این پست من 11 تیر 1401 هست...البته من از روز ازل به کیروش اعتقادی نداشتم و نخواهم داشت...در هر صورت استاد دفاع تیمی و اتوبوسی بود ولی با کیروش تا 100 سال دیگه هم به جایی نمیرسیدیم...اینو از بازی با عراقش میشد فهمید
کیروش خوش شانس ترین آدم روی زمین بود..باید بهش گفت لوک خوش شانس..الان قلعه نوعی 6-2 باخته بود دارش که زده بودن هیچی آتیشش هم میزدن!بدشانسی کیروش اینه که بعضی مجری ها دیگه الان نیستن تا بازم بعد باخت ازش قهرمان بسازن
بنظرم یه روزی این پادشاه عریان(کیروش) باید لو میرفت و بوقچی هاش(کیروشی پور) باید رسوا میشدن!
بالاخره یه روزی مردم باید میفهمیدن که این سرمربی بدرد تیم ما نمیخوره..ولی حیف که بهای سنگینی پرداختیم
هنوز بعضیا میگن اگر کیروش نبود وضعمون بدترین از این بود! امسال عربستان هم آرژانتین رو برد! اینا هنوز تو خواب خرگوشی هستند
حیف که چه تیمی داشتیم..چه بازیکنایی خط خوردن..
از 26 تا جای خالی بازیکن، 25 تا بردیم..اونم پیرترین تیم جام شدیم! 4 دروازه بان ، سه مهاجم!
تازه اینقدر بهش رو دادیم هنوز تهرانه..میخواد تو آسیا هم برامون سرمربیگری کنه! حالا نمیگم فرهاد مجیدی و جواد نکونام و یحیی گل محمدی و قلعه نوعی بیان، ولی الان یه گندی کیروش زده من مهدی تارتار رو بیشتر از این کیروش قبول دارم!
تاتفکرات تاج و کیروشی پور هست تیم فوتبال مون به هیچ جا نمیرسه!
Last edited: