست که برماست!
وقتی به جای ملاک قرار دادن انسانیت
بشیم شبیه یه بمب عقده که فقط دنبال تلافی هستیم
نتیجه ای بهتر از این عایدمون نخواهد شد...
با تشکر از اطلاع رسانی استارتر محترم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به کاربرانی که کلمه بازیکن رو عمدا اشتباه مینویسند تذکر میدم. تکرار بشه برخورد شدیدتری خواهد شد.

انتقاد میکنید، گلایه میکنید، ایرادی نداره. اما کلمات رو درست بنویسید.

ممنون

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
موضوع فقط تو باشگاههای فوتبال نیست! این اتفاقات تو مدارس، محله ها و حتی محیط خانواده هم میافتد، اما متاسفانه بدلیل سیستم ما شخصی که بهش تجاوز شده نه تنها جایی رو نداره که دردش رو بیان کنه بلکه بدلیل همون نگاه اشتباه جرات بیانش رو هم نداره و متاسفانه صدماتی میبینه که ایندش رو هم تحدید میکنه!!
همه چیزمون باید بهم بیاد دیگه! بنزین مون،نگهداری از حیاط وحش مون،رعایت حق و حقوق دیگران، استفاده از ماشین شخصی و ....

Last edited:

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
تیم فوتبال بارسلونای اسپانیا تیمی که گویا در جهان بیشترین طرفدار را دارد وخیلی از جوونا٬ این تیم و بعضی از بازیکنانش رو الگوی خود قرار داده‌اند و سردمداران **** اسرائیل بخوبی از این مطلب آگاهند و جهت خط دهی به افکار جوانان جهان از آنها استفاده کرده‌اند.

عکس ها متعلق به باشگاه بارسلونا برای افتتاح دیوار ندبه در اورشلیم (اسرائیل)

uploadfromtaptalk1394135809934.jpguploadfromtaptalk1394135832358.jpguploadfromtaptalk1394135856933.jpguploadfromtaptalk1394135879564.jpguploadfromtaptalk1394135904614.jpg

Tapatalk 4.4.1

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
شايعه يا واقعيت:بازداشت محمد رویانیان و سعید شیرینی
بازداشت محمد رویانیان و سعید شیرینی؛ دردسر خودروهای خارجی

http://tnews.ir/ایران-ایران/5AAB22751307.html?h=1#شایعه-یا-واقعیت-بازداشت-محمد-رویانیان-و-سعید-شیرین

http://emroozofarda.ir/?p=3778

سعید شیرینی سرپرست باشگاه پرسپولیس از روز پنجم اسفند بازداشت شده و وزارت ورزش حکم برکناری او را از این باشگاه صادر کرده است. محمد رویانیان مدیرعامل پیشین پرسپولیس هم روز پنج‌شنبه، پانزدهم اسفند، از سوی دادسرای اوین بازداشت شده است.

شیرینی از نخستین روز سرپرستی‌اش با انتقاد پیش‌کسوتان این باشگاه مواجه بود. او هنگام برگزاری شهرآورد تهران، روی نیمکت این باشگاه خوابش برد که تصاویرش در برنامه تلویزیونی ۹۰ پخش شد و مدت‌ها سوژه طنز رسانه‌های ورزشی بود.

آقای شیرینی مالک عطرفروشی در میدان هفت حوض تهران و فعال در عرصه لیزینگ ماشین و واردات خودروهای خارجی است. خودروهایی که پرسپولیس را طی دو سال گذشته به دردسر انداخته‌اند. امسال نیز برخی بازیکنان به جای رقم قرارداد، اتومبیل‌هایی گرفته‌اند که فاقد سند مالکیت است.

شرکت توانیر خودرو در این باره به فارس نیوز گفته است: «پرسپولیس از ما ده ماشین مدل بالا خرید و هشت فقره چک ۱۰۰ میلیونی دادند، اما حتی هزار تومان هم پاس نشده. در دادگاه، پرونده‌ را به اجرا گذاشتیم. خودروها توقیف شده و درخواست رد اموال هم داریم. به ازای هر چک برگشت‌خورده باید خسارت روزانه بدهند.»

علی دایی، غلامرضا رضایی، رضا نورمحمدی، محمد نوری، سید جلال حسینی، مهدی سیدصالحی، محسن بنگر و حسین ماهینی مالکان این اتومبیل‌های پرحاشیه هستند. معاونت اداری مالی این شرکت می‌گوید: «آنها از این ماشین‌ها استفاده کرده‌اند. ما هم اندازه سوار شدن ماشین‌ها، ضرر و زیان را حساب می‌کنیم و به قیمت روز، ماشین‌ها را برمی‌گردانیم.»

