• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تلخ ترین طنز ماجرا، قیافه بسیار جدی و عبوس خیابانیه... خیلی جدی گرفته، هم برنامه رو هم خودش رو...

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
من نمی دونم این خیابانی واقعا انقدر نفهمه یا خودشو میزنه به نفهمی؟
تو شبای اول یادمه یکی از شرکت کننده ها گفت من چشمام شعیفه مانیتورو خوب نمی بینم خیابانی هم با حالت تمسخر بهش گفت تو که چشمات نمی بینه واسه چی اومدی گزارشری کنه؟
در اینجا می تونست بهش بگه پس عینکت کو و یا عینکتو بزن نه اینکه تحقیرش کنه
این برنامه بستری به وجود اورده تا خیابانی عقده های تمام تمسخرهایی که در رسانه ها بهش شده رو سر ملت خالی کنه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان این برنامه گزارشگر چه کانالی پخش میکنه؟ ساعت چند؟ چند شنبه ها؟!
می خوام یه بار نگاه کنم ببینم چیه همه ازش میگن

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
قبلا فکر می کردم این همه انتقادهایی که به جواد خبابانی می شه شاید بی رحمانه باشه، اما با تماشای این مسابقه و اظهار فضل های آن چنانی این جناب متوجه شدم که حقش هست که ملامت های پررنگ تری از او بکنند. یک جا در مورد یکی از شرکت کنندگان جوان با حالتی تحقیر آمیز و بی ادبانه گفت: من در مورد ایشون نظری ندارم! یکی نیست بهش بگه اخه بی نوا! فکر کردی این شرکت کننده امده که همین الان جای تو رو بگیره؟!
بین اینها ( داورها ) یکی دو نفر رو دیدم که منصفانه اظهار نظر کردند: رضا جاودانی، امیر حاج رضایی و هادی طباطبایی

البته جناب مستطاب حاج جواد عزیز در اینده نزدیک تپق های زیبا و دانه درشت خود را همچنان تحویل مردم داده و لابد مردم هم در همین جوامع مجازی بیشتر از قبل از خجالتش در خواهند آمد ...

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
بعد از اون قضیه فوت مادر خیابانی که نیمه دوم بازی پرسپولیس و نفت اعلام شد بعضیا از انتقاد ها و مسخره کردن های خیابانی دست برداشتن ولی با این برنامه دوباره منفور شد

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
کد خبر : 19905تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ (۲۲:۰۶)
print.gif

عجیب‌ترین اتفاق فوتبالی؛
در دیدار تیم های نساجی مازندران و شهرداری یاسوج چه گذشت؟
در دقیقه 70 بازی که مجتبی رمضانی، بازیکن نساجی با جا گذاشتن حسن هوری، دروازه‌بان شهرداری یاسوج در آستانه به ثمر رساندن اولین گل نساجی بود،به یکباره یکی از بازیکنان ذخیره تیم شهرداری یاسوج که پشت دروازه مشغول گرم کردن بود وارد...
1_477.jpg

شمال ورزشی:آخرین دیدار فصل 92 – 93 لیگ دسته اول در شرایطی با پیروزی 2 بر صفر نساجی مازندران در مقابل شهرداری یاسوج با اتفاقات عجیب و غریبی مواجه شد که شاید تا سال ها از ذهن هواداران این تیم پاک نشود.

هر چند نتیجه این دیدار برای نادر دست نشان اهمیت خاص خودش را داشت اما واقعیت این بود که با توجه به جایگاه نساجی و سقوط شهرداری یاسوج به طور کلی این رقابت، چندان حساس به نظر نمی‌رسید. شاید به همین خاطر بود که در نیمه اول این دیدار، اتفاق خاصی از سوی بازیکنان دو تیم رخ نداد تا اندک هواداران حاضر در ورزشگاه، خود را با شعارهای متفاوت مشغول کنند اما هرچه اتفاق و حاشیه بود در نیمه دوم رخ داد. اتفاقاتی که شاید هرچند سال یکبار شاهد آن باشیم.

در دقیقه 70 بازی که مجتبی رمضانی، بازیکن نساجی با جا گذاشتن حسن هوری، دروازه‌بان شهرداری یاسوج در آستانه به ثمر رساندن اولین گل نساجی بود،به یکباره یکی از بازیکنان ذخیره تیم شهرداری یاسوج که پشت دروازه مشغول گرم کردن بود وارد زمین شد و به سرعت خود را به درون دروازه رساند و در یک عملیات انتحاری توپ را با ضربه سر به بیرون زد !

برای چند ثانیه بهت و حیرت بازیکنان و نیمکت نشینان دو تیم و اندک هواداران نساجی را فرا گرفت و سپس جو بسیار جالبی در ورزشگاه شهید وطنی به راه افتاد. عده ای نسبت به این حرکت بازیکن شهرداری اعتراض می کردند و عده ای هم که نتیجه این دیدار برای آنها مهم نبود فقط می خندیدند. از سوی دیگر تمام بازیکنان نساجی ضمن اعتراض به این حرکت عجیب و غیرمنتظره بازیکن حریف از داور خواستند تا به حساب نساجی، گل محسوب شود.
بازیکنان شهرداری یاسوج نیز با اسکورت، بازیکن خطاکار خود را که توسط داور با کارت قرمز جریمه شد، به سمت نیمکت ذخیره تیم شان هدایت کردند و احمدی، سرمربی شهرداری یاسوج نیز هاج و واج به این بازیکن نگاه می کرد و نمی دانست در آن لحظه باید چه عکس العملی از خود نشان دهد. داور این دیدار نیز پس از مشورت با کمک داور بازی رأی به ضربه آزاد غیر مستقیم از روی خط شش قدم تیم شهرداری یاسوج داد تا اعتراضات نسبت به این تصمیم شدت بیشتری به خود بگیرد.

به هر حال هر 11 بازیکن شهرداری یاسوج با کلی کلنجار روی خط دروازه تیم خود قرار می‌گیرند و خود را به سرنوشت می‌سپارند. ضربه خطا با شوت بسیار محکم صابر میرقربانی نواخته می شود و توپ به کتف بازیکن شهرداری یاسوج برخورد می کند ولی داور اعتقادی به ضربه پنالتی ندارد تا واکنش شدید اندک هواداران نساجی را به همراه داشته باشد.
بازیکن خطاکار شهرداری یاسوج چند لحظه بعد از این اقدام عجیب در گفتگوئی کوتاه می‌گوید: « در آن لحظه تنها کاری که برای تیمم می توانستم انجام دهم همین کار بود و فقط امیدوارم اقدام من برای شهرداری یاسوج مثمر ثمر واقع شود.»

ماجراهای عجیب بازی اما به همین جا ختم نشد! چرا که گل دوم نساجی هم خالی از حاشیه نبود و در دقیقه 93 بازی یکی از مدافعان تیم شهرداری یاسوج شوت بازیکن نساجی را با دست از روی خط دروازه بیرون کشید تا یکبار دیگر جنجال و حاشیه ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر را فرا گیرد.

داور بازی نیز طبق قانون مدافع تیم حریف را اخراج کرد و رأی به اعلام ضربه پنالتی به سود نساجی داد. اما اوج هیجان و جنجال در صحنه خروج این بازیکن از زمین روی داد. هواداران نساجی که انتظار نداشتند در یک دیدار دو صحنه غیراخلاقی از بازیکنان تیم حریف ببینند نسبت به این اقدام بازیکن تیم حریف واکنش نشان دادند تا او نیز با دادن انواع و اقسام فحش و ناسزا هواداران نساجی را به مقابله به مثل دعوت کند.

بالاخره دو دقیقه پس از گل صابر میرقربانی که با ضربه پنالتی به دست آمد بازی به اتمام رسید تا نساجی با این پیروزی رده سوم لیگ دسته اول فوتبال کشور در فصل 92-93 را به خود اختصاص داده و شهرداری یاسوج به لیگ دسته دوم سقوط کند./شهر خبر

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
حرف هایی که به زودی در فوتبال ایران خواهید شنید
زبان بُریده پشت تمبر!

عصر ایران؛ احسان محمدی - سربازي که در جنگ جهاني اول به دست نيروهاي آلماني اسير شده بود در نامه‌ای به خانواده‌اش از آنها خواسته بود تمبر پستي روی نامه را نگاه ‌دارند. خانواده‌اش که مي‌دانستند او هيچ علاقه‌ای به گردآوري تمبر نداشته با تعجب تمبر را جدا كردند و ديدند پشت آن نوشته ‌شده: «آنها زبان من را بریده اند!»

