• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
هدیه علی کریمی به یک جانباز​
خبر: علی کریمی که این روزها همه از حضور او در الاهلی حرف می‌زنند، دیروز در بوشهر کاری کرد که او را به محبوب‌ترین بازیکن ایرانی در این شهر تبدیل کرد.

جادوگر فوتبال ایران در پایان بازی استیل آذین مقابل شاهین بوشهر، بازوبند کاپیتانی خود را به یک معلول و پیراهن خود را به یک جانباز هدیه کرد تا با زیرپیراهن رکابی زمین چمن ورزشگاه را ترک کند. این کار او با تشویق‌های پرشور بوشهری‌‌ها همراه بود.

مردم خونگرم بوشهر که نسبت به تیم خود حساسیت فراوانی دارند در حالی کریمی را تشویق کردند که تیمشان این بازی را با گل دقیقه 90 رضا نوروزی 2 بر یک به مهمان تهرانی باخته بود.

با اینکه یه پیراهن ارزشی نداره ولی اگه تونسته با این کارش خوشحالشون کنه پس قابل تقدیره.

بوشهر هم مثل اینکه کلا تماشاگرهای خوبی داره. کسی اینجا بوشهری نیست ؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
با اینکه یه پیراهن ارزشی نداره ولی اگه تونسته با این کارش خوشحالشون کنه پس قابل تقدیره.

بوشهر هم مثل اینکه کلا تماشاگرهای خوبی داره. کسی اینجا بوشهری نیست ؟

من 3 سال بوشهر بودم!مردم فوق العاده ای داره
فوق العاده:rolleyes:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
قسمتی از خبری ورزشی بود گفتم اینجا هم بذارم :

داود احمدي‌نژاد : دشمن در همه چيز ما دخالت مي‌كند
وي ادامه داد: دشمن در مواد غذايي و در همه چيز ما دخالت مي‌كند. براي مواد غذايي «ايزو» گذاشته‌اند و آنان به ما مي‌گويند كه چه چيز استاندارد است و در ورزش هم همين طور فيفا تعيين مي‌كند و هم‌اكنون همه چيز را دشمن صادر مي‌كند.

پس به زودی فیفای جدیدی با حضور ایران و بولیوی و ونزوئلا و یکی دو تا کشور دیگه تاسیس میشه !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
قسمتی از خبری ورزشی بود گفتم اینجا هم بذارم:

وقتی اظهار نظرات رو یک غیر متخصص بکنه همین میشه دیگه!
کسی که ندونه استاندارد جهانی چیه باید هم به فیفا گیر بده!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
رونالدو بازیکن منتخب دهه سایت گل
فوروارد برزیلی دنیای فوتبال، به عنوان برترین بازیکن دهه اول قرن جاری لقب گرفت

64544_news.jpg

سایت گل- سال جدید میلادی مبارک .به سال 2010 خوش آمدید. اکنون در آغاز دهه جدیدی هستیم ولی گل دات کام در نظر دارد تا پیش از آغاز فصلی جدید در دنیای فوتبال، نگاهی گذرا به دهه اول قرن 21داشته باشد. چندی پیش در سایت گل دات کام نظرسنجی ای در مورد برترین بازیکن دهه دنیای فوتبال مطرح شده بودو گزینه هایی که بهترین بازیکنان این دهه در پست خود بودند، مطرح شدند که البته جای رونالدینیو در این لیست خالی بود. نه بازیکن نهایی به مرحله فینال راه یافتند و در نهایت برترین بازیکن دهه اول قرن 21مشخص گردید: رونالدو اسطوره فوتبال برزیل با پیشی گرفتن از زین الدین زیدان توانست با دراختیار گرفتن حدودا نیمی از آرا به عنوان برترین بازیکن دهه اول قرن 21 دست یابد. رونالدوی برزیلی با کسب 43.63% آرا در رده اول قرار گرفت. زین الدین زیدان با 36.05% دوم شد. لیونل مسی با 5.88% رای سوم شد و سامی هیپیا،جی جی بوفون،چابی ارناندس، روبرتو کارلوس،کلود ماکه له له و کافو نیز در رده های بعدی قرار گرفتند.