اما تعداد اتومبیل‌ها بیشتر است و شاکیان پرسپولیس، شامل شرکت‌های دیگری هم می‌شوند که اتومبیل‌های آنها به سایر بازیکنان تعلق گرفته. از جمله رضا حقیقی که خودروی دریافتی را فروخت و حالا مالک، حکم جلب او را گرفته، برای ممنوع‌الخروجی این بازیکن نیز اقدام کرده.

محسن بنگر هم درباره اتومبیل خودش گفته: منتظریم رسماً ماشین‌ها را توقیف کنند و کار دیگری هم از دست‌مان بر نمی‌آید. واقعاً دیگر نمی‌دانم باید چه کار کنم. مردم می‌گویند فلانی قرارداد میلیاردی دارد اما نمی‌دانند همین ماشین‌هایی که روی هواست هم جزو قرارداد ما تلقی می‌شود.

او در پاسخ به این سوال که آیا اتومبیل‌ را به باشگاه تحویل داده، به سایت تسنیم گفت: مگر کسی در باشگاه هست که این ماشین‌ها را تحویل بگیرد!‌ آنهایی هم که این اتومبیل‌ها را به ما دادند دیگر نیستند که پاسخگو باشند. اصلاً خبر ندارم برای شیرینی چه اتفاقی رخ داده. مشکل اصلی هم برای من است، نه شیرینی.

مشکلات پرسپولیس، فقط خودروها نیست. روزنامه فرهیختگان در شماره امروز شنبه نوشته: «این باشگاه به افراد سرشناس حوزه‌های مختلف، از مدیران و مربیان تا رسانه‌ها، پول‌های کلانی داده که گفته می‌شود سازمان بازرسی کل کشور پیگیر ماجراست.»

رویانیان روز هشتم اسفند و پس از بازداشت سعید شیرینی، بازداشت خود را شایعه دانسته و گفته بود: «اگر چنین اتفاقی افتاده چرا خودم خبر ندارم. این روزها صحیح و سالم در حال زندگی کردن هستم و برای خودم می‌چرخم. اینها را چند نفری که با من دشمنی دارند، مطرح می‌کنند.»

اما او که بلافاصله بعد از کناره‌گیری از مدیرعاملی پرسپولیس به معاونت بازرسی ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد، روز پنج‌شنبه، پانزدهم اسفند، به دادستانی رفت. گفته بود قصد آزاد کردن سعید شیرینی را دارد، اما واقعیت ماجرا، احضار خود او بود.

نزدیکان رویانیان می‌گویند او پس از حضور در دادستانی، هنوز بازنگشته و به خاطر برخی مسائل مربوط به ستاد سوخت، همچنین در اختیار گذاشتن سهمیه بنزین در اختیار افراد متفرقه، بازداشت شده است.

تلفن رویانیان در اختیار مجری طرح تکریم رانندگان ستاد سوخت کشور است که در پاسخ به تماس‌های مکرر خبرنگاران، از محل حضور یا نحوه بازداشت او اظهار بی‌اطلاعی می‌کند.

مجتبی شفیعی، رئیس جدید ستاد سوخت، به روزنامه فرهیختگان گفته: سوءاستفاده‌هایی در دوران سردار رویانیان شده که شامل بروز برخی انحرافات مالی است. برای جلوگیری از ادامه تخلفات و با هماهنگی دستگاه‌های نظارتی، اطلاعات لازم در اختیار مراجع ذی‌صلاح قرار گرفته. با توجه به تاکید دولت مبنی بر جلوگیری از مفاسد اقتصادی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار دستگاه قضایی است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رویانیان در مراسم ختم سردار شهید اکبر هدایتی با لباس نظامی حضور پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از حرف و حدیث‌های فراوان در رسانه‌های بیگانه در مورد مدیر عامل اسبق باشگاه پرسپولیس امروز محمد رویانیان مسئول بازرسی ویژه معاونت بازرسی ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم ختم سردار اکبر هدایتی فرمانده قرارگاه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با لباس نظامی شرکت کرد و به پاس احترام به این سردار بزرگوار برای وی آرزوی آمرزش کرد.

رویانیان در این باره گفت: دلیل حضورم در مراسم امروز این بود که سال‌های زیادی با این شهید بزرگوار و جانباز زندگی کردم. ایشان یک جانباز شیمیایی و انسانی انقلابی و یک شهروند بی‌ادعا بود که خصوصیات اخلاقی برجسته ایشان نشان می‌داد که عاشق اهل بیت و **** مقدس جمهوری اسلامی ایران است. من سال‌ها در کنار وی افتخار خدمت داشتم و در کنار او در جبهه‌های حق علیه باطل بودم. امیدوارم که خدا روح سردار اکبر هدایتی را شاد کند و برای خانواده وی آرزوی سلامتی دارم.

http://farsnews.com/newstext.php?nn=13921217001292

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دلخوری لوتار ماتیوس از تلویزیون ایران

لوتار ماتیوس از میزبانی تلویزیون ایران و برنامه ورزش از نگاه دو به خاطر رعایت نکردن مفاد قراردادشان ناراحت است.

به گزارش روزنامه 90،‌ گزارش مجله‌های آلمانی از او برخلاف اینجا، نه از حاشیه و شایعه که از متن فعالیت‌های اوست. از این که او در فوتبال آلمان چه فعالیت‌های جالبی می‌کند. آخرینش، نشست تلویزیونی او در شبکه SWR به همراه (تئوزوانسیگا) رئیس پیشین فدراسیون فوتبال بود. نام سمیرا سمیعی اما این بار با خبر یک «حضور» جالب توجه در فوتبال ایران دوباره زنده شد. خبر حضور لوتار ماتیوس.

او از روابط حسنه‌اش با این ستاره نامدار فوتبال آلمان بهره برد و ماتیوس را به تهران کشاند. هر چند تشریفات این حضور و آنچه در سفر کوتاه و فشرده کاپیتان «آلمان قهرمان» در ایران گذشت رضایت سمیرا را جلب نکرد. برنامه او دقیق‌تر، زیباتر و پربارتر از آن چیزی بود که در این دو روز اجرا شد. سمیرا که اصرار دارد بگوید دختر پروفسور حسین سمیعی است و نه آنچه به خطا نوشته‌اند مجید سمیعی، به شدت حواس جمع است و آشنا به ژورنالیسم.

او در مورد تک‌تک کلماتی که می‌گوید و تک‌تک واژگانی که از قول او منتشر می‌شود حساس است. همین آگاهی بود که اجازه نداد ما از زیر زبانش رقم دقیق قرارداد ماتیوس برای حضور در ایران را بیرون بکشیم. او هر بار با خوشرویی تکرار می‌کرد: «من به قرارداد متعهدم».

حرف‌های سمیرا سمیعی، این زن فعال، خوشرو، زرنگ، حرفه‌ای و البته به شدت فوتبالی را بخوانید. کسی که در میان حرف‌هایش با «عشق» از ایران حرف می‌زند.

* سئوال مهم را همین اول می‌پرسم. لوتار ماتیوس چقدر گرفت تا راضی شد به تهران بیاید؟

من با تلویزیون ایران و تهیه‌کننده برنامه شبکه دو قرارداد دارم و باید به آن متعهد باشم. بر اساس آن قرارداد، من به عنوان مدیر برنامه‌های ماتیوس اجازه افشای جزئیات قرارداد و از جمله مبلغ آن را ندارم.

* یعنی حدودش را هم نمی‌توان گفت. شاید بدانید که حرف و حدیث در مورد مبلغ دریافتی ماتیوس زیاد است.

اجازه بدهید من به قانون عمل کنم و به تعهداتم پایبند باشم. فقط این را می‌توانید بنویسید که من به عنوان مدیر برنامه‌های ماتیوس یک ریال هم نگرفتم.

* یعنی هیچی؟

واقعا هیچی.

* از یک مدیر برنامه حرفه‌ای بعید است!

بله. حق دارید. اما من به خاطر ایران و به خاطر پدرم، پروفسور سمیعی هیچ مبلغی دریافت نکردم. این را هم بگویم که آقای اکبری تهیه‌کننده برنامه از بیماران پدرم هستند و به همین دلیل پیشنهاد دعوت از ماتیوس به تهران را پذیرفتم.

* اگر قرار بود پولی بگیرید درصدتان چقدر می‌شد؟

به هر حال من تنها ایجنت زن در فوتبال آلمان هستم و از مبالغ حرفه‌ای این کار آگاهم. بر اساس توافق طرفین یک قرارداد، 5 تا 20 درصد به مدیر برنامه تعلق می‌گیرد.

* یعنی ماتیوس هم درصدی به شما نداده؟

او که یکی از ستاره‌های فوتبال آلمان است سال‌ها من و خانواده‌ام را می‌شناسد. به عنوان دختر یک خانواده پولدار ایرانی فکر کنم خیلی «چیپ» بود که از ماتیوس در اولین دعوتش به ایران پول طلب می‌کردم. ماتیوس چه فکری پیش خودش می‌کرد! به هر حال این از نظر من یک (از پدرش می‌پرسد) لطف بود. یک گام مثبت برای کشورم.