اين خبر بازتاب گسترده ای پیدا کرد. زیرا نهایت خشونت و بی‌رحمی در قبال سرباز اسیر را نشان می داد. بسیاری آن را باور کردند و با هیجان برای هر گوش مشتاقی باز می گفتند. حال آنكه به دو دليل این شايعه نمی توانست درست باشد: نخست آن که نامه‌هاي اسراي جنگي فاقد تمبر پستي بود. ديگر آن كه اگر فرد پس از بريدن زبان، تحت عمل جراحي فوري قرار نگيرد بر اثر خون ريزي خواهد مُرد.

این روزها لیگ برتر فوتبال ایران از نفس ایستاده اما دیر و دور نیست که شایعاتی از این دست را در روزهای پیش رو بشنویم.

حکایت ناز و عشوه مربیان و مدیران و بازیکنان که « گرفتاری یی دارم و باید بروم و ناچار به جدایی از تیم محبوبم هستم»، « من عاشق این تیم هستم ولی سرمربی من را نمی خواهد»، « قراردادم را تمدید نمی کنند»، « حاضرم چک سفید امضا کنم و بمانم اما من را نمی خواهند»، « فشارها زیاد است و راهی ندارم جز این که استعفا بدهم»، «این فوتبال ناپاک است و من دیگر توان ادامه ندارم»،«هیات مدیره بودجه برای خرید بازیکن نمی دهد و می روم»، « از بارسلونا دعوت نامه دارم و خودِ ونگر دیشب زنگ زد گفت باید بیایی»! وادعاهایی از این دست ...

بازار نقل و انتقالات و اسباب‌کشی در فوتبال ایران فصل خوبی برای فروش روزنامه‌های ورزشی - از نوع زرد است - تا هر روز «بمب بترکانند»! از جلسه پنهانی بازیکن قرمزها در مرغ داری با یک رابط سرشناس مدیرعامل آبی‌ها خبر بدهند و از دیده شدن هافبک آبی‌ها در کافی شاپ وقتی بر سر صفرهای قرارداد پیوستن به پرسپولیس چانه می‌زد!

همه اما انگار بازی‌های رقت‌انگیز فصل قبل را فراموش می‌کنند. کیفیت تحقیرکننده رقابت‌هایی که عنوان «لیگ برتر» بر پیشانی دارد بی نشانی از برتری و پیشرفت و درخشش در آن.

هیچ کس به آنالیز فصلی که گذشت، نمی پردازد تا شاید راهی برای برون‌رفت از این بن بست کلافه کننده و مثلا \پاسخی برای این پرسش پیدا کند که چرا تیم قهرمان در 30 بازی تنها 36 گل زده است؟ حالا فصل خوب چانه زدن بر سر قیمت‌هاست. تلاش برای تیتر شدن در روزنامه‌ها...

اگر شنیدید یکی از باشگاه‌های فوتبال در ایران تیمی متشکل از کارشناسان و آنالیزورها تشکیل داده تا به بررسی نقاط ضعف و قوت خود و حریفان فصل تمام شده بپردازند یا به شنوایی خود شک کنید یا به شایعه‌هایی که برخی می‌سازند تا بگویند ما با علم روز فوتبال دنیا داریم پیش می‌رویم.

علم روز دنیا هم یعنی یک لپ تاپ که نرم‌افزار آنالیز بر روی آن نصب است و 70 درصد مربیان حتی از آن سر در نمی‌آورند. شایعه‌های ترکاندن بمب و دعوت‌نامه از بارسلونا و استعفا و کناره ‌گیری را هم بگذارید کنار همان زبان بُریده سربازی که پشت تمبر، قصه بافته بود!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
آیا وزیر ورزش برای حرف هایش سند دارد؟ / 1000 میلیارد پول فوتبال را چه کسی خورده است!

چیزی جز شانتاژ نیست... بحث موافقت یا مخالفت با پرداختهای کلان رو اگر بذاریم کنار، اینطور خبرپراکنی و استفاده از فضای انحصاری رسانه ها، هیچ کمکی به همون مردمی!!!!! که منتقد این پرداختها هستند نمیکنه...
عدد عجیب و غریبه... البته از کسی که اطلاعاتش وابسته محض به بولتن هاییه که مشاورانش براش تهیه میکنن، انتظاری جز این نمیشه داشت. هیچکس هم اثبات درستی یا نادرستی این ادعاهای گزاف رو مطالبه نخواهد کرد... پرداختهای کلان و بی بازده نکوهیده است، درست... آیا اینطور جوسازیهای کلان و بی پشتوانه (در حال حاضر) نکوهیده نیست؟ آیا باور کنیم که اینها خیر ملک و ملت رو میخوان؟

http://khabaronline.ir/(X(1)S(pmsbb4305nauz451dpkqy2o0))/detail/350203/sport/premiere-league

