وی افزود: «من چون اطلاع زیادی از این موضوع ندارم ندارم و نمیتوانم اظهارنظر کنم، اما در مجموع باید بگویم که شأن وزارت ورزش این نیست که وارد نقلوانتقالات باشگاهها شود. احتمالاً برای این انتقال باشگاهها با هم توافق کردهاند.»
وزارت ورزش تهدید میکنه بعد میگه سند رو کن ؟!
تازه با این ادعا من اطلاع زیادی ندارم ! اطلاع زیادی نداره بیجا میکنه میگی سند رو کن !
برو از اربابت اجازه بگیر !!!
یعنی میخوام ببینم استقلال اگر بی مربی میشد که شد !
فرهاد و مظلومی و منصوریان مثل پرسپولیس همه اسطوره هاشم سرمربی شدن نمیخواستن !!
تنها راه نجات بدون مربی خارجی قلعه نویی بود !!
وزارت میومد به اصفهانی ها 5-6میلیارد بده قلعه رو بیارن !؟ اگر اره چرا نکردن ؟
چرا فتح الله اوردن ! 30روز طول کشید ! چرا مذاکره با استراماچونی نکردن ! کاشف به عمل اومد مذاکره دوحه سرکاری بوده ! 20میلیون خرج کردن رفتن دوشب هتل و برگشتن !
اینا دیگه خیلی پررو هستن !
حالا هم وزارت ورزش تهدید کرده ! بعد میگه سند داری رو کن ؟!
وزارت ورزش هم تافته جدابافته این **** مقدس نیست !
طرف تهدید میکنن ! بعد میگن شکایت کنی و صداش دربیاری ! بیشتر اسیب میبینی !
ایناهم تهدید کردن ! حالا میگن سند رو کن !
سند رو کنه چی میشه ؟
احمدی نژاد فایل صوتی دفتر لاریجانی منتشر کرد ! چی شد ؟
باشگاهی که خصوصی هست 20-30میلیارد خرج میکنه برای 2-3 میلیارد نمیاد مربی شو بده !
مگر بالای 4-5 میلیارد که حدس و گمان رسانه ها رو همین عدد است !
داداش چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا ؟!
میدونی دخالت سیاست در فوتبال میتونه فوتبال مملکت رو تعلیق کنه ؟!
وقتی وزیر ورزش و وزیر صنعت یه مملکتی بیان زنگ بزنن به مالک یه باشگاه خصوصی و مجبورش کنن مربی تحت قراردادش رو به اجبار بده به یه تیم دیگه این اسمش چیه ؟!
و همینطور اگر واقعا این اتفاق صورت گرفته باشه و مالک باشگاه پدیده اسنادش رو واسه فیفا ارسال کنه فوتبال ایران رو درخطر قرار میده !
البته الان حرف شما اینه که حمیداوی رو سرش زیر آب میکنن که نتونه هیچ مدرکی رو ارسال کنه ! دیگه والا من حرفی ندارم !
درمورد مبلغ من یه سوالی از خود شما دارم ؛ چرا این مبلغ بالای 4-5 میلیارد که گفتی رو ندادن به کالدرون همونو نگه دارن ؟! خب مگه وزارت خونه این وسط پول خرج نکرده ؟
میومدن درمورد مسائل مالی کالدرون یه راه حلی پیدا میکردن. کالدرون هم دقیقا بخاطر بدقولی مدیران تیم و پرداخت نشدن مطالباتش برنگشت.
وقتی بحث کالدرون به وزرات خونه کشیده شد صلاح رو بر این دونستن مربی پرسپولیس هم داخلی باشه که مبادا باعث رنجش خاطر شما بشه که مربیتون داخلیه !
مشکل شماها اینه که هروقت چیزی به مذاقتون خوش نمیاد سریع به وزارت و حکومت و ... ربطش میدین !
البته این کاملا به خودتون مربوطه. شاید واقعا دوست دارین اینجوری فکر کنین !
من از اون زمانی یادم میاد شما هر زمانی که تو زمین نتیجه گرفتین از نبوغ سرمربی و بازیکناتون بوده هرزمان امتیاز از دست دادین عالم و آدم رو متهم کردین !
جالبه! من کدوم از پست های تو رو خوندم و یه ترتیب نقل قول کردم که از روی من اسکی میری؟ حالا خوبه مشخصه کی ارجیف کی رو خونده و جواب داده با دقت!