منبع : http://www.goal.com/iran/news/1828/سايرنقاط-دنيا/2010/01/01/1720003/رونالدو-بازیکن-منتخب-دهه-سایت-گل

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یادش بخیر

رونالدو واقعا مهاجمی بود که در دنیا بی نظیر بود. اون گلش به روشتو رچور در نیمه نهایی جام جهانی یادم نمیره هیچوقت

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
دادگان:
آيا حالا كه به تيم‌هاي درجه‌ي دو آسيا مي‌بازيم، شرافت ملي زير سوال نمي‌رود؟
الان انتخاب سرمربي تيم ملي ربطي به رييس فدراسيون ندارد

wh120-169.jpg

محمد دادكان: خوشحالم كه در زمان مديريتم در فدراسيون فوتبال هيچ معامله‌اي با هيچ كس انجام نداده و استقلال فدراسيون را حفظ كردم.
ادامه......

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
سلام
من بازی امروز پیروزی- ذوب آهن رو ندیدم
توی یکی از اخبار ها نشون داد توی مصاحبه مطبوعاتی از دایی 1 سوال بیشتر نشده !!
که 1 صحنه رو هم نشون که دایی پرسی : "" سوالی ندارید؟""
کسی چیزی نگفت دایی هم پاشد رفت !

کسی میدونه ماجرا چی بوده؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام
من بازی امروز پیروزی- ذوب آهن رو ندیدم
توی یکی از اخبار ها نشون داد توی مصاحبه مطبوعاتی از دایی 1 سوال بیشتر نشده !!
که 1 صحنه رو هم نشون که دایی پرسی : "" سوالی ندارید؟""
کسی چیزی نگفت دایی هم پاشد رفت !

کسی میدونه ماجرا چی بوده؟
اره عجیب بود !
شاید میخوان تحریمش کنن :دی

Zokalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مایلی کهن: صدمیلیون پول تلفن برانکو!

مهر: سرمربی تیم فوتبال سایپا پس از تساوی تیمش برابر استقلال به انتقاد از برخی اتفاقات سالهای اخیر فوتبال ایران پرداخت و گفت: با مستندات اعلام می کنم که خداداد عزیزی و وحید هاشمیان با تماس مهرعلیزاده از آتن به اردوی تیم ملی دعوت شدند.

محمد مایلی کهن که در پایان دیدار عصر یکشنبه تیمش برابر استقلال با خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب به ارزیابی فنی این دیدار پرداخت و افزود: اعتقاد دارم هر دو تیم فوتبال زیبا و جوانمردانه ای را به نمایش گذاشتند و با شناخت کامل به مصاف یکدیگر آمده بودند.

وی ادامه داد: وقفه ای که در مسابقات لیگ برتر افتاد این فرصت را در اختیار استقلال قرار داد تا سه بازیکن محرومش را دوباره به تمرینات بازگرداند که کاظمی امروز بازی کرد. امید روانخواه که مصدوم بود به شرایط مسابقه رسید و در این دیدار تاثیرگذار بودند.

سرمربی تیم فوتبال سایپا ادامه داد: با این حال نحوه آرایش تیمی ما به گونه ای بود بتوانیم در این دیدار سه امتیاز را از آن خود کنیم اما نتوانستیم از موقعیت های خلق شده به نحوه احسن استفاده کنیم. اما از عملکرد بازیکنانم راضی هستم چرا که آنها فوتبال زیبا و قابل قبولی را به نمایش گذاشتند.

مایلی کهن از برنامه هایش برای مهار بازیکنان استقلال خبر داد و گفت: برنامه ویژه ای برای از کار انداختن خسرو حیدری داشتیم که همین اتفاق هم افتاد و او مثل دیدارهای گذشته عملکرد خوبی نداشت.

وی تیمش را مستحق کسب پیروزی در این دیدار دانست و گفت: در مجموع بازیکنان سایپا عملکرد خوبی داشتند و اگر از موقعیت ها استفاده می کردند می توانستیم سه امتیاز را از آن خود کنیم.