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خاکپور : پرسپولیس و استقلال هیچ وقت خصوصی نمی‌شوند

لینک خبر

محمد خاکپور در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد اظهارات وزیر ورزش مبنی بر بدهی بیش از 60 میلیاردی پرسپولیس و اینکه این پول از بیت‌المال پرداخت نخواهد شد عنوان کرد: قدیمی‌ها مثالی داشتند و می‌گفتند که اگر پشت پاکت سیگار چیزی را بنویسید برای خودتان تعهد ایجاد کرده‌اید. بنابراین در قراردادی که صوری نیست و بین دو طرف حقیقی و حقوقی منعقد می‌شود؛ باید به تعهدات پایبند باشند و اجرا کنند.
وی افزود: اگر کسی در سنوات گذشته قبول کرده در این باشگاه فعالیت کند به عنوان نماینده سازمان تربیت بدنی و یا وزارت ورزش این کار را انجام داده و به عنوان نماینده سازمان تربیت بدنی یا وزارت ورزش در این باشگاه‌ها فعالیت کرده است. کسی نمی‌تواند بدون موقعیت رسمی با بازیکنان قرارداد ببندد.
پیشکسوت پرسپولیس اظهار داشت: معتقدم باشگاه پرسپولیس این پول‌ها را باید پرداخت کند. اینکه از کجا باید تامین شود نمی‌دانم اما چه از بیت‌المال، چه از طریق درآمد اسپانسر و یا از طرف تماشاگران این پول باید پرداخت شود. به هر حال این تعهدی است که باید انجام شود.
خاکپور در مورد واضح نبودن برخی از قراردادها گفت: به هر حال فدراسیون دپارتمان قضایی دارد و به همراه باشگاه و وزرات ورزش می‌توانند قراردادها را بررسی کنند و اگر تخلفی وجود داشت به آن رسیدگی کنند.
وی در مورد خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس و اظهارات خادم و گودرزی در این رابطه عنوان کرد: با توجه به تجربه‌ای که داریم و سال‌ها در ورزش بودیم، همیشه بحث خصوصی‌سازی این باشگاه‌ها مطرح بوده و خیلی‌ها پیشقدم شدند که به عنوان بخش خصوصی‌ فعالیت کنند ولی این امر تحقق پیدا نکرد. این موضوع هم به سیاست‌های دولت برمی‌گردد.
این کارشناس فوتبال اضافه کرد: احساسم این است که خود دولت نمی‌خواهد این دو تیم خصوصی شوند و در نهایت خصوصی‌سازی همیشه در حد یک بحث باقی‌مانده و تحقق نیافته است. نظر شخصی من این است که هیچ موقع خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس تحقق پیدا نمی‌کند زیرا این دو باشگاه‌های بزرگی هستند. ممکن است با طرفدارانی که دارند مشکلاتی رخ دهد که بعدا برای آنها دردسرساز شود. فکر می‌کنم این روال برای استقلال و پرسپولیس همیشه پیش برود. هر چند که روال درستی هم نیست زیرا تمام هزینه‌‌ها از سوی دولت و بیت‌المال انجام می‌شود و همیشه هم این دو تیم درگیر دریافت و پرداخت‌ها هستند.
خاکپور در پاسخ به این سوال که آیا عدم تمایل دولت برای خصوصی‌ کردن این دو باشگاه، به دلیل منافعی است که آنها می‌توانند داشته باشند گفت: بحث منافع نیست. این دو باشگاه طرفداران زیادی دارند و باید کنترل شوند. ممکن است در خصوصی شدن باشگاه‌ها طرفداران به سمتی پیش بروند که وضعیت، با امنیت و مسائل کشور منافات داشته باشد

