وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
کالدرون: امیدوارم نتیجه در زمین فوتبال تعیین شود نه مثل بازی آخر استقلال/ فعلا به جونیور فرصت بازی نمی دهم
ایشون هم مثل اکثر کارشناسان و بینندگان (من جمله خودم) از قانون جدید داوری بی اطلاع هستن !کالدرون: امیدوارم نتیجه در زمین فوتبال تعیین شود نه مثل بازی آخر استقلال/
ایشون صراحتا تیم داوری بازی استقلال - پارس جنوبی رو به تبانی متهم کرد !!اینم فهمیده برای بولد شدن باید مصاحبه های کرسی شعر بکنه تا محبوب قرمز ها بشه
هدایتی چی گفته مگه؟سونامی استعفا در فدراسیون فوتبال با استعفای رئیس کمیته انضباطی و اخلاق
رئیس فدراسیون فوتبال با استعفای اسماعیل حسن زاده رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال موافقت کرد و طی روزهای آتی جانشین او مشخص خواهد شد. موافقت تاج با استعفای حسن زاده | رئیس کمیته انضباطی محروم کرد و رفت مهدی تاج با توجه به انتصاب اسماعیل حسن زاده به عنوان معاون قضایی و رییس […]
رئیس فدراسیون فوتبال با استعفای اسماعیل حسن زاده رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال موافقت کرد و طی روزهای آتی جانشین او مشخص خواهد شد.
موافقت تاج با استعفای حسن زاده | رئیس کمیته انضباطی محروم کرد و رفت
مهدی تاج با توجه به انتصاب اسماعیل حسن زاده به عنوان معاون قضایی و رییس حوزه ریاست کل دادگستری استان تهران، با تقدیر از زحمات و تلاشهای بیشائبه وی در دوران تصدی ریاست کمیته انضباطی، با استعفای او موافقت کرد.
رییس فدراسیون فوتبال با ارسال نامهای در پاسخ به تقاضای مجدد دادگستری استان تهران با عنایت به مسئولیت جدید حسن زاده در آن نهاد، با استعفا وی از ریاست کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال موافقت کرد. این موضوع در ابتدا در شهریور ماه گذشته با مخالفت رییس فدراسیون همراه شد اما در ادامه با درخواست دوباره دادگستری استان تهران در مهر ماه با موافقت روبرو ریاست فدراسیون شد.
گفتنی است، سرپرست کمیته انضباطی فدراسیون در روزهای آتی معرفی خواهد شد.
نکته جالب که حسن زاده در آخرین حکم خود، گابریل کالدرون را به مدت یک جلسه از همراهی تیم پرسپولیس محروم کرده بود که طبیعتاً این حکم جنجالی با واکنش شدید باشگاه پرسپولیس مواجه خواهد شد.
آخرین حکم حسن زاده به عنوان رئیس کمیته انضباطی
کمیته انضباطی پس از بررسی مصاحبه گابریل کالدرون، سرمربی تیم پرسپولیس با جراید، مبنی بر اینکه «امیدوارم نتایج مسابقات در زمین فوتبال تعیین شوند» که متن آن به نوعی افترا به برگزارکنندگان مسابقات فوتبال بوده که نتایج تیمی خاص را در خارج از زمین بازی تعیین میکنند، حکم به محرومیت او از همراهی سرخپوشان داد.
این کمیته پس از بررسی طبق ماده ۷۱ آییننامه انضباطی فدراسیون فوتبال، مصاحبه کالدرون را مصداق افترا و نشر اکاذیب دانسته و وی را به یک جلسه محرومیت از مسابقه رسمی تیم خود محکوم کرد. ضمناً به ایشان تذکر داده میشود چنانچه این رفتار در آینده ادامه داشته باشد، مجازاتهای شدیدتری برای این سرمربی در نظر گرفته میشود. این رأی قطعی است.
به گزارش تسنیم، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال امروز با کنارهگیری اسماعیل حسنزاده از ریاست کمیته انضباطی موافقت کرد و میتوان گفت محرومیت سرمربی آرژانتینی پرسپولیس آخرین حکم انضباطی مهم حسنزاده در این کمیته بوده است.
همچنین تیم سپیدرود رشت به دلیل داشتن پنج بازیکن اخطاری و استفاده تماشاگرانش از شعارهای موهن در دیدار برابر استقلال خوزستان به پرداخت ۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
تکمیلی / رئیس کمیته اخلاق هم رفتنی شد
در شرایطی که اسماعیل حسن زاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال از سمت خود استعفا کرده است، تغییر دیگری در انتظار این فدراسیون است.مرتضی تورک رئیس کمیته اخلاق که در مدت حضورش در این کمیته آرای جنجالی زیادی صادر کرده بود، درخواست استعفایش را به رئیس فدراسیون فوتبال ارائه کرده و منتظر موافقت نهایی با این درخواست است.