سرمربی سایپا در مورد عملکرد داوری نیز افزود: اعتقاد دارم یک صحنه مشکوک به پنالتی بود که به نفع ما گرفته نشد. البته باید فیلم را ببینم و امیدوارم که اشتباه کرده باشم.

وی در مورد تیم ملی و خوشحالی قطبی پس از گلهای ایران، گفت: هر سرمربی ای بعد از زدن گل خوشحال می شود. شاید این کادر فنی تیم ملی فکر می کنند که فشار زیادی روی آنهاست و مسئولیت آنها بسیار زیاد است. اما باید بگویم که زمان ما فشار بیشتری روی کادر فنی بود و به نسبت الان امکانات کمتری در اختیار داشتیم.

مایلی کهن خاطرنشان کرد: کادر فنی تیم ملی باید انتقاد پذیرش باشد و نسبت به انتقادات حساسیت زیاد به خرج ندهد. باید بپذیریم که تعطیلات لیگ برای دیدار مقابل سنگاپور بسیار زیاد بود. البته این حرف من نیست و اکثر مربیان لیگ برتر نسبت به این تعطیلی معترض بودند.

سرمربی سایپا در خصوص از بین رفتن نسل طلایی فوتبال و نبود جایگزین آنها تصریح کرد: ما همیشه نسل طلایی را داشته و خواهیم داشت. الان بازیکنان بسیار خوبی مثل داوود حقی، عبدالله کرمی، ابراهیم صادقی، حدادی فر و دیگران داریم که متاسفانه از آنها خوب استفاده نمی کنیم. ما الان در تیم ملی مشکل پاسور داریم که بتواند فورواردها را تغذیه کند. من سه سال پیش گفتم که احسان حاج صفی فیکس تیم ملی خواهد شد و شما الان می بینید که حاج صفی یکی از بازیکنان بسیار موثر در تیم ملی است. البته اگر نظر من را بخواهیم معتقدم که وی در هافبک وسط بسیار موثرتر از هافبک چپ خواهد بود.

وی در خصوص مربیان خارجی و تخصص آنها در فوتبال ما نیز گفت: ما همیشه عادت کرده ایم که برای مربیان خود ارزشی قائل نشویم اما به مربی خارجی بهای بسیاری بدهیم. هیچ وقت سئوال نکرده ایم که برانکو قبل از اینکه به ایران بیاید مربی درجه چندم بوده است؟ من اطلاع دارم که هزینه هایی که این مربی برای ما داشت بسیار گزاف بوده است. حتی پول تلفنی که بابت حضورایشان در ایران پرداخت شد بالای صدها میلیون تومان بوده است.

مایلی‌کهن گفت: من سند دارم و مستند این را می گویم که در زمان حضور ایشان به عنوان سرمربی تیم ملی رئیس وقت سازمان تربیت بدنی -آقای مهرعلیزاده- از آتن تماس گرفت و عنوان کرد که حتما باید خداداد عز یزی و وحید هاشمیان به تیم ملی دعوت شوند و شما دیدید که حضور این دو چقدر برای ما مثمر ثمر بودم. حرفهای من کاملا مستند است و شما می توانید به آقای امیررضا خادم رجوع کنید چرا که ایشان هم آن وقت در آتن بوده و در جریان کامل این صحبت ها هستند.

وی در پایان در خصوص هواداران نیز گفت: تماشاگران سرمایه های فوتبال هستند و باید برای آنها ارزش و احترام قائل شد. البته آنها باید صبور باشند و سعی کنند با حمایت تیم خود فقط تیم را تشویق کرده تا هر تیمی که مورد علاقه آنهاست به پیروزی برسد.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این مهدوی کیا هم که رفت استیل آذین !

چه میکنه این آقای هدایتی !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
كربكندي:ذوب‌آهن بسيار متفاوت‌تر از سپاهان است
سن قلعه‌نويي به افتخاراتم در اصفهان قد نمي‌دهد
آنها مي‌خواهند با رندي مرا برابر مردم شهرم قرار دهند

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: مردم اصفهان هوشيار باشند كه امير قلعه‌نويي و مسوولان باشگاه سپاهان مي‌خواهند با رندي و زرنگي مرا در برابر آنها قرار دهند.

رسول كربكندي با انتقاد از عملكرد امير قلعه‌نويي سرمربي تيم فوتبال سپاهان و همچنين مسوولان اين تيم نسبت به اينكه آنها مي‌خواهند من را برابر مردم اصفهان قرار دهند، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: هر كس در اين مملكت حق قانوني دارد كه از هر كسي شكايت كند. باشگاه سپاهان و امير قلعه‌نويي مي‌توانند از من حتي به كلانتري هم شكايت كنند و هيچ مشكلي با اين مساله ندارم. باشگاه سپاهان به طور كلي دست به شكايتش از تيم‌ها و افراد مختلف خوب است واكنون هم بر اين منوال تحت تاثير القائات قلعه‌نويي قرار گرفته و دست به اين كار زده است. من چيزي نگفتم كه بخواهم بخاطرش از كسي فرار بكنم يا واهمه‌اي داشته باشم و هر جا كه لازم باشد توضيحاتم را ارائه خواهم كرد.

* حالا بعد از 40سال كار، قلعه‌نويي بايد به من آموزش مربيگري دهد!

وي افزود: سه بحث عمده را پس از بازي دو تيم سپاهان و صبا بيان كردم كه اول قضاوت نادرست بازي بود كه نتيجه مسابقه را تغيير داد. دوم كثيف بودن فوتبال‌مان است كه ديگر براي كسي پوشيده نيست و مساله سوم نوع بازي سپاهان بود كه درباره‌اش گفتم به بازيكنان صبا افتخار مي‌كنم كه 90 دقيقه مقابل تيمي بازي كردند كه ضمن صدرنشيني در جدول، غير از انجام بازي مستقيم، پرتاب اوت و ارسال توپ‌هاي بلند از جناحين، كار ديگري انجام نداد. شنيدم كه قلعه‌نويي نسبت به توضيحاتم درباره بازي مستقيم سپاهان گفته است كه من فرق اين نوع بازي با تاكتيك‌هاي تيمي را نمي‌دانم كه انگار بايد بعد از 40 سال مربي‌گري، در كلاس توجيهي بنشينم تا كسي چون قلعه‌نويي بيايد و تفاوت فوتبال مستقيم و غير مستقيم را برايم توضيح دهد كه ياد بگيرم!

* نمي‌دانم چرا وقتي مي‌گوييم فوتبال كثيف، به بعضي‌ها بر مي‌خورد!

كربكندي گفت: همچنين نمي‌دانم چرا وقتي صحبت از فوتبال كثيف مي‌كنيم چقدر به بعضي‌ها برمي‌خورد. من خودم هم سال‌هاست در اين فوتبال كار مي‌كنم و مربيان و دست‌اندركاران بسياري هم در آن مشغولند اما هميشه اين موضوع به چنين افرادي برمي‌خورد و باعث واكنش‌شان مي‌شود. اين يك موضوع قديمي است كه از ديرباز در فوتبال ما وجود داشته و اكنون هم وجود دارد و همه لطماتي كه از اين حيث مي‌خوريم و پيشرفت نمي‌كنيم را مي‌بينند. با بداخلاقي‌ها و فسادي كه در فوتبال‌مان وجود دارد هيچ بعيد نيست كه حين بازي‌هاي تيم سپاهان در ورزشگاه فولادشهر شاهد توهين‌هايي بر عليه كربكندي باشيم.

* تنها حامي داوران ليگ اكنون سرمربي سپاهان است

وي افزود: درباره قضاوت‌ها هم مي‌توانم بگويم اشتباهات داوري در بازي‌هاي سپاهان بيشتر به ضرر حريفانش بوده است و اكنون مي‌بينيم قلعه‌نويي به تنها حامي داوران ليگ تبديل شده است. سپاهان در بازي‌هاي قبل هم چنين رويه‌اي داشت و كسان ديگري بودند كه نسبت به اين مساله انتقاد مي‌كردند. اين رويه دنباله‌دار فعلا در انتهايش به تيم صبا رسيد.