* خب اگر قرار نبود لطف کنید از این قرارداد چقدر گیرتان می‌آمد؟

برایتان از آلمان مثال می‌زنم. اگر این کار را آنجا انجام می‌دادم حداقل 5 هزار یورو می‌گرفتم.اما گفتم که به خاطر ایران و به خاطر پروفسور سمیعی هیچ چشمداشتی نداشتم.

* حالا چه شد که بحث حضور ماتیوس در تهران مطرح شد؟

شنیدم که از مدت‌ها پیش آقای اکبری اقدام کرده بود اما موفق نشده بود. البته این را فقط شنیده‌ام و نمی‌توانم با تاکید بگویم. به هر حال بعد از آن، این موضوع را با پدرم مطرح کرده بود و ایشان هم که می‌دانست من با ماتیوس قرارداد دارم از من خواست. من هم این موضوع را با لوتار در میان گذاشتم.

* راحت راضی شد؟

شاید اگر بگویم بخندید.

* بگویید قول می‌دهم نخندم.

من مدیر برنامه‌های چند ستاره بزرگ در آلمان هستم از جمله ماتیوس و برمه و پرمرته ساکر و...

وقتی به آنهاحضور در یک کشور دیگر را پیشنهاد می‌دهیم هزار و یک سئوال می‌پرسند. اما وقتی موضوع حضور در تهران را به لوتار پیشنهاد دادم با توجه به اعتمادی که به من و خانواده‌ام داشت خیلی سریع «اوکی» داد. خیلی سریع. تنها یک سئوال پرسید.

* چه سوالی؟

گفت این برنامه ورزشی است؟ که گفتم آره.

البته گفتم که این برنامه ورزشی را نمی‌شناسم و اصلا آن را ندیده‌ام. اما با صداقت می‌گویم که حداکثر 5/4 ساعت بعد، به من جواب مثبت داد.

* شناختی از ایران داشت؟

از طرف من شناخت پیدا کرده بود. من درباره ایران به او خیلی توضیح داده بودم. به او پسته ایران داده بودم، قاب خاتم کاری داده بودم. در مورد شمال و اصفهان برایش تعریف کرده بودم.

* پس آنجایی که برج میلاد و آزادی را نشان می‌داد ثمره تلاش‌های شما بود؟!

(می‌خندد) بله. من حتی کلمات فارسی به او یاد داده‌ام مثل عید مبارک، سلام، ممنون.

* یاد گرفته بود؟

آره. کاملا.

* برنامه حضورتان در تهران چه بود؟

ما ساعت 17:35 چهارشنبه از فرانکفورت به تهران پرواز کردیم. 50 دقیقه بامداد به وقت تهران رسیدیم که آقای استیلی از ما استقبال کرد. البته از طرف برنامه هم چند نفری آمده بودند. 5شنبه هم از ساعت 22 تا 3 بامداد هم که در استودیو بودیم.

* از صبح پنجشنبه تا زمان شروع برنامه دیداری، قرار ملاقاتی نداشتید؟

نمی‌دانم باید بگویم یا نه. اما پنجشنبه بعدازظهر در هتل با آقای کفاشیان ملاقات کردیم. البته دیداری رسمی نبود و جنبه آشنایی آقای کفاشیان با ماتیوس را داشت. البته رئیس فدراسیون خیلی ناراحت بود که زمان بیشتری برای این ملاقات وجود نداشت. ایشان گفت پنجشنبه روز خانواده است. (می‌خندد)

* جلسه سه نفره بود؟

بله. آقای کفاشیان خیلی خوب انگلیسی حرف می‌زد و من هم به آلمانی ترجمه می‌کردم. البته او گفت که این دیدار را قبول ندارد و باید دفعه بعد ماتیوس به فدراسیون دعوت شود و با مربی تیم ملی هم دیدار کند.

* با کارلوس کی‌روش؟

بله. آقای کفاشیان گفت. ایشان اطلاعاتی هم در مورد فوتبال ایران به ماتیوس داد.

* نشست چقدر طول کشید؟

حدود نیم ساعت تا 40 دقیقه. البته ناگهانی و یک دفعه شد. گفتم که رسمی نبود، دوستانه بود!

* درباره کمک ماتیوس به تیم ملی ایران صحبتی شد؟

اصلا. آقای کفاشیان گفت 70 درصد تمرکز کی‌روش روی بازی با نیجریه است.