پی نوشت: حال باید منتظر ماند و دید برگ ریزان ارکان مهم فدراسیون فوتبال از جمله سعید فتاحی، اسماعیل حسن زاده و مرتضی تورگ همچنان ادامه دارد و آیا ارتباطی بین این موارد و افشاگری های حسین هدایتی وجود دارد یا خیر؟
شایعه شده که گفته به فتاحی هم پول داده !هدایتی چی گفته مگه؟
متاسفانه وعده دادن تو ژن مونه!!!!این حقیقت داشته باشه
فتحی رو باید دااااار زد البته قبلش اتیشش زد و قبلترش هم زبونشو برید
مرتیکه بز مگه هوادار مسخرته احمق ک انقدر وعده سرخرمن میدی؟
بخدا این چند وقتی ک تیم تو حاشیه نبود گفتم ک کارمون مثل پدر ژپتو و گربه نره میشه ک الان صداش درومد
دوحالت داره یا این یه بازی سیاسیه ک بگن وزیر واسه استقلالم کار میکنه و نقش سوپر من به همراه فتحی ایجاد کنن
یا واقعا نمیخان استقلال رشد کنه
برانکو که وضعش مشخصه پولش رو ندادن قراردادش رو فسخ کرد رفت دنبال شکایت هم هست.خیلی جالبه....این وسط استراماچونی چقدر خیالش جمع و راحته که یه طرفه فسخ کرده! یعنی مطمئنه هیچ خطری از جانب باشگاه استقلال اعتبارشو خدشه دار نمیکنه..پولشم فیفا از حلقوم استقلال میکشه بیرون!
متاسفانه وعده دادن تو ژن مونه!!!!
ولی من موندم چطور پول کالدرون و برانکو به مشکل نمیخوره؟ یعنی اونا خیلی خوبن یا مدیر عاملشون توانمنده یا به هر جون کندنی هست پولشونو دولت جور میکنه؟
برانکو که وضعش مشخصه پولش رو ندادن قراردادش رو فسخ کرد رفت دنبال شکایت هم هست.
این قیاس کاملا اشتباه هستبرانکو که وضعش مشخصه پولش رو ندادن قراردادش رو فسخ کرد رفت دنبال شکایت هم هست.
کالدرون هم بخاطر اینکه تیم 3بار قهرمان شده رو تحویل گرفته شرایط الآنش طوری نیست که بتونه ناز کنه. وگرنه پول اونم در همون حد ندادن.
خواهشی که دارم در مورد تیم رقیب حرف میزنید حداقل راست حرف بزنید.
ببینید مقایسه ی برانکو و استرا قبول کنید کاملا اشتباه هست...دوست ندارم با پیش کشیدن بحثهای بچگانه و کری خونی تاپیک رو به حاشیه ببرم ولی تو این شرایط میتونید حال ما پرسپولیسها رو درک کنید وقتی برانکو رو فراری دادن رفت.
تازه عمق فاجعه برانکو خیلی بدتر از استرا بود. اگر استرا چند هفتست که نتیجه های خوب گرفته، برانکو 4 سال با جامهای مختلف و رکوردهای مختلفی که از خودش بجا گذاشت یدفعه فسخ کرد و رفت.
اگر شما فتحی رو دارین ما هم اسطوره ای به اسم ایرج عرب در راس باشگاه داشتیم که بی شک اسم خودش رو تو تاریخ باشگاه پرسپولیس ماندگار کرد با شاهکارهایی که زد !
اگر از نظر شما فتحی دست نشانده ورزاته پس ما درمورد ایرج عرب چی بگیم ؟!
برانکو رو فراری داد ، بازیکنای کیلویی واسه تیم خرید ، وقتی هم کالدرون هدایت تیم رو برعهده گرفت نتونست یه مهاجم درست و حسابی براش بخره. شاه ماهی به اسم براندائو جذب کرد که فکر میکنم از نظر کیفیت فنی معرف حضور همگی باشه !
جالب اینجاست تا زمانی که تیم رو به روز سیاه نشوند استعفا نداد و وقتی استعفا داد و رفت که دیگه کار از کار گذشته بود.
همین کالدرون هم که فکر میکنید آنتایم پولش رو گرفته گذاشته سر جیبش اشتباه میکنید. تا 3-4 هفته پیش بخاطر اینکه هیچی از باشگاه دریافتی نداشت دنبال فسخ قراردادش بود.
بشار رسن هم هنوز 30 درصد از فصل قبلش طلبکاره و بعید میدونم این یکی هم موندگار بشه.
تکلیف برانکو هم که روشنه . به فیفا شکایت کرده . جالب اینجاست که هیئت مدیره تیم میگه ما هم از برانکو شاکی هستیم !
این حرفارو نزدم که درنهایت به این نتیجه برسم کدوم تیم حکومتیه . بهرحال هرکسی عقایدی داره و هرجوری دلش بخواد فکر میکنه .
فقط گفتم تا بدونید اون روزا ما چه زجری کشیدیم.