* قلعه‌نويي و مسوولان سپاهان مي‌خواهند با رندي مرا برابر مردم اصفهان قرار دهند

سرمربي اسبق تيم سپاهان گفت: تنها نكته‌اي كه اكنون برايم اهميت زيادي دارد، اين است كه قلعه‌نويي و مسوولان باشگاه سپاهان مي‌خواهند من را برابر مردم شهرم قرار دهند. زماني در تيم سپاهان مربي بودم و با وجود آنكه يك ذوب آهني هم بودم اما مقابل اين تيم مي‌ايستاديم و بازي مي‌كرديم. پس از آن نيز سرمربي ذوب آهن بودم و سال‌ها مقابل سپاهان بازي كرديم كه هيچ مشكلي پيش نمي‌آمد تنها به يك رقابت سالم فكر مي‌كردم و اكنون كه در صبا هم هستم، چنين شرايطي دارم. فكر مي‌كنم مردم هوشيار و بادرايت اصفهان به خوبي در اين سال‌ها رسول كربكندي را مي‌شناسند. متاسفم ، يك عده از مسولان تيم سپاهان مي‌خواهند با رندي مرا در برابر مردم اين شهر قرار دهند. شنيده‌ام كه محمد رضا ساكت مديرعامل اين باشگاه گفته است كربكندي با صحبت‌هايش به مردم اصفهان توهين كرده در حالي كه من مردم اين شهر را با تمام وجودم دوست دارم.

* سن قلعه‌نويي به افتخارات من با تيم‌هاي اصفهاني قد نمي‌دهد

وي تاكيد كرد: فكر مي‌كنم سن امير قلعه نويي آنقدر نيست كه دوران كاري من در تيم‌هاي اصفهاني را به ياد بياورد. او تنها مربيگري من در تيم‌هاي شهرداري بندرعباس و برق شيراز را به يادش مانده و آن بازي‌هايي كه به دفعات من با تيمهاي اصفهاني، استقلال را شكست دادم فراموش كرده است. باز هم اگر فقط درباره برق شيراز متمركز شويد حداقل جسارت اين را داشته‌ام كه 6-7 بازي مانده به پايان ليگ رفتم و اين برق ته جدولي را گرفتم. اما او اكنون تيمي با بازيكنان ملي پوش زياد را در اختيار گرفته و مردم را بي خبر و بي اطلاع از اتفاقات سال‌هاي دور فوتبال مي‌داند. او با جمع زيادي از مشاوران و يك لشگر قوي به سپاهان آمده و با هزينه‌هاي ميلياردي زيادي كه اين تيم ارسال كرده است اگر قهرمان نشوند بايد جوابگو باشد.

* قلعه‌نويي با عوام‌فريبي مرا مربي بزرگ خطاب مي‌كرد!

سرمربي صبا ادامه داد: فقط همين براي مهم است كه مردم اصفهان هوشيار باشند و متوجه باشند كه امير قلعه نويي با تحت تاثيرقراردادن مسولان سپاهان همگي با هم مي‌خواهند با زرنگي و ترفندهاي زيركانه مرا در برابر مردمي كه مثل يك سرباز برايشان خدمت كردند قرار دهند. من با اين مردم زندگي كردم و مطمئن هستم آنها تحت تاثير اين القائات قرار نمي‌گيرند. آنها يادشان است زماني كه قلعه نويي در استقلال بود مشكلات و دعواهاي زيادي را با مديران تيم سپاهان داشت اما اكنون مي‌خواهد با رندي و خصوصياتي كه تنها متعلق به اوست مرا در برابر مردم شهرم قرار دهد. او دفعه اولش نيست كه با چنين لحن‌هايي صحبت مي‌كند پيش از مسابقه با يك گويش خاص و عوام فريبانه از باتجربگي و بزرگي من حرف مي‌زد اما بعدا تغيير موضع داد و گفت كه من فرق بين فوتبال مستقيم و غيرمستقيم را نمي‌دانم .