////////////

پ.ن : این قسمت هایی که بولد کردم همیشه از طرف همه گفته شده ولی هیچ کس دقیقا نگفته منظورش چیه؟ میشه لطفا یکی دقیقا بگه چطوری میتونه بعد از این اتفاق محال هواداران این دو باشگاه امنیت ملی کشور رو به خطر بندازن؟ همه میگن ولی هیچ کس نمیگه مثلا چطوری؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
فقط کافیه تو یه بازی شعارهایی داده بشه که صلاح نیست... فقط کافیه در مالک خصوصی فرضی سرنوشتی مثل شفیع زاده استقلال اهواز پیدا کنه و یکی از این تیمها به آستانه بحرانی برسه که کسی قادر به جمع کردنش نباشه... فقط کافیه در یک دربی هوادارهای دو تیم به جان هم بیفتن (حتی لفظی) و مدیر یا مدیران گوش به فرمانی نباشن که کل قضیه رو ماله بکشن... این میشه تهدیدات امنیتی
اینها رو بذارید کنار پتانسیل تبلیغاتی این تیمها... هیچکس راه آهن سورینت رو نمیتونه مجبور کنه تا شعارهای ارزشی و امثالهم بزنه روی لباسش اما در تیمهای دولتی این یک مساله حل شده است...
انبوه هواداران سرتاسری این دوتیم مثل سهامداران خرد شرکتهای بزرگ میمونن، سهامدارانی که میتونن در مجامع شرکت کنن و شلوغ بازی دربیارن... اگر مالک خصوصی فرضی هوس کرد تیم رو به یکی مثل بابک زنجانی بفروشه و بعد وضعیت این روزهای زنجانی پیش بیاد، می میتونه مطالبات هواداران این تیمها رو جوابگو باشه؟ همین الان که تیمها به اصطلاح دولتی ان، این جوسازیهای اخیر بسیار پرسروصدا شده... اینو بین خودشون حل میکنن... اون رو میخوان چکار کنن؟
در نهایت این دو تیم هیچوقت مشمول خصوصی سازی واقعی قرار نخواهند گرفت... ممکنه اختصاصی سازی بشن... مثل خیلی از شرکتها و موسسات، اونطوری هم تحت کنترل سیستم هستن و هم ظاهرا مال بخش خصوصی شدن و مسوولیتی بر عهده دولت نیست...

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
حاشیه‌نگاری بر یک اتفاق زشت و نادر در زمین فوتبال
عرق شرم ورزشگاه آزادی در لحظه شادی زشت مهاجم خارجی

دیشب همه منتظر رویارویی رئال و بایرن بودند و کمتر کسی حواسش به بازی ورزشگاه آزادی بود. جایی که استقلال با ۳۳۰ نفر تماشاگر رکور کم‌تماشاگر‌ترین مسابقه آسیایی خود را زد. اما خدا را شکر که فقط همین ۳۳۰ نفر در آزادی بودند تا شاهد حرکت زشت مهاجم ناراضی استقلال باشند. حرکتی که بیشتر از بی‌احترامی به تماشاگران، مدیریت فوتبال ما را هدف قرار داده بود.

به گزارش تابناک، چند وقت پیش در برنامه نود از علی فتح‌الله‌زاده پرسیدند شما که پول ندارید و بازیکنان خارجی جدا شده‌تان هنوز طلبشان را نگرفته‌اند، چطور سراغ خرید بازیکن خارجی دیگری رفتید؟ مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سؤال از یکی از مهم‌ترین فنون مدیریتی‌اش پرده‌برداری کرد. تکنیک «این جیب به اون جیب» و این یعنی الان که بازیکن خارجی رفته تا شکایت کند و پولش را بگیرد، ما کمی زمان داریم و در این زمان باقی‌مانده بازیکن خارجی جدید را استخدام می‌کنیم و تا این بازیکن هم از بی‌پولی خسته شود و بخواهد برود، ما پول قبلی را داده‌ایم و پول این یکی را هم بعد از شکایت و خرید زمان پراخت می‌کنیم. این جوری هم پول بازیکن را بالاخره داده‌ایم و هم برای تیم بازیکن خارجی خریده ایم که بازی کند. (نقل به مضمون)

اما فتح‌الله‌زاده هیچ‌وقت فکر نمی‌کرد این تکنیکش جایی یقه او، تیمش و فوتبال ایران را بگیرد تا وقتی شب گذشته مهاجم سیاه‌پوستش گل می‌زند همه از شرم سرخ شوند. حتی قطری‌هایی که در آزادی میهمان بودند. وقتی تیمی پول ندارد که بازیکن بخرد و با علم به این بی‌پولی تن به خرید هر بازیکنی با هر کیفیت و سطح فرهنگی می‌دهد، نتیجه‌اش همین می‌شود که در وسط استادیوم بزرگ آزادی یک بازیکن خارجی دستانش را به سوی همه ما ضربدری می‌کند. شاید آن ۳۳۰ نفری هم که شب گذشته پا به آزادی گذاشته بودند، دیگر تکلیف خود را با این فوتبال می‌دانند. جایی که ساختار بیمار و ملول فوتبال ایران سرانجام منجر‌به این می‌شود که شادی پس از گل یک بازیکن به زهری در کام هواداران و علاقه‌مندان به فوتبال بدل شود.