حمیداوی حرفی نمیزد چون میترسه! چون تهدید شدن! قضیه مجوز پدیده رو برو بخون!!!! از کی حرف بزنه؟ مگه اینجا کاناداس ؟
بازیکنای پدیده از نظر کیفی و فنی نصف قائدی و دشتی و زکی پور و عارف غلامی!!!!! و سجاد آقایی گرون قیمت نیستن آره!!! فقط یه چشمه ش سروش رفیعی بود که با قرارداد نجومی اومد به تیم شما! مشخصه!!! حالا بقیه اسمای گنده ای که یکی یکی با رفتن گل محمد دارن میرن و رفتن به جای خود!
جالبه که گفتی چرا کالدرون رفت هیچ کس دنبالش نرفت! میدونی چرا؟ چون خود شماها هم میدونستین چه مربی مزخرفیه و هیچ کس دوسش نداشت تا جایی علی پروین جونتون میگفت استقلال فقط فوتبال بازی میکنه! و حتی داخل تیم هم دشمن داشت !!! ( پیروانی ) برای همین جیک هیچ کدومتون در نیومد!!! اون کالدرون رو با استراماچونی مقایسه نکن که هوادار به خاطرش از پلیس کتک خورد دم باشگاه و در باشگاه رو شکست و چند روز دم باشگاه و وزارت شعار داد!!!
چرا کالدرن رفت وزیر کاری نکرد! هه!!!!
برو مصاحبه کالدرون جونت رو بخون امروز که گفته مثل سگ!!!!! پشیمونم که رفتم ایران بعد برو با مصاحبه های استرا مقایسه کن !
هه!
کپی پیست!!!
نیست که تومفسر فوتبالی و بی طرفانه میای اینجا حواشی فوتبال ایران رو تفسیر میکنی که من کپی پیست میکنم!!!
نخون!!! کسی مجبورت نکرده.
منظور من از اراجیف چند خط اخری همون پستی بود که نقل گرفتم ! اون 3 تا نقلی هم که تو پستای قبلیم انجام دادم فقط به این دلیل بود که نشونت بدم پشت هیچکدوم از حرفات منطقی وجود نداره ! همشون زاییده ذهن متوهم یه سری ادمین دبیرستانی کانالها و پیجهای هوادارین که پیازداغ یک خبر رو زیاد میکنن واسه جذب مخاطب !
وگرنه وقتم رو ارزشمندتر از این میدونم که تک تک پستهای شماها رو بخونم و دنبال قانع کردنتون باشم !
اصلا تو این فصل بازی سروش رفیعی رو دیدی که حالا درموردش اظهارنظر میکنی ؟! از اون سروشی که تو میشناسی فقط یه اسم مونده و دقیقا واسه همین خاطر بود کالدرون نخواستش !
کالدرون هر بدی هم که داشت تونست مارو صدرنشین کنه ! خواهشا نگو اشتباهات داوری شمارو صدرنشین کرد چون حتی اگر اشتباهات داوری هم نبود بازم پرسپولیس صدرنشین میشد !
واقعا هم مقایسه کالدرون و استراماچونی اشتباهه. صد البته این مطلب رو منم قبول دارم ! مربی ای که هرجا رفته عاقبتش "اخراج" بوده رو نمیشه با هرکسی مقایسه کرد! نمیگم کالدرون عالی بوده ولی دیگه فیس و افاده استراماچونی رو نداشت که واسه همه چی ناز میکرد !
درمورد قضیه کالدرون و پیروانی هم شما فقط یه چیزی شنیدی و اصلا اطلاع نداری ریز جزئیات چی بوده ! البته حقم داری چون منم از ریزترین مسائل داخل باشگاه شما خبر ندارم.
اگر اطلاع داشتی چه نوابغی جز اعضای هیئت مدیره ما هستن اون وقت متوجه میشدی نصف بیشتر مشکلات تیم از کجا نشئت میگیره !
اینجا منطق وجود نداره بی خیال شو
من دیگه صحبتی ندارم و ادامه هم نمیدم
فقط میخواستم به اون اقا و بقیه ای که از مطالب کپی پیست شدش شعف زده میشن ثابت کنم هرچی تو تلگرام و اینستاگرام خوندی قابل استناد نیست
دوستان خواهشا از ادبیات مناسب استفاده کنید و احترام همدیگر رو نگه دارید...
تاپیک کل کل نیست...
باز خواهش میکنم احترام همدیگر و تیم مقابل تون رو نگه دارید چون بعضی از پستا امکان ویرایش نداره و باید حذف بشه... پس خودتون رعایت کنید لطفا تا بشه بحث رو ادامه داد
داداش هر پستی از من مشکل داره حذف کن
فقط میخواستم جواب یکسری توهمات رو داده باشم که دادم و دیگه صحبتی ندارم
این تاپیک بمونه و دوستان تا بررسی کنن کدوم یکی از ارکان حکومت در اختیار پرسپولیسه : ))))))))