* ماتیوس چه گفت؟

او هم گفت باید بازی‌های تدارکاتی با تیم‌هایی مثل هلند و فرانسه داشته باشید و هر چقدر حریفانتان سخت‌تر باشند به سودتان خواهد بود.

* برخورد کفاشیان چطور بود؟

ایشان خیلی راحت و شاد بود. از کار من به عنوان یک زن ایرانی در آلمان هم ابراز خوشحالی کرد. در مورد تیم ملی زنان و فوتبال زنان ایران هم با من حرف زد.

* در این دو روز چه کادوهایی به ماتیوس دادند؟

راستش را بگویم جای خجالت است. ما ایرانی‌ها به مهمان‌نوازی معروف هستیم. اما به ماتیوس یک پسته ندادند، یک خاتم‌کاری ندادند و حتی یک صنایع دستی ایرانی ندادند. فقط یک کتاب ایران‌شناسی به دو زبان ایرانی – آلمانی به او دادند که آنقدر سنگین بود که لوتار به من گفت: «تو که فرداشب به آلمان می‌آیی برایم بیاور» به هر حال مدیران تلویزیون ایران نه به ماتیوس و نه به من یک کادو هم ندادند. فقط یک شاخه گل در فرودگاه به من دادند! به هر حال به عنوان یک ایرانی حس می‌کنم کارشان زشت بود.

* چرا ماتیوس بیشتر در تهران نماند؟

خودش گفت اگر می‌دانست در تهران این قدر خوش می‌گذرد بیشتر می‌ماند اما چون شنبه در تلویزیون اسکای یک بازی از بوندس‌لیگا را کارشناسی می‌کند نمی‌توانست بیشتر بماند.

* با علی دایی هم ملاقات داشتید‍؟

شاید ندانید. علی برای من مثل برادر است. او را از ده سالگی می‌شناسم. ایشان با پدرم خیلی خیلی خیلی دوست است. در ضیافت ناهار پنجشنبه دیدار کوتاهی با هم داشتیم که همانجا به او پیشنهاد شد در برنامه پنجشنبه شب شبکه دو حضور یابد. او دوست نداشت به برنامه برود و من نمی‌دانم چه مشکلی با آنها داشت اما در جمع و به همه گفت: «به خاطر پروفسور سمیعی و سمیرا به این برنامه می‌روم.» به ماتیوس هم این را گفت.

شنیده‌ام در خانه خود میزبان علی دایی بودید؟

فرصت نشد در ضیافت ناهار درست و حسابی با علی حرف بزنیم و به همین دلیل پدر، ایشان را دعوت کردند. علی می‌خواهد بیاید و پیراهن امضا شده‌اش را به پسرم هدیه کند.

* ضیافت ناهار و شام خواهد بود؟

نه اصلا رسمی نیست. گفتم که می‌خواهد هدیه‌ای به پسرم بدهد.

* پسرتان چند ساله است؟

یک هفته دیگر 4 ساله می‌شود. همسر من یک فوق مهندس مکانیک است و مالک یک کارخانه معروف که در رابطه با ساخت لوله‌های نفتی فعالیت می‌کند. او خیلی کارمند دارد و سرش حسابی شلوغ است. به همین دلیل فرصت نکرد این بار همراه من به تهران بیاید.

* تا به حال به ایران آمده؟

بله. چندین بار. او ایران را دوست دارد و جالب است بدانید عقد ما هم «ایرانی» برگزار شد و عاقد مراسم ما هم آیت‌الله بجنوردی بودند.

* اسم پسرت؟

نمی‌خواهم وارد حریم خصوصی من شوید. اسمش را به شما نمی‌گویم.

* بگذریم. شنیدم از پخش نشدن تصویرت در تلویزیون ایران ناراحت شدید!

بله، خیلی. من به احترام نام ایران هیچ پولی برای آوردن ماتیوس نگرفتم. از طرفی حجاب و لباسم را با توجه به قوانین و عرف جمهوری اسلامی تنظیم کردم. با یک روسری مشکی، یک شلوار مشکی و یک روپوش بلند وارد فرودگاه شدم. بدتر این که به من گفته بودند در فیلم هستی. در همه طول مسیر و هر جا که ماتیوس بود من در کنارش بودم اما همه جا تصویرم را حذف کردند. اگر به من می‌گفتند تو را نشان نمی‌دهیم این اندازه ناراحت نمی‌شدم اما به من گفتند در فیلم هستی و... جدای از این باور کنید جلوی ماتیوس خجالت کشیدم!