شش سال پس از آئین‌نامه منشور اخلاقی فوتبال و چند سال پس از به راه افتادن دم و دستگاه عریض و طویل ستاد منشور اخلاقی در فوتبالمان‌، هنوز کسی نفهمیده چرا کار فوتبال از تذکر دادن به موی آندرانیک تیموریان به جایی رسیده که یک بازیکن خارجی یکجا و حسابی از خجالت همه در بیاید؟

شاید اشتباه کار جای دیگری باشد. همان‌جایی که به مو و خال‌کوبی بازیکنان دقت می‌کند اما به اینکه چرا چنین بازیکنانی وارد فوتبال ما می‌شوند، دقت نمی‌کند. همان‌جایی که به مدیران اجازه می‌دهد با «این جیب، اون جیب» پای هر بازیکنی را به فوتبال ما باز کنند تا هم تیمشان بین‌المللی به‌حساب بیاید و هم وقتی لازم شد، ورزشگاه آزادی چنین از خجالت عرق بریزد.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
رونمایی از قراردادهای میلیاردی باشگاه سپاهان/یعقوب کریمی گرانقیمت ترین بازیکن طلایی پوشان

یعنی خوشم میاد از این وزارت ورزش و فدراسیون!
فکر کنم فقط استقلال و پرسپولیس خار بودن رفتن تو چشم اینا!
حالا ببینم اون فردوسی پور که کلی سینه اش رو جلوی فتح الله زاده سپر کرده بود و کلی خودشو سر رقم قراردادهای استقلالی ها به در و دیوار میزد چی داره بگه!

hassan8961

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تیم باشگاهی:همونایی که نرخ خرید و فروش رو میبرن بالا ملیاردی خرج میکنن بعد تو کف لیگ برترند
بازیکن :همونی که کلی پول بابتش دادی از روی ناز بازی میکنه انگار اومده خونه عمش
تیم ملی:این عربهایی که هیچی جز توانی و فخر فروشی به ما بلد نیستند

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
یعنی واقعا اینا فک میکنن میتونن میزبانی جام ملت ها رو بگیرن؟!پیش خودشون چی فک کردن من نمیدونم،غیر از امکانات ورزشیشون که نسبت به 3 تا کشور دیگه در حد لیگ دسته 3 هست،همین مقوله عدم اجازه حضور بانوان تو ورزشگاه ها کلکشون رو میسازه،بقیه چیزا که دیگه هیچی!

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
رویانیان بازداشت شد

تهران - ایرنا - یک منبع آگاه ضمن اعلام بازداشت «محمد رویانیان» مدیر عامل سابق باشگاه پرسپولیس و رییس سابق ستاد سوخت، افزود: وی در ارتباط با پرونده ستاد سوخت بازداشت شده است.

81152990-5675820.jpg

این منبع آگاه روز سه شنبه به خبرنگار حقوقی و قضایی ایرنا گفت: قرار بازداشت رویانیان از سوی شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت صادر شده است.

بر اساس این گزارش، رویانیان پیشتر در ارتباط با پرونده ستاد سوخت به شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت احضار و تفهیم اتهام شده بود.

حجت الاسلام والمسلمین «غلامحسین محسنی اژه ای» سخنگوی قوه قضاییه و دادستان کل کشور نیز هشتم اردیبهشت ماه در نشست خبری درباره پرونده ستاد سوخت گفت: تا کنون سه نفر در این خصوص بازداشت شده اند و بقیه با قید وثیقه آزاد هستند.

رویانیان نیز پیشتر درباره احضار خود به دادسرا در ارتباط با پرونده ستاد سوخت گفته بود: به دادسرا رفتن جرم نیست و قوه قضاییه و دادسرا خانه من است.

http://www.irna.ir/fa/News/81152990/فوتبال_و_فوتسال/رویانیان_بازداشت_شد

بالا