kapitan-ali
Registered User
بحث همینه که هیچکدام از بازیکنا تا جایی که من دیدم 700 تا نگرفته که با بشار رسن مقایسه میکنید و مطمئنا بشار هم کمتر 300 400 هزار نگرفته که الان همچین رقمی رو پیشنهاد داده!!!
بحث هم در استقلال بیشتر سر ناعدالتی مادی و معنوی دستگاه حاکمیت که مالکیت دو تیم رو به عهده داره هست تا اینکه بگن مطلقا پول نداریم و اینکه چرا تبعیض میان دو تا تیم هست؟
کمک های هدایتی از بیت المال چرا فقط به سمت پرسپولیس بود؟!
اگر قرار به افشای قرارداد هست که به نظرم کار درستی هم هست اما چرا یک خبرگزاری با هویت معلوم میاد فقط بازیکنای استقلال رو افشا میکنه؟ الان قرارداد رادوشویچی که فقط رو نیمکت نشسته به نظرت 50 هزارتاست؟ یا همون بودیمیر؟ چرا هیچوقت قرارداد این همه مربی خارجی پرسپولیس که نتایجشون از مربی های داخلی بعضا بدتر هم بود رسانه ای نشد؟
بازم میگم من مخالف خرج کردن در فوتبال نیستم ولی یا تیم ها رو خصوصی کنن یا دست از تبعیض که با اهداف سیاسی هست بردارن...
من درست یادم نمیاد ولی اگر اشتباه نکنم استقلال از لیگ قهرمانان حذف شده بود و پول رسید (هیچ اشکالی هم نداره ) و این اتفاق نیوفتاد ولی من تبعیضی شما که میگید نمیدونم به چی اشاره میکنید اگر مادی هست به نظرم کل قرارداد تیم ما رو با استقلال مقایسه کنید کدوم بیشتر هست؟. یه جوری میگید انگار خارجیا استقلال مجانی اومدن . مدیر عامل سابق که گفت 70 میلیارد خرج شده فرهاد مجیدی هم گفت این همه خرج کردیم آخرسر هم هیچ ! این پولا ملاک نیست برای شما؟ دیگه چه حمایت مادی باید میشد ؟ در نهایت همونطور که گفتین باید خرج کرد تو این فوتبال ولی اینکه برای ما بیشتر بوده یا ... برای ما پاک و به ما ظلم شده عجیب غریبه .
اینطور که از دستگاه حاکمیت میگید ما هم میتونیم بگیم دوران 8 سال رئیس جمهور قبلی تیم 8 سال یا 7 ام بود یا 13 ام با یه مشت بازیکن بی کیفیت و دسته دوم لیگ ولی الان استقلال خوب داره خرج میکنه اشکالی هم نداره تیم هم به نظرم سر اون بازی نائب قهرمانی رو از استقلال گرفتن . با تمام این پارامترایی که گفتم من قبول ندارم چون دوره اون آقا بود و مثلن استقلالیه تیم ما اونطوری بود ! به نظرم قشنگ نیست چند فصل تیمی نتیجه نمیگیره با این خریدا بیاییم به همه زمین و زمان گیر بدیم و در کل به نظرم استقلال نتایج بد نگرفته فقط مشکلش مربیه اگر نه خود نیمکت این تیم یه تیم هست برای خودش . ولی شاید شما ندونی بعد از قهرمانی با افشین قطبی یه مشت بازیکن درجه دو اومدن تو تیم نه دفاع نه دروازه بان 8 سال هوادار خون و دل خورد . اگر بنا بر نابودیه استقلال بود تیم با این همه خرید و با این همه رتبه های خوب در نمیومد تیم باید 10 ام اینا بود .
تو این چهار سال به عنوان یه بیطرف میگم مهم زمین فوتباله 11 در مقابل 11 تیم پرسپولیس در این 4 سال سر امد بوده تو این موضوع حالا یه عده از این موضوع ناراحتن حسادت دارن نمیخوان ببینن .