* چرا؟

چون برنامه‌ها بر اساس توافق ما پیش نرفت. قرار بود همه مصاحبه‌ها و تصویربرداری‌ها با هماهنگی باشد. اما چندین مصاحبه بدون هماهنگی انجام شد و هر جا که می‌رفتیم دوربین‌ها با ما بودند.

* اعتراض نکردید؟

من می‌خواستم همه‌چیز به آرامی و خوبی برگزار شود و به همین دلیل حرفی نزدم. شما توجه کنید آنها حتی آداب یک میزبانی شایسته ایرانی را هم رعایت نکردند.

* چطور؟

دوست داشتیم به ماتیوس غذای ایرانی بدهند. این یک رسم زیباست که ما به میهمانان خارجی از غذاهای خوشمزه ایرانی می‌دهیم تا آنها خاطره شیرینی از ما داشته باشند. اما ما را به یک رستوران با نام فرنگی بردند و به ماتیوس استیک و غذای فرنگی دادند. خیلی ناراحت شدم. اگر فرصت بود خودم او را به رستوران گیلکی می‌بردم و به بهترین غذاهای ایرانی مهمانش می‌کردم. به هر حال ناراحت شدم. ماتیوس فقط چای ایرانی نوشید و رفت. این را هم بگویم که من آنقدر از شمال ایران برایش تعریف کرده بودم که ماتیوس هر جای سرسبز را می‌دید می‌پرسید، اینجا رشت است؟!

*خوب است که دلخوری شما جزئی و فقط در مورد غذا بود. زیاد ناراحت نباشید.

نه. فقط همین نبود. توافق ما این بود که سئوالات همان چیزی باشد که مورد توافق بود. آنها متن 60 سئوال را برای من به آلمان فرستاده بودند. من آنها را ترجمه کردم و ماتیوس به من اعتماد کرد. او می‌دانست که سئوالی خارج از آنها و به ویژه در مورد مسائل خصوصی از او پرسیده نخواهد شد. اما این آقایان زیر قولشان زدند.

* منظورتان سئوالی بود که در مورد ازدواج‌های متعدد لوتار پرسیده شد؟

بله. او در فرودگاه به من گفت که ناراحت شده چون قرار این نبود. البته ماتیوس با خوشرویی به سئوال آن مجری تلویزیونی جواب داد. اما آن مسائل با کسی هماهنگ نشده بود. البته فقط این نبود.

* دیگر چه؟

خبرنگار یک خبرگزاری (نامش را می‌گوید) سئوالی پرسید که ماتیوس به شدت عصبانی شد.

* چه سئوالی؟

او گفت بکن باوئر جایی گفته «ماتیوس را به عنوان چمن‌زن بایرن هم قبول ندارم» که ماتیوس به شدت ناراحت و عصبانی شد.

* چه جوابی داد حالا؟

از خبرنگار پرسید این حرف مسخره را از کجا خوانده‌ای؟ منبع خبرت کدام رسانه است؟

خیلی زشت بود. اصلا قرار نبود آن همه خبرنگار در استودیو باشند. برای من آن وضعیت گیج‌کننده بود!

* به جز ماتیوس مدیر برنامه‌های کدام بازیکن سرشناس هستید؟

این را بگویم که گزارش‌های رسانه‌های آلمانی برخلاف روزنامه‌های ایرانی از من «مثبت» است. آنها من را به عنوان تنها «ایجنت زن» در کنار 140 اجنت مرد فوتبال آلمان می‌شناسند. من مدیر برنامه بازیکنان و ستاره‌های زیادی از جمله آندریاس برمه، پرمرته ساکر (کاپیتان آرسنال)، آرمین فه و... هستم.

* با فوتبالیست‌های ایرانی کار نمی‌کنید؟

من مدیر برنامه سوشا مکانی هم هستم که البته هنوز تیم آلمانی برایش پیدا نکرده‌ام. دیگر هیچ ارتباط کاری با فوتبال ایران ندارم.

*قرار است ستاره‌های دیگری را هم به تلویزیون ایران بیاورید؟

از من خواسته شد و لیستی شامل 7 - 6 بازیکن هم دادند که البته نمی‌توانم اسمی بیاورم.

* در پروژه حضور ماتیوس شما که پولی نگرفته‌اید. به جز لوتار، کس دیگری پول گرفت؟

من نمی‌دانم. اصلا نمی‌دانم.