* جدا از داوري نشان داديم تمركز لازم براي حفظ پيروزي را نداشتيم

سرمربي تيم فوتبال صبا در ادامه پيرامون بازي اين هفته تيمش مقابل ذوب آهن به ايسنا گفت: پس از تساوي كه مقابل سپاهان بدست آورديم با بازيكنان صحبت كرديم و سعي كرديم روحيه تيمي را به شكل خوبي حفظ كنيم. به هر حال به آنها تذكر دادم كه نتيجه بازي قبل نشان داد كه تيم ما هنوز تمركز لازم براي حفظ پيروزي را ندارد. جدا از مشكلات داوري تيم ما نبايد گل اول را در دقايق پاياني از سپاهان مي‌خورد و دليل آن عدم تمركز تيمي به خصوص در خط دفاعي ما بود. اين ثابت مي‌كند كه ما بايد بيش از اين با صبا كار كنيم.

* برخلاف سپاهان،‌ ذوب‌آهن گروهي، منطقي و شناور بازي مي‌كند

وي افزود: در حال حاضر تمركز زيادي را روي بازي بسيار سخت مقابل ذوب آهن متوجه ساختيم. به بازيكنان تفهميم كردم كه اين مسابقه بسيار متفاوت‌تر ازبازي با سپاهان خواهد بود. در آن بازي شما با بازي مستقيم، توپ‌هاي بلند، سانت‌هاي پياپي از جناحين و پرتاب‌هاي اوت مواجه بوديد اما ذوب آهن دقيقا بر خلاف اين تيم روي زمين بازي مي‌كند. آنها يك بازي گروهي و شناور را با بازيكنان خوبشان ارائه مي‌دهند كه قطعا سخت‌تر خواهد بود.

كربكندي ادامه داد: به بازيكنان گفتم بايد از اين حال و هوا دور شويم كه كسب پيروزي در جريان يك بازي مي‌تواند تا انتها براي ما بماند و ديديد پيروزي دو بر صفر تا دقايق پاياني هم مطمئن نيست و مي‌توانيم كار را مساوي تمام كنيم. متاسفانه، در اين بازي داوود حقي و بازيكن برزيلي‌مان را ندرايم امير حسين فشنگ‌چي هم به دليل آسيب ديدگي در بازي با سپاهان و ضربه‌اي كه بازيكن حريف به زانويش زد احتمالا به اين مسابقه نمي‌رسد. او براي دويدن ‌هاي آرام مشكلي ندارد اما در جريان يك بازي تند و سريع دچار مشكل خواهد شد. اما از طرفي ذوب آهن هم محمدرضا خلعتبري كه مهاجم توانمندي براي اين تيم است را ندارد. فكر مي‌كنم احمدي و صلصالي را هم در تركيب نداشته باشيم. البته ذوب آهن آنقدر بازيكن تاثيرگذار دارد كه جاي خالي برخي مهره‌هايش را احساس نكند. اما خوب خلعتبري مهره ديگري براي اين تيم است.

سرمربي سابق تيم ذوب‌آهن گفت: بازي سختي خواهد بود هر چند كه هر دو تيم با توجه به نتايج‌شان در هفته گذشته شبيه به هم هستند. هر دو زخم خورده‌اند و به خاطر ناباوريها امتيازاتي را از دست داده‌اند. اين درد مشترك مي‌تواند بازي را جذاب‌تر كند. ما با يك تيم منسجم، هماهنگ و منطقي مواجه هستيم كه بازيكنانش مي‌توانند هر اتفاقي را در هر لحظه‌اي از بازي رقم زنند.

منبع: ایسنا

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
کسی شبکه خبر رو الان دید؟!

شریفی رو اورده بودن برای اینکه در مورد نتیجه دربی بگه :blink:

یه سری چرت و پرت گفت اخرشم گفت که بله این بازی برنده داره :blink:

ادیت: واقعا باید گفت عجب ! یه جوری گفت که اره داریم هماهنگ میکنیم که یکی ببره. اتفاقا هم با توجه به اون اعتراض هایی که هر دو تماشاگرا اخر بازی رفت کردن این انتظار هم میره که یه کارایی اون پشت صحنه بکنند.

واقعا باید به حال فوتبال این مملکت گریست !

Last edited:
بالا