دوست عزیز بعد از سه قهرمانی و جارو کردن کاپها یعنی باز هم پرسپولیس متضرر شده؟...خوب سه فصل موند کاپ هم گرفت..اینقدر سوزش نداره که الان برای استقلالیها داره..در مورد استقلال فرق میکنه...این قضیه کاملا معلومه بوداره!..بعد چند فصل استقلال داره خوب بازی میکنهو نتیجه میگیره...مگه میشه قبل نیم فصل با این نتایج یه مربی رو نتونن نگه دارن؟دوست ندارم با پیش کشیدن بحثهای بچگانه و کری خونی تاپیک رو به حاشیه ببرم ولی تو این شرایط میتونید حال ما پرسپولیسها رو درک کنید وقتی برانکو رو فراری دادن رفت.
تازه عمق فاجعه برانکو خیلی بدتر از استرا بود. اگر استرا چند هفتست که نتیجه های خوب گرفته، برانکو 4 سال با جامهای مختلف و رکوردهای مختلفی که از خودش بجا گذاشت یدفعه فسخ کرد و رفت.
اگر شما فتحی رو دارین ما هم اسطوره ای به اسم ایرج عرب در راس باشگاه داشتیم که بی شک اسم خودش رو تو تاریخ باشگاه پرسپولیس ماندگار کرد با شاهکارهایی که زد !
برانکو رو فراری داد ، بازیکنای کیلویی واسه تیم خرید ، وقتی هم کالدرون هدایت تیم رو برعهده گرفت نتونست یه مهاجم درست و حسابی براش بخره. شاه ماهی به اسم براندائو جذب کرد که فکر میکنم از نظر کیفیت فنی معرف حضور همگی باشه !
جالب اینجاست تا زمانی که تیم رو به روز سیاه نشوند استعفا نداد و وقتی استعفا داد و رفت که دیگه کار از کار گذشته بود.
همین کالدرون هم که فکر میکنید آنتایم پولش رو گرفته گذاشته سر جیبش اشتباه میکنید. تا 3-4 هفته پیش بخاطر اینکه هیچی از باشگاه دریافتی نداشت دنبال فسخ قراردادش بود.
بشار رسن هم هنوز 30 درصد از فصل قبلش طلبکاره و بعید میدونم این یکی هم موندگار بشه.
تکلیف برانکو هم که روشنه . به فیفا شکایت کرده . جالب اینجاست که هیئت مدیره تیم میگه ما هم از برانکو شاکی هستیم !
این حرفارو نزدم که درنهایت به این نتیجه برسم کدوم تیم حکومتیه . بهرحال هرکسی عقایدی داره و هرجوری دلش بخواد فکر میکنه .
برانکو رفت چون تو این مملکت 11 ماه حق و حقوقش رو نداده بودن. استرا هم دقیقا به همین دلیل رفت. البته امروز یه سری اخبار خوندم مبنی بر اینکه بحث استرا هم 100 درصد پولی نبوده و خودشم بدش نمیومده بره. ظاهرا یکی از گزینه های هدایت تیم اودینزه ایتالیا هست. حالا من نمیدونم این خبر تا چه حد صحت داره ولی لب کلامم این هست که این شرایط قاراشمیش رو فقط شما تجربه نکردین . فکر میکنم درحال حاضر همه شماها از عملکرد فتحی ناراضی باشین اما بازم هرچی بود از اون ایرج عرب بهتر بود. بالاخره اینقدر عرضه داشت دوتا بازیکن خوب خارجی براتون بخره که خیالتون بابت خط حمله تیمتون راضی باشه.ببینید مقایسه ی برانکو و استرا قبول کنید کاملا اشتباه هست...
اگر برانکو نیم فصل اول که بعد از سالها تیمش در آستانه ی قهرمانی نیمفصل بود می رفت بعد می شد مقایسه کرد نه اینکه بعد از درخشش کامل که خودشم هم بی میل به رفتن نبود بره
برانکو حتی قراردادشم تمدید کردن و از همه مهمتر آخر فصل رفت که باشگاه فرصت انتخاب مربی داشت که الان هم کالدرون آمارش از برانکو بهتر بوده و تیم همون مسیر فصل قبلش رو داره میره...
یعنی چون 4 فصل موند و 7 تا کاپ گرفت دیگه مشکلی از بابت رفتنش وجود نداشت ؟دوست عزیز بعد از سه قهرمانی و جارو کردن کاپها یعنی باز هم پرسپولیس متضرر شده؟...خوب سه فصل موند کاپ هم گرفت..اینقدر سوزش نداره که الان برای استقلالیها داره..در مورد استقلال فرق میکنه...این قضیه کاملا معلومه بوداره!..بعد چند فصل استقلال داره خوب بازی میکنهو نتیجه میگیره...مگه میشه قبل نیم فصل با این نتایج یه مربی رو نتونن نگه دارن؟
دوست ندارم با پیش کشیدن بحثهای بچگانه و کری خونی تاپیک رو به حاشیه ببرم ولی تو این شرایط میتونید حال ما پرسپولیسها رو درک کنید وقتی برانکو رو فراری دادن رفت.