* دلخوری دیگری که ندارید؟

نمی‌خواهم این قدر از کمبودها بگویم. اما باور کنید برنامه‌ریزی من دقیق دقیق بود. اما شبکه دو به برنامه‌اش خوب عمل نکرد. این را هم بدانید که بعد از پایان برنامه تلویزیونی که پس از 4 ساعت و حدود 3 بامداد تمام شد تازه در فرودگاه از ماتیوس مصاحبه نوروزی گرفتند! ماتیوس با خوشرویی به همه سوالات جواب داد اما بعدش با لبخند به من گفت: «این قرارمان بود؟»

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
آخرین شاهکار ایرانی؛ فحاشی فیس‌بوکی به دانیل داوری!

نخستین گام تیم ملی فوتبال ایران در راه آماده‌سازی برای جام جهانی فوتبال با شکست برابر تیم نه چندان قوی گینه آغاز شد تا با همین یک شکست، منتقدان همیشه منتظر، فرصت را غنیمت شمارند و ‌انتقادات تند و تیز خود را متوجه تیم ملی و تصمیمات سرمربی آن کنند؛ اما این ‌بار بهانه دنیل داوری است.

به گزارش «تابناک»، تصمیمات کارلوس کی‌روش در ایران منتقدان بسیاری دارد و همه آن‌ها منتظرند تا در یکی از‌‌ همان حوزه‌ها، کمیت کی‌روش لنگ بزند تا حسابی از خجالت مربی پرتغالی تیم ملی در‌آیند. برای آنها اصلا ‌اهمیتی ندارد که تیم ملی صد روز دیگر باید در جام جهانی حاضر باشد و در همین فرصت کوتاه ‌‌مانده، حمایت از تیم ملی مهم‌ترین و بهترین کاری است که یک ایرانی دلسوز می‌تواند انجام دهد. آن‌ها حتی برای اثبات حقانیت خود، حاضرند به صفحه فیس‌بوک یک بازیکن ملی‌پوش حمله کنند و با الفاظی رکیک، او را بنوازند تا روحیه‌ای دو‌چندان از حمایت‌های هم‌وطنانشان، راهی جام‌جهانی شود.

باید گفت، میدان دادن به بازیکنان ایرانی پرورش یافته در لیگ‌های اروپایی که با نگاهی نژادپرستانه از سوی برخی‌ها «دورگه» خطاب شدند، یکی از بزرگ‌ترین‌ کارهای کارلوس کی‌روش است که تقریبا به بزرگ‌ترین چالش او با منتقدان و رسانه‌ها بدل شده است. همه منتظرند تا از ناحیه این بازیکنان آسیبی به عملکرد تیم ملی برسد تا زبان به سخن بگشایند و بگویند مگر در ‌کشور استعداد کم داشتیم که به سراغ این «غریبه‌ها» رفتید و از «اجنبی‌پرست» بودن مربی فرنگی تیم ملی سخن بگویند؟!

352032_438.jpg

همه این ادبیات زشت و سخیف در حالی به کار گرفته می‌شود که این گروه منتقدان در هنگام پیروزی‌ها و کامیابی‌های بزرگ تیم ملی ـ که در سایه درخشش این بازیکنان پدید آمده بود ـ زبان به کام گرفته بودند و سخنی نمی‌گفتند!

اما این‌ بار هم دریافت دو گل از سوی دنیل داوری در نخستین بازی تدارکاتی تیم ملی، موجب شده تا صفحات روزنامه‌ها و سایت‌ها پر شود از اظهار‌نظرهایی درباره کارکرد ‌ضعیف این دروازه‌بان و گوشزد کردن‌‌ همان تذکرات بالا به کی‌روش!

در این مرحله حتی دامنه اعتراضات و تحرکات بالا‌تر رفته و ایرانی‌های زیادی که پیش از این با حمله به صفحات فیس‌بوک ایوان زایتسف، مسی، فرنانداد لیما و خیلی‌های دیگر حماسه‌های بزرگی آفریده بودند، در یکی دو روز اخیر به صفحه فیس‌بوک دنیل داوری دروازه‌بان تیم ملی حمله کردند و حسابی از خجالت دروازه‌بان ایرانی تیم اینتراخت برانشوایگ درآمدند.

ایرانی‌های حاضر در این صفحه، ضمن به کار بردن الفاظ زشت و رکیک نسبت به داوری دروازه‌بان ایرانی جا مانده از تیم ملی را به وی یادآور شدند و او را غریبه‌ای خواندند که در تیم ملی ایران جایی ندارد.

همه این رویدادها در حالی است که کمتر از ۹۶ روز دیگر به آغاز جام‌جهانی فوتبال فرصت باقی است و در همه دنیا، هواداران تیم‌های ملی با راه‌اندازی کمپین‌های حقیقی و مجازی به راه‌های گوناگون در حال روحیه دادن به تیم ملی کشورشان هستند.

اینکه کی‌روش از چه گزینه‌ای در درون دروازه تیم ملی فوتبال ایران استفاده خواهد کرد، کاملا به نظر فنی او بستگی دارد و نظر فنی او مانند همه اقداماتش که ما را راهی جام جهانی کرده، باید برای ما محترم و پذیرفته باشد. به هر حال او مردی است که ما با اعتماد، هدایت تیم ملی کشورمان را به سپرده‌ایم؛ اما اینکه داوری‌‌ همان قدر حق دارد درون دروازه ایران بایستد که رحمتی و احمدی و دیگران موضوعی است که برخی ‌منتقدان پرشور باید درک کنند.

خلاصه آنکه فرصت حضور در جام جهانی کوتاه است و باید از همین فرصت کوتاه برای حمایت از ملی‌پوشان کشورمان بهر‌ه برد؛ بنابراین، خالی کردن پشت کاروانی که امید هفتاد و پنج میلیون ایرانی است، کمی دور از معرفت است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قدیمی‌ترین فوتبالیست ایران در گذشت

به گزارش خبرگزاری فارس، علی اکبر محب بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه دارایی و شاهین امروز چهارشنبه در سن 101 سالگی به علت کهولت سن درگذشت.

این پیشکسوت فوتبال عنوان قدیمی ترین فوتبالیست ایران را هم با خود به همراه داشت.

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
پایگاه اینترنتی یاهو با انتشار یک فیلم به اشتباه مهدی رحمتی در بازی استقلال مقابل الریان پرداخت.

a19fz0511anvocn6wiy.gif

تیم فوتبال استقلال در دومین دیدار خود در فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا سه‌شنبه شب به مصاف الریان قطر رفت و در پایان با یک گل مقابل این تیم تن به شکست داد تا دومین باخت متوالی خود را هم متحمل شود.

تگ گل این بازی روی اشتباه فاحش مهدی رحمتی در خروج از دروازه به سود تیم قطری به ثمر رسید.

0497i75gdf552pw8aaz.jpg

بخش عربی پایگاه اینترنتی یاهو (Yahoo Maktoob) امروز با انتشار فیلم اشتباه دروازه‌بان استقلال آن را یکی از بدترین اشتباهات ذکر کرد و اینگونه نوشت:

دروازه‌بان استقلال اشتباه فاحش کرد

رحمتی کاپیتان استقلال در بازی تیمش مقابل الریان در لیگ قهرمانان آسیا اشتباهی خنده‌دار انجام داد.

این سایت همچنین این خبر را در صفحه نخست خود قرار داده و برایش اینگونه تیتر زد: بدترین دروازه‌بان تاریخ؟

ایسنا

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تیتر بدترین دروازه بان تاریخ چه ربطی به خبر داشت !

دانیال داوری اشتباه بدتری تو بوندسلیگا داشت و گل به خودی زد ! شما چرا برای اون تاپیک نزدی و عنوان بدترین دروازه بان تاریخ رو اعلام کنی !؟

این فقط تعصبات رنگی هست که به شکل مضحکی اعلام میشی :)
شاد باشی :)

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
تیتر بدترین دروازه بان تاریخ چه ربطی به خبر داشت !

دانیال داوری اشتباه بدتری تو بوندسلیگا داشت و گل به خودی زد ! شما چرا برای اون تاپیک نزدی و عنوان بدترین دروازه بان تاریخ رو اعلام کنی !؟

این فقط تعصبات رنگی هست که به شکل مضحکی اعلام میشی :)
شاد باشی :)
این تیتر بخش عربی سایت معتبر یاهو هست:
این سایت همچنین این خبر را در صفحه نخست خود قرار داده و برایش اینگونه تیتر زد: بدترین دروازه‌بان تاریخ؟

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
مهدی رحمتیه فقط ادعاست این سوتی هاشم کار خداست که کوچیک بشه فکر نکنه خبره اقا یه زمون لباس بوفون میپوشید فکر میکرد بوفونه! ابروی ایران رو برده کم مونده بازی تو ازادی باشه از دبی یکی شوت بزنه رحمتی گل بخوره

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
این تیتر بخش عربی سایت معتبر یاهو هست:

خوب چه ربطی داره !
شما که بحث تون رنگی نیست چرا برای گل به خودی که دانیال داوری زد تاپیک باز نکردی و نگفتی که بدترین دروازه بان تاریخ ؟ که تو نقد های باشگاه آلمان رو میدی به گلی که داوری خورد خندیده بودن ؟

کاملا معلومه که شما رنگی عمل می کنید برای همین هم میگم که عمل مضحکی هست !